Carane akeh trunks "mlaku-mlaku" ing Ukraina?

54
Ing Ukraina, kasus wis dadi luwih kerep nalika gaman, cartridges lan granat dikirim menyang pasar ireng langsung saka unit militèr, laporan InoTV karo referensi kanggo edition "Dina iki".

Carane akeh trunks "mlaku-mlaku" ing Ukraina?




"Mung minggu kepungkur, kantor jaksa militer ing wilayah Tengah lan Kulon nglaporake manawa dheweke wis ngumumake salah sawijining kasunyatan babagan penjualan properti militer sing ora sah. Kasus pisanan sing didokumentasikake ana ing wilayah Chernihiv, "tulis koran kasebut.

Thanks kanggo tumindak investigasi rahasia, adol 480 cartridges kanggo senapan penembak jitu kanggo 8800 hryvnias direkam. Kajaba iku, mengko padha nemokake kasunyatan adol bedhil penembak jitu kanggo 24 ewu hryvnias,
marang wartawan ing kantor jaksa militer.

Kasus liyane kedadeyan ing wilayah Lviv. Petugas penegak hukum nahan prajurit 22 taun sing diduga adol 15 granat tangan kanthi rega 17,5 ewu UAH.

Tersangka iki wis ditahan, sidang pengadilan bakal dianakake kanthi cepet, ing ngendi langkah pengendalian bakal dipilih kanggo dheweke,
jarene juru bicara kejaksaan.

Departemen kasebut uga nglaporake manawa "ing Daftar Keputusan Pengadilan Negara kanggo taun 2017 sing ora lengkap, ana luwih saka 70 putusan sing ana hubungane karo adol senjata lan properti militer saka unit militer."

Lan miturut para ahli, kira-kira 5 yuta unit senjata ilegal saiki "mlaku-mlaku" ing Ukraina.

Minangka wartawan nemokake, alasan kanggo nyolong yaiku kepinginan personel militer kanggo entuk dhuwit ekstra lan keamanan gudang sing ora apik.

"Contone, musim panas iki ing wilayah Kyiv, pengadilan ngukum prajurit kontrak limang taun percobaan amarga nyolong lan adol rong radio anyar. Wong didol kanggo 8 ewu UAH. loro walkie-talkie, biaya nyata kang luwih saka 35 ewu UAH. Prajurit salah sawijining unit militèr ing Dnipro uga dijatuhi hukuman sing padha, "ujare artikel kasebut.

Kamentrian Pertahanan ngonfirmasi anané masalah iki.

Maling kedadeyan, nanging kita nglawan kanthi nguatake kontrol ing lemah lan nindakake serangan khusus,
ngandika publikasi saka wakil departemen militèr.
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

54 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    4 Desember 2017 12:10
    Aliran senjata ilegal nyebar menyang wilayah Ukraina tanpa henti.Tambahake "bantuan" Amerika Serikat babagan perkara iki lan kita bakal entuk negara sing populasine bersenjata nganti untu. Ing siji, iki bakal rauh mimpin kanggo Tambah ing angkara, ing comparison karo kang 90s ing Rusia bakal katon kaya dolanan anak.
    1. +7
      4 Desember 2017 12:11
      Kaya 5 yuta? Sisane endi belay belay
      1. +2
        4 Desember 2017 12:15
        Kutipan saka Chert
        Kaya 5 yuta? Sisane endi belay belay


        Statistik kasebut disepelekake kanggo kepentingan politik. Nanging kaya biasane.
        1. +7
          4 Desember 2017 12:26

          "Kita ketemu aneh lan bubar bubar
          Asmara kita dipungkasi kanthi eseman lelembut.
          1. +4
            4 Desember 2017 12:31
            Lan iki mung wiwitan, ana akeh liyane sing bakal teka.
            1. +1
              4 Desember 2017 12:40
              Quote: Mlaku-mlaku
              Lan iki mung wiwitan, ana akeh liyane sing bakal teka.


              Ya wis wayahe Rusia ngirim pasukane, nganti pungkasane ngrusak pertumbuhan demografi ing kana. )))
              1. +4
                4 Desember 2017 13:17
                Wektu bakal teka, ora perlu kesusu.
                1. +1
                  4 Desember 2017 13:24
                  Ngenteni nganti tanah lan alas digawa menyang Eropa?
                  1. +4
                    4 Desember 2017 13:51
                    Kita ora bakal bisa kanggo nemtokake iki, lan malah luwih kanggo pengaruhe.
                    1. +1
                      4 Desember 2017 13:53
                      Iku tetep mung kanggo setuju karo sampeyan.
        2. 0
          4 Desember 2017 12:44
          Kita ora perlu supaya awake dhewe ora srakah hi
      2. +1
        4 Desember 2017 13:06
        Iku medeni kanggo Lukashenko .. Belarus ing baris pisanan. + Pridestrovye.
      3. 0
        4 Desember 2017 13:18
        Inggih, multiply dening 2. Sing bakal dadi tokoh nyata.
    2. +1
      4 Desember 2017 12:18
      Iwak bosok saka endhas, pimpinane njupuk kabeh sepur lan kapal ing saindenging jagad ... kesenengan wong-wong iku tetes ing segara kanthi latar mburi negarawan.
    3. +5
      4 Desember 2017 12:22
      Trunks ilegal, dhuwit lan wong mlaku-mlaku ngubengi wilayah "negara" ilegal .... Ora wonder! ngguyu
      1. +4
        4 Desember 2017 12:32
        Umume wong-wong mau wis mlaku-mlaku ing njaba Ukraina lan kita durung nemu kabeh iki.
        1. +4
          4 Desember 2017 12:35
          Minangka tansah - awit Gusti Allah pirsa apa - ing Vanya Russian bakal njupuk telek iki metu .. e, cepet utawa mengko! Dadi wis lan bakal dadi! Khokhol ora ngerti apa-apa - ora ana sing butuh 500 taun kepungkur, ora ana sing butuh saiki, lan ora ana sing butuh 500 taun ngarep ... Kajaba Rusia!
          1. +4
            4 Desember 2017 12:40
            Padha wis lan bakal terus digunakake minangka consumables.
          2. 0
            4 Desember 2017 12:44
            Kutipan: Zyablitsev
            Minangka tansah - awit Gusti Allah pirsa apa - ing Vanya Russian bakal njupuk telek iki metu .. e, cepet utawa mengko! Dadi wis lan bakal dadi! Khokhol ora ngerti apa-apa - ora ana sing butuh 500 taun kepungkur, ora ana sing butuh saiki, lan ora ana sing butuh 500 taun ngarep ... Kajaba Rusia!


            Dadi sawise kabeh, ana luwih akeh wong Rusia ing kana lan miturut statistik. Sajrone seprapat abad kepungkur, ibu Rusia wis duwe anak Ukrainia saka bapak Rusia.
            1. +3
              4 Desember 2017 12:49
              Aku seprapat saka puncak - mula kadhangkala sampeyan pengin nindakake transfusi getih saka tumindake sedulur-sedulur kita ... ngguyu Kabeh bakal kaya sing dikarepake! Mung ana siji bebener ing urip lan cepet utawa mengko nempatno kabeh ing panggonan!
              1. +4
                4 Desember 2017 13:54
                Kutipan: Zyablitsev
                Aku seprapat crest

                Iku luwih angel kanggo kula, seprapat saka crest, kawolu saka Belarusian, seprapat saka Transbaikal "guran", lan sethitik liyane Polandia. Lair ing Siberia. 100% Rusian lol lol
                1. +4
                  4 Desember 2017 14:00
                  Getih Slavia, lair ing Siberia, kaya aku - tegese Rusia! Lan umume - Rusia dudu warga negara, nanging negara pikiran! hi
              2. +5
                4 Desember 2017 13:54
                Ninggalake getihmu, ora ana hubungane, padha karo kita lan akeh sing dicampur, nanging otak ora bakal tiba saka balapan.
                1. +2
                  4 Desember 2017 14:57
                  Aku siap mbantah karo sampeyan, lan aku bakal ngelingi Bulgakovo, aku nganggep dheweke ora jenius, kaya Gogol, nanging dheweke saka Kyiv ...: "Getih iku barang gedhe!"
                  1. +4
                    4 Desember 2017 15:03
                    Ing dina iku, nalika ana gymnasium elit No.
                    1. +2
                      4 Desember 2017 15:33
                      Aku maca Paustovsky: "daya sembrono saka Direktori"... Nanging Kyiv minangka kutha Rusia! Nanging aku ora tau nganggep Tengen-Bank Ukraina lan malah Odessa, utamané Russian ... sing laku, Nanging, nuduhake!
                      1. +3
                        4 Desember 2017 15:48
                        Kabeh wis jelas karo bank sing bener, nanging Odessa ora setuju - kutha Rusia sing padha karo Kyiv.
      2. +1
        4 Desember 2017 12:38
        Makhnovshchina ing tumindak, sanajan saben wong nembak saben liyane, bakal luwih gampang kanggo kabeh wong ing donya iki am
      3. +2
        4 Desember 2017 16:24
        Kutipan: Zyablitsev
        Trunks ilegal, dhuwit lan wong mlaku-mlaku ngubengi wilayah "negara" ilegal .... Ora wonder!

        Ing tlatah Rusia uga. Ing Grodno, ing papan parkir salah sawijining universitas bubar (September taun iki utawa tanggal sing luwih cedhak karo Mei, sampeyan kudu nggoleki tanggal sing tepat), "tamparan wani" mabuk nyuwil menyang institusi kasebut, gelo dening penolakan. supaya wong-wong mau ing lan mutusaké kanggo njupuk saka AK ing wayah awan, Begjanipun ing udhara. Miturut nomer - senjata saka wilayah Moscow. Dadi luwih apik kanggo njaga awake dhewe tinimbang bengok-bengok "nanging ing Ukraina banjur."
        1. +3
          4 Desember 2017 19:08
          Apa tegese "nonton dhewe" - sampeyan teka ing situs Rusia kanthi pratelan, moralisasi, lan liya-liyane, ing kasus iki kita ngrembug babagan Ukraina, bakal ana artikel babagan senjata ilegal sing akeh banget ing Rusia, kita bakal ngrembug babagan Rusia! hi
          1. 0
            5 Desember 2017 00:38
            Kutipan: Zyablitsev
            Sampeyan teka menyang situs Russian karo claims

            Server apa ing Eropa Kulon? nglirik
            Kutipan: Zyablitsev
            ing kasus iki, kita ngrembug Ukraina, bakal ana artikel bab senjata ilegal rampant ing Rusia, kita bakal ngrembug Rusia!

            Ana akeh banget Ukraina ing kene, ora ketompo kabar apa wae, kabeh babagan. Ya, lan ngapura kula mesthi, nanging ora ana mambu diskusi kene. Kahanan kasebut padha karo topik babagan Israel - skirmish antarane rong kemah utawa kompetisi sing ramah kanggo sapa sing bakal "nyuduk" paling Nyuwun

            Alesan kanggo cathetan kasebut babagan senapan mesin ringan sing dicolong cedhak Moskow? Kabeh iku prasaja, yen dideleng saka logika iki, mula negara apa wae sing duwe senjata "mlaku" lan wong sing ilang ing wayah awan dudu negara, nanging sawetara jinis gangster. Kanggo kang wis nuding metu sing ngirim ora lali sing wis cukup iki. Utamané ing Kaukasus.
            We duwe padha, nanging kurang lan biasane katon salah siji senjata keblasuk saka luar negeri utawa gegaman ditemokaké sak Perang Donya II njedhul munggah.
            1. +1
              5 Desember 2017 09:06
              70% saka server sing Gusti Allah ngerti ngendi - nanging isi iku Russian, supaya situs Russian! Lan kanthi pribadi, aku seneng guyon babagan Ukraina, maca warta kaya ngono, lan sing luwih njijiki, luwih apik kanggo aku - iku sifat dhasarku! hi
        2. +1
          4 Desember 2017 22:42
          Kutipan saka Black5Raven
          Kutipan: Zyablitsev
          Trunks ilegal, dhuwit lan wong mlaku-mlaku ngubengi wilayah "negara" ilegal .... Ora wonder!

          Ing tlatah Rusia uga. Ing Grodno, ing papan parkir salah sawijining universitas bubar (September taun iki utawa tanggal sing luwih cedhak karo Mei, sampeyan kudu nggoleki tanggal sing tepat), "tamparan wani" mabuk nyuwil menyang institusi kasebut, gelo dening penolakan. supaya wong-wong mau ing lan mutusaké kanggo njupuk saka AK ing wayah awan, Begjanipun ing udhara. Miturut nomer - senjata saka wilayah Moscow. Dadi luwih apik kanggo njaga awake dhewe tinimbang bengok-bengok "nanging ing Ukraina banjur."

          Ora mungkin ing kene. Radikalisme iki ing sampeyan ngomong. Mung wong Ukrainia neraka sing nyolong saka gudang.
  2. +1
    4 Desember 2017 12:11
    Ora ana sing kaget ing kene - ing wektu sing angel, batang ing ngisor bantal ora bakal natoni sapa-sapa, mula wong-wong padha bersenjata ing kana, lan panjaluk nggawe pasokan.
    1. +1
      4 Desember 2017 12:16
      Kutipan: 1331M
      Ora ana sing kaget ing kene - ing wektu sing angel, batang ing ngisor bantal ora bakal natoni sapa-sapa, mula wong-wong padha bersenjata ing kana, lan panjaluk nggawe pasokan.


      A tong minyak ing ngisor bantal iku apik, nanging njupuk saperangan granat menyang pengadilan malah luwih apik.
  3. +3
    4 Desember 2017 12:11
    Kepiye carane bisa mlaku 5 kaping luwih akeh tinimbang kabeh struktur kekuwatane? belay
    1. +5
      4 Desember 2017 12:17
      Apa sampeyan mikir ora ana BKhVT ing Ukraina? Utawa kanca-kanca Russophobic mung ngirim cookie minangka bantuan? nglirik
      1. +4
        4 Desember 2017 12:33
        Lan pira maneh ing gudang, nanging ora ana?
        1. +1
          4 Desember 2017 12:42
          Lan pira mabur ing gudang .. 3 arsenals serius banget ing Novonezhino iki
          1. +3
            4 Desember 2017 13:55
            Lan katon kaya iki dudu "mercon" pungkasan.
    2. 0
      4 Desember 2017 22:40
      Kutipan saka: marlin1203
      Kepiye carane bisa mlaku 5 kaping luwih akeh tinimbang kabeh struktur kekuwatane? belay

      Ora nomer kuwi uga voiced ing VO lol
  4. +1
    4 Desember 2017 12:11
    Inggih, tangga teparone gawe repot...kahanan umume wong-wong padha gegeran golek pangan
  5. +2
    4 Desember 2017 12:13
    Tse, zrada utawa kamenangan?))
    Sakcepete impor langka bakal digawa - kabeh wong ing baris!
    1. +1
      4 Desember 2017 14:21
      Iku yodium? ngguyu
  6. +6
    4 Desember 2017 12:14
    Piso ing foto apik - Kizlyar "Orlan-2". apik
  7. +2
    4 Desember 2017 12:18
    neng mburi layar investigasi tumindak
    Punika tembung. Inggih, jelas manawa bagean saka kegiatan panelusuran operasional rahasia, nanging supaya investigasi ... Apa dheweke nulis protokol ing mburi layar, utawa interogasi ditindakake kanthi tenang?
  8. 0
    4 Desember 2017 12:32
    Wektune, wektune Verkhovna Rada ngunggahake masalah ganti jeneng Ukraina dadi Gulyai-Polye.
    Dadi bakal bener ing wangun lan isi: "Jan-jaran padha mendem, cah lanang wis harnessed."
  9. 0
    4 Desember 2017 12:33
    Kutipan: Monos

    "Kita ketemu aneh lan bubar bubar
    Asmara kita dipungkasi kanthi eseman lelembut.


    Ditilik dening media Ukrainia, kaya ngucapake salam marang kita, yaiku. kedadeyan umum. Sanajan luwih kerep ana laporan babagan carane granat dibongkar ing "bangku biru".
  10. 0
    4 Desember 2017 13:04
    Ukraina tambah akeh dadi Walk the Field, kanthi wong sing gagah ing tengah.
    1. +1
      4 Desember 2017 13:25
      Kutipan saka asiat_61
      Ukraina tambah akeh dadi Walk the Field, kanthi wong sing gagah ing tengah.


      Ora, Nestor wis pesen.
  11. 0
    4 Desember 2017 14:00
    10 persen kasedhiyan, ora kurang. Lan carane akeh ndhelik ing caches?
  12. Bai
    +1
    4 Desember 2017 14:19
    Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo kita ora kanggo meddle ing Ukraina nganti padha matèni saben liyane.
  13. 0
    4 Desember 2017 22:36
    Ing unit kita lan ing USSR, padha nyolong saka gudang NZ, ing taman, kabeh sing bisa. Suar sinyal, bahan peledak, bom asap (kalebu bom luh), bahan peledak, ana kasus kekurangan bayonet-pisau. Lan bensin, ing umum, mili kaya kali. Lan ing kene, kabeh luwih serius: perang + akuntansi miskin lan keamanan sing ora apik.
  14. 0
    6 Desember 2017 15:40
    5000000 trunks bisa aman ping pingan dening 2, lan sing bakal kira-kira.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"