Review militèr

Borisov: Kapal kanthi pluru tliti dhuwur bakal dadi prioritas kanggo bagean angkatan laut saka program senjata

20
Pambangunan kapal zona cedhak segara kanthi rudal jelajah tliti dhuwur lan kapal selam strategis lan multi-tujuan bakal dadi titik utama bagean laut saka program persenjataan negara (SAP) kanggo dekade sabanjure, TASS pesen saka Wakil Menteri Pertahanan Yuri Borisov.


Borisov: Kapal kanthi pluru tliti dhuwur bakal dadi prioritas kanggo bagean angkatan laut saka program senjata


Minggu kepungkur, rapat sing dipimpin dening Panglima Tertinggi Vladimir Vladimirovich Putin rampung ing Sochi. Iki dibahas kanthi rinci babagan program persenjataan negara anyar nganti 2027 babagan pangembangan Angkatan Laut armada. Ketentuan utama sing wis digawe karo sampeyan wis disetujoni,
Borisov ngandika ing rapat karo pimpinan IMF lan wakil saka USC.

Miturut dheweke, "penekanan utama ing periode 10 taun sing bakal teka bakal dilebokake ing pambangunan kapal ing zona segara sing cedhak, dilengkapi presisi dhuwur. gamankalebu rudal jelajah.

Armada nuklir strategis lan kapal selam multi-tujuan uga bakal dikembangake, kapal-kapal zona laut adoh (kapal penjelajah rudal nuklir) "Admiral Nakhimov" lan "Pyotr Veliky" bakal didandani lan dimodernisasi. We kudu akèh karya
tambah Wakil Menteri.
Foto sing digunakake:
RIA Novosti / Grigory Sysoev
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 30. november 2017 15:32
    +4
    Ya, lan iki kabeh bisa dingerteni. Mbangun!. Lan tanpa obrolan sing ora perlu!
    1. arep
      arep 30. november 2017 15:39
      + 11
      Mesthi ana latihan - apa, banjur dicritakake.
      1. oke077
        oke077 30. november 2017 16:32
        +2
        Iki dudu prioritas ... Kita ora ndemek para ahli strategi ... Nanging prioritas ing senjata konvensional yaiku siji kanggo dasawarsa. Nggawe sistem informasi pertempuran modern adhedhasar pangembangan maju sing nyedhiyakake deteksi wektu nyata lan sebutan target kanggo presisi dhuwur lan gaman liyane ing segara, darat lan ing udhara ..... Mungkasi ngrungokake ....
  2. yowis
    yowis 30. november 2017 15:34
    +6
    Istilah "dhuwur-presisi" keluwih-luwih. Rudal kudu dijamin nyebabake karusakan sing ora bisa ditampa kanggo target. Meh nul panyimpangan mung kahanan saiki.
    1. cniza
      cniza 30. november 2017 15:47
      0
      Ya, istilah iki ora bisa digunakake kanggo roket, roket minangka proyektil sing dipandu.
      1. x.andvlad
        x.andvlad 30. november 2017 15:54
        +4
        ing wektu 10 taun sing bakal teka bakal ditindakake ing pambangunan kapal ing zona segara cedhak, dilengkapi gaman presisikalebu rudal jelajah.
        Kita ngomong babagan senjata kanthi tliti kanthi umum, lan ora mung misil.
  3. roket757
    roket757 30. november 2017 15:37
    +4
    Kabeh iki minangka bedhil sing ora digantung ing tembok !!!
    Wis ora sedhih maneh, medeni.
    1. Esoterik
      Esoterik 30. november 2017 16:43
      +5
      Kutipan saka roket757
      Wis ora sedhih maneh, medeni.

      Medeni nalika petugas wedi (isin) mlaku-mlaku ing dalan nganggo seragam militer ... Saiki iki wis medeni ...
      1. roket757
        roket757 30. november 2017 19:11
        +4
        Iki petugas aneh, bek, yen wedi utawa isin ing negara asale ... penjajah, algojo, iki topik liyane, lemah ing sikile kudu diobong!
        Babagan gaji sing ngemis, sikape sing ora becik saka sebagian masyarakat, nanging supaya ilang harga diri lan nyenengi macem-macem omong kosong ... dudu topikku, aku ora ngerti lan ora nindakake. kanggo nerangake.
        Lan akumulasi massa senjata agawe sing akeh banget dening mungsuh politik lan ekonomi ora bisa nggegirisi wong normal siji - iku medeni, amarga kabeh iki bisa nembak / njeblug ing kepinginan wong bodho / scumbag ... proteksi mutlak durung diciptakake. marang iki.
      2. venik
        venik 30. november 2017 20:14
        +2
        Kutipan saka Esoterik
        Medeni nalika petugas wedi (isin) mlaku-mlaku ing dalan nganggo seragam militer ... Saiki iki wis medeni ...

        =========
        Lan kene wis "Aku ora ngerti" ....!! Iki sing ing RUSSIA OFFICERS wedi (utawa isin) ing FORMULA kanggo mlaku????? Apa sampeyan serius? Utawa "mung kanggo seneng-seneng"???
        PS Aja nulis Omong kosong!!!
        PPS Sayange sampeyan ora bisa downvote komentar!!!!
  4. Andrey saka Chelyabinsk
    Andrey saka Chelyabinsk 30. november 2017 16:05
    +3
    Sedhih banget lan bisa ditebak.
    Kanthi Angkatan Laut, kita kayane kudu pamit
    1. weksha50
      weksha50 30. november 2017 17:17
      +2
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      Sedhih banget lan bisa ditebak.
      Kanthi Angkatan Laut, kita kayane kudu pamit


      Pesimis banget ... Armada, nyatane, wiwit urip maneh ... Lan ing sawetara taun, sanajan sawetara lusin, kekuwatane ora bisa urip maneh ...
      Butuh sabar lan ikhlas...
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 30. november 2017 19:07
        +3
        Kutipan saka weksha50
        Terlalu pesimis...

        Aku realis
        Kutipan saka weksha50
        Armada, nyatane, wis wiwit urip maneh ...

        Miturut komposisi kapal - ora diwiwiti. Ing kana, stagnasi terus kaya saiki, lan ing dasawarsa lan setengah, nalika kapal pungkasan Uni entek ...
    2. Perang Alexander
      Perang Alexander 30. november 2017 17:49
      +2
      Kene sampeyan kudu katon, fregat pr 22350 kudu diselehake ing Yantar lan ing Galangan Kapal Amur!
    3. venik
      venik 30. november 2017 20:17
      +1
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      Sedhih banget lan bisa ditebak.
      Kanthi Angkatan Laut, kita kayane kudu pamit

      ==================
      Wong kang mimpin! KABEH ILANG!!!!!!! Gypsum - dibusak! Klien lunga! Kabeh-kabeh-kabeh!!! Wong kang mimpin! Apa sing kudu dilakoni???? KABEH wis ilang!!! (luwih - beret ing tutuk - minangka "gag" (film "Diamond Hand")
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 30. november 2017 21:25
        +2
        (Desahan berat) Tinimbang bengok-bengok ing Internet, sampeyan bakal njupuk lan nimbang kepiye carane bisa urip kanthi pendekatan kasebut ing 2030
  5. Vadim dok
    Vadim dok 30. november 2017 16:22
    0
    Tansah warta ing FUTURE!
  6. Perang Alexander
    Perang Alexander 30. november 2017 17:45
    +2
    Prioritas yaiku korvet, frigat pr 22350 lan pr 22350M - kapal selam bakal luwih cedhak karo Destroyer
  7. Veteran
    Veteran 30. november 2017 20:19
    +5
    Borisov duwe tali bahu sing langka, dheweke dudu wong militer, dheweke duwe gelar penasihat negara nyata Federasi Rusia kelas 1, miturut tali bahu kasebut, dheweke ditetepake minangka pegawai negeri sing ngganti jabatan jenderal tentara. babagan.
  8. Fedya2017
    Fedya2017 30. november 2017 21:38
    +1
    Ora ana pluru tliti dhuwur saka kapal kita sing bakal mbantu perang nglawan AUG Amerika ... Satelit bakal dinetralake luwih dhisik. Ora bakal ana sing bisa dideteksi, nggolongake mungsuh lan menehi sebutan target. Miwiti perang kanthi tutup mata dijamin bakal kalah perang ... "Ora ana teknik nglawan kethokan, kajaba kethokan liyane." Kita ora duwe "crowbars" dhewe ing wangun AUG karo pesawat AWACS basis operator lan ora samesthine ing mangsa foreseeable ...