Pakar babagan masa depan pasukan serangan amfibi Inggris

7
Jumlah Marinir Kerajaan bisa dikurangi saka 6600 tentara dadi 5600, saliyane, loro operator helikopter landing bisa ditarik saka Angkatan Laut, mimpin bmpd artikel dening Nick Childs, pegawe saka British International Institute for Strategic Studies.

Pakar babagan masa depan pasukan serangan amfibi Inggris
Landing helikopter operator L12 Ocean



Kaputusan kasebut bisa ditindakake kanthi latar mburi pemotongan belanja pertahanan. Miturut Kementerian Pertahanan Inggris, ora ana keputusan pungkasan sing digawe saiki. Nanging, pasukan amfibi Inggris saya tambah rentan ing jaman saiki, tulis Childs.

Penulis nyathet paradoks tartamtu ing pangembangan pasukan pendaratan donya.

"Angin topan anyar ing Karibia wis nuduhake pentinge amfibi armada lan pasukan pendaratan ing nindakake operasi kanggo menehi bantuan kamanungsan, uga kanggo ngilangi akibat saka bencana alam. Prancis, Walanda lan AS wis ngirim kapal serbu amfibi gedhe menyang Karibia, nalika Inggris ngirim kapal serbu amfibi Ocean lan dermaga transportasi amfibi Mounts Bay. Misi ing ndhuwur njupuk makna anyar ing awake dhewe, utamane ing wilayah Asia-Pasifik, nanging ora mbutuhake kemampuan tempur amfibi sing lengkap.

Ing wektu sing padha, kanthi proporsi populasi sing akeh sing manggon ing wilayah pesisir lan, akibate, masalah keamanan sing saya tambah, kemampuan kanggo ngetrapake pasukan militer ing segara, uga bisa ngarahake utawa mundur yen perlu, dadi luwih akeh. ing dikarepake.

"Ana akeh negara sing ngarahake investasi sing signifikan kanggo kabutuhan kasebut. Nanging, amarga anane ancaman A2 / AD (anti-akses / area-denial), sing dadi tantangan sanajan kanggo Korps Marinir AS, sawetara wong ngupaya nempatake pasukan kasebut ing ngendi wae kajaba wilayah sing aman (permisif). lingkungan). Great Britain minangka salah sawijining negara kanthi pasukan amfibi sing paling maju, mung nomer loro sawise Amerika Serikat. Saiki iki minangka dilema sing kudu diadhepi negara, "ujare penulis.

Miturut dheweke, "investasi signifikan pungkasan ing kemampuan amfibi Inggris dumadi ing taun 1990-an lan awal 2000-an lan diarahake menyang operator helikopter Samudra anyar, loro dermaga helikopter amfibi lan papat dermaga transportasi amfibi."

Nanging, mengko, ambisi negara ing bidang pasukan amfibi suda: tujuane yaiku nyebarake Brigade Marinir 3 sing ora lengkap. Siji dermaga helikopter serbu amfibi wis pensiun lan siji dermaga transportasi amfibi wis didol menyang Australia. Wigati dimangerteni manawa operator serbu amfibi Samudra kudu dipateni wiwit taun ngarep.

"Dheweke ujar manawa kanthi ancaman A2 / AD sing saya tambah akeh, uga risiko sing ana gandhengane karo peluncuran peralatan abot saka kapal dermaga amfibi, panggunaan operator pesawat Inggris anyar kanggo ndhukung pasukan amfibi minangka skenario sing luwih nyata lan cocog. . penerbangan ing kadohan lan dermaga transportasi amfibi kanggo dhukungan lan pangiriman pasokan, "tulis Childs.

Sanajan taktik tradisional 'Storming of the beach' ora ditindakake kanthi serius, para mungsuh saka formula anyar iki percaya yen Inggris bakal kelangan kemampuan sing larang kanggo ngasilake kekuwatan saka segara. "Nggunakake operator pesawat Royal Navy anyar kanggo misi amfibi ora bakal ngganti kapal dermaga helikopter serbu amfibi sing dibangun kanthi tujuan lan, kanthi mangkono, ngancam nyuda kemampuane kanggo nindakake fungsi serangan basis operator lengkap," cathetan artikel kasebut.

Amarga tekanan sing ana, owah-owahan ing pasukan serangan amfibi Inggris katon ora bisa dihindari. Prakawis ingkang utami kados pundi kados pundi ambisi-ambisi nagari ing babagan punika badhe suda, pamrayoginipun panulis.
  • Angkatan Laut Inggris
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

7 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    November 30 2017
    Bapak-bapak warga pulo, aja kesusu...
    Sampeyan saiki mung bisa tindakake ing tangi saka turunane, partner jaban rangkah.
    Utawa ethok-ethok dadi bojo sing pinter, sing gelem njupuk peran ing gulu, nanging ora munggah ing sirah.
    1. +1
      Desember 1 2017
      Ha! Nanging kita wis duwe model kayu saka operator pesawat pisanan, sing ora ana analog ing donya, kanthi cara! Pakaryan bener, dheweke ditutupi)
      1. 0
        Desember 1 2017
        Aku ora ngerti apa sing sampeyan duwe lan apa sing sampeyan duwe ing saindenging jagad)))
        Nanging apa wae bisa, semoga sukses!
  2. 0
    November 30 2017
    Aja nulis kapal - menehi menyang Ukraina! wassat Lan kita bakal njupuk bir, lan kita bakal tindakake geni saka salinan segara! !! wassat
  3. +2
    November 30 2017
    Jumlah Royal Marines bisa suda


  4. 0
    November 30 2017
    Britain bakal kelangan kemampuan terkenal kanggo proyek daya saka segara. "Nggunakake operator pesawat Royal Navy anyar kanggo misi amfibi ora bakal ngganti kapal dermaga helikopter serbu amfibi sing dibangun kanthi tujuan lan, kanthi mangkono, ngancam nyuda kemampuane kanggo nindakake fungsi serangan basis operator lengkap," cathetan artikel kasebut.

    Mung Angkatan Laut AS saiki bisa nggambarake landing amfibi ... Angkatan Laut Inggris ora bisa nglawan mungsuh sing luwih serius .. Nanging cukup bisa nyerang komunikasi laut, perang nglawan kapal selam. Armada dheweke cukup serius. Mung yen rudal penerbangan lan anti-kapal wis pegatan akeh lan kapal selam diesel-listrik padha.
  5. 0
    Desember 1 2017
    Padha mbokmenawa mutusaké sing armada ora perlu landing kapal - kanggo dangu, inefficiently, ing ngarsane pesawat transportasi militèr. Kajaba iku, saka peralatan abot lan gaman, mung duwe transporter articulated (APC) kanthi lengkap udhara lan howitzer cahya 105-mm. Kanggo kebangkrutan ing pesisir utawa ing ambane saka kelompok sabotase cilik saka komando, ana cukup kendaraan (kerjasama militèr-technical padha, kapal selam, helikopter, prau lan prau inflatable) saka kapal lumahing liyane.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"