Review militèr

Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia: pengalaman Siria babagan pengisian bahan bakar terpusat ditransfer menyang Rusia

17
Ing lapangan udara Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, 40 titik pengisian bahan bakar pesawat bakal digawe, padha karo sing wis dipasang ing pangkalan udara Khmeimim, iki bakal ngidini ngisi luwih saka 800 pesawat ing wektu sing padha, laporan. RIA News pesen saka wakil kepala departemen militèr Dmitry Bulgakov.

Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia: pengalaman Siria babagan pengisian bahan bakar terpusat ditransfer menyang Rusia


Sistem pengisian bahan bakar terpusat dipasang ing lapangan udara Khmeimim penerbangan peralatan karo kemampuan kanggo ngisi bahan bakar sawetara rolas pesawat ing wektu sing padha. Pengalaman positif iki nggunakake tanker bahan bakar terpusat ing Suriah saiki digunakake ing pambangunan lapangan udara Kementerian Pertahanan Rusia, sing kita nyedhiyakake fasilitas 40 liyane, kanthi kamungkinan ngisi bahan bakar luwih saka 800 pesawat.
ujare Wakil Menteri ing wawancara karo koran Krasnaya Zvezda.

Miturut dheweke, "ing kahanan geografis, iklim lan temporal sing angel ing negara Arab, sistem dhukungan logistik (MTO) wis mbuktekake keandalan, keluwesan lan kemampuan kanggo adaptasi karo kahanan sing ganti."

Badan komando lan kontrol militer pasukan lan sarana logistik ngrampungake tugas sing disetel kanggo kabeh jinis dhukungan logistik kanthi lengkap,
Bulgakov nyathet.

Dadi, ing Suriah, kemah-kemah jinis kontainer modular (block-modul) digunakake kanggo pisanan kanggo nampung personel. Kajaba iku, "wiwit wiwitan operasi Rusia ing Suriah, spesialis saka unit perbaikan militer lan tim seluler perusahaan kompleks industri militer wis nindakake luwih saka 3 ndandani saiki lan 25 layanan teknis," ujare.

Ing wektu sing padha, spesialis kita aktif mbantu nindakake perbaikan medium lan utama saka peralatan Republik Arab Siria, sing sadurunge ditransfer lan dikelola sawise permusuhan ing pabrik perbaikan ing Suriah,
tambahe wakil mentri.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. UAZ 452
    UAZ 452 31 Juli 2017 13:31
    +4
    Dadi, sampeyan ngomong, 40 "Tomohawks" ... lan mung? Ora luwih saka 800 pesawat? Lan bebener iku nyengsemaken.
    1. Vladimirets
      Vladimirets 31 Juli 2017 13:43
      +2
      Kutipan: UAZ 452
      40 "Tomohawks" ... lan iku? Ora luwih saka 800 pesawat? Lan bebener iku nyengsemaken.

      Sampeyan menehi saben pesawat basis kapisah! wassat
      1. UAZ 452
        UAZ 452 31 Juli 2017 13:51
        0
        Saenipun, ya, mung ora ana anggaran militer sing cukup, lan sampeyan ora bakal entuk cukup wong. Luwih gampang (dibandhingake karo pilihan sing sampeyan usulake) kanggo nggawe pesawat sing bisa njupuk lan mendarat saka sembarang bagean lurus ing dalan gedhe. Banjur gagasan duwe jaket bomber sing didhelikake ing garasi truk ora bakal dadi fantastis.
        Ing sawetoro wektu, bebener ana ing tengah: sentralisasi relatif saka basing, nanging uga ora kanggo ngganti kabeh skuadron ing siji conventional (non-nuklir) munisi.
        1. tchoni
          tchoni 31 Juli 2017 14:11
          +5
          Kutipan: UAZ 452
          . Luwih gampang (dibandhingake karo pilihan sing sampeyan usulake) kanggo nggawe pesawat sing bisa njupuk lan mendarat saka sembarang bagean lurus ing dalan gedhe.

          Sembarang pejuang Rusia generasi kaping papat saiki bisa nindakake trik iki. Kebetulan? ... Aku ora mikir ...

          Dene liyane - ya - bodho nransfer pengalaman Khmemim menyang Rusia - bodho. Panyebaran pangkalan udara iki amarga kasunyatan manawa ancaman utama sing dirasakake dening DRG Babakhs lan martir individu (perimeter sing luwih cilik mesthi luwih gampang dijaga), lan ora kanthi cara apa wae sumbu para pedagang utama. DEMOKRASI.
          Iku cukup kanggo takon pitakonan ing ngisor iki: yen alam ancaman diganti, apa kita bakal duwe wektu kanggo nanggepi?
          1. Dauria
            Dauria 31 Juli 2017 15:55
            +2
            Iku cukup kanggo takon pitakonan ing ngisor iki: yen alam ancaman diganti, apa kita bakal duwe wektu kanggo nanggepi?


            Wiwit jaman biyen, penerbangan kanthi waspada 3-4 kaping sasi, ditemokake, dilengkapi 1st SM, diluncurake lan siap mabur menyang lapangan terbang dispersal. Kabeh kendaraan baris ing kolom ing dalan. Babagan potongan-potongan dalan gedhe - iki ora mung sepotong rute, nanging nyatane lapangan udara kanthi jalur sepur wajib kanggo transportasi bahan bakar lan amunisi. Lan uga akeh peralatan radio, KDP, peralatan lemah, gudang lan barak. Pesawat lan malah helikopter ora bakal otonom, diikat rapet karo lapangan udara. Iki dudu Matiz kanthi konsumsi 4 liter saben 100 km lan pirang ing mburi setir. Cukup ngetung pira biaya kanggo mabur resimen Mi-8 sing padha ing babagan bahan bakar. Lan ing wektu sing padha, elinga - sampeyan ora bisa ninggalake tank kosong sawise penerbangan.
  2. Alex_59
    Alex_59 31 Juli 2017 13:40
    +6
    Ora ngerti apa-apa. Yen kita ngomong babagan parkir lapangan udara CZT, meh kabeh pangkalan udara wis duwe. Utawa apa dheweke pengin modernisasi?
    1. dheweke Ra
      dheweke Ra 31 Juli 2017 13:53
      +1
      Kutipan: Alex_59
      Ora ngerti apa-apa. Yen kita ngomong babagan parkir lapangan udara CZT, meh kabeh pangkalan udara wis duwe. Utawa apa dheweke pengin modernisasi?

      Bener, sampeyan nulis sing utama yaiku bengok banter!
      Nanging kudu diakoni manawa permusuhan minangka faktor luar biasa sing bisa nemokake solusi anyar adhedhasar lawasNanging iki mung meneng wae
      1. Langkawi
        Langkawi 31 Juli 2017 14:44
        +2
        Kutipan saka dheweke Ra
        Bener, sampeyan nulis sing utama yaiku bengok banter!

        Gagasan kutha blok-modular uga jelas ora narik status panemuan ... Nyuwun
    2. tasha
      tasha 31 Juli 2017 14:06
      0
      Sajrone nggawe CZT ing Suriah, Kamentrian Pertahanan nglaporake babagan panggunaan "pipa collapsible utama saka generasi katelu adhedhasar pipa sing digawe saka komposit logam kanthi kekuatan dhuwur."
      1. alexmach
        alexmach 31 Juli 2017 15:49
        +1
        Yen mung ana tembung babagan ing artikel kasebut. Apa inti saka inovasi iki?
        1. tasha
          tasha 31 Juli 2017 17:16
          +2
          Aku mung bisa nganggep manawa inovasi kasebut ana ing garis perakitan cepet iki lan bahan saka pipa kasebut dipasang. Inggih, mugi-mugi kualitas pawartos dipun pasrahaken dhateng nurani para pengarang... keprungu
  3. 210okv
    210okv 31 Juli 2017 13:42
    0
    Pengalaman kerja ing kahanan sing angel banget, sing utama yaiku nggawe kesimpulan lan nampa eksekusi.
    1. tchoni
      tchoni 31 Juli 2017 14:12
      +2
      Kutipan: 210 okv
      .Ingkang utama yaiku nggawe kesimpulan lan nampa eksekusi.

      Aku bakal nambah sethithik: Sing utama yaiku nggawe kesimpulan sing TEPAT ...
  4. dheweke Ra
    dheweke Ra 31 Juli 2017 15:45
    +1
    Kutipan saka ranger
    Kutipan saka dheweke Ra
    Bener, sampeyan nulis sing utama yaiku bengok banter!

    Gagasan kutha blok-modular uga jelas ora narik status panemuan ... Nyuwun

    nyatane, ora ana sing ngomong babagan panemuan kasebut, ujare artikel kasebut
    pisanan ing Suriah komentar kasebut uga ngritik berita utama zhurnalizdoff ... ngguyu
    hi
    1. Angkatan Udara Rusia
      Angkatan Udara Rusia 31 Juli 2017 16:01
      +1
      Aku uga kaget karo omongane Kamerad Bulgakov. CZT gedhe, mesthi, ora (ing kasus, prajurit long-range lan paling resimen militèr-technical), nanging pejuang, minangka aturan, duwe peralatan iki. Mungkin ing Khmeimim, mesthi, ana sing dilebokake saka sawetara pipa sing ora biasa miturut skema utawa teknologi anyar, nanging ing umum, aku ora weruh warta ing artikel iki.
  5. asushnik 78
    asushnik 78 31 Juli 2017 16:24
    +1
    Iki "boot" ing pangkat wakil menteri, uga, adoh banget saka penerbangan!
  6. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 1 Agustus 2017 09:10
    0
    Lan ana sing mbaleni maneh yen negara kasebut ora efisien. Iku kudu efektif.