Afghanistan ngitung jumlah pejuang IS ing negara kasebut

15
Jumlah total militan kelompok teroris Negara Islam * ing Afghanistan kira-kira 3-4 ewu wong, Mohammad Atmar, penasihat keamanan nasional presiden negara kasebut, marang wartawan.

Kita ngira jumlahe kira-kira 3-4 ewu wong. Iki utamane tentara bayaran lan penjahat saka Pakistan, ana uga wong Afghan, nanging dhasar IS* ing Afghanistan kalebu wakil saka Gerakan Islam Uzbekistan, sing nyatakake kesetiaan marang IS*
ujare Atmar.



Afghanistan ngitung jumlah pejuang IS ing negara kasebut


Kita ngira gunggunge pejuang asing ing Afghanistan kira-kira 10. Nanging kaya sing dakkandhakake wingi marang Pak (Sekretaris Dewan Keamanan Federasi Rusia Nikolai) Patrushev, IS * dudu ancaman sing ora bisa dikalahake kanthi upaya umum. Saiki teroris njupuk kauntungan saka lack kerjasama antarane pemain anjog ing wilayah.
dheweke nandheske.

Afghanistan uga wis ngusulake nggawe komisi multilateral kanggo mriksa laporan babagan dhukungan asing kanggo militan. RIA News

IS* minangka organisasi teroris sing dilarang ing Rusia
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

15 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    November 23 2017
    Dadi tutup kasur karo wong-wong mau bakal cepet nggawe sambungan.
    1. +1
      November 23 2017
      Taliban lan igil minangka ciptaan Yankees, lan wajar yen dheweke ana ing kontrol penuh Amerika Serikat.
      1. +7
        November 23 2017
        Kutipan: Sergey53
        Dadi tutup kasur karo wong-wong mau bakal cepet nggawe sambungan.


        Apa tegese ndandani, padha nggawa menyang kono.
      2. +1
        November 23 2017
        "Nanging kaya sing dakkandhakake wingi marang Pak Nikolai Patrushev, Sekretaris Dewan Keamanan Federasi Rusia, ISIS dudu ancaman sing ora bisa dikalahake kanthi upaya umum."

        Nikolai Platonovich mbokmenawa tindak pengintaian lan njupuk karo "penduduk".
        1. 0
          November 23 2017
          Patrushev ana ing Kabul tanggal 1 November, lan saiki - kunjungan bali Mohammad Atmar menyang Moskow.
    2. 0
      November 24 2017
      Apa sampeyan pancene mikir yen ana liyane sing durung diatur lan ana sing ijo isih tuwuh ing endi wae ing lapangan Afghanistan sing isih durung dilayani ing saindenging jagad kanggo dhuwit gila?
  2. +2
    November 23 2017
    Ya, kanthi shalat kasur, ana saben kaping telu Remba Islam ... lan njupuk menyang akun nomer sawah karo poppies lan hemp, supaya saben detik, amarga njupuk dhuwit iki saka wong-wong mau lan uga bakal pindhah menyang gunung. njupuk RPG-7 sing dilindhungi lan Kalash .. .
    1. 0
      November 24 2017
      Ora ana apa-apa kajaba 3 perkara utama lan ora bisa:
      1) laboratorium obat kanthi proporsi gedhe kanthi pasar ing saindenging jagad
      2) viper tengen ing wates wilayah tanggung jawab CSTO
      3) sarang terorisme
  3. +1
    November 23 2017
    Dadi apa kabar? Napa ig isih urip lan ana ing Afghanistan? Ora kuwat? Mangan bubur ing wayah esuk, bubur iku kekuatan.
    1. 0
      November 23 2017
      Kutipan saka solzh
      Dadi apa kabar? Napa ig isih urip lan ana ing Afghanistan?


      Amarga "pencipta" ISIS, nylametake dheweke saka Irak lan Suriah, nransfer dheweke menyang Afghanistan (ing weteng Rusia) lan menyang bawana Afrika. Kekacauan sing dikontrol kudu diterusake, iki "Anglo-Saxon" ngadeg, ngadeg lan bakal ngadeg. ya
      1. +1
        November 24 2017
        Ya, sanajan ing kondisi total oposisi saka Amerika Serikat, Isis lan accomplices ing Afghanistan, aku ora mikir sing bakal biaya Amerika Serikat sethitik getih lan bakal rampung cepet, mesthi, cepet utawa mengko padha. bakal ulig nanging dibusak mati getih saperangan saka kaping, ilang saperangan saka ewu Unit pasukan lemah lan teknologi Bunch. Abrams kobong sing padha ing Irak, kaya-kaya, nuduhake yen Amerika Serikat ora bisa nindakake operasi militer skala penuh kanthi kendaraan lapis baja kuna lan infantri sing kurang dilatih.
  4. 0
    November 23 2017
    Sampeyan mung katon kaya ngono, amarga yen sampeyan mulai nesu, sampeyan nyoba nindakake dhewe, tanpa ijin saka Amerika Serikat, kepiye ana 40 ewu ISIS ing Afghanistan, ora kurang, lan iki mung militan. , tanpa kulawarga. ...
  5. 0
    November 23 2017
    Dadi Amerika ngirim tambahan instruktur menyang Afghanistan, kanggo apa?
    Dadi opo to............
  6. 0
    November 23 2017
    Wong-wong ing kono ora duwe pendidikan, agama. We kudu nyiapake lan ngirim preachers Muslim ana kanggo nuntun wong ing path pendidikan lan gaya urip sekuler (IMHO)!
  7. +6
    November 24 2017
    Amerika kaya semut karo aphids. Kanggo nyisihake semut ing pondokan musim panas, dianjurake kanggo numpes koloni aphid, nanging ing kasus kita, mesthine kudu diwiwiti karo semut. Kanggo squeeze wong metu saka situs, bebarengan karo kimia, cipratan mbantu, malah luwih nggodhok banyu. eseman

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"