Bondarev: Su-57 bakal diluncurake ing taun 2018

100
Mantan panglima Angkatan Udara Rusia, lan saiki dadi ketua panitia Dewan Federasi babagan pertahanan lan keamanan, Viktor Bondarev, ujar manawa angkatan bersenjata Rusia bakal nggunakake pesawat tempur Su-57 generasi kaping lima ing 2018.

Pesawat tempur PAK FA T-50 generasi kaping lima, sing diwenehi jeneng Su-57 ing produksi serial, dijadwalake mlebu layanan ing 2018. Wis kasil lulus tes, lan enggal pilot bakal miwiti master lan operate.
Bondarev marang agensi.



Bondarev: Su-57 bakal diluncurake ing taun 2018


Ing wektu sing padha, batch pilot pisanan mung 12 pesawat, senator kasebut, lan taun sabanjuré, ing mratelakake panemume, "kita bakal nampa mung loro utawa telung pejuang." Produksi pra-seri direncanakake wiwit 2019.

Desain Su-57 nggunakake bahan komposit adhedhasar serat karbon, sing nyuda visibilitas radar kanthi signifikan. Sistem elektronik multifungsi ora mung ndeteksi target darat lan udara, nanging uga ngrampungake masalah navigasi, identifikasi, intelijen elektronik lan penanggulangan.

Su-57 wis nambah daya mesin, beban bom lan jarak penerbangan. Pejuang dilengkapi meriam 30 milimeter kembar, lan persenjataan utama yaiku rong rudal jarak cendhak lan wolung misil jarak menengah sing ana ing rong kompartemen internal. RIA News
  • http://www.globallookpress.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

100 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    29. november 2017 13:56
    Ing wektu sing padha, batch pilot pisanan mung 12 pesawat, senator kasebut, lan taun sabanjuré, ing mratelakake panemume, "kita bakal nampa mung loro utawa telung pejuang."

    Amarga ora ana dhuwit.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +4
      29. november 2017 13:59
      Amarga mobil durung dikirim.
      Kutipan saka: _Jack_
      Ing wektu sing padha, batch pilot pisanan mung 12 pesawat, senator kasebut, lan taun sabanjuré, ing mratelakake panemume, "kita bakal nampa mung loro utawa telung pejuang."

      Amarga ora ana dhuwit.
    3. + 12
      29. november 2017 14:00
      Kutipan saka: _Jack_
      Ing wektu sing padha, batch pilot pisanan mung 12 pesawat, senator kasebut, lan taun sabanjuré, ing mratelakake panemume, "kita bakal nampa mung loro utawa telung pejuang."

      Amarga ora ana dhuwit.

      Apa sampeyan ngerti konsep frasa "Pesta Instalasi"? Ing kasus iki, iki kumpulan industri pisanan sing digawe sajrone periode nguwasani produksi miturut dokumentasi teknis produksi serial utawa massal kanggo ngonfirmasi kesiapan produksi kanggo produksi produk kanthi syarat sing wis ditemtokake lan ing volume tartamtu.
      1. +4
        29. november 2017 14:03
        Sayange, ngerti istilah iki ora bakal nambah dhuwit kanggo budget. Kita ora bisa ngetung kiriman massal Su-57 ing sawetara taun sabanjure - ora ana dana sing diwenehake kanggo iki, kita kudu ngirit dhuwit. Ya, iki, nyatane, bener, kita duwe telung atus pesawat modern saka generasi kaping 4 ing pasukan, lan padha luwih murah lan kita ora bisa nindakake cukup. Ing kahanan kasebut, ora ana gunane kanggo mbuwang dhuwit ing pesawat sing larang.
        1. +1
          29. november 2017 14:07
          Saka ngendi sampeyan entuk informasi rahasia iki? Lan ya, dheweke ngluncurake Il78M-90A.
        2. + 11
          29. november 2017 14:29
          Kutipan saka: _Jack_
          Sampeyan ora bisa ngetung kiriman massal Su-57 ing sawetara taun sabanjure - ora ana dana sing diwenehake kanggo iki,

          Ora, sayang, ora kaya ngono ... ayo miwiti kanthi kasunyatan manawa mesin kasebut tahap 2, yaiku, produk 30 bakal dirilis kanggo tes penerbangan mung ing 18 ... ing taun sing padha bakal ana kumpulan 12. mobil karo produk 117, kang bakal pindhah menyang tes militer. Nalika kabeh komentar saka pilot pejuang didandani, produk 30 bakal wis lulus tes penerbangan lan bakal siap kanggo produksi massal.
          Ketoke 2-3 mobil sing padha bakal duwe produk 30 ...
          lan taun sabanjuré, ing mratelakake panemume, "kita bakal nampa mung loro utawa telung pejuang." Produksi pra-seri direncanakake wiwit 2019.

          Kutipan saka: _Jack_
          Ya, iki bener, kita duwe telung atus pesawat modern saka generasi kaping 4 ing pasukan, lan padha luwih murah lan kita ora bisa nindakake cukup.

          Kanggo 10-15 taun sabanjure, LKM abot utama yaiku SU-35. SU-30 luwih akeh diproduksi massal saiki, nanging ora suwe, kemungkinan bakal didol luwih akeh kanggo ekspor tinimbang sing dituku kanggo Angkatan Udara, dene jumlah SU-35 sing dituku mesthi bakal saya tambah.
          Kita duwe garis MFI sing akeh banget, sing nggawe rumit urip tukang ndandani, pisanane ...
          Ing wektu sing padha, amarga pasukan udhara kita jenuh karo SU-35 lan SU-30, ing 10-15 taun sabanjure, SU-57 bakal dituku ing kelompok cilik. Ing wektu sing padha, mboko sithik mindhah pilot saka 35 kanggo SU-57. Nanging ing 10-15 taun, nalika kita nyiapake flyers cukup, lan rega SU-57 wis optimized, plus padha bakal ngilangi masalah cilik sak operasi mesin iki ing pasukan liwat taun, nggedhekake arsenal anyar, mbok menawa padha. bakal sijine radar anyar ... banjur padha bakal miwiti tuku SU-57 ora kurang saka saiki SU-30s, lan bisa uga luwih ...
          1. +4
            29. november 2017 14:55
            Aku mikir sampeyan bener. Akeh wong sing pengin ndeleng Su-57 ing Angkatan Aeroangkasa ing sawijining wektu, nanging pancen bakal bertahap, sajrone 10 taun, padha karo tank T-14.
            1. +4
              29. november 2017 14:57
              Kutipan: Alexey-74
              nanging bakal tenan bertahap, liwat 10 taun, padha bener karo tank T-14

              Betul banget... hi
          2. +3
            29. november 2017 15:01
            Miturut cara, ing sawetara program ana titik menarik liyane: syarat kanggo pilot pesawat anyar (sing duwe mesin karo vektor thrust variabel, IE Su-35 lan SU-57) beda Ngartekno saka pesawat sadurungé. Amarga ora mung latihan luwih serius dibutuhake kanggo master part Mat, nanging uga syarat serius kanggo kesehatan pilot.
            Yen aku ngerti bener, prabédan ana kira-kira padha nalika transisi saka piston kanggo jet aviation.

            Kabeh iki butuh wektu.
            Mulane, ditulis kanthi bener yen latihan pilot bakal ditindakake kanthi pangembangan SU-35 dhisik, banjur pilot bakal pindhah menyang SU-57.
            Lan iki sing bakal nemtokake kecepatan pangiriman luwih akeh tinimbang pendanaan. Senajan uga bakal muter peran.
            1. +4
              29. november 2017 15:04
              Kutipan saka alstr
              Mulane, ditulis kanthi bener yen latihan pilot bakal ditindakake kanthi pangembangan SU-35 dhisik, banjur pilot bakal pindhah menyang SU-57.

              Bener, kabin 35 identik karo kabin 57 ... ora mung ditindakake.
              Kutipan saka alstr
              Lan iki sing bakal nemtokake kecepatan pangiriman luwih akeh tinimbang pendanaan.

              Titik ora ana maneh ing pendanaan, nanging ing preparation saka flyers lan militèr fine-tuning saka mesin karo Optimization bertahap saka rega fighter minangka dituku lan nggoleki.
              1. +2
                29. november 2017 18:08
                Kutipan: NEXUS
                Bener, kabin 35 identik karo kabin 57.

                dudu kasunyatan



                ===================


                Banget padha karo tata letak Su-35 / T-10M "pisanan" Jeksa Agung bisa ngetokake

                kanthi campuran tata letak kokpit pesawat Su-25 sing dimodernisasi
            2. +3
              29. november 2017 15:15
              Saka sudut pandang kakehan, aku mikir yen aerobatik saka Su-57, Su-35 lan Su-30 ora beda banget. Yen memori sandi serves kula, kakehan paling gedhe dumadi sak wacana saka giliran pertempuran. Iki kira-kira 5-5,5 unit. Cobra Pugachev bisa nganti 6 unit, nanging luwih cendhek. Sing paling awon, pilot nganggep gaya g negatif.
              1. +9
                29. november 2017 21:06
                Zhelezyakin

                Nah, apa sing sampeyan tulis kanggo nulis?
                Aerobatik Su 35s beda banget karo Su 30 cm, lan aerobatik 57 ...
                Memori ngapusi sampeyan, njupuk sawetara pil ....
                Pertempuran apa sing kaya ngono kanthi kakehan? // Ya, lan liya-liyane ...
                Mangga nindakake wesi, lan aja campur ing topik sing sampeyan ora ngerti apa-apa.
                1. +1
                  30. november 2017 10:26

                  - Aku nulis amarga aku mratelakake panemume, iku kaya komentar ing artikel, apa ora?
                  - Apa, mratelakake panemume, prabédan antarane T-50 aerobatics lan dryers liyane, utamané ing kaping?
                  - Punika kutipan saka Studiopedia, sing nerangake maneuver iki, yen sampeyan dhewe kesed kanggo nggoleki "Kacepetan ngetik giliran pertempuran, ditindakake kanthi kakehan 5,0-5,5, kudu paling sethithik 700 km / jam nalika mesin mlaku ing mode maksimum lan ora kurang 550 km / h ing afterburner lengkap.
                  - Apa ana liyane saka kritik unfounded? Yen ora, liwat. Dene manawi sampun sumadya kula rêmbag, prayogi kemawon sagêd lêrês ing wêwatêkaning budi. Kowe ngerti aku? Apa sampeyan yakin karo kawruhku? Lan trendet, sing ngerti, ora tossing tas!
                  1. +9
                    30. november 2017 12:17
                    Zhelezyakin

                    Aku ora menehi komentar babagan artikel babagan tank, bedhil, armada, amarga aku dudu spesialis ing babagan iki, lan ora ana ing aturanku ngirim komentar teknis adhedhasar Wikipedia (ana akeh spesialis ing kene, lan aku ora ngerti. Aku ora pengin isin ing ngarepe wong-wong mau) ...
                    Aviation iku mine. Aku mabur.
                    Lan pungkasane, nonton video pilot saka jinis pesawat kasebut lan mbandhingake ....
                    Lan ing endi gaya g lateral sing positif, negatif lan paling ora ditliti sajrone aerobatik.
                    regejegan wis rampung.
                    Ora maksud nyinggung.
                    1. +1
                      30. november 2017 12:50
                      Aku ora mabur, nanging aku langsung ana hubungane karo mesin pesawat kasebut.
                      Aku ora gumantung ing data wiki, nanging ing Description saka Su-27CK single-jog supersonik kabeh-weather fighter. Sumber kasebut ana ing tautan - https://studopedia.ru/4_9664_soderzhanie.html kaca 13, paragraf kapindho.

                      Lan ora ana sengketa ...
                      Kabeh sing paling apik!
          3. 0
            29. november 2017 15:06
            Aku wedi ing 10-15 taun Su-57 wis dadi lungse, wis sawetara taun pungkasan, supaya bisa tahan pesawat generasi 5 Amérika ing 10-15 taun, Su-57 kudu ing tentara sawetara atus.
          4. +1
            29. november 2017 15:12
            Kutipan: NEXUS
            Nanging ing 10-15 taun, nalika kita nyiapake flyers cukup, lan rega SU-57 wis optimized, plus padha bakal ngilangi masalah cilik sak operasi mesin iki ing pasukan liwat taun, nggedhekake arsenal anyar, mbok menawa padha. bakal sijine radar anyar ... lan banjur bakal miwiti tuku SU-57

            )))) Kang ing wektu iki bakal lungse, amarga periode owah-owahan generasi mung 15-20 taun))) hi
            1. +5
              29. november 2017 15:17
              Kutipan saka tchoni
              )))) Kang ing wektu iki bakal lungse, amarga periode owah-owahan generasi mung 15-20 taun)))

              Mesthi? ngguyu Nanging ketoke sampeyan ora njupuk menyang akun modernisasi ... ing wektu sing padha, katon carane umur kasur, lan kita uga duwe pejuang generasi 4 ing layanan. Ketoke, miturut logika sampeyan, dheweke kudu dadi lungse ing taun 90-an. lol
              Elinga, nggunakake F-35 minangka conto, nganti taun apa kasur nyatakake operasi kasebut. Ayo kula pitutur marang kowe, nganti 2070.
              Lan kanggo obsolescence saka SU-57 ing 10-15 taun. Su-35 minangka kelanjutan saka Su-27. Lan dina iki, tanggal 35 dianggep minangka salah sawijining pejuang paling apik ing donya ing saindenging jagad.
              1. +5
                29. november 2017 15:51
                Carane ngrungokake kabeh scammers, amarga ora ana dhuwit ing negara kanggo apa-apa.
                Inggih, kajaba mbok menawa kanggo tuku ton emas :-), yen ora miskin lan miskin ...
                Nah, apa gunane kanggo wong-wong mau saka pabrik anyar, koran, kapal uap ...?
                Sanadyan sampeyan s / n kanggo yuta mung kanggo teka kanggo "karya", utawa sampeyan pensiun kanggo setengah yuta. Yagene ora blanja menyang Vaterland sing diberkahi? Kepengin urip iki ing Rusia ...

                Kadhang-kadhang melas yen jaman wis owah. Masyarakat kita sacara kategorine ditampilake tangan sing angel, uga, paling ora sawetara wektu. Kanggo goyang lan ngresiki otak.
          5. NKT
            0
            29. november 2017 17:59
            Nalika aku ngerti, kita gumantung ing pejuang abot, lan sing entheng bakal dianyari ing antarane wektu (MiG-35)? Aku maca nang endi wae yen rasio pejuang sing abot lan entheng kudu 30 nganti 70, amarga larang banget yen duwe sing abot, nanging saiki wis ngelawan.
            1. +2
              29. november 2017 18:04
              Kutipan saka N.K.T.
              lan paru-paru bakal dianyari antarane kaping (MiG-35)

              MIG-35 dudu pejuang entheng maneh, nanging medium. Pakaryan lagi ditindakake kanggo nggawe pejuang ringan generasi 5 ing Biro Desain Mikoyan ... nanging ing tahap apa dheweke ora duwe informasi.
              Kutipan saka N.K.T.
              yen rasio pejuang abot lan entheng kudu 30 nganti 70

              Rasio pasangan tempur kasebut wiwit jaman USSR, kanggo siji abot, loro pejuang ringan.
              1. 0
                29. november 2017 23:16
                Kutipan: NEXUS
                MIG-35 dudu pejuang entheng maneh, nanging medium. Pakaryan lagi ditindakake kanggo nggawe pejuang ringan generasi 5 ing Biro Desain Mikoyan ... nanging ing tahap apa dheweke ora duwe informasi.

                Nanging, dheweke ngembangake pejuang medium generasi kaping 5. Pejuang sing entheng kudu duwe mesin dorong dhuwur siji. Ngelingi sanajan mesin F-35 ultra-modern ora ngidini maneuver kanthi syarat sing padha karo pesawat mesin kembar, kita, amarga ora ana mesin sing cedhak, mung ora duwe pilihan liyane. Sanadyan, yen ana dhuwit, bisa uga insinyur kita bisa nyedhaki Amerika, nanging, sayang, ana dhuwit mung kanggo akun lepas pantai lan yacht sing regane atusan yuta dolar.
                1. +2
                  29. november 2017 23:31
                  Kutipan: Don
                  Pejuang sing entheng kudu duwe mesin dorong dhuwur siji.

                  Kanthi wedi apa? MIG-29 punika twin-engine lan iki LFI.
          6. +3
            29. november 2017 22:19
            "Kanggo 10-15 taun sabanjure." Sajrone wektu iki, generasi kaping enem bakal mandheg lan sampeyan ora kudu tuku Su 57 - mung bakal dikirim kanggo ekspor.
            1. 0
              29. november 2017 23:21
              Banjur generasi kaping enem ora perlu maneh, amarga. ing presiden AS sabanjuré, "karachur" bisa teka kanggo kita. Ing siji warisan Soviet, bisa uga ora bisa ditarik metu, sayangé.
        3. 0
          30. november 2017 10:56
          Ing 2014, Angkatan Udara Rusia nampa 24 pesawat tempur multiperan Su-35S, 21 pesawat tempur multiperan Su-30SM, 8 pesawat tempur Su-30M2, 18 pesawat tempur garis ngarep Su-34, 10 pesawat tempur berbasis operator MiG-29K/KUB, 20 Yak. -130 pesawat latihan tempur , pesawat pengawasan Tu-214ON, papat pesawat penumpang An-148-100E, loro pesawat kargo-penumpang An-140-100. Kabeh pesawat iki nyukupi syarat modern, akeh (utamane Su-30) sukses gedhe ing luar negeri. Kaya sing wis kasebut, jumlah total pesawat militèr sing diprodhuksi paling sethithik 124 bêsik (jumlah pesawat sing dikirim ing luar negeri ora bisa ditemtokake kanthi akurat, saéngga jumlah bisa luwih - nganti 150).
          Lan siji liyane menarik - dina iki Federasi Rusia wiwit njupuk Panggonan pisanan ing donya ing produksi pesawat tempur, overtaking loro China (nggunakake mesin Russian ing pesawat) lan Amerika Serikat (ora luwih saka 100 pesawat ing 2014). Amerika Serikat dikecewakake dening pangembangan pesawat tempur F-5 generasi kaping 35, sing ora lancar kaya sing dikarepake. Miturut informasi awal, sajrone 5 taun sabanjure, Amerika Serikat bakal ngasilake 569 pesawat - 113 saben taun, bebarengan karo kendaraan ekspor.
    4. 0
      29. november 2017 14:10
      Tanpa pesenan, "Garing" bakal nyenyet. Apa sing ana ing sisih kanggo goyangake.
    5. +9
      29. november 2017 14:14
      Lan aku wis ngomong suwene setengah taun yen Su-57, S-500, Armata - kabeh iki bakal diadopsi ing 2018. Lan dheweke uga mbantah aku lan nuduhake artikel babagan 2020-2021.
      1. +4
        29. november 2017 14:24
        Quote: Gusti saka Sith
        Lan aku wis ujar suwene setengah taun yen Su-57, S-500, Armata - kabeh iki bakal diadopsi ing 2018. Lan dheweke mbantah karo aku.

        Sergey hi Apa kowe, apa kowe, padha kandha kanthi cetha:
        Kutipan saka: _Jack_
        Amarga ora ana dhuwit.

        Ora bakal kelakon. ngguyu Lan apa iku
        batch angsuran pisanan
        Lha kowe opo, ora penting, sing utama
        Kutipan saka: _Jack_
        Sayange, ngerti istilah iki ora bakal nambah dhuwit kanggo budget.
        1. +3
          29. november 2017 14:31
          Padha karo instalasi monumen kanggo Vladimir, Ivan III lan Alexander III.
          Semono uga karo referendum babagan penyatuan Ossetia Kidul karo Rusia lan banjur penyatuan Lor lan Kidul.
          Semono uga karo manunggaling DPR lan LPR lan bali menyang Rusia.
          1. 0
            30. november 2017 10:38
            Quote: Gusti saka Sith
            Padha karo instalasi monumen kanggo Vladimir, Ivan III lan Alexander III.

            Apa sing salah karo Alexander III?)
            1. 0
              30. november 2017 11:50
              Oke, 13 taun tentrem lan kamakmuran kanggo Rusia diwenehake. Mung monumen kasebut uga diselehake ing pemilihan 2018, kaya acara liyane.
              1. +1
                30. november 2017 12:20
                Quote: Gusti saka Sith
                Oke, 13 taun tentrem lan kamakmuran kanggo Rusia diwenehake. Mung monumen kasebut uga diselehake ing pemilihan 2018, kaya acara liyane.

                Tipis banget))) Aku ora bakal ngira))))
                1. +1
                  30. november 2017 12:37
                  Monumen kanggo Vladimir Kolektor Agung Tanah Rusia. Crimea wis bali, Ossetia lan Abkhazia bakal duwe referendum, lan DPR lan LPR lagi nyiapake.
                  Sewulan kepungkur, Pushilin ing DPR diangkat dadi panitia integrasi menyang Rusia.
                  1. +1
                    30. november 2017 17:49
                    Quote: Gusti saka Sith
                    Monumen kanggo Vladimir Kolektor Agung Tanah Rusia.

                    Mmmmm ..... Miturut pendapatku, dheweke nggawe prasyarat kanggo fragmentasi ing Rus')))))
                    Quote: Gusti saka Sith
                    Ossetia lan Abkhazia bakal duwe referendum, lan DNR lan LNR lagi nyiapake.

                    Iki sing diarani - ngenteni lan ndeleng.
                    Quote: Gusti saka Sith
                    Sewulan kepungkur, Pushilin ing DPR diangkat dadi panitia integrasi menyang Rusia

                    Aku pengin percaya manawa kabeh bakal ilang, lan dudu obrolan sadurunge pemilihan ...
      2. +2
        29. november 2017 14:41
        Quote: Gusti saka Sith
        Lan aku wis ngomong suwene setengah taun yen Su-57

        SU-57 bakal ditampa ing taun kaping 20, amarga mung ing taun kaping 18 mesin tahap kapindho bakal dirilis kanggo tes penerbangan. Kumpulan pra-produksi 12 mobil iki bakal menyang Angkatan Aeroangkasa kanthi produk 117 ... ing 1,5-2 taun bakal nglatih flyer, ing 19 bakal tuku 2-3 mobil sing wis ana produk 30, lan luwih cedhak karo 20. bakal dilebokake ing layanan lan seri kasebut bakal ditindakake.
      3. +1
        29. november 2017 14:56
        Bisa uga ditampa, nanging mesthi bakal dikirim kanthi seri sawise 2021 ...
        1. +1
          29. november 2017 19:37
          Bener! Aku ngomong apa. Lan wong cling kanggo volume. Sampeyan nerangake marang wong-wong mau yen apa sing kudu ditindakake volume kasebut, dheweke bakal nampa persis ing 2018.
          Contone, saka 12 dhawuh, 10 bakal nganggo mesin pisanan (produk 117), lan loro karo mesin kapindho (produk 30).
          Ora ana sing ngomong babagan 50 unit saben taun.
      4. 0
        29. november 2017 15:33
        Lan aku isih ujar manawa ora ana gunane nggawe sistem modern paling anyar tanpa nggawe Sistem Informasi Pertempuran, sing kudu digabung. Nganti saiki, kita ora duwe sistem kaya ngono, tegese kita kudu nggawe Su-57, Armata, Koalisi-SV, ..... ora perlu, dheweke bakal ora efektif ... nggawe LSI ...... Dheweke ora bakal katon luwih awal lan 2025 !!! Ora perlu, kita ora siap kanggo dheweke ....
      5. 0
        29. november 2017 18:14
        Quote: Gusti saka Sith
        kabeh iki bakal diadopsi ing 2018. Lan padha padu karo kula

        ayo ketemu 2018 lan ndeleng


    6. +1
      29. november 2017 14:41
      Dadi ora bakal ana dhuwit. Nalika pamrentah kita duwe, ora nate, lan nalika katon, dheweke bakal miwiti nglebokake kanthonge kanthi kekuwatan kaping telu lan nandur modal ing Amerika Serikat. prajurit
    7. 0
      29. november 2017 19:11
      Batch pisanan bakal pindhah menyang tes militer, pesawat kudu dipriksa dening operasi ing pasukan kanggo ngenali shortcomings pungkasan, lan mung sawise iku seri bakal pindhah. 12 pesawat minangka skuadron kanggo tes iki.
  2. +5
    29. november 2017 13:56
    Ditampa, banjur kita diskusi.. ya
    1. +4
      29. november 2017 13:59
      Mesthine, ora ana sing bisa nuduhake kulit bruwang sing ora dibunuh.
      1. +8
        29. november 2017 14:28
        Aku ora bakal njupuk informasi kasebut ing ruang publik, sanajan bisa uga kanthi sengaja nggawe bayangan ing pager wattle.
        1. +3
          29. november 2017 14:33
          Ngenteni lan ndeleng.
    2. +1
      29. november 2017 14:11
      + akeh, bal star liyane janji.
  3. +1
    29. november 2017 13:59
    "Pejuang PAK FA T-50 generasi kaping lima, sing diwenehi jeneng Su-57 ing produksi serial, direncanakake bakal dilayani ing taun 2018.


    Produksi pra-seri direncanakake wiwit 2019.


    Lan nalika serial?
    1. +3
      29. november 2017 14:04
      Serial - nalika senjata lengkap digawe saka pesawat. Kaping pisanan, kabeh kompleks tes, yen ora, kita seneng nglebokake layanan sadurunge jadwal, nanging bakal digawa menyang standar ing pasukan ...
      1. +2
        29. november 2017 14:08
        Nanging ana rencana, aku ngerti yen iki dudu pai kanggo panggang, nanging kudu ana rencana.
      2. +1
        29. november 2017 14:12
        lan kanggo dawa wis, lan kanggo saben wong, padha pisanan diwenehake, lan banjur padha resmi sijine menyang layanan.
        paling elinga padha Su-27.
    2. +3
      29. november 2017 14:34
      Kutipan saka cniza
      Lan nalika serial?

      Ing taun 18, tes penerbangan produk 30 bakal diwiwiti ... ing taun 19, sawise tes militer 12 kendaraan kasebut kanthi mesin tahap pertama (produk 117), ketoke 2-3 kendaraan bakal dituku kanthi produk. 30 ... lan ing taun 20 wis seri bakal pindhah karo mesin saka tataran kapindho, lan aku karo radar anyar lan Arsenal anyar dites. Nganti umur 20 taun, flyer kombatan bakal dilatih, taktik, interaksi, lan liya-liyane bakal dilatih ...
  4. +1
    29. november 2017 14:01
    Kita bisa nggunakake saiki ing situs, nanging yen mung ing 18 taun paling ora limang mobil dibangun! Dadi, janji saka kategori "komunisme ing taun 2000"!
    1. +3
      29. november 2017 14:13
      sampeyan kudu ndeleng apa sing ditulis oposisi ing taun 2008 babagan ngunggahake tunjangan kanggo personel militer lan prédhiksi sepira cepet bakal dibatalake sawise pemilihan.

      ing situs padha praktek wit babagan Putin lan Medvedev - uga, kaya biasane. Lan saiki dheweke ora ngelingi lelucon sing mulya

      lan banjur ing 12, nalika padha diadopsi program rearmament dening 2020 - apa padha wrote bab taun 20th. Nanging padha rearned senjata nuklir lan akeh banget
  5. 0
    29. november 2017 14:08
    SU 57 ora kudu mbaleni nasib Amerika Serikat sing durung rampung, sanajan peralatan kita uga digawa munggah kanggo dangu, sanajan sawise wiwitan produksi massal, contone, IL 28 ing siji wektu mangan akeh wong.
  6. +5
    29. november 2017 14:13
    Stealth ora dadi prioritas saiki, misale jek, lan SU-35 ora luwih elek tinimbang SU-57 ing kualitase, nanging luwih murah. Kesimpulan kasebut nyaranake dhewe, apa sing kita butuhake ing wiwitan.
    1. +4
      29. november 2017 14:52
      Kutipan saka Egorovich
      lan SU-35 ora luwih elek tinimbang SU-57 ing kualitase

      Samsaya Awon ... lan Samsaya Awon ing syarat-syarat super-maneuverability, lan ing syarat-syarat engine, malah karo produk 117, ora kanggo sebutno produk 30. Lan ing syarat-syarat karakteristik kacepetan, ngendi 57th cruising non-afterburning supersonik kasedhiya, nanging ora 35. 57 5 AFAR ngadeg, marang siji PFAR ing 35 ... uga, 57 meh ora katon kanggo kabeh liyane.
      1. +5
        29. november 2017 15:04
        Mesin anyar uga bisa diinstal ing SU-35, lan biaya SU-57 meh telu luwih larang tinimbang SU-35, lan meh ora ana saingan. Aku sing SU-35 luwih perlu.
        1. +3
          29. november 2017 15:11
          Kutipan saka Egorovich
          Mesin anyar uga bisa diinstal ing SU-35, lan biaya SU-57 meh telu luwih larang tinimbang SU-35, lan meh ora ana saingan. Aku sing SU-35 luwih perlu.

          Aku wis nulis yen kanggo 10-15 taun sabanjure, MFI abot utama yaiku SU-35.57 lan bakal dituku ing kelompok cilik. Amarga mesin wis disetel, bisa modernisasi, ngoptimalake rega, nyiyapake flyer lan nggawe arsenal kanggo tanggal 57, ora perlu ngenteni tuku mesin kasebut ing seri sing apik sadurunge periode kasebut.
          Minangka kanggo - "sijine produk 30 ing SU-35th", supaya bakal dikirim liwat wektu. Iki logis.
          Kutipan saka Egorovich
          Aku sing SU-35 luwih perlu.

          Amarga jenuh VKS kita karo mesin anyar, mesthi YA. Aku bakal ngomong liyane, kita saiki isih perlu SU-30 malah luwih.
      2. 0
        29. november 2017 18:30
        Kutipan: NEXUS
        lan ing super-maneuverability luwih elek,

        Yagene kedadeyan kasebut?
        Su-57 nduweni teluk senjata internal.
        Glider wis weakened, iku "ngambang".
        Aerodinamika sebagian dikorbanake kanggo visibilitas sing kurang
        Kutipan: NEXUS
        lan ing mesin, malah karo produk 117, ora kanggo sebutno produk 30.

        nanging pinten luwih murah tinimbang 30., lan malah ora "mabur" kang
        Kutipan: NEXUS
        Lan ing syarat-syarat karakteristik kacepetan, ngendi 57th njelajah non-afterburner supersonik kasedhiya, nanging 35th ora.

        "Keripik kayu" saka ngendi?
        1. Karakteristik penerbangan SU-35 C yaiku
        Kacepetan maksimal:
        cedhak lemah: 1400 km / h
        ing dhuwur: 2500 km/j (M=2,35, ndhuwur 11 km)
        LH Su-57 - ora, nanging kurang ing "avenue"

        2.
        Kutipan: NEXUS
        afterburner supersonik kasedhiya, nanging 35th ora.

        Mode non-afterburning 1,1M
        Kanggo kula, pitakonan babagan asil penerbangan pungkasan isih tetep mbukak. Iki ngevaluasi karakteristik akselerasi Su-35. Fitur menarik wis dicathet. Analisis awal nuduhake yen ing dhuwur medium, nalika mesin mlaku ing mode afterburner, pesawat, ing kacepetan supersonik cilik, terus akselerasi. Ing proses akselerasi, pesawat tekan Mach 1,1 M. Nanging, aku ora tekan kecepatan penerbangan tingkat maksimal, amarga aku tekan wates zona penerbangan supersonik sing diidini lan dipeksa bali menyang subsonik.

        Nalika nganalisa penerbangan pungkasan, aku entuk kesan kasebut sing karo residu bahan bakar tartamtu, ing dhuwur tartamtu, pesawat mabur ing kacepetan supersonik karo engine operasi mode "maksimum". Kita durung bisa nemtokake bobot pesawat lan jangkoan kacepetan dhuwur ing ngendi penerbangan super cruise bisa ditindakake.,.

        Bogdan ujar ing wawancara karo Kurir Industri Militer
        http://www.sukhoi.org/news/smi/?id=1729
        Kutipan: NEXUS
        SU-57 5 AFAR ngadeg, nglawan siji PFAR ing 35.

        1. Moka ora "biaya" apa-apa ing SU-57
        2. Ora ana masalah kanggo ngganti PFAR karo AFAR kanggo SU-35S, ana AFAR.
        fairing SU-35S bakal ngidini (yen dikarepake) kanggo shove mini AWACS ana
        3.
        Su-35BM / Su-35S saka generasi kapindho - avionik anyar, IU modern anyar, sistem kontrol radar (RLCS) kanthi radar multifungsi kanthi susunan fase pasif N035 "Irbis" / "Irbis-E". Direncanakake kanggo nyelehake antena radar L-band tambahan ing unsur linear saka fuselage lan kaos kaki sayap.. Pesawat kasebut dilengkapi stasiun lokasi optik-elektronik kanggo deteksi target. Set instrumen ing kokpit kalebu 2 tampilan LCD warna lan indikator ing kaca ngarep.

        =======================================
        Apa foto iki ngomong apa-apa?

        Kutipan: NEXUS
        Bener, kabin 35 identik karo kabin 57 ... ora mung ditindakake.



        Kutipan saka Egorovich
        Sampeyan bisa sijine engine anyar ing SU-35

        ora bisa
        "AL-41F1S"
        maksimum: 2 × 8800 kgf
        afterburner: 2 × 14500 kgf

        ing "Tipe 30"
        maksimum: 2 × bab 11000 kgf
        afterburner: 2 × bab 18000 kgf

        glider ora bakal tahan
        1. +2
          29. november 2017 18:56
          Kutipan saka opus
          Yagene kedadeyan kasebut?

          Bogdan malah nyatakake iki ing wawancara, lan miturut wakil saka Biro Desain dhewe, 57th luwih bisa maneuver tinimbang 35th. Nanging iki ora ateges sing SU-35 iku fighter ala.
          Kutipan saka opus
          Su-57 nduweni teluk senjata internal.
          Glider wis weakened, iku "ngambang".

          Saka ngendi asale kayu bakar babagan "ngambang"? Senadyan kasunyatan sing 12 kendaraan dikirim menyang militer, adhedhasar statement Panjenengan Anton, karo "glider ngambang".
          Kutipan saka opus
          nanging pinten luwih murah tinimbang 30., lan malah ora "mabur" kang

          Apa sampeyan bisa ngarani rega produk 30? Malah dadi menarik ...
          Kutipan saka opus
          "Keripik kayu" saka ngendi?

          Saka syarat kanggo fighter generasi 5. Ana engine apik ing 35., lan iku uga banget uga bisa menehi metu saka swara tanpa afterburner. Aku pracaya marang Bogdan. Nanging Bogdan minangka pilot tes sing wajib nyopir mobil ing buntut lan ing mane kanggo nemokake watesan kemampuan mobil, lan aku ngomong babagan pilot kombatan.
          Lan maneh, Bogdan ngomong babagan swara supersonik cilik tanpa afterburner ...
          Kutipan saka opus
          Ing SU-57, moka ora "biaya" apa-apa

          Anton, wis paling sethithik 11 prototipe. Lan dheweke banget pra-seri.
          Kutipan saka opus
          ora bisa
          "AL-41F1S"
          maksimum: 2 × 8800 kgf
          afterburner: 2 × 14500 kgf
          ing "Tipe 30"
          maksimum: 2 × bab 11000 kgf
          afterburner: 2 × bab 18000 kgf
          glider ora bakal tahan

          Iku banget debatable ... kasunyatan sing tikaman luwih dingerteni ... nanging apa glider kudu apa karo, yen dimensi ngidini? ... Aku bakal ngomong liyane, produk 30 mesthi bakal luwih kompak amarga kanggo kasunyatan sing SU-57, supaya bisa ngomong, "flattened" dibandhingake karo SU-57.
          Lan kanthi wedi apa sampeyan bisa nyimpulake yen glider ora bakal urip ing tanggal 35? Mung adhedhasar prabédan ing thrust? Iki paling ora kesimpulan aneh ...
          1. 0
            29. november 2017 19:36
            Kutipan: NEXUS
            Malah Bogdan nyatakake iki ing wawancara.

            kapan?

            Sergei Bogdan
            Miturut karakteristik pesawat sing cedhak karo Su-35, sing nduweni status "4 loro plus", nanging iki pesawat temen beda. Iku luwih gampang kanggo ngatur, malah luwih maneuvrable. Lan karakteristik kasebut bakal ditingkatake sajrone tes. Mesin mobil wis tambah doyo tarik - iku gampang kanggo gain dhuwur, iku cukup gampang kanggo ngowahi sudut. Pejuang kanthi lengkap nyukupi syarat kanggo pesawat generasi kaping lima - iki kurang visibilitas ing radar lan kisaran liyane

            Kutipan: NEXUS
            Ing 57th luwih bisa maneuver tinimbang 35th.

            Manuver Perancis - kanggo nyetel gerakan, kontrol, maneuver, saka basa Latin manu operor - aku kerja nganggo tangan) pesawat - kemampuan pesawat kanggo ngganti posisi ing papan, kacepetan, dhuwur lan arah penerbangan liwat tartamtu. periode wektu.

            SU-57 njupuk kacepetan luwih cepet lan duwe tingkat menek luwih apik (karo remot kontrol ed.30 anyar)
            kanthi biaya ngganti arah penerbangan (overload) -Aku ora yakin
            Kutipan: NEXUS
            Saka ngendi asale kayu bakar babagan "ngambang"?

            gosip saka sing ditrapake kanggo awak.
            Saben uwong duwe masalah karo kompartemen internal
            Owah-owahan ing desain pesawat padha disebabake kangelan technical, kalebu retak ing struktur fuselage, dikenali sak testing saka prototipe pisanan T-50. Mulane prototipe penerbangan pisanan T-50-1 wis suwe direvisi, sing suwene meh setaun wiwit Agustus 2011 nganti September 2012 sawise rusak nalika pertunjukan udara MAKS-2011. Pesawat iki entuk bala tambahan fuselage.

            lan mung ing Maret 2016 T-50 pisanan nggunakake senjata saka kompartemen internal.
            Kutipan: NEXUS
            Apa sampeyan bisa ngomong rega barang 30?

            Ora. Nanging ngira sepatu bast ing dhengkul, aku% 60 luwih saka 41C.
            Nang endi wae ing wilayah $ 25 yuta / Piece ing tingkat
            Lan sampeyan?
            Kutipan: NEXUS
            Anton, wis paling sethithik 11 prototipe.

            Kepiye carane bisa "ngadeg" soko sing ora ana ing alam?

            Kutipan: NEXUS
            nanging apa glider kudu apa karo, yen dimensi ngidini?

            Ayo dipikirake apa pasukan lan momen sing ditindakake ing pesawat kasebut lan ing ngendi ditrapake


            Kutipan: NEXUS
            Lan kanthi wedi apa sampeyan bisa nyimpulake yen glider ora bakal urip ing tanggal 35?

            amarga jinis iki ora digawe karo margin 20%.
            1. +2
              29. november 2017 19:56
              Kutipan saka opus
              gosip saka sing ditrapake kanggo awak.
              Saben uwong duwe masalah karo kompartemen internal

              Yen padha, mula nyuwun pangapunten, iki minangka prototipe ... lan ana macem-macem masalah ing tahap penciptaan iki. Dheweke ngganti glider, nguatake lan ora ana masalah kaya ngono ... mula aku ujar, yen ana masalah serius karo glider kasebut, ora ana sing ngirim menyang militer ... lan luwih akeh nganti 12 mobil.
              Kutipan saka opus
              Ora. Nanging ngira sepatu bast ing dhengkul, aku% 60 luwih saka 41C.
              Nang endi wae ing wilayah $ 25 yuta / Piece ing tingkat
              Lan sampeyan?

              Nalika sampeyan sijine "ing dhengkul", ora 60% nanging 25-35% ... count dhewe. Ing wektu sing padha, ya, produk kasebut isih bakal nggigit sanajan miturut perkiraan regane ... nanging nalika seri mundhak, aku yakin rega bakal dioptimalake lan ora beda karo rega produk 117.
              Kutipan saka opus
              Anton, wis paling sethithik 11 prototipe.
              Kepiye carane bisa "ngadeg" soko sing ora ana ing alam?

              Aku mangsuli sampeyan ... amarga mobil 11 iku pra-seri. Lan ing, miturut definisi, kabeh wis worth iku.
              Ing salinan paling anyar saka T-50-9 wis diinstal pesawat saka peralatan ing Papan, kang bakal diinstal ing serial Su-57. Ing prototipe sadurungé, kit iki sebagian diinstal, supaya sawetara mobil digawa mung dummies saka peralatan elektronik.

              Miturut direktur NIIP Yuri Belykh, radar N036 pungkasan, diprodhuksi dening produksi pilot institute, dipasang ing pesawat T-50-9. Pesawat mbesuk bakal dilengkapi radar sing diprodhuksi dening JSC State Ryazan Instrument Plant.
              1. 0
                29. november 2017 20:10
                Kutipan: NEXUS
                Yen padha, nuwun sewu, iki minangka prototipe

                Maksudku, glider "luwih tipis" tinimbang SU-35S, bisa dingerteni lan bisa dingerteni.
                Mulane, iku ora bisa maneuverable (ing syarat-syarat overloads) saka SU-35S.
                Aku nerangake apa.
                Kutipan: NEXUS
                lan luwih akeh nganti 12 mobil.

                1. Durung 12 mobil
                2. Durung 2018
                3.lan umume

                Kutipan: NEXUS
                lan 25-35% ... count dhewe.

                iki mesthi ora nomer nyata
                Kutipan: NEXUS
                Lan ing, miturut definisi, kabeh wis worth iku.

                Aku ora ngerti apa "definisi", nanging ora bisa
                Kutipan: NEXUS
                Pesawat mbesuk bakal dilengkapi radar sing diprodhuksi dening JSC State Ryazan Instrument Plant.

                Iki ora ateges sing diinstal ing T-50-11.
                1. +2
                  29. november 2017 20:18
                  Sampeyan mbantah dhewe, Anton ... Sampeyan nyatakake ing ngisor iki ..
                  Kutipan saka opus
                  Maksudku, glider "luwih tipis" tinimbang SU-35S, bisa dingerteni lan bisa dingerteni.

                  Lan saiki ayo ndeleng apa sing sampeyan ucapake sadurunge..
                  Kutipan saka opus
                  glider ora bakal tahan

                  Yaiku, maneh saka tembung sampeyan, glider saka 57, sing bakal tahan produk 30 "flimsier", lan glider saka 35, sing, miturut tembung sampeyan dhewe, ora bakal tahan luwih kuwat ... hmm, an kesimpulan menarik.
                  Kutipan saka opus
                  iki mesthi ora nomer nyata

                  Aku ora Resor pungkasan lan ora sampeyan, Aku ora bisa ngomong manawa apa nomer tenan. Nanging aku petungan luwih cedhak karo nyata saka Panjenengan.
                  Kutipan saka opus
                  Iki ora ateges sing diinstal ing T-50-11.

                  Yen Belka dipasang de facto ing prototipe 9, banjur ing 11 (pra-seri) iku wajib.
                  1. 0
                    29. november 2017 22:39
                    Kutipan: NEXUS
                    "flimsier" bakal tahan produk 30

                    1. deleng kene
                    (sepisan maneh)

                    Kutipan saka opus
                    Ayo dipikirake apa pasukan lan momen sing ditindakake ing pesawat kasebut lan ing ngendi ditrapake


                    2. mikir nganggo utek
                    3. maca

                    BAGIAN C - KEKUATAN

                    KETENTUAN UMUM

                    23.301. ngemot.

                    Kutipan: NEXUS
                    kesimpulan menarik.

                    kesimpulan iku logis. bocah sekolah bakal nindakake saka 10, nuwun, saka 11 cl.obr.
                    Kekuwatan miturut "X" (mesin), ora ana kekuatan struktural miturut "Y" lan "Z"
                    Kutipan: NEXUS
                    Nanging aku mikir petunganku luwih cedhak karo kasunyatan tinimbang sampeyan.

                    1. Sampeyan ora tau ana ing produksi, lan kanthi verbiage (maaf) sampeyan ora tau melu "bisnis" sampeyan dhewe, mula sampeyan ora duwe kawruh babagan biaya produksi ing Federasi Rusia.
                    Kita ora nemoni kasunyatan Rusia, ora nyedhiyakake komponen, peralatan menyang pabrik Rusia, ora komunikasi karo wong sing menarik. / Aku nggawe kesimpulan iki mung adhedhasar komentar, "jambon kaya ngono". ngapunten malih).
                    2. Kita mung katon lan sinau kanthi teliti mesin turbofan MODERN saka Federasi Rusia, apa kita gawé, apa kita tuku, carane competitive kita.
                    OVER THE SEA TELUSHKA - POlushka, YES RUBLE TRANSPORTASI


                    Kutipan: NEXUS
                    Yen Belka diinstal de facto ing prototipe 9

                    sing ngomong omong kosong kuwi?
                    ing tank gantung T-50-9 dipasang
                    T-50-9 (24 April 2017) minangka prototipe sing diarani tahap kapindho. Bentenane utama saka mitra lawas yaiku fitur desain sing bisa nginstal pembangkit listrik anyar ing pesawat. Saiki, kabeh PAK FA sing ana ing piranti keras dilengkapi mesin AL-41F1 sing ditingkatake, padha karo sing ana ing serial Su-35S.
                    1. +2
                      29. november 2017 23:47
                      Kutipan saka opus
                      2. mikir nganggo utek
                      3. maca

                      Persis, KITA MIKIR KANG OTAK, lan aja nyoba siaran kanthi tampilan sing pinter, ora ngerti apa, banjur mbantah dhewe.
                      Kutipan saka opus
                      1. Sampeyan ora tau ana ing produksi, lan kanthi verbiage (maaf) sampeyan ora tau melu "bisnis" sampeyan dhewe, mula sampeyan ora duwe kawruh babagan biaya produksi ing Federasi Rusia.

                      Aku bisa menyang ngendi ... mung kesimpulan sampeyan ora bener.
                      Kutipan saka opus
                      Aku ora komunikasi karo wong sing menarik. / Aku nggawe kesimpulan iki mung adhedhasar komentar, "jambon kaya ngono". ngapunten malih).

                      Hak sampeyan kanggo mikir.
                      Kutipan saka opus
                      ing tank gantung T-50-9 dipasang

                      Kita maca kanthi ati-ati, utamane kanggo wong sing komunikasi karo wong sing menarik lan nyedhiyakake peralatan menyang pabrik ...
                      Kutipan: NEXUS
                      Miturut direktur NIIP Yuri Belykh, radar N036 paling anyar, diprodhuksi dening produksi pilot institute, dipasang ing pesawat T-50-9. Pesawat mbesuk bakal dilengkapi radar sing diprodhuksi dening JSC State Ryazan Instrument Plant.

                      Lho, oke... Anton, tinimbang mangsuli aku liwat lambe ing kene (ngapurane aku langsung), mbok menawa kowe mung gawe prasaja.
                      Ngomong-ngomong, "komentar pink"ku, kaya sing sampeyan sebut, ing wektu sing padha, kaya sing dakngerteni, sampeyan ora maca kanthi tliti saka tembung kasebut, dheweke duwe dhasar lan konfirmasi. Nanging maneh, hak sampeyan kanggo mikir babagan aku lan komentar lan pendapat sampeyan. Ing wektu sing padha, aku duwe hak kanggo nggawe kesimpulan babagan sampeyan uga.
                      Mulane, ngapura kula, sampeyan wis dadi ora menarik kanggo kula minangka interlocutor, utawa minangka wong kompeten lan pinter. Sugeng tanggap warsa. hi
                      1. 0
                        30. november 2017 01:09
                        Kutipan: NEXUS
                        Persis, kita mikir nganggo otak,

                        ora, sampeyan generate bodho "persetujuan" lan ngomong omong kosong
                        mung maca (kanthi ati-ati) ing kene:
                        https://topwar.ru/index.php?do=lastcomments&u
                        serid=64122
                        Aku dudu vaf lan dudu "kuna": Aku duwe kabeneran politik = 0"
                        Kutipan: NEXUS
                        mung kesimpulan sampeyan ora bener.

                        Man ... ora ana apa-apa kanggo kentut: layar deklarasi bathi, deklarasi PPN, meja kanggo pengembalian dana PPN, kontrak salib kanggo pasokan BAS, utawa ... (fx)
                        Inggih, utawa nomer akun ing Sberbank
                        sesuai karo Hukum Federal 05.04.2013 No 44-FZ "Ing sistem kontrak ing bidang pengadaan barang, karya, layanan kanggo nyukupi kabutuhan negara lan kotamadya" lan Keputusan Pemerintah Federasi Rusia 20.09.2014. 963 No. XNUMX "Ing implementasine dhukungan perbankan kanggo kontrak" .

                        paling pisanan (!!!)e 7 posisi.
                        ringkih?
                        fizdet ... ora kaya mbuwang tas
                        Apa blogger minangka kahanan pikiran?
                        Kutipan: NEXUS
                        We maca thoughtfully

                        ing pundi?
                        Tentang PTB?
                        dadi aku ngerti iki dhewe.
                        Apa ora apa-apa yen T-50-11 njupuk luwih awal tinimbang T-50-10?
                        uga, ing nomer 10 lan padha nyoba kanggo netepake podho (utawa apa kedaden ana
                        Kutipan: NEXUS
                        Pesawat mbesuk bakal dilengkapi radar sing diprodhuksi dening JSC State Ryazan Instrument Plant.


                        Kutipan: NEXUS
                        TRESNO ora keganggu maca

                        kok maca wong-wong mau?
                        bab 3M22 mabur "minangka 1000, utawa Mungkin 1500 km"?
                        supaya O. Kaptsov bakal nerangake kabodhoan iki
                        utawa babagan sho babagan pesawat generasi ke-6 menyang angkasa?
                        Kutipan: NEXUS
                        Mulane, ngapura kula, sampeyan wis dadi ora menarik kanggo kula

                        ya wis....
                        kaya sampeyan kasengsem ing kula?
                        PIYE?
                        Waca maneh (cover to cover)
                        https://topwar.ru/index.php?do=lastcomments&u
                        serid=64122
                        diagnosa:

                        Nyuwun pangapunten.... kebodohan.
                        Kene Comrade Smirnov didenda kula kanggo "rams"


                        muspra lan ora sah.
                        Apa sampeyan pengin kaya iki:

                        ffforward.
                        wong bodho seneng lan aku sing iki pakewuh: Presiden wis melu ing mbucal uwuh, wiring banyu kanggo mbah putri ing omah, dalan kanggo Ust Zhopsk.
                        Urip ing warna pink.
                        Kanggo kula apa ...
    2. +1
      29. november 2017 15:48
      Kutipan saka Egorovich
      Kayane siluman saiki ora ana ing ngarep, lan SU-35 ora luwih ala tinimbang SU-57 ing kualitase, nanging luwih murah.

      Cetha manawa modernisasi Su-27 kanthi PFAR sing sumunar ing radar kaya prau Taun Anyar "ora luwih ala" tinimbang Su-57.
      .Iki mung pitakonan kanggo backfilling kok Su-35, kang wis nekat nyoba kanggo ngedol sapa ing dumping prices kanggo 7 taun, supaya ora ana sing tuku (kajaba RRC, kang njupuk siji resimen "kanggo nyoba"), lan Rafal. lan Typhoon ngadeg luwih saka 1,5, 57 kaping luwih larang lan ing cara ora ngaku podo karo Su-XNUMX didol kasil?
      1. +3
        29. november 2017 16:24
        Kutipan: Odysseus
        .Iku mung pitakonan backfilling kok Su-35, sing wis 7 taun nekat nyoba kanggo ngedol sapa ing dumping prices, supaya ora ana sing tuku.

        Nekat banget, ora ana sing ngedol SU-35. Nyatane, 35th dilebokake ing layanan durung suwe, sanajan sadurunge diadopsi, wis dituku kanthi seri kanggo Angkatan Udara. Saiki mobil wis digawa munggah lan modern. Ing wektu sing padha, padha tuku kanggo VKS cukup dipercaya lan buktiaken SU-30, kang, sanajan rodok olo kanggo 35th, ora akeh. Ing wektu sing padha, SU-30 uga dimodernisasi, yaiku, kejenuhan sing bener lan direncanakake saka pasukan udara kita karo pesawat tempur anyar kanggo ngganti sing lawas.
        1. +1
          29. november 2017 22:09
          Kutipan: NEXUS
          Nekat banget, ora ana sing ngedol SU-35.

          Sing apa padha nekat vparivayut. UAE wis nawakake (lan kaya adol menyang AS), lan kanthi rega sing ora masuk akal.
          Dadi dheweke ora njupuk, iki mbokmenawa amarga "ora kalah karo Su-57."
          1. +2
            29. november 2017 23:59
            Kutipan: Odysseus
            Sing apa padha nekat vparivayut. UAE wis nawakake (lan kaya adol menyang AS), lan kanthi rega sing ora masuk akal.

            A statement aneh ... yen sclerosis serves kula tengen, UAE durung mutusaké malah ing jumlah kendaraan sing padha arep tuku ... minangka kanggo "rega ridiculous", banjur yen kelingan kontrak karo Indonesia kanggo pasokan SU-35 ...
            Perlu dicathet yen ing November 2015, pemerintah Indonesia nyetujoni tuku 12 pesawat tempur multifungsi Su-35 saka Rusia. 11 kendaraan direncanakake bakal dikirim kanthi rega $ 1,14 milyar ing taun 2019.

            Yaiku, 103 yuta saben ... wah, aku ora ngerti regane konyol ...

            Kutipan: Odysseus
            Dadi dheweke ora njupuk, iki mbokmenawa amarga "ora kalah karo Su-57."

            Memorandum of intent kanggo tuku jet tempur generasi Su-4 35++ Rusia kanggo UAE ditandatangani dening kepala Kamentrian Perindustrian lan Perdagangan Federasi Rusia Denis Manturov lan Menteri Pertahanan, Putra Mahkota Abu Dhabi Sheikh Mohammed. bin Zeyid Al Nahyan ing Februari 2017 ing sela-sela pameran senjata IDEX ing Abu Dhabi.
            Banjur, wakil resmi FSMTC Rusia ngandhani RIA Novosti yen kontrak iki bisa ditandatangani sadurunge pungkasan taun 2017.


            1. 0
              30. november 2017 04:18
              Kutipan: NEXUS
              Pernyataan aneh ... yen sclerosis ngladeni aku kanthi bener, UAE durung mutusake babagan jumlah mobil sing arep dituku.

              Kok aneh? Nalika sampeyan dhewe nulis yen Su-35 UAE tawaran , lan iki tegese kepinginan kanggo ngedol kanggo sapa wae, kalebu satelit AS.
              Kutipan: NEXUS
              Yaiku, 103 yuta saben ... wah, aku ora ngerti regane konyol ...

              Kontrak durung ditandatangani, nganti saiki ana 24 pesawat sing didol menyang China kanthi rega $ 2 milyar.
              Contone, mbandhingake karo adol 24 Rafale menyang Mesir kanthi rega 3,5 milyar euro.
              Indonesia, ing sisih liyane, pengin njaluk pejuang ing barter kanggo dagangane (kopi, karet).
  7. +2
    29. november 2017 14:16
    Miturut jadwal, penerbangan pisanan kanthi mesin anyar, "produk 30", Su-57 kudu digawe ing kuartal kaping 4 2017. Iku bakal dadi hadiah apik kanggo Taun Anyar. Ditinggal sithik. Kita ngenteni!
    1. +7
      29. november 2017 14:39
      Kabeh padha, kita ora bakal nemokake informasi sing bisa dipercaya, lan kita ora perlu, supaya wong-wong sing kudu ngerti.
  8. +1
    29. november 2017 14:16
    Mekaten! Nalika Amerika nandhang sangsara karo F-35 sing durung rampung amarga akeh dhuwit, kita nggawe Su-57 kanthi dhuwit sithik !!! Kang ngluwihi kabeh pembangunan Amérika dening generasi.
    1. +2
      29. november 2017 14:38
      Mikhanishche, apa sampeyan mbandhingake? Mung panemune ahli sing menarik .... Kenapa su57 luwih adhem tinimbang f22? Komposisi avionik, senjata, karakteristik kinerja?
      1. +2
        29. november 2017 17:28
        Kutipan: Rashnairforce
        Napa su57 luwih adhem tinimbang f22? Komposisi avionik, senjata, karakteristik kinerja?

        Kadal nduweni siji AFAR nglawan 5 AFAR kanggo SU-57. Kadal nduweni vektor dorong mung ing vertikal, SU-57 nduweni nozzle kabeh aspek. Arsenal anyar wis dikembangake kanggo mesin kita, ing ngendi "lengen dawa" luwih dawa tinimbang kadal. Jarak maksimal tanpa ngisi bahan bakar ing tanggal 57 yaiku ing kacepetan jelajah subsonik:
        karo 63% bahan bakar: 2700 km
        karo 100% bahan bakar: 4300 km
        karo 2 PTB: 5500 km
        Ing kadal
        Range:
        karo loro PTB: 2960 km
        ferry: 3220 km
        Ing wektu sing padha, saben wong, SU-57 minangka pesawat multi-tujuan sing ora mung bisa digunakake kanggo nggayuh supremasi udara, nanging uga ing permukaan, ing target segara, lan liya-liyane, yaiku, asline dirancang minangka MFI. , ora kaya F-22, sing digawe kanthi tujuan siji yaiku kanggo nggayuh supremasi udara.
        1. +3
          29. november 2017 18:12
          Andrey, aku pengin percaya kabeh iki, aku ora mangu-mangu babagan karakteristik penerbangan - sekolah aerodinamis kita mesthi luwih kuwat tinimbang AS lan Eropa, nanging karakteristik radar lan avionik umume isih nyebabake keraguan, aku mung njaluk info saka kanca
          1. +2
            29. november 2017 18:16
            Kutipan: Rashnairforce
            Andrey, aku pengin percaya kabeh iki, aku ora mangu-mangu babagan karakteristik penerbangan - sekolah aerodinamis kita mesthi luwih kuwat tinimbang AS lan Eropa, nanging karakteristik radar lan avionik umume isih nyebabake keraguan, aku mung njaluk info saka kanca

            Dmitry, proyek kasebut isih diklasifikasikake ing inti ... kita duwe pernyataan Rogozin, wawancara karo pilot uji lan video penerbangan prototipe. Lan kabeh, apa sing dilebokake ing kana lan karakteristik kinerja apa sing ora bakal dingerteni. Apa sing diucapake wis luwih apik tinimbang kadal, lan iki ora bisa bungah.
            1. +1
              29. november 2017 18:41
              Inggih, voiced dudu bebener pokok. Aku bakal ngomong iki - yen aku diwawancarai, aku uga ora bakal ngomong yen 22m3 iku wong tuwa sing kudu leren, yen kita duwe irung gulkin, sing diwutahake lan ora ana pengganti sing dikarepake, aku bakal ngomong yen iki pesawat paling apik ing cahya saka kaya kang ora ana negara, Aku bakal saiki Hephaestus minangka Ajaib saka engineering, x32 ing umum minangka teknologi saka abad 22, Aku exaggerate mesthi, nanging sampeyan alamiah. mangertos hakekatipun. Inggih, Bogdan ora bisa ngomong sing Su57 iku lembab, iku ora gawé ciri ngumumaké ing mesin saka 35th, ana masalah karo komplek komunikasi radio, sing ora kabeh sawetara senjata saiki, lan ing. Lan aku iki pancen bener, mesthine. Ya, aku ngapura wong kaya Rogozin, nanging aku ora nganggep serius.
            2. 0
              30. november 2017 03:20
              Kutipan: NEXUS
              .kita duwe statements Rogozin

              Pernyataan Olegich ... iki mesthi keren
              1. Disposable cosmodrome Vostochny
              2. Trampolin
              3. "pernyataan"




              lan kuwi .. wis 14 kaca.
              4. Apa jenis wedhus (maneh aku bakal nampa larangan # 9) bisa pracaya statements individu ing SU-57?
              Nduweni wassat
              Sinau ing sekolah specialized No.. 59 karo sinau ing-ambane saka basa Prancis (saiki sekolah menengah GBOU No. 1286) banjur, gegayutan karo pindahan wong tuwane, dheweke pindhah menyang No. 73 (saiki sekolah menengah GBOU No. 1244) kanthi sinau basa Prancis sing jero. Main basket lan bola tangan (master olahraga). Ing taun 1978, dheweke gabung karo Komsomol. Ing kelas sanga aku mlebu Sekolah wartawan enom ing Fakultas Jurnalisme saka Moscow State University dijenengi M. V. Lomonosov.

              Ing taun 1981 dheweke mlebulan departemen internasional Fakultas Jurnalisme Universitas Negeri Moskow. Dheweke dadi koresponden trainee ing kantor editorial utama informasi saka Televisi Pusat Radio lan Televisi Negara USSR lan ing kantor editorial utama Amerika Latin saka Badan Pers Novosti. Dheweke duwe pendidikan filologi lan ekonomi. Ing taun 1986 piyambakipun lulus kanthi kaurmatan saka departemen internasional Fakultas Jurnalisme saka Moscow State University, kanggo pisanan ing sajarah fakultas kang mbela loro tesis bebarengan.

              Ing taun 1988 kanthi penghargaan Lulus saka Fakultas Ekonomi Universitas Marxisme-Leninisme ing Komite Kutha Moskow saka CPSU.


              Ing musim semi 1981, ing taun pungkasan sekolah menengah, Rogozin mutusake kanggo mlebu departemen akting ing All-Union State Institute of Cinematography (VGIK) [112]: dheweke kasil ngliwati kabeh tahapan kompetisi kreatif, nanging pungkasane diganti. pikirane babagan sinau dadi aktor [108], [132], [130] (miturut sumber liyane, dheweke ora ditampa [106]).

              Doktor Ilmu Teknik apik
              Sampeyan bakal nemokake gelar doktor, aku percaya

              Kutipan: NEXUS
              kita duwe statements Rogozin kang
          2. +1
            29. november 2017 18:21
            Lan maneh, "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus", misale jek padha ora nyinggung tentara lan industri pertahanan karo dhuwit saiki, nanging Kurangé populasi ing tumbas lan modernisasi katon, kita kalem mudhun karo Hephaestus, ing Irkut overflights Su30 dadi kurang Kerep, ana INFA sing 5 pesawat siap-digawe worth , nanging padha ora bisa Pick munggah. MO ora mbayar dhuwit. Ing cahya saka kabeh iki, aku nyoba kanggo tokoh metu carane akeh 57x kita bisa tuku, lan rak-rak kang bakal dadi pamilik seneng apparatus iki - nganti saiki dadi metu, ora luwih saka 30-40 bêsik, ing bagean - 929GLITs uga lan Lipchane, liyane Otsos Petrovich, padha bakal sijine su35, su30cm lan mig35 ( Pangarep-arep). "Kanca-kanca" isih ana ing ngarep kita, kanthi cara iki, dheweke terus-terusan modernisasi f22, miturut gosip, Raptor minangka pesawat sing pantes banget, nuduhake kanthi apik.
            1. 0
              29. november 2017 19:41
              Apa sampeyan kudu nindakake atusan mau? Isih, nganti saiki ora ana sing mbuktekake manawa "generasi kaping lima" AS luwih apik tinimbang kulawarga 27-29 ing wangun saiki. Ing mratelakake panemume, MiG-35s cahya kudu dadi basis saka armada pesawat tempur, Su-35 kudu digunakake kanggo pitulungan kualitas dhuwur, lan Su-57s kanggo operasi khusus.
              Ora ana negara ing donya sing bisa nggawe armada pesawat tempur mung saka pejuang abot. Malah AS. Dadi batch saka 10-20 kendaraan saben taun kanggo Su-57, ing mratelakake panemume, cukup sabdho.
    2. +1
      29. november 2017 22:27
      Ngelingi manawa pesawat anyar iki regane kurang saka 4 milyar rubel, bakal pindhah menyang pasukan kanthi jumlah sing winates - yen kabeh.
    3. 0
      30. november 2017 10:18
      Quote: Mikhanishe
      Mekaten! Nalika Amerika nandhang sangsara karo F-35 sing durung rampung amarga akeh dhuwit, kita nggawe Su-57 kanthi dhuwit sithik !!! Kang ngluwihi kabeh pembangunan Amérika dening generasi.

      Miturut cara, apa Su-57 pindhah menyang Angkatan Udara, Korps Marinir lan Angkatan Laut?)))) Apa Su-57 duwe take-off vertikal?))))
  9. +1
    29. november 2017 14:30
    Rusia butuh udakara 200 mesin kasebut, dudu 12-15 ...
    1. +1
      29. november 2017 22:28
      Inggih, bantuan Rusia - mung nyumbang 800 milyar rubles kanggo tuku 200 pesawat kuwi.
      1. 0
        30. november 2017 14:50
        Apa ora luwih apik kanggo pungkasane ngirim Chubaisov menyang bunk pakunjaran, kanthi nyita properti?! Tukang kayu wis suwe ilang...
    2. 0
      30. november 2017 10:07
      Quote: Nemesis
      Rusia butuh udakara 200 mesin kasebut, dudu 12-15 ...

      Ya, durung dingerteni manawa Rusia butuh. Kita isih ora ngerti apa kedaden ing mburi, lan apa bakal bisa ing kabeh ..... Diwenehi owah-owahan pancet.
      1. 0
        30. november 2017 14:49
        Ngelingi suwene suwene pesawat kasebut diuji, wis wektune wong kaya sampeyan wis mutusake ...
  10. +1
    29. november 2017 14:36
    Bondarev: T-50 generasi kaping lima Rusia bakal mlebu ing Angkatan Udara Rusia 2017 taun

    Tentara lan industri pertahanan 27. Desember 2015, 11:28
    Secara total, militer kudu nampa 2020 pejuang generasi kaping lima ing taun 55


    MOSCOW, 27 Desember. /TAS/. Pesawat tempur generasi kaping lima Rusia T-50 PAK FA (Kompleks Penerbangan Frontal Janji) bakal mlebu layanan ing 2017. Kolonel-Jenderal Viktor Bondarev, Panglima Angkatan Udara Rusia, ngandika iki ing udhara ing saluran TV Rossiya 24.
    "Kita mlebu pesawat iki 2017 kita rencana kanggo nampa iku wis ing taun, "ujare. Tujuan sing wis disetel kanggo teknologi paling anyar yaiku "kanggo nggampangake karya pilot, kanggo ngatasi sawetara masalah ing siji pesawat, ing lemah lan ing udhara. ."




    Apa iku wong sing padha?


    TEKNOLOGI lan MEDIA, 24 Januari 2015 11:04
    Pejuang T-50 bakal mlebu Angkatan Udara kanthi jadwal - ing 2016
    Maca versi lengkap
    Pesawat tempur T-50 generasi kaping lima (PAK FA) bakal dikirim menyang angkatan udara Rusia kanthi jadwal, yaiku. 2016 taun, dikonfirmasi ing rapat karo para veteran saka Sekolah Penerbangan Militer Tinggi Barnaul, dibubarake ing 2006, Panglima Angkatan Udara Rusia, Kolonel Jenderal Viktor Bondarev.








    Apa dheweke ngomong iki saben taun?
    1. +1
      29. november 2017 14:49
      Kutipan: Balai Kota
      Bondarev: T-50 generasi kaping lima Rusia bakal mlebu ing Angkatan Udara Rusia 2017 taun

      Tentara lan industri pertahanan 27. Desember 2015, 11:28
      Secara total, militer kudu nampa 2020 pejuang generasi kaping lima ing taun 55


      MOSCOW, 27 Desember. /TAS/. Pesawat tempur generasi kaping lima Rusia T-50 PAK FA (Kompleks Penerbangan Frontal Janji) bakal mlebu layanan ing 2017. Kolonel-Jenderal Viktor Bondarev, Panglima Angkatan Udara Rusia, ngandika iki ing udhara ing saluran TV Rossiya 24.
      "Kita mlebu pesawat iki 2017 kita rencana kanggo nampa iku wis ing taun, "ujare. Tujuan sing wis disetel kanggo teknologi paling anyar yaiku "kanggo nggampangake karya pilot, kanggo ngatasi sawetara masalah ing siji pesawat, ing lemah lan ing udhara. ."




      Apa iku wong sing padha?


      TEKNOLOGI lan MEDIA, 24 Januari 2015 11:04
      Pejuang T-50 bakal mlebu Angkatan Udara kanthi jadwal - ing 2016
      Maca versi lengkap
      Pesawat tempur T-50 generasi kaping lima (PAK FA) bakal dikirim menyang angkatan udara Rusia kanthi jadwal, yaiku. 2016 taun, dikonfirmasi ing rapat karo para veteran saka Sekolah Penerbangan Militer Tinggi Barnaul, dibubarake ing 2006, Panglima Angkatan Udara Rusia, Kolonel Jenderal Viktor Bondarev.








      Apa dheweke ngomong iki saben taun?



      Viktor Bondarev: Pasukan Aerospace Rusia bakal nampa limang T-50 pisanan ing 2017

      14 Oktober 2016

      Panglima Angkatan Udara Rusia, Kolonel Jenderal Viktor Bondarev, ngumumake yen pejuang T-50 generasi anyar pisanan (PAK FA) bakal mulai mlebu Angkatan Udara Rusia taun ngarep. Interfax ngutip pernyataan Panglima Angkatan Udara Rusia:


      ".. Taun ngarep kita ngrampungake tes (pejuang generasi ke-5). Ing kontrak iki, limang pesawat pisanan kalebu ing rega kontrak. Mulane, taun ngarep kita bakal miwiti nampa limang pesawat pisanan iki ... "


      Tanpa tembung....
  11. +3
    29. november 2017 14:43

    Oh, iki Bondarev.
    1. +1
      29. november 2017 15:53
      nanging isih padha pracaya. Wong cenderung percaya sing paling apik.
      1. Nalika masalah karo tataran 2 engine durung ditanggulangi, i.e. nganti produk wis liwati siklus lengkap tes sukses lan ora massa-diprodhuksi, banjur ana apa-apa kanggo pirembagan bab.
      Iki ora kanggo sebutno masalah karo senjata lan radar (lan ana sing Achtung).
  12. +2
    29. november 2017 15:06
    Gr Bondarev punika penulis nomer akeh statements sarwa, nanging kene dheweke ngluwihi piyambak.
    Yen produksi pra-seri diwiwiti ing 2019, banjur kepiye T-50 bakal dilebokake ing 2018?
    Nganti saiki, Angkatan Udhara duwe praktik nggunakake pesawat sing wis ana ing produksi massal sawise pirang-pirang tes (contone, Su-35 mung diluncurake ing taun iki).
    Bener, saka sudut pandang PR, ide kasebut ana ing permukaan - sampeyan bisa njupuk soko menyang layanan, laporan lan banjur lali babagan eseman
  13. +2
    29. november 2017 15:47
    Bondarev: Su-57 bakal diluncurake ing taun 2018

    Persis persis?
  14. +1
    29. november 2017 19:51
    Aku wonder nalika SU-57 bakal pindhah menyang layanan ing seri lan nyatane, lan ora minangka conto test utawa salinan langka-Piece kanggo iklan, bakal generasi enem bakal dites ing Amerika Serikat utawa China?
  15. +1
    30. november 2017 10:04
    Ing Stalin, Bondar mesthi wis suwe menyang sawmill, lan Biro Desain Sukhoi pindhah menyang sharashka. Jujur, adopsi taunan iki kanggo layanan taun ngarep wis kesel.
  16. 0
    30. november 2017 18:41
    Ora perlu ngomong babagan kekurangan dhuwit ing kene am
    Napa kita butuh 57? Yen kita nggunakake senjata super, kayata arena anti-pesawat, fasilitas Sochi (maneh, kita bakal mbuwang medali ing mungsuh), pabrik tenaga nuklir Turki, lan umume, kabeh negara sing wis ngapura utange lan liya-liyane. bakal perang kanggo kita

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"