Rudal Scud sing ditingkatake ing Suriah

32
Tentara Siria tetep bersenjata kanthi jumlah rudal Scud sing wis ditingkatake, sing saiki didhelikake ing papan perlindungan sing dibangun, dilindhungi kanthi apik lan disamarkan. Buletin Mordovia.

Rudal Scud sing ditingkatake ing Suriah




Sajrone pertempuran kasebut, pasukan pemerintah SAR dipeksa nggunakake kompleks 9K72 Elbrus sing ditampa saka Uni Soviet. Rudal bahan bakar cair 8K-14 sing bobote luwih saka 5 ton lan kanthi hulu ledak siji ton bisa nyerang target ing jarak nganti 300 km.



"Komplek kasebut dipasang ing sasis kendaraan off-road MAZ-543M Uragan. tank engine karo kapasitas 525 liter. karo. nyepetake mobil telung puluh pitu ton kanggo 60 km / h, cadangan daya 500 km, "tulis penulis materi, Lev Romanov.

Miturut dheweke, panggunaan rudal jinis iki pungkasan dicathet nalika serangan teroris ing musim semi lan musim panas 2015.



Sumber-sumber manca pratelan yen Suriah uga duwe modifikasi modern Scuds, sing nduweni ciri, akurasi lan kemampuan sing luwih maju kanggo ngatasi pertahanan rudal.

"Iku teknik iki sing saiki minangka cadangan darurat tentara Siria," panulis nyimpulake.

  • Ensiklopedia militer Siria
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    November 29 2017
    Isih luwih apik tinimbang apa-apa!
    1. Maz
      0
      November 29 2017
      Aku yakin pertahanan udara papat tahap Israel bakal nyebul rudal lawas kaya skittles.
      1. +2
        November 30 2017
        Kutipan: Maz
        Aku yakin pertahanan udara papat tahap Israel bakal nyebul rudal lawas kaya skittles.

        Percaya sabanjure. Iki "skittles" sak Perang Teluk pisanan, uga ruffled syaraf Yahudi Israel lan Amérika PETRIOT sistem pertahanan udara ora bantuan ....
      2. +1
        November 30 2017
        Pertahanan udara Israel, iki mitos), uga pertahanan rudal AS)
        1. +1
          Desember 1 2017
          Banjur, ing taun 91, SCUD Irak nyerang barak karo Amerika ing Arab Saudi.
  2. +2
    November 29 2017
    Suriah uga duwe modifikasi modern saka Scuds, sing nduweni ciri, akurasi lan kemampuan sing luwih maju kanggo ngrusak pertahanan rudal.

    Iki kanggo apa? Kanggo pertahanan udara Israel? Barmaley, kaya sing dakngerteni, ora duwe sistem pertahanan rudal modern.
    1. +9
      November 29 2017
      Nanging, kanggo wong Amerika, dheweke kudu dicopot saka Suriah.
      1. +3
        November 29 2017
        Quote: Mlaku-mlaku
        Nanging, kanggo wong Amerika, dheweke kudu dicopot saka Suriah.

        Luwih - menyang werni ula, sing dienggoni ing wilayah Siria, ing tapel wates lan wilayah tapel wates negara tetanggan. Iki minangka geng bantuan teroris internasional ing kontrol Amerika Serikat, lan Yordania minangka landasan kanggo konsentrasi pasukan lan latihan barmaley, lan Israel minangka pusat minyak lan pusat medis kanggo mbantu Wahabi sing tatu, lan Turki.
        1. +8
          November 29 2017
          Kanthi njabut AS, kabeh wong bakal nyusul nalika mlayu.
    2. 0
      November 29 2017
      kanggo kekuwatan non-nuklir, BR minangka pencegahan strategis. Iki minangka siji-sijine gaman ing jaman saiki sing dijamin ngirim bahan peledak ing jarak sing adoh kanthi akurasi sing dhuwur. BR minangka siji-sijine gaman ing jagad iki kanggo nyegat sing angel banget sanajan dideteksi - ora ana pertahanan udara-rudal pertahanan. senjata ing donya sing njamin interception saka BR karo sembarang kemungkinan prayoga. Kanthi 400, Patriot bisa nyegat target kasebut, nanging kemungkinan kurang. Lan yen BR duwe perang elektronik sing dibangun lan mabur ing sadawane lintasan kuasi-balistik, mula interception umume ora mungkin.
  3. +1
    November 29 2017
    "Panganggone rudal jinis iki direkam sajrone refleksi
    serangan teroris ing musim semi lan musim panas 2015 "////

    Dibom, mesthi, kutha-kutha sing ana ing kontrol militan. Dadi - ing tengah, supaya ora
    kangen. Tekan pasar, lsp. Kanggo akeh korban. Sawisé iku, serangan saka militan njeblug.
    karo semangat gawe anyar.
    1. +6
      November 29 2017
      Kutipan saka: voyaka uh
      "Panganggone rudal jinis iki direkam sajrone refleksi
      serangan teroris ing musim semi lan musim panas 2015 "////

      Dibom, mesthi, kutha-kutha sing ana ing kontrol militan. Dadi - ing tengah, supaya ora
      kangen. Tekan pasar, lsp. Kanggo akeh korban. Sawisé iku, serangan saka militan njeblug.
      karo semangat gawe anyar.

      Miturut data Israel, diktator getih Assad tansah nyerang ing pasar, rumah sakit lan sekolah, lan perlu - ing wayah awan, supaya luwih akeh korban ing antarane bocah-bocah, wanita, lan wong tuwa. Lan dheweke uga seneng nggunakake senjata kimia, utamane sadurunge ana komisi internasional. Wong-wong Yahudi sregep pracaya informasi kasebut lan nyoba nyritakake maneh ing ngendi wae.
      1. +2
        November 29 2017
        "Tansah nyerang ing pasar, rumah sakit lan sekolah, lan mesthi - ing wayah awan" ///.

        Ora mesthi, lan ora sengaja, mesthi. Intelligence miskin, lack of senjata akurat utawa
        lack of specialists ing aplikasi sawijining, lack saka sarana kanggo nindakake
        perang ing wayah wengi mimpin kanggo kasus kaya mengkono. Chem. dheweke nggunakake senjata kaping pirang-pirang,
        lan militan uga digunakake - malah luwih
        1. +1
          November 30 2017
          Dadi sampeyan dhewe percaya karo omong kosong iki?....
          1. +1
            November 30 2017
            dheweke ora percaya, dheweke nyebar omong kosong iki sesuai karo tugas)). Nanging iki ora ngganti kasunyatan lan owah-owahan dhasar ing BV)
  4. +1
    November 29 2017
    Inggih, sing modern Scuds iki? Iran, Korea Utara?
    1. +2
      November 29 2017
      Kutipan: Nikolaevich I
      Inggih, sing modern Scuds iki? Iran, Korea Utara?

      Ora ngira. Sampeyan isih duwe upaya katelu pungkasan. Petunjuk: diwiwiti kanthi "r". keprungu
      1. +4
        November 29 2017
        rwanda mbokmenawa ngguyu
        1. +2
          November 30 2017
          Kutipan saka faiver
          rwanda mbokmenawa

          apik Lan aku ora bakal guess! Nyuwun
      2. +2
        November 30 2017
        Kutipan: Nikolai Fedorov
        Sampeyan isih duwe upaya katelu pungkasan. Petunjuk: diwiwiti kanthi "r"

        Ya, wae?! Apa kowe?! belay
        1. +1
          November 30 2017
          Kutipan: Nikolaevich I
          Kutipan: Nikolai Fedorov
          Sampeyan isih duwe upaya katelu pungkasan. Petunjuk: diwiwiti kanthi "r"

          Ya, wae?! Apa kowe?! belay

          Ora "sho", nanging "sho".
          1. +2
            November 30 2017
            Duc, peteng ndhedhet.... kantun! aran Miturut cara, USSR nyedhiyakake Elbrus "non-modernisasi" ing luar negeri (,, Scud-B '')! "modernisasi" wis ditindakake dening wong Korea Lor, banjur wong Iran (Scud-C, Scud-D)!
  5. 0
    November 29 2017
    Kutipan saka: voyaka uh
    "Panganggone rudal jinis iki direkam sajrone refleksi
    serangan teroris ing musim semi lan musim panas 2015 "////

    Dibom, mesthi, kutha-kutha sing ana ing kontrol militan. Dadi - ing tengah, supaya ora
    kangen. Tekan pasar, lsp. Kanggo akeh korban. Sawisé iku, serangan saka militan njeblug.
    karo semangat gawe anyar.


    Mesthi sampeyan duwe kanyatan? Utawa sampeyan murni ilat-diikat?
  6. +3
    November 29 2017
    Tentara Siria tetep ing layanan karo nomer pinunjul saka upgrade rudal Scud, kang saiki didhelikake ing waé-dibangun, uga dilindhungi lan kamuflase papan perlindungan, miturut Bulletin of Mordovia.

    Iki dudu pisanan aku nemoni artikel menarik sing diterbitake ing publikasi sing apik tenan iki. Sanajan diarani "Buletin Mordovia", subjek kasebut ora mung ana ing Mordovia. Akeh topik penting global sing disentuh. Aku yakin manawa publikasi ing Bulletin of Mordovia diawasi kanthi rapet dening spesialis lan analis saka saindenging jagad. Dadi wektu iki, materi dirilis, ketoke dimaksudaké kanggo analis ing Israel lan Amerika Serikat, kayata supaya Israel nutup tutuk. ya
    1. +2
      November 29 2017
      utusan mordovia serius ngguyu
  7. +2
    November 29 2017
    Kutipan: Nikolai Fedorov
    Dadi wektu iki, materi dirilis, ketoke dimaksudaké kanggo analis ing Israel lan Amerika Serikat, kayata supaya Israel nutup tutuk.

    Mulane, wakil saka Israel langsung muncul lan mbuwang ing Bunch saka rereget, dheweke ora ngerti carane nindakake liyane .. nanging mangertos kabeh.
  8. 0
    November 29 2017
    Sumber-sumber manca pratelan yen Suriah uga duwe modifikasi modern Scuds, sing nduweni ciri, akurasi lan kemampuan sing luwih maju kanggo ngatasi pertahanan rudal.
    "Iku teknik iki sing saiki dadi cadangan darurat tentara Siria,"

    Apa informasi iki, kanggo acara apa, iki bebaya? Materi sing aneh!
    1. +4
      November 29 2017
      sampeyan kudu nulis soko ... nang endi wae, wong bakal njupuk, lan sampeyan lunga, ora pisanan. ora bisa mbayangno apa sing bakal ditindakake, yen dheweke nulis babagan "bahan rahasia anthelmintik Ukryubinsk" ... bom! ....
  9. 0
    November 29 2017
    Kutipan: Nikolaevich I
    Inggih, sing modern Scuds iki? Iran, Korea Utara?

    Iku paling kamungkinan sing iki dudu versi modern saka SCADA, nanging versi Iranian. Bisa uga Qiam-1
  10. 0
    November 30 2017
    "Iku teknik iki sing saiki dadi cadangan darurat tentara Siria"

    Wong Yahudi Israèl ya padha wedi, mbok menawa durung kabèh senjata bakteriologis wis dirusak, ana sing gumlethak ing tong sampah SAR, yen ora ana sing sok njaluk larane bubonic, cacar, antraks, lsp.
  11. 0
    November 30 2017
    Iskanders kudu diwenehi kanggo wong-wong mau
    1. 0
      Desember 1 2017
      Kutipan: ROM1077
      Iskanders kudu diwenehi kanggo wong-wong mau

      kita duwe telung RBR liyane. ora dibaleni maneh...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"