Review militèr

Pentagon nerangake keprihatinan babagan tuku S-400 dening Turki

25
Pentagon prihatin babagan kompatibilitas sistem senjata NATO lan sistem pertahanan udara S-400, sing bisa dituku Turki saka Rusia, laporan. RIA News statement dening juru wicoro Departemen Pertahanan Jeff Davis.

Pentagon nerangake keprihatinan babagan tuku S-400 dening Turki


Umumé, ing gati kanggo sembarang partner lan sekutu karo kang kita bisa - lan kita, mesthi, bisa karo Turki - iku tansah kuwatir apa padha tuku. Kita pengin dheweke tuku lan nandur modal ing barang-barang sing nyumbang kanggo serikat kita. Yen iki ora rampung, mula kuwatir yen iki (tuku ora bisa dikontrol) ora bakal menehi kontribusi kanggo interoperabilitas (sistem senjata),
Davis marang wartawan.

Elinga yen bubar Presiden Turki Tayyip Erdogan ngumumake penandatanganan dokumen karo Rusia babagan pasokan S-400. Dheweke ngandhakake pangarep-arep yen dheweke bakal weruh kompleks ing negarane. Presiden uga ngumumake maksud para pihak kanggo nindakake produksi bebarengan.

Sadurungé, kanggo nanggepi keprihatinan Pentagon, Erdogan ujar manawa "saben negara kudu njupuk langkah-langkah tartamtu kanggo njamin keamanan" lan saka ngendi langkah kasebut bisa ditindakake, langkah-langkah ditindakake ing kana.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Чёрный
    Чёрный 1 Agustus 2017 13:28
    +5
    Ing mratelakake panemume, wong Turki wis njlentrehake marang Pentagon menyang ngendi dheweke kudu lunga kanthi prihatin
    1. siberalt
      siberalt 1 Agustus 2017 13:32
      +5
      Keprigelan Pentagon bisa dingerteni. Kaping pisanan, dheweke ora tuku saka dheweke, lan nomer loro, dheweke wedi karo NATO lokal. ngguyu
      1. vch
        vch 1 Agustus 2017 13:43
        + 15
        Lan apa kompatibilitas kang babbling kene? Turks duwe dendam ageng marang amers lan kanggo Gülen lan kanggo nyoba kudeta ..... Erdogan uga weruh sing wis tuku sistem pertahanan udara saka Amerika, ing sawetara titik, ing jam X, padha mung bisa pass out .. .... Punika pasha licik lan mutusaké kanggo matèni manuk loro karo siji watu - lan sijine babi ageng ing Amérika lan nglindhungi piyambak. Lan kasunyatan manawa ing wektu sing cendhak, grater gedhe ing selat bakal diwiwiti - aku ora mangu-mangu .... Sanalika tanker LNG pisanan kanggo Ukraina nyoba ngliwati Bosphorus - ing kene sing nyenengake diwiwiti!
        1. Petugas cadangan
          Petugas cadangan 1 Agustus 2017 14:06
          + 12
          Ana kompatibilitas. Menapa malih, kompatibilitas banget karo goal. Ing pungkasan jalur penerbangan sajrone detonasi hulu ledak. Durung ana sing sambat.
          1. Tusv
            Tusv 1 Agustus 2017 14:25
            +2
            Quote: Petugas cadangan
            Durung ana sing sambat.

            Isih bakal. Anti-demokrat - nyusup langit - ora mambu lan sing paling penting garing ngguyu
          2. Zoldat_A
            Zoldat_A 1 Agustus 2017 14:46
            +7
            Quote: Petugas cadangan
            Ana kompatibilitas. Menapa malih, kompatibilitas banget karo goal. Ing pungkasan jalur penerbangan sajrone detonasi hulu ledak.

            Pancen!!! Lan histeria Amerika dadi siji ukara sing prasaja: "Ai-ai-ai! Kita kelangan dhuwit amarga ana wong sing mutusake kanggo tuku ora mert kita (ngapura aku kanggo basa Prancisku. lol ), lan kue Rusia .... Histeria bisa ditebak, lan mulane ngidoni nganggo saliva.
          3. Walanin
            Walanin 1 Agustus 2017 15:26
            0
            Quote: Petugas cadangan
            Durung ana sing sambat.

            sawetara militèr Rusia sambat babagan lengkungan bumi.
            1. Boa constrictor KAA
              Boa constrictor KAA 1 Agustus 2017 20:24
              +1
              Kutipan saka Walanin
              sawetara militèr Rusia sambat babagan lengkungan bumi.

              Kanggo AGSN Triumph lan Prometheus, ora penting banget. Sing utama yaiku target ora ninggalake OVMC ...
        2. Boa constrictor KAA
          Boa constrictor KAA 1 Agustus 2017 20:19
          +2
          Kutipan saka vch
          Lan kasunyatan manawa ing wektu sing cendhak, grater gedhe ing selat bakal diwiwiti - aku ora mangu-mangu .... Sanalika tanker LNG pisanan kanggo Ukraina nyoba ngliwati Bosphorus - ing kene sing nyenengake diwiwiti!
          Bravo! apik Sampeyan katon ngluwihi cakrawala acara, lan iki ora diwenehake kanggo kabeh wong! ya Matur nuwun kanggo njupuk ahead saka komentar! hi
  2. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 1 Agustus 2017 13:30
    +6
    Pentagon nerangake keprihatinan babagan tuku S-400 dening Turki
    Ayo!. Yen Pentagon kuwatir, awake dhewe kaget karo kekancan kaya ngono.
    1. borov
      borov 1 Agustus 2017 20:27
      +1
      Lan uga teknologi bakal kaya lokomotif uap.
      Saiki NATO bakal ngerti kabeh aspek pertahanan udara / pertahanan rudal:
      "Salah sawijining keuntungan sing paling penting yaiku S-400 ora mung bakal nyukupi kabutuhan keamanan Turki, nanging uga [kesepakatan] bakal nyebabake transfer teknologi iki. [Aspek] iki kanthi terang-terangan dibahas ing persetujuan kita karo Rusia. lan ing rembugan presiden kita karo Presiden Rusia Vladimir Putin, - ngandika wakil saka pimpinan Turki ing Kawa saka saluran TV Habertürk - Lan Rusia ngandika "apik" bab iki.

      http://www.newsru.com/world/28jul2017/c400.html
  3. ShKAS_mashingun
    ShKAS_mashingun 1 Agustus 2017 13:31
    0
    Kepiye Pentagon pengin adol senjata
    1. Walanin
      Walanin 1 Agustus 2017 15:26
      +1
      Pentagon ora seneng adol utangan tanpa jaminan kaya sing kita lakoni.
      1. ShKAS_mashingun
        ShKAS_mashingun 1 Agustus 2017 15:50
        0
        Kutipan saka Walanin
        Pentagon ora seneng ngedol utangan tanpa jaminan

        ya mung awake dhewe sing mbagi kabeh kiwa tengen
  4. Flinky
    Flinky 1 Agustus 2017 13:32
    +1
    Alami, dummies karo sistem pertahanan udara nyata ora kompatibel.
  5. ivselim
    ivselim 1 Agustus 2017 13:32
    +1
    "Umume, karo mitra lan sekutu sing kita kerjani - lan kita kerja bareng karo Turki, mesthi - kita mesthi peduli karo apa sing dituku. Kita pengin tuku lan nandur modal ing barang sing nyumbang kanggo serikat kita. rampung, mula kuwatir yen iki (tuku ora bisa dikontrol) ora bakal menehi kontribusi kanggo interoperabilitas (sistem senjata),"
    Salah siji translator "ngaco munggah" utawa Klitschko 2.0, utawa aku bodho. Aku ngerti babagan keprihatinan, aku ora ngerti mung CARA dheweke nyatakake.
  6. Prjanik
    Prjanik 1 Agustus 2017 13:47
    +2
    Malah yen padha ora kuwatir, NATO Patriot ora bakal njupuk mudhun pepelats Amer, lan S-400 bakal kanggo nyawa manis.
  7. wuh wuh
    wuh wuh 1 Agustus 2017 13:52
    +5
    Amerika iku wong munafik. Nalika wong Turki duwe S-400, bakal katon
    kesempatan unik kanggo sinau karakteristik nyata
    "tanpa ninggalake checkout." Pakar militer Turki ora seneng karo Erdogan.
    Lan seneng mbantu Amerika.
    1. VitaVKO
      VitaVKO 1 Agustus 2017 14:05
      +1
      Kutipan saka: voyaka uh
      ciri nyata

      Padha tansah strictly dituduhake ing gambaran technical, paling ing Russian. Yen ana bocor, mung bakal ngonfirmasi kemampuan sing diumumake.
    2. helmi8
      helmi8 1 Agustus 2017 14:15
      +4
      Kutipan saka: voyaka uh
      bakal katon
      kesempatan unik kanggo sinau karakteristik nyata

      Ing kene kudu digatekake manawa senjata sing disedhiyakake kanggo ekspor beda karo sing ana ing layanan karo kita, mula karakteristik bakal "kira-kira nyata" ...
      Kutipan saka vch
      Sanalika kapal tanker LNG pisanan kanggo Ukraina nyoba ngliwati Bosphorus

      Lan apa tanker iki apa ing Segara Ireng? Utawa apa Ukraina wis duwe terminal kanggo nampa LNG?
    3. Tusv
      Tusv 1 Agustus 2017 14:31
      +2
      Kutipan saka: voyaka uh
      Amerika iku wong munafik. Nalika wong Turki duwe S-400, bakal katon

      Oh iku? S-300V4 wis dikirim menyang Mesir. Dheweke yaiku Antey 2500, uga minangka analog militer S-400. Mesir Uga ing sih saka wajib pajak Amérika. NATO duwe kabeh hi
    4. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 1 Agustus 2017 20:43
      +2
      Kutipan saka: voyaka uh
      Pakar militer Turki ora seneng karo Erdogan.
      Lan seneng mbantu Amerika.

      Anyar - tresna iku! Kabeh wong kepengin urip. Lan sing nglakokaké kudeta (protégé Gulen), Hayip mbusak metu saka Angkatan Bersenjata. Ora let suwé Panjenengané bakal ndadèkaké prekara-prekara, lan kabèh bakal mantep. Lan "Turkish Stream" uga bakal ... Lan bakal ana hub minyak lan gas ing Turki ... Dadi, bakal ana * apa *, lan sing paling penting * carane * kanggo mbela marang "pembawa demokrasi" ... ya
  8. ML-334
    ML-334 1 Agustus 2017 13:56
    +4
    Erdogan ndhaptar SU-24 sing ora ditembak, kanthi pangarep-arep yen "manis" bakal tiba ing dheweke saka kabeh pihak, nanging saka Amerika dheweke entuk kudeta lan masalah karo Kurd. Saka Eropa, penolakan, menyang ngendi wong Turki sing apes? Kaya sing kita deleng, dheweke mlaku kanthi bener. Kanggo Rusia saiki kabeh wong dibutuhake lan kabeh penting - kita kudu ngadeg sedina, nanging tetep ing wayah wengi.
  9. Tusv
    Tusv 1 Agustus 2017 14:22
    +3
    Saiki, aku nuduhake keprihatinan Pentagon babagan pasokan S-400. Antey-2500 Versi Mesir uga S-400. Muga-muga padha ngirim
  10. rubah surem
    rubah surem 1 Agustus 2017 15:59
    +3
    Pentagon, bebarengan karo Departemen Luar Negeri, sampeyan kabeh kudu ndeleng DOKTER, mbokmenawa psikiater, kanggo nambani keprihatinan sampeyan! Sampeyan bisa uga kudu kuwatir kabeh, tenang, sampeyan wis kesel maca penyakit sampeyan. hak tuku apa sing dikarepake saka sapa wae sing dikarepake, iki Pasar Gusti.