Review militèr

Ing tapel wates karo Afghanistan, komandan detasemen tapel wates Tajik tilar donya

27
Komandan unit militer Tajik Khairiddin Akhmatov tilar donya, papat prajurit liyane tatu nalika tembak ing tapel wates karo Afghanistan, laporan. RIA News.


Reruntuhan bètèng ing tapel wates karo Afghanistan. Pamir, koridor Wakhan.

Miturut sumber ing Komite Negara Keamanan Nasional Tajikistan, kedadeyan kasebut kedadeyan ing wilayah Shamsiddin Shokhin sing wewatesan karo Afghanistan.

Bentrokan bersenjata karo klompok bersenjata, bisa uga penyelundup Afghan, kedadeyan ing wayah wengi ing cedhak desa Langurikho ing wilayah iki,
ngandika sumber saka agensi.

Kolonel Akhmatov tilar donya ing papan, papat prajurit dirawat ing rumah sakit kanthi tatu abot.

Adhedhasar kahanan kasebut, bisa ditransfer kanthi helikopter menyang rumah sakit militer ing Dushanbe,
sumber ditambahake.

Kaya sing kasebut ing statement resmi Komite Negara Keamanan Nasional, bentrokan ing ngendi komandan detasemen tapel wates tiwas ana ing pos papriksan, "nalika para pengawal tapel wates nyoba kanggo mungkasi klompok penyelundup narkoba bersenjata saka Afghanistan. "

Ora netepi prentah kanggo mandheg, para pelanggar bersenjata nembak para penjaga perbatasan, akibate kolonel tiwas nalika bentrokan ..., telung wong Afghan tiwas, papat penjaga perbatasan tatu,
ngandika ing release.

Kacarita "papat senapan serbu Kalashnikov lan 33 kilogram narkoba ditemokake ing lokasi tawuran." Saiki, panelusuran kanggo kriminal oncat terus.

"Sajrone sangang sasi taun iki, 26 bentrokan dumadi ing tapel wates Tajik-Afghanistan, minangka asil, 13 penyelundup narkoba dinetralake, siji pelanggar tapel wates tatu, 19 ditahan," ujare kementerian kasebut.

Panjang total tapel wates Tajik-Afghanistan yaiku 1430 kilometer, wilayah Shamsiddin Shokhin (sadurunge Shurabad) minangka bagean paling tegang ing tapel wates amarga wilayah pegunungan sing angel, ing ngendi bentrokan karo penyelundup asring kedadeyan.
Foto sing digunakake:
http://www.globallookpress.com
27 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. oleg vatnik
    oleg vatnik 3 Desember 2017 14:02
    +1
    mutusaké kanggo nampa
  2. Jedi
    Jedi 3 Desember 2017 14:05
    + 20
    Miturut materi, ana akeh barmaleys, yen komandan detasemen tapel wates dhewe njupuk bagéyan ing kontak geni ... padhang Memori lan ngaso ing tentrem kanggo Kolonel Akhmatov. prajurit Tatu - cepet pulih.
    1. 210okv
      210okv 3 Desember 2017 14:27
      +5
      Pinggir pemotongan perang nglawan perdagangan narkoba .. Kanggo ing Afghanistan dheweke ora nglawan piala iki .. Piye wae Maxim ...
      Quote: Jedi
      Miturut materi, ana akeh barmaleys, yen komandan detasemen tapel wates dhewe njupuk bagéyan ing kontak geni ... padhang Memori lan ngaso ing tentrem kanggo Kolonel Akhmatov. prajurit Tatu - cepet pulih.
      1. logall
        logall 3 Desember 2017 14:37
        + 11
        Kutipan: 210 okv
        Amarga ing Afghanistan dheweke ora nglawan piala iki .. Piye wae Maxim ...

        Kenapa iki? perang! Taliban...
        Ну, а все остальные, борятся с талибами! Которые борятся с наркотиками...
        1. Baloo
          Baloo 3 Desember 2017 20:09
          +2
          Kutipan saka Logall.
          Kutipan: 210 okv
          Amarga ing Afghanistan dheweke ora nglawan piala iki .. Piye wae Maxim ...

          Kenapa iki? perang! Taliban...
          Ну, а все остальные, борятся с талибами! Которые борятся с наркотиками...

          Infa bubar liwat Internet: Amerika pindhah menyang Afghanistan sisih lor amarga konsentrasi militan ISIS (aku nganggep dheweke ana ing antarane garis kanggo nyedhiyakake lan nutupi). Loro pranala sing lemah yaiku Tajikistan sing mlarat ing dalan perdagangan narkoba lan Turkmenistan kanthi lapangan gas, saprateloné ana ing Afghanistan.
          Pitakonan wektu sadurunge utawa sawise Taun Anyar.
          1. Sling cutter
            Sling cutter 3 Desember 2017 20:16
            +2
            Quote: Baloo
            Amerika maju menyang Afghanistan sisih lor ing hubungane karo konsentrasi militan ISIS (Aku nganggep dheweke antarane garis kanggo nyedhiyakake lan nutupi).

            Apa dheweke wis ana ing Kunduz?
            Quote: Baloo
            Loro pranala sing lemah - Tajikistan sing mlarat

            Ing Federasi Rusia, diaspora kudu dikirim menyang perang akeh.
            Quote: Baloo
            urkmenia karo lapangan gas,

            Nanging, aku ora bakal nyebut Turkmenistan minangka link sing lemah.
            Quote: Baloo
            Pitakonan wektu sadurunge utawa sawise Taun Anyar.

            Saiki, ngenteni, kita bakal ngalahake Natu lan langsung menyang kana, nylametake jagad iki. ya
            1. Baloo
              Baloo 3 Desember 2017 20:23
              +2
              Quote: Sling cutter
              Saiki, ngenteni, kita bakal ngalahake Natu lan langsung menyang kana, nylametake jagad iki.

              kita sipil dadi isin, kita wedi kabeh. nangis Tindakan militèr efektif. nalika lagi setengah langkah ahead saka mungsuh, lan ora njupuk maneh posisi karo getih liyane. Inggih, kanggo menang ombenan liwat gendarme donya FSA lan brainchild saka ISIS, Al Qaeda lan infèksi liyane duka .
              1. Sling cutter
                Sling cutter 3 Desember 2017 20:42
                +1
                Quote: Baloo
                kita sipil dadi isin, kita wedi kabeh.

                Akeh sing isih "ing ngisor kembang api" nyilem ing ngisor amben belay
                Quote: Baloo
                Aksi militèr efektif. nalika lagi setengah langkah ahead saka mungsuh, lan ora njupuk maneh posisi karo getih liyane.

                Yen Salang wutuh, ya wis kudu mlebu?! VKS?
                Quote: Baloo
                Ну, за победу над мировым жандармом ФША и его детищем ИГИЛ, Аль кайда и прочей заразой

                Aku setuju! apik Aku mung bakal nambah liyane, Kanggo Kamenangan liwat imperialisme donya nglirik ombenan
                1. Baloo
                  Baloo 4 Desember 2017 17:25
                  +1
                  Quote: Sling cutter
                  Quote: Baloo
                  kita sipil dadi isin, kita wedi kabeh.
                  Akeh sing isih "ing ngisor kembang api" nyilem ing ngisor amben

                  Nuwun sewu... belay
                  1. Sling cutter
                    Sling cutter 5 Desember 2017 21:19
                    +1
                    Quote: Baloo
                    rasane...

                    Lha piye? aran
            2. LiSiCyn
              LiSiCyn 3 Desember 2017 22:52
              +2
              Quote: Sling cutter
              Nanging, aku ora bakal nyebut Turkmenistan minangka link sing lemah.

              Aku ora bakal ngarani kuwat ... hi . Yen Uzbekistan lan Kazakhstan ora "memanfaatkan", Turkmenbashi ora bakal urip. Lha, China, ana "pipa"ne.. Opo maneh yen njaluk tulung... wong Turkmen kayane ora ana aliansi militer karo sapa wae.. opo
      2. Scone
        Scone 3 Desember 2017 14:39
        +4
        Kutipan: 210 okv
        Garis ngarep ing perang nglawan perdagangan narkoba.

        Lan gunung-gunung... Ana sawetara gunung paling enom, sing lagi wae wiwit tuwuh ing alas.
        bagean tapel wates sing paling tegang amarga medan pegunungan sing angel,

        Pagunungan iki nganti tekan tapel wates Kyrgyzstan karo Kazakhstan lan ing sadawane tapel wates karo China. Ing Kyrgyzstan, 20 taun kepungkur, dheweke nemokake suku sing ora ngerti yen ana USSR lan wis ambruk. Mata uang yaks, wedhus, sabun lan alkohol, lan sing paling larang yaiku wanita minangka bojo (Yen memori ora bingung).
        1. kush62
          kush62 3 Desember 2017 14:53
          +4
          Ing Kyrgyzstan, 20 taun kepungkur, dheweke nemokake suku sing ora ngerti yen ana USSR lan wis ambruk. Mata uang yaks, wedhus, sabun lan alkohol, lan sing paling larang yaiku wanita minangka bojo (Yen memori ora bingung).
          Yen alkohol iku vodka, mesthine iki Ukrainians kuna ngguyu
        2. KabehXVahhaB
          KabehXVahhaB 3 Desember 2017 15:34
          +3
          Kutipan saka Scone
          Ing Kyrgyzstan, 20 taun kepungkur, ana suku sing ora ngerti yen ana USSR.

          Sawetara jinis palsu. Ana ing pungkasan 80s ing Kyrgyzstan ing laku (geodesic). Kabeh gunung menek, aku ora weruh utamané panggonan budheg - nang endi wae ana wedhus karo pangon. Lan ora ana sing kasebut ing Internet.
          Miturut cara, saka ngendi dheweke entuk sabun lan alkohol yen ora saka USSR?
          1. Scone
            Scone 3 Desember 2017 16:13
            +1
            Kutipan saka: AllXVahhaB
            Lan ora ana sing kasebut ing internet.

            Уважаемый/е! Если кто-то мне даст ссылку на парад "независимости" 1996 года в Бишкеке, тому с меня бутылка а о племени в горах это 93-94 год, но может быть и уткой.. хо я фото в газете беззубых мужичков, меня как то убедило))
            Dheweke ngajak aku menyang sekolah kejuruan)))
            1. KabehXVahhaB
              KabehXVahhaB 3 Desember 2017 18:06
              0
              Kutipan saka Scone
              1996 "kamardikan" parade ing Bishkek

              Acara opo iki? Lan kok pungkasan ing 1996?
      3. Jedi
        Jedi 3 Desember 2017 14:40
        +6
        Kutipan: 210 okv
        Amarga ing Afghanistan padha ora nglawan piala iki.

        Dima, sampeyan dhewe ngerti banget kepiye Amerika Serikat ngurus "taman sihir" Afghan. Padha duwe ing Panggonan pisanan ora MediaWiki, nanging super MediaWiki. Kabeh biaya proses ing wangun korban lan kabeh sing gegandhengan ora malah secondary, nanging ing mburi dhaftar.
        1. Svarog51
          Svarog51 3 Desember 2017 15:08
          +5
          Maxim, aku melu kepinginanmu. Saka aku bakal nambah - supaya tentrem teka ing bumi iki.
          1. Jedi
            Jedi 3 Desember 2017 15:16
            +3
            Aku ora mangu yen sampeyan mikir padha karo aku - yen ora, kita ora bakal dadi kanca. Perdamaian iku sing kita butuhake lan ora mbutuhake Amerika Serikat.
            1. Svarog51
              Svarog51 3 Desember 2017 15:37
              +5
              Maneh sampeyan bener babagan donya. Ngilangi Amerika Serikat paling ora sedhela lan jagad bakal dadi luwih apik kanggo wong sing manggon ing kono. Tanpa guna Columbus nggawe panemuan kasebut. IMHO.
              1. Jedi
                Jedi 3 Desember 2017 15:39
                +3
                Kutipan: Svarog51
                Ngilangi AS kanggo sawetara wektu

                Ora ana sing luwih permanen tinimbang sementara. nglirik
                Kutipan: Svarog51
                Columbus nggawe panemuan muspra

                Opo karo rokok??? nangis
                1. Svarog51
                  Svarog51 3 Desember 2017 17:24
                  +5
                  Sampeyan ngerti panggonan sing "nyeri", yen ora dibukak mesthi ora ana udud.
                  1. Jedi
                    Jedi 3 Desember 2017 18:24
                    +3
                    Уж извини, я и сам не табачком побаловаться ...
  3. Mar.Tira
    Mar.Tira 3 Desember 2017 15:09
    +3
    Kutipan saka Logall.
    Kutipan: 210 okv
    Amarga ing Afghanistan dheweke ora nglawan piala iki .. Piye wae Maxim ...

    Kenapa iki? perang! Taliban...
    Ну, а все остальные, борятся с талибами! Которые борятся с наркотиками...

    Sampeyan salah. Saiki Taliban dhewe nggawe dhuwit apik babagan iki. Ana informasi babagan konsentrasi militan ing tapel wates negara-negara Asia Tengah saka bekas serikat pekerja. Malah ana statement menyang CSTO, miturut pendapatku? nganti suwe. Lan sauntara iku, dheweke dhewe nuduh Rusia nyedhiyakake senjata kanggo Taliban.
  4. faterdom
    faterdom 4 Desember 2017 00:04
    +1
    Shuroabad minangka wilayah pegunungan sing kompleks. Iki, kaya Gorno-Badakhshan, angel banget dikontrol. Mbalik ing taun 90-an, beban iki ditanggung dening pengawal tapel wates kita, sanajan kanthi kekuwatan lan piwulang utama Tajik (petugas, prajurit kontrak, unit DSh dadi duweke, nanging warga lokal direkrut dadi pribadhi lan sersan). Saiki wong-wong Tajik nyekel tapel watese dhewe-dhewe lan mati ing pertempuran karo pengedar narkoba. Senajan, saka sudut pandangku, komandan POGO (tingkat komandan brigade ing tentara) mesthine ora bisa ngontrol transisi, lan uga ora melu pertempuran, bisa uga kedadeyan ... Lan yen ing tujuan, banjur kendel, nanging bodho.