Review militèr

Parade Angkatan Laut kanggo ngurmati Dina Angkatan Laut ing St

2
Ing St. Petersburg, Presiden Rusia Vladimir Putin dadi tuan rumah parade angkatan laut ing acara perayaan Dina Angkatan Laut.

2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tatiana
    Tatiana 30 Juli 2017 21:31
    +2
    Parade apik!
    A tontonan angkatan laut perayaan banget nyengsemaken lan banget pantes!
    Bangga njupuk alih pelaut Rusia lan kapal perang Rusia!
    Padha ngawula kanggo kamulyan saka Fatherland Rusia!
    1. Tatiana
      Tatiana 30 Juli 2017 21:43
      0
      Wong Tionghoa sing apik amarga melu parade angkatan laut Rusia!
      Wong Tionghoa padha lelayaran kanthi nggumunake kanthi kekuwatan laut ing pawai!