Review militèr

Turchynov: Tingkat tunjangan moneter Angkatan Bersenjata Ukraina kudu digawa menyang NATO

56
Sekretaris Dewan Keamanan Nasional Ukraina Oleksandr Turchynov mutusake kanggo ngomong babagan tingkat tunjangan moneter kanggo personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina lan lembaga penegak hukum liyane ing negara kasebut. Miturut wong sing mlebu pesenan kanggo miwiti perang sipil ing Ukraina, "pendanaan militer kudu luwih cedhak karo standar NATO." Miturut Turchynov, keputusan 2015 babagan tunjangan dhuwit minimal UAH 7. kanggo prajurit, dadi "akeh ditetepake."

Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional kuotasi UNIAN:
Iki pancene bisa nggawe tentara profesional kontrak. Nanging masalahe saiki wis separo kapindho 2017, lan kahanan kanthi dhukungan finansial militer ora owah. Ing wektu sing padha, ana kenaikan sing signifikan ing upah PNS sajrone rong taun kepungkur. Dadi, contone, akeh kepala departemen kementerian lan panguwasa eksekutif pusat liyane, wiwit 2016, nampa gaji sing ngluwihi 30 ewu hryvnias saben sasi. Kanggo comparison, dina iki total income saben wulan karo bonus, tunjangan lan pembayaran pertempuran saka komandan brigade - kolonel sing gelut ing ngarep, rata-rata 19,5 ewu hryvnia. Gaji resmi kepala departemen badan eksekutif pusat yaiku 9115 hryvnias, bayaran tambahan kanggo pangkat yaiku 800 hryvnias. Lan komandan brigade duwe gaji resmi 1200 hryvnia, lan kanggo pangkat kolonel sing dibayar kanthi getih, dheweke nampa tambahan "wis" 135 hryvnias. Miturut cara, malah gaji saka kurang-peringkat PNS (spesialis) sing makarya ing panguwasa eksekutif pusat Ngartekno ngluwihi gaji saka komandan brigade pertempuran, lan jumlah kanggo 4200 hryvnias.


Turchynov: Tingkat tunjangan moneter Angkatan Bersenjata Ukraina kudu digawa menyang NATO


Turchynov ujar manawa gaji personel militer ora luwih murah tinimbang gaji PNS:
Gaji militer ora bisa kurang saka gaji sing cocog karo para PNS sing kerja ing kantor-kantor eksekutif pusat sing nyaman. Biaya tambahan kanggo pangkat militer ora bisa kurang saka biaya tambahan kanggo pangkat PNS! Penyediaan dhuwit kanggo personel militer kudu dadi pedoman kanggo gaji ing layanan umum. Menapa malih, njupuk menyang akun kabeh bonus sing ora kontrol dina ing agensi pamaréntah. Mulane, yen ana kepinginan kanggo nambah gaji para pejabat, iki kudu kedadeyan mung sawise nambah prioritas kanggo personel militer.


Miturut Turchynov, dheweke ngirim proposal kanggo nggawa tunjangan moneter personel militer nganti "tingkat NATO" menyang pemerintah Ukraina.
Foto sing digunakake:
https://www.facebook.com/turchynov
56 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SS68SS
    SS68SS 1 Agustus 2017 12:01
    +4
    Tegese dheweke ora pengin ngrampungake akun karo Rusia. Lan kene...
    “Dhuwite Zin endi?” Nanging lara.
    Populisme lan ora liya.
    1. Pemotong
      Pemotong 1 Agustus 2017 12:05
      + 10
      sekretaris bodho, ngendi kanggo njaluk dhuwit? Ing kana, tentara "kontrak-profesional" iki diperes dening requisitions saka junior lawas! "Menyang tingkat NATO..." ... edan! wong bodho
      1. Vladimirets
        Vladimirets 1 Agustus 2017 12:07
        +6
        Quote: Cutter
        ngendi kanggo njaluk dhuwit?

        Turchynov miwiti cara sing salah, perlu kanggo nggawa tunjangan NATO menyang tingkat Ukraina, luwih gampang. Lan menehi dhuwit sing disimpen kanggo Turchinov. ya
      2. Syurik70
        Syurik70 1 Agustus 2017 12:11
        +2
        Gaji militer ora bisa kurang saka gaji PNS sing cocog

        Dadi ing kahanan normal
        Ngalahake korupsi, ngrampas barang-barang sing nyogok - lan bakal ana dhuwit, lan bakal ana tentara normal.
        Bener, Turchinov ora bakal ana
        1. Alf
          Alf 1 Agustus 2017 15:43
          +3
          Quote: Shurik70
          Ngalahake korupsi, ngrampas barang-barang sing nyogok - lan bakal ana dhuwit, lan bakal ana tentara normal.

          Padha bisa ngandika bab Rusia. Rampungake rong syarat kasebut lan ekonomi bakal pulih.
          1. Syurik70
            Syurik70 2 Agustus 2017 07:15
            +1
            Kutipan: Alf

            Padha bisa ngandika bab Rusia. Rampungake rong syarat kasebut lan ekonomi bakal pulih.

            Aku mikir ana bribery ing negara, nanging padha perang beda nang endi wae.
            Sing luwih efektif nglawan, luwih efektif ekonomi.
            Ing Rusia, perjuangan banget.
            Ya, Ukraina minangka negara sing menang korupsi.
            1. Alf
              Alf 2 Agustus 2017 19:15
              0
              Quote: Shurik70
              Ing Rusia, perjuangan banget.

              Lemah? Kayane ora padu babar pisan.
      3. pesta
        pesta 1 Agustus 2017 12:19
        +8
        sekretaris bodho, ngendi kanggo njaluk dhuwit?
        bakal mundhakaken, lan mimpin tentara pribadi kanggo Kyiv hi
    2. Spartanez300
      Spartanez300 1 Agustus 2017 12:12
      +2
      Apa wani ing ngarep kamera kanggo nuduhke karo steepness lan puffs munggah, lan yen prajurit Rusia katon, celonone bakal langsung kebak telek.
      1. poros
        poros 1 Agustus 2017 12:35
        0
        Lan malah ing TV.
    3. Tusv
      Tusv 1 Agustus 2017 12:14
      +2
      Kutipan: SS68SS
      “Dhuwite Zin endi?” Nanging lara.

      Ing negara iki, pajak cuti lara dileksanakake nalika cuti lara. Apa pasien? Tama usi sehat ing sirah ngguyu
    4. 30 ing
      30 ing 1 Agustus 2017 12:25
      0
      Aku umume wungu, padha mbayar sangu dhuwit, iku metu kanggo Svidomo biys, utawa padha ora mbayar. Ayo padha nyekek kabeh ana ing kono. Tikus ing tong minyak.. Wong ngabdi marang tanah air ora kanggo dhuwit, nanging kanggo pakurmatan! Kuwajiban ibu pertiwi kanggo mesthekake yen prajurit, nindakake tugase, ngerti yen sanak-sedulure sehat, kepenak, sepatu lan ora ana masalah omah.
      1. valery osipov
        valery osipov 1 Agustus 2017 17:59
        0
        Inggih, sampeyan dhewe luwe lan tanpa amunisi sampeyan ora bakal menang akeh .. Waca Suvorov A.V.
        1. 30 ing
          30 ing 1 Agustus 2017 18:01
          +1
          Sampeyan mbokmenawa ora maca ....... Wong nglayani Tanah Air ora kanggo dhuwit, nanging kanggo pakurmatan! Kuwajibaning Ibu pertiwi, supaya prajurit, nindakake tugas, ngerti yen sanak-sedulure sehat, wareg, sandal lan ora ana masalah omah.- Sadulure urip akeh !!!!!
    5. Baloo
      Baloo 1 Agustus 2017 22:25
      +1
      Kutipan: SS68SS
      Tegese dheweke ora pengin ngrampungake akun karo Rusia. Lan kene...
      “Dhuwite Zin endi?” Nanging lara.
      Populisme lan ora liya.

      Aku ndeleng foto, aku wis ngguyu 5 menit. Ing kene dheweke lagi wae nyekel tangane. Aku maca artikel lan mesem.
      Lan carane akeh kewarganegaraan Trupchinov duwe liyane saka Ukrainia?
    6. Omskgazmyas
      Omskgazmyas 2 Agustus 2017 07:19
      +1
      Sapa dokter Khokhlam? Endi "ewu hryvnia sedina" sing dijanjekake dening Piglet?
      Peti mati mbukak mung:
      Pemilu awal bakal teka. Sanajan durung diumumake kanthi resmi.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. Чёрный
      Чёрный 1 Agustus 2017 12:03
      +2
      Mulai karo ewu hryvnias dina, sluts wassat
  3. rotmistr60
    rotmistr60 1 Agustus 2017 12:03
    +2
    Tingkat tunjangan moneter Angkatan Bersenjata Ukraina kudu digawa menyang NATO

    Iki sing nggawe aku ngguyu. Apike, dheweke mbokmenawa seneng banget karo awake dhewe. Fasis seneng pamer nganggo seragam lan nganggo senjata. Mbokmenawa wis kaping pindho "veteran" lan mundhakaken sangu.
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 1 Agustus 2017 12:06
      +2
      Hey Gene! hi Tembung pandhita iki minangka pambuka kanggo sabanjure "Wenehana dhuwit!" .
      1. rotmistr60
        rotmistr60 1 Agustus 2017 12:17
        +1
        Halo, hi Pasha! Iki minangka khutbah liyane saka pandhita marang kuping sing digantung. Lan malah Amerika ngethok dhuwit. Bener, dheweke njanjeni senjata sing bisa nyebabake (kaya-kaya sadurunge ora diwenehake menyang sepi).
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 1 Agustus 2017 12:45
          0
          Ing kene skakuas bakal nggawe kekurangan pendanaan kanthi ngedol senjata mateni kasur. Umumé, ngirim senjata menyang negara sing ana perang sipil kanggo "nyegah eskalasi" pancen Amerika. Aku ngarep-arep urip kanggo ndeleng dina nalika pemilik lan ghouls liyane bakal diganjar satus kanggo kabeh.
  4. Romanenko
    Romanenko 1 Agustus 2017 12:05
    +1
    Nggawe standar urip ing negara kanthi normal, mula kabeh level liyane bakal entuk!
    Chatterboxes, mabuk ing kuldi Amerika lan nindakake omong kosong!
  5. papas-57
    papas-57 1 Agustus 2017 12:08
    +1
    Kanggo pandhita - miwiti karo dhewe, nyerahake gaji sampeyan. Lemah?
  6. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 1 Agustus 2017 12:08
    +3
    ukroonanisme atos lan tanpa welas asih
  7. Black_Vatnik
    Black_Vatnik 1 Agustus 2017 12:12
    0
    Apa dheweke duwe TAR-21 ing weteng?
    1. neri73-r
      neri73-r 1 Agustus 2017 12:21
      +2
      Kutipan: Black_Vatnik
      Apa dheweke duwe TAR-21 ing weteng?

      Nah, mesin dolanan plastik Cina! ngguyu Edan ora menehi senjata militer! mandheg
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Normal ok
      Normal ok 2 Agustus 2017 11:43
      0
      [kutipan = Black_Vatnik] Apa dheweke duwe TAR-21 ing weteng? [/ kutipan]
      ya wis. Ukraina wis ngasilake lisensi wiwit 2009 [/ kutipan]
    4. Normal ok
      Normal ok 2 Agustus 2017 11:43
      0
      Kutipan: Black_Vatnik
      Apa dheweke duwe TAR-21 ing weteng?

      ya wis. Ukraina wis ngasilake lisensi wiwit 2009
  8. tank64rus
    tank64rus 1 Agustus 2017 12:13
    +3
    Mung chatting, nanging karo mripat ing Poroshenko, sing ora menehi dhuwit kanggo militer, nanging ngidini jenderal nyolong.
  9. pvv113
    pvv113 1 Agustus 2017 12:13
    +2
    wis setengah kapindho 2017, lan kahanan karo support financial saka militèr ora diganti

    Rega mundhak, rembulan tambah larang, nanging gaji isih padha
    1. Mu Dialer
      Mu Dialer 1 Agustus 2017 12:20
      +1
      Khokhol wis suwe adaptasi, adol kabeh menyang milisi: saka kartrid nganti drone.
  10. Mu Dialer
    Mu Dialer 1 Agustus 2017 12:18
    +1
    Aku kelingan: "Kowe goroh, bajingan! Prajurit ora bakal bisa mangan ember gandum!" :-)
    Inggih, plus, misuwur: "A ewu hryvnias dina!" :-)
  11. penembake gunung
    penembake gunung 1 Agustus 2017 12:23
    +2
    Gee! Aku bungah. Nalika iku bakal kelakon? Ana tentara 200 ewu yen ora salah. Lan kabeh telu-papat kanggo ngunggahake isi? Ya, mri udan...
    1. Vladimirets
      Vladimirets 1 Agustus 2017 12:27
      +1
      Quote: penembak gunung
      Lan kabeh telu-papat kanggo ngunggahake isi?

      Kapindho utawa kaping papat? Hmm, nganti tingkat US, contone, iku bab 10-12 kaping.
    2. LeonidL
      LeonidL 2 Agustus 2017 04:41
      +1
      Wong diwasa kaya paman, nanging saben wong bisa tangi ing wayah esuk nganggo celana sing teles!
      1. Paranoid50
        Paranoid50 2 Agustus 2017 15:30
        +1
        Kutipan saka Leonid
        Wong diwasa kaya paman,

        Lan iki mung kedadeyan nalika umur teka ing awak dhewe, ora ana kawicaksanan kadonyan, kaya liyane. Zat agresif ing negara. posisi. Kabeh.
  12. Ham
    Ham 1 Agustus 2017 12:29
    +3
    Oorfene Deuce lan prajurit kayu.
    Prajurit kayu ora butuh dhuwit, Oorfene bakal nindakake.
  13. Monarchist
    Monarchist 1 Agustus 2017 12:34
    +1
    Pan Turcheninov, nanging anggaran cukup: sawise kabeh, sampeyan kudu jiwitake dhewe, feed tikus cilik, aku bakal mbayar. Dadi nelpon Turcheninov, nanging tembung sampeyan populisme murah.
    Katon kaya Turnamen ora yakin babagan masa depane, amarga dheweke nyoba tuku "bocah-bocah sing kaget", nanging dheweke bakal nindakake perkara kasebut.
    1. svp67
      svp67 1 Agustus 2017 12:40
      +2
      Quote: Monarchist
      Pan Turcheninov, nanging anggaran cukup: sawise kabeh, sampeyan kudu jiwitake dhewe, feed tikus cilik, aku bakal mbayar. Dadi nelpon Turcheninov, nanging tembung sampeyan populisme murah.

      Dikuatake dening hibah Amerika kanggo pertahanan. Kabeh kenaikan iki ora bakal teka saka anggaran Ukrainia, nanging saka Amerika. Lan ora mung amarga padha bakal mbayar, nanging kanggo kekarepan kanggo mati sak panangkepan Donbass lan Crimea.
      1. LeonidL
        LeonidL 2 Agustus 2017 04:43
        +2
        Lha, wong mati ora butuh gaji ... kudu mangan iwak lan lungguh ing pipon ... fitur saka karakter Western. lan pancen pengalaman SS Galicia nuduhake nilai militer ing cedhak Brody.
  14. Monarchist
    Monarchist 1 Agustus 2017 12:36
    +1
    Quote: papas-57
    Kanggo pandhita - miwiti karo dhewe, nyerahake gaji sampeyan. Lemah?

    Wedi marang Gusti, kepiye carane bisa nyinggung wong sing ditresnani
  15. spek
    spek 1 Agustus 2017 12:38
    0
    Nanging babagan 1000 hryvnia saben dina, apa wis dilalekake?
  16. Monarchist
    Monarchist 1 Agustus 2017 12:39
    +1
    Kutipan saka: pvv113
    wis setengah kapindho 2017, lan kahanan karo support financial saka militèr ora diganti

    Rega mundhak, rembulan tambah larang, nanging gaji isih padha

    Moonshine ora cocog karo kolonel, dheweke ngonsumsi omben-omben sing diimpor utawa "Khortytsya", lan rasa seneng dadi luwih larang.
  17. KGB_CIA
    KGB_CIA 1 Agustus 2017 12:41
    0
    Dheweke mlaku nganggo bedhil mesin Israel.
    1. revnagan
      revnagan 1 Agustus 2017 13:27
      0
      Ya, aku ditarik menyang "pribumi" ...
    2. Baloo
      Baloo 1 Agustus 2017 22:27
      +1
      Kutipan: KGB_CIA
      Dheweke mlaku nganggo bedhil mesin Israel.

      Dolanan? opo
  18. UAZ 452
    UAZ 452 1 Agustus 2017 13:00
    +1
    "Turchynov ujar manawa gaji personil militer ora luwih murah tinimbang gaji PNS."
    Oh, aku wis krungu ing ngendi wae. Ing negara liya, babagan tentara liyane, nanging kanthi tembung sing padha.
  19. Mu Dialer
    Mu Dialer 1 Agustus 2017 13:08
    +1
    "Dheweke bakal mangan apa-apa, nanging sapa sing bakal menehi!" ngguyu
  20. sgr291158
    sgr291158 1 Agustus 2017 13:31
    0
    Sampeyan luwih cenderung nggawa wong sing ora duwe omah militer menyang gagang.
  21. serpihan
    serpihan 1 Agustus 2017 13:59
    +1
    Mung wae, kaya sing diomongake Popandopulo - Ora ana cadangan emas ing lurah ... Ha ha ...
  22. LeonidL
    LeonidL 2 Agustus 2017 04:39
    +1
    Pakdhe, sampeyan humoris utawa mung bodho? Ayo kabeh anggaran menyang gaji tentara? Utawa sampeyan mutusake kanggo nyuda tentara menyang sing dikasihi lan menehi gaji sing cocog? Umumé, jinis iki karo pasuryan kaya pitik bokong kanti awon plucked wis calon pisanan kanggo Nurberg anyar! Kanthi pasokan getih, pembantaian diwiwiti ing Donbass lan Khatyn ing Odessa!
  23. Alexander Butakov
    Alexander Butakov 2 Agustus 2017 07:38
    0
    Zalupoliky mbaleni, Petya wis janji sewu dina kepungkur, kita nyopir. Katon crests uga wiwit katon cetha, dadi yen ana gegeran, pastur tangi ing ngarep lan sawise patang jam, dumunung ing salawas-lawase ing lemah.
  24. kdakda
    kdakda 2 Agustus 2017 08:24
    0
    Saiki dheweke bakal nemokake dhuwit kasebut, mesthine, lan dipotong kanthi tenang. Ora suwe sirkus sing diarani Ukraina bakal rampung. Akeh sing nggawe keputusan ngerti iki kanthi becik. Dheweke bakal nglumpukake kanthi normal kanggo masa depan.
  25. rus-5819
    rus-5819 2 Agustus 2017 15:32
    0
    Miturut Turchynov, dheweke ngirim proposal kanggo nggawa tunjangan moneter personel militer nganti "tingkat NATO" menyang pemerintah Ukraina.

    Lan saka ing kono: - "Mriksa vіdpovіdі, mriksa vіdpovіdі (ngenteni jawaban)"!
  26. hhhhh
    hhhhh 2 Agustus 2017 15:43
    0
    Angkatan Bersenjata Ukraina bakal cukup kanggo rolas pejuang kanthi gaji NATO.
  27. Lena Petrova
    Lena Petrova 2 Agustus 2017 15:50
    +2
    Ayo takon Groysman kanggo wiwitan pinten dhuwit kang kudu menehi kanggo mbayar maneh silihan ing 18-19, lan banjur plans kanggo mundhakaken gaji. Yen kuwi bakal bisa ing kabeh wektu iku.