Review militèr

BesogonTV. "Sampun ngapusi"

5
Ayo dadi pirembagan bab ilusi bebener - nalika apa sing ditampilake ora cocog karo kasunyatan. Babagan carane lan apa pratandha bisa ngenali bebener ing politik, budaya, urip sosial lan crita negara. Ayo dadi pirembagan babagan peran komunikasi non-verbal ing politik gedhe, nalika jabat tangan bisa "nglindhungi" lan nuduhake sikap sejatine politisi marang saben liyane. Lan kepiye lagu kabangsan bisa nyritakake babagan ambisi kabijakan luar negeri sing sejatine, rasa wedi lan malah kompleks bangsa iki utawa kasebut, lan apa sing sejatine didhelikake lan apa sing bisa diwaca "antarane garis" ing mburi komentar sing ana gandhengane karo pembatalan produksi. "Nureyev" ing Teater Bolshoi.

5 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. NEXUS
    NEXUS 2 Agustus 2017 16:23
    +7
    Lan aku setuju banget karo Yana Poplavskaya. Pancen, miturut konsep toleransi, SHIT didorong menyang sirah anak-anak kita. Aku dhewe rama lan aku tulus kuwatir babagan carane anakku bakal tuwuh ing donya mirrors bengkong, ngendi ireng putih, lan goroh, rada ramping lan diowahi, liwati mati minangka pakewuh.
    1. andrey
      andrey 2 Agustus 2017 18:19
      +2
      Kutipan: NEXUS
      Aku setuju karo jenengmu ... 100% ... (((
    2. Deadushka
      Deadushka 2 Agustus 2017 22:08
      +7
      Kutipan: NEXUS
      Pancen, miturut konsep toleransi

      Wis ilang saka AS. Dheweke wiwit ndhelikake "rasisme".
      Lan geyropa ngangkat lan ngenalaken "toleransi".
      Asring "kanggo tune iki" padha ndhelikake ing mburi hukum (Inggris, marali-etika).
  2. Shurale
    Shurale 3 Agustus 2017 06:07
    +1
    Mungkasi ngrungokake freak maral. Kadhangkala sapa wae bisa ngomong sing bener, nanging ora ngalangi dheweke dadi wong aneh.
    1. ITT
      ITT 3 Agustus 2017 07:07
      0
      Quote: Shurale
      Mungkasi ngrungokake freak maral.

      Aku malah ora ndeleng utawa ngrungokake, aku mung ora ngerti kenapa dheweke nyurung dheweke menyang kaca VO,