Review militèr

Militer Rusia nyegah serangan ing Damaskus kanthi nggunakake MANPADS paling anyar

37
Kru Rusia saka sistem rudal anti-pesawat portabel Verba paling anyar ngancurake drone teroris Hayat Tahrir ash-Sham (Dzhebhat An-Nusra), sing digunakake kanggo mbenerake geni militan ing Damaskus, kalebu ing seprapat karo kedutaan Rusia.

37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Wedmak
    Wedmak 3 Agustus 2017 11:47
    +3
    Musik sing nyenengake.
    1. Manul
      Manul 9 Agustus 2017 23:14
      0
      Kutipan saka Wedmak
      Musik sing nyenengake.

      Lan aku ora seneng. Kaya / babagan seri murah utawa komedi sing ora jelas. Film kasebut minangka produksi lengkap. Mbongkar saka pesawat, banjur saka truk, mbongkar, demo.. Rampung nyedhot. Dadi isin kanggo direktur lan VO wiwit nyebar sampah kaya ngono. Endi video lan fakta drone sing mudhun? Apa salah karo video aneh iki?
  2. kunstkammer
    kunstkammer 3 Agustus 2017 13:18
    0
    Kutipan saka Wedmak
    Musik sing nyenengake.

    ayo padha lunga!
  3. Dokter Hub
    Dokter Hub 3 Agustus 2017 13:22
    +4
    Mungkin aku ora ngerti apa-apa ing urip iki? Nanging apa ora larang banget? Saka mriem nganti sparrows. Apa ana sing luwih gampang kanggo drone?
    1. pofigist_26_eng
      pofigist_26_eng 3 Agustus 2017 13:51
      + 13
      ing nalisir, UAV punika target angel kanggo sistem pertahanan udhara amarga lumahing termenung cilik lan kemampuan kanggo nindakake trik cukup Komplek supaya geni saka lemah (gumantung model). Dadi nimbang iki mriksa kasunyatan sistem.
    2. NickiShnapi
      NickiShnapi 4 Agustus 2017 10:14
      +4
      Sparrow sing padha bisa nggawa masalah serius, mula kabeh bisa dibenerake.
    3. dmitry.kashkaryow
      dmitry.kashkaryow 4 Agustus 2017 15:36
      +2
      Sampeyan ora ngerti yen "swarrow" iki minangka gunner.
    4. Deadushka
      Deadushka 4 Agustus 2017 18:14
      +7
      Kutipan: Dr. Hub
      Mungkin aku ora ngerti apa-apa ing urip iki? Nanging apa ora larang banget?

      Perang umume minangka kesenengan sing larang, kanthi harfiah lan kiasan.
    5. rate
      rate 5 Agustus 2017 13:03
      0
      Iki kabeh masalah karo UAV. Relatif murah, nanging dheweke dhewe minangka target sing angel banget: Ukuran cilik, reflektivitas sing kurang, emisi sing kurang saka apa wae, lan kemampuan kanggo nyumerepi paling sethithik ing dhuwur 2 km. Mute sambungan? Bisa kanggo sawetara model, nanging masalah iku padha bisa terus nindakake tugas ing mode otomatis. Mung kanggo njupuk mudhun, lan amarga saka kuwalitas kadhaptar ing ndhuwur, roket mung ora ana apa-apa kanggo ngarahake. Lan sampeyan kudu mencet karo pluru anti-pesawat paling modern, mung amarga pancene ora ana sing kudu ditindakake. Inggih, mesthi, sampeyan bisa ngumpulake Bunch saka sawetara jinis ... 57mm bedhil otomatis karo amunisi karo sekring programmable lan njupuk mudhun dening mbuwang Bunch saka SM, nanging masalah iku biasane ora ing tangan.
  4. Starik72
    Starik72 3 Agustus 2017 14:07
    +4
    Apa ora luwih gampang nggunakake perang elektronik nglawan UAV, amarga nembak rudal portabel padha karo nembak manuk pipit saka meriam. Ya, lan luwih murah.
    1. romanru4
      romanru4 4 Agustus 2017 09:24
      + 12
      Tumindak militer kita ing SAR kudu dirasakake liwat prisma situs tes ukuran urip sing gedhe.
    2. dm-itry
      dm-itry 4 Agustus 2017 09:33
      +3
      Lan ing ngendi kanggo nyoba peralatan anyar yen ora ing kondisi pertempuran.
    3. rate
      rate 5 Agustus 2017 13:03
      0
      Nah, sampeyan nggunakake perang elektronik, wah, ayo mateni sinyal kontrol. Lan UAV bakal terus nindakake tugas sing diprogram ing mode otomatis. Dadi, apa sabanjure?
    4. ded100
      ded100 7 Agustus 2017 12:11
      +1
      Nalika iku ora sabar, banjur njupuk saka mriem ing sparrow, sing utama iku asil ditembak mudhun, kang tegese iku sabdho! apik
    5. SergF123
      SergF123 7 Agustus 2017 15:18
      0
      Sampeyan bisa, iku bisa kanggo nampa wong dening intercepting kontrol, Nanging - kampanye ora "predator" lan regane arang banget cilik, iku perlu kanggo njupuk mudhun, uga, ora Su-35 kanggo ngirim mudhun saka bedhil! Katon - numpes! Kabeh bener!
  5. 32363
    32363 3 Agustus 2017 14:14
    +1
    ana pitunjuk laser Cina kuat, jaringan kebak video carane numpes quadrocopters, kok ora nggunakake kaya sing?
    1. dm-itry
      dm-itry 4 Agustus 2017 09:33
      +1
      Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis? :)))
      1. SerEzh
        SerEzh 4 Agustus 2017 09:51
        0
        Umume, dheweke nulis babagan pangembangan anyar ing tingkat sistem rumah tangga kanggo nglawan pesawat tanpa awak)))
        Miturut cara, ana gandum rasional.
        1. NG inform
          NG inform 5 Agustus 2017 02:31
          0
          Senjata laser ora digunakake utamane amarga efisiensi sing kurang, pisanan kabeh. Disipasi kanthi cepet, gumantung saka kahanan udara, perlu kanggo garis pandang. Daya utamané dhuwur saka sinar laser ionizes udhara, minangka asil saka sawetara cendhak irungnya malah luwih. Ing cendhak, yen ana pangertèn, banjur USSR dadi pionir ing laser lan senjata iki wis digunakake ing negara kita wiwit 70s.
    2. rasteer
      rasteer 8 Agustus 2017 08:01
      0
      Penunjuk laser Cina minangka senjata sing nggegirisi sing bisa nembak malah satelit geostasioner. Mung masalah iku kanggo nggunakake efektif, operator adhedhasar superman dadi utawa manungsa wesi ngguyu
  6. 3 perwira
    3 perwira 3 Agustus 2017 15:53
    0
    Ing buntut saka "mitra" iki kudu mimpin, lan ora ing "kucing" kanggo olahraga.
  7. -=ANTRAX=-
    -=ANTRAX=- 4 Agustus 2017 07:20
    0
    kepiye sampeyan ngarahake target sing ora biasa?
  8. kadipaten
    kadipaten 4 Agustus 2017 10:18
    0
    Pangembangan lan tes pertempuran peralatan kita, supaya penguin ora goyangake prau, target sabanjure bakal dadi pesawat "koalisi".
  9. music
    music 4 Agustus 2017 11:06
    +1
    Apa sampeyan wis nyoba Verba? Kabeh luwih apik tinimbang ing perang cedhak Mariupol. Utawa Kakhovka. Bakal telat kanggo sinau.
    1. Walanin
      Walanin 4 Agustus 2017 17:05
      +2
      ora dites nanging syuting iklan
  10. Walanin
    Walanin 4 Agustus 2017 15:21
    +1
    Sampeyan ora bisa ndeleng ngendi drones lan sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa sing kenek ing kabeh.
    1. dmitry.kashkaryow
      dmitry.kashkaryow 4 Agustus 2017 15:38
      0
      Dadi ora direkam ing Mosfilm!
      1. Walanin
        Walanin 4 Agustus 2017 16:52
        +1
        Lan ngendi? Video kasebut kanthi temenan nggunakake peralatan profesional, cahya sing dipikirake, nyetel adegan lan panyuntingan sing apik banget. Prajurit ora ngerti carane.
  11. Amitryakin
    Amitryakin 4 Agustus 2017 20:01
    0
    Dheweke mabur ...
  12. Dimid
    Dimid 4 Agustus 2017 21:28
    +6
    Hmmm ... Sanadyan kita nganggep manawa drone tartamtu ditembak mudhun, banjur kepiye dheweke ngerti yen iku "drone teroris Hayat Tahrir al-Sham" ("Dzhebhat An-Nusra"), sing digunakake. kanggo nyetel geni saka militan ing Damaskus, kalebu nomer kwartal karo kedutaan Rusia"? Apa Jabhat An-Nusra duwe drone khusus lan unik sing "ora bisa bingung karo apa wae"? Umumé, judhul cathetan iku pretentious painfully.
  13. pembayar pajak
    pembayar pajak 5 Agustus 2017 04:47
    +2
    Sampeyan kaya bocah-bocah. Iki video pentas. Mungkin padha dijupuk soko. Nanging, syuting kanggo pertunjukan.
  14. Pecheneg
    Pecheneg 5 Agustus 2017 10:22
    0
    Lan ngendi asor saka UAV?
  15. sejam
    sejam 6 Agustus 2017 21:13
    0
    Kutipan: Dr. Hub
    Mungkin aku ora ngerti apa-apa ing urip iki? Nanging apa ora larang banget? Saka mriem nganti sparrows. Apa ana sing luwih gampang kanggo drone?

    Mung dibusak ilat. Apa ora ana alat liya kanggo nglawan drone?
    1. Manul
      Manul 9 Agustus 2017 23:19
      0
      Kutipan saka wijen
      Kutipan: Dr. Hub
      Mungkin aku ora ngerti apa-apa ing urip iki? Nanging apa ora larang banget? Saka mriem nganti sparrows. Apa ana sing luwih gampang kanggo drone?

      Mung dibusak ilat. Apa ora ana alat liya kanggo nglawan drone?

      Apache Amerika bisa njupuk Mujahidin karo roket, lan kabeh donya bengok-bengok carane kelangan. Bom nuklir ing Hiroshima - ora ana pitakonan. Malah aku ora ngerti tangisan iki babagan regane "Verba" sing dhuwur. Paling ora ngomong gradasi drone sampeyan - saka massa lepas landas sampeyan bakal kepenak karo mudhun.
  16. radiola
    radiola 8 Agustus 2017 18:10
    0
    Apa sampeyan tuku drone ing Aliexpress, utawa "diwenehake" dening wong?
  17. Serzh_r
    Serzh_r 8 Agustus 2017 20:37
    0
    Sparrows bakal luwih gedhe yen operator wis wetted karo roket, lan drone dhewe nandur.
  18. Mitty Smu
    Mitty Smu 9 Agustus 2017 17:11
    0
    dadi endi endinge