Apa anyar babagan kapal selam nuklir "Pangeran Vladimir"? Data katon ing web

58
Jaringan kasebut nerbitake analisis gambar sing muncul ing media kapal selam Rusia anyar "Pangeran Vladimir" saka jinis "Borey-A", laporan koran kasebut. Ngarsane.





Ing wektu sing padha, publikasi nyathet yen ora ana laporan resmi babagan karakteristik kapal selam anyar. Para ahli mung nggawe asumsi babagan owah-owahan ing struktur internal kapal selam adhedhasar gambar sing diterbitake, ing kasus iki saka laporan ing saluran TV Zvezda.

"Iku miturut omongane uwong, sanajan ana laporan babagan kenaikan rudal nganti 20 unit, nyatane, 16 RSM-56 Bulava SLBM tetep ana ing kapal selam," nanging foto sing luwih jelas dibutuhake kanggo konfirmasi iki, cathetan sumber.



Pambangunan 4 kapal selam Borei-A liyane terus, nanging wakil media ora diidini ngluwihi titik tartamtu sajrone upacara kasebut, bisa uga kanggo nyegah motret operator rudal liyane.

Koran kasebut ngelingake yen ing 17 November, kapal selam kapal selam (kaping papat berturut-turut ing kulawarga Borey) proyek 955A - Pangeran Vladimir - ditarik saka galangan kapal pertahanan Sevmash lan diluncurake.

Ing pers Inggris, kapal selam "Pangeran Vladimir" diarani paling mati ing donya.
  • Saluran TV "Star"
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

58 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    29. november 2017 15:53
    Ya, mesthine ora ngerti apa sing anyar utawa malah lawas.
    1. +2
      29. november 2017 15:57
      Kapal selam paling anyar, luwih-luwih, kudu ora bisa diakses wong njaba.
      1. +1
        29. november 2017 16:11
        Lan sing ora asing, pira? nglirik
        1. +3
          29. november 2017 16:18
          Quote: siberalt
          Lan sing ora asing, pira? nglirik

          Oleg hi Prinsip rahasia lawas, kabeh wong ngerti kaya sing kudu dingerteni. hi
        2. +1
          29. november 2017 17:36
          Quote: siberalt
          Lan sing ora asing, pira?

          Sawetara departemen CIA.
        3. 0
          29. november 2017 19:39
          Quote: siberalt
          Lan sing ora asing, pira?

          Pinten sampeyan perlu
    2. + 10
      29. november 2017 15:59
      Dmitry, aku duwe kabar dina iki:
      Nang endi wae aku arep nangis, nang endi wae aku pengin ngguyu ... Iki misteri lengkap!
      Kaya ing dongeng - sing luwih adoh luwih elek!
      1. +1
        29. november 2017 16:12
        Alexander .. Siji artikel, lan sing ora dibeberke. Babagan Pahlawan Pertama Uni Soviet ..
        Kutipan saka Anarkis
        Dmitry, aku duwe kabar dina iki:
        Nang endi wae aku arep nangis, nang endi wae aku pengin ngguyu ... Iki misteri lengkap!
        Kaya ing dongeng - sing luwih adoh luwih elek!
        1. +1
          29. november 2017 18:11
          Kanthi "mitra" sing ora sopan, ora perlu mungsuh. Sekrup ditutup lan kurang perlu kanggo nulis babagan karakteristik kinerja. Kenapa gumunggung? Siji gumunggung, gumunggung, nanging ambruk ing sisihe ... Kita kudu wedi kanggo sing ora dingerteni. Apa sing didol - mangga, lan apa duweke kita - metu saka lawang ... ya
          1. +1
            29. november 2017 19:25
            Sanalika sampeyan dadi banget ditutup, kringet. mungsuh wiwit nyiapake kanggo ancaman teori nemokke saka sisih sampeyan.
            Amarga "Mungsuh sing mungkin" wis kaping pirang-pirang kesempatan, dhuwit lan teknologi, rauh bakal nggawe akeh "ancaman" sing ora bakal bisa kanggo fend wong mati. Diameter usus cilik.
            1. +3
              29. november 2017 21:34
              Kutipan saka a.sirin
              Sanalika sampeyan dadi banget ditutup, kringet. mungsuh wiwit nyiapake kanggo ancaman teori nemokke saka sisih sampeyan.

              Ayo ... Lan tanpa nutup ancaman saka kita padha teka munggah karo - cukup kanggo donya kabèh. ya Ora, sial, ayo ngomong kabeh lan nuduhake, ya. Malah ing taun 90-an, ngambung gusi nganggo kasur, sanajan dheweke ora tekan "pinggiran" kasebut. Minangka kanggo nggawe ancaman kanggo kita ... Ayo! Won Kim diancam dening kabeh wong, lan?...
      2. +3
        30. november 2017 01:57
        Kutipan saka Anarkis
        Dmitry, aku duwe kabar dina iki:
        Nang endi wae aku arep nangis, nang endi wae aku pengin ngguyu ... Iki misteri lengkap!
        Kaya ing dongeng - sing luwih adoh luwih elek!

        Aku bakal nggawe sampeyan ngguyu maneh !! nglirik nglirik ya ya ngguyu ngguyu ngguyu

        Ing numerologi, angka "7" tegese "tandha malaikat" lan nglambangake nasib apik. Nanging, kasunyatan Armada Ketujuh AS nyritakake crita sing beda - armada kasebut katon dikutuk, lan kapal-kapal kasebut terus gagal. Rincian kasebut dilaporake dening agensi berita FAN.

        Sawetara dina kepungkur, komando Armada Ketujuh AS maneh ngandhani manawa penghancur rudal USS Fitzgerald (DDG 62), sing tabrakan karo kapal kontainer ing wulan Juni 2017, entuk rong bolongan ing ngisor garis banyu. Nanging sing paling nggumunake ing crita iki yaiku kapal kasebut rusak tanpa kesalahan kru dhewe - ana ing dek slipway saka dermaga transportasi MV Transshelf. Pangrusak iki diangkut kanggo ndandani menyang Pascagoula Amerika kanggo mrikso gedhe. Nanging, kapal kasebut kudu dibalekake tanggal 27 November amarga retak lan karusakan sing ditemokake.

        Penyelidikan babagan kedadean kasebut nuduhake yen blok keel ing endi lambung kapal sing rusak wis nyolong ing sisih pinggir kapal perusak. Akibaté, rong bolongan dibentuk. Prentah kasebut nganggep ora wajar kanggo ngeterake perusak kanggo ndandani ing kahanan kasebut.

        https://politexpert.net/79083-proklyatie-sedmogo-
        flota-ssha-esminec-ficgerald-poluchil-dve-probo
        iny?utm_source=warfiles.ru

        wassat wassat wassat ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu
  2. +1
    29. november 2017 16:10
    Kutipan: 210 okv
    Ya, mesthine ora ngerti apa sing anyar utawa malah lawas.

    Aku: saiki lagi lungguh ing sawetara kantor lan kasebut kanthi teliti, mriksa gambar.
    Ngomong-ngomong, aku ora ngerti lan ora percaya karo ramalan ing kertu utawa warung kopi. Lan kanca-kancaku loro sing percaya karo kartu rejeki, sing siji malah golek bojone nganggo kartu.
    Ora jelas manawa ramalan lan ramalan dudu goroh: Nostardamus, Mesing utawa Vanga ora ngidini iki ditindakake, nanging kemungkinan kasebut UNIK, lan liya-liyane ...
    1. 0
      29. november 2017 17:33
      Ing asas, akurasi ramalan lan ramalan 50% - bener utawa ora. eseman Isi metu test ing basis acak (tanpa mikir, uncalan dadu, etc.) sampeyan bisa nyana nganti 37% jawaban sing bener. Nanging karo rejeki-marang ing nglukis utawa kertu, "ora kabeh iku supaya prasaja." Loro wong muter kene - customer lan fortuneteller. Peran saka fortuneteller menehi asosiasi non-jelas lan formalize semantically (kombinasi kertu, sawetara jinis gambar ing nglukis). Interpretasi informasi sing diajukake ditindakake dening pelanggan, nyetel kahanan kanggo sesanti. Kira-kira kaya ngono pakaryan kasebut - padha ndeleng foto kasebut, menehi interpretasi miturut pengalaman lan, gumantung saka iku, bisa menehi paramèter kira-kira obyek kasebut. Ora rinci, mesthi. Kajaba iku, kadhangkala ing proses "nimbang", nggunakake kawruh ing wilayah liyane, padha bisa menehi metu temenan non-jelas, nanging pemanggih cukup wicaksana. Sing abstruse Elvish tembung pengalaman lan keahlian eseman
      Foretellers saka opera liyane. Aku ora bakal ngomong babagan Vanga lan Messing - kabeh mbingungake. Vanga, pungkasan taun 80-an: "ing pungkasan abad, Kursk bakal ana ing banyu lan kabeh jagad bakal nangisi." Kepriye kedadeyane, aku ora ngerti.
      Lan Nostradamus ... quatrains dheweke katon ing prinsip:
      x+y+z=a (2.4<a<2.6)
      ngganti nomer utawa, ing kasus iki, pas acara kanggo pas orane katrangan saka jawaban.
      1. 0
        29. november 2017 18:16
        Kutipan saka dzvero
        Vanga, pungkasan taun 80-an: "ing pungkasan abad, Kursk bakal ana ing banyu lan kabeh jagad bakal nangisi." Kepriye kedadeyane, aku ora ngerti.

        Kaping pisanan, Moskow mesthine ana ing banyu. Lan kita kabeh kepingin weruh carane. Ing ngisor lemah bakal lunga, tiba ing kekosongan??? belay Nanging "ujug-ujug" Kursk mlebu ing banyu ... lol Ya, dheweke ora ngerti jenenge lan ora bisa ngucapake. Lan saiki lagi sculpting siji humpbacked ... Layanan khusus digunakake, mbentuk pendapat umum kanggo kita ...
        1. 0
          29. november 2017 19:15
          Iku bab Kursk. Ing sawetara titik, dheweke wiwit ngomong kanthi terang-terangan babagan mbah putri, dheweke nggawe film, dadi "Kursk" sing bisa dirungokake kanthi jelas ing rekaman kasebut. Nalika aku ndeleng pisanan, aku uga kaget - ngendi Kursk, lan ngendi banyu. Sayange saiki wacana ora bisa ditemokake langsung, nanging aku kesed kanggo nonton video, lan uga ora menarik. Aku ora percaya marang wahyu sing kaya ngono. Saka kabeh agama, mung trinitas suci sing kudu diajeni - matan, sopromat lan Inggris eseman Sanajan bisa uga sawetara prediksi duwe dhasar material, durung ana sing nyekel buntut kasebut, dhasar kasebut eseman
  3. +6
    29. november 2017 16:12
    ,, Muga-muga kabeh bisa ditindakake ing kene keprungu
    1. +6
      29. november 2017 16:32
      Apa sampeyan ngandhani Lucian saka Blagoveshchensk!?
      Aku ngerti dheweke, iku wong sing kuwat lan murni;
      Dheweke dhewe nglukis lan nyelehake bata ... wong sing ngerti dheweke tresna marang dheweke! Lan kanggo kita kabeh, ora bakal lara yen paling sethithik kaya dheweke ...
      Biara Svir:



      Lan kaya mangkene (dadi rumah sakit jiwa):
      1. +1
        29. november 2017 16:44
        Samaritan Today, 17:32 ↑
        ,,,Aku ora ana sing nglawan pribadine para ulama,
      2. +5
        29. november 2017 17:42
        Dina iki aku teka tengen publikasi ing net sing aku ora pracaya sing imam kanggo nyalahke kanggo Bukak kasil saka satelit! Apa ora bisa nalika consecration saka roket! Mbokmenawa banyu kasebut salah sistem ... Ketoke, Roskosmos uga kudu menehi sertifikat banyu suci, ngenalake TU utawa GOST ing kana ... Ora bisa dimengerteni ...
    2. +1
      29. november 2017 21:39
      Kutipan saka bubalik
      Muga-muga kabeh bisa mlaku ing kene.

      Ya, nanging padha ora tanggung jawab kanggo asil. Minangka karo Bukak saka Vostochny
    3. 0
      1 Desember 2017 15:01
      Offset!)) Aku pancene ngguyu kanggo dangu
  4. 0
    29. november 2017 16:13
    Umumé, negara mung wajib ora mung duwe sawetara rahasia, nanging uga kanggo nglindhungi kanthi bener. Lan utamane perwira pers sing kepengin weruh kudu ngganti lokasi sing kudune miturut artikel "spionase"!
  5. +3
    29. november 2017 16:18
    Borey-A luwih apik tinimbang sirah Borey ... Borey-B bakal kaya apa? Ketoke, ing Pangeran Oleg, lan malah luwih kamungkinan, Bulava-M wis diinstal ing Generalissimo Suvorov.
  6. +1
    29. november 2017 16:24
    Lan sapa sing bakal nelpon babagan inovasi kapal selam nuklir?! Kasampurnan lumaku terus lan ing samudra bakal ana, kajaba wong-wong sing kudune, mung Gusti Allah sing ngerti.
  7. +1
    29. november 2017 16:47
    Cukup kanggo kita ngerti yen kapal selam kita luwih unggul tinimbang kapal manca. Lan aku yakin manawa kita wis siyap kanggo konfirmasi iki!
    Lan rincian kanggo penggali sing sempit, ora mbentuk kamulyan senjata kita.
    1. 0
      29. november 2017 22:06
      Quote: Mikhanishe
      Lan rincian kanggo penggali sing sempit, ora mbentuk kamulyan senjata kita

      Kabeh uyah tansah ana ing rincian, lan wong-wong sing mbongkar rincian lan umume ngerti wong-wong mau ora ciut-minded. Mesthi, prau kita apik banget, nanging kejaba surak patriotisme, ora ngganggu ngerti rincian (supaya ana ing sirah). "Hurrah" kita kabeh siap lan seneng bengok-bengok (Muga-muga mayoritas, mesthi)
  8. Komentar wis dibusak.
    1. +3
      29. november 2017 17:05
      Kutipan saka rudolf
      Borey-A lan Yasen-M wis diluncurake, lan ora ana informasi babagan tampilan kasebut. Lan iku pleases.

      Halo kanca. hi Pancen bener. Saka kene, ana kurang tangisan urapatriotik lan srach liberal.
      Merata, nyatane, cukup akeh informasi wiwit muncul babagan modernisasi Nakhimych. Lan iku uga apik.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      29. november 2017 21:06
      Kutipan saka rudolf
      wis dibukak, lan ana nul informasi bab katon

      Wolf, halo! hi
      Nalika prau ing banyu, mung superstructure katon. Nanging nalika dheweke pindhah menyang font ing "sled", sampeyan bisa ndeleng luwih akeh: sistem propulsi hydrojet, stabilisator buritan karo ekstensi saka antena jarak-kurang frekuensi. Yen "pasuryan" ora dilapisi, mula bisa ngetung kaliber lan nomer NTA, banjur tikelake asil kanthi 3 lan ngevaluasi KB sing digawa ...
      Mulane, foto kasebut akeh informasi kanggo wong njero ... ya
      Liyane bakal ditambang ing tavern saka obrolan mabuk, saka artikel ing sirkulasi cilik pabrik (aku meh ngomong * mobil cilik *) ... keprungu
      Nanging iki uga ora medeni: ngerti-carane wis suwe ing teknologi, komposisi materi, kondisi suhu lan aditif kanggo ngirim baja non-magnetik ... struktur lan komposisi lapisan anti-hydroacoustic saka lambung ... Isian sing Kulibins didorong menyang PC ...
      IMHO.
      1. Komentar wis dibusak.
  9. +2
    29. november 2017 16:49
    "Sistem pamindahan paling anyar" mesthi keren, nanging apa iku, nyatane, umume?
    1. 0
      29. november 2017 17:19
      Lan sampeyan, Stirlitz, iki ora kudu ipti, amarga iki rahasia gedhe ...
      Utamane amarga artikel kasebut ora nyebutake ...
      Lan kanggo tujuan apa sampeyan kasengsem, aku njaluk ngapura ...
      1. +1
        29. november 2017 20:35
        Dadi dheweke pengin nggunakake analog ing adus. Aku uga ora keberatan. Iku, kaya, njupuk menyang adus lengkap karo awak ing 100 kg ing bobot lan volume saka cocog siji lan ... ora spilling gulung? Utawa mlebu lan ora udan?
        Iku angel piye wae - sistem pamindahan.
        Salah sawijining kapal selam bakal nerangake.
        1. +3
          29. november 2017 21:42
          Kutipan: Vlad.by
          Iku angel piye wae - sistem pamindahan.

          Kutipan saka: sir_obs
          "Sistem pamindahan paling anyar" mesthi keren, nanging apa iku, nyatane, umume?

          Pak! Sampeyan marine! lan sampeyan ora bisa ngerti pepatah iki! Inggih, kanggo siji-hull, bisa dianggep manawa CGB, sing ana ing njero PC, diisi kanthi cara khusus. Nanging Borya minangka awak loro, dheweke duwe kabeh miturut klasik ...
          Mungkin dheweke bingung scribbler karo sistem panggantos ... banjur ana sing bisa dianggep. Dadi aku bingung lan ngira, kaya sampeyan, kanca. Nyuwun
          1. +1
            29. november 2017 22:35
            Iki ora ana ing artikel kasebut, koresponden sing nyebarake video kasebut, lan uga ujar manawa sistem iki nggawe kapal selam ora katon lan bisu.
            Yaiku, nggawa badai salju lengkap, kajaba kabeh sistem "pamindahan" mung ora ana, uga, ing armada kita mesthine.
            Oalah,
            1. +1
              29. november 2017 23:36
              Kutipan saka: sir_obs
              koresponden wis nyebarake iki ing video, lan uga ngandika sing sistem iki ndadekake prau silem ora katon lan bisu.

              Mesthi wae omong kosong!
              Ana INFA sing sistem dipatèni aktif saka gangguan prau dhewe wis diinstal ing Bor lan Yasen. Bab sing padha yaiku ing Wolves lan Virgins ...
              Nanging iki temen beda "lagu bab utama." (karo)
          2. 0
            30. november 2017 00:24
            Nyuwun pangapunten, aku wong pertahanan udara. Tema kapal minangka hobi teknik umum.
            Mulane aku takon. Aku ora nguwasani karo pikiranku dhewe ...
  10. +8
    29. november 2017 16:50
    Ing pers Inggris, kapal selam "Pangeran Vladimir" diarani paling mati ing donya.


    Iku mratelakake panemume sing paling ora kuwatir, kita ora perlu nggedhekake anggaran militer babagan histeria anti-Rusia.
  11. 0
    29. november 2017 16:58
    Ing pers Inggris, kapal selam "Pangeran Vladimir" diarani paling mati ing donya. Dadi saiki padha wedi karo operator rudal kapal selam kita. Aku kepengin weruh apa sing bakal ditindakake sabanjure? Kanthi apa sing anyar "rahasia" lonceng lan singsot?! opo
    1. +2
      29. november 2017 17:08
      Kutipan: Simon
      Ing pers Inggris, kapal selam "Pangeran Vladimir" diarani paling mati ing donya.

      Wong Inggris nyebutake kapal selam anyar kita sing paling mati ing donya, ora amarga wedi banget, nanging supaya bisa ngalahake dhuwit ekstra kanggo pangembangan senjata anyar lan ngunggahake histeria ing donya yen kita minangka Axis of Evil.
  12. +2
    29. november 2017 17:34
    Aku JANCOK ing judhul iki sampeyan. "Data babagan inovasi ing kapal selam nuklir" Pangeran Vladimir "muncul", Nanging, "para ahli mung nggawe asumsi." Maksuté Kepiyé?
    1. 0
      29. november 2017 18:08
      Dadi, dheweke nganggep yen neraka ngerti apa sing ana ing ...
      1. +1
        29. november 2017 18:32
        Quote: Ace Tambourine
        Dadi, dheweke nganggep yen neraka ngerti apa sing ana ing ...

        Wis cetha. Apa SPECIALISTS, kuwi lan judhul. Mung kanggo pyknyt lan mriksa.
        1. +2
          29. november 2017 20:24
          Aku menehi tandha kanthi resik. Ora ngeculke. Wong-wong bakal lara banget.
  13. 0
    29. november 2017 17:51
    Kutipan: Simon
    Ing pers Inggris, kapal selam "Pangeran Vladimir" diarani paling mati ing donya. Dadi saiki padha wedi karo operator rudal kapal selam kita. Aku kepengin weruh apa sing bakal ditindakake sabanjure? Kanthi apa sing anyar "rahasia" lonceng lan singsot?! opo

    Lan carane karo Maces, kaya padha ora ditampa kanggo layanan?
    1. 0
      29. november 2017 17:56
      Su-35 uga bubar dilebokake ing layanan, sing ora nyegah dheweke ana ing Suriah wiwit taun 2015.
    2. 0
      29. november 2017 18:11
      lan ana bedane apa sing bakal tiba ing sirahmu ...? Liner, Sineva, Mace, Poplar, Sarmat ... ?
      Dheweke bakal nampa lan ngirim tanpa kepinginan lan pendapat sampeyan ...
  14. 0
    29. november 2017 18:09
    Laksamana Chernavin, ing wawancara, ujar manawa prau kanthi 20 silo rudal duwe visibilitas sing kurang. tinimbang karo 16. Dheweke khusus nyetel tugas kanggo nggoleki lan ndeteksi SLBM Amer lan mesthi ditemokake ... wassat
    1. 0
      30. november 2017 23:48
      Lan yen sampeyan ora nyetel khusus, sampeyan ora bakal nemokake? Utawa bakal padha golek mung karo 16? Lan 4 liyane bakal flounder nang endi wae dhewe?
      Sing aku ora ngerti apa-apa
  15. 0
    29. november 2017 18:20
    Akhire, padha wiwit nutup ngawut-awut, ing USSR iku rahasia banget serius, banjur padha ngaco kabeh.
    1. 0
      29. november 2017 19:16
      Akhire, ngawut-awut wiwit nutup

      Iku misale jek kula, utawa meneng ditutup beda ing gambar sadurungé?
      1. +3
        29. november 2017 20:32
        Ya uga. Mung yen barel regane luwih saka $ 100, kothak digawe saka kristal, lan saiki digawe saka plywood.
    2. +1
      29. november 2017 20:31
      Dadi dheweke nuduhake apa sing dilebokake ing bokonge ... Mungkin ora ana sekrup, nanging meriam banyu apa wae sing ana ing weteng ...
      1. +1
        29. november 2017 20:49
        Kutipan: Ace Tambourine
        pacare biar patah kepala..

        Ya kabeh padha ngerti
        1. 0
          30. november 2017 23:51
          Lho, ya, ya ... mung wangun lading minangka salah sawijining rahasia utama para ahli hidrologi. Utawa Mungkin ana fairing njaba? Utawa loro ngawut-awut kaya ing Tu-95 ?? :-)
      2. 0
        29. november 2017 22:28
        Banjur sampeyan bisa nyelehake kothak liyane ing macem-macem papan ing kasus kasebut. Nanging, ing gambar kasebut ana tarub kuning, dudu kothak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"