Review militèr

Presiden Turkmenistan tumindak minangka pahlawan super ing latihan militer

52
Turkmenistan netral militer mutusake kanggo nganakake latihan militer. Latihan kasebut dipimpin dening Presiden Gurbanguly Berdimuhamedov. Ora mung mimpin, nanging tumindak minangka instruktur kanggo perwira Turkmenistan. Sajrone acara kasebut, Berdimuhamedov mutusake kanggo nuduhake pribadi karo personel militer Turkmenist katrampilan kanggo njupuk saka macem-macem jinis. gaman lan malah mbuwang lading ing target wutah.

Presiden Turkmenistan tumindak minangka pahlawan super ing latihan militer


Video laporan kasebut katon kaya film aksi Hollywood sing nyata, ing ngendi Presiden Turkmenistan main peran superhero. Dheweke ora mung "ngajari" personel militer carane nangani senjata, nanging uga menehi pitutur marang wong-wong mau sadurunge operasi udara, nalika helikopter nyerang pangkalan teroris mock ing gunung.

Salah sawijining tahapan latihan yaiku pamblokiran truk pikap dening kendaraan lapis baja militer tentara Turkmenistan ing wilayah gurun.

Video kasebut nuduhake cuplikan ing ngendi Berdymukhammedov mirsani meh kabeh tahapan maneuver militer ing republik kasebut, nalika terus-terusan nglaporake kemajuan latihan nganti titik pengumpulan lan analisis informasi. Akibaté, presiden nggawe prasasti "Awtomat" lan ninggalake autograph ing salah siji target, kang dijupuk saka bedhil otomatis. Dideleng saka cuplikan kasebut, penembakan kasebut ditindakake ing target sing adoh banget saka presiden. Nanging iki, mesthi, ora ngalangi Panglima Agung kanggo break keplok gumuruh saka punggawa.

Video kasebut diterbitake dening "Chronicles of Turkmenistan" ing YouTube:
Foto sing digunakake:
http://www.chrono-tm.org
52 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kuba
    Kuba 2 Agustus 2017 10:37
    +2
    Adnaka parah!!!!...Heroy!!!
    1. Baloo
      Baloo 2 Agustus 2017 10:41
      +4
      Kutipan: Kuba
      Adnaka parah!!!!...Heroy!!!

      Turkmen ora duwe rejeki karo Presiden ... Iki, kaya tiba saka jaran, rampung kuciwo liyane lan liyane.
      Apa nasibe Gaddafi, Saddam Hussein lan tangga-tanggane liyane ora medeni dheweke? Penemuan lapangan gas paling gedhe ing wilayah kasebut 15 taun kepungkur. yen ora luwih, wis alesan kanggo kepinginan irresistible saka macaques Fashington democratize Turkmenistan.
      1. Medeni_L.
        Medeni_L. 2 Agustus 2017 11:46
        +4
        pathos pathos, nanging mbuwang lading kanggo presiden supaya uga
        1. PROXOR
          PROXOR 2 Agustus 2017 12:45
          +4
          ya. Kaya njupuk saka jarak 20 meter.
          1. TRex
            TRex 2 Agustus 2017 14:11
            +2
            Baris sing ditargetake CEPET banget ... Apa kanggo pistol, apa kanggo bedhil, apa kanggo bayonet-piso. Pira meter wong normal bisa mbuwang piso bayonet saka Kalash?
            Ing cendhak - superman, malah mlumpat Comrade Eun. Lan padha ngomong - "dokter gigi, dokter gigi" ...
            1. SGray
              SGray 2 Agustus 2017 15:37
              0
              Lan apa jarak sing kudu kanggo piso bayonet lan pistol?
              Pira sampeyan pribadi nempel piso bayonet?
              1. MVG
                MVG 2 Agustus 2017 18:37
                +2
                Bayonet minangka lading, mula ora kanggo mbuwang. Rapuh banget, yen sampeyan ora ngerti
              2. TRex
                TRex 2 Agustus 2017 21:05
                0
                Kanggo pistol, standar 25 meter, kanthi piso bayonet - aku ora nyoba, dudu spesialis, abot banget lan ora trep kanggo mbuwang, nanging saka segi jarak - 5-7 meter, ora luwih, kaya a sekop sapper. Atlet sing dilatih bisa mbuwang dheweke ing 40-50 meter, mung sing apik.
                Kanggo njupuk, penembake sing apik kudu nyelehake kabeh peluru menyang koin 5 rubel (saka jarak kasebut). Lan supaya beshbermeks applaud, padha mestine dening negara.
                1. SGray
                  SGray 3 Agustus 2017 09:33
                  0
                  Waca 0.31-0.32, jarak kanggo njupuk target cukup padha karo standar 25m. Saka kadohan saka pistol kanggo duwit receh, lan malah karo saben peluru? Apa-apa sing ing Olimpiade ing 25m diameteripun puluhan 5cm? Apa sampeyan ndeleng Hollywood?

                  Knife - nonton saka 1.31 ing kacepetan minimal. Mbuwang siji lan setengah giliran lengkap. Iku 6 langkah dawa kanggo target. Kira-kira 5 meter iku. Pitakonan ora kanggo "mbuwang" nanging tetep aman. Mbuwang piso iku ora ana kepentingane sapa wae.
                  1. TRex
                    TRex 3 Agustus 2017 18:57
                    0
                    12-15 meter, ora luwih ... Saka tembakan, batang cahya - kaya rong driji ing aspal. Minangka bayonet - Aku ora mbantah, pamane wis nglatih awake dhewe kanggo mbuwang saka jarak tartamtu. Ingkang utama yaiku langkah-langkah keamanan diamati kanthi bener.
                    Lha iki kabeh urusan internal Turkmenistan, aku kesel ngrembug.
    2. vkl.47
      vkl.47 2 Agustus 2017 11:07
      +2
      Kathah pathos
      1. oldseaman1957
        oldseaman1957 2 Agustus 2017 14:04
        +5
        Kutipan: vkl.47
        Kathah pathos

        - Aku eling: Aku ana ing Papua New Guinea. Ing TV nuduhake wong Papua. Ing kana padha nyelidiki babagan nyolong pitik cacahe loro saka kandhang pitik warga Papua. Opera-Papua padha parah kaya bapak Turkmen...
    3. KUOLEMA
      KUOLEMA 2 Agustus 2017 12:10
      +1
      ora apik, dheweke mbuwang lading lan nembak kanthi sopan saka pestle, nanging kenapa njupuk tsetikavo saka bedhil kanthi jarak 25 meter.
  2. TUFAN
    TUFAN 2 Agustus 2017 10:43
    +2
    Dheweke kanthi isin nyekel driji saka pemicu, langsung katon, dheweke ora seneng nembak))
    1. Baloo
      Baloo 2 Agustus 2017 10:46
      +4
      Kutipan saka Tufa
      Dheweke kanthi isin nyekel driji saka pemicu, langsung katon, dheweke ora seneng nembak))

      Pistol sing gedhe banget! Apa nyatane...? opo
    2. rotmistr60
      rotmistr60 2 Agustus 2017 11:00
      +6
      Dheweke kanthi isin nyekel driji saka pemicu, langsung katon, dheweke ora seneng nembak))

      Aku pengin Wigati kanggo sampeyan sing sing ngerti carane nangani gegaman ora tetep driji ing pemicu rasah.
      Posing mesthi notabene. Kanggo sawetara alasan, aku langsung ngelingi Turchinov, uga penggemar tembakan kasebut.
      1. Solomon Kane
        Solomon Kane 2 Agustus 2017 11:54
        + 11
        Mulane dheweke lan Turkmenpasha. Rama kabeh Turkmens kudu epik lol


        -Sapa jenengmu?
        -Namaku Berdymukhammedov!!!!
    3. lis-ik
      lis-ik 2 Agustus 2017 17:26
      +2
      Kutipan saka Tufa
      Dheweke kanthi isin nyekel driji saka pemicu, langsung katon, dheweke ora seneng nembak))

      Driji nyekel kanthi bener, kaya sing kudune miturut pandhuane.
    4. Lan Kita Host
      Lan Kita Host 2 Agustus 2017 17:34
      0
      Kutipan saka Tufa
      Driji saka pemicu timidly terus aside

      Iki minangka dhasar safety ing shooting taktis. Driji ngapusi mudhun ing pemicu, mung kanggo nembak. Kaya item safety senjata liyane, siji iki ditulis ing getih.
      Skripnya kaya gini:
      Teroris / maniak mlaku-mlaku ngubengi pusat perbelanjaan / stasiun sepur / pasar lan ngethok / nusuk / nembak wong, satpam / polisi squeezed liwat wong akeh sing mlayu, bedhil ditarik, dimuat, cocked, lan driji ing pemicu. Ing wayahe sing apik, dheweke didorong kanthi kuat / ditumbuk / kesandhung, lan driji ana ing pemicu .... apa aku kudu nerangake luwih lanjut? Nyuwun
  3. TUFAN
    TUFAN 2 Agustus 2017 10:47
    +4
    Quote: Baloo
    Kutipan saka Tufa
    Dheweke kanthi isin nyekel driji saka pemicu, langsung katon, dheweke ora seneng nembak))

    Pistol sing gedhe banget! Apa nyatane...? opo

    Cina, 5 yuan 10 potongan))
  4. 3 perwira
    3 perwira 2 Agustus 2017 10:57
    +3
    Katon Filipina macho DUTERTE ngguyu
  5. Squelcher
    Squelcher 2 Agustus 2017 11:06
    +3
    Semono uga, dheweke ngucapake selamat ulang tahun sing luwih apik, katon ing YouTube, umume, timah ......
  6. tahanan
    tahanan 2 Agustus 2017 11:08
    +2
    "Timur iku masalah sing rumit." (c) "Aku bos sampeyan ...". Makna saka ungkapan iki dicethakaké ana paling lengkap. Nyatane, wong iku badut langsung!
  7. TUFAN
    TUFAN 2 Agustus 2017 11:15
    +2
    Kutipan: rotmistr60
    Dheweke kanthi isin nyekel driji saka pemicu, langsung katon, dheweke ora seneng nembak))

    Aku pengin Wigati kanggo sampeyan sing sing ngerti carane nangani gegaman ora tetep driji ing pemicu rasah.
    Posing mesthi notabene. Kanggo sawetara alasan, aku langsung ngelingi Turchinov, uga penggemar tembakan kasebut.

    Aku setuju, nanging ora karo driji indeks mbengkongaken .... Paley biasane ing kasus kaya mengkono kudu straightened lan Applied menyang jendhela pemicu karo pipi ....
    Lan kenapa kita kudu ngrembug rincian kasebut?! Sanajan langsung katon yen foto kasebut ditujukan kanggo umum))
  8. Stirbjorn
    Stirbjorn 2 Agustus 2017 11:17
    +4
    Jaman Watu wis bali - ora suwe dheweke bakal ngumumake dewa sing urip
  9. seregatara1969
    seregatara1969 2 Agustus 2017 11:18
    0
    kabeh bener! nuduhake katrampilan lan panjaluke sing padha karo prajurite
  10. 32363
    32363 2 Agustus 2017 11:23
    +1
    mbuwang piso kelangan, karo sikil badass apik
  11. irazum
    irazum 2 Agustus 2017 11:28
    +1
    Apa dheweke nerjemahake "Rukhnama" dadi "Juche"? Bakal menarik kanggo maca omong kosong iki ...
  12. Stas157
    Stas157 2 Agustus 2017 11:35
    +9
    Presiden Turkmenistan tumindak minangka pahlawan super ing latihan militer
    Apa sampeyan wis numpak jet tempur? Apa sampeyan wis numpak kapal selam? Malah wedge crane ora mimpin? Kabeh iki cilik dibandhingake karo presiden Rusia! Ayo dheweke menyang Kremlin kanggo latihan.
    1. KUOLEMA
      KUOLEMA 2 Agustus 2017 12:12
      +7
      Bener, bener, bintang utama kita wisuh kabeh wong, nanging carane nyilem herak lan amphora ing tangane lan loro-lorone karo anggur, malah Gusti Yesus ora bisa nindakake iku.
  13. serg2108
    serg2108 2 Agustus 2017 11:39
    +2
    lucu sanadyan! ngguyu
  14. TsUS-VVS
    TsUS-VVS 2 Agustus 2017 12:01
    +2
    nggih leres sampah ngguyu
  15. serpihan
    serpihan 2 Agustus 2017 12:28
    +1
    Nah, kaya Rambo, kaya Poroshenko karo bedhil.
  16. VAZ2106
    VAZ2106 2 Agustus 2017 12:33
    +1
    dadi katon superhero ing lahiriah, muga-muga kabecikane ora mandheg ing kono
    1. Anatol Klim Kab
      Anatol Klim Kab 2 Agustus 2017 12:45
      +5
      Kutipan: VAZ2106
      Mugi iki ora mungkasi ana.

      Ing taun 1972, Gurbanguly Berdimuhamedov dadi juara Ashgabat ing gulat klasik, ing taun 1973 - juara Turkmenistan ing shooting. Sing duwe lencana TRP III. (wektu Soviet, mbokmenawa pantes). Umumé, kabeh bisa lan bisa nindakake kabeh ya
      Miturut informasi ing media ing Desember 2009, Gurbanguly Berdimuhamedov seneng maca, nunggang jaran, olahraga, muter macem-macem alat musik, nulis puisi bab Motherland. Dheweke nglampahi preian musim panas ing resort Turkmenistan Avaza.Miturut media Turkmenistan, presiden uga seneng numpak sepedha olahraga, jet ski, ngolah kebon, lan mancing. Dheweke dadi penulis sawetara buku, kalebu makalah ilmiah, ing antarane: "Turkmenistan minangka negara wong sing sehat lan spiritual", "jaran Akhal-Teke minangka kebanggaan lan kamulyan kita", "Tanduran obat Turkmenistan", " Jeneng sing apik iku ora bisa rusak”.
      Ing pungkasan taun 2011, dheweke dadi penulis lan pemain lagu "You are my white flowers."
      Wiwit cilik, dheweke seneng olahraga motor. Ing April 2012, dheweke nggawe rekor lap lan dadi juara kompetisi balap mobil ing Volkicar buatan Turki. Mobil sing ditumpaki Presiden ditransfer menyang Museum Olahraga Nasional. Ing September 2013, dheweke dadi juara balapan ing mobil sport Alfa Romeo, kanthi jarak 2340 meter.
      Dheweke dadi penggemar klub bal-balan Rubin.
  17. garnik
    garnik 2 Agustus 2017 12:55
    +1
    Aku ora bisa liwat, isih Motherland cilik. Saben taun saya tambah parah, malah wong Turkmen sing ora pilih-pilih urip, mikir arep ninggalake negara. Mung ibukutha kang makmur, lan pinggire saya surut, ora ana wadyabala, sanajan wadya Turkmen iku pantes.
    Kanggo revolusi mawar, lan liya-liyane, Turkmenistan ora bakal kena pengaruh iki, wis dikontrol dening negara-negara sing promosi "demokrasi". Miturut kanca-kancane, Presiden Turkmenistan duwe loro penasehat Israel.
  18. JIPO
    JIPO 2 Agustus 2017 13:06
    +3
    Quote: Anatole Klim
    Ing taun 1972, Gurbanguly Berdimuhamedov dadi juara Ashgabat ing gulat klasik, ing taun 1973 - juara Turkmenistan ing shooting. Sing duwe lencana TRP III. (Wektu Soviet, mbokmenawa pantes). Umumé, kabeh bisa lan bisa nindakake kabeh

    Lan carane dheweke nyanyi, carane dheweke nyanyi ...
  19. Kosmotoga
    Kosmotoga 2 Agustus 2017 14:03
    +1
    tatanan saka kultus saka pribadine, ing asas, padha karo ing Rusia
  20. kaping 47
    kaping 47 2 Agustus 2017 14:06
    0
    Wiwitane aku ngira yen tentarane pancen sugih nganti MP5 bisa. Banjur aku nyawang rapet lan temen maujud - iki carbine ing .22!
  21. KGB_CIA
    KGB_CIA 2 Agustus 2017 14:06
    +2
    pamer diktator lol
  22. Pecheneg
    Pecheneg 2 Agustus 2017 14:12
    0
    ganteng :)) dadi kanggo ngomong, dening conto pribadi, rama-komandhan.
  23. Yeah
    Yeah 2 Agustus 2017 15:36
    +3
    ndeleng apa sing ditindakake
    boten khusus ing kabeh. karo optik, njupuk meh titik-blank.
    carane dheweke mbalang piso - umume komik.
  24. MVG
    MVG 2 Agustus 2017 18:35
    +2
    Kelas siji, kuartal kapindho. Ketoke, miturut kesan saka pirang-pirang pandangan militan AS. Iki presiden negara sing dituju dunia iki??? ...
  25. Vadim Ganeev
    Vadim Ganeev 2 Agustus 2017 19:40
    0
    Hey Maksud!! - Ruhnamen.
  26. BABA SHURA
    BABA SHURA 2 Agustus 2017 20:25
    +2
    Badut ing karya
  27. ljoha_d
    ljoha_d 2 Agustus 2017 22:11
    0
    rauh NATO .. ​​kanca .. lan dheweke bakal nyatakake diktator dening video iki
  28. Mista_Dj
    Mista_Dj 3 Agustus 2017 01:41
    +1
    Jago dicet(((
  29. Insular
    Insular 3 Agustus 2017 09:03
    0
    Badut. Carane akeh kabodhoan lan pathos ing saben gerakan ... Lan Badut iki kepala negara?
    Donya dadi edan...
  30. TUFAN
    TUFAN 3 Agustus 2017 10:45
    +1
    Kutipan saka lisik
    Kutipan saka Tufa
    Dheweke kanthi isin nyekel driji saka pemicu, langsung katon, dheweke ora seneng nembak))

    Driji nyekel kanthi bener, kaya sing kudune miturut pandhuane.


    Iku hak kanggo tetep ing cara sing, lan ora karo driji mbengkongaken lan ing ngarepe jendhela!
  31. TUFAN
    TUFAN 3 Agustus 2017 10:46
    +1
    Kutipan saka Tufa
    Kutipan saka lisik
    Kutipan saka Tufa
    Dheweke kanthi isin nyekel driji saka pemicu, langsung katon, dheweke ora seneng nembak))

    Driji nyekel kanthi bener, kaya sing kudune miturut pandhuane.


    Iku hak kanggo tetep ing cara sing, lan ora karo driji mbengkongaken lan ing ngarepe jendhela!


    ... utawa supaya
  32. TUFAN
    TUFAN 3 Agustus 2017 10:47
    +1
    Kutipan saka Tufa
    Kutipan saka Tufa
    Kutipan saka lisik
    Kutipan saka Tufa
    Dheweke kanthi isin nyekel driji saka pemicu, langsung katon, dheweke ora seneng nembak))

    Driji nyekel kanthi bener, kaya sing kudune miturut pandhuane.


    Iku hak kanggo tetep ing cara sing, lan ora karo driji mbengkongaken lan ing ngarepe jendhela!


    ... utawa supaya


    ...utawa kaya iki..
    1. SGray
      SGray 3 Agustus 2017 11:18
      0
      Nanging ora ana sing tetep persis kaya ing 1.03?) Lan ing gambar judhul (0.58) - misale jek mriksa tombol klip.