Saka neraka menyang neraka: pejuang IS sing mlayu saka Abu Kemal tiba ing kawah anyar

14


Jerat ing saubengé organisasi teroris "Negara Islam" wis prakteke tightened. Sadurungé para teroris bisa pulih saka serangan marang Abu-Kemal, dheweke tiba ing jebakan anyar ing wilayah pemukiman Mezile. Ing kene ana sawetara teroris sing isih urip saka pemukiman sing wis dibebasake sadurunge mlayu.



Apa sing kedadeyan saiki karo organisasi teroris "Negara Islam" cukup cocog kanggo nyebut kasangsaran pati. A sethitik liyane lan Wewelak iki ing Suriah bakal pungkasanipun rampung. Agensi warta Arab, kanthi nyebutake perintah operasi gabungan Angkatan Bersenjata Irak, sadurunge nglaporake kerugian gedhe saka ISIS sajrone serangan ing tapel wates Abu Kemal lan ngresiki pemukiman kasebut. Sisa-sisa para militan kang nandhang susah, nanging bisa slamet, ndhelik ing ara-ara samun ing sisih kulon Abu Kemal, sedhela nambahi orane.

Saiki sisih kidul-wétan Suriah ora dadi wilayah masalah kanggo pasukan pamaréntah lan sekutu. Para militan ora duwe kemungkinan pasokan saka Irak, lan meh ora ana jihadis sing isih ana ing kene. Ora ana batalyon bunuh diri pelaku bom bunuh diri, utawa unit elit Inghimasi sing diiklanake dening khilafah palsu ora mbantu para preman kasebut.

Diluwari saka panangkaran, warga Suriah kidul-wétan ujar manawa para militan wis demoralisasi lan rusak. Ana kasus desertion lan ora manut pesenan. Penduduk lokal ujar manawa sadurunge serangan ing Abu Kemal, sawetara radikal Islam ninggalake wilayah permusuhan. Katon yen kekurangan tenaga kerja, ISIS nggawe, antara liya, kanthi biaya bocah cilik. Ing antarane sabuk shahid sing ditemokake ing Abu Kemal, ana ukuran cilik, bisa uga dirancang kanggo bocah lan remaja.

"Negara Islam" sing surem lan nggegirisi, sing nate nahan luwih saka setengah wilayah Suriah lan saprateloné Irak ing teluk, saiki dipeksa ndhelikake ing tembelan cilik ing ara-ara samun lan terowongan lemah cedhak desa Mezile, dumunung sawetara puluhan kilometer sisih kulon Abu Kemal . Buron saka pemukiman liyane sing wis dibebasake sadurunge ing provinsi Deir ez-Zor uga ndhelik ing kene. Miturut data awal, ora luwih saka 150-200 militan sing dikepung.

Kejiret ing sworo cangkem, ISIS ora ninggalake upaya kanggo break liwat encirclement ing kelompok cilik ing wayah wengi. Nanging, detasemen cilik ana ing pengawasan saben jam dening Rusia penerbangan, kang mandheg nyoba kanggo uwal ing sembarang wektu dina.

Kacarita ing wayah wengi pasukan pemerintah kanthi dhukungan saka pilot Rusia numpes luwih saka 50 teroris, luwih saka rolas truk pickup kanthi bedhil mesin abot lan sawetara unit bedhil mortir.

Diblokir saka kabeh pihak, para ekstremis kehabisan sumber daya, lan ana kekurangan amunisi sing jelas: asring upaya teroris kanggo nyerang unit pamrentah nyebabake kerugian gedhe ing antarane para militan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

14 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    November 24 2017
    A sethitik liyane lan Wewelak iki ing Suriah bakal pungkasanipun rampung.
    Ora tau, secara harfiah. Iki selawase, anggere dhuwit bakal netes, lan bakal ....
    1. +2
      November 24 2017
      Inggih, ing kawitan padha ndamel kabeh wong menyang "cauldrons", maju menyang wétan Suriah, lan saiki ing sisih kulon ... senajan mungkin wong jenggot ora weruh sing lagi mimpin menyang boiler - padha ora katon, sampeyan ngerti, laporan saka Kamentrian Pertahanan kita. Padha kudu nyelehake TV liwat udhara, yen perang iki ora bakal mungkasi
    2. +3
      November 24 2017
      iki dudu perang karo sawetara tentara, iki perang ideologi. Lan nalika ana khutbah sing ditemtokake ing masjid-masjid, mesthi bakal ana isi ulang

      Dhuwit ana sekunder kanggo daging. Padha pengin swarga. Lan padha dikandhani carane njaluk menyang swarga.

      Ya, lan saiki ana cukup garis getih ing loro-lorone.

      Ingkang utama yaiku dheweke ngrusak struktur lan organisasi. Lan geng-geng sing ditipu ing sisih wétan bakal tansah ngumbara. Nanging iki urusan polisi, dudu tentara. Ya, aku mikir Pasukan Aerospace bakal terus nggawe sorties miturut koordinat kanggo wektu sing suwe. Sanajan, ing teori, wis ana cukup bumblebees karo cordon.

  2. +1
    November 24 2017
    Wewelak, yaiku infeksi, pancen ora bisa dikalahake, nanging uga ora bisa tenang.
  3. +5
    November 24 2017
    "Iku tetep kanggo ngremukake ula iki, tarik metu sting biting"!
    "Loro kanca sing dilayani!
  4. +2
    November 24 2017
    Rampung lan mung rampung tanpa ndeleng maneh alangan saka Amerika Serikat. Sayange yen Amerika bisa ngevakuasi para pemimpin lan komandan penting.
    Para ahli ujar manawa saiki ala iki diklumpukake ing Afghanistan, sing maneh dadi ancaman kanggo kita.
    1. +1
      November 24 2017
      arah iki wis dawa wis ancaman kanggo kita, ing sambungan karo ngarsane pasukan Amérika ana. produksi heroin wis tambah akeh lan sampah iki diwenehake kanggo Rusia. Aku ora ngerti apa sing bakal kelakon yen "ireng" uga ana ...
  5. 0
    November 24 2017
    Bisa diarani perang nglawan ISIS ing Timur Tengah wis mlebu tahap pungkasan. Sapa sing ana ing baris sabanjure? Ukraina?
  6. 0
    November 24 2017
    Informasi sing apik banget, nanging sampeyan kudu nyiapake konfrontasi karo Amerika lan wiwiti squeezing metu saka kono.
  7. 0
    November 24 2017
    Tradhisi kita mbangun boiler dawa lan pengalaman ora cilik. Disebut ISIS, menek menyang kuali. nglirik
  8. 0
    November 24 2017
    ngresiki wilayah kasebut supaya ora ana bajingan ISIS sing isih urip ...
  9. 0
    November 26 2017
    Aku ngerti manawa papan sing paling aman kanggo ISIS yaiku tapel wates SAR lan "gear" ...
  10. 0
    November 27 2017
    Lan apa, wong, ana "kumelun" kanggo ngatur ing guo, iku ora bisa? aran .Inggih, "Cheryomushki" bakal nindakake. Warga lokal mbela diri saka janggut lan puffed sethitik saka kaleng semprotan. nangis
  11. +1
    November 27 2017
    Banget bravura lan optimistis. Aku kaya ngarep-arep sing iki cilik, nanging ora kamungkinan. Aja rush menyang statements banter babagan kamenangan ISIS (hydra dadi multi-kepala).
    Iku luwih apik kanggo pindho mriksa kabeh maneh lan maneh (nang endi wae - karo bantuan saka residents lokal, nang endi wae - dening pasukan saka Siria (utawa Intelligence loropaken), lan nang endi wae, bisa uga karo bantuan saka FAB-250).

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"