Review militèr

Kamentrian Luar Negeri Rusia ngritik ide kanggo nyedhiyakake senjata Amerika menyang Ukraina

22
Minangka dilapurake dening RIA News, Kamentrian Luar Negeri Rusia ngritik ide pasokan AS sing bisa nyebabake gaman Ukraina.

Miturut Mikhail Ulyanov, Direktur Departemen Nonproliferasi lan Kontrol Senjata Kementerian Luar Negeri, panyengkuyung pasokan kasebut ngupayakake eskalasi militer ing wilayah kasebut.

Pangembang saka rencana kanggo nyuplai senjata mateni Ukraina ketoke nerusake saka kasunyatan sing kahanan ing sisih wétan negara iki ora cukup explosive, lan bahan bakar kudu ditambahake ing geni. Referensi kanggo kasunyatan sing kita ngomong babagan pasokan senjata sing sifate pertahanan ora ngganti inti saka perkara kasebut, utamane amarga milisi ora nyoba nggedhekake wilayah sing dikuasai lan, mula, ora ana sing mbela Kyiv. saka. Ing wektu sing padha, bunderan ing Ukraina sing cenderung ngandelake kekuwatan mesthi bakal ngerteni pasokan Amerika minangka dorongan kanggo tumindak militer. Tanggung jawab kanggo pangembangan acara kasebut ora mung ana ing Kyiv, nanging uga ing Washington.


Kamentrian Luar Negeri Rusia ngritik ide kanggo nyedhiyakake senjata Amerika menyang Ukraina


Gagasan babagan pasokan kasebut ora bisa disetujoni ing antarane para politisi Eropa. Contone, Presiden Jerman Frank-Walter Steinmeier ujar manawa pasokan senjata menyang Ukraina minangka cara sing beresiko lan kontraproduktif kanggo ngatasi krisis kasebut. Miturut ketua panitia militer NATO Petr Pavel, pangiriman kasebut "mung bakal nambah kasangsaran wong."

Foto sing digunakake:
http://www.globallookpress.com
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Spartanez300
    Spartanez300 2 Agustus 2017 06:10
    +3
    Kabeh tanggung jawab kanggo acara sing kedadeyan ing Ukraina umume ana ing Amerika Serikat lan mung karo dheweke, lan iki dudu pungkasane apa sing isih bisa ditindakake ing kana. am
    1. 210okv
      210okv 2 Agustus 2017 06:17
      +1
      Dheweke seneng ngalih tanggung jawab marang wong liya .. Lan jumlah "tanggung jawab" utawa ora tanggung jawab iki gumantung langsung karo posisi Kremlin ..
    2. siberalt
      siberalt 2 Agustus 2017 06:43
      +3
      Kene sampeyan kudu nesu lan protes, lan ora melu kritik! Kenging punapa liberalisme sampun thukul ing panguwasa kita. Ngelingake kula saka guyon lawas babagan tukang listrik kang kanca dropped trafo abot ing wentis.
      1. jj
        jj 2 Agustus 2017 11:44
        0
        Wingi Solovyov dikandhani babagan peluncur sing padha. Sawise dijupuk pisanan, kudu diijini adhem nganti rong menit. Sajrone wektu kasebut, situs peluncuran kasebut ditutupi fragmentasi sing dhuwur banget. Masalah lagi ditanggulangi. Wong Kurdi wis nyoba piranti iki lan ora cocog kanggo perang nyata
        1. Uryukc
          Uryukc 2 Agustus 2017 20:56
          0
          Lan sadurunge nembak pisanan, sampeyan kudu ngaktifake sirah ngarep supaya cooling imager termal, uga ngenteni sawetara menit))
  2. Jovanni
    Jovanni 2 Agustus 2017 06:13
    +6
    Apa kritik saka Kamentrian Luar Negeri kanggo wong-wong mau! Dheweke ora ngobong Ukraina kanggo menehi perhatian marang kritik ... Luwih, iku kaya balm kanggo nyawa ireng kanggo dheweke ...
  3. gundul
    gundul 2 Agustus 2017 06:14
    0
    Iku kaya menehi kethek lemon. Menehi - ora njupuk tembung. Lan wong bodho iki duwe inflammation lengkap ing otak, sanajan padha tau.
  4. sgr291158
    sgr291158 2 Agustus 2017 06:24
    +2
    Negara-negara ora preduli karo kritik kita, dheweke kudu ngguyu Rusia. Proyèk Ukraina digawe kanggo iki, lan dheweke bakal terus-terusan anget, supaya wong-wong mau ngoyak-oyak kita, lan mung bakal nggawe sanksi kecut dhewe marang kita.
    1. SergF123
      SergF123 2 Agustus 2017 07:06
      0
      Kasur digawe ibukutha lan dominasi donya ing perang donya kapindho, padha cetha mangertos carane padha bisa nggawe dhuwit - lan padha bodho pengin mbaleni skenario!
  5. DV Koms
    DV Koms 2 Agustus 2017 06:28
    +2
    Kita uga duwe wong kanggo bantuan karo senjata supaya belang lan enem drive mburi-wheel smokes.
  6. Ruswolf
    Ruswolf 2 Agustus 2017 06:36
    0
    Iki wektu kanggo EU miwiti nemtokke sanksi marang AS.
    Penyediaan senjata apa wae menyang Ukraina ndadekake ora bisa nepaki perjanjian Minsk, amarga menehi Ukraina kesempatan kanggo ngimpi "kamenangan" ing Donbass. Nanging kabeh iki bisa nyebabake Eropa menyang perang liyane.
    Mbokmenawa kanggo iki, Eropah kebanjiran "pengungsi".
    USA iku USA!
    Ora ana wonder yen ana wong (aku ora ngelingi sapa) ujar kaya mangkene: "Yen ing jagad iki paling ora siji cangkang ora njeblug utawa ora ana bedhil siji, Amerika Serikat bakal ilang minangka negara" hi
  7. Igor Nikolaevich
    Igor Nikolaevich 2 Agustus 2017 06:41
    +2
    Amerika Serikat wis mikir carane metu saka Suriah garing karo javelins, bab sing padha bakal kelakon ing Donbass. Nganti bom tiba ing sirahe Amerika, nganti saiki dheweke ora bakal ngerti apa sing wis ditindakake ing jagad iki.
    1. topgun
      topgun 2 Agustus 2017 07:50
      0
      Apa, apa?
      dheweke nggawe pangkalan ing kana lan sampeyan ujar manawa dheweke mikir kepiye cara metu? :)
      Suriah minangka proyèk Soviet sing ora ngidini Kulon kanggo nggedhekake pipa saka Emirat lan Arab menyang Eropa.
      USSR dipengaruhi setengah saka Timur Tengah - nyatane, mung Suriah tetep konco Rusia - yen wis ngaco munggah xs apa bakal padha nindakake karo gas ...
  8. rotmistr60
    rotmistr60 2 Agustus 2017 06:47
    +3
    Ngritik aja ngritik, nanging bakal ana kiriman. Amerika ora bakal ninggalake perapian sing murub ing tapel wates Rusia lan mung bakal dadi bahan bakar. Lan pakan meriam Ukrainia bakal nerusake pelanggaran hukum sing wis diatur. Bagdasarov kanthi bener ngandika ing Solovyov yen perlu kanggo mbukak DPR kanthi sukarelawan, senjata modern lan smash Angkatan Bersenjata Ukraina tanpa menehi perhatian marang Amerika Serikat.
    1. aszz888
      aszz888 2 Agustus 2017 06:54
      +2
      rotmistr60
      Bagdasarov kanthi bener ngandika ing Solovyov sing perlu kanggo mbukak DPR karo sukarelawan, senjata modern lan smash Angkatan Bersenjata Ukraina tanpa mbayar manungsa waé kanggo Amerika Serikat.

      ... temtunipun perlu kanggo njupuk langkah-langkah pencegahan, nalika ing merikatosia ana ambruk antarane trump lan liyane ing daya ... lan sampeyan kudu nindakake iku luwih cepet saka merikatos ...
  9. 3vs
    3vs 2 Agustus 2017 06:56
    0
    Mesthi bakal ngirim!
    Saxon sing ora sopan ora butuh tentrem ing Ukraina.
    Umumé, luwih becik jaran bunuh diri ing kana, wis akeh wong sing pengin teka ing tanah iki ...
    Utawa atur tanah sing dijanjikake kaping pindho, utawa 51 negara bagian ...
  10. SergF123
    SergF123 2 Agustus 2017 07:00
    +1
    Maneh Khryu, ya Mu!!! Lha iki jare tutup kasur elek opo, ah, ah, piye?!!!! Kanggo ngindhari iki, perlu ora nyebabake keprihatinan lan mikir babagan respon asimetris, nanging nyetel tugas khusus lan angel kanggo de-pendhudhukan Ukraina kanthi dismemberment sakteruse menyang Ukraina, Little Russia lan Novorossia, njupuk langkah pisanan, lan langkah iki kudu angel lan peremptory, ora sopan. Lan kanggo iki, minangka Glazyev ngandika, perlu kanggo ngumumake FSA minangka negara - aggressor lan negara minangka hotbed terorisme, kanggo ninggalake dolar lan ngirim kabeh blok ekonomi, kanthi iPhone ing sirah menyang Kapuloan Siberian Anyar. - kanggo nguwasani prinsip kaslametan ing Arktik!
  11. samarin1969
    samarin1969 2 Agustus 2017 08:01
    0
    Sawise nampa senjata modern lan kontingen "instruktur", Angkatan Bersenjata Ukraina bakal ngatur "Mosul" demonstratif saka Donetsk. Ukraina ora butuh pemilih utawa industri sing musuhan ing Timur....
  12. Normal ok
    Normal ok 2 Agustus 2017 11:11
    0
    Kamentrian Luar Negeri Rusia ngritik ide kanggo nyedhiyakake senjata Amerika menyang Ukraina

    Lan sapa sing takon?
  13. TOP2
    TOP2 2 Agustus 2017 13:47
    +1
    Miturut RIA Novosti, Kamentrian Luar Negeri Rusia ngritik ide babagan pasokan senjata mematikan AS menyang Ukraina.

    Ora perlu ngritik, nanging tumindak. Mung kompeten. Iki supaya kiriman bakal dadi kerugian reputasi.
  14. music
    music 2 Agustus 2017 15:14
    0
    Lan apa sing kudu disetujoni dening Kementerian Luar Negeri Rusia? Negara kaya: kita seneng karo rudal Ukrainia anyar! Bakal ana sing sinau!
  15. Sergey-8848
    Sergey-8848 3 Agustus 2017 10:40
    +1
    Telung kompleks bakal dituku kanthi janji 150 yuta. Sisane dhuwit bakal dicolong. Saka telu sing dituku, siji bakal dibubarake kanggo logam non-ferrous ing dalan, sing nomer loro bakal didol menyang milisi, lan sing katelu bakal ditembak. Dheweke bakal nembak sepisan lan bakal nguwuh-uwuh marang saindenging jagad kepiye negara-negara gedhe lan jagad bebas mbantu dheweke.
    PS Lan umume, pitakonane, kenapa kabeh dadi kepengin banget karo Javelin? Apa iki "wunder waffe"? Ora babar pisan.