Media Amerika: RTO Rusia bisa nyegah pasukan NATO lan AS

114
Kapal Rusia anyar proyek Karakurt sing diarani Typhoon diluncurake ing St. Petersburg tanggal 24 November. Iki minangka conto paling anyar saka Angkatan Laut Rusia taruhan ing prau cilik lan akeh bersenjata sing bisa nggawa akeh rudal, nyerat Business Insider.





"Secara total, Rusia ngrancang nggawe 18 kapal jinis iki. Wiwitane, tujuane kanggo nglindhungi zona pesisir, mula luwih cilik tinimbang kapal perang lan kapal perusak, sing diwenehi papan utama ing armada negara liyane ing donya. Moskow tansah angel saingan karo mungsuh ing babagan iki lan mulane mutusake kanggo ngandelake kapal cilik, "ujare artikel kasebut. InoTV.

Miturut penulis, "kapal-kapal proyek Karakurt duwe pamindahan 800 ton, bisa beroperasi ing segara dhuwur sajrone 15 dina lan nutupi jarak 2500 mil laut, lan nduweni teknologi visibilitas sing sithik sing bakal nggawe angel. mungsuh potensial kanggo ndeteksi wong-wong mau." Kapal kasebut uga dilengkapi wolung peluncur rudal kanggo ngluncurake rudal supersonik anti-kapal P-800 Oniks utawa rudal jelajah Kalibr-NK.

Kajaba iku, kapal kasebut dilengkapi sistem rudal anti-pesawat lan sistem bedhil Pantsir-S1 versi angkatan laut, sing diarani Pantsir-M. Komplek kasebut bisa nggayuh target kanthi jarak nganti 20 km, nambah penulis materi kasebut.

Mangkono, Rusia nggawe kapal cilik sing cepet lan efisien kaya pemusnah, nanging luwih cilik,
dheweke nulis.

Minangka Michael Kofman, ahli ing angkatan bersenjata Rusia, nyatet, Karakurts duwe potensi gedhe, nanging padha ora kudu overestimated.

Rusia lan NATO, ing pangertèn, padha nalika nerangake inflating kemampuan militer Rusia lan inflating ancaman. Kapal cilik bisa ngancam sebagian besar Eropa nganggo rudal jelajah, nanging rudal jelajah konvensional ora kuat banget lan butuh sawetara kapal cilik kanggo cocog karo daya tembak saka penghancur Amerika,
Kofman marang publikasi.

Miturut dheweke, senadyan teknologi siluman lan fitur navigasi sing luwih apik, Karakurts kurang stabil dibandhingake karo kapal liyane, "sing ndadekake dheweke ora efektif kanggo serangan darat."

Paling kamungkinan, padha dimaksudaké kanggo "sorties lan murub volleys ing kelompok perang saka kapal utawa pesawat operator serangan kelompok mungsuh, yen padha nyedhaki pesisir Rusia." Ing wektu sing padha, kapal proyek Karakurt minangka "platform efektif kanggo nyebarake anti-kapal gaman lan nyegah pasukan NATO utawa AS yen ana konflik," ujare ahli kasebut.
  • Penasaran / forums.airbase.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

114 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    Desember 4 2017
    Kanggo alesan apik, kita kudu kaping pindho minangka akeh karakurts saka kita ngrancang kanggo mbangun. Kajaba iku, prau kuwi, njupuk menyang akun pamindahan, shipbuilders kudu nyerahke 4-6 bêsik saben taun. Lan kita malah duwe lelucon ing construction saka RTOs kuwi.
    1. +2
      Desember 4 2017
      Lan apa sing kudu ditindakake, kita urip kanthi cara ... Ora ana wektu kanggo lemak, kaya sing dikandhakake ... Nyuwun
      1. + 10
        Desember 4 2017
        Kutipan: 1331M
        Lan apa sing kudu ditindakake, kita urip miturut kemampuan kita..

        Ngelingi carane akeh sing padha nyolong lan njupuk metu saka gunung, yen kita manggon ing cara kita, kita mesthi wis armada kapal induk kanggo dangu.
        Lan kanggo Karakurts ... yen peluncur universal dilebokake, banjur nalika Zircon diadopsi, bocah-bocah cilik iki bakal dadi mbebayani kanggo kapal NATO, kaya laba-laba sing padha.
        1. +5
          Desember 4 2017
          Padha cukup mbebayani karo Onyx lan Kaliber.
          Bug cilik, nanging mambu!
          1. +3
            Desember 4 2017
            Kutipan: Vlad.by
            Padha cukup mbebayani karo Onyx lan Kaliber.

            Aku ora ngerti wiwit EBN, misale jek kula sing sambat mung dosa ngguyu
          2. +3
            Desember 4 2017
            Lan apa sing ana ing rangking, ing proses lan proyek kasebut, utamane nuklir, mung nyengsemaken.


            Pangeran Vladimir lan Kazan saka shemka ngisor wis ana ing banyu apik , kaya papat saka ndhuwur, ngendi 3 ing layanan, lan Vdamir maneh ing banyu ngguyu
    2. + 10
      Desember 4 2017
      Dadi ora USSR karo ekonomi ngrancang lan pasuryan manungsa, "kapitalisme" ... ngguyu
      Nanging sanajan karo kapitalisme liar kita, apa sing wis ditindakake wiwit taun 2010, lan luwih-luwih, kanthi upaya GDP, nyengsemaken! Sithik wis rampung, nanging ing wektu sing padha, kanthi nggatekake kasunyatan, karya sing apik wis ditindakake kanggo nguatake ekonomi lan komponen sosial lan kemampuan pertahanan!
      1. +3
        Desember 4 2017
        Kutipan: Zyablitsev
        Sithik rampung, nanging ing wektu sing padha

        Ing wektu sing padha, kita ora bisa nggawe operator pesawat, nanging kanggo medeni NATO padha nambah. Pasukan Rudal Strategis, Pertahanan Udara, Perang Elektronik lan Armata ditampilake. Paritas dibalèkaké. Iki banget
        1. +8
          Desember 4 2017
          Napa kita butuh operator pesawat? Kita dudu Amerika Serikat, sing ngekspor demokrasi saka pulo kasebut menyang saindenging jagad - kita negara sing tentrem! Strategi kita defensif! Yen perlu - lan "Kaliber" bakal tekan, kapal selam bakal lelayaran ... hi
          1. +1
            Desember 4 2017
            Kutipan: Zyablitsev
            Napa kita butuh operator pesawat?

            Aku ngomong apa hi Kita ora duwe cukup satelit pembunuh, nanging kabeh ana kanggo nglindhungi Motherland kita. Bakal ana senjata anti-satelit lan paritas kaya sing durung nate kedadeyan, kanggo ndhukung Ibu Rus. hi
            1. +1
              Desember 5 2017
              Pers manca ngerti babagan terus nguji salah sawijining sistem senjata Rusia paling anyar. Miturut informasi sing ditampa saka sumber ing struktur intelijen, sawetara dina kepungkur, spesialis Rusia nindakake peluncuran sukses kaping pindho saka rudal interceptor sing janjeni saka kompleks Nudol. Ing mangsa ngarep, sistem iki kudu nindakake tugas tempur lan ngganti jinis kompleks sing wis ana.
              https://bulochnikov.livejournal.com/2473621.html
    3. +2
      Desember 4 2017
      kabeh padha, imbangan dibutuhake, ing construction mung RTOs, lan ana kekurangan akut ing IPC
      Aku wonder apa bakal ana modifikasi anti-kapal selam karo GAK?
      utawa kita bakal terus, "bolongan", karo corvettes pr 20380 - kanggo patch ....
      1. +4
        Desember 4 2017
        Kutipan saka: Romario_Argo
        utawa kita bakal terus, "bolongan", karo corvettes pr 20380 - kanggo patch ....

        Project 22386 wis rampung. Lan kita ora perlu rolas korvet kuwi.
      2. +2
        Desember 4 2017
        Kutipan saka: Romario_Argo
        Aku wonder yen bakal ana modifikasi anti-kapal selam karo HOOK

        Kamov kasedhiya ing buritan., Kaliber Anti-kapal selam kalebu ing kit. Umumé, cilik lan adoh
        1. 0
          Desember 4 2017
          Kamov kasedhiya ing buritan., Kaliber Anti-kapal selam kalebu ing kit.

          sampeyan ora ngerti.
          proyek anti-kapal selam "Karakurt" kanthi busur utawa buntut utawa buritan HOOK ???
          ngedhunake HAK ora dadi pilihan
          PLURs Kaliber 91R / 91RT - iki bisa dingerteni!
          1. 0
            Desember 4 2017
            Kutipan saka: Romario_Argo
            PLURs Kaliber 91R / 91RT - iki bisa dingerteni!
            Lan Kamov ing buritan? Ora pilihan? Mesthi ora BOD. Nanging cathetan telung ruble saka laba-laba iki kudu ngatasi kapal selam mungsuh
            1. 0
              Desember 4 2017
              Aku mbaleni maneh ngedhunake HAK saka kapal lan helikopter ora dadi pilihan
              Aku duwe pitakonan babagan RTOs Karakurt ing versi anti-kapal selam
              karo built-in HAK (hydroacoustic complex)
    4. 0
      Desember 4 2017
      Carane akeh Karakurts sampeyan kudu nglelebke siji ngrusak? nglirik
      1. +7
        Desember 4 2017
        Quote: siberalt
        Carane akeh Karakurts sampeyan kudu nglelebke siji ngrusak? nglirik

        Kanggo penghancur kelas Arleigh Burke, rong Onyx cukup kanggo nyerang ...
        1. 0
          Desember 4 2017
          Kutipan: NEXUS
          Kanggo penghancur kelas Arleigh Burke, rong Onyx cukup kanggo nyerang ...

          Kanthi gampang, nalika kena, corong katon ing area nganti 60 meter persegi. meter ... Lan pirang-pirang rudal sing diluncurake bakal mabur ... Nyuwun
        2. +3
          Desember 4 2017
          Minangka laku Argentina nuduhake, malah siji bisa uga cukup.
          1. 0
            Desember 4 2017
            Kutipan: Vlad.by
            Minangka laku Argentina nuduhake, malah siji bisa uga cukup

            Senajan perang elektronik Yankee lags konco kita, iku isih luwih dhuwur tinimbang Argentina hi
    5. +2
      Desember 4 2017
      Kutipan: NEXUS
      Lan kita malah duwe lelucon ing construction saka RTOs kuwi.

      Iki mbokmenawa ora sakabehe adil, wit awu dibangun, Boreas dibangun, icebreakers dibangun, kalebu nuklir, akeh kapal sing dimodernisasi, kalebu peringkat 1. Kayane saham-saham kasebut bisa digunakake, kalebu Krimea. 22160 lagi digawe, Buyan, lsp. Saiki Kaliber dipasang ing kapal patroli, lan liya-liyane, langsung ditransfer menyang kategori liyane. Kita mbangun, ing cendhak, lan ...
      1. +6
        Desember 4 2017
        Kutipan: hrych
        Wit awu lagi dibangun

        Wit awu ora dibangun, nanging nglairake. Aku ora bakal ngomong apa-apa bab Severodvinsk, nanging kepala Yasen-M Kazan, njupuk menyang akun kabeh roto lan tes, bakal ditampa 10 taun sawise laying. Iki alon banget amarga AS wis duwe 13 Virgins.
        Kutipan: hrych
        Boreas lagi mbangun

        Padha mbangun ... bener. Apa Mace wis modern? Dereng ... lan nyatane, Boreas kita saiki ompong lan kabeh komponen ing jero banyu triad dumunung ing Dolphins lan Biru.
        Kutipan: hrych
        kalebu 1 pangkat.

        Yen sampeyan ngomong babagan Nakhimov ... mula modernisasi diwiwiti ing taun 13 ... ing pekarangan, meh taun 18. Total wis 5 taun. Ing USSR, Orlan iki dibangun saka ngeruk kanggo 5! taun. Lan kita isih ora weruh pungkasan modernisasi iki ...
        Kutipan: hrych
        Kayane saham-saham kasebut bisa digunakake, kalebu Krimea.

        We kudu liyane galangan kapal, lan kanggo kapal gedhe saka 1st lan 2nd rangking ... nanging malah yen kita mbangun kabeh, Jeksa Agung bisa ngetokake paling penting wis dawa worth iku personel qualified.
        1. +1
          Desember 4 2017
          Kutipan: NEXUS
          Apa Bulava wis dimodernisasi? Durung ... lan nyatane, Boreas kita saiki ompong

          Ayo ora ndemek Mace, dheweke ora apa-apa
          Kutipan: NEXUS
          Kita butuh galangan kapal liyane, lan kanggo kapal gedhe peringkat 1 lan 2 ...

          Ora ana sing mbantah, nanging Pike-B sing lawas lan ora patiya, sawetara titanium, Antei, uga Varshavyanka, nampa Kaliber ing arsenal. Dheweke ora lunga, entuk kesempatan anyar, kaya armada pesisir. Kang kita duwe prayoga. Tugas kanggo njamin keamanan wilayah banyu lagi ditanggulangi, aja lali penerbangan pesisir, kalebu kapabilitas anyar Tu22m3, MiG-31 lan Tu-142 lan sistem rudal pesisir saka Bal menyang Bastion, sing, kaya Kaliber, nutupi a zona 200-mil. Ombak makarya, Wadhah makarya, Kembang Srengenge wis didhawuhi. Torpedo kita ora kalah karo mungsuh, lan Grojogan, lan liya-liyane, mung unik. Uga, kabeh nomenklatur duwe hulu ledak nuklir, ora kaya mungsuh, kalebu Amerika Serikat, kita malah duwe jinis pertahanan udara, bang lan kabeh wong kena. ngguyu
          1. +3
            Desember 4 2017
            Kutipan: hrych
            Ayo ora ndemek Mace, dheweke ora apa-apa

            Lan ayo tutul Mace. Iku bakal apik karo dheweke, dheweke, minangka produk anyar, ora bakal dikirim kanthi cepet kanggo modernisasi, ing wektu sing padha, kabeh wong, malah Solomonov, dipecat saka jabatane. Nifiga ana karo Mace ora kabeh tengen.
        2. +2
          Desember 4 2017
          Wit awu ora dibangun, nanging nglairake. Aku ora bakal ngomong apa-apa bab Severodvinsk, nanging kepala Yasen-M Kazan, njupuk menyang akun kabeh roto lan tes, bakal ditampa 10 taun sawise laying.

          Andrew. Sepuluh taun kakehan. Wong wicaksana kita wis ngerti yen kita duwe skew saka Rocket Carriers lan Hunters ing sih saka Rocket Carriers, lan 2 kanggo siji, yen ora luwih, nanging kudu cara liyane.
          Ing tumpukan, kita duwe sawetara Eling kanggo kapal selam sing uga dibangun
          1. +4
            Desember 4 2017
            Kutipan saka Tusv
            Wong wicaksana kita wis ngerti yen kita duwe skew saka Rocket Carriers lan Hunters ing sih saka Rocket Carriers, lan 2 kanggo siji, yen ora luwih, nanging kudu cara liyane.

            Bener ... nanging kanthi kawruh iki, sakperangan alesan dheweke ora cepet-cepet modernisasi Pike, lan modernisasi Barracudas titanium umume ditundha nganti luwih apik.
            1. +1
              Desember 4 2017
              Kutipan: NEXUS
              sakperangan alesan padha ora malah cepet-cepet modernisasi Pike, lan modernisasi saka titanium Barracudas umume ditundha nganti luwih apik.

              Kene, Andrei, kondisi utama awak lan reaktor. Sing luwih murah, ngganti sekrup karo reaktor lan senjata utawa gawe anyar. Kabar paling anyar yaiku babagan resusitasi, amarga reaktor sing digunakake luwih larang kanggo dibuwang. Senajan kita wis nggawe kemajuan nyata ing arah iki. Nanging, ora kanggo modernisasi penerbangan, mabur ing kana limang taun lan kanggo mrikso lengkap.
              1. +4
                Desember 4 2017
                Kutipan saka Tusv
                Sing luwih murah, ngganti sekrup karo reaktor lan senjata utawa gawe anyar.

                Aku ora bakal ujar manawa Pike-B wis tuwa banget, mula pitakonan kasebut kudu kaya mangkene. Kajaba iku, dheweke kudu nglebokake peluncur vertikal, kapal selam sing apik banget bakal ngladeni lan ngladeni. Barakud ... yaiku kasus titanium, sing intine luwih awet tinimbang baja. Lan nalika dimodernisasi, maneh kanthi ikatan peluncur vertikal, ing output kita bakal entuk kendaraan multi-tujuan sing apik banget, sing, kaya sing wis dingerteni, kucing nangis karo kita.
                1. +1
                  Desember 4 2017
                  Kutipan: NEXUS
                  ngawula lan ngawula

                  Sing dakkandhakake. Elings ora dibangun saka teluk floundering. Submarine wis akumulasi ing ndhuwur atap. Iku larang banget kanggo mbuwang, kajaba miturut Sowiecki - kanggo banjir lan lali. Lan kita duwe Bears minangka sekutu. Lan Kita menehi dosis radiasi ing kulit?
                  PS: Kabeh data saka situs iki
    6. +2
      Desember 4 2017
      NEXUS:
      Ing awal musim gugur, isih ana rembugan babagan nambah seri kasebut. Saora-orane sing diomongake bos. 4-6 bêsik, nanging sampeyan overdid iku. MRK 22800 kuwi dudu prau torpedo lan ora realistis kanggo rivet ing jumlah kasebut saben taun.
  2. +3
    Desember 4 2017
    Kapal cilik bisa ngancam sebagian besar Eropa nganggo rudal jelajah, nanging rudal jelajah konvensional ora kuat banget lan butuh sawetara kapal cilik kanggo cocog karo daya tembak saka penghancur Amerika.

    Daya tembak siji Karakurt cukup kanggo siji Ali Berk. Iki wis cukup, amarga kita ora perlu kanggo banyu tanggi karo Kaliber yen padha ora perang.
    Nanging apa judhul!
    AS lan NATO. Iki nggawe aku seneng. Apa bagean kasebut ilang utawa slip Freudian? Sampeyan perlu kanggo nyedhot ing kuping borjuis, ngandika yen Amerika Serikat ora NATO maneh lan sampeyan bakal enslaved rauh. Wedi borjuis - Yankees teka
    1. +2
      Desember 4 2017
      Kutipan saka Tusv
      Daya tembak siji Karakurt cukup kanggo siji Ali Berk. Iki wis cukup, amarga carane kanggo banyu tanggi karo Kaliber

      Daya tembak siji Ali Burke cukup kanggo 7 Karakurts, sing, ora kaya Burke sing isih ana, meh ora ana pertahanan udara. hi
      1. +2
        Desember 4 2017
        Iki yen Burke wani poke sirah ing ngendi Karakurts ketemu. Kang aku banget mangu.
      2. +2
        Desember 4 2017
        Kutipan: Stirbjorn
        Daya tembak siji Ali Burke cukup kanggo 7 Karakurts, sing, ora kaya Burke sing isih ana, meh ora ana pertahanan udara.

        Jangkoan senjata anti-kapal Karakurt meh 2 kaping luwih dhuwur, voli bakal cepet kaya ngono, nanging sampeyan salah babagan pertahanan udara. Juara donya mangan rudal jelajah Pantsir ngadeg ing kono. Miturut cara, bisa njupuk mudhun ing mode otomatis, tanpa partisipasi operator hi
        1. +2
          Desember 4 2017
          Juara donya mangan rudal jelajah Pantsir ngadeg ing kono.

          Amunisi kasebut paling sethithik urutan gedhene beda karo amunisi Burke. Ing sisih cilik.
          1. +1
            Desember 4 2017
            Kutipan saka Wedmak
            Amunisi kasebut paling sethithik urutan gedhene beda karo amunisi Burke. Ing sisih cilik.

            Ora masalah. Amerika durung nemu penawar kanggo Onyxes (lan Zircon mung watara sudhut), lan Harpoons saka Karakurt ora bisa dijupuk. Jarak ora ngidini
            1. +2
              Desember 4 2017
              kadohan ngidini Arly Burks kanggo njupuk ing tlatah Federasi Rusia saka Segara Lor - kok neraka padha Karakurt, lan apa kang bakal nindakake kanggo wong-wong mau?
          2. 0
            Desember 5 2017
            Kutipan saka Wedmak
            Amunisi kasebut paling sethithik urutan gedhene beda karo amunisi Burke. Ing sisih cilik.

            Apa bedane? Berks ora duwe rudal anti-kapal
            1. 0
              Desember 6 2017
              Berks ora duwe rudal anti-kapal

              Ana sing ilang? Ing rong seri pisanan ana 8 Harpoon. Dheweke ditinggal amarga kapal sing luwih murah. Aku ora mikir bakal angel banget kanggo nyelehake maneh.
              1. 0
                Desember 6 2017
                Kutipan saka Wedmak
                Ing rong seri pisanan ana 8 Harpoon.

                malah padha nyerah
                Kutipan saka Wedmak
                Aku ora ngira yen bali bakal angel banget.

                Panggonan pisanan ora kasedhiya, kajaba rong seri pisanan sing sampeyan sebutake.
        2. +1
          Desember 4 2017
          Kutipan saka Tusv
          , Lan babagan pertahanan udara, sampeyan salah. Juara donya mangan rudal jelajah Pantsir ngadeg ing kono. Miturut cara, bisa njupuk mudhun ing mode otomatis, tanpa partisipasi operator
          Napa dheweke dadi juara? banjur kapabilitas versi kapal saiki ora dingerteni, lan kasunyatan manawa pertahanan udara kanggo kapal lan pasukan darat beda-beda bisa dideleng saka conto Almaz-Antey, sing isih ora bisa ngrampungake Polyment-Redut kanggo armada.
          1. 0
            Desember 4 2017
            Kutipan: Stirbjorn
            katon ing conto "Almaz-Antey", sing isih ora bisa ngrampungake "Polyment-Redut" kanggo armada

            Land Knight uga ora ditampa. Ana rudal, ana petungan lan ana BIUS, nanging ora bisa kenek tanpa operator, kaya Shell, lan iki, kaya sing diarani borjuis, minangka tren. hi
        3. 0
          Desember 4 2017
          ora ana cangkang ing kono. Mungkin ing sawijining dina bakal ana
      3. 0
        Desember 4 2017
        Kutipan: Stirbjorn
        Daya tembak siji Ali Burke cukup kanggo 7 Karakurts, sing, ora kaya Burke sing isih ana, meh ora ana pertahanan udara.

        Carane burks arly bakal njupuk ing karakurts? Torpedo? Mungkin bedhil? padha ora duwe rudal anti-kapal.
        1. +1
          Desember 4 2017
          padha ora duwe rudal anti-kapal.

          Yen kita bisa nggarap misil ing target permukaan, kenapa sampeyan mikir yen Burks ora bisa nindakake iki?
          1. 0
            Desember 4 2017
            Kutipan saka Wedmak
            Yen kita bisa nggarap misil ing target permukaan, kenapa sampeyan mikir yen Burks ora bisa nindakake iki?

            Ing babagan misil. Kita bisa, nanging ora luwih saka 15 km. Amerika SM-3 uga bisa, nanging nganggo tas berlian ing kothak hi
          2. 0
            Desember 5 2017
            Kutipan saka Wedmak
            Yen kita bisa nggarap misil ing target permukaan, kenapa sampeyan mikir yen Burks ora bisa nindakake iki?

            Apa sampeyan ngerti frasa - palu kuku nganggo mikroskop? Dheweke duwe prinsip tuntunan sing beda, cara sing beda kanggo nggayuh target.
            Kajaba iku, kabeh rudal ing antarane wong Amerika, mung SM-3 sing nduweni jangkauan sing bisa ditampa, lan, mikir babagan iki, nduweni hulu ledak kinetik.
            1. 0
              Desember 6 2017
              Apa sampeyan ngerti frasa - palu kuku nganggo mikroskop?

              Yen sampeyan pengin urip, sampeyan bakal palu kuku nganggo mikroskop elektron. Ora ana sing ujar manawa iki minangka cara ngrusak biasa.
              1. 0
                Desember 6 2017
                Kutipan saka Wedmak
                Yen sampeyan pengin urip, sampeyan bakal palu kuku nganggo mikroskop elektron.

                Aku kuku bakal menang
        2. 0
          Desember 4 2017
          Kutipan saka: KaPToC
          Carane burks arly bakal njupuk ing karakurts? Torpedo? Mungkin bedhil? padha ora duwe rudal anti-kapal.

          Dheweke duwe kabeh, sinau subyek
          Pangrusak Orly Burke bersenjata karo macem-macem jinis rudal. Ing busur lan buritan kapal kabeh seri ana peluncur silo universal Mk 41. Ing kapal seri I lan II, peluncur busur lan buritan duwe 30 lan 60 sel, masing-masing. Ing seri IIA, jumlah sel tambah dadi 32 lan 64. Kontainer transportasi lan peluncuran kanthi rudal jelajah BGM-109 Tomahawk, rudal anti-pesawat SM-2 utawa SM-3 utawa blok papat kontainer kanthi RIM- 7 Rudal anti-pesawat Sea Sparrow bisa diselehake ing siji sel.
          https://topwar.ru/12154-esmincy-arli-berk-rekords
          meny-s-raketnym-vooruzheniem.html
          1. 0
            Desember 5 2017
            Kutipan: Stirbjorn
            Dheweke duwe kabeh, sinau subyek

            Lan sampeyan njupuk lan ngomong nganggo tembung sampeyan dhewe apa sing duwe misil anti-kapal Arly Berkov.
            Lan aku bisa ngirim kabeh wong dhewe.
      4. +2
        Desember 4 2017
        Kanggo wiwitan, supaya karusakan sing siji metu Karakurt saka klompok seiners, yacht lan prau kesenengan. Kanggo ngenali ancaman. Utawa bakal klelep kabeh wong?
        Lan apa, ing kasunyatan, kanggo drown? Tomahawk utawa SAM SM-6? Lan RTO duwe untu sing cetha lan duwe kesempatan kanggo nyedhaki tembakan pistol.
        Miturut cara, Karakurt uga cukup firepower yen ora kanggo 8, banjur kanggo 3-4 destroyers.
        Minangka kanggo nimbali udhara, ngarsane Shell utawa malah Dirk umume equalizes kasempatan.
        Aku mbaleni - Karakurt dadi cilik sing ing zona pesisir iku arang banget angel kanggo mbedakake saka latar mburi kapal sipil, loro kanggo aviation lan kapal lumahing. Lan nalika pesawat tekan lapangan OLS, mbah putri ngandika ing loro sing bakal tetep utuh.
        1. +3
          Desember 4 2017
          Ana tansah kemungkinan, nanging isih Karakurt ora kanggo perang mbukak karo ngrusak. Kapabilitas perkusi banget ora padha. Tugase, sing ana ing sangisore payung pertahanan udara pesisir, meriam lan misil anti-kapal, yaiku ngirim serangan sing ora ana sing nunggu.
          Sampeyan ora mikir sing Burke piyambak, ing kacepetan lengkap, bakal trample ing serangan? Ing kene, kaya biasane karo Amerika: kita bakal ngadeg ing cedhak, kanthi rolas kapal lan kapal selam, kita bakal ngeculake 2-3 atus sumbu kanggo ngrusak pertahanan udara lan masalah liyane, ing ngendi pesawat perang elektronik lan operator rudal anti-radar bakal aktif. bantuan. Lan nalika bledug rampung, rong minggu maneh bakal rampung saka drone lan pengebom liyane.
          Bener, babagan Rusia, mesthine, pitakonan ing kene yaiku apa klompok iki bakal nyekel roti nuklir ing voli pisanan ing arah kita. Kanggo iku masalah malah kanggo kita njupuk mudhun 300 CR ing wektu sing padha, nanging kita kudu nutup iki njupuk Pack karo soko.
        2. +1
          Desember 4 2017
          Kutipan: Vlad.by
          Kanggo wiwitan, supaya karusakan sing siji metu Karakurt saka klompok seiners, yacht lan prau kesenengan. Kanggo ngenali ancaman. Utawa bakal klelep kabeh wong?

          Aku iki bakal, amarga iku kaya sijine "Grad" ing plataran taman kanak-kanak, sing bakal getun ing peacekeeper mengko - tanggung jawab ing kang sijine iku .... supaya sampeyan bisa ndhelikake destroyer antarane tanker . ..
          1. 0
            Desember 5 2017
            Aku mbaleni maneh - APA sing bakal ditembak Berks ing Karakurt?
            Lan kanggo siji pangrusak - supaya nutupi saben pangrusak - ora kaya operator pesawat, ora bakal cukup pesawat. Dheweke bakal lunga dhewe utawa pasangan, minangka pilihan pungkasan.
          2. 0
            Desember 5 2017
            Aku ora propose kanggo ngubengi Karakurt karo "tentrem". Mung wae nasibe nglangi ing wilayah pesisir, sing dikembangake renang pesisir.
        3. +1
          Desember 4 2017
          Kutipan: Vlad.by
          Kanggo wiwitan, supaya karusakan sing siji metu Karakurt saka klompok seiners, yacht lan prau kesenengan. Kanggo ngenali ancaman. Utawa bakal klelep kabeh wong?

          Dadi kabeh wong ngerti iki, wiwit taun 1985, ing endi Target, lan ing ngendi wong sipil hi
      5. +2
        Desember 4 2017
        "Kekuatan tembak siji Ali Berk cukup kanggo 7 Karakurts, sing, ora kaya Burke sing isih ana, meh ora ana pertahanan udara"
        Dheweke butuh pertahanan udara utamane kanggo kepenak. Bakal ditutup dening pertahanan udara pesisir lan "Bastions" liyane ing kana ... Nalika wong pungkasane ngerti, ora ana sing ngirim RTO menyang perang karo "Nimitz" dhewe! Kok nganggep laksamana sampeyan pancen bodho?!
  3. +1
    Desember 4 2017
    Ing artikel ing ngisor iki, korvet bersenjata URANIUM, banjur RTO karo Kaliber lan Onyx ... LOGIKA Endi? !!!
    1. +2
      Desember 4 2017
      Amarga 20380 luwih lawas tinimbang 22800. Kaliber wis ana ing dalan menyang 20385.
    2. 0
      Desember 4 2017
      Macem-macem proyek lan kabeh hi
      1. +1
        Desember 4 2017
        Apa sampeyan lali babagan radar? Apa kang bakal weruh, ngendi kanggo njupuk? Sapa sing bakal menehi sebutan target? Lan dadi metu sing shoots luwih adoh saka kang ndeleng.
    3. +2
      Desember 4 2017
      Kutipan saka Magic Archer
      AT 20385 kaliber wis ing dalan.

      Aku percaya yen liwat wektu, Uranus bakal diganti dening Onyx utawa Kaliber ... Aku ora mikir iki kritis saiki. Proyek 20386 wis dikembangake.
      1. 0
        Desember 4 2017
        Uranium luwih murah tinimbang Onyx, lan iki roket saka macem-macem kategori. Kaliber ora bisa nembak kapal babar pisan. 20386 minangka proyek sing apik banget, ngemot konsep kapal patroli samudra jarak jauh kanthi otomatisasi lan otonomi sing dhuwur.
        1. +3
          Desember 4 2017
          Kutipan saka Armored
          Kaliber ora bisa nembak kapal babar pisan.

          Serius? Kaliber kasebut cocog karo target segara, sayang.
          Kutipan saka Armored
          20386 minangka proyek sing apik banget, ngemot konsep kapal patroli samudra jarak jauh kanthi otomatisasi lan otonomi sing dhuwur.

          Dheweke apik banget, nanging ana pendapat yen dheweke oversaturated karo senjata.
          1. 0
            Desember 4 2017
            Saka sumber apa sampeyan sinau manawa kaliber kasebut cocog karo target segara? Udakara 20386, ora ana senjata sing akeh banget, lan 24 sel peluncuran universal pancen akeh banget?
            1. +2
              Desember 4 2017
              Kutipan saka Armored
              Saka sumber apa sampeyan sinau manawa kaliber kasebut cocog karo target segara?

              Dear, Kaliber-NK tekan target segara kanthi jarak 300 km. CD iki ana ing arsenal komplek pesisir Bastion.
              Yagene dheweke dikenalake menyang Arsenal Bastion, yen kompleks iki anti-pengiriman?
              1. +1
                Desember 4 2017
                Ana rudal P-800 Oniks ing benteng. Paling ora mriksa wiki. NK ing Kaliber tegese rudal dipasang ing Surface Ships.
              2. 0
                Desember 5 2017
                Chet Nexus ora ngomong. kaliber-NK - tegese roket diselehake ing kapal! Lan Uranus luwih murah tinimbang Onyx, nanging mabur kurang lan daya uga kurang. Onyx diselehake ing Bastions, jeneng roket iki P-800, lan jeneng ekspor Yakhont.
                1. +1
                  Desember 5 2017
                  Kutipan saka Armored
                  Bronevic

                  Quote: Mbebayani
                  Mbebayani

                  Ketoke sampeyan loro dilarang saka Google
                  1. 0
                    Desember 6 2017
                    Anggun! Aku ngajeni! keprungu
            2. +1
              Desember 5 2017
              Dadi sumber kaya ... Contone iki:
              http://wartools.ru/krylatye-rakety/kalibr-krylaty
              e-raket
              Napa radar aktif Kaliber ARGS-54E?

              ARGS-54E dirancang kanggo ndeteksi lan kanthi akurat nuntun rudal jelajah menyang target permukaan ing bagean pungkasan jalur penerbangan rudal 3M-54E.

              3M54E1
              Karakteristik kinerja dhasar

              -Bisa digunakake kanggo misil siji lan klompok.
              -Nyedhiyakake panuntun dhumateng rudal ing target ing sektor saka sudhut ing azimuth +...- 45 derajat, ing elevasi - saka +10 derajat. nganti ?20 deg.
              - Jarak maksimal - nganti 65 km.
              - Bisa dilakokno ing sembarang wektu dina ing suhu sekitar +...-45 derajat C., ing udan lan pedhut, badai nganti 6 TCTerms.

              Data kisaran, ketoke, mung kanggo ekspor.
          2. 0
            Desember 4 2017
            nanging ana pendapat sing oversaturated karo senjata.

            Panemu sing aneh. Utamane babagan kapal - akeh ora cukup. Lan ngisi amunisi dudu tugas sing gampang kaya ing bumi.
          3. +1
            Desember 4 2017
            Kutipan: NEXUS
            Kaliber kasebut cocog karo target segara, sayang.

            . Carane mangan ora penting. Ingkang utama yaiku wong-wong kita ndhelikake, sing paling penting yaiku supaya ora nyeri banget nalika penerbangan drone Yankovsky 20 km saka tapel wates. Aku ngerti kita Siap mangan iki kanggo sarapan, nedha awan lan nedha bengi. Lan jujur, sampeyan ora butuh prentah saka Kremlin. Lan ora ana banyu kanggo ngganggu. Kontrak kasebut ora luwih cedhak saka 20 km liwat darat, ora luwih cedhak saka 70 km saka segara. Kabeh sing angsal dening overwork, iku perlu kanggo mbusak mau, ing pangertèn saka sawetara Staff
  4. +5
    Desember 4 2017
    Aku ora ngerti manawa ing armada liyane ing jagad iki papan utama diwenehake kanggo kapal perang! lan perusak...
    ))
    1. +3
      Desember 4 2017
      Kutipan saka: den3080
      ora ngerti manawa ing armada liyane ing jagad iki papan utama diwenehake kanggo kapal perang

      Aku uga kaget karo kasunyatan iki. belay lol
    2. 0
      Desember 4 2017
      Utamane para psheks nyerahake penyapu ranjau sing durung rampung lan klelep kapal selam, lan merkle umume nol nalika pindhah.
    3. +1
      Desember 4 2017
      "Mulane, dheweke luwih cilik tinimbang kapal perang lan pemusnah, sing diwenehi papan utama ing armada negara liya ing donya"
      - Ha-ha Inggih, penulis ora ahli. Nanging ing kasus apa wae, artikel kasebut ngliwati sawetara tangan, sing ora nyebabake mripate sapa wae
  5. +1
    Desember 4 2017
    Analog modern saka prau torpedo, lan sawetara pesenan gedhene luwih mateni lan efektif ... Ngirim serangan dadakan saka kadohan, ndhelikake nang endi wae ing teluk ...
  6. +5
    Desember 4 2017
    Ing siji titik, kita bisa setuju karo ekspres
    Paling kamungkinan, padha dimaksudaké kanggo "sorties lan murub volleys ing kelompok perang saka kapal utawa pesawat operator serangan kelompok mungsuh, yen padha nyedhaki gisik Russian." Ing wektu sing padha, kapal proyek Karakurt minangka "platform sing efektif kanggo nyebarake senjata anti-kapal lan nyegah pasukan NATO utawa AS yen ana konflik," ujare ahli kasebut.
  7. +1
    Desember 4 2017
    kurang stabil dibandhingake karo kapal liyane, "dadi ora efektif kanggo serangan darat".

    Ya, kita ora bakal kerja bareng karo dheweke ing darat, dheweke ora digawe kanggo iki ...
    1. +3
      Desember 4 2017
      Sawetara jinis sampah, kenapa ora bisa kenek ing darat?
      Kanggo instalasi seni, pitching ing iki bisa dadi masalah, nanging kanggo rudal?
      Nalika ombak ing ndhuwur dek, ora saben kapal artileri bisa murub, malah kapal perang duwe watesan lan watesan dhewe!
      Ing cendhak, looking for sing pakar wrote, apa sampeyan bisa nindakake, misale jek sing konsep kuwi minangka "komunitas ahli" wis nemen ilang nilai sawijining, obyektifitas!
      1. +1
        Desember 4 2017
        hi
        halo kamrad. dhuwit ambruk, supaya artikel iki diaktifake metu. "dheweke" duwe masalah ing kana, ing komunitas ahli =)
        1. +4
          Desember 4 2017
          Aku ngerti yen ana bisa pitching ing tlaga, Baikal utawa Great Lakes, njupuk!
          Ing segara, iki umume ... ayu, nyengsemaken. Kanggo Atlantik ... iku umume medeni kanggo ngelingi, wow, ombak apa ana.
          Mboten masalah. prau dadi kelangan lan mbebayani ... kanggo mungsuh !!! Pitakonan iki, sing disebut wong, mungsuh, kene? Padha entuk apa sing pantes.
          Kabeh lirik iki, nyatane kita nindakake apa sing kita butuhake, kita nindakake apa sing kita bisa!
          Jawaban asimetris lan serius banget ... kita taktik ukrovoyak. karo serigala / serigala Pack, ora ana tilak kanggo mbaleni. Out of order, lan kita ora mlumpat. otak ora gonjang-ganjing menyang negara endhog scrambled!
          1. 0
            Desember 4 2017
            omelet utawa mogul! hi
            1. +2
              Desember 4 2017
              Ora masalah. Yen otak digulung kanthi rata, mbenerake kabeh konvolusi ... utawa goyangake endhog, mula sampeyan ora bisa nindakake tanpa panci ing sirah!
  8. +4
    Desember 4 2017
    Kapal cilik bisa ngancam sebagian besar Eropa nganggo rudal jelajah, nanging rudal jelajah konvensional ora kuat banget lan butuh sawetara kapal cilik kanggo cocog karo daya tembak saka penghancur Amerika,

    Penulis kobong. Napa RTOs kudu nyoba kanggo nyekel ing firepower karo destroyer? Apa ora langsung karo cruiser rudal banjur? wong bodho
    Ing wektu sing padha, pemusnah sing padha bakal cukup kanggo mencet saka siji nganti rong rudal Onyx (gumantung ing ngendi rudal anti-kapal), lan drown cruiser Tikanderoga, 3-4 rudal anti-kapal Onyx.
    "Karakurts" kurang stabil dibandhingake karo kapal liyane, "sing ndadekake ora efektif kanggo serangan darat."

    Ketoke penulis banget nyenyet ing sirah, yen ing rong taun saka perusahaan Siria, iku tau dawned ing wong sing Kaliber dianggo banget ing lemah.
    1. +1
      Desember 4 2017
      halo, kanca. uga, iku perlu kanggo nambah fly ing ointment supaya "kita" wong bakal seneng. pah ing wong.
    2. 0
      Desember 4 2017
      A saperangan saka Berkovs bakal ngadeg ing Segara Lor lan bakal Peck ing Kal.obl. lan wilayah Leningrad Pitakonan: apa sing bakal ditindakake Karakurt marang dheweke?
      1. +2
        Desember 4 2017
        Sapa sing bek? - Oh, apa Yankees hooligans? Dadi entuk granat fasis ... yars, gada, utawa isho sing jarak jauh, wektu mabur ora beda banget karo winged berk!
        Iki minangka skenario sing ora nyata, kaya sing diusulake sadurunge.
        Miturut cara, sing swiwi dudu kasunyatan sing bakal mabur, nanging sing jarak adoh bakal nembus kanthi cara apa wae, ora ana sing duwe cara kanggo nglawan. Schaub ngusir serangan rudal gedhe ... lan iki bakal dadi titik pungkasan saka eksistensi kita.
        1. 0
          Desember 4 2017
          sing. apa sampeyan konfirmasi yen Karakurt Berku ora bakal nindakake apa-apa karo kiriman sing apik banget?
          1. +2
            Desember 4 2017
            Kok ngene iki.
            Saka unreal, kaya, nanging kang njupuk Panggonan, iku bakal ram.
            Shaw, sampeyan ngomong, Yankees ora njaluk ing Papan lan ing moncong, minangka padha ngomong.
            Ora perlu dadi genius, Schaub kanggo nggawe saben ... skenario unrealistic.
      2. +3
        Desember 4 2017
        Kutipan: tlauicol
        A saperangan saka Berkovs bakal ngadeg ing Segara Lor lan bakal Peck ing Kal.obl. lan wilayah Leningrad Pitakonan: apa sing bakal ditindakake Karakurt marang dheweke?

        Yen saperangan saka Berkovs ngadeg lan miwiti mencet wilayah kita karo sumbu, hadiah bakal teka ing Amerika Serikat ing wangun ICBM warheads lan ora kosong. Banjur mangsuli aku, bakal Kasur Burks duwe masalah karo Kaliningrad lan St.
        1. 0
          Desember 4 2017
          judhul artikel sing dibahas ing kene "Media Amerika: RTO Rusia bisa nyegah pasukan NATO lan AS"
          - padha ora bisa nichrome! Awit sampeyan langsung kelingan bab hotel lan banjir
          1. +2
            Desember 4 2017
            Kutipan: tlauicol
            Awit sampeyan langsung kelingan bab hotel lan banjir

            Ora ... artikel kasebut minangka salah sawijining banjir sing terus-terusan ... kenapa ora nulis, RTO Rusia ora bisa nahan serangan alien !? Pesen iku padha, mung ing profil.
          2. 0
            Desember 5 2017
            Kutipan: tlauicol
            judhul artikel sing dibahas ing kene "Media Amerika: RTO Rusia bisa nyegah pasukan NATO lan AS"
            - padha ora bisa nichrome! Awit sampeyan langsung kelingan bab hotel lan banjir

            Secara teoritis, yen kita nimbang mung komponen militer, tanpa bagean politik utawa nuklir, Karakurts, mung metu menyang segara, meksa Berks kanggo mundur menyang jarak saka sawetara pertempuran RCC saka wong-wong mau.
            Apa sampeyan ngerti konsep "njaba"? Rong detasemen kapal rudal nyebar menyang pinggir lan wiwit pindhah saka pesisir, mungsuh AUG bakal kepeksa mundur nalika ngadhepi ancaman pengepungan.
            1. 0
              Desember 6 2017
              Ing Baltik? Lan AUG ing Segara Lor?
              Ing Barents, AUG watara sudhut? Ing sembarang titik ing segara donya, sepasang Hornets bakal seneng teka-teki prau pertahanan. Lan carane akeh Karakurts kita duwe lan carane akeh kita kudu marang 10 AUG? Utopia
              1. 0
                Desember 6 2017
                Kutipan: tlauicol
                Ing sembarang titik ing segara donya, sepasang Hornets bakal seneng teka-teki prau pertahanan.

                Kutipan: tlauicol
                Lan carane akeh Karakurts kita duwe lan carane akeh kita kudu marang 10 AUG? Utopia

                Amerika ora bisa nyebarake luwih saka limang klompok kapal induk marang kita bebarengan, miturut tembunge dhewe. Apa sampeyan arep perang karo siji karakurt karo kabeh armada Amérika?
                Utopia yaiku perang nglawan armada Rusia kanthi mung "harpoons" ing layanan.
                1. +3
                  Desember 6 2017
                  Apa fantasi!
                  Ing shelling saka wilayah lan militèr, negara liyane tumindak ... perang. Operasi militer antarane mungsuh serius, pisanan kabeh, karusakan saka infrastruktur intelijen mungsuh - satelit, radar lan liya saka sebutan target !!!
                  Lan pitutur marang aku, sepira adohe bisa "ndeleng" lan "ndeleng" sarana serangan TANPA ??? Carane adoh iki sembarang titik donya, segara, segara saka pesisir kita, pertahanan darat tegese, "ningali" ora Samsaya Awon, saka kang padha "smash" kita?
                  1. 0
                    Desember 6 2017
                    Kutipan saka roket757
                    Apa fantasi!

                    Sampeyan duwe fantasi. Padha mbayangno perang nuklir.
                    Kutipan saka roket757
                    Ing shelling saka wilayah lan militèr, negara liyane tumindak ... perang.

                    Kita ngomong babagan konfrontasi armada, yen kabeh sing kasedhiya digunakake - banjur kenapa mbandhingake armada? Ing perang nuklir, siji cruiser mawa pesawat padha karo sepuluh kelompok operator pesawat - lan kabeh padha ora duwe nilai ing perang nuklir antarane Rusia lan Amerika Serikat.
                    1. +3
                      Desember 6 2017
                      Fantasi kanthi lengkap!
                      Sampeyan bisa fantasize lan confrontation saka armada. Apa sing bakal kelakon - armada kolonial Amerika sing gedhe, armada serangan, proyeksi pasukan tansah lan ing endi wae, kaya sing dikandhakake ... !
                      Apa lan carane mbandhingake kene? Ing teater apa operasi?
                      Ing samodra, adoh saka pesisir kita (mungguh, kompleks pertahanan pesisir), kita ora duwe apa-apa! Nyedhak ing pesisir kita, Yankees dudu wong bodho ... kabeh sing gurgles bakal dicemplungake!
                      Kanggo nimbang asumsi moronic, kayata sawetara jenis berk bakal saka segara lor, utawa saka ngendi wae kanggo njupuk ing pangkalan kita saka kadohan ??? ... iki PASTI perang lan pawujudan saka kabeh wedi paling awon kabeh manungsa waras!!! Kita kabeh bakal mati, kalebu Berk lan armada liyane ... kita normal, kita ora bakal nimbang hypothetically.
                      Pilihan sing paling gampang yaiku hipotetis, tarik burke nglawan karakurt sing ora duwe duweke sing padha ... ing kabeh babagan, beda banget lan ing perang langsung lan linier, burke kudu menang! nanging yen aku ora kekacoan munggah soko (Aku maca kanggo dangu, banget) ana precedent nalika ing tutuk saka Danube utawa Dnieper loro prau waja Soviet meh matèni perusak Jerman / destroyer? Sing. kabeh kedadeyan ing urip.
                      1. 0
                        Desember 6 2017
                        Kutipan saka roket757
                        Apa lan carane mbandhingake kene? Ing teater apa operasi?

                        Ing gisik kita
                        Kutipan saka roket757
                        Sampeyan bisa fantasize lan confrontation saka armada. Apa sing bakal kelakon - armada kolonial Amerika sing gedhe, armada serangan, proyeksi pasukan tansah lan ing endi wae, kaya sing dikandhakake ... !

                        Sing persis "khusus", lan spesialisasi yaiku karusakan saka armada mungsuh.
        2. +3
          Desember 4 2017
          Bakal ana hotel, ora mangu-mangu, tokma aku yakin yen berk-berk kasebut ora bakal tekan pelabuhan asline !!! Ora mung karakurts armada kita kuwat! Pesisir bakal entuk, prau, penerbangan, kapal luwih kuat !!! Siji ara, pakan kepiting.
          Aku langsung saka ahli kursi iki ... apa dheweke ngerti kepiye cara kerjane ??? Saora-orane padha ngrungokake, padha ngerti kanyatan nyata lan pambiji ahli, saka jenderal asing sing padha ora ngucapake optimisme kasebut, ing pangertene kauntungan tanpa syarat tentarane marang kita, China ....
          1. 0
            Desember 5 2017
            Kutipan saka roket757
            Bakal ana hotel, ora mangu-mangu, tokma aku yakin yen berk-berk kasebut ora bakal tekan pelabuhan asline !!! Ora mung karakurts armada kita kuwat! Pesisir bakal entuk, prau, penerbangan, kapal luwih kuat !!! Siji ara, pakan kepiting.

            Oh, enlightened, ahli strategi gedhe (lan sing-alongs sing bodho pitunjuk sampeyan karo pluses)! Nerangake carane kompleks pesisir bakal entuk Aberki ing Segara Lor? wong bodho Kepiye carane penerbangan bisa ngliwati koridor pertahanan udara 1000 km ing Eropa. Kepiye kapal sing bersenjata rudal anti-kapal sing padha karo Karakurt bisa nyedhaki jarak peluncuran pemusnah sing ngluncurake rudal jelajah (saka pesisir Belgia, umpamane), yen ana perang? Ora kanggo sebutno penyu PL?
            Lan, ya, yen sampeyan durung maca judhul artikel kasebut, banjur waca: "RTO Rusia bisa nyegah pasukan NATO lan AS" lan komentar, lan wis ana banjir sing cukup.
            1. +3
              Desember 5 2017
              Sampeyan ora bisa menehi tandha plus, sing bakal sijine!
              Ing topik - fantasi delusional karo shelling saka Yankees ing wilayah kita, nyatane bakal dadi awal perang ... kita bakal nerusake saka iki. Aku ngira yen kabeh wong normal ngerti iki lan iki mung bisa dideleng ing film kanggo apocalypse utawa game komputer.
              Amarga iki minangka fantasi, mula jawabane bakal ... fantastis. Serius, ora ana cara kanggo ngrembug.
              Kapal roket cilik, ancaman kanggo Eropa? iki uga fantasi penulis, sanajan ana MANY platform peluncuran seluler kanggo rudal jelajah, dheweke bisa medeni akeh.
              Nyatane, alignment iku prasaja - fantasize apa sampeyan pengin. mung aja menet tombol abang amarga bakal dadi pungkasaning manungsa.
  9. +1
    Desember 4 2017
    Dikira platform roket cilik iki
    pembangunan kanggo construction saka platform luwih gedhe ing mangsa.
    Lan apa bab karya ing tanah, iku mung bab sebutan target
    lan kacepetan ing koordinat target dimuat menyang rudal.
    1. +2
      Desember 4 2017
      Kaya, gelombang sing bakal teka ora bakal nyegah rudal dikirim menyang target?
  10. +1
    Desember 4 2017
    "Kaliber-kaliber!" - sampeyan mung bisa krungu watara. Lan aku mikir yen jam-jam pisanan saka konflik luwih utawa kurang kekerasan bakal ngatasi kabeh satelit "glonass" kita. Banjur carane koreksi kursus bakal ditindakake? Apa bakal kaya "V-1" ing arah giroskop kanggo mabur? Miturut cara, aku bakal ngomong yen kita durung sinau carane nggawe sensor MEMS karo accelerometers lan magnetometers. We tuku liwat China apa diprodhuksi dening Hayniwell. Lan sing paling menarik yaiku yen Amerika wis suwe ngomong babagan kemungkinan nggawe rudal sing dipandu adhedhasar "PlayStation", ing ngendi sensor kasebut dumunung. Kene wong wicaksana kita lan ngangkat munggah idea iki.
    1. +4
      Desember 4 2017
      Dadi, uga, mungsuh tanpa rasi lintang satelit tetep ing jam pisanan. Dadi kemungkinan padha. Kabeh wis dipikir sadurunge kita.
      1. +3
        Desember 4 2017
        Saiki kabeh wong prihatin banget babagan navigasi tanpa satelit, dheweke pancene ora ngarep-arep keamanan satelit, mula!
        Mungkin dheweke ora ngrancang perang kasebut, langsung, nanging wis ana rasa wedi.
        Roket kita bisa mabur tanpa J-P lan liya-liyane karo ... ora saiki sistem wis nemokke, padha bakal finalize, nambah lan sederek bakal fly ngendi padha perlu.
        Dheweke ora bakal mlebu ing jendela, ora ana akurasi kasebut, nanging kanggo senjata nuklir ora kritis.
        Iku skenario apocalypse. nanging ing cara liyane, kok njupuk mudhun satelit?
  11. 0
    Desember 5 2017
    Kapal cilik ora cukup efektif lan, sanajan adoh saka penghancur IGIS, uga ora ana.
    1. +3
      Desember 5 2017
      Nganti saiki, ora ana sing mbuktekake. Bukti mung bisa dadi kegagalan nyata, nalika aplikasi, tanpa entuk efek sing direncanakake. Pranyatan saka pakar apa wae ora ditampa.
      Ing cendhak - perang nyata lan evaluasi nyata kualitas pertempuran, liyane kabeh spekulasi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"