Angkatan Udara Polandia nilar pesawat Soviet

103
Kamentrian Pertahanan Polandia nggoleki pejuang anyar minangka bagéan saka program Harpia. Miturut portal defense-blog.com, departemen militer Polandia wis resmi ngumumake peluncuran tender kanggo tuku pesawat tempur anyar.

Polandia mbutuhake pesawat tempur multi-tujuan anyar sing bakal nambah kemampuan Angkatan Udara kanggo nindakake tugas ing konteks pertempuran nyerang lan pertahanan, uga ndhukung operasi darat, segara lan khusus.
- layanan pers Kementerian Pertahanan Polandia kacarita.



Angkatan Udara Polandia nilar pesawat Soviet

Angkatan Udara Polandia MiG-29.


Sadurungé, Kamentrian Pertahanan Polandia wis nuduhake kapentingan ing pesawat tempur F-16 lan F-35 Amerika. Miturut informasi ora resmi, militer Polandia nimbang kemungkinan tuku F-16 saka tentara Amerika kanthi modernisasi luwih lanjut ing Polandia. Kajaba iku, ana kemungkinan tuku rong skuadron pesawat tempur F-35 Lightning II paling anyar.

Kamentrian Pertahanan Polandia ngrancang nggawe keputusan awal babagan tender sadurunge pungkasan taun 2018. Pejuang anyar kudu ngganti pesawat MiG-29 lan Su-22 Soviet sing lungse, laporan Warspot
  • defense-blog.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

103 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    November 25 2017
    Saiki kabeh guano bakal diwutahake menyang Pshekia ...
    1. + 27
      November 25 2017
      Rong skuadron F-35 mabur kanthi regane kabeh anggaran Polandia. Gusti Allah mberkahi sampeyan, wong cilaka.
      1. +9
        November 25 2017
        Kutipan saka Primoos.
        Rong skuadron F-35 mabur kanthi regane kabeh anggaran Polandia. Gusti mberkahi sampeyan cilaka

        Ya, Duc, ing taun 2002, Polandia tuku 23 MiG-29 saka Jerman kanthi rega mung siji euro. Saiki dheweke bisa uga pengin main trik sing padha karo kupinge karo Amerika Serikat.
        1. +7
          November 25 2017
          Iku ora bisa karo pin.dos. Panci iki bakal diudani lan dipeksa ngambung tangane.
        2. 0
          November 26 2017
          ngendi MiGs? dill bakal shaken mati tinimbang pembuangan (sanajan iki bab sing padha, ing mratelakake panemume)?
          1. 0
            November 26 2017
            Dheweke uga bisa menehi wong Amerika kanggo latihan. Menyang 4477 Red Eagles Squadron, yen isih ana.
      2. +5
        November 25 2017
        Wah, ora apa-apa. Bakal ana defleksi super kanggo pemilik. Defleksi pisanan yaiku tuku LNG AS (lan negara bakal tuku saka kita))))))).
    2. 0
      November 26 2017
      Quote: Sofa Umum
      Saiki kabeh guano bakal diwutahake menyang Pshekia ...

      Iki minangka isi artikel kanthi ringkes. F-35 bakal didol menyang psheks uga menyang Turki ngguyu
  2. + 24
    November 25 2017
    Dheweke wis suwe nilar Soviet lan memori sing nylametake dheweke saka pendhudhukan Nazi. ya
    1. + 10
      November 25 2017
      sajarah cenderung kanggo mbaleni dhewe ... lan memori kita ngirim ora entek. lan yen Gusti ora teka, Eropah maneh kudu mardika - sampeyan mung kudu ngelingi sing psheks.
      1. +8
        November 25 2017
        Quote: Sofa Umum
        sajarah cenderung kanggo mbaleni dhewe ... lan memori kita ngirim ora entek. lan yen Gusti ora teka, Eropah maneh kudu mardika - sampeyan mung kudu ngelingi sing psheks.

        Aja nggawa, yen ana, kita ora bakal ngeculake. Nuklir taktis wesi kabeh saurutan. Amarga kita ora duwe cukup kanggo ngubur ing tanahe kanthi jeneng mardika.
        1. +2
          November 25 2017
          Nuklir taktis dudu pilihan - wilayah kasebut bakal akeh polusi ... mungkin mung diobong?
          1. + 10
            November 25 2017
            Quote: Sofa Umum
            Nuklir taktis dudu pilihan - wilayah kasebut bakal akeh polusi ... mungkin mung diobong?

            Lan kenapa kita butuh wilayahe, kanggo nggawe zona penyangga lan kabeh bisnis.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +2
            November 25 2017
            Quote: Sofa Umum
            Nuklir taktis dudu pilihan - wilayah kasebut bakal akeh polusi ... mungkin mung diobong?

            Long lan larang. Kita ora butuh wilayah. Ayo mammoths berkembang biak ing. Kanthi telung sirah.
          4. +1
            November 25 2017
            Quote: Sofa Umum
            Wilayah kasebut bakal akeh polusi.

            Lan kenapa ora ana polusi ing Hiroshima lan NAgasaki? Aku wis entuk omong kosong iki.. Ora bakal ana infeksi sing parah.. Nanging bakal ana jutaan wong sing keluwen lan lara.. Bakal menyang endi?
            1. 0
              November 26 2017
              menyang Schengen.
            2. 0
              November 26 2017
              Kutipan saka: dvina71
              Quote: Sofa Umum
              Wilayah kasebut bakal akeh polusi.

              Lan kenapa ora ana polusi ing Hiroshima lan NAgasaki? Aku wis entuk omong kosong iki.. Ora bakal ana infeksi sing parah.. Nanging bakal ana jutaan wong sing keluwen lan lara.. Bakal menyang endi?

              Tetep gaul. Banjur aja nulis omong kosong.
              Kasunyatane, infeksi ing kana kedadeyan amarga pengaruhe wong liya, dening wong liya. Perusahaan-perusahaan dhewe, Jepang, ora disalahake, pemerintah ora disalahake. Lan luwih akeh lara sing dituduhake ing saindenging jagad, luwih apik. Reclaimed. Dheweke narik meter menyang telenging bumi sing wis tercemar. Atusan ewu ton dikubur, lan panggonan iki resik. Ing beyo saka Amerika. Lan asile PERSIS HIROSHIMA saiki ana zona paling resik. Lan ora ana apa-apa, duweke dhewe, asap lan telek ana. TUGU.
              Ing papan liya, paling ora ing panggonan sing padha, ing Jepang, nanging sing nyebabake bilai SAMI, Fukushima, kosok balene. Punika concealment, punika understatement, lan kabeh sing nang endi wae - ing USSR, ing Inggris, ing Amerika Serikat. Apa sampeyan ngerti bedane? Dadi tuladha sampeyan kosok balene.
          5. 0
            November 26 2017
            Apa ana ing wilayah iki? sumber daya meh kabeh bisa metu ... apples? psheki?
        2. + 12
          November 25 2017
          Ing wektu sing suwe, ing Agustus 68, nalika prajurit kita nglucuti para pengawal Prague Kremlin, Marshal Yakubovsky ujar kaya ngono - dheweke ora mikir yen Praha kudu dibebasake maneh. Sing kapten, komandan perusahaan pengintaian jero, mangsuli - sakehe perlu, kita bakal mbebasake akeh. Loro-lorone 1
      2. + 14
        November 25 2017
        lan yen Gusti ora rawuh, maneh kita kudu mbebasake Eropah
        Kanggo humor, sampeyan wis diwenehi plus. Sapa sing bakal ngeculake? Boy Kolya ing komando pahlawan saka pasukan dhingklik? Aja ngomong yen ora kabeh wong kaya ngono. Apa sampeyan nutup papan Mannerheim? Lan dicopot amarga Limonovites ora nglilani dheweke digantung kanthi tenang. Apa sampeyan ngrusak tembok kasusahan? Apa pahlawan sing menang Union Center mbayar dhuwit rakyat? Dadi ora perlu nggawe sofa-patriot saka dhewe.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +5
          November 25 2017
          Kutipan: Gardamir
          Sapa sing bakal ngeculake? Boy Kolya ing komando pahlawan saka pasukan dhingklik?

          Apa "bocah Kolya" gelut ing bangku saiki ing Suriah uga?
      3. + 27
        November 25 2017
        Aku maca lan gumun! Artikel babagan pesawat lawas sing pengin diganti, lan ing komentar ana siji mbuwang guano menyang F-35, ing sadawane dalan scolding data penerbangan, kaya-kaya dheweke dhewe dibukak ing kebon, liyane ngancam kanggo "wesi karo nuklir taktis. senjata", katelu ngancam kanggo "ngobong kabeh metu ", papat" frees "Prague malah ..... Iku amarga saka wong-wong kuwi sing tingkat situs wis tiba kanggo impossibility liwat 3 taun kepungkur!
        1. +7
          November 25 2017
          Kutipan saka xetai9977
          Aku maca lan gumun! Artikel babagan pesawat lawas sing pengin diganti, lan ing komentar ana siji mbuwang guano menyang F-35, ing sadawane dalan scolding data penerbangan, kaya-kaya dheweke dhewe dibukak ing kebon, liyane ngancam kanggo "wesi karo nuklir taktis. senjata", katelu ngancam kanggo "ngobong kabeh metu ", papat" frees "Prague malah ..... Iku amarga saka wong-wong kuwi sing tingkat situs wis tiba kanggo impossibility liwat 3 taun kepungkur!

          Yen sampeyan ora seneng karo tingkat diskusi, mula sampeyan bisa uga mikir babagan nggawe situs sampeyan dhewe, lan mutusake carane kalebu peserta ing kana. Miturut prinsip lan kritéria apa?
          1. +1
            November 25 2017
            Kutipan: Viktor Dubovitsky

            Yen sampeyan ora seneng karo tingkat diskusi, mula sampeyan bisa uga mikir babagan nggawe situs sampeyan dhewe, lan mutusake carane kalebu peserta ing kana. Miturut prinsip lan kritéria apa?

            Prinsip prasaja - Halva-Lukum.
          2. + 14
            November 25 2017
            Kutipan: Viktor Dubovitsky
            Yen sampeyan ora puas karo tingkat diskusi, apa ora wektune sampeyan mikir babagan nggawe situs sampeyan dhewe

            Dheweke nuduhake yen situs kasebut lan diskusi kasebut wis dadi lelucon, cadangan sing ala lan papan kompetisi kanggo "kecerdasan" kanthi gething, lan nanggepi siji krungu "kawitan entuk, banjur menehi kritik."
        2. +4
          November 25 2017
          Kutipan saka xetai9977
          Iki amarga iki lan tingkat situs sajrone 3 taun kepungkur dadi ora mungkin!

          Kanggo wiwitan, Federasi Rusia melu permusuhan, kalebu sanksi lan perang informasi karo Kulon. Ana tension ing tapel wates Western, Iskanders lan artileri nuklir pancen dumunung ing Prusia Wétan, etc. ngancam bakal nyetrika nganggo senjata nuklir taktis lan ngobong kabeh dudu blogger, nanging kepemimpinan militer-politik kita. Ing Suriah, siji F-35 Yahudi ditembak mudhun, lan kasunyatan sing pilot lan specialists ngomong sing risak ora angkara kanggo duplikat ing review.
          1. +2
            November 25 2017
            Nanging ora ana sing ngomong yen mobil iki ana ing ndhuwur F-15, F-16, F-18, Eurofighter, Typhoon. Apa sanksi lan informasi perang kudu apa, lan carane ugliness lan gething bakal ngganggu perang mitos.
            1. +2
              November 25 2017
              Kutipan: Spiykov Javelin Tovich
              padha ngomong sing mobil iki sirah lan pundak ndhuwur F-15, F-16, F-18, Eurofighter, Typhoon.

              Ora saben wong memuji
              Kutipan: Spiykov Javelin Tovich
              Apa sanksi lan informasi perang kudu apa karo, lan apa ugliness lan gething

              Kok ora miatsuma ngguyu Sayange kanggo sampeyan, Rusia bakal siram sapa karo tutup sing dipisahake, individu dipandu, lan saiki uga maneuvering karo decoys. Mula omonganmu ora pantes.
          2. +6
            November 25 2017
            Kanggo wiwitan, Federasi Rusia melu permusuhan, kalebu sanksi lan perang informasi karo Kulon.
            Ya, nglawan Eropa nganggo pasokan gas. Dheweke nyoba mbanjiri Amerika kanthi miliaran dolar. Padha lali carane mentri lan oligarki ing 2014 bungah ing sanksi kaya wortel. Saiki pikirane kabeh wong sing kena sanksi dibebasake saka pajak. Sampeyan pribadi apa sanksi iki. Sajrone 17 taun dheweke ora nggawe negara mardika, lan saiki sampeyan ndeleng sanksi sing kudu disalahake. Dheweke wis lali babagan substitusi impor, saiki ora bakal mabur liwat pemilihan ...
            1. +1
              November 25 2017
              Kutipan: Gardamir
              Ya, nglawan Eropa nganggo pasokan gas. Dheweke nyoba mbanjiri Amerika kanthi miliaran dolar.

              Kanggo informasi sampeyan, kanggo rearmament negara, mata uang sing padha dibutuhake, amarga EBN sing sampeyan tresnani ninggalake Federasi Rusia ing reruntuhan. Kita butuh mesin berteknologi tinggi sing digawe Jepang lan Jerman. Nah, ing kana sampeyan bisa mbantah babagan lenga, kayane sumber daya sing ora bisa dianyari, nanging gas alam minangka sumber energi sing gratis, sampeyan bisa ngedol, sampeyan bisa nggunakake, utawa ora ana gunane. ngguyu PDB ngowahi dadi Boreas, lsp.
              1. +4
                November 25 2017
                kanggo rearmament negara, mata uang sing padha dibutuhake kanggo EBN sing dikasihi
                padha drive itungan kanggo Amerika, bantuan partners. Apa ana bedane antarane EBN lan GDP. Dheweke nggodha negara kasebut kanthi demokrasi, iki kanthi kamenangan tanpa henti, sadurunge pemilu bakal menang maneh ing Suriah .. Rusia durung sinau carane nggawe alat mesin. Aku malah tuku saka Korea Utara.
                Miturut cara, ngguyu Borey pisanan glethakaken ing 1996.
                1. +3
                  November 25 2017
                  Kutipan: Gardamir
                  Miturut cara, ngguyu Borey pisanan glethakaken ing 1996.

                  Aku ora ngerti apa sing dilebokake ing kono ing taun 1996, nanging dheweke njupuk prau proyek Shchuka-B kanthi jeneng Bar, dibukak, dilebokake kompartemen rudal, ing dimensi Mace, sing wiwit dikembangake. mung ing 1998, lan diluncurake mung ing 2005. Lan dadi-disebut pisanan Borey, kang Nanging glethakaken mudhun ing 1996 ing roket Bark buta lan apa dijupuk saka iku kanggo Bars, iku hard kanggo ngomong, Mungkin kabin, nanging Mungkin boten. Beku lan durung rampung nalika matine USSR, Pike-B ing wangun "Cougar" lan "Lynx" tindak menyang construction saka "Nevsky" lan "Monomakh". Mulane, katon miraculous lan dadakan saka telung Boreas lan discoursing analis Western ana trick karo restrukturisasi Shchuk-B. ngguyu
                  Kutipan: Gardamir
                  padha drive itungan kanggo Amerika, bantuan partners

                  Kaping pisanan, sekuritas Amerika isih ngasilake penghasilan amarga menehi bunga. Maksudku, dhuwit nggawa dhuwit. Lan kapindho, Federasi Rusia nyekel mata uang lan sekuritase kaya sing dibutuhake kanggo perdagangan manca, lan ora ana sing mbatalake. Nanging massively digawa metu tuku emas. Aku bakal menehi kuliah ringkes babagan ekonomi, nanging sampeyan ora bisa mbuktekake apa-apa lan mesthi sampeyan ora bakal percaya yen PDB nindakake nasionalisasi, sing ora ana sing ngerti utawa ngerteni. Inggih, punika sae. Kanggo bab sing padha wis rampung ing ekonomi minangka ing pertahanan. Kabeh wong ditusuk lan ora ana sing entuk apa-apa, kajaba Barat ... wis ngerti kabeh wassat
                  1. +1
                    November 26 2017
                    Kaputusan neo-pilsudchiks mung kudu nyenengake kita! Lyakho-Nazis kanthi mangkono bakal ngilangi kabeh kader pilot sing kasedhiya, lan pilot cadangan, amarga masa lalu sosial. POLITIK padha ora ngandel marang pilot saka mantan Polandia saka Pakta Warsawa. Ya, lan kabeh staf teknis bakal dadi sampah, ora bakal dilatih maneh. Lan akeh perkara saka lapangan terbang lan fasilitas ndandani - uga kanggo mbuwang menyang tumpukan! Lan wong-wong sing adol peralatan kita, kayata Irak, bakal njaluk dhukungan teknis. Dadi aku pribadi tetep metu saka Lyakho-Natsiks!
        3. +3
          November 25 2017
          Kutipan saka xetai9977
          Iki amarga iki lan tingkat situs sajrone 3 taun kepungkur dadi ora mungkin!

          Ora akeh salah. Sawise "nganyari" situs kasebut katon kaya dump utawa "Censor.ru". Carane akeh spesialis njupuk? Pira sing bakal ditindakake ing mangsa ngarep?
        4. +4
          November 26 2017
          "sing liyane ngancam" wesi nganggo senjata nuklir taktis, "sing katelu ngancam bakal" ngobong kabeh, "kaping papat" mbebasake "Prague malah ..." /////

          Tandha kekirangan. Ékonomi saya klelep, rakyat saya mlarat - mulane saya nggegirisi. nglawan sapa? - mesthi, "mungsuh njaba" (TV kasebut kanthi teliti, njaluk).
          1. +4
            November 26 2017
            Kutipan saka: voyaka uh
            Tandha kekirangan. - iku ngendi iku nesu. nglawan sapa? - mesthi, "mungsuh njaba" (TV kasebut kanthi teliti, njaluk).

            Apa sampeyan isih kuwatir babagan "mitra" belang? Aku uga ora kaya isi utama belang, lan Unionjack. Dheweke kanthi tulus percaya karo wong zombie lan nganggep awake dhewe luar biasa, duwe hak, lan liya-liyane, mabuk bakal abot: sampeyan ora bisa mutusake kabeh kanthi biaya wong liya - sampeyan kudu mbayar.
            1. +3
              November 26 2017
              "Dheweke tulus percaya wong zombie" ///

              Aku ngunjungi Amerika saka wektu kanggo wektu. Ora ana apa-apa babagan Rusia, Polandia, utawa Suriah ing pipi zombie Amerika. Dheweke ora ngerti manawa ana Putin ing endi wae. Wong-wong ing kono ora kasengsem.
              Dheweke mung kasengsem ing warta internal.
              1. +4
                November 26 2017
                Aku setuju manawa umume umume ora politik lan ora kasengsem ngluwihi irunge. Nanging nalika padha kasengsem, padha pracaya mainstreams, stupidly lan tanpa alternatif. Aku terus komunikasi karo wong-wong mau, primitif ..
        5. 0
          November 26 2017
          supaya mundhakaken, Shaposhnikov, sampeyan duwe kita!
    2. +6
      November 25 2017
      himugi kula
      Kutipan saka vovanpain
      Soviet wis suwe ditinggalake lan memori sapa sing nylametake saka ...
      karusakan dening Nazi
      1. + 11
        November 25 2017
        Kutipan saka Pete Mitchell
        karusakan dening Nazi

        Aku wis nulis, bisa uga kita nggawe 600000 pejuang kanggo mbebasake Polandia kanthi sia-sia lan mateni tungku Majdanek, Auschwitz, Treblinka, Belzhen - sawise kabeh, iki minangka kemah pemusnahan. Kutub duwe memori cendhak!
    3. +7
      November 25 2017
      Volodya, mugi-mugi sami nampik, nanging langkung gampil anggen kita mangertosi hawa, pundi ingkang kita, lan ing pundi tiyang asing.
      1. +7
        November 25 2017
        Kutipan saka: sabakina
        Volodya, mugi-mugi sami nampik, nanging langkung gampil anggen kita mangertosi hawa, pundi ingkang kita, lan ing pundi tiyang asing.

        Inggih, iki ana sistem identifikasi "kanca utawa mungsuh" - ora masalah kanggo dheweke apa pesawat katon padha utawa ora!
        1. +5
          November 25 2017
          Alexander, maksudku dogfight. Aku yakin yen ana kekacoan, jinis gelut iki bakal.
          1. +4
            November 25 2017
            Kutipan saka: sabakina
            Alexander, maksudku dogfight. Aku yakin yen ana kekacoan, jinis gelut iki bakal.

            Vyacheslav, gelut kuwi paling kamungkinan ing sasi. Kanthi gaman saiki, dheweke ora bakal nglilani sampeyan mabur kanthi cedhak. Inggih, kajaba perang diwiwiti kanthi ora disangka-sangka. Nanging iki ora mungkin. hi
            1. +5
              November 25 2017
              Sash, ora ana sing bisa ditolak! Kasur ing Vietnam nilar meriam ing sih saka bedhil mesin. Apa asile? A voli meriam kita nyuwek swiwi pesawat, senapan mesine mung sawetara bolongan ing sayap MiG.
              1. +2
                November 25 2017
                Kutipan saka: sabakina
                Kasur ing Vietnam nilar meriam ing sih saka bedhil mesin.

                Bener, ora ing Vietnam, nanging ing Korea. Lan ing Vietnam, umume nglirwakake senjata meriam ing pesawat tinimbang misil. Lan loro kita lan Amerika. Banjur aku kudu urgent, maneh nglengkapi pesawat karo bedhil.
          2. +3
            November 25 2017
            Kutipan saka: sabakina
            Alexander, maksudku dogfight. Aku yakin yen ana kekacoan, jinis gelut iki bakal.

            Bakal ora. Pembakaran karpet bakal dadi nuklir taktis. Infèksi bisa ditangani mung kanthi langkah-langkah sing drastis.
            1. +3
              November 25 2017
              Victor, amarga kita minangka bangsa sing apik, kita bakal nyetrika karpet taktik. Inggih, perlu kanggo menehi mungsuh kesempatan kanggo uwal saka paprangan?
              1. +1
                November 25 2017
                Inggih, banjur mungsuh, nanging iki partners. Dadi wesi. Kita ora butuh wilayahe, nanging kita kudu ngresiki supaya infeksi kasebut ora munggah saka kono.
              2. 0
                November 25 2017
                Kutipan saka: sabakina
                Victor, amarga kita minangka bangsa sing apik, kita bakal nyetrika karpet taktik. Inggih, perlu kanggo menehi mungsuh kesempatan kanggo uwal saka paprangan?

                Katon kaya dheweke ngilangi kemungkinan kasebut. Bismarck lali, sing ngandika "Yen mungsuh mundur ana ing ngarep sampeyan, lan kali ngganggu mundur, gawe kreteg emas." Butuh wektu suwe kanggo ngyakinake yen ora perlu. Kita ora arep. Kita ora pindhah menyang NATO - NATO maju menyang kita. Kita wis nggawe akeh kreteg kanggo wong-wong mau. Cukup. Ayo ndeleng luwih. Nanging sing isih ana kabeh masalah, saka 50 ewu biaya atom taktis saka kabeh jinis, ana jumlah sing cukup, aku mikir.
      2. +1
        November 25 2017
        Carane!!!!????
        Lan saka ngendi kapercayan iki teka?
    4. +5
      November 25 2017
      Padha nyerahake kalbu.
      1. +5
        November 25 2017
        Padha nilar sampah, lan kanggo sing anyar kita break rega exorbitant, mbokmenawa Pragmatism punika banyu murni.
        1. +3
          November 25 2017
          Kutipan: 1331M
          Padha nilar sampah, lan kanggo sing anyar kita break rega exorbitant, mbokmenawa Pragmatism punika banyu murni.

          Dheweke ora bakal tuku saka kita kanthi rega apa wae - pemilik ora bakal ngidini.
  3. +2
    November 25 2017
    Kamentrian Pertahanan Polandia nggoleki pejuang anyar minangka bagéan saka program Harpia. Miturut portal defense-blog.com, departemen militer Polandia wis resmi ngumumake peluncuran tender kanggo tuku pesawat tempur anyar.
    Adol Yankees menyang F-35 x, nanging luwih larang, supaya panstvo bangkrut kabeh Polandia ...
  4. + 10
    November 25 2017
    USA ing Arizona duwe pilihan akeh peralatan kanggo kanca Polandia lol
    1. +4
      November 25 2017
      Vovchik, muga-muga sampeyan ora menehi B-52? nglirik
      1. +3
        November 25 2017
        Ing B-52, Polandia ora duwe dhuwit utawa wilayah. Nanging sawetara F-4 cukup ditrima nglirik
        1. +4
          November 25 2017
          Vovka, ora tau ngomong. Apa padha nginstal PRO? Yen padha pengin, padha bakal nemokake panggonan kanggo pasangan B-52s. Tapi yo ngono wae, humor. Che panginten kanggo dangu apa liyane kanggo nulis pinter, nanging ora teka munggah karo. Dadi ayo ngaso kanthi tentrem. Amin. ombenan
          1. +1
            November 25 2017
            Padha bisa nemokake panggonan, nanging akeh dhuwit kanggo tuku lan operasi dibutuhake banget. Dadi 404 nolak Penerbangan Jarak Jauh amarga alasan sing padha
            1. +3
              November 25 2017
              Kanggo 404 uga, Amin! ombenan
              1. +1
                November 25 2017
                Kutipan saka: sabakina
                Kanggo 404 uga, Amin! ombenan

                Eling-eling ombenan
          2. +4
            November 25 2017
            Kutipan saka: sabakina
            Vovka, ora tau ngomong. Apa padha nginstal PRO? Yen padha pengin, padha bakal nemokake panggonan kanggo pasangan B-52s. Tapi yo ngono wae, humor. Che panginten kanggo dangu apa liyane kanggo nulis pinter, nanging ora teka munggah karo. Dadi ayo ngaso kanthi tentrem. Amin. ombenan

            Inggih, ayo nyisihake pasangan kasebut. Aku maca - ing pameran ing Farnborough, flyer kita nyedhaki pesawat iki. Lan ngandika iku mobil apik. Amerika sing perked munggah cedhak pameran iku apik, sampeyan ngomong? - Ya, iku apik banget. Pahlawan Uni Soviet diwenehake kanggo dheweke.
            1. 0
              November 25 2017
              Kutipan: Viktor Dubovitsky
              - Ya, bab sing apik banget. Pahlawan Uni Soviet diwenehake kanggo dheweke.

              Kanggo Pahlawan Uni Soviet, aku ora ngerti. Nanging Pahlawan Vietnam diwenehi.
  5. +4
    November 25 2017
    Wah, wong ngemis padha gelut, kompetisi ing ceruk, sing padha bully karo dill.
  6. +2
    November 25 2017
    Salah siji Psheks pengin nggawa Migushka kanggo sampurna, utawa padha nolak.
  7. +2
    November 25 2017
    Iki warta: Polandia pengin gawe anyar armada pesawat tempur. Kok dirembug?
    Apa sing kedadeyan ing Polandia kanthi pimpinane wis suwe jelas.
    Sing Polandia ora sekutu kita, lan ing mangsa cedhak ora ndhukung kita ing apa-apa, uga dingerteni.
    Tuku pesawat, apa perang utawa non-pertempuran (ing kasunyatan saiki) iku mung BISNIS, karo kabeh punggawane: ekonomi, kickbacks, sembarang pilihan mangsa utawa saiki.
    Apa sampeyan mikir yen Polandia ing pesawat sing dituku ing telung puluh taun sabanjure (nganti dadi lungse) bakal nglawan perang nyata karo wong ???? Lan yen, pancen, Gusti Allah ngalang-alangi, iki kedadeyan, apa sampeyan mikir bedane nyata yaiku F-16 utawa MiG-35. Njupuk menyang akun bisa mungsuh kanggo wong-wong mau - ora ana (ing wektu sing padha, ninggalake setelan karakteristik kinerja kanggo 'strategist kursi').
    Lan mulane, kenapa akeh 'sloffs pinter'????? Pamer neng ngarepmu????
    ...... lan kanthi kapisah "kita minangka serangan nuklir"))))))) iki umume minangka mahakarya analytics))))))
  8. +1
    November 25 2017
    Ora ana wonder Trump miwiti kunjungan pertama menyang EU saka Polandia. USA enlisted Polandia ing cadangan panas saka pimpinan ing EU, ing cilik saka "intractability" saka Jerman lan Prancis (Inggris, ing "watcher" kiwa EU). Wong-wong Polandia wis kepengin banget iki kabeh urip. Saiki dheweke bungah babagan LNG Amerika (bakal dadi hub ing EU), dheweke dadi tuan rumah komando lan departemen staf lan unit militer NATO, kanthi drastis ngganti senjata militer menyang Amerika, diwiwiti kanthi pertahanan rudal. Amerika Serikat kepengin ngowahi Polandia dadi pos strategis sing kuat nglawan Rusia, sing sadurunge direncanakake kanggo nggawe ing Ukraina lan Krimea.
  9. +2
    November 25 2017
    Lan apa sing nggumunake babagan iki? Angkatan Udara Polandia duwe pesawat MiG-29 saka seri awal (9-12), mantan Jerman. Padha luwih rodok olo ing syarat-syarat sumber airframe kanggo pesawat saka seri 9-13 lan ndhuwur. Tegese, ajur sing enggal ambruk dadi kontol.

    Malah Angkatan Udhara Ukrainia ora ngoperasikake 9-12. Ing layanan karo kabeh 3 brigade udara karo MiG-29, mung 9-13, UB lan modernized UM1 ing jumlah tartamtu. Mung 45-47 mobil. Ana kira-kira satus tank septic 9-12 kuwi.
  10. +1
    November 25 2017
    Wong Polandia wis nyoba sawetara taun kepungkur. Banjur padha ngumumake ninggalake Su-22. Nanging ngobahake sting ing distrik kasebut, dheweke nemokake manawa saliyane F-16 sing wis mati, ora ana sing bisa diganti. Lan tuku pesawat saka Amerika Serikat wis nyebabake lara banget. :) Menapa malih, Poland ora bisa tuku pesawat prayoga kanggo "awis", subsidi EU ora bakal bantuan kene, lan padha ora duwe dhuwit cukup kanggo tuku peralatan NATO ing prices nyata. Kajaba iku, dheweke wis ngumumake tuku helikopter lan tuku rudal lan tuku kapal selam lan uga sistem pertahanan rudal nasional. Ing wektu iku, kabeh wis rampung karo nyoba kanggo ndawakake umure para pengebom.

    Polandia saiki duwe 18 Su-22 lan 32 MiG-29. Ngganti armada iki nganggo F-16 paling anyar bakal regane luwih saka $1,5 milyar mung kanggo pesawat. Lan kita uga butuh senjata, program latihan ulang pilot, sistem penanganan lemah, butuh suku cadang. Lan kabeh iki bakal biaya nyata "dolar NATO".

    Alami, ora bakal ana modernisasi F-16 ing Polandia, wong-wong AS ora bodho kanggo menehi pemimpi kasebut minangka sumber dhuwit nyata.

    lan
    kamungkinan kanggo tuku rong skuadron pesawat tempur F-35 Lightning II paling anyar.

    ana mung ing bayangan lara Macerevich. Pisanan, maneh, pitakonan dhuwit tetep, lan kapindho, ora ana pesawat, malah negara-negara sing melu pembangunan durung nampa.
    1. 0
      November 25 2017
      Aku ora ngerti, nanging apa sensasi? MiG-29 lan Su-22 wis kentekan sumber daya lan, mesthi, kudu diganti, iki MiG-29 sing diwenehake menyang negara-negara Pakta Warsawa, muga-muga diijolake apa wae sing dikarepake. padha duwe dhuwit. NATO ora bakal ngidini dheweke tuku pesawat kita, mula aku ora weruh sing anyar ing pesen iki.
      1. +2
        November 25 2017
        Iki dudu sensasi, ana bedane sing jelas antarane kepinginan lan kemungkinan. Sajrone Pakta Warsawa, USSR nyedhiyakake peralatan militer sing larang kanggo EE kanthi syarat sing murah. Iki menehi sawetara negara gagasan sing ora bisa ditemtokake babagan potensial militer-teknis. Contone, Polandia duwe ilusi bisa duwe tentara lengkap. Senajan, ing kasunyatan, dheweke mung ora bisa saged aviation lengkap lan angkatan laut. Utamane "miturut standar NATO." Kanggo Polandia, kemungkinan ora ana pengganti MiG-29 Soviet. Tinimbang rencana palsu kanggo rearmament, bakal logis kanggo mikir babagan penyebaran pangkalan Angkatan Udara AS ing Polandia.
  11. +2
    November 25 2017
    Ing kene - para priyayi ana ing dalan sing bener, ayo padha tuku Fu-35 luwih akeh, banjur anggaran bakal entuk khan nganti pirang-pirang taun! Sapa sing nglawan? Aku kanggo iku! lol
  12. 0
    November 25 2017
    Dheweke pengin ngganti Su-22 nganggo drone.
  13. 0
    November 25 2017
    Aku kepengin weruh kepiye acara bakal berkembang yen Polandia ora gelem tuku?))))
    Panjelasan - ora ana dana.
    Nanging ing wektu sing padha: anggota NATO, ing garis ngarep karo Rusia agresif, lan NATO ndhukung iki ing kabeh cara)))
    Bakal ora nguripake metu sing NATO bakal mbentuk Angkatan Udhara Polandia ing beyo dhewe, nyadari yen ing konflik mangsa bisa, ora ketompo carane sedih iku kanggo Polandia, nanging pilot Polandia, ana prakara apa pesawat, bakal 'bahan expendable. 'ing NATO
    Nanging, maneh, Nanging: saiki, amarga kemungkinan konflik karo Rusia, bakal ngidini Polandia ora mbuwang dhuwit ing Angkatan Udara AT ALL.
    1. +1
      November 25 2017
      Waca carane masalah iki dirampungake kanggo negara-negara Baltik. Pangkalan lan kontingen internasional Angkatan Udara wis dibangun.
  14. +4
    November 25 2017
    Quote: Sofa Umum
    Nuklir taktis dudu pilihan - wilayah kasebut bakal akeh polusi ... mungkin mung diobong?

    Wong lanang Rusia sing seneng tentrem mikir babagan cara paling apik kanggo ngobong Eropa. Bebarengan karo wong wadon, bocah-bocah Polandia lan liya-liyane, lan ing wektu sing padha karo kulawargane para pemimpine sing wis suwe manggon ing kono, nanging kayane para pemimpin kita, kanthi alasan manungsa, ora bakal ngidini. Sapa sing bakal teles wong sing ditresnani. Ya, lan reruntuhan bank, sing ditampa kanthi kerja keras, dhuwit ora ditanggepi maneh.
    Inggih, pesawat, uga, kabeh duwe watesan operasi. Tilas sekutu kita wis dadi mungsuh kita, lan iki kudu diobong lan disiram karo awu nuklir. Sampeyan ora bisa mbayangno luwih apik. Iku wektu kanggo mbangun Auschwitz Rusia kanggo tetep munggah karo Fuhrer. Sampeyan ana ing dalan sing bener Pak.
    Yen ora bakal ngremehake eling-eling mbahmu.
  15. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      November 25 2017
      Lan luwih becik sampeyan mikir babagan kursi sampeyan. Apa sing bakal kelakon karo Svidomo, sing bakal miwiti badai salju saka loro-lorone lan piranti Pshekov iki bakal tiba? Kene teka O.T. Gubug padha kobong, padha nyoba kanggo bungah ing gapura pepadhamu bengkong. ngguyu
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +1
          November 25 2017
          Yorick miskin ... © (W. Shakespeare)
    2. 0
      November 25 2017
      nanging ing Suriah "suci", Israel dilindhungi saka ISIS.
    3. 0
      November 25 2017
      Apa hubungane karo vovochka cilik, Piglet? Pasukan NATO ing tapel wates Federasi Rusia wiwit disebarake maneh ing taun 90-an. Sistem pertahanan rudal AS wis ana asline opsi sing kasedhiya kanggo penyebaran wilayah posisi papat ing Eropah Wétan, perjanjian ABM nglarang penempatan pertahanan rudal AS ing EE, nanging nalika AS mundur saka perjanjian ABM, dheweke nindakake iki ora kanggo nyenengake para warga, nanging mung kanggo nyelehake. Pertahanan rudal AS cedhak tapel wates Federasi Rusia.

      Amerika Serikat sajrone 70 taun kepungkur ora nate perang karo mungsuh sing padha karo teknologi, kabeh sing bisa diwulangake dening instrukture yaiku tumindak anti-partisan ing kahanan kaunggulan numerik lan teknis lan njamin keamanan wilayahe saka serangan pembalasan. Amerika Serikat mung ora ngerti carane nindakake perang liyane. Media independen sampeyan nulis yen ora shtatovites sampeyan sing ngajari sampeyan perang, nanging shtatovites sampeyan nerangake marang shtatovtsy apa perang ing kondisi paritas teknis para pihak. Lan supaya padha pungkasanipun menehi Javelins iki supaya sampeyan ngerti ing kuldi dhewe kok, sak operasi nyerang SA ing 1944-1945, Unit majeng dijupuk atusan faustpatrons ing posisi Jerman.

      Stasiun radar ing tapel wates Rusia uga diselehake ing taun 90-an, ing negara Baltik. Lan iki ana ing kahanan nalika meh kabeh tapel wates Rusia rampung tanpa tutup radar. Ing taun 90-an, dheweke bisa mabur ing wates kita tanpa masalah, sanajan AWACS ora ana sing ngomong.

      Lan wangsulane ngisi maneh: Aku ngusulake kanggo mikir karo otak, ing kondisi apa MiG-29s Polandia, yen luwih saka 20 taun padha ora ngalami pangopènan qualified dening Produsèn? Lan yen ana wong ing Ukraina ngarep-arep transfer gratis MiGs, mula aku menehi saran supaya sampeyan mbaleni crita anyar kanthi batu bara Polandia "gratis". Ing kana, aku mikir kabeh wis ditampilake kanthi jelas.

      Sampeyan perlu kanggo maca liyane, lan ora kanggo cram mantras bab cah wadon sethitik ing koran esuk.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +1
          November 25 2017
          [quote- Ora apik karo Kozlevich.
          - Carane ala iku? mabuk, ta?
          - Samsaya Awon, - wangsulane Panikovsky, - kita padha malah wedi kanggo pitutur marang kowe. Dheweke digoda dening para imam.[/ Quote] ©
        2. +1
          November 25 2017
          ora bisa nganalisis
          ? Di-retweet ing Move? Dadi gunakake penerjemah google utawa liya-liyane.

          Kanggo PRO, bukti apa sing sampeyan butuhake? Apa angel kanggo sampeyan Google tembung "area posisi pertahanan rudal AS"?
          Lan babagan analytics? Wis ing taun 2002, sawise mungkasi perjanjian ABM, Amerika Serikat kanthi jelas nuduhake niat kanggo masang eselon pertahanan rudal maju ing EE. Lan paling ora ing taun 2007 wis dingerteni manawa salah sawijining pangkalan bakal ana ing Polandia.
          Bener, sampeyan bisa nggawe amandemen ing kene: klasifikasi anyar nuduhake wilayah iki ora kaping papat, nanging katelu. Awit iku bakal dadi nomer papat ing logika perjanjian ABM.

          Cetha maca omong kosong sampeyan saka kiriman pisanan kanggo cocog karo dokter. Polandia ora ngawula pesawat ing GSK MiG, ora rem. Ora ana pabrik sing bisa nambah umur pesawat ing Polandia, perpanjangan umur pungkasan digawe dening Peta JV Rusia-Jerman sadurunge ditransfer menyang Polandia, lan adaptasi Polandia menyang "standar NATO" katon kaya ngancurake sawetara tambahan. piranti kanggo ngosongake kursi ing kokpit. Ing 2014 Polandia kanthi cepet, urgently tuku loro ing Rusia dibalèkaké Mesin MiG-29 (kanggo 5,25 yuta euro) kanggo melu misi sing dipimpin NATO kanggo nglindhungi wilayah udara negara-negara Baltik. "Dzennik Zbroyny", banjur nulis, babagan tingkat dhukungan teknis sing ora nyenengake saka pejuang MiG-29 saka rong pangkalan udara Angkatan Udara Polandia (Malbok lan Minsk-Mazowiecki). Yen kanggo partisipasi ing misi manca saka komponen Polandia dumadi saka mung papat pesawat kudu tuku urgent loro mesin, Pitakonan muncul saka apa kondisi teknis saka 28 pesawat tempur MiG-29 sing isih ana. Nganti saiki, mesin MiG Polandia wis dilayani lan didandani dening pabrik ing Warsawa, sing ora lan ora duwe sertifikat pabrikan. Akibaté, panggantos armada pesawat Angkatan Udara Polandia ditindakake amarga kondisi kritis pesawat kasebut, sawise pirang-pirang taun didandani dening spesialis sing ora disertifikasi, miturut perkiraan paling konservatif, MiG mbutuhake remotorisasi, sing tuku mesin mung bakal biaya kira-kira 800 yuta zlotys (meh 200 yuta euro). Mulane, wong-wong Polandia nyingkirake MiGs ora amarga peralatan sing wis lungse, nanging amarga padha ngrusak mobil kanthi cara sing kaya ngono, mula ora dianjurake kanggo mulihake kanthi rega.

          Aku mbaleni maneh - ora ana analitik sing dibutuhake ing kene, sampeyan bodho ora ngerti.
          1. 0
            November 26 2017
            Mung wong Polandia ora mikir apa sing bakal biaya, supaya pesawat liyane sampeyan kudu kabeh padha kanggo MiGs kita, lan yen padha ora duwe spare parts, tetep pesawat YOUR ing kondisi sing tepat, etc.
  16. +1
    November 25 2017
    Apa sing "pejuang anyar"? Ayo padha mabur ing broomsticks.
  17. +1
    November 25 2017
    Militer Polandia nimbang kemungkinan tuku F-16 saka tentara Amerika kanthi modernisasi luwih lanjut ing Polandia.
    awl kanggo sinetron kanggo ngganti ember saka bolts ing 40 taun
    1. +1
      November 26 2017
      Persis! Kanggo numpuk, modernisasi nganti mati, kaya MiG
  18. +7
    November 25 2017
    Miturut informasi ora resmi, militer Polandia nimbang kemungkinan tuku F-16 saka tentara Amerika kanthi modernisasi luwih lanjut ing Polandia. Kajaba iku, ana kemungkinan tuku rong skuadron pesawat tempur F-35 Lightning II paling anyar.


    Inggih, lan kesehatan, kita nglawan bojo.
    1. 0
      November 26 2017
      Quote: Mlaku-mlaku
      Miturut informasi ora resmi, militer Polandia nimbang kemungkinan tuku F-16 saka tentara Amerika kanthi modernisasi luwih lanjut ing Polandia. Kajaba iku, ana kemungkinan tuku rong skuadron pesawat tempur F-35 Lightning II paling anyar.


      Inggih, lan kesehatan, kita nglawan bojo.

      Lan kepiye carane ora setya karo bojomu ana hubungane karo pesawat Polandia?
  19. 0
    November 25 2017
    Ora bisa kanggo Psheks "ndandani" "MiGary" tanpa Rusia nglirik
  20. 0
    November 25 2017
    Sapa sing bakal mbayar pesta iki?))
    Rencana gedhe, karo Matserevich) utawa rencana ??
    Mbokmenawa, Fed menehi, "kanggo wengi" mesin, kanggo nyithak dhuwit))
  21. +2
    November 25 2017
    Kutipan saka: abc_alex
    Waca carane masalah iki dirampungake kanggo negara-negara Baltik. Pangkalan lan kontingen internasional Angkatan Udara wis dibangun.

    Bener, aku nulis babagan iki. Utawa pesawat gratis utawa pangkalan gratis. Kajaba iku, kanthi dhasar, yen sampeyan setuju kanthi bener, iki uga entuk bathi.
    Ing wektu sing padha, kita duwe penguatan klompok NATO ing tapel wates kita.
    Ing pungkasan, kabeh wong menang, kajaba kita.
    Kesimpulan kanggo sing ngerti, kanggo mayoritas ing situs, sayangé, warta iki kanggo pamer ing ngarepe dhewe.
    Nanging aku uga sok dong mirsani feed warta sing cocog, kang pisanan provoke lanang ing kothak wedhi kanggo bengok urya.
    Salam hormat kanggo kabeh peserta mikir)
    .... lan lanang, uga, mulane dheweke saka lanang, kanggo sprinkle karo bodho lan idu. Wektu iku kanak-kanak, Cossacks-rampok. Mung sedhih yen akeh banget.
  22. 0
    November 25 2017
    sumber daya saka pesawat Soviet ditampa wis kadaluwarsa, utawa wis kadaluwarsa, supaya Polandia looking for ngendi liyane iku bisa kanggo tuku eroplanes mirah isih mabur ...
  23. 0
    November 25 2017
    MEET 404-Aku kabeh sing paling secondhand.. aja lali kanggo saiki minangka novelties.
  24. +1
    November 25 2017
    MiG lawas ing F-16 Blok 52, dheweke ora bisa diangkat kanthi apik dening Angkatan Udara.
  25. 0
    November 25 2017
    Kanggo Pshekia, iki padha karo pesenan ewu Bugatti Veyron kanggo taksi kotamadya.
    Horror carane bodho lan tryndets carane larang.
  26. +4
    November 25 2017
    Inggih, supaya padha nglampahi mayuta-yuta dhuwit ing Coffins mabur Amérika.
  27. 0
    November 26 2017
    Drum ing gulu, ril ing ngisor sikil lan tongkat dinamit, uh, tangan!
  28. 0
    November 26 2017
    Ayo padha njupuk. Bakal luwih gampang kanggo pertahanan udara lan konferensi video kanggo njupuk kabeh sing dituku dening Polandia
  29. 0
    November 26 2017
    Polandia, kaya saiki, tetep kaya ngono! Sawisé Napoleon, iku kudu dibagi --- padha ora, padha nuduhake "welas asih", sawise acara ing taun 1830-an uga ora ngukum, lan sawise Perang Donya II padha ora mutusaké kanggo dibagi Polandia dadi. potongan ---- sejarah para pemimpin kita ora mulang apa-apa! Lan kasunyatan manawa dheweke ora butuh pejuang kita ---- apik banget, ayo mbuwang dhuwit kanggo barang sing larang)))
  30. 0
    November 27 2017
    Iku bakal aneh banget yen padha tuku pesawat Russian.
  31. 0
    Desember 2 2017
    Kutipan saka: sabakina
    Volodya, mugi-mugi sami nampik, nanging langkung gampil anggen kita mangertosi hawa, pundi ingkang kita, lan ing pundi tiyang asing.

    Saiki perlu kanggo "ngerti" tanpa kontak visual. Senjata mesin lan "mbucal asu" ing jaman kepungkur.
    Iku ing "Farmans" sing pilot bisa ngatur tandhing pistol ing antarane piyambak!))

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"