Review militèr

Kontur Strike lan pengintaian Angkatan Udara bakal digabungake ing siji komando

21
Kontrol serangan lan kontur pengintaian Angkatan Udara Rusia bakal digabung dadi siji sistem, laporan. TASS pesen saka komandan pasukan, Kolonel-Jendral Andrey Serdyukov.

Kontur Strike lan pengintaian Angkatan Udara bakal digabungake ing siji komando


Pengalaman iki (operasi ing Suriah), mesthi, instruksional. Saiki kita aktif nggunakake pengalaman iki. Iki nggawe macem-macem sirkuit reconnaissance-fire lan reconnaissance-strike minangka bagéan saka unit kita. Kita ngomong babagan nggabungake sarana pengintaian lan karusakan modern sing ana ing sangisore komando siji komandan lan nggunakake alat kasebut kanthi efektif,
ujare komandhan Angkatan Udara.

Iki saiki cukup aktif digunakake ing Suriah,
Serdyukov nambahake, nyathet yen kompleks industri militer Rusia "wis nggawe cadangan ilmiah lan teknis sing ngidini dina iki ndeteksi target ing wektu nyata, nemtokake koordinat target kasebut kanthi kemungkinan dhuwur lan kenek online minangka beda. penerbangan tegese lan artileri.

Dheweke uga ujar manawa "penciptaan lan panggunaan efektif sirkuit kasebut ing tentara Rusia, kanthi nggatekake pengalaman tempur Siria, diwenehake dening Menteri Pertahanan Jenderal Angkatan Darat Sergei Shoigu lan Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata RF. Jenderal Tentara Valery Gerasimov."

Iki kudu sinau, iki pancen langkah maju sing signifikan. Pramila pakêmpalan-pakêmpalan pimpinan TNI ingkang mêntas dipun tumêkakên punika. Menteri Pertahanan lan Kepala Staf Umum ing kamp pelatihan kasebut penting banget kanggo iki,
umum nyatet.

Miturut dheweke, "loro kelas teoritis lan latihan praktis dianakake ing pangkalan unit Distrik Militer Kidul, lan dina iki aktif dikenalake ing pasukan."
Foto sing digunakake:
http://livekuban.ru
21 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. anjey
    anjey 1 Agustus 2017 12:32
    +3
    Pancen, dudu jeneng utawa jeneng sing ndadekake wong ayu.
  2. Lopatov
    Lopatov 1 Agustus 2017 12:43
    +2
    Unit serangan lan pengintaian Angkatan Udara bakal digabungake ing siji komando

    Manajemen serangan lan kontur pengintaian Angkatan Udara Rusia bakal digabung dadi siji sistem

    Irah-irahan artikel kasebut BENAR-BENAR mblusukake lan mblusukake.
    "Contour" ateges "subnet / subroutine" saka sistem kontrol
    1. anjey
      anjey 1 Agustus 2017 12:54
      +2
      kudu nggoleki luwih ...
    2. anjey
      anjey 1 Agustus 2017 12:56
      +2
      katon luwih amba lan luwih apik lan kabeh bakal ok!
    3. oke077
      oke077 1 Agustus 2017 13:05
      0
      Lopatov, lan sampeyan mbantah manawa sistem kasebut ora bisa ana, nanging dheweke wis pengin nggawe kanthi bantuan saka sawetara "sakit".
      1. Lopatov
        Lopatov 1 Agustus 2017 14:31
        0
        Conto sing jelas babagan dilettantisme militan. Apa sampeyan malah ngerti babagan apa artikel kasebut?
        Aku enlighten: kanthi manunggalaken kontur, contone, batalyon artileri bakal nampa informasi saka, contone, batalyon pengintaian langsung, bypassing agensi pengintaian lan markas artileri. Tanpa evaluasi lan struktur. Lan wis ana, divisi NS, bebarengan karo kepala intelijen, bakal nggawe struktur, nggabungake target siji dadi klompok, lan liya-liyane ...

        Ora ana artikel babagan AI taktis. wolung))))))))))))))))))))
  3. oke077
    oke077 1 Agustus 2017 13:27
    +2
    Apike, inovasi iki wis digawe wiwit 2000 ing wangun saluran informasi saka sistem Sozvezdie-M ESU TZ. Iki minangka amanat presiden. Padha digawe sawetara jenis telek, telek iki wong diadopsi dening Gerasimov, saiki NGSH, Padha dibukak produksi massal, kacarita lan ndhelikake kabeh sampah meneng iki .... Lan saiki pengalaman Suriah wis nuduhake yen tanpa sistem kuwi mokal. kanggo perang ing perang modern, malah marang partisans. Kita weruh cahya 17 taun sawise nggawe sistem kasebut diwiwiti, sawise 5 taun kritik ing kabeh tingkat babagan keterlambatan tentara lan kasunyatan manawa saluran informasi sistem kayata Sozvezdie-M ESU TK lan Andromeda ACS ora bisa digunakake. Lan sing bakal tanggung jawab kanggo program non-compliance saka presiden, kanggo milyaran dana kakubur ing wedhi, kanggo bodho sing? Dheweke nggawe "Warrior" lan "Sagittarius" kanthi bias menyang akuntansi lan kontrol, kanthi ora ana komponen informasi sing lengkap sanajan adhedhasar integrasi karo UAV, mung alat bantu visual lan sawetara kerajinan sengsara ... Sampeyan uga bisa mbuwang. ....
    1. oke077
      oke077 1 Agustus 2017 13:51
      +2
      Butuh 17 taun lan perang ing Suriah kanggo wong bodho sing slamet saka pikiran alon-alon ing Staff umum mung éling sing sistem kuwi dibutuhake, kanggo liyane 17 taun padha bakal ngramu tugas lan kanggo 17 taun industri kita bakal nggawe. sistem kuwi, lan iku durung kasunyatan sing , padha bakal nggawe soko nyoto !!! Lan iki bisa ditindakake sajrone nem sasi, sanajan komposisi perusahaan pelatihan, nanging sapa sing bakal menehi kekuwatan kasebut? Sampeyan uga menarik banget kanggo ngerti apa sing ditindakake Direktorat Utama kanggo Pengembangan Teknologi Informasi lan Telekomunikasi ing Wilayah Moskow?
    2. Lopatov
      Lopatov 1 Agustus 2017 14:52
      +2
      Kumpulan tembung sing apik...
      Kutipan saka: okko077
      Kita weruh cahya 17 taun sawise wiwitan nggawe sistem kasebut

      Sampeyan malah ora ngerti yen ACCS ana malah ing USSR, lan ing wektu sing padha nyoba kanggo ngrembug lan ngukum soko ...

      Kutipan saka: okko077
      ESU TZ "Constellation-M" ...... ACS "Andromeda" .... "Warrior" ... "Sagittarius"

      Sial, kabeh dicampur dadi siji tumpukan-cilik 8)))))))))))))))
      Inggih, kanggo nuduh "Sagittarius" saka "skewed menyang accounting lan kontrol, ing anané lengkap komponen informasi" malah kanggo sampeyan kakehan ... Apa sampeyan malah maca dhewe kadhangkala? Apa sampeyan ngerti apa "Sagittarius" lan apa tugas sing ditindakake? Lan syarat kanggo nggabungake "Sagittarius" karo UAV umume minangka lagu angsa ... Kaya syarat kanggo nyisipake soda siphon menyang TV 8)))))))))))))))))) ))))
      1. oke077
        oke077 1 Agustus 2017 15:07
        0
        Where ACSU sandi? Apa sampeyan ngerti apa jenis sistem ESU TK lan ACS sing dakkandhakake? ..Iki diagnosis!!!
        1. Lopatov
          Lopatov 1 Agustus 2017 15:12
          0
          Kutipan saka: okko077
          Where ACSU sandi?

          Pitakonan: Apa sampeyan ngerti dekoding singkatan "ASUV"? 8))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

          Kutipan saka: okko077
          ..Iki diagnosis!!!

          Apa iki kritik diri? Akhire 8))))))))))))
          1. oke077
            oke077 1 Agustus 2017 15:33
            0
            Aku ora ngomong apa-apa bab kontrol senjata ... Go kanggo pengawasan .... ACS lan ACS beda, sanajan sampeyan ngerti iki?
            1. Lopatov
              Lopatov 1 Agustus 2017 16:36
              0
              Kutipan saka: okko077
              Aku ora ngomong apa-apa bab kontrol senjata

              N-ya...
              Apa sampeyan ngerti manawa Andromeda lan Constellation minangka sistem komando lan kontrol otomatis, yaiku sistem komando lan kontrol otomatis?
              1. oke077
                oke077 1 Agustus 2017 22:22
                0
                Apa sampeyan ngerti yen kanggo ngontrol pasukan sampeyan kudu ngerti ing ngendi mungsuh?
                1. Lopatov
                  Lopatov 2 Agustus 2017 08:19
                  0
                  Lan yen, contone, pawai ing wilayah sampeyan dhewe? Ora ana mungsuh, dadi sampeyan ora perlu ngontrol pasukan? Utawa tugas pasokan logistik - sampeyan uga bisa nindakake tanpa mungsuh ing kana ... Lan liya-liyane ...
  4. Holuai
    Holuai 1 Agustus 2017 13:45
    0
    Angkatan Udara ing Rusia ora dadi Angkatan Udara maneh ... Luwih gampang ditransfer menyang Angkatan Darat, lan bakal luwih murah tinimbang njaga pertunjukan ...
    1. oke077
      oke077 1 Agustus 2017 13:58
      +2
      Lan ing mratelakake panemume, Angkatan Udhara kudu break bricks karo sirahe lan menek kabeh embrasures karo chests? Pameran iki minangka kasunyatan perang modern-sentris jaringan. Lan apik banget yen Angkatan Udara ngerti iki ...
      1. Holuai
        Holuai 1 Agustus 2017 20:56
        0
        Sampeyan piye wae ndeleng kabeh kanthi acak! Apa pasukan udhara iki kanthi tank abot lan artileri? Iki dudu VDV. Pasukan Lintas Udara minangka pasukan parasut, pisanan ... Lan luwih-luwih, kita ora duwe penerbangan dhewe. Sapa sing kita ngapusi? awake dhewe? Sapa sing butuh pasukan udhara kaya ngono? Kanggo ngethok adonan? Ya, lan njaga jenderal karo markas?
        Lan Angkatan Darat mung butuh infantri ringan lan DShB ... lan Angkatan Udara wis dadi Infanteri entheng ...
  5. anjey
    anjey 1 Agustus 2017 15:51
    +1
    Quote: Kholuy
    Angkatan Udara ing Rusia ora dadi Angkatan Udara maneh ... Luwih gampang ditransfer menyang Angkatan Darat, lan bakal luwih murah tinimbang njaga pertunjukan ...

    lisan "sampah" tembung "arum" lan ora liya ..
  6. dibusak
    dibusak 1 Agustus 2017 20:17
    0
    Manajemen kontur kejut lan pengintaian Angkatan Udara

    Apa kontur minangka konsep anyar ing terminologi MO? Iku kaya - shortfall utawa perebatalion? Utawa meh resimen brigade?
    Mungkin divisi utawa unit? Utawa iku klompok perang? Mangkono cara Jerman diarani struktur sementara sing digawe kanggo ngatasi masalah tartamtu. Ayo ngomong - batalyon pengintaian, batalyon infanteri motorized, batalyon tank, divisi gun self-propelled, unit engineering. Usaha kita kanggo nggawe BGs liwat formasi full-time langsung - brigade mekanis lan tank.
    Nanging apa tegese saiki? Muga-muga informasi iki ora bakal diwenehi label "kanthi rahasia lan awake dhewe ora ngerti sebabe"!
    1. Lopatov
      Lopatov 2 Agustus 2017 08:16
      +1
      Quote: dibusak
      Apa kontur minangka konsep anyar ing terminologi MO? Iku kaya - shortfall utawa perebatalion? Utawa meh resimen brigade?

      Nanging, iki minangka paket piranti lunak sing bisa mbantu kanthi cepet lan kanthi "wektu kerja" minimal kanggo otak markas kanggo ngrampungake tugas tartamtu.
      Ing inti, outline meh padha, contone, paket Word, sing ngidini klompok pangguna bisa nggarap siji dokumen liwat Internet. Nyedhiyakake alat panyuntingan lan kemampuan komunikasi
      Quote: dibusak
      Utawa iku klompok perang? Mangkono cara Jerman diarani struktur sementara sing digawe kanggo ngatasi masalah tartamtu.

      Iki minangka salah sawijining tugas kontur. Contone, intelijen nemokake benteng perusahaan. Liwat kontur, staf bisa narik mung pasukan lan sarana sing dibutuhake kanggo karusakan sing kompleks: divisi tong minyak kanggo tembak ing wilayah ing sadawane sistem parit, infanteri utawa sistem anti-tank anti-tank - kanggo ngancurake obyek lapis baja ing ngarep, pertempuran. helikopter - kanggo karya sing padha ing obyek waja ing ambane, mortir - kanggo blinding. Kajaba iku, kabeh iki ora mung bakal dikoordinasi sacara lokal - yaiku, saben ATGM lan helikopter duwe target dhewe, nanging uga ing wektu - contone, blinding karo tambang asap bakal ditindakake mung sawise ATGM wis rampung.