Review militèr

Trump: matur nuwun Kongres kanggo hubungan ala karo Rusia

57
Presiden AS Donald Trump nyalahake anggota parlemen AS amarga hubungane karo Rusia saya tambah parah, laporan RIA News.



Hubungan kita karo Rusia ana ing tingkat sing paling murah lan mbebayani. Sampeyan bisa matur nuwun marang Kongres, wong sing padha ora bisa menehi obat,
Trump tweeted.

Sawijining dina sadurunge, dheweke mlebu undang-undang tagihan sing ditindakake dening Kongres sing ngetrapake sanksi marang Rusia, Iran lan Korea Lor.

"Dokumen kasebut nyedhiyakake ekspansi sawetara watesan sektoral ing bank-bank Rusia lan perusahaan energi. Mangkono, institusi finansial bakal bisa njupuk utangan Amerika nganti 14 dina, lan perusahaan minyak lan gas - nganti 60 dina (saiki 30 dina lan 90 dina), "ujare agensi kasebut. Kajaba iku, perusahaan Amerika ora bakal bisa melu ing proyek hidrokarbon lepas pantai Rusia. Uga dituduhake yen Amerika Serikat bakal terus nglawan pambangunan pipa gas Nord Stream 2.

Sadurungé, sanalika sawise ditandatangani hukum, Trump ngritik sawetara pranata kasebut.

Ngliwati tagihan kasebut kanthi cepet, Kongres kalebu sawetara pranata sing ora konstitusional,
dheweke nandheske. Sawetara artikel, miturut dheweke, mbantah keputusan Mahkamah Agung.

Gedung Putih ngarep-arep yen "Kongres bakal nolak nggunakake undang-undang sing ora nyenengake iki kanggo ngganggu karya penting kita karo kolega Eropa kanggo ngrampungake konflik ing Ukraina," ujare presiden.

Dheweke nambahake manawa ing proses persetujuan teks kasebut, pamrentah AS nyoba nganggep kepentingan Uni Eropa.

Kita wis nambah tagihan kanggo menehi Treasury luwih keluwesan kanggo menehi lisensi kanggo perusahaan lan individu AS. Tembung sing luwih tepat minangka respon kanggo keprihatinan sekutu Eropa kita, sing nyatakake kepinginan supaya luwih tahan sanksi marang sektor energi Rusia,
Trump ngandika.

Ing wektu sing padha, dheweke nyathet yen "undhang-undhang kasebut nggambarake kepinginan rakyat Amerika kanggo ndeleng langkah-langkah saka Rusia kanggo nambah hubungan karo Amerika Serikat."
Foto sing digunakake:
http://www.globallookpress.com
57 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pamburu mumbul
    pamburu mumbul 4 Agustus 2017 08:56
    + 11
    Iku apik yen ana wong kanggo nyalahke kabeh jambs ing, lan tetep "putih lan alus" dhewe ...
    1. Zibelew
      Zibelew 4 Agustus 2017 09:00
      + 10
      Hi Pavel! Trump lan Kongres kerja bareng, kaya muter polisi apik lan polisi ala. Trump sing "apik" bakal nyetujoni undang-undang sing ala saka parlemen "ala". Bodho-pamarentah Rusia, ing ngendi dheweke bakal tansah ngarep-arep owah-owahan sing luwih apik ing kabijakan AS.
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 4 Agustus 2017 09:03
        +2
        Ora ketompo yen padha ing sisih utawa yen padha nyoba cokotan gendheng. Yen luwih saka siji wong tanggung jawab kanggo soko, sampeyan ora bakal nemokake sing guilty. Hello Tagiriyan! hi
        1. Vladimir16
          Vladimir16 4 Agustus 2017 09:26
          +3
          Kutipan saka Zibelew
          Wong bodho - pamrentah Rusia, ing ngendi dheweke bakal ngarep-arep owah-owahan sing luwih apik ing kabijakan AS

          Wong bodho, sing pracaya TV, tweeter lan peralatan ngomong liyane. Saiki kabeh media Rusia ngisi kepala warga negara karo Amerika, Siria, wong fiktif sing diarani Ukraina, apa wae, mung kanggo ngalihake pikirane wong saka uripe dhewe.
          Kita pancene duwe saben agronomist gopher. Kabeh wong ngerti politik, tumindak presiden Amerika Serikat, kongres, nanging ora bisa ndandani bangku ing pekarangan - trump kudu disalahake, nanging Medvedev kudu ndandani.
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 4 Agustus 2017 09:29
            +2
            Kutipan: Vladimir16
            Kabeh wong ngerti politik, tumindak presiden Amerika Serikat, kongres, nanging ora bisa ndandani bangku ing pekarangan - trump kudu disalahake, nanging Medvedev kudu ndandani.

            Ya, sampeyan wis nolak - kanggo nimbang kabeh wong tanpa pandang bulu ... ora
            1. Tatiana
              Tatiana 4 Agustus 2017 09:37
              +2
              Trump: matur nuwun Kongres kanggo hubungan ala karo Rusia
              Trumpushka! Lan saiki sapa sing nyetujoni keputusan anti-Rusia Kongres AS kanthi tandha tangan? aran
              1. pamburu mumbul
                pamburu mumbul 4 Agustus 2017 09:43
                +2
                Tatiana ! hi Dadi Trump duwe alesan konkrit: yen dheweke ora mlebu undang-undang sing ditindakake dening Kongres, mula undang-undang iki bakal ditrapake kanthi otomatis sajrone 10 dina. Lan dheweke mlebu supaya ora ana tuduhan liyane babagan hubungan karo Kremlin.
                1. Tatiana
                  Tatiana 4 Agustus 2017 10:21
                  +1
                  pamburu mumbul
                  Tatiana ! hi Inggih, Trump duwe alesan konkrit: yen dheweke ora mlebu hukum sing dilulusake dening Kongres, banjur hukum iki bakal ditrapake kanthi otomatis sajrone 10 dina. Lan dheweke mlebu supaya ora ana tuduhan liyane babagan hubungan karo Kremlin.
                  Pavel, hi! Kanthi regulasi kudeta iki, dheweke - Anggota Kongres AS - Trump, kaya asu hiasan ing tali, nyekel "batang" ing Gedung Putih ing tangane!
              2. Nyrobsky
                Nyrobsky 4 Agustus 2017 11:40
                +3
                Kutipan: Tatyana
                Trump: matur nuwun Kongres kanggo hubungan ala karo Rusia
                Trumpushka! Lan saiki sapa sing nyetujoni keputusan anti-Rusia Kongres AS kanthi tandha tangan? aran

                Apa sampeyan mikir dheweke duwe kesempatan nyata kanggo mungkasi undang-undang iki? Iki meh bocah naif))) Trump ora duwe tim, lan mulane ora ana dhukungan. Loro-lorone Demokrat lan Republik melu nggawe undang-undang iki. Mung rong anggota kongres sing milih nglawan! Pranyata anggota partai Trump uga main nglawan dheweke. Ing tangan liyane, yen katon ing paling ing respon Rusia kanggo hukum iki, ditulis ing expulsion saka 755 diplomat, banjur kita bisa nganakke sing iki muter ing sih saka Trump lan Tillerson, wiwit. Tillerson duwe kesempatan, miturut kawicaksanan dhewe, kanggo ngacak dek para diplomat ing departemen, amarga dheweke entuk warisan kabeh saka tim Clinton lan Obama, lan dheweke terus apa sing diwiwiti saka administrasi. Ora ana cara liya kanggo nggawe owah-owahan. Aku mikir yen ing luwih saka 2 jam Trump lan Tillerson ngginakaken VVP lan Lavrov, topik sanksi (ora bisa dihindari saka Adoption) uga lungse lan apa mengkono ora surprise kanggo loro-lorone. Umumé, kudu ngakoni yen kabeh kekacoan iki sing mrentah ing Amerika Serikat lan graters antarane Departemen Luar Negeri, Kongres, Gedung Putih, Pentagon, CIA lan Trump, nglawan latar mburi deteriorating hubungan karo kreditur Rusia. Federasi, China lan partners saka EU, karo nyoba kanggo rattle senjata, mung menehi kesaksian yen Amerika Serikat wis tenan kehabisan uap lan kewan lor alus wis dipindhah maju karo langkah tenan ing arah, kang mesthi bakal teka ing Amerika Serikat. Negara-negara ing mangsa ngarep ing Trump, ing ngendi Demokrat lan Republik bakal nggantungake kabeh tanggung jawab.
    2. vovanpain
      vovanpain 4 Agustus 2017 09:01
      +5
      Sampeyan bisa matur nuwun marang Kongres, wong sing padha ora bisa menehi obat,

      Ha, sampeyan sapa presiden utawa perabot kanggo Kantor Oval utawa lampiran kanggo kongres keprungu Lemah. aran
      1. Amuret
        Amuret 4 Agustus 2017 09:22
        +3
        Kutipan saka vovanpain
        Ha, sampeyan sapa presiden utawa perabot kanggo Kantor Oval utawa lampiran kanggo kongres

        Showman lan badut ing kursi presiden. Ora tahan kanggo luwih.
      2. ninggalke
        ninggalke 4 Agustus 2017 10:05
        0
        Apa sampeyan mikir yen kita salah? Sawise kabeh, kita duwe oligarki. Lan Presiden mung diijini ngarahake ing kabijakan luar negeri lan ing tentara. Sang Prabu digawe dening punggawane - lawas minangka donya. Lan ana siji pangecualian: diktator karo aparat penindasan brutal saka dissent
      3. stalkerwalker
        stalkerwalker 4 Agustus 2017 10:08
        +4
        Kutipan saka vovanpain
        Ha, sapa sampeyan? Presiden utawa perabot Kantor Oval utawa suplemen kongres Weakling.

        Sampeyan ora kudu nganggep miliarder sukses minangka wong sing lemah. Trump "mlebu politik" amarga rong alasan: ambisi + visi dhewe babagan kahanan negara sing saya rusak, kanthi politik lan ekonomi. Beda karo wong wadon tuwa sing lara, Donald jelas dudu manuk elang. Nanging dheweke overestimated ajining dhiri lan supaya wong mudhun. Sawise menang ing pemilihan, Trump kaget dhewe, ngadhepi efek nggegirisi saka ngumbah otak "bangsa sing luar biasa" dening media bodho dhewe. Wong-wong sing pinter ing Kongres main "kertu Rusia" saka campur tangan pemilihan, ngubungake skandal kasebut karo janji Trump supaya bisa bebarengan karo Putin. "Jejak Rusia" wis dadi "tandha ireng" kanggo presiden AS saiki. Lan anggota partai kanca, ing kabeh babagan lara ing sirah McCain, dadi jenis pimpinan bayangan, voting marang repeal hukum insurance Obama.
        Ngeling-eling pemilihan ing Prancis, nalika Macron, sing metu saka endi wae, menang kanthi cepet, sampeyan mulai condong menyang ide babagan pamrentah jagad - Trump kudune ora menang, sing disuntak dening kabeh media utama AS. Nanging dheweke menang pemilu. Lan kalah dadi presiden.
    3. bocah anyar
      bocah anyar 4 Agustus 2017 09:02
      +2
      lan bisa uga migunani kanggo trump. do sho hosh, manthuk menyang senat / kongres. Sugeng enjing, Pash. hi hi
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 4 Agustus 2017 09:09
        +1
        Mutualan, Garik! hi Ya, supaya padha mbuwang tong sampah ing ndhuwur siji liyane, supaya ora ngubur piyambak ing terjemahan panah.
        1. bocah anyar
          bocah anyar 4 Agustus 2017 09:13
          +3
          kene karo terjemahan saka panah, padha duwe masalah. elinga mung Limpopo worth soko.
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 4 Agustus 2017 09:35
            +1
            Ya, dheweke nindakake akeh perkara sing kikuk. nglirik
            1. bocah anyar
              bocah anyar 4 Agustus 2017 09:45
              +2
              ya wis. padha kaya gajah ing toko china, karo kapak ing wadhah.
              1. pamburu mumbul
                pamburu mumbul 4 Agustus 2017 09:47
                +1
                Allegory gedhe, kanca! apik ombenan
    4. Mayor Yurik
      Mayor Yurik 4 Agustus 2017 09:08
      +4
      Kutipan saka bouncyhunter
      Iku apik yen ana wong kanggo nyalahke kabeh jambs ing, lan tetep "putih lan alus" dhewe ...

      Ya, kaya ing kartun lawas babagan tikus sing sombong: "... Dina sing apik, tunggul sing apik, aku sing apik, lan laguku!" negatif
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 4 Agustus 2017 09:10
        +2
        apik Sampeyan isih bisa ngelingi ukara lawas: "Kabeh ing saubengé iku telek, aku mung Snow White!" . hi
    5. siberalt
      siberalt 4 Agustus 2017 09:13
      +2
      Amerika Serikat negesake manawa dheweke dudu republik presiden, lan presidene dudu simbol demokrasi Amerika, nanging boneka biasa ing tangan para pelobi parlementer.
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 4 Agustus 2017 09:26
        +1
        Dadi dheweke "luar biasa" (ugh!) - dheweke muter-muter angger-angger sing dikarepake, dreary hoopoes! am
      2. Vladimir16
        Vladimir16 4 Agustus 2017 09:29
        +2
        Apa tegese republik presiden? Apa presiden dadi raja? Banjur apa gunane republik? Amerika nindakake apa sing diputusake mayoritas ing Senat lan Kongres. Nyatane, kita ndeleng demokrasi nyata - keputusane rakyat sing dipilih dening rakyat.
        Apa sampeyan ora seneng? Amerika tumindak kanggo kepentingane dhewe.
        Sampeyan kudu sinau saka wong-wong mau. Sampeyan kudu urip miturut kapentingan sampeyan. Kapentingan wong Rusia.
        Rengek iku kaya-kaya ibune nyuwek bayi saka dhadhane.
        Sampeyan wis mutusake, yen sampeyan gumantung ing Amerika Serikat, banjur tindakake karsane. Yen merdika, aja ngeluh, lan urip kanthi sirah.
        1. Vladimir16
          Vladimir16 4 Agustus 2017 09:57
          +1
          Kutipan: Vladimir16
          Sampeyan kudu sinau saka wong-wong mau.

          Lan ora bakal ala yen aku sinau babagan nulis lan sinau wassat
    6. pvv113
      pvv113 4 Agustus 2017 09:30
      +2
      Posisi sing apik banget hi
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 4 Agustus 2017 09:35
        +2
        Nindakake apa sing dikarepake lan numpes mungsuh. ya
        1. pvv113
          pvv113 4 Agustus 2017 09:54
          +2
          Sayange aku ora duwe pilihan kasebut. nglirik
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 4 Agustus 2017 09:56
            +1
            Volodya, utawa mungkin cara liya - apa sing apik? Banjur, amarga permissiveness, iki bisa bengkong - sampeyan bakal njupuk horseradish karo BelAZ ... nglirik
            1. pvv113
              pvv113 4 Agustus 2017 10:02
              +2
              Alamiah - ing alesan
              1. pamburu mumbul
                pamburu mumbul 4 Agustus 2017 10:04
                +2
                "Ora karo wong lanang, nanging wong lanang!" (c) Pitakonan sing licik: sapa sing bakal nemtokake watesan kasebut? lol
                1. pvv113
                  pvv113 4 Agustus 2017 10:47
                  +2
                  Maneh, kanthi mandiri, nanging ing kerangka kalbu (aku kelingan maling biru saka "12 kursi") aran
    7. Wend
      Wend 4 Agustus 2017 10:26
      0
      Kutipan saka bouncyhunter
      Iku apik yen ana wong kanggo nyalahke kabeh jambs ing, lan tetep "putih lan alus" dhewe ...

      Ora ana sing kudu disalahake. Presiden nduweni kemampuan kanggo veto. Trump diremuk dening Kongres. Ana safety ing nomer.
  2. Oleg L.
    Oleg L. 4 Agustus 2017 08:57
    0
    Rusia katahan ing sanksi kanggo 1000 taun lan saiki ora ana owah-owahan wiwit iku, lan piye wae Rusia tansaya lan berkembang apa wae.
  3. bocah anyar
    bocah anyar 4 Agustus 2017 08:59
    +2
    jenenge kentut ing angin.
  4. Basarev
    Basarev 4 Agustus 2017 08:59
    +3
    Presiden ora bisa ngendhaleni parlemen dhewe? Malah blockhead iki Yeltsin wis cukup mesiu kanggo iki.
  5. 3vs
    3vs 4 Agustus 2017 09:04
    0
    Apa, Donya ora bener apa?
  6. Alex_59
    Alex_59 4 Agustus 2017 09:07
    +1
    Ayo kuping Eropa beku amarga Trump!
    (Kongres AS).
    ...
    - Apa sampeyan ndeleng Putin? - Lan aku ora weruh! Lan iku!
    (Pers Barat)
  7. APASUS
    APASUS 4 Agustus 2017 09:11
    +1
    Kadhangkala sampeyan dhewe bakal pracaya ing teori konspirasi. Sawise kabeh, nyatane, iki wis kedadeyan ing Rusia, Yeltsin nglawan Parlemen. Amerika Serikat dhewe?
    Ing endi institusi demokratis sing misuwur sing kudu ngimbangi kontradiksi saka panguwasa lan nggawe keseimbangan kekuwatan, nganti sampeyan ndeleng penghormatan dhasar media kanggo presiden dhewe, sing dipilih miturut hukum.
  8. Altona
    Altona 4 Agustus 2017 09:13
    +3
    Kutipan saka bouncyhunter
    Iku apik yen ana wong kanggo nyalahke kabeh jambs ing, lan tetep "putih lan alus" dhewe ...

    ------------------------
    Wong-wong wis padha guyon ing Twitter yen Trump iri karo Dodon Moldova, paling ora bisa menyang jamban dhewe. ngguyu hi
    PS Congress kayane ora mikir babar pisan. Saiki kita bisa ngumumake perang sing paling panas ing Amerika Serikat, lan komandan paling dhuwur bakal ngenteni bali saka anggota kongres saka liburan. ngguyu ngguyu
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 4 Agustus 2017 09:45
      +2
      Ya, teater kasur absurd iki wis ngluwihi 404th. lol hi
  9. aszz888
    aszz888 4 Agustus 2017 09:14
    +2
    Ngliwati tagihan kasebut kanthi cepet, Kongres kalebu sawetara pranata sing ora konstitusional,
    ... kok nggawe alesan saiki - dheweke mlebu dhewe, sanajan dheweke bisa ngirim maneh menyang Kongres kanggo revisi ...
  10. Topotun
    Topotun 4 Agustus 2017 09:14
    +1
    Ora ana apa-apa, nanging dheweke sing dadi presiden negara utawa luwih mlaku-mlaku. Yen dheweke ora bisa mulihake ketertiban ing negara kasebut, mula dheweke isih mlaku-mlaku. Banjur Kongres pengin ngumumake perang ing Rusia, lan apa sing kudu ditindakake Trump maneh? Banjur dheweke bakal nerangake hulu ledak khusus ....
  11. Sergey-svs
    Sergey-svs 4 Agustus 2017 09:16
    0
    Luwih becik yen Trump meneng, karo snot, babagan kasunyatan sing dheweke apik, nanging boyars ala, dheweke mung nuduhake awake minangka sykun sengsara! ya
    1. Lopatov
      Lopatov 4 Agustus 2017 09:24
      0
      Ana pertengkaran serius antarane Trump lan anggota parlemen. Lan iki statement, ora kanggo Rusia, nanging kanggo pamilih dhewe
  12. shubin
    shubin 4 Agustus 2017 09:21
    +1
    Napa dheweke nyerang Trump miskin! Dadi presiden Amerika Serikat pancen apik, nanging dadi presiden sing isih urip luwih apik! ngguyu
    1. Jack
      Jack 4 Agustus 2017 11:52
      0
      Kene, kene, misale jek kanggo kula sing Trump bakal Buck munggah kanggo pungkasan wektu lan ..... amin.
  13. parusnik
    parusnik 4 Agustus 2017 09:26
    +1
    Aku ora salah!!!!!!!!!!!!!!!!! Dheweke teka ...!!!!!!!!!!!!!!!! nglirik
  14. cedar
    cedar 4 Agustus 2017 09:28
    +2
    Wong Semit kuna duwe adat saben taun kanggo numpangi tangan ing wedhus, nransfer dosa-dosa sing ditindakake sajrone taun kasebut. Banjur digawa metu saka kutha lan ... "metu ing kabeh papat sisih." Wedhus seneng yen dheweke ora mangan, wong-wong sing wis diresiki ... Banjur, tinimbang wedhus, hokhmachi iki nggawa wong khusus, guess apa sing diarani saiki ing negara-negara sing mrentah Semit?
  15. Senapan70
    Senapan70 4 Agustus 2017 09:34
    +2
    Katon yen Amerika Serikat ora nganggep babar pisan, lan luwih-luwih ora nindakake perkara kaya "hukum internasional"
    Sadurungé, sanalika sawise ditandatangani hukum, Trump ngritik sawetara pranata kasebut.
    Ngliwati tagihan kasebut kanthi cepet, Kongres kalebu sawetara pranata sing ora konstitusional,
    dheweke nandheske. Sawetara artikel, miturut dheweke, mbantah keputusan Mahkamah Agung.
  16. zivXP
    zivXP 4 Agustus 2017 09:45
    +1
    Sapa sing mlebu dokumen iku sing pungkasan. Ing kene Trump nggawe kesalahan karo edane.
  17. Tusv
    Tusv 4 Agustus 2017 09:52
    +1
    Ayo kula paraphrase Kenedy.
    Aja takon apa sing ditindakake Kongres kanggo Rusia, takon dhewe apa sing wis ditindakake kanggo nambah hubungan karo Rusia.
    Nanging boten. Mung ngorok ing ngisor lawang
  18. ver_
    ver_ 4 Agustus 2017 11:15
    +1
    Kutipan: Vladimir16
    Kutipan saka Zibelew
    Wong bodho - pamrentah Rusia, ing ngendi dheweke bakal ngarep-arep owah-owahan sing luwih apik ing kabijakan AS

    Wong bodho, sing pracaya TV, tweeter lan peralatan ngomong liyane. Saiki kabeh media Rusia ngisi kepala warga negara karo Amerika, Siria, wong fiktif sing diarani Ukraina, apa wae, mung kanggo ngalihake pikirane wong saka uripe dhewe.
    Kita pancene duwe saben agronomist gopher. Kabeh wong ngerti politik, tumindak presiden Amerika Serikat, kongres, nanging ora bisa ndandani bangku ing pekarangan - trump kudu disalahake, nanging Medvedev kudu ndandani.

    ... kok nggoleki petualangan ing bokong? - mbenakake bangku - bakal ana klub mabuk lan pencipta lagu nganti lingsir wengi kanthi basa-basi lan scuff.. - wong sing wicaksana..
  19. LeonidL
    LeonidL 5 Agustus 2017 02:16
    +2
    Dheweke ngomong kanthi bener - dheweke didorong menyang pojok. Bener, isih ana kesempatan kanggo mbela veto ing pengadilan, nanging uga ragu.
  20. fif21
    fif21 5 Agustus 2017 11:44
    0
    Wong Amerika bakal weruh langkah-langkah Rusia! Minangka Paman Vova ngandika - "Sapa sing ora ndhelikake, aku ora disalahake." wassat
  21. 72jora72
    72jora72 5 Agustus 2017 12:42
    0
    Redhead ibanko.....
  22. Vlad5307
    Vlad5307 5 Agustus 2017 12:55
    0
    Wangsulan kanthi gaya "Aku dudu aku lan sapi dudu duweke!" Ora ana demokrasi ing SGA, mung warga wis biasa kenyang lan ora masalah biaya sapa sing entuk!