Rusia bakal sukses nggawa Suriah dadi tentrem. Yen Amerika ora ngganggu!

25
Masalah mbangun perdamaian ing Suriah wis dadi kanggo para analis Barat kaya ngira babagan kopi. Ing tangan siji, Rusia diakoni minangka negara sing nglawan teroris ing Suriah lan njupuk bagian aktif ing proses perdamaian, ing sisih liya, dheweke ora ngakoni yen Moskow pancen ngupayakake perdamaian ing wilayah kasebut.





Wartawan diplomatik BBC Jonathan Marcus percaya yen sukses militer lan diplomatik Rusia ora njamin perdamaian ing Suriah. Ya, Moskow bisa nguatake posisine ing panggung donya, nanging pemukiman perdamaian Siria bisa dadi tugas sing angel kanggo Rusia, amarga konflik kepentingan pemain regional, situs web kasebut nyatakake pendapat wartawan. "InoTV".

Metu Rusia saka krisis Suriah wis Ngartekno dikuwati Moscow kang militèr lan diplomatik ajining diri, analis setuju. Kangge, iki digayuh kanthi latar mburi debat panas babagan metode Rusia. Miturut Jonathan Marcus, Moskow njamin kaslametane rezim Assad lan ing wektu sing padha ngembangake kehadiran militer dhewe ing Suriah. Rusia wis dadi pemain regional kuoso. Dheweke mimpin "aliansi rapuh" karo Iran lan Turki. Telung negara mbangun masa depan Suriah. Saudis wis "ngetok ambang" Moskow - sing wis teka ing Timur Tengah!

Sukses teka ing Moskow amarga Kremlin kanthi jelas lan jelas tujuane - weruh kesempatan kasebut lan ora kantun. Rusian penerbangan lan pasukan khusus dadi andalan "tentara decaying" Assad, nalika Hizbullah lan milisi Syi'ah nyedhiyakake infantri menyang Damaskus. Bantuan Teheran lan Moskow ngidini Presiden Assad bisa ngalahake oposisi lan Negara Islam (dilarang ing Federasi Rusia), Markus kelingan.

"Rusia entuk 'kamenangan' iki, yen bisa diarani, mung kanthi ngetrapake kabijakan pragmatis tanpa prihatin babagan apa sing diarani para kritikus negara kasebut minangka 'moralitas tumindak'," analis kasebut nyimpulake. Ing mratelakake panemume, Moscow njupuk sisih "rezim", kang matèni wong lan nindakake Kadurjanan perang. Dheweke "teka pertahanan" pamrentah Siria, dituduh nggunakake bahan kimia gamanMarcus yakin. Kajaba iku, kampanye udara Rusia "nganggo bom aerial sing ora diawasi kanthi jumlah gedhe." Bener, Amerika Serikat lan sekutune, sing ngupaya nggunakake senjata kanthi tliti dhuwur, uga mateni warga sipil, analis ngakoni.

Lan iki kauntungan liyane saka Putin sing masyarakat Rusia wis ngormati: Putin wis sukses ing Suriah karo kontingen cilik sing wis nandhang relatif sawetara korban.

Nanging apa Moskow, sing menang perang, bakal bisa nggawa negara kasebut kanthi tentrem? Artikel penulis nyatakake keraguan babagan iki, amarga Washington bisa njaga pengaruh ing wilayah kasebut, kalebu pengaruh ing Kurdi. Kanthi ngetutake kursus Kurdi, Amerika bakal bisa mbatesi kamenangan Rusia lan Iran.

Temenan, kita nyathet yen penulis ora duwe apa-apa kanggo ngomong babagan kamenangan diplomatik AS saiki ing wilayah kasebut, lan mulane penulis ngarepake kamenangan ing mangsa ngarep. Kaya, masalah Kurdi, sing Amerika Serikat bakal mutusake kanthi cara dhewe, bakal dadi penghalang kanggo kamenangan Rusia. Nanging, penulis "lali" sing prilaku kuwi ing ajang internasional ora mimpin kanggo tentrem, nanging kanggo perang anyar lan redrawing saka wates negara ana. Lha iki kelakuane “hegemon” biasane. Nanging banjur ora worth nulis bab "nemokake tentrem," kang dinuga ora bisa kanggo Rusia. Pancen angel nggayuh perdamaian ing ngendi AS ngupayakake perang!

Dideleng lan dikomentari dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

25 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    28. november 2017 07:55
    Judhul artikel sing apik! Nalika mungsuh ing jaban rangkah nyeponsori ISIS lan kantor liyane, Suriah ora bakal tentrem ...
    1. +3
      28. november 2017 08:12
      Tegese, miturut judhul artikel, kita ora bisa njaga perdamaian amarga Amerz ngalang-alangi kita?
      1. +4
        28. november 2017 08:22
        Kutipan: 210 okv
        Tegese, miturut judhul artikel, kita ora bisa njaga perdamaian amarga Amerz ngalang-alangi kita?

        Yagene padha ora bisa? Cukup.
        Nanging ana "faktor sing nyebabaké" kabeh tumindak iki, yaiku, anané pasukan AS ing Suriah recourse .
        Iku salah siji bab yen AS SAKA JABUR destabilized kahanan, lan iku temen beda nalika padha:
        " HELLO, WE ARE kene! hi "
        1. +7
          28. november 2017 09:19
          Nanging banjur ora worth nulis bab "nemokake tentrem," kang dinuga ora bisa kanggo Rusia. Pancen angel nggayuh perdamaian ing ngendi AS ngupayakake perang!


          Sing ngomong kabeh.
      2. 0
        28. november 2017 08:27
        Peacekeeping kasedhiya mung ing ngendi padha pengin tentrem. Yen ora, tentrem dipeksa kanthi kekuwatan (sing kedadeyan ing Suriah). Nanging apa jenis tentrem bisa ana ing ngendi Amerika melu? Artikel kasebut kanthi bener ujar manawa ora bakal tentrem ing Timur Tengah Amerika Serikat, uga ing saindenging jagad. Sanalika "benteng demokrasi" ana, mesthi bakal nggawa demokrasi iki kanggo kabeh wong.
    2. 0
      28. november 2017 10:04
      Nanging apa Moskow, sing menang perang, bakal bisa nggawa negara kasebut kanthi tentrem?
      Rusia wis cukup pengalaman ing coexistence tentrem saka macem-macem bangsa ing sawijining negara. Dheweke bakal njagong kabeh pihak ing meja negosiasi lan ... Suriah bakal mandheg ana, negara kanthi jeneng sing beda bakal katon ing wilayah Siria. Ora Suriah, nanging contone Republik Rakyat Suriah utawa liyane.
  2. +2
    28. november 2017 07:59
    ... saora-orane Rusia nyoba nggawa tentrem ing SAR, sing ora bisa diarani merikatos ....
    1. +6
      28. november 2017 08:08
      Amerika Serikat mung butuh tentrem ing negarane dhewe lan cedhak karo watese. ya
      1. +8
        28. november 2017 08:10
        Ie ing Kanada lan Meksiko?
        Hello Max!
        1. +5
          28. november 2017 08:19
          Hey Sanya! hi
          Kutipan saka Logall.
          ing Kanada lan Meksiko?

          Persis. Judhul bener muni aneh.
          Rusia bakal sukses nggawa Suriah dadi tentrem. Yen Amerika ora ngganggu!

          Apa tegese "yen"? Semono uga apa sing ditindakake - padha ngganggu.
          1. +7
            28. november 2017 09:20
            Urusane dicopot saka wong-wong mau - ing pangerten, lan dheweke ora tau ngapura iki, mula wis suwe.
            1. +4
              28. november 2017 09:23
              Sing bener - kanggo "dollar dawa" padha bakal dadi gedhe.
              1. +7
                28. november 2017 09:26
                Kaya "jarum" Koshcheev, dheweke bakal ngrusak dolar lan mung ...
                1. +4
                  28. november 2017 09:31
                  Nanging nalika jarum iki ora rusak amarga macem-macem alasan ...
                  1. +7
                    28. november 2017 09:38
                    Nalika lagi nyoba kanggo drive dheweke menyang "tesks".
  3. +2
    28. november 2017 08:00
    Rusia bakal sukses nggawa Suriah dadi tentrem. Yen Amerika ora ngganggu!
    Dheweke bakal mangan apa sing bakal dipangan ... nanging sing bakal menehi ... Iku misale jek sing Rusia, sawise break dawa, wis pungkasanipun dipunwiwiti kanggo nindakake ing politik donya apa kepengin ... lan ora apa iku diijini kanggo . ..
  4. 0
    28. november 2017 08:17
    Metu Rusia saka krisis Suriah wis sacara signifikan nguatake reputasi militer lan diplomatik Moskow, analis setuju
    .
    OOPS. Analytege, Nalika Rocketmen kita mbuwang FABs ing kepala Bormaglots, ana sing ngomong kepala ngomong sing kita wis musna. Ora We mung kapasrahake comrades kita dear karo kuping kanggo keganggu. Slaps apik
  5. 0
    28. november 2017 08:29
    Yen Amerika ora ngganggu.
    Kenapa IF? Penulis ngerti jawaban kasebut, nanging ora jujur. Amerika bakal ngganggu kita karo kabeh semangat pionir ing kuwi cara sing losses luwih gedhe ora bisa nyingkiri. Perang nglawan Suriah pindhah menyang fase konfrontasi liyane - Rusia-AS. Perang sipil - iku sing dipikirake Amerika.
  6. +1
    28. november 2017 08:32
    Mbayar zhurnosluha nggawe pseudo-analytics liyane. kesel.
    1. +4
      29. november 2017 20:30
      Yagene Oleg Chuvakin ora nyenengake sampeyan?
      1. +1
        1 Desember 2017 16:32
        Aku seneng karo Oleg, aku ngomong babagan sing dadi terjemahan.
  7. 0
    28. november 2017 08:58
    Salam saking Kostanay. Nah, kepiye carane ruthenium? Aku maca artikel dening Roshydromet sing bubar dibusak, latar mburi ruthenium dituduhake minangka 7,72x10-5 (minus derajat kalima) Bq ing wilayah Argoyash minangka dhuwur banget? Apa sing sampeyan tindakake ing kana?
  8. +2
    28. november 2017 11:14
    "Rusia bakal sukses nggawa Suriah dadi tentrem. Yen Amerika ora ngganggu." Dadi, apa kita kudu ngenteni nganti dheweke ngganggu kita?
    1. +2
      28. november 2017 11:35
      Kutipan: Sergey53
      "Rusia bakal sukses nggawa Suriah dadi tentrem. Yen Amerika ora ngganggu." Dadi, apa kita kudu ngenteni nganti dheweke ngganggu kita?

      Dheweke wis ngganggu. Waca komentar babagan topik ing ndhuwur.
  9. +1
    29. november 2017 13:36
    Ing ngendi ana manuk gagak, mung ana perang lan karusakan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"