Review militèr

Dina Angkatan Laut ing Novorossiysk 2017

25
Kanggo Novorossiysk, Dina Angkatan Laut, mesthi, liburan khusus. Nanging malah aku ora nyana mlebune wong kaya ngono. Kabeh kolom mobil mlayu liwat kutha kanthi bendera angkatan laut armadaloro USSR lan Rusia modern. Sadawane lurung-lurung tengah Novorossiysk, aliran rompi belang lan panji St. Andrew mlaku ing baris sing ora cocog.




Lingkungan lucu saka gendéra Angkatan Laut USSR lan lambang Kekaisaran Rusia, sanajan kanggo kula sing utama yaiku kedaulatan, lan kekaisaran utawa serikat iki ora penting banget.



Temu kanca ing ngisor langit sing badai

Embankment Admiral Serebryakov uga "dikuwasani" dening wong akeh, sing ora bisa ditemokake sanajan tanggal 9 Mei. Srengéngé kidul sing panas banget kadhangkala ndhelik ing sadhuwure mendhung ireng-biru, sing ndadekake Teluk Tsemess katon apik banget lan megah. Ngelawan tugu kanggo Sailor Unknown ing teluk, ing sisih njaba saka Pier Western, bagean saka NVMB lan njaga pesisir diantrekake munggah.



Aku nggawa kajelasan - ing parapet embankment, wong kutha, tamu kutha ing segara, amarga. wong lokal arang nglangi ing neraka kuwi



Saka kiwa menyang tengen - MPK "Kasimov", MTSCH "Vice-Admiral Zakharyin", kapal penjaga pantai proyek 22460 kode "Hunter", BTSCH "Letnan Ilyin" lan kapal selam diesel-listrik saka proyek "Varshavyanka" "Novorossiysk"



Aku utamané pengin Wigati ngarsane ing "fjord" kidul kita kapal selam, kang isih pleasantly mboten umum. Blackness predatory saka lambung saka fighter ing jero banyu katon utamané warni ing latar mburi bathers pampered warming munggah carcass bulak ing Novorossiysk Sun.



Sayange, ora ana parade angkatan laut skala gedhe ing kutha pahlawan Novorossiysk. Senadyan kabeh heroik critane NVMB lan ngarsane monumen legendaris kanggo wani marinir saka Malaya Zemlya bridgehead, dina Angkatan Laut punika andhap asor kanggo kita. Novorossiysk minangka kutha plabuhan, kutha sing kerja keras, kepiye wae ora nganti perayaan gedhe-gedhe, sanajan persaudaraan turis nggoleki liburan anggaran.
Ing woro-woro liburan iki kacathet demonstrasi peralatan militer, nanging sistem rudal anti-kapal Bastion diunekake kanggo kabeh peralatan modern. Nalika aku takon saka ngendi kekurangan sing kaya ngono, dheweke nerangake yen, mesthi, sayang banget kanggo eksposisi sing sederhana, nanging aku luwih melas kanggo watu paving hiasan.





Ing Shadow saka kaendahan kasar saka cruiser Mikhail Kutuzov ketemu veteran saka layanan angkatan laut. Sawetara kanca wiwit alon-alon nyebar menyang bagean ora resmi, sing bakal diakhiri karo pertunjukan kembang api sore ing banyu Teluk Tsemess.



Monumen kanggo para pendiri





Tari angsa cilik sing ditindakake dening armada pelabuhan



Veteran saka layanan angkatan laut

Aku kanthi tulus ngucapake selamat marang kabeh pelaut militer ing liburan! Layanan mulya, kanca, ing ngendi wae, ing Tartus utawa Baltiysk, Vladivostok utawa Novorossiysk!
Pengarang:
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. cedar
    cedar 31 Juli 2017 06:30
    +5
    Kamulyan kanggo Armada Rusia, pembela Rusia. Kamulyan kanggo komandan angkatan laut, pelaut lan pencipta!
  2. Serg65
    Serg65 31 Juli 2017 07:07
    + 16
    Sawise njupuk rompi lawas saka lemari, dilebokake ing weteng sing akeh banget, dina iki kita bakal pour sedulur "sewed" supaya pait tenggorokan ora keselak. Ayo sijine lilin kanggo wong lanang sing ana ing ngisor. Ayo padha ngunggahake roti panggang kanggo wong urip. Dina iki kita manggon kanggo wong-wong mau. Kanggo bojo, anak, kanggo ibu. Kanggo sing ing segara!!! Tuang kita!!! Kanggo armada RUSIA asli kita!!!
    1. Alex_59
      Alex_59 31 Juli 2017 07:22
      +5
      Sugeng liburan! ombenan Saka kita, darat!
      1. Serg65
        Serg65 31 Juli 2017 08:16
        +5
        Kutipan: Alex_59
        Saka kita, darat!

        Matur nuwun konco!!! ombenan
  3. Okolotochny
    Okolotochny 31 Juli 2017 08:53
    +8
    Matur nuwun kanggo laporan. Ing cruiser "Mikhail Kutuzov" ana 1 Desember 2002, karo "tur". "Pandhuan" iku pasangan pisanan lan komandan cruiser. Sadurunge iku, ora ana "pengalaman" ing komunikasi karo angkatan laut. Ya, pira "sosis cair" sing sampeyan gunakake? Dheweke secara harfiah mangan. ombenan Sugeng liburan kanggo kabeh sing melu!
  4. monster_lemak
    monster_lemak 31 Juli 2017 11:57
    +1
    Sawetara kapal. Ing "USSR" iku "sugih". Ya, lan saka ngendi asale kapal, armada kurang, kabeh sing kasebar ing tugas ... lan "Syrian Express" mbutuhake sumber daya. Ya, lan Novoross ora tau dadi pangkalan, penulis kanthi bener ujar kutha pelabuhan, kutha buruh. terus ana? Ing sacedhake yaiku depot minyak sheskhariss kanthi tank gedhe - yen murub, bakal dadi asem kanggo kabeh wong ing kana. Sampeyan uga ora bisa nggali adits ing gunung - ana bledosan ing tambang - marl kanggo semen ditambang, lan ing sisih liya ana zona seismik kanthi kemungkinan lindhu nganti 7-8 poin ...
    1. Angin wetan
      31 Juli 2017 12:19
      +4
      Aku maca sampeyan lan ngelingi lelucon:

      Bagian kasebut dijadwalake kanggo verifikasi. Prajurit wis polesan kabeh kanggo cemlorot nggilap, nunggu. Komisi sing dipimpin dening jenderal teka. Jendral ngobrak-abrik, ngobrak-abrik, ya ora bisa golek salah apa-apa. Ing pungkasan, dheweke munggah menyang pojok barak, mlayu driji ing plinth - bledug!
      Nuduhake driji menyang sersan:
      - Inggih, sampeyan bisa ngomong apa?
      - Nyuwun pangapunten, apa? Babi bakal nemokake rereget ing endi wae ...
      1. monster_lemak
        monster_lemak 31 Juli 2017 12:24
        0
        Apa sampeyan mikir iki "lelucon lawas"? Oh nggih. Sampeyan jelas ora dadi tentara ... nglirik
        1. Angin wetan
          31 Juli 2017 13:14
          +1
          Ing ngendi ing komentarku ana tulisan "lucu lawas"? Sampeyan katon ing sawetara jinis kasunyatan, kaya biasane ...
          1. monster_lemak
            monster_lemak 31 Juli 2017 15:15
            0
            Nah, sampeyan "kelingan" dheweke ... nglirik Utawa apa sampeyan nganggep "fabel" sampeyan "anyar"? lol Aku tresna letterheads. tresna
            1. Angin wetan
              31 Juli 2017 15:39
              +1
              Saka siklus "Aku maca kaya sing dikarepake" ... Liwat alas, kanca, liwat alas.
  5. Kapitanleutnant
    Kapitanleutnant 31 Juli 2017 15:38
    +8
    Saka aku bakal nambah Novorossiysk sore
  6. eleron
    eleron 31 Juli 2017 18:21
    +4
    Kita wis liburan luwih gedhe ing Baltiysk!
  7. eleron
    eleron 31 Juli 2017 18:22
    +2
    Dina Angkatan Laut ing Baltiysk. 30.07.2017
  8. eleron
    eleron 31 Juli 2017 18:22
    +3
    Dina Angkatan Laut ing Baltiysk. 30.07.2017
  9. eleron
    eleron 31 Juli 2017 18:23
    +2
    Dina Angkatan Laut ing Baltiysk. 30.07.2017
  10. eleron
    eleron 31 Juli 2017 18:23
    +2
    Dina Angkatan Laut ing Baltiysk. 30.07.2017
    1. Paranoid50
      Paranoid50 31 Juli 2017 23:28
      +1
      Kanggo foto - Sing bener, aku. Ing parade kita, dheweke digawa ing Neva menyang Istana Budaya. Ing asas, wektu iki MP diwakili dening ... landing kapal. ngguyu Inggih, nanging Marines ngatur kinerja keuntungan kanggo sampeyan. Kanthi kepungkur! ombenan hi
  11. eleron
    eleron 31 Juli 2017 18:23
    +3
    Dina Angkatan Laut ing Baltiysk. 30.07.2017
  12. Monarchist
    Monarchist 1 Agustus 2017 16:47
    0
    "BTSH" Letnan Ilyin "sapa ngerti: sapa Letnan Ilyin?
    1. tanit
      tanit 2 Agustus 2017 08:37
      +1
      Quote: Monarchist
      Sapa sing Letnan Ilyin?

      Pahlawan Chesma.
      "Papat firewall Rusia dipimpin dening sukarelawan - Pangeran Vasily Gagarin, Komandan Letnan Dugdal lan Mackenzie (loro Inggris ing layanan Rusia) lan Dmitry Ilyin." (c)
  13. Andryusha
    Andryusha 1 Agustus 2017 22:07
    +2
    Aku katon sedih ing parade armada Rusia. Toli prakara, armada Ukrainia. Iki diselehake ing sadawane dermaga ngguyu https://www.dialog.ua/news/123320_1498991376
    1. Mikado
      Mikado 2 Agustus 2017 11:57
      +3
      Aku wis maca artikel iki. Situs kasebut katon kaya Ukrainia.
      Nanging tembung:
      Kapal perang raksasa Angkatan Laut Ukraina, diklumpukake ing Stasiun Laut Odessa, diserang kanthi kekuwatane - cuplikan

      и
      Cedhak Stasiun Marinir Odessa ana skuadron sing kuat saka kapal-kapal paling apik saka Angkatan Laut Ukraina, sing warga kutha bakal bisa ngujo kanggo ngurmati Dina Armada Ukrainia.

      ngrusak otak! belay
      Iku sarkasme? ironi dhewe? utawa kepastian?
      Kapal landing medium "Yury Olefirenko" (sadurungé "Kirovograd"), prau rudal "Priluki", kapal lapis baja paling anyar "Akkerman", prau latihan "Pochaev", prau artileri "Skadovsk" lan prau ambulans "Sokal" uga disebarake.

      gumun! wassat utamané bab prau Newest "Ackerman". Dhuh Yehuwah, mugi karsaa paring panggalih! hi
  14. Kosmotoga
    Kosmotoga 2 Agustus 2017 14:08
    0
    Aku luwih seneng lelungan sepi menyang negara kanthi meneng tinimbang parade iki.
  15. Boris Radevich
    Boris Radevich 2 Agustus 2017 15:43
    +1
    Kamulyan kanggo senjata Rusia lan Presidene nganti pirang-pirang abad!