Review militèr

FBI: Kita bakal nerusake praktik nyekel Rusia ing negara katelu

102
Biro Investigasi Federal AS ngumumake yen dheweke ora duwe niat kanggo ninggalake praktik nangkep warga Rusia ing negara katelu sing ngancam keamanan Amerika Serikat lan dikarepake dening FBI. Direktur FBI Christopher Ray, sing wis dadi kantor wiwit Agustus 2017, nggawe pratelan kasebut ing sidang kongres.


Pernyataan direktur FBI RIA News:
Kita ora duwe persetujuan ekstradisi karo Rusia, dadi yen dheweke tetep ing Rusia, kita ora ngarep-arep bisa ndeleng ing AS. Nanging yen lelungan, dheweke bakal nandhang masalah, amarga dheweke dadi buronan sing dikarepake FBI.


FBI: Kita bakal nerusake praktik nyekel Rusia ing negara katelu


Ketoke, reaksi Rusia marang tumindak sing ora jelas saka Amerika Serikat iki mung bakal ditindakake yen FBI nangkep sawetara kantong dhuwit utawa "pilihan wong" nalika liburan ing "negara katelu". Ing kabeh kasus liyane, negara kita isih diwatesi karo ekspresi "prihatin" lan pernyataan babagan "langkah-langkah respon sing bisa ditindakake." Penangkapan warga AS "liburan", sanajan dheweke ngancam keamanan Federasi Rusia, Rusia durung ditindakake.
Foto sing digunakake:
Wikipedia
102 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 1 Desember 2017 06:58
    + 29
    Lan layanan khusus kita wis entek pitakonan kanggo wong njaba, ora bisa njaluk miturut "hukum"?
    1. siberalt
      siberalt 1 Desember 2017 07:05
      + 34
      Kremlin uga ora nyekel dhewe. Ana akeh conto iki.
      1. 210okv
        210okv 1 Desember 2017 07:08
        +7
        Sapa sing nyekel "dhewe"? Ing kene kabeh normal ing njero.
        Quote: siberalt
        Kremlin uga ora nyekel dhewe. Ana akeh conto iki.
        1. Scone
          Scone 1 Desember 2017 07:21
          +9
          Kutipan: 210 okv
          Mung tanpa ambisi Kremlin lan mbuwang dhuwit ing wektu ..

          Mung ana sing ngandhani yen penahanan wong Rusia ing luar negeri saiki bakal luwih kerep. opo ing babagan iki, tutup kasur ora beda karo tembung kasebut.
          IMHA.
          1. esaul
            esaul 1 Desember 2017 09:09
            +6
            Kutipan: 210 okv
            Lan layanan khusus kita wis entek pitakonan kanggo wong njaba, ora bisa njaluk miturut "hukum"?

            Kutipan: 210 okv
            Sapa sing nyekel "dhewe"? Ing kene kabeh normal ing njero.
            Quote: siberalt
            Kremlin uga ora nyekel dhewe. Ana akeh conto iki.

            Kutipan saka Scone
            Kutipan: 210 okv
            Mung tanpa ambisi Kremlin lan mbuwang dhuwit ing wektu ..

            Mung ana sing ngandhani yen penahanan wong Rusia ing luar negeri saiki bakal luwih kerep. opo ing babagan iki, tutup kasur ora beda karo tembung kasebut.
            IMHA.

            Guys, sampeyan paling sethithik njupuk kapentingan - apa kita tansah ngilangke dhéwé.
            Kene sawetara pranala cepet kanggo sampeyan. Banjur soko sampeyan seneng ngomong babagan ompong lan smeared snot. kanggo tumindak minangka kelangan lan implacable, mesthi, becik

            Layanan khusus Rusia mbales dendam marang teroris kanggo Domodedovo ing Turki
            https://sobesednik.ru/investigation/rossiiskie-sp
            etssluzhby-otomstili-terroristam-za-domodedovo-v-
            basa Turki

            Putin mrentah badan intelijen kanggo males para diplomat Rusia
            https://lenta.ru/news/2006/06/28/putin/
            Ana ora cukup wektu, supaya iku bakal bisa kanggo uncalan liyane.

            https://www.youtube.com/watch?v=amSwD5EkUbQ
            1. tandha_rod
              tandha_rod 1 Desember 2017 09:16
              +6
              Matrasnikov ora kena pengaruh saka pesenan Putin.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Victor.12.71
                  Victor.12.71 1 Desember 2017 11:12
                  +1
                  Kutipan saka esaul
                  RUSIA MALAS AMERIKA KARYA PARA PEGAWAI SING DIPATI ING SYRIA

                  Wah, wis mudhun dadi 30, aku maca babagan 200 perwira AS lan Israel. Yen iki kedaden, siji Israel bakal cukup kanggo Smash kontingen winates saka Federasi Rusia lan Damaskus bakal tiba ing sawetara minggu maksimum.
                  1. esaul
                    esaul 1 Desember 2017 12:26
                    +6
                    Kutipan: Victor.12.71
                    Kutipan saka esaul
                    RUSIA MALAS AMERIKA KARYA PARA PEGAWAI SING DIPATI ING SYRIA

                    Wah, wis mudhun dadi 30, aku maca babagan 200 perwira AS lan Israel. Yen iki kedaden, siji Israel bakal cukup kanggo Smash kontingen winates saka Federasi Rusia lan Damaskus bakal tiba ing sawetara minggu maksimum.

                    Komentarku wis dibusak lan bisa uga menyang titik.
                    Dene tembung sampeyan, ora ana katrangan babagan rong atus perwira Barat sing diserang. Angka angka ing wilayah 30. Lan minangka regards
                    Kutipan: Victor.12.71
                    Yen iki kedaden, siji Israel bakal cukup kanggo Smash kontingen winates saka Federasi Rusia lan Damaskus bakal tiba ing sawetara minggu maksimum.

                    banjur sampeyan ora perlu overestimate militansi saka Israel. Nglawan Palestina sing bersenjata cilik, dheweke dadi pahlawan. Nanging nalika Hizbullah ngobong udakara patang rolas Merkav, dheweke uga ora nyebar babagan iki - dheweke mateni database lan mung mbatesi serangan udara.
            2. g1v2
              g1v2 1 Desember 2017 13:08
              +6
              Aku bakal nambah. Mung bubar, wong loro kita ditarik metu saka pakunjaran Turki, diijolke karo anggota Mejlis sing lungguh karo kita. Wong Turki nuduh wong loro iki ngilangake paling ora 7 pejuang Chechnya lan komandan lapangan ing Turki. Ana wong lan karya lagi ditindakake. nglirik
              Bab liyane yaiku langkah-langkah kasebut ora mesthi ditrapake. Layanan rahasia ora duwe tugas kanggo ngukum utawa mbales dendam. Tugase yaiku ngrampungake masalah negara kanthi cara sing paling efektif. Yen kanggo ngurangi ancaman teroris ing Federasi Rusia iku perlu kanggo liquidate wong, padha bakal nindakake. Utawa bisa nggunakake cara liya - contone, kanggo rembugan karo wong, lan liya-liyane. Tch sadurunge main Mercader, sampeyan kudu ngerti apa akibat sing bakal ditindakake lan tujuan apa sing bakal ditindakake. Menawi sampun kaleresan, ya Allah. Yen ora, luwih becik nggunakake cara liya. Contone, hacker. Nyuwun
          2. Kapten Pushkin
            Kapten Pushkin 1 Desember 2017 11:26
            +2
            Kutipan saka Scone
            Mung ana sing ngandhani yen penahanan wong Rusia ing luar negeri saiki bakal luwih kerep. apa ing gati, toppers kasur ora setuju karo tembung.

            Pranyata Amerika Serikat ora ndhelikake maneh yen, nyatane, iki minangka klompok kejahatan terorganisir (negara kriminal terorganisir) lan kanthi terang-terangan nyuarakake rencana kanggo nyulik wong.
          3. Nikolai Yunani
            Nikolai Yunani 2 Desember 2017 01:58
            +2
            Kutipan saka Scone
            Kutipan: 210 okv
            Mung tanpa ambisi Kremlin lan mbuwang dhuwit ing wektu ..

            Mung ana sing ngandhani yen penahanan wong Rusia ing luar negeri saiki bakal luwih kerep. opo ing babagan iki, tutup kasur ora beda karo tembung kasebut.
            IMHA.

            iku kurang perlu kanggo drive liwat negara musuhan kanggo kita ing guise saka dongeng sing wong biasa niFFchemniFFinovat lan tresna Rusia ing wektu sing padha !!! nglirik ya wassat ngguyu ngguyu ngguyu apik apik apik
        2. kanggo
          kanggo 1 Desember 2017 07:33
          + 16
          Kanggo wektu sing suwe aku wis maca analytics ing ngendi ide kasebut nyatakake yen akeh oligarki Rusia kanggo Kulon minangka langkah penengah kanggo nyekel Rusia. Padha "dibantu" karo privatisasi, lan padha nggawe sistem kang kabeh akun ing kontrol lengkap (offshores rahasia minangka mitos). Mboko sithik, oligarki Rusia bakal "ngedol" aset kasebut menyang penulis sistem kasebut kanthi sukarela - kanthi paksa. Bagéyan saka aset Rusia bakal dituku kanthi resmi. "Golden Horde 2.0", intelektual, licik - ora ranté, ora belenggu. Apik dikemas - "demokrasi lan kamardikan." More lan liyane ndhukung kasunyatan. Oligarki kita kudu milih tengen utawa kiwa. Negara-negara wis ngumumake tanggal wiwitan " reresik". hi
          1. andrey
            andrey 1 Desember 2017 08:12
            +4
            FBI: Kita bakal nerusake praktik nyekel Rusia ing negara katelu
            pangilon, iki: njupuk M.Bohm, utawa Greg, utawa Mark tengen ing studio ... nanging apa? propagandists nglawan Rusia, provokator banyu murni ...
            1. Elk sing sopan
              Elk sing sopan 1 Desember 2017 08:51
              + 10
              Quote: Andrey Yurievich
              mirrored, iki: njupuk langsung menyang studio

              Sayange, kemungkinan kita kanggo penahanan unlimited p-owls, kanggo sijine iku mildly, Luwih winates. Aku meh ora bisa mbayangno carane layanan khusus kita nyekel lan njupuk menyang Rusia kanggo nyoba adil warga Amerika, contone, saka Republik Ceko, Israel, Uni Emirat Arab, utawa, uga, saka Baltik. Lan penahanan ing Rusia bakal nyebabake skenario "Leningrad" (S. Shnurov): "Padha bakal mblokir tapel wates kanggo kita. Pariwisata sampeyan ..." Wisatawan manca ing Rusia bakal dadi tamu saka Belarus, Armenia sing cerah lan Uzbekistan. Secara pribadi, pendapatku - jawaban pangilon ora bakal bisa digunakake. Bo ora ana kemungkinan. Kajaba, ing tapel wates karo Nezalezhnaya, mbukak titik resepsi kanggo gromodians Merikan. Njupuk wong, contone, 100 ewu. Merikan rubles saben sirah (yen ana document konfirmasi kewarganegaraan saka barang sing didol ing toko lan Grosir), karo adol maneh sakteruse menyang tanah air sajarah (karo ijol-ijolan kanggo warga kita dipenjara dhewe) 500 ewu saben.
              1. Kapten Pushkin
                Kapten Pushkin 1 Desember 2017 11:31
                +2
                Quote: Sopan Elk
                Kajaba, ing tapel wates karo Nezalezhnaya, mbukak titik resepsi kanggo gromodians Merikan. Njupuk wong, contone, 100 ewu. Merikan rubles saben sirah (yen ana document konfirmasi kewarganegaraan saka barang sing didol ing toko lan Grosir), karo adol maneh sakteruse menyang tanah air sajarah (karo ijol-ijolan kanggo warga kita dipenjara dhewe) 500 ewu saben.

                Kanggo hryvnia Amerika, Khokhols lan Potroshenko lan Turchinov bakal diseret, lan paspor Amerika bakal dilurusake kanggo impor Odessa ...
              2. Mich 1974
                Mich 1974 2 Desember 2017 03:04
                +2
                Oh, kita ora perlu nggantung mie ing kuping kene Aku meh ora bisa mbayangno - bakal diwenehi tanpa sampeyan. Contone - kanggo nerbitake informasi ing Asia Tengah lan Afghanistan sing "kita tuku urip Amerika ing - 50.000 dolars saben." apik Ya, dheweke bakal diseret menyang kita amarga nalika dheweke dikirim menyang pasar budak Afrika. lol
                Ya, kita ora duwe papan kanggo nyelehake wong Amerika iki. ))
      2. SPACE
        SPACE 1 Desember 2017 08:32
        +1
        Quote: siberalt
        Kremlin uga ora nyekel dhewe.

        Ing sadhuwure gunung ora ana sing duwe dhewe, mula padha nguntal bledug ...
      3. Kent0001
        Kent0001 1 Desember 2017 10:42
        0
        Dheweke ora butuh. Lan carane nyekel "dhewe", dudu camille, nanging))))
      4. basa Slowakia
        basa Slowakia 1 Desember 2017 13:59
        +2
        Aja ngganggu, padha kudu nyimpen mallard Senator Kerimov. Sawise kabeh, Kerimov isih akeh sing kudu ditindakake kanggo urip sing apik kanggo masarakat, lan wong Prancis, asu, dicekel. Mungkin Kerimov pengin nransfer 400 yuta euro sing padha menyang dana pensiun, panti asuhan, lan wong liya sing butuh?
        1. Sling cutter
          Sling cutter 1 Desember 2017 16:17
          +2
          Kutipan: Slovak
          Aja ngganggu, padha kudu nyimpen mallard Senator Kerimov. Sawise kabeh, Kerimov isih akeh sing kudu ditindakake kanggo urip sing apik kanggo masarakat, lan wong Prancis, asu, dicekel. Mungkin Kerimov pengin nransfer 400 yuta euro sing padha menyang dana pensiun, panti asuhan, lan wong liya sing butuh?

          Inggih, sampun dipunwiwiti.
    2. finch
      finch 1 Desember 2017 08:17
      +3
      "Wong sing ora peduli karo kewajiban sing paling sithik, sing paling ora adil, sing paling ora bener, wong sing ora ngakoni martabat manungsa, sing ora ngakoni wong sing bebas utawa pikiran sing bebas." - bab Anglo-Saxon, ing mratelakake panemume Kita kabeh, Alexander Sergeevich, amarga genius!
      1. Esso
        Esso 1 Desember 2017 08:41
        +4
        Iki tegese kita kudu taktik kanggo nyekel agen FSB ing wilayah negara katelu lan deportasi menyang Rusia, iku uga perlu kanggo nindakake padha karo WADA lan McLaren Nalika nyoba kanggo ilegal nyekel warga kita, agen kita kudu numpes agen FSB Sabanjure, ngancam negara yen nyoba nyekel warga negara kita kanthi tuduhan AS, sanksi bakal dileksanakake, lan turis kita bakal ditolak mlebu menyang negara iki.
        1. IL-18
          IL-18 1 Desember 2017 09:46
          +2
          Napa agen kita kudu numpes agen FSB?
          1. Ami du peuple
            Ami du peuple 1 Desember 2017 11:29
            0
            Kutipan saka Esso
            ... agen kita kudu numpes agen FSB ing titik

            Kutipan: IL-18
            Napa agen kita kudu numpes agen FSB?
            Aku maca maneh kaping pindho lan ngerti: Esso dihormati bingung FBI karo FSB. Ora ana sing kedadeyan. ngguyu
        2. Kent0001
          Kent0001 1 Desember 2017 10:48
          0
          Sampeyan ngimpi sanadyan.
        3. Kapten Pushkin
          Kapten Pushkin 1 Desember 2017 11:37
          +1
          Kutipan saka Esso
          Luwih ngancam negara yen nyoba nyekel warga negara kita kanthi tuduhan AS, sanksi bakal dileksanakake lan turis kita bakal ditolak mlebu menyang negara iki.

          Mungkin ora nglarang, nanging mesthi nyatakake yen negara kasebut ora aman kanggo warga Federasi Rusia, yen lelungan ing kana ora dianjurake. Langkah luwih - gumantung ing reaksi saka Kepemimpinan negara voiced.
          1. Nikolai Yunani
            Nikolai Yunani 2 Desember 2017 02:07
            +1
            Quote: Kapten Pushkin
            swara sing negara kuwi lan kuwi ora aman kanggo warga Federasi Rusia, sing lelungan ana ora dianjurake.

            dudu "negara kaya ngono", nanging negara Nata + liyane saka enem lan admirers Amerika !!! negatif negatif wassat wassat ngguyu ngguyu ngguyu
          2. Esso
            Esso 2 Desember 2017 15:18
            0
            Ing antisipasi, supaya kepinginan ora muncul!
    3. Hiu
      Hiu 1 Desember 2017 08:45
      +6
      Impotensi wis mangan kabeh ndhuwur pamrentahan Rusia, saka peradaban lan komitmen kanggo nilai-nilai universal sing lara. ora bakal rampung apik. Kanggo kula, iki carane kita dikembangke minangka bajingan ngomong babagan patriotisme. Saben uwong main peran.
      1. GRF
        GRF 1 Desember 2017 10:01
        +1
        Kutipan saka hiu
        Impotensi wis mangan kabeh ndhuwur pamrentahan Rusia, saka peradaban lan komitmen kanggo nilai-nilai universal sing lara. ora bakal rampung apik. Kanggo kula, iki carane kita dikembangke minangka bajingan ngomong babagan patriotisme. Saben uwong main peran.


        Apa sampeyan pengin ninggalake? )
        Dadi apa santai kanggo ngunjungi mungsuh kanggo ngunjungi ...

        Aaaaaa... Lan aku ora peduli...
        Ya, ndeleng mayoritas wong sing lara, angel ngerteni kesehatane, ora kabeh wong bisa ndeleng, nanging arang aktif kanthi vitamin bakal mbantu)
    4. sub307
      sub307 1 Desember 2017 11:36
      +3
      "Penangkapan warga AS" nalika liburan ", sanajan dheweke ngancam keamanan Federasi Rusia, Rusia durung nindakake." Lan ketoke ora bakal kelakon ing mangsa ngarep. Lan kanggo "kantong dhuwit" kita, aku mung kanggo ... Para senator sing diarani, kayata Kerimov, mesthi ditembak ing China wis ana ing stadion.
    5. Valentina Deineka
      Valentina Deineka 1 Desember 2017 15:48
      +1
      Layanan khusus nindakake perintah pimpinan. Ana pesenan - bakal entuk, ora ana pesenan - ora bakal kena. Ora ana pitakonan babagan layanan khusus.
    6. NEXUS
      NEXUS 1 Desember 2017 15:55
      +3
      Kutipan: 210 okv
      Utawa impotensi mangan kabeh?

      Aku wis ngomong suwe ... kenapa spesialis kita ora njupuk warga AS lan Inggris sing curiga saka negara katelu? Lan pitakonan kapindho, ing ngendi pangayoman negara kita kanggo warga negara? Ing USSR, ora ana bajingan kasur warga USSR sing wani ndemek driji ing endi wae ing saindenging jagad ...
  2. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 1 Desember 2017 07:00
    + 16
    . Ing kabeh kasus liyane, negara kita isih diwatesi karo ekspresi "prihatin" lan pernyataan babagan "langkah-langkah respon sing bisa ditindakake."

    Dadi ... Kremlin ora kasengsem ing kabeh perkara cilik, lan kanggo nanggepi penahanan programer kita, ora ana siji-sijine penahanan pembalasan warga AS sing diterusake ... wong miskin, ketoke kanggo intransigence ing masalah ngiyanati negara.
    Tolley minangka kasus penipu Rodchenkov ... ngapusi akeh tes doping marang para atlit kita lan mlayu menyang AS ... dheweke entuk jar manis (apartemen lan mobil) kanggo iki ... Aku ngremehake wong kaya ngono. kanggo inti.
    Lan sampeyan ngerti, impunity nyebabake permissiveness ... deuce kanggo Kremlin kanggo inaction.
    1. gby
      gby 1 Desember 2017 09:11
      +2
      Quote: LYOKHA padha
      Lan sampeyan ngerti, impunity nyebabake permissiveness ... deuce kanggo Kremlin kanggo inaction.

      Akeh pengkhianat mati alon-alon amarga macem-macem panyebab domestik lan penyakit aneh. nglirik supaya aku mikir Kremlin makarya.
      1. IL-18
        IL-18 1 Desember 2017 09:48
        +3
        Selendang saka sistem sing salah wis suwe saya suwe.
      2. Victor.12.71
        Victor.12.71 1 Desember 2017 11:16
        0
        Kutipan saka ghby
        Akeh pengkhianat mati alon-alon amarga macem-macem panyebab domestik lan penyakit aneh. nglirik supaya aku mikir Kremlin bisa digunakake.

        Inggih, ya, banjur sing Viktor Ivanovich Belenko lan Stanislav Levchenko quietly cekikikan ing bayangan sampeyan. Iki loro inflicted karusakan banget serius ing USSR, terakhir iki dihukum pati.
    2. Stirbjorn
      Stirbjorn 1 Desember 2017 11:13
      +1
      Quote: LYOKHA padha
      Dadi ... Kremlin ora kasengsem ing kabeh perkara cilik, lan kanggo nanggepi penahanan programer kita, ora ana siji-sijine penahanan pembalasan warga AS sing diterusake ... wong miskin, ketoke kanggo intransigence ing masalah ngiyanati negara.
      Nanging carane Karimov dicekel, apa koor wungu ... uga, sing dingerteni, oligarki iku kekuatan kita!
    3. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 1 Desember 2017 11:47
      +1
      Quote: LYOKHA padha
      Tolya minangka kasus penipu Rodchenkov ... ngapusi pirang-pirang tes doping marang para atlit lan mlayu menyang AS ..

      Bener, Rodchenkov katon kaya agen rahasia sing salah ditangani.
      WADA nyurung dheweke dadi kepala laboratorium ing Rusia. Tekan saka Kanada lan njupuk jabatan, dheweke langsung wiwit ngedol doping, adol kadang kanthi ngapusi, kanthi kedok suplemen diet, kadhangkala kanthi janji kanggo ndhelikake asil tes, nalika kanthi blackmail yen ora tuku, dheweke ngapusi tes. Kajaba iku, dheweke miwiti ngrusak conto doping sing ora resmi. Sing. disiapake basis kanggo kabeh iki "laporan McLaren". Lan sanalika dheweke ngrasa yen dheweke bisa dicekel bagasi, dheweke mlayu menyang Amerika Serikat menyang kurator kanggo perlindungan lan mbayar biaya.
  3. samarin1969
    samarin1969 1 Desember 2017 07:03
    +1
    A precedent pantes ... Carane "senator" Pugachev lan "wong-wong kaya dheweke" aran ana ... Mbokmenawa wis ana kamungkinan legal kanggo ngirim wong lanang karo "fitur rai unmemorable." nglirik
  4. Herkulesych
    Herkulesych 1 Desember 2017 07:09
    + 15
    Bab sing padha dianggep padha - kita kudu nggawa limang Yankees menyang Lubyanka kanggo saben kita, lan ngganti siji kanggo siji, lan aja menehi adoh saka Amerika ing wangun "sikep muhibah"! Lan pemerintah kita kudu langsung tumindak. mungkasi mumbling babagan sawetara jenis "kemitraan" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1. tukang kayu
      tukang kayu 1 Desember 2017 07:21
      +2
      Dadi kaya ngono, wedhus dibuwang nganggo baji, nanging mung njupuk sapa? Swindler Grishka Vinnik utawa Michael Bohm? Dadi dheweke ora bakal menehi sen sing rusak kanggo dheweke))) ora larang regane kanggo kasur gavrik)))
    2. Volodya
      Volodya 1 Desember 2017 07:31
      +1
      Kutipan: Herculesych
      Bab sing padha dianggep padha - kita kudu nggawa limang Yankees menyang Lubyanka kanggo saben kita, lan ngganti siji kanggo siji, lan aja menehi adoh saka Amerika ing wangun "sikep muhibah"! Lan pemerintah kita kudu langsung tumindak. mungkasi mumbling babagan sawetara jenis "kemitraan" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3. Stirbjorn
      Stirbjorn 1 Desember 2017 11:15
      +2
      Kutipan: Herculesych
      Bab sing padha dianggep padha - kita kudu nggawa limang Yankees menyang Lubyanka kanggo saben kita, lan ngganti siji kanggo siji, lan aja menehi adoh saka Amerika ing wangun "sikep muhibah"! Lan pemerintah kita kudu langsung tumindak. mungkasi mumbling babagan sawetara jenis "kemitraan" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Para oligarki ora tuku kastil saka kita, sing ora kejawab, wong Amerika biasa?! Kanggo miwiti, sampeyan bisa mungkasi nandur modal milyar ing utang AS - iki bakal dadi jawaban kanggo wong-wong mau !!!
  5. Monetniy
    Monetniy 1 Desember 2017 07:17
    +5
    Iku ndadekake pangertèn kanggo nanggapi pangilon kanggo serangan kuwi!
    1. iLiitisitch
      iLiitisitch 1 Desember 2017 07:32
      + 14
      Kutipan saka Monetniy
      Iku ndadekake pangertèn kanggo nanggapi pangilon kanggo serangan kuwi!

      Apa jenis pangilon nalika Kementerian Keuangan nandur modal ing sekuritase wedhus kasebut. Sawise kita wis di buwang, supaya maneh ing rake. Lan misale jek kula iki ora kabodhoan, nanging ngiyanati langsung. Nalika crooks saka 90s rubbing sak Kremlin lan Pemerintah, Lavrov bakal sumelang ing bab apa-apa liyane. Kita bakal nyusup, lan dheweke bakal ngidoni kita - dheweke bakal seneng.
      1. Stirbjorn
        Stirbjorn 1 Desember 2017 11:16
        +1
        Kutipan saka iliitchitch
        Apa jenis pangilon nalika Kementerian Keuangan nandur modal ing sekuritase wedhus kasebut. Sawise kita wis di buwang, supaya maneh ing rake.

        Aku melu, apa mirrors ana, karo wrecking kuwi
  6. HEATHER
    HEATHER 1 Desember 2017 07:23
    +5
    Piye wae layanan khusus kita skerry ing kothak wedhi. Wektu kanggo nyekel warga AS sing "setia banget" kanggo kita. Sayange KGB wis lali.
    1. Svarog51
      Svarog51 1 Desember 2017 07:32
      +7
      Dimych, halo hi
      Sayange KGB wis lali

      Sing mesthi. Dheweke ora bisa ngontrol kasur ing negarane dhewe. Apa sing bisa kita ucapake babagan negara katelu.
      1. HEATHER
        HEATHER 1 Desember 2017 07:38
        +6
        Svarog! Gedhe! Iki kelemahane kita. Ora ana analog saka KGB lan, sing paling penting, Departemen Kontra Intelijen Luar Negeri. Miturut kabar paling anyar, kita ditusuk ing endi wae. Sampeyan ora bisa nelpon maneh "pejuang saka ngarep sing ora katon. " Aku ora mikir yen kita wis kelangan pengalaman, kita wis kelangan genggeman!
        1. Svarog51
          Svarog51 1 Desember 2017 07:51
          +9
          Ya, dheweke duwe kabeh. Operasi kasebut ditindakake kanthi kawruh sing Maha Agung, amarga dheweke dadi rakyate panguwasa, yaiku prentah saka ndhuwur, nanging ora ana.
          1. HEATHER
            HEATHER 1 Desember 2017 08:07
            +2
            Sampeyan bener. Saiki ora ana V.A. Kryuchkov. Sing nggawe keputusan dhewe.
            1. roket757
              roket757 1 Desember 2017 10:35
              +6
              Salam kanggo kabeh.
              Kekirangan kita wis ana ing kasunyatan manawa Rusia ora dadi penerus USSR.
              Kakehan sing ditindakake panguwasa kita katon "mendhung", mung saka sudut pandang karya MEL, kabeh katon alami.
              Kanggo wong-wong sing "nyemplungake" menyang keadilan Amer, apa sing bisa dakkandhakake, sawetara jinis naif, apa dheweke pancen percaya yen ana sing luwih kuwat tinimbang HAK KUWAT?
              Pungkasane, ora kanggo kepentingan negarane, dheweke lelungan liwat gunung, apa dheweke ora mikir sadurunge?
              Negara kita pancen ora kuwat lan angel banget nyana owah-owahan. Sistem politik ora kuwat, lan ora ana tekanan saka kabeh pihak.
  7. Herkulesych
    Herkulesych 1 Desember 2017 07:24
    +1
    Kewan kasebut bakal dadi apa sing ana ing foto kasebut, diseret menyang ruang paling ngisor ing Lubyanka, lan dipencet menyang vise alat kelamin, nanging luwih kuwat, supaya tetep ana ing kosok balene.
  8. rotmistr60
    rotmistr60 1 Desember 2017 07:31
    +6
    Amerika ora ragu-ragu kanggo ngancam warga Rusia, diplomat wrinkle lan media kita ing luar negeri, miwiti provokasi - sing, mbukak tumindak musuhan marang Rusia. Ing jaman USSR, dheweke ora ngidini awake dhewe iki, lan samubarang tumindak musuhan langsung diterusake dening oposisi saka pihak kita. Dimainake ing diplomasi sing ramah lan hukum internasional.
    1. Jedi
      Jedi 1 Desember 2017 07:44
      +4
      Gennady, Sugeng Rawuh! hi Kabeh pelanggaran Amerika iki wiwitane kudu ditindhes banget, kaya sing kedadeyan ing USSR. Dadi Amerika Serikat rumangsa kabeh diidini lan dheweke berjuang kanthi maksimal. Impunitas nyebabake pelanggaran hukum.
    2. Kent0001
      Kent0001 1 Desember 2017 10:52
      +2
      Kita ora rampung game, kabeh iku prasaja, iku mung kita ALL dadi-disebut. elit kita dicekel dening nenek liwat gunung. Iki jawaban kanggo kabeh pitakonan sampeyan. Kabeh liyane ora ana sing bisa diajak ngomong.
  9. Poveraler53
    Poveraler53 1 Desember 2017 07:32
    +1
    Reciprocity minangka obat sing bisa dipercaya marang wong sing ora duwe hukum, kalebu ing arena internasional. Utawa "wong" duwe usus cilik?
  10. Orionvit
    Orionvit 1 Desember 2017 07:33
    +3
    FBI: Kita bakal nerusake praktik nyekel wong Rusia sing dikarepake ing negara katelu
    Mangkono, para wali demokrasi, utawa mung gendarmes donya, sepisan maneh, tanpa mangu-mangu, dikonfirmasi sing padha wanted kanggo ngidoni hukum internasional saka menara lonceng dhuwur. Lan nang endi wae meneng. Ngendi kabeh aktivis hak asasi manungsa liberoid lunga? Aku ngerti, saka sudut pandange, penahanan dening layanan khusus negara siji, warga negara liya, ing wilayah negara katelu, iku normal. Utamané yen Rusian. Aku bisa mbayangno apa dhuwur bakal munggah menyang langit, yen bab kuwi, Rusia bakal ngidini dhewe.
    1. Dimy4
      Dimy4 1 Desember 2017 07:46
      +2
      Aku bisa mbayangno apa dhuwur bakal munggah menyang langit, yen bab kuwi, Rusia bakal ngidini dhewe.

      Kita minangka kediktatoran sing paling kejam lan kejam sing ngidak-idak hak-hak demokratis lan kebebasan warga ing saindenging jagad lan sawayah-wayah. Kurang luwih kaya iki.
      1. Orionvit
        Orionvit 1 Desember 2017 08:04
        0
        Kutipan saka Dimy4
        Sing paling kejem, diktator paling kejem

        Ha, sing saben dina kita krungu. Aku wonder yen Russophobia duwe watesan? Utawa iku tanpa wates ing edane. Yen iku tanpa wates, banjur (Russophobia) tiba ing bagean saka sawetara jinis filsafat perverted sing professed ing Kulon.
  11. Dimy4
    Dimy4 1 Desember 2017 07:43
    +2
    Dadi enggal pejabat uga bakal dicekel; dheweke wis suwe ngidoni hukum internasional.
  12. Altona
    Altona 1 Desember 2017 07:51
    +1
    Kutipan saka dsk
    Oligarki kita kudu milih tengen utawa kiwa. Negara-negara kasebut wis ngumumake tanggal wiwitan "pembersihan".

    ------------------------------------
    Sawetara wektu kepungkur, proposal "saben oligarki menyang tembok lan ing geni mesin-gun" cingak masyarakat, nanging saiki nemokake pangerten warmest. Malah tawaran diwenehi ing gaya "apa omelan, nglampahi peluru ing wong, tali, sinetron lan sundel." Conto Berezovsky ing Inggris minangka indikatif, sing nduweni dicekik, Polonsky diracun.
  13. Altona
    Altona 1 Desember 2017 07:53
    0
    Kutipan saka Dimy4
    Dadi enggal pejabat uga bakal dicekel; dheweke wis suwe ngidoni hukum internasional.

    ---------------------------
    Inggih, Kerimov, senator, anggota Dewan Federasi, luwih tepat, ditipu kanthi menehi 400 yuta euro pajak sing ora dibayar ing endi wae. Dheweke pengin nyekel Putin nalika rapat karo Trump ing Da Nang.
  14. Sergey53
    Sergey53 1 Desember 2017 08:05
    +2
    Pamrentah liberal lan struktur kekuwatan sing dikuwasani ora bakal nindakake apa-apa.
  15. andrej-shironov
    andrej-shironov 1 Desember 2017 08:09
    +1
    Inggih, hak sing kuwat. Nalika kita kuwat, kita ora malah nyolong, nanging mung karo es Pick ing sirah.
  16. vard
    vard 1 Desember 2017 08:20
    +2
    Aku duwe tawaran ... kabeh didol kanggo dhuwit ... yen ora didol ... banjur ora cukup dhuwit ... Lan kanggo nawakake saben wong sing duwe akses menyang informasi babagan doping ing negara-negara Kulon kanggo nuduhake kanggo dhuwit ... Aku malah satus yuta dudu rega kanggo kesempatan kanggo nyelehake pasuryan saka kabeh panandhang asma iki ing produk sampah ...
  17. kopral
    kopral 1 Desember 2017 08:21
    +2
    .
    Kutipan: rotmistr60
    ngancam warga Rusia tanpa mangu-mangu

    Sing nggumunake, warga saka pirang-pirang negara, saliyane Rusia, ngidini dheweke "mburu"?
    Aku ora krungu apa-apa bab Cina. Apa China pancen ora ngidini sikap kasebut marang awake dhewe?
    1. Elk sing sopan
      Elk sing sopan 1 Desember 2017 09:10
      +2
      Kutipan: Kopral
      Sing nggumunake, warga saka pirang-pirang negara, saliyane Rusia, ngidini dheweke "mburu"?
      Aku ora krungu apa-apa bab Cina. Apa China pancen ora ngidini sikap kasebut marang awake dhewe?

      Ayo kula suggest sing padha ora bakal ndemek wong Cina kanggo wektu iki. Amarga Punika dikenal sing mungsuh umum nyawiji.
      1. Viktor.N.Aleksandrov.
        Viktor.N.Aleksandrov. 1 Desember 2017 16:40
        +2
        Utawa mungkin wong Cina luwih wicaksana? Yen ana sing bisa dicekel, dheweke mung ora ninggalake Kerajaan Tengah? Iki minangka "pahlawan" kita - ing kawitan bakal njupuk bagéyan ing macem-macem petualangan, lan banjur padha bengok-bengok, kaya sawetara tanggi: "Apa kita kanggo?" Iki ditrapake kanggo bakul senjata, lan sawetara flyer, lan peretas, dheweke ngerti apa sing ana ing pancing, nanging kabeh wong ora bisa lungguh ing omah.
        1. roket757
          roket757 1 Desember 2017 20:59
          +3
          Aku setuju manawa sawetara warga kita ora ngerteni jagad sing padha manggon, ora ngrungokake bebaya sing diadegake saka struktur resmi ... ing cendhak, iki ora bisa diobati, DLB minangka diagnosis lengkap.
          Acara liyane sing nyenengake bakal ana ing ngarep kita !!! Wong sugih kita yakin yen dheweke ngenteni dheweke kanthi tangan terbuka ing ndhuwur bukit???
          Kanggo sawetara alesan misale jek yen ana pelukan, mula bakal ditutup ing salah sawijining papan sing penting lan lembut ???
          1. Viktor.N.Aleksandrov.
            Viktor.N.Aleksandrov. 1 Desember 2017 23:04
            +2
            Kulon bakal tansah golek alesan kanggo nutup wong sugih Russian. Iku menarik yen Prancis wis mbedakake dhewe ing kasus iki kanggo kaping pindho. Prokhorov uga ditutup ing Prancis, lan ing umum ing pretext ridiculous, meh ing biaya pimping!
            1. roket757
              roket757 2 Desember 2017 00:23
              +3
              Bakal ana wong \ obyek, nanging mesthi ana artikel.
              Pancen fitur iki, uga, arrogance, sing ndadekke cepet-cepet manca menyang negara sing isih ora ringkih, gedhe lan sugih, rakyate.
              Yen ora kanggo iki, banjur kita bisa nggabung ing ecstasy karo kabeh "progresif" djalmo manungso???
  18. aszz888
    aszz888 1 Desember 2017 08:22
    0
    Penangkapan warga AS "liburan", sanajan dheweke ngancam keamanan Federasi Rusia, Rusia durung ditindakake.

    ... lan bakal dadi wektu sing dhuwur ...
  19. Tur
    Tur 1 Desember 2017 08:40
    +6
    Ketoke, reaksi Rusia marang tumindak sing ora jelas saka Amerika Serikat iki mung bakal ditindakake yen FBI nangkep sawetara kantong dhuwit utawa "pilihan wong" nalika liburan ing "negara katelu".

    Lha, aku ora rada kuwatir karo penahanan kanthong dhuwit.
    Lan medeni malah mikir babagan timbalan wong - aku bakal bungah.
    Sampeyan isih bisa dadi gubernur, menteri, walikota lan wakil Themis (ing kabeh manifestasi).
    Kuwi bakalan apik.

    Guru saka Bashkiria utawa tukang baja saka wilayah Lipetsk ora ngaso ing Maladewa. Lan ing Palma de Mallorca, dheweke ora mbuwang dhuwit sing entuk mengko.
    Minangka bapak, aku ngerti yen putra ing pakunjaran Amerika pancen medeni.
    Nanging minangka wong, aku mikir yen Pak Seleznev saiki ngelingi wektu-wektu kasebut nalika perlu kanggo nuntun bocah kasebut ing dalan sing bener.
    Aku bakal manut folder lan manggon ing kamardikan.
    1. IL-18
      IL-18 1 Desember 2017 10:05
      +1
      Pilihan wong wis dijupuk, nanging wis akeh jambs karo awis ing Nice. Dheweke njupuk 5 yuta euro, lan ora nyekel, njupuk paspor Rusia.
      Yen Prancis nyedhiyakake bukti marang Rusia yen Kerimov iki minangka pidana nyata, banjur carane dheweke bakal mabur metu saka Dewan Federasi Federasi Rusia lan mlebu penjara? Utawa bakal mbayar € 10 yuta lan tetep dadi senator? Utawa Mungkin menehi kanggo Amerika?
  20. CAT BAIYUN
    CAT BAIYUN 1 Desember 2017 09:12
    +6
    Sayange, kita ora duwe praktik umum nyekel warga AS ing luar negeri.
    Sajrone persatuan, "artiodactyls sungu loro" iki wedi kentut ...
    "Pamrentah Soviet ngirim dokumen lan ngarahake roket menyang boobies" ("Botik" ditindakake dening Sukachev)
  21. kpd
    kpd 1 Desember 2017 09:17
    +3
    Kaping pisanan, perlu perang ora karo Amerika Serikat, nanging karo "negara katelu" sing banget - nganti lan kalebu pecah hubungan diplomatik.
  22. Phoenix_Lviv
    Phoenix_Lviv 1 Desember 2017 09:34
    +1
    Iki tegese Rusia, dipandu dening prinsip timbal balik, bisa nangkep Amerika sing ngancam keamanan Rusia. Lan ngukum wong-wong mau kanggo istilah sing padha Amerika Serikat condemns warga Rusia - 25, 30, 40 taun ing pakunjaran. Mungkin kudu - kanggo dana ijol-ijolan.
  23. kapten
    kapten 1 Desember 2017 09:39
    +4
    Tuan-tuan komentar! Kabeh usulan babagan panangkepan Amerika mesthi menarik, nanging ora ana gunane, amarga ora bisa ditindakake ing negara katelu. Apa sampeyan ora mikir manawa peretas lan karakter penting liyane "ngrusak dermokrasi gratis" ora kudu pindhah menyang sekutu AS nalika perang? Mbayangno nalika Perang Patriotik Agung, contone, kanca Pokryshkin lunga menyang Hongaria. Kok wong-wong iki dolan menyang ngendi wae?
    1. IL-18
      IL-18 1 Desember 2017 10:11
      +2
      Lan menehi saran marang para oligarki kanggo nransfer kabeh menyang dhuwit ijo saka ing kana menyang Rusia? Ngluwihi kanggo pejabat uga.
  24. Alexey-74
    Alexey-74 1 Desember 2017 09:59
    0
    Wektu kanggo Rusia nanggapi kanthi simetris. Warga AS uga dicekel ing negara katelu lan ing Siberia suwene 20 taun.
    1. pakar sofa
      pakar sofa 2 Desember 2017 02:18
      0
      Kita ora butuh rasa seneng kaya ngono ... luwih becik dilebokake ing ranté ing pekarangan sampeyan, bakal apik =) sanajan ... luwih apik kanggo nyelehake Balts ing ranté, wong-wong iki ngerti carane ngubur =)
  25. Geisenberg
    Geisenberg 1 Desember 2017 10:37
    0
    Kita kudu miwiti praktik nahan agen FBI ing negara katelu.
  26. sadurunge
    sadurunge 1 Desember 2017 10:38
    +1
    Kanggo njupuk ing Rusia kabeh Saxon arrogant ing saurutan kanggo titik alus, kanggo jahitan pedofilia ing wong-wong mau ("gentlemen" ora perlu bukti), lan kanggo sel kanggo kriminal kita ..... Pranyata dadi mirror- kaya.
  27. Esoterik
    Esoterik 1 Desember 2017 11:52
    +2
    Aku ngerti negara-negara ing ngendi wong Amerika bisa ditangkep lan diwenehi artikel kaya ngono ... am
    Suriah, Afghanistan, Iran ... Nanging sampeyan ora ngerti ngendi ... 1-2 saben minggu, tugas resmi (tanpa publisitas) belay Exchange kanggo Rusian ditahan. Kabeh kudu ditindakake kanthi bener. Lan kanggo lelungan menyang luar negeri ... ayo padha lunga, sapa sing butuh ... Mung mandheg Apa sing kita panganan tentara? Proteksi dibutuhake - nglindhungi ... Tutup kasur ora digawe saka titanium ... ora
    1. Viktor.N.Aleksandrov.
      Viktor.N.Aleksandrov. 1 Desember 2017 16:47
      +1
      Luwih becik nglajengake laku iki uga ing pinggiran. Ana akeh kabecikan iki, lan ora mung anggota Staff, lan nyedhaki kita. Lan yen sampeyan njanjeni dhuwit luwih akeh, kaya sing disaranake ing ndhuwur, banjur ora bakal ana sing bisa ijol-ijolan.
  28. Lelek
    Lelek 1 Desember 2017 12:34
    0
    Penangkapan warga AS "liburan", sanajan dheweke ngancam keamanan Federasi Rusia, Rusia durung ditindakake.

    Nanging ketoke sampeyan kudu nindakake iki, banjur Pak Ray salah siji kudu katon watara saben menit, utawa njagong tanpa metu ing kantor. Ing sawetoro wektu, guru hukum lan politik kita kudu ngetrapake prilaku AS kaya ngono karo terorisme ing tingkat internasional.
  29. zivXP
    zivXP 1 Desember 2017 12:54
    0
    Kaping pisanan, aku mikir supaya "kantong dhuwit" ngaso ing Rusia, lan banjur pindhah menyang ngendi wae, paling ora hawane luwih resik.
  30. Altona
    Altona 1 Desember 2017 13:00
    +1
    Kutipan saka Altona
    Polonsky keracunan.

    ----------------------------
    Litvinenko diracun karo polonium, malah aku wis wiwit ngomong. ngguyu hi
    PS Polonsky minangka pangembang kriting sing ngapusi wong kanthi pambangunan apartemen.
    1. zhekazs
      zhekazs 1 Desember 2017 13:58
      0
      Iki sing koyone sampeyan omongake kanthi bener. ngguyu
  31. pafegosoff
    pafegosoff 1 Desember 2017 18:26
    +1
    Mekaten. Rusia ora kuwat marang AS. Lan pisanan - katergantungan finansial sing nggegirisi, pengkhianatan ing eselon paling dhuwur lan tengah ...
    1. Viktor.N.Aleksandrov.
      Viktor.N.Aleksandrov. 1 Desember 2017 23:06
      +1
      Ya, ora Rusia ora kuwat, yaiku sing diarani "elit"!
  32. Weyland
    Weyland 1 Desember 2017 20:19
    +1
    Penangkapan warga AS "liburan", sanajan dheweke ngancam keamanan Federasi Rusia, Rusia durung ditindakake.

    Lan sawise iku, apa ana wong liya sing nganggep Putin pancen keren?
    1. Viktor.N.Aleksandrov.
      Viktor.N.Aleksandrov. 1 Desember 2017 23:12
      +1
      Kepiye sampeyan mbayangake? Negara-negara ing ngendi warga AS iki lelungan ora bakal diwenehi resmi marang kita. Ing kasunyatan, sampeyan mung bisa tumindak miturut cara Israel - nachhav ing hukum mung ngatur penculikan lan njupuk menyang Rusia. Nanging banjur bakal terus kudu tumindak kanthi cara sing padha - yaiku, mungkasi tanpa nyoba utawa diselidiki. Jujur, babagan sawetara, mesthine kudu ditindakake, nanging banjur kenapa ana penahanan apa-apa - langsung mungkasi ing papan kasebut. Aku banget kaya kanggo ndeleng Rodchenkov padha ing noose. Nanging wis dadi terorisme ...
      1. Weyland
        Weyland 2 Desember 2017 11:39
        0
        Kutipan: Viktor.N.Aleksandrov.
        Ing kasunyatan, sampeyan mung bisa tumindak miturut cara Israel - nachhav ing hukum mung ngatur penculikan lan njupuk menyang Rusia.

        Kutipan: Viktor.N.Aleksandrov.
        Nanging wis dadi terorisme ...

        Dadi apa? Israel bisa melu teror, negara bisa - nanging kita ora bisa? Amarga kita duwe paritas karo kasur ing senjata nuklir, lan hak veto ing Dewan Keamanan - kita bisa nindakake kabeh sing kita wani mbayar! Apa sing bakal ditindakake - ngetrapake sanksi? Dadi, neraka, kita ana ing sanksi kanggo Crimea - ing akun iki, wong-wong sing ora sopan duwe paribasan: "Yen sampeyan wis ditemtokake kanggo digantung amarga nyolong pedhet, kenapa sampeyan ora nyolong wedhus tambahan?"
        1. Viktor.N.Aleksandrov.
          Viktor.N.Aleksandrov. 2 Desember 2017 19:56
          +1
          Ya, aku mung kanggo cara-cara sing digunakake lan digunakake dening "wong sing dipilih dening Gusti Allah". Mung sawetara wong ing ndhuwur ora duwe kekarepan sing cukup kanggo iki, kabeh wong katon maneh ing Kulon sing "sabar".
          1. Weyland
            Weyland 2 Desember 2017 20:46
            0
            Kutipan: Viktor.N.Aleksandrov.
            Mung sawetara wong ing ndhuwur ora duwe kekarepan sing cukup kanggo iki, kabeh wong katon maneh ing Kulon sing "sabar".

            Apa, ing kasunyatan, iki kirim pisanan ing thread!
  33. BVS
    BVS 2 Desember 2017 05:36
    +1
    Quote: Kapten Pushkin
    Rodchenkov

    Biografi "mungsuh Federasi Rusia"
    Saka 1985 nganti 1994 dheweke kerja ing Pusat Anti-Doping Moskow [1]. Minangka karyawan organisasi iki, Rodchenkov makarya ing Goodwill Games ing Moscow ing taun 1986, lan ing taun 1988 dadi bagéan saka delegasi Soviet kanggo Olimpiade ing Seoul [5]. Ing taun 1990 piyambakipun mbela tesis PhD.
    Wiwit taun 1994, dheweke kerja ing Interlab, distributor Rusia Hewlett-Packard, produsen peralatan analitik paling gedhe. Sawisé krisis 1998, piyambakipun nyambut damel setaun ing pusat anti-doping ing Calgary (Kanada), banjur bali menyang Rusia lan kerja ing perusahaan petrokimia: CJSC Unilab, CJSC MCC Laverna-Himsnab, CJSC APG Service, lsp.
    Ing taun 2005, Grigory Rodchenkov dadi direktur akting saka Federal State Unitary Enterprise Anti-Doping Center, lan tanggal 6 Juli 2006, kanthi keputusan komisi khusus Badan Federal kanggo Budaya Fisik lan Olahraga Federasi Rusia (Rossport), dheweke diangkat dadi direktur organisasi iki.
  34. staviator
    staviator 2 Desember 2017 11:41
    0
    Penangkapan warga AS "liburan", sanajan dheweke ngancam keamanan Federasi Rusia, Rusia durung ditindakake.

    Ya, amarga kita paling sabar, lan kita bakal dadi wong-wong mau yen anak-anak pejabat sinau, kerja ing Amerika Serikat, yen dhuwit ana ing bank-bank, kita ora bakal nindakake apa-apa.
  35. ljoha_d
    ljoha_d 2 Desember 2017 23:30
    0
    Sampeyan kudu bang pin_dos iki, aku ngomong minangka penutur Rusia ing negara katelu !!!
  36. CPLCRB-penekan
    CPLCRB-penekan 26 Februari 2021 17:39
    0
    Nerbitake informasi babagan keterlibatan FBI ing panangkepan teroris Rusia ing Brasil -uchastvoval-v-amerikanskom-vmeshatelstve-v-brazilskie-vybory