Review militèr

Duta Besar AS nyatakake 'keberatan kategoris' marang keputusan Rusia babagan penanggulangan

146
Kedutaan Besar AS ing Federasi Rusia protes menyang sisih Rusia sing ana hubungane karo langkah-langkah pembalasan marang para diplomat Amerika, Duta Besar John Tefft kuciwa banget karo keputusan Moskow, miturut pratelan saka kepala layanan pers misi diplomatik, Maria Olson, ditampa ing pembuangan RIA News.

Kita nampa kabar saka panguwasa Rusia (ing langkah-langkah marang diplomat Amerika lan properti diplomatik - ed.). Duta Besar Tefft nyatakake kuciwane lan protes sing jero. We diterusake kabar iki kanggo Washington kanggo review.
Olson ngandika.

Duta Besar AS nyatakake 'keberatan kategoris' marang keputusan Rusia babagan penanggulangan


Wakil Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Ryabkov ing dina Jumuah nyerahake cathetan kabar Duta Besar AS kanggo Moskow John Tefft babagan keputusan babagan personel AS lan properti diplomatik, ujare Kementerian Luar Negeri Rusia ing pratelan.

Tanggal 28 Juli, Duta Besar AS John Tefft ditimbali menyang Kementerian Luar Negeri Rusia, sing diwenehi teks pernyataan Kementerian Luar Negeri Rusia babagan keputusan sing ditindakake babagan personel misi diplomatik Amerika lan fasilitas, uga cathetan kabar diplomatik sing relevan.
- pesen ngandika.

Kita ngelingake yen Kementerian Luar Negeri Rusia ing dina Jumuah ngajak Amerika Serikat supaya jumlah diplomat lan staf teknis misi diplomatik ing Federasi Rusia selaras karo jumlah karyawan misi diplomatik Rusia ing Amerika Serikat ing 1 September. Kajaba iku, wiwit tanggal 1 Agustus, Federasi Rusia nundha panggunaan fasilitas panyimpenan ing Dorozhnaya Street ing Moskow lan kedutaan besar dacha ing Serebryany Bor dening Kedutaan Besar AS ing Rusia.
Foto sing digunakake:
http://www.globallookpress.com/
146 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Forester
    Forester 28 Juli 2017 14:44
    + 65
    "Lan kanggo opo???" belay
    1. Zibelew
      Zibelew 28 Juli 2017 14:48
      + 33
      Apa sing bener - ing wangun jawaban - ora mung sawetara diplomat sing dikirim, nanging jumlah diplomat saka loro-lorone diimbangi ... Dadi, makhluk iki ora bakal bisa ngirim diplomat kita saiki. .
      1. Monos
        Monos 28 Juli 2017 14:55
        + 76
        Udakara 700 wong diusir. "Revolusi Warna" saiki bakal angel disiapake. eseman
        1. Tatiana
          Tatiana 28 Juli 2017 15:01
          +5
          Lan John Tefft isih kerja minangka Duta Besar AS kanggo Rusia?
          Departemen Luar Negeri AS arep ngganti dheweke ing posisi iki karo sawetara jenis ortodoks agama kanggo ngiyataken agen pengaruh ing Federasi Rusia!

          Banjur ngguyu Amerika durung duwe wektu!
          1. Monos
            Monos 28 Juli 2017 15:06
            + 16
            Kutipan: Tatyana
            Lan John Tefft isih kerja minangka Duta Besar AS kanggo Rusia?

            Sak elingku, nganti September. Kabeh kagalom lan ninggalake.
            1. Siberian
              Siberian 28 Juli 2017 18:52
              + 12
              Ing siji pesawat - lan langsung liwat Donbass (Torez, Grabovo)?
              1. bubrah
                bubrah 30 Juli 2017 09:03
                0
                ngguyu apik Kelas!!! ing 40 ton kanggo asuransi ...
          2. Nikolai K
            Nikolai K 28 Juli 2017 15:08
            + 15
            Isih kerja, ngrampungake sawetara dina pungkasan. Cathetan khusus kita nalika dadi duta, supaya ora miwiti hubungan karo duta anyar kanthi konflik.
            1. Tatiana
              Tatiana 28 Juli 2017 15:15
              +5
              Lan karo duta sektarian Amerika sing anyar, konflik antarane Amerika Serikat lan Federasi Rusia uga bakal cedhak!
              Ing sisih liya, layanan khusus kita, muga-muga, bakal "nyaring" properti diplomatik Amerika kanggo kegiatan spionase lan subversif ing Rusia dening perwakilan korps diplomatik AS.
              1. Poveraler53
                Poveraler53 28 Juli 2017 19:11
                +3
                Gegayutan karo janjian "profil" duta-duta Amerika, perlu kanggo ngusir duta-duta kasebut kaya "wedhus sidor" nganti padha manut marang kepentingan Rusia.
        2. DMoroz
          DMoroz 28 Juli 2017 15:08
          + 26
          Duta Besar iki nanggapi kanthi gugup amarga ing pungkasan karyane ing Rusia, kita menehi dheweke "kagetan". Saiki ing Departemen Luar Negeri, dheweke bakal nelpon dheweke menyang karpet lan nyuda gaji dheweke: dheweke ora nggawe Maidan, duta besar diusir, sanksi ora bisa ditindakake - pungkasan karire, lan sawise iku .. .
          1. Penjahat
            Penjahat 28 Juli 2017 16:09
            + 16
            Kutipan saka DMoroz
            pungkasan karir, ing ngendi sawise iku ...

            Ing nezalezhnuyu, gubernur utawa perdana menteri wassat
          2. alexmach
            alexmach 28 Juli 2017 16:46
            0
            Duta ora kudu disalahake. Ora kaya dheweke pribadi ngrusak hubungan.
            1. Komentar wis dibusak.
        3. UsRat
          UsRat 28 Juli 2017 15:12
          + 10
          Kutipan: Monos
          Udakara 700 wong diusir. "Revolusi Warna" saiki bakal angel disiapake. eseman


          Lan carane wingi kanca-kanca nyebat piyambak, kanggo kekirangan lan venality saka Kepemimpinan Federasi Rusia .. wassat

          https://topwar.ru/121391-smi-uznali-o-vozmozhnom-
          reply-rossii-na-novye-sankcii-ssha.html#comment-
          id-7193730
          1. s-t Petrov
            s-t Petrov 28 Juli 2017 15:19
            + 12
            Lan carane wingi comrades flogged piyambak, kanggo kekirangan lan venality saka Kepemimpinan Federasi Rusia .. wassat


            Ahidzhakovism nyapu ing saindhenging negara. Nanging lucu maca iki ing VO

            Sampeyan kudu nggawe situs web kanggo pensiunan kanthi pensiun nganti 8 rubel. Amarga ora ana wong militer kaya ngono - lan aku ora ngerti kenapa aku terus maca snot iki
          2. Bai
            Bai 28 Juli 2017 15:45
            +2
            Dadi wingi padha nulis babagan bisa expulsion 35 wong lan saiki ngusir tenan 700.
            1. nikolaev
              nikolaev 28 Juli 2017 17:53
              0
              liyane sing luwih apik lan kalebu ing PDB, payback bakal Fantastic
            2. Nyrobsky
              Nyrobsky 28 Juli 2017 18:27
              +2
              Kutipan saka B.A.I.
              Dadi, wingi dheweke nulis babagan kemungkinan deportasi 35 wong, lan saiki 700 sing dideportasi.

              Dheweke ngirim 700, nanging isih ana 455 (bebarengan karo petugas). seket seket. Aku percaya yen ing antarane 700 iki, paling ora setengah saka perwira CIA ana ing tutup diplomatik.
        4. Baloo
          Baloo 28 Juli 2017 15:47
          +5
          Duta Besar Tefft nyatakake kuciwane lan protes sing jero. We diterusake kabar iki kanggo Washington kanggo review.
          Olson ngandika.

          Kutipan: Monos
          Udakara 700 wong diusir. "Revolusi Warna" saiki bakal angel disiapake. eseman

          Navralny run! Saiki sampeyan ndeleng dhewe carane Duta Besar Tafft nggunakake Fritz, lan dheweke ngelingake manawa pimpinan oposisi Fritz lan tukang ngapusi bakal migunani kanggo dheweke.
          Kahanan wis dadi panas, lan saiki sampeyan bisa digunakake minangka domba kurban ing misbyah hubungan antarane Rusia lan Amerika. belay
          1. nikolaev
            nikolaev 28 Juli 2017 17:51
            + 12
            pancen berjuang kanggo masa depane
        5. spek
          spek 28 Juli 2017 16:08
          + 19
          Ambassador ana 3 jinis
          1 pedhes
          2 darurat
          3 lan duta ing ...
        6. Boa constrictor KAA
          Boa constrictor KAA 28 Juli 2017 18:04
          +4
          Kutipan: Monos
          Udakara 700 wong diusir.

          Oy! Ams duwe luwih saka 1700 wong, mula 1245 wong bakal dikirim! Staff lengkap saka Komite Regional lemah kanggo Pemilihan Presiden Federasi Rusia !!!! Mulane -- oh nggegirisi! - "Gagal PDB dijamin." keprungu
        7. Ratmir_Ryazan
          Ratmir_Ryazan 28 Juli 2017 19:17
          +1
          Iki minangka montase. Nyebar omong kosong kaya ngono, kita mung cilaka awake dhewe ...
        8. Kibalchish
          Kibalchish 28 Juli 2017 20:12
          +3
          Foto lucu. Spanduk ana ing tangan sing bener, berjuang kanggo masa depan sampeyan - masa depan AS!
        9. Alex Roso
          Alex Roso 28 Juli 2017 20:47
          0
          Aku takon saka ngendi sampeyan entuk nomer kasebut? Mung ana 700 wong "kasur", lan tingkat nganti 455, mulane 245 wong sing kena deportasi.
          1. Monos
            Monos 28 Juli 2017 21:59
            +3
            Kutipan: Alex Ros
            Aku takon saka ngendi sampeyan entuk nomer kasebut?

            Pernyataan kasebut ana, 28 Juli, digawe dening wakil Duma Negara Sergei Zheleznyak ing saluran TV Rossiya 24.
            Kedutaan Besar dhewe ora bisa nyebutake jumlah karyawan sing tepat. Padha ngomong: "Angka iki ngambang."
        10. Geisenberg
          Geisenberg 28 Juli 2017 21:41
          +1
          Kutipan: Monos
          Udakara 700 wong diusir. "Revolusi Warna" saiki bakal angel disiapake. eseman


          Luwih becik yen persis 700.)) Yen ora, dheweke bakal ndhelikake ...
        11. Komentar wis dibusak.
      2. oleg gr
        oleg gr 28 Juli 2017 14:58
        +5
        Kene padha clucked. Saiki wong-wong lokal lan jaban rangkah bakal mulai lolong.
        1. takon aku
          takon aku 28 Juli 2017 15:22
          +5
          Wiwit wingi, wong-wong lokal padha ngguyu-ngguyu, ya, padha nyiapake pilkada, lagi ngrayakake seratus taun .... Lan iki sing nggumunake: jawabane wis teka ....)))
      3. Pemotong
        Pemotong 28 Juli 2017 15:11
        + 18
        Kesabaran dawa diuji! Oh bener padha ngomong, aja tangi bruwang ing guwa! Nanging uga daya tahan GDP lan Lavrov, ing wektu!
        1. Pemotong
          Pemotong 28 Juli 2017 16:01
          + 11
          Satemene aku ngerti, gudang lan dacha kudu dikosongake ing dina Selasa? Staf kedutaan ngenteni akhir minggu sing nyenengake! ngguyu
      4. ser-pov
        ser-pov 28 Juli 2017 15:18
        +8
        [/quote] Sadurungé, agensi ITAR-TASS Rusia ngutip pejabat penegak hukum senior sing ora dijenengi minangka ujar manawa "tanggepan kasebut bisa mengaruhi wakil saka kabeh bagean komunitas intelijen AS sing kerja ing tutup diplomatik."

        Dheweke uga nyathet yen Kedutaan Besar Rusia ing Washington makaryakke 190 wong, dene Kedutaan Besar AS ing Moskow duwe 1100 wong, bisa uga nuduhake manawa jumlah wong Amerika sing dijaluk ninggalake negara kasebut bakal luwih akeh tinimbang jumlah wong Rusia sing diusir saka Amerika Serikat. [kutipan]

        Bakal ana luwih akeh diplomat Amerika tinimbang 35 kita .. Lan iki durung dadi jawaban kanggo trik Taun Anyar Obama .. Aku mikir bakal diterusake ... apik
      5. Komentar wis dibusak.
      6. antivirus
        antivirus 28 Juli 2017 18:05
        +2
        ora tau krungu hamster nggero.
        alesan kanggo kekirangan kita ---- kene
        carane akeh keuntungan lan keuangan diwutahake menyang wilayah Kaluga klaster otomatis lan pinten padha menehi UAZ? Kepiye carane ngembangake UAZ? nggawe gambar "kita ora bisa urip tanpa negara manca." padha mulang kita carane urip
      7. alex700
        alex700 29 Juli 2017 05:55
        0
        Mangkono, makhluk iki ora bakal bisa bali maneh diplomat kita saiki.
        Apa sing ora bisa ditindakake? Apa ana sing nate mandheg?
    2. Spartanez300
      Spartanez300 28 Juli 2017 14:56
      + 13
      Inggih, paling ora padha nuduhake untu marang Amerika, lan ora ngunyah snot kaya biasane.
      1. Gardamir
        Gardamir 28 Juli 2017 18:06
        +4
        paling padha nuduhake untu marang Amerika
        wis mesem?
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Maz
      Maz 28 Juli 2017 15:03
      +4
      Wong-wong iku bocah, isin sampeyan!
    5. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 28 Juli 2017 15:25
      +9
      Quote: Forester
      "Lan kanggo opo???" belay

      Uh-huh ... kampanye, komunikasi dawa karo Ukrainians ora muspra kanggo Yankees.
    6. basa Slowakia
      basa Slowakia 28 Juli 2017 22:21
      0
      ora kaya, ora rakulino kanggo, nalika tinsel?
  2. Black_Vatnik
    Black_Vatnik 28 Juli 2017 14:47
    + 10
    Kabeh iku kelangan, mung dhuwit kita ing securities Amérika, lan ora kosok balene.
    1. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 28 Juli 2017 14:50
      + 26
      kok dilebokake dhuwit?
      1. Black_Vatnik
        Black_Vatnik 28 Juli 2017 14:52
        +4
        Gusti Allah aja nganti sampeyan nggawe guyonan sing mencorong. Cut dhewe sawetara liyane.
        1. mung eksploitasi
          mung eksploitasi 28 Juli 2017 15:57
          +3
          wis biasa, rahang wis dipotong kabeh saka njero.
          1. Black_Vatnik
            Black_Vatnik 28 Juli 2017 17:37
            +3
            Mungkasi mencet tombol keyboard nganggo rahang, coba nganggo driji.
            1. mung eksploitasi
              mung eksploitasi 28 Juli 2017 18:29
              0
              ora pracaya iku, padha dipencet, lan basa dijaluk kula sejatine sifate tombol kanggo mencet.
      2. Alex Roso
        Alex Roso 28 Juli 2017 20:54
        0
        Dijupuk langsung saka ilat!
    2. Maz
      Maz 28 Juli 2017 15:04
      +3
      Lan ora kabeh gampang banget, kita nyekel lonceng kasebut. We ngedol - kita ambruk dollar.
      1. Black_Vatnik
        Black_Vatnik 28 Juli 2017 15:05
        +3
        Phew....diyakinake.
      2. kapten281271
        kapten281271 28 Juli 2017 15:43
        +6
        Kutipan: Maz
        Lan ora kabeh gampang banget, kita nyekel lonceng kasebut. We ngedol - kita ambruk dollar.

        100 yard kanggo pasar, kita ora bakal njupuk apa-apa utawa ora, ora ana sing bakal sok dong mirsani ing kono, nanging Menteri Pembangunan Ekonomi anyar, Pak Oreshkin, ngandika sing ora bisa resiko lan nglanggar sirip. stabilitas negara dibanjiri kestabilan finansial karo dhuwit, dadi sampeyan salah, kita ora nyekel apa-apa, kita ngrusak ekonomine kaya ngono kanthi mbanjiri dhuwit, iku ekonomi kasur lan RUUUUHHHHNIIIT.
        1. basa Slowakia
          basa Slowakia 28 Juli 2017 22:32
          +1
          padha dhewe print minangka akeh sing pengin, kertas, Paint, karya, luwih saka dijamin, lan malah tuku aset nyata kanggo wrappers Candy kosong iki. Kanthi utang kasebut (ndeleng online http://webdiscover.ru/v/22301), sampeyan ora bisa repot maneh, sampeyan ora bisa metu saka iki tanpa perang global gedhe, utawa standar lengkap.
      3. Sukhov
        Sukhov 28 Juli 2017 17:28
        +1
        Kutipan: Maz
        We ngedol - kita ambruk dollar.

        Nalika ana akeh ketegangan,
        Longsor bisa nyebabake wahing cilik ...
  3. Baloo
    Baloo 28 Juli 2017 14:47
    +5
    Kabeh iku adil. Duta ngandika? Duta, dudu duta, arep menyang alas?
  4. prasmanan
    prasmanan 28 Juli 2017 14:47
    +3
    Kaya nakal. Padha mikir sing kabeh wis diijini kanggo wong-wong mau. Lan carane ngalahake karo ajiné plump ... Elek.
  5. irokez
    irokez 28 Juli 2017 14:48
    +3
    Duta Besar Tefft nyatakake kuciwane lan protes sing jero.

    Nah, apa maneh sing bisa diomongake? Ya ora apa-apa, malah ngancam lan meden-medeni nganggo driji. Lan kita, mbokmenawa, lan utamane warga lokal, wedi lan bisa uga mlayu menyang toko kanggo tuku popcorn Amerika - dumadakan bakal kena sanksi.
  6. faterdom
    faterdom 28 Juli 2017 14:48
    +4
    Biasa wae. Wajib ngaturake - lan ngucapake ... Muga-muga dheweke kudu nyatakake akeh perkara sadurunge pungkasan taun. Utawa ora kanggo wong, nanging kanggo duta sabanjuré.
  7. zloybond
    zloybond 28 Juli 2017 14:49
    +9
    pungkasanipun, diplomat kita ing paling soko ora mung mumbled nanggepi, nanging uga scribbled ing paling sawetara Piece saka kertas. Banjur mung mu mu mu.
  8. uav80
    uav80 28 Juli 2017 14:50
    0
    Kedutaan Besar AS ing Federasi Rusia protes marang pihak Rusia sing ana hubungane karo langkah-langkah pembalasan marang diplomat Amerika.


    Asu nggonggong, kafilah terus ...
  9. ded100
    ded100 28 Juli 2017 14:50
    + 18
    Wis wektune Ayo protes sing luwih jero! am

  10. Paulentius
    Paulentius 28 Juli 2017 14:51
    +2
    Aturan diplomatik - kabeh kudu simetris, Mentri Luar Negeri panginten kanggo dangu
  11. soroKING
    soroKING 28 Juli 2017 14:53
    +3
    mriksa gudang lan dacha ... lan ora ngumbah nganggo sabun keprungu
    1. Paulentius
      Paulentius 28 Juli 2017 15:30
      +1
      Ingkang utama yaiku bolongan-bolongan kabeh dilapisi, banjur kita bakal weruh)
  12. Des10
    Des10 28 Juli 2017 14:56
    +1
    Lan ana - kanggo wektu "penahanan" - kanggo nggawe taman kanak-kanak. lol
  13. Komentar wis dibusak.
  14. Kolonel Ireng
    Kolonel Ireng 28 Juli 2017 14:59
    +6
    Mateni tembok!
    Pungkasane, para Meriko, miturut Gusti Yesus, pengin yen sawise jotosan ing pipi tengen, padha diganti karo kiwa. Mardakota gembul!
    1. Paranoid50
      Paranoid50 28 Juli 2017 15:17
      + 12
      Kutipan: Kolonel Ireng
      Pungkasane, para Meriko, miturut Gusti Yesus, pengin yen sawise jotosan ing pipi tengen, padha diganti karo kiwa.

      Dadi ora ana pitakonan: Sanadyan "tombol akordion", nanging relevan nganti saiki. ya
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 28 Juli 2017 15:29
        +4
        Bapake nyekel barang sing menarik ... rem tangan Browning M1919A6.
        Senapan mesin sing mandheg dadi easel, nanging ora tau dadi rem tangan. eseman
        1. Paranoid50
          Paranoid50 28 Juli 2017 15:35
          +1
          Kutipan: Alexey R.A.
          Senapan mesin sing mandheg dadi easel, nanging ora tau dadi rem tangan. mesem

          Ya, kaya ngono ya :
    2. s-t Petrov
      s-t Petrov 28 Juli 2017 15:31
      +2
      1 - Aja ngadili, supaya sampeyan ora diadili.
      2 Kayadene anggonmu ngadili wong liya, mangkono uga kowe bakal padha diadili, lan ukuran sing kok gunakake, iku bakal diukur marang kowe.
      3 Yagene kowe ndeleng tatal ing mripate sadulurmu, nanging balok ing mripatmu dhewe ora weruh?
      4 Kapriyé anggonmu bisa kandha marang sadulurmu: “Keparenga kula nyopot tatal ingkang wonten ing mripatmu,” mangka mripatmu ana balok?
      5 He, wong lamis, copot dhisik balok kang ana ing mripatmu, banjur kowe bakal weruh carane ngilangi tatal saka mripate sadulurmu.
      6 Aja menehi barang sing suci marang asu, lan barang-barangmu aja disebar ing ngarepe babi, supaya aja nganti diidak-idak, banjur mbalik lan nyuwek-nyuwek kowe.
      7 - Njaluka lan sampeyan bakal nampa, goleka lan sampeyan bakal nemokake, totok-totok, sampeyan bakal dibukak.
      8 Saben wong sing njaluk, bakal nampa, lan sing nggolèki, bakal nemu, lan sing sapa thothok-thothok, iku bakal dibukak.
      1. Weyland
        Weyland 28 Juli 2017 19:44
        0
        Sial ... Lha, saka ngendi wong njaluk terjemahan kayu oak kaya ngono? Apa sampeyan nerjemahake saka Koine nganggo Google? Telapak tangan...
  15. pafegosoff
    pafegosoff 28 Juli 2017 14:59
    +1
    Akhire! Aspen saham ing mburi drakula Amérika!
  16. Ural50
    Ural50 28 Juli 2017 15:01
    +7
    Saiki sampeyan isih kudu nyekel sawetara peretas Amerika ing wilayah 3 negara lan ngadili serangan peretas Kremlin, dheweke bakal ngganti wong liya.
  17. fif21
    fif21 28 Juli 2017 15:02
    +5
    Bakso wis diganti ta? belay Malah ing Yekaterinburg, konsulat kudu ditutup! hi
    1. ML-334
      ML-334 28 Juli 2017 18:27
      +5
      Wong-wong mau nuwuhake infèksi ing Urals karo ebn-mabuk. Yankees metu saka Urals!
  18. ganas1976
    ganas1976 28 Juli 2017 15:07
    +1
    755 agen pengaruh bakal diusir. Kamentrian Luar Negeri wis ngitung. Kelangan sanadyan. Bakal angel kanggo wong-wong mau saiki campur tangan ing pemilihan kita. Kita bakal duwe akeh kurang omong kosong lan pleases.
    1. Paranoid50
      Paranoid50 28 Juli 2017 15:41
      +1
      Kutipan saka: savage1976
      755 agen pengaruh bakal diusir.

      Nganti saiki, angka sing beda-beda ditemokake - 455 dituduhake ing ndhuwur, ing wayah sore, dheweke bakal ngetung. Nanging, ing kasus apa wae, minus batalyon. Pitakonan mung negara endi. Diwenehi acara anyar, iku luwih apik yen ing mangsa perang.ngguyu
  19. 3vs
    3vs 28 Juli 2017 15:09
    +5
    Apike Pakdhe Vova netepi janjine.
    Wong-wong Saxon sing ora sopan padha kaget amarga ora sopan, suwe sawise wong Kuba lan Vietnam ora dilebokake ing panggonane!
  20. Bakal
    Bakal 28 Juli 2017 15:16
    +1
    Pungkasan, kita nggawe pikiran kita. Muga-muga kita bakal ngenteni "langkah-langkah pembalasan" sing anyar.
  21. Komentar wis dibusak.
  22. irazum
    irazum 28 Juli 2017 15:21
    +3
    Lho, kok kaget? Praktek diplomatik umum sing wis digunakake ing saindenging jagad luwih saka satus taun. respon pangilon.
  23. K-50
    K-50 28 Juli 2017 15:21
    +3
    Kedutaan Besar AS ing Federasi Rusia protes marang pihak Rusia sing ana hubungane karo langkah-langkah pembalasan marang diplomat Amerika.

    Kaya sing "disponsori" - "Apa kita?" belay ngguyu
  24. penembake gunung
    penembake gunung 28 Juli 2017 15:22
    0
    Nah, apa sing dikarepake? Istimewa? Kaya sampeyan, sampeyan uga ...
  25. platform
    platform 28 Juli 2017 15:23
    0
    Padha nyata iki Amerika!
  26. Langf
    Langf 28 Juli 2017 15:25
    0
    Protes, iki wajar - wong gemblung ora ngerti apa sing ditindakake, lan malah ora ngelingi apa sing ditindakake.
  27. Robert Rodionov
    Robert Rodionov 28 Juli 2017 15:25
    +2
    Wong Amerika sing luar biasa nesu, nanging kepiye Rusia njawab .... ha ha ha ...... Nanging Rusia pengin ngidoni eksklusivitas sampeyan !!! Bakal ngomong karo kita ing sikil sing padha utawa ora ana !!! Ayo eggheads mateni ing irung !!!
    1. Robert Rodionov
      Robert Rodionov 28 Juli 2017 15:28
      0
      Aku apologize kanggo kesalahan, supaya wong nulis b tinimbang n ing tembung, ing taman.
  28. Komentar wis dibusak.
    1. Bai
      Bai 28 Juli 2017 15:50
      +2
      endi mentri luar negeri katon

      Saka wektu Roma kuna: "Kanthi kanca - kanthi persetujuan, karo mungsuh - miturut hukum."
    2. Alloh
      Alloh 28 Juli 2017 17:00
      +1
      Iku kabeh cetha sanadyan! nanggepi serangan ing sumber energi kita, kita njawab sing njupuk dacha lan warehouses! iku bungah? Nanging apa yen pasar dodolan pindhah menyang sisih Amerika? supaya langkah-langkah respon kita mung zilch !!!
      1. Lynch
        Lynch 29 Juli 2017 10:04
        0
        Gudang, gudhang... kabeh kene ora segampang wae, sak kiwa tengene mung gudhang, nanging kok dibutuhake? Apa sampeyan bakal nyimpen ing kono? Nanging apa? Mungkin kabeh titik ana ing isi gudang? ...
  29. Ankypelgyrgyn
    Ankypelgyrgyn 28 Juli 2017 15:40
    +3
    755 wong diusir. Apa sing diarani Guinness Book of Records babagan iki?
    1. Penjahat
      Penjahat 28 Juli 2017 16:24
      +1
      Kutipan: Ankypelgyrgyn
      Apa sing diarani Guinness Book of Records babagan iki?

      Lan supaya buku iki bisa ngomong apa wae babagan iki, cathetan kasebut kudu dicathet dhisik minangka fait accompli lan kasunyatan sing ora bisa dipungkiri. hi
      1. Cool_SnipeR
        Cool_SnipeR 29 Juli 2017 00:05
        0
        Ana perlu kanggo nyelehake counter pengunjung lan guru pendidikan jasmani kanthi stopwatch
  30. lawas26
    lawas26 28 Juli 2017 15:47
    +1
    Kedutaan Besar AS ing Federasi Rusia protes marang pihak Rusia sing ana hubungane karo langkah-langkah pembalasan marang diplomat Amerika, Duta Besar John Tefft kuciwa banget karo keputusan Moskow.

    Apa duta ngarepake liya? Banjur kudu menehi tekanan marang Departemen Negara kita dhewe. Dheweke ngerti banget yen ing diplomasi tandha "mirroring" digunakake ing kasus kaya mengkono. 30 diplomat kita diusir - bungkus barang-barang sampeyan lan barang-barang Amerika. Ing jumlah persis padha. Apa kita wis njupuk properti kita? Demi Allah. Nanging ing kasus iki, aja ngomong yen ana sing bakal dijupuk saka sampeyan ...


    Kutipan saka Zibelew
    Apa sing bener - ing wangun jawaban - ora mung sawetara diplomat sing dikirim, nanging jumlah diplomat saka loro-lorone diimbangi ... Dadi, makhluk iki ora bakal bisa ngirim diplomat kita saiki. .

    Dheweke bisa ngirim saiki. Nanging kita bakal langsung ngirim. Dadi akeh bojo. Padha panginten sing yen kita ora aggravate kahanan sak teka kanggo daya saka presiden Amérika anyar, ngarep-arep sing anyar ora bakal padha "" minangka presiden ireng pisanan ing Amerika. Dheweke ora pengin ngatasi masalah iki kanthi cara sing padha ditanggulangi - plz. Ngenteni jawaban
  31. ibn.shamai
    ibn.shamai 28 Juli 2017 15:49
    0
    Jago jago kluruk! apik
  32. Haji Murat
    Haji Murat 28 Juli 2017 15:52
    0
    ngirim kabar apik! 455 wong Amerika bakal tetep - padha karo kita ing AS, LAN KABEH SAwise Obrolan PUTIN diwiwiti
  33. kapten
    kapten 28 Juli 2017 16:00
    +2
    Aku duwe emosi negatif sing padha karo duta besar Amerika, aku uga ora puas karo tumindak pemerintah kita ing hubungan karo duta besar Amerika Serikat, Polandia lan Ukraina. Sampeyan perlu kanggo mulang saka kanak-kanak sing prilaku ala ndadékaké kanggo paukuman. Banjur kita nggawa menyang polisi, banjur kita miwiti njupuk langkah.
  34. kartalovkolya
    kartalovkolya 28 Juli 2017 16:02
    +2
    Bener, nanging luwih sethithik kudu ditambahake: nglarang diplomat Amerika saka "roaming" ngubengi Rusia ing endi wae lan nalika dheweke seneng, lan luwih-luwih nglarang rapat-rapat karo sing diarani. "Oposisi demokratis", ayo padha lungguh ing gedung kedutaan lan bakal apik ...
    1. ZAV69
      ZAV69 28 Juli 2017 23:42
      +3
      Lha kok nglarang, ana conto sing apik, aku ngomong karo diplomat Amerika, langsung lara, kaya utang pajak 50 taun aku ketemu sampeyan ora bisa nutupi hibah apa wae ..... Nanging sampeyan ora ngerti sampeyan. bisa nemokake iku salah.
  35. Zubr
    Zubr 28 Juli 2017 16:04
    +4
    Inggih presanuli dip. Corps "Shurikov". Aku kepingin weruh carane Uni Eropa bakal tumindak saiki sawise outbursts pisanan nesu sing ana hubungane karo sanksi AS anyar? Saiki padha kaya angga ing kendhi. Iku ora guyon, Eropah saiki kudu nilar kabeh item saka income, karo recalculation luwih saka budget menyang Tambah pinunjul.
    Dheweke pengin nyurung kita nglawan Eropa, nanging ternyata dheweke dhewe wis padu karo Eropa ... eseman
    1. Alexey-74
      Alexey-74 28 Juli 2017 16:23
      +1
      Dadi bener, nanging bangsa Eropa bakal nguntal iki, malah ngrugekake dhewe ..... Jerman wis nilar 5 proyek ing Nord Stream 2 ...............
      1. Zubr
        Zubr 28 Juli 2017 16:36
        +1
        Nah, ana tembung sing angel. eseman Dheweke isih durung rampung boobies ... eseman

        Agensi Jaringan Federal Jerman ngusulake supaya ora kalebu limang proyek sing ana gandhengane karo Nord Stream 2 ing rencana jangka panjang amarga ana risiko. Iki dilaporake dening TASS kanthi referensi menyang siaran pers departemen kasebut.

        Laporan kasebut ujar manawa limang proyek sing ana gandhengane karo ekspansi Nord Stream ora bisa dipercaya. Proyek kudu ditampa ing rencana pangembangan jaringan mung yen ana ijin kanggo ekspansi Nord Stream 2.

        Wiwit 17 Juli taun iki, rapat tertutup babagan proyek konstruksi pipa gas wis dianakake ing kutha Stralsund, Jerman. Perwakilan organisasi lan departemen komunal lan tanah dianggep keluhan umum, uga proposal kanggo implementasine proyek kasebut.
  36. Alexey-74
    Alexey-74 28 Juli 2017 16:22
    0
    Kahanan dadi panas. "Duta Besar Tefft nyatakake kuciwane lan protes sing jero," Aku kepengin weruh apa sing dikarepake? Kick jancok ......rrrr saka Rusia! Ngerti - iki luar biasa!
  37. pvv113
    pvv113 28 Juli 2017 16:24
    +2
    Kedutaan Besar AS ing Federasi Rusia protes marang pihak Rusia sing ana hubungane karo langkah-langkah pembalasan marang diplomat Amerika.

    Apa sing padha ngerti babagan tanggapan kasebut? Dheweke ora nglilani aku lunga ing liburan musim dingin ing taun katelu - iki minangka langkah !!!
    Lan ing kene - mung ditekan entheng ing tenggorokan
    1. Dauria
      Dauria 28 Juli 2017 18:11
      +1
      Dheweke ora nglilani aku liburan musim dingin ing taun katelu -


      Ora anjir ana AWOL kanggo roaming, bledosan lan nerak. Malah kecekel dhewe sing salah. Utawa gagal sesi?
      1. pvv113
        pvv113 28 Juli 2017 20:18
        +2
        Miturut artikel politik nglirik
        1. Dauria
          Dauria 28 Juli 2017 20:43
          +1
          Miturut artikel politik

          Inggih, kanthi manfaat kasebut ing saindhenging "Marxukh" lan "peraturan militer umum" sampeyan ora bakal weruh luwih saka triplet. ngguyu Ditebak?
          Sial, nanging kita uga mbedakake antarane "politik" lan "kalah". Drail lan dicet ing siji wektu house ganti, kamar sumber lan kamar linen. Leres, paling ora 5 dina dibebasake, ana, bali. Lan uga ing katelu.
          1. pvv113
            pvv113 28 Juli 2017 21:15
            +3
            Kita padha ing vacation politik (nglanggar disiplin), akademisi (sing duwe deuces ing ujian), lan Olympic cadangan (ora lulus fisik). Lan kabeh iki diarani PZO - rubah Arktik kanggo liburan mangsa ngguyu
            Miturut cara, ora mengaruhi bijiku - aku lulus kanthi pujian
  38. Veretet
    Veretet 28 Juli 2017 17:20
    +2
    Sing menarik dudu kepiye reaksi duta besar AS, nanging apa langkah sabanjure sing bakal ditindakake dening AS dhewe.
    1. JURUSAN
      JURUSAN 28 Juli 2017 17:53
      0
      Kutipan saka: Veretet
      Sing menarik dudu kepiye reaksi duta besar AS, nanging apa langkah sabanjure sing bakal ditindakake dening AS dhewe.

      Watesan sanksi lan penghinaan marang Rusia ing Amerika Serikat wis meh entek.. Sabanjure perang, lan staf seneng gelut karo proxy.
      Iki dudu sing sepisanan kanggo kita, nanging wektu iki kita bakal menehi sampeyan .. prajurit
  39. sadurunge
    sadurunge 28 Juli 2017 17:27
    +1
    Joy teka ing kedutaan Amerika - DOMO_O_O_O_Y !!!!!!
  40. Flyer_64
    Flyer_64 28 Juli 2017 17:38
    +1
    Nganti September, ayo padha nongkrong. Lan kok ora nganti 1 Agustus, Kamentrian Luar Negeri kita kaya-kaya wis nyiapake rollback.
  41. JURUSAN
    JURUSAN 28 Juli 2017 17:49
    +1
    Navalny lan K, deportasi lan nyabut kewarganegaraan .. Lan pungkasanipun nglarang kabeh LSM (Kulon wedi iki!)
    Ya, aku duwe langkah liyane, nanging iki sing kudu ditindakake! Lan sing utama yaiku rearm lan urgently, isih akeh sing kudu ditindakake ing kompleks militer-industri .. Lan reresik ora bakal natoni saka "bug abang" .. Kabeh bakal apik, sing utama yaiku tenang!
  42. Gardamir
    Gardamir 28 Juli 2017 17:59
    +2
    Durung ana kedadeyan, nanging kabeh wis padha seneng. Ing kene dheweke pancen bakal ngrampungake perkara kasebut, mesthi bakal dikirim banjur nindakake tugas kanthi apik. Banjur dheweke bakal janji sadurunge pemilihan.
    1. sds87
      sds87 29 Juli 2017 13:32
      +1
      Kutipan: Gardamir
      Durung ana kedadeyan, nanging kabeh wis padha seneng. Ing kene dheweke pancen bakal ngrampungake perkara kasebut, mesthi bakal dikirim banjur nindakake tugas kanthi apik. Banjur dheweke bakal janji sadurunge pemilihan.

      wah! Aku uga ora ngerti kabungahan ribut akeh komentator VO. Ana mung laku hukum antar negara bagian. Siji negara ngirim diplomat saka negara liya. Negara liya iki nduweni hak kanggo respon simetris. Aku uga bakal ngerti kabungahan yen Rusia minangka sing pisanan miwiti prosedur kanggo "ngusir" diplomat Amerika.
  43. zululuz
    zululuz 28 Juli 2017 18:00
    0
    Amerika ngenteni respon asimetris. Saiki ayo padha nyerna lan nikmati.
  44. polev66
    polev66 28 Juli 2017 18:07
    0
    Inggih, apa sing bisa dakkandhakake - Rusia, umume, wis suwe kuciwa ing kecukupan Amerika, malah ora protes, ora ana gunane ... mung pasukan mutusake ing kene.
  45. cedar
    cedar 28 Juli 2017 18:15
    +3
    Kutipan saka rudolf
    Lan gegayutan karo semangat apa? Saka countermeasures ing kene, mung penundaan panggunaan gudang lan pondokan musim panas. Minangka kanggo syarat kanggo nggawa jumlah buruh diplomatik saka misi Amérika ing baris karo nomer siji saka Rusia, iki nyuda kanggo norma kondisional. Pitakonan iki, ngendi Kamentrian Luar Negeri katon nalika Amerika licik ngluwihi kuota? Sawetara sirkus!


    Sirkus kanggo wong-wong sing wis macet ing sirahe yen USSR ambruk ...
    Sapa sing ngerti yen Uni ora bubar, nanging rusak amarga kalah ing Kulon ing periode 1945-1991, ngerti yen para pemenang tanggung jawab kanggo kabeh ruang pasca-Soviet. Para penjajah tansah tumindak kanthi cara sing padha, yaiku. padha ora takon ing vanquished sing, ngendi lan pinten kanggo sijine, nanging nggawe koloni metu saka negara dijupuk, printah minangka padha arep lan nggunakake sumber daya kanggo kebekan. Alah kanggo wong sing dikalahake ...
    We ndeleng ing ROOT, dear. Putin, pimpinan Gerakan Pembebasan Nasional, supaya mungsuh ngerti yen dheweke wis siyap nyabrang Rubicon.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. alam bébas
        alam bébas 28 Juli 2017 19:59
        +1
        Semono uga kelakuane bocah sing duwe kakang kuwasa. Ing plataran, dheweke bisa ngirim sapa wae ngerti yen adhine bakal tansah nglindhungi.
        1. Komentar wis dibusak.
      2. Baloo
        Baloo 31 Juli 2017 12:54
        +2
        Kutipan saka rudolf
        Amerika nyoba kanggo bykonut lan mlayu menyang expulsion. Banjur Lukash ora menehi idin kanggo janjian saka duta Amerika anyar kanggo dangu, bener lumpuh karya kedutaan. Lan Amerika ora bisa nindakake apa-apa karo dheweke. Wong-wong mau banjur lunga.

        Inggih rampung. ombenan
  46. Ukara
    Ukara 28 Juli 2017 18:22
    +1
    Kula condolences kanggo wong lemu ... Lan saiki sing bakal mbayar gaji kanggo Lyosha Navalny lan perusahaan? Ora ketompo... ngguyu ngguyu ngguyu
  47. diracik
    diracik 28 Juli 2017 18:26
    0
    Dheweke ora kenal karo pasuryane ing baterei ...
  48. Prahara70
    Prahara70 28 Juli 2017 18:28
    0
    Sampeyan dudu Tefft, sampeyan Tuft ... Go express nang endi wae!
  49. Poveraler53
    Poveraler53 28 Juli 2017 18:40
    +1
    Warga desa AS nyatakake 'keberatan kategoris' marang keputusan Rusia babagan penanggulangan
    -Pemukiman Amerika ing Rusia rampung nyalin logika politikus Ukrainia: "Apa karo kita?" - Kanggo kabeh apik, Pak (dudu Pak) mapan!
    1. Poveraler53
      Poveraler53 28 Juli 2017 18:48
      +1
      Nalika Pak Tefft bakal mabur metu saka Rusia. ayo matur nuwun yen IT metu kanthi aman kanggo dheweke. Iku mung bisa fatal ...
  50. Siberian
    Siberian 28 Juli 2017 18:59
    +3
    Lan kepiye kedadeyane? Dheweke kudu ngumpul (kaya rapat partai) ing pojok abang lan mutusake sapa sing bakal lunga lan sing bakal tetep? Akibat debat? Miturut kertu suoro rahasia? Utawa bakal undian?
    Utawa bakal kita marang wong-wong mau langsung dening jeneng kanggo wong karo koper tengen liwat?
    1. Berg Berg
      Berg Berg 28 Juli 2017 19:34
      0
      Lan kedadeyan banget ing Rusia kudu ana 495 wong kanthi sen! Kalebu wilayah liyane ing Rusia.