Modernisasi sabanjure Su-33: Subsistem komputasi khusus

47
Batch liyane saka pesawat tempur Su-33 basis operator dilengkapi subsistem komputasi khusus SVP-24-33 minangka bagéan saka modernisasi. kantor pers Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia.





Minangka asil modernisasi, "pesawat bakal bisa digunakake kanthi efisiensi dhuwur ora mung nglawan target udara, nanging uga nglawan target darat lan segara,
ngandika ing release.

Su-33 minangka pesawat tempur basis operator Rusia generasi kaping papat sing dirancang kanggo Angkatan Laut Rusia.

Dilaporake yen "dirancang kanggo numpes senjata serangan udara musuh kanthi mandiri lan kerja sama karo pasukan liyane lan sarana formasi kapal induk angkatan laut kanggo ngrampungake tugas pertahanan udara lan rudal."

Miturut layanan pers, ing podo karo, karya terus kanggo nglengkapi SVP saka pengebom Su-24M lan Tu-22M3.

Minangka kasebut ing departemen, instalasi peralatan kanggo pesawat Su-24M digawa metu langsung ing unit pesawat, lan kanggo Tu-22M3 - ing perusahaan Manufaktur.
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

47 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    Desember 4 2017
    Sayange ana sawetara lan topik iki ora dianggep. Lan pandelengan apik, nanging ora langgeng, nuwun sewu prajurit
    1. +2
      Desember 4 2017
      Kutipan: Vadim Zhivov
      Lan pemandangan sing apik

      Kayane serangan Tu22m3 sing asring ditindakake yaiku kalibrasi SVP, sanajan sawetara bom diluncurake saka Su-24, lan banjur rolas. am
      1. +3
        Desember 4 2017
        Ora, kalibrasi ditindakake ing industri pulp lan kertas ing situs tes sawise peralatan dipasang ing pabrik ing Kazan, salah siji penguji utawa kru diijini kanggo nyoba penerbangan ing ARZ fly kanthi dhawuh saka Komandan. Ora ana sing bakal nglilani pesawat kasebut menyang Suriah. Aku ora perlu nerangake apa?
        1. 0
          Desember 4 2017
          Dear, aja ngomong babagan kursi TU22M3, mantan komandan utama mandheg. hi
          1. +3
            Desember 4 2017
            Apa sing sampeyan minat khusus? Pendapatku (lan pendapat 100% pilot Tu22m3) ora apik !!!! Lokasi slats kaya mengkono yen ora ana wektu kanggo melu tangan kanthi bener, banjur 90% sing limiters tangan bakal break kanggo sampeyan, banjur pindho gerakan karo slats - pisanan munggah (sistem "siap" micu, tutup lantern direset, limiters bisa, setir leans bali menyang Papan kontrol , narik munggah sikil) lan banjur remet adoh saka sampeyan (sistem "ditembak" - dhingklik tindak), sing, karo kekurangan. wektu lan njupuk menyang akun koefisien gambaran ..... ana kemungkinan kanggo kethul, uga, iku uga éca - iki bali dicopot karo headrest - kaya ngandika PDSnik kita sing mlumpat karo sistem parasut iki - nalika landing lan tiba. , pigura kaku backrest iki bisa gampang break utomo. Miturut cara, kita marang sak kursus sing KT-1 kasusun saka luwih saka 1200 bagean (kanggo comparison, K36 ora luwih saka 300), iku uga kaku kanggo specialists kanggo nindakake ndandani lan peraturan kanggo. kursi Ajaib iki ing lemah. Apa sampeyan njawab pitakonan?
        2. 0
          Desember 4 2017
          Kutipan: Rashnairforce
          Ora, kalibrasi ditindakake ing industri pulp lan kertas

          Inggih, aku setuju, ora kalibrasi, nanging tes lapangan ombenan Ing Suriah, Su-24 wis suwe mabur nganggo barang-barang kasebut lan ora ana apa-apa, kenapa Carcass ora diidini, nginstal piranti kasebut lan pindhah ...
          1. +5
            Desember 4 2017
            Mesthi wae, umume, wong lanang saka CJSC Gefest duwe akeh usulan sing menarik, nanging Kementerian Pertahanan Federasi Rusia ora bisa mbayar ing dalan.
      2. +1
        Desember 4 2017
        A kanca saka Suriah teka, mimpin pasukan tugas, dumadi saka drone, rudal anti-tank, t-55 karo rangefinder Prancis lan regu keamanan segara. infantri saka Petropavlovsk, takon marang pitakonan sing 22m3 lan kuku karo mikroskop, jawaban sing ana arang banget lack of amunisi, Siria Express ora bisa ngrampungake, 6 tandem ATGMs ditanggepi kanggo ATGM, banjur urip dhewe. supaya pembuangan wesi cast saka lapangan udara Rusia iku acara sabdho!
        1. +2
          Desember 4 2017
          Kutipan saka TELEMARK
          mulane, pembuangan saka wesi cast saka airfields Russian iku acara sabdho!

          Cukup SVP - cara sing apik kanggo nggunakake wesi kanthi tliti dhuwur
    2. +1
      Desember 4 2017
      Kutipan: Vadim Zhivov
      Sayange ana sawetara lan topik iki ora dianggep. Lan pandelengan apik, nanging ora langgeng, nuwun sewu

      Pitakonan wis ditimbulake manawa "pengering" iki wis ana ing watesan eksploitasi. Standar apa sing wis direvisi utawa diowahi sajrone modernisasi? Ora ngerti
      1. 0
        Desember 4 2017
        Kutipan saka: svp67
        Modernisasi sabanjure Su-33: Subsistem komputasi khusus

        Kutipan saka: svp67
        Pitakonan wis ditimbulake manawa "pengering" iki wis ana ing watesan eksploitasi. Standar apa sing wis direvisi utawa diowahi sajrone modernisasi? Ora ngerti

        sapa sing peduli? kita ora duwe armada kapal induk, sanajan sampeyan nguripake rambut ing njero, lan bener sampeyan ora perlu, nalika "HYPER" katon, (target larang) kita ora penjajah, lan ora ana koloni, lan Suriah. nuduhake yen iku gampang kanggo ngatur basa, "pandai" mbokmenawa nyebabake karusakan liyane, jujur, Aku program bakal curtailed quietly, Cheers lan kabeh sing, mesthi iku apik, nanging pangertèn umum luwih bener.
        1. 0
          Desember 4 2017
          uga ana kabar yen dheweke bakal nggawe maneh produksi pesawat VTOL, kayata Yak-141
        2. +7
          Desember 4 2017
          Ya, Suriah mung nuduhake yen kita duwe operator pesawat normal kanthi klompok udara normal lan pesawat sing diasah miturut WTO lan dikalibrasi dening Hephaestus, mula bakal migunani banget ing kana. Lan dadi .... klompok udara sing sithik, su33 kanthi cepet-cepet diinstal lan ora dites svp24-33, terus terang ora siap kerja "ing lemah" nggunakake sistem iki, pilot sing, kanthi cara sing apik, kudu "dijupuk" menyang papan latihan kanggo saperangan liyane sasi, kanggo Sepur , Unit risak saka instalasi brake, lan, uga, tumindak buta huruf Staff Manajemen kapal, kang mimpin kanggo mundhut saka mig29k. Nanging iki ora ateges manawa kapal induk ora bakal migunani ing Suriah, kanthi persiapan normal kapal, klompok udara lan personel, decker ing kono bisa nggawe rustle ora luwih ala tinimbang para pendarat saka Khmeimim.
          1. +1
            Desember 4 2017
            Kutipan: Rashnairforce
            Ya, Suriah mung nuduhake yen kita duwe operator pesawat normal kanthi klompok udara normal lan pesawat sing diasah miturut WTO lan dikalibrasi dening Hephaestus

            Ngapunten, pitakonan murni amatir, nanging apa bobot lepas landas bisa njupuk Su-33s saka dek lan apa bobot saka mbukak pertempuran?
            1. +1
              Desember 4 2017
              Ngapunten, aku ora decker, lan ing umum aku ora sinau utawa operate pesawat saka kulawarga Su27, supaya aku ora bisa njawab pitakonan. Mungkin sampeyan bisa nemokake soko ing wiki.
              1. +1
                Desember 5 2017
                Kutipan: Rashnairforce
                Ngapunten, aku ora decker, lan ing umum aku ora sinau utawa operate pesawat saka kulawarga Su27, supaya aku ora bisa njawab pitakonan. Mungkin sampeyan bisa nemokake soko ing wiki.

                Lha aku ora mung takon. Sing ahli karo kang aku ngandika umume mangu-mangu perlu kanggo nginstal SVP-24 ing kendaraan siji-jog karo mbukak pertempuran banget winates nalika njupuk mati saka TAKR.
                1. +1
                  Desember 5 2017
                  Inggih, babagan instalasi SVP, aku ora setuju karo wong-wong mau - sawise kabeh, pesawat kasebut ora mung dioperasikake saka dek, nanging uga duwe database ing Severomorsk. Yen ana perang hipotetis, ora perlu duwe skuadron Su33 sing bisa ngirim serangan ing NC kanthi akurasi dhuwur. Dheweke isih kudu ngrampungake RLPK - nginstal sawetara modern, radar AUR sing luwih maju, lan isih bakal dilayani.
                  1. +1
                    Desember 5 2017
                    Kutipan: Rashnairforce
                    Inggih, babagan instalasi SVP, aku ora setuju karo wong-wong mau - sawise kabeh, pesawat kasebut ora mung dioperasikake saka dek, nanging uga duwe database ing Severomorsk.

                    Mesin asline "diasah" ora kanggo iki, lan siklus urip wis meh rampung. Sawetara papan didandani ing KnAAPO, nanging avionik ora saya apik banget. Umume, dhuwit kasebut ora efisien.
                    Lan aku duwe pitakonan pribadi kanggo sampeyan. Yen ora salah, sampeyan ngabdi ing Timur Jauh? Padha adhedhasar ing Stone Creek utawa Vozdvizhenka?
                    1. +2
                      Desember 5 2017
                      Ing Vozdvizhenka.
                      1. +1
                        Desember 5 2017
                        Kutipan: Rashnairforce
                        Ing Vozdvizhenka.

                        Dadi, pisanan MRA. Aku uga ketemu Tu-16 ana. Lapangan udara iki apik tenan. nangis
        3. +1
          Desember 4 2017
          Quote: Dedkastary
          lan ora perlu banget

          Armada kapal induk Rusia dibutuhake. Wilayahe gedhe banget lan akeh tanggane sing ora tenang lan tanggane. We kudu loro UDC lan operator pesawat klasik, paling telung AUG, lan mung Suriah mbuktekaken iki sampurna. Yen sampeyan duwe AUG lengkap lan nggunakake kabisan kanggo kebekan, ana ora perlu kanggo drive "ahli strategi" kanggo tanah adoh, lan, patut, iku bakal bisa kanggo nyedhiyani support kanggo pasukan lemah luwih cepet.
      2. 0
        Desember 4 2017
        Ing situs kasebut, wanita saka pabrik katon hi
  2. +1
    Desember 4 2017
    Bom kapal?
    1. 0
      Desember 4 2017
      Kutipan: tlauicol
      Bom kapal?

      Wong India nggunakake Brahmos penerbangan kita (alias Onyx) dadi layanan. Dadi ing kapal, cukup bom bakal sukses
      1. +1
        Desember 4 2017
        Kutipan saka Tusv
        Kutipan: tlauicol
        Bom kapal?

        Wong India nggunakake Brahmos penerbangan kita (alias Onyx) dadi layanan. Dadi ing kapal, cukup bom bakal sukses

        nanging kita ora nampa (penerbangan) Nyuwun Lan saiki dadi metu saka sabanjure. Su33 bakal bisa ngebom kapal kanthi bom gratis! Ngomong-ngomong, taun pinten?
        1. 0
          Desember 4 2017
          Kutipan: tlauicol
          nanging kita ora nampa (penerbangan)

          Kita bisa nyerang karo brahmos, ing Su-30 MKI sing padha, kita ngalami sukses 80%, nanging mung cilik kanggo kita.
          1. +1
            Desember 4 2017
            kita uga ora njupuk brahmo. Lan kanggo wong India, 15 Su2MKI diowahi maneh sajrone 30 taun. Dheweke duwe wektu lan kepinginan kanggo mbukak 40-50 potongan liyane. Lan pira akeh sing ana ing penerbangan angkatan laut?
            Aku curiga kita ora bakal duwe Onyx segara
    2. 0
      Desember 4 2017
      Kutipan: tlauicol
      Bom kapal?

      Lan apa sing ala. "Bajak laut Somalia" duwe armada sing gedhe, lan sing paling penting, adhedhasar ing saindenging jagad, mula ana ing ngendi lan apa sing kudu dibuwang "wesi tuang". Begjanipun, ing jaman Soviet padha nindakake kanggo kabeh perang donya katelu, lan malah karo wates ...
      1. +4
        Desember 4 2017
        bab ala iku tingkat kita wis bajak laut Somalia
  3. +3
    Desember 4 2017
    Lan sing ora Originally glethakaken ing wong, padha mung kudu njupuk mati, drive gagak, lan tanah. ?
    1. 0
      Desember 4 2017
      Lan gagak lan manuk pemangsa liyane sing paling mungkin mungsuh. Wiwitane ora dianggep manawa pesawat kasebut bakal ngrampungake masalah liyane kajaba entuk keunggulan udara lan pertahanan udara. Ya, lan ngisi elektronik babagan dimensi bobot ora ngidini akeh banget.
  4. +2
    Desember 4 2017
    Batch liyane saka pesawat tempur Su-33 basis operator dilengkapi subsistem komputasi khusus SVP-24-33 minangka bagéan saka modernisasi.

    SVP-24 njamin alignment target karo lokasi operator, didandani kanggo lintasan saka pesawat bom, diwilang dening sistem komputer onboard, njupuk menyang akun kahanan hydrometeorological lan balistik sawijining. Kajaba iku, efektifitas pamboman karo SVP-24 ora gumantung marang kahanan cuaca lan jarak visibilitas ing wilayah target, amarga ditemtokake dening sistem GLONASS lan operasi sistem on-board pesawat. Lan amunisi biasa entuk kinerja sing cocog karo senjata presisi dhuwur. Rata-rata, kanggo numpes siji obyek, luwih saka siji sortie dibutuhake - 1,16
    Minangka kanggo akurasi nggunakake tempur bom free tiba nggunakake SVP-24, iku bisa kira-kira ing 20-25 meter. Ing kahanan pertempuran, ana faktor sing mengaruhi akurasi pamboman - kesalahan ing nemtokake koordinat target, kangelan kanggo nemtokake kahanan hidrometeorologis, maneuvering cetha ing wilayah target. , ngarahake lan striking, ing Kajaba iku, iku nambah survivability saka pesawat

    https://svpressa.ru/war21/article/140026/
  5. +1
    Desember 4 2017
    Ora ana sing nesu amarga Tu-22M3 sing dimodernisasi ora duwe sistem pengisian bahan bakar udara!?!?!? am
    1. +3
      Desember 4 2017
      Ora ana siji, amarga ing siji wektu "Tandhani" mlebu persetujuan karo Amerika, nyediakake kanggo dismantling saka sistem refueling saka Tu-22M. Ora ana alesan kanggo iki, mung hadiah saka mitra belang Humpbacked. Rusia, minangka penerus legal saka USSR, isih netepi kewajiban iki.
      1. +1
        Desember 4 2017
        Dheweke mbusak sistem kasebut menyang label - sing isih jaman Brezhnev. ya Lan yen dikarepake (politik), nanging bisa ngliwati watesan kuna, ana kesempatan, lan nginstal sistem sing dibutuhake ing pesawat modern. apik
        Dadi wong tanpa guna ora nesu. am
        1. +2
          Desember 4 2017
          A koreksi cilik - padha dibusak saka loro, nanging ora tau kedaden ing triples, iku bisa kanggo nginstal, lan pracaya kula, iki beda.
          1. 0
            Desember 4 2017
            Aku pracaya iku ngandika
            nginstal sistem sing dibutuhake ing pesawat modern.
            !!!
            Perjanjian kasebut ora diratifikasi dening Amerika, wis dilanggar dening kita lan Amerika ... Pesawat Tu-22M3 pancen anyar, kanthi karakteristik anyar, ora ana sing ngalangi supaya diarani Tu-222 ( ngguyu )...
            Ing conto saka Suriah, iku dadi bisa kanggo aktif nggunakake Tu-22 ing Suriah saka wilayah kita mung sawise nggawe koridor liwat negara tanggané. Apa sampeyan butuh Tu-22 kanthi sistem ngisi bahan bakar? Butuh! Iku ala banget padha ora nyedhiyani instalasi.
            1. +3
              Desember 4 2017
              Nyuwun pangapunten, kula mboten ngertos maksud panjenengan "PEBAWARAN TU22M3 SING ANYAR, KARO KARAKTERISTIK ANYAR" opo iki dibandhingke karo tu22m2? Utawa tegese trio nganyari? Dene yen troika ora ana rod, aku uga njaluk ngapura, nanging apa sing bisa daklakoni, jujur ​​​​22m3 minangka spesies sing kaancam punah, lan aku ragu yen ana wong sing bakal repot nginstal rod, amarga ing kene peralatan kudu diinstal, lan tes kudu dileksanakake, wong nglatih maneh, nggawe owah-owahan ing RLE, ing cendhak, ana akeh kertas jeruk lan nandur modal dhuwit lan sweating ing kokpit, lan nomer pesawat serviceable ora worth iku sayangé.
              1. 0
                Desember 4 2017
                Iku misale jek sing "spesies kaancam bakal punah" bakal mabur kanggo liyane 30 taun. Ora kanggo apa-apa sing roket anyar mesthine ana ing sangisore, ora kesenengan murah. Dadi karo kasunyatan sing "ora worth iku" - aku ora setuju.
                Lan tegese iku bisa kanggo lulus Gawan ing kontrak, Watesan casuistic ing Tu-22.
                1. +3
                  Desember 4 2017
                  Ora bakal njupuk 30 taun, utawa rodo mesin ora bakal narik, iki alesan utama kanggo "baris Kalash" ing kabeh resimen, yen padha bisa nyurung nk32, pesawat bakal entuk pemuda kapindho. Banjur ngisi bahan bakar, lan pluru anyar, lan radar lan peralatan, lan yen ora ana mesin, mula kabeh modernisasi dadi sampah dhuwit.
                  1. 0
                    Desember 4 2017
                    yen ora ana mesin, banjur kabeh modernisasi iku sampah dhuwit

                    Inggih, inggih!? Padha nindakake, nanging muspra? Kaya ing lelucon - "nanging wong lanang ora ngerti!" ngguyu
                    1. +2
                      Desember 4 2017
                      kok muspra - bocah-bocah dipasang, pondokan dibangun..
                  2. 0
                    Desember 4 2017
                    Kutipan: Rashnairforce
                    luwih tepat, mesin ora bakal narik

                    Sing, sederek ora diprodhuksi maneh? lan aku ngerti, apa yen sampeyan pengin ora bisa maneh? Nanging apa banjur dimodernisasi ing m3? kabeh kajaba mesin? dadi ternyata? tumindakmu apik banget, Gusti, utawa ana sawetara ndandani mesin?
                    1. 0
                      Desember 5 2017
                      Apa sing bakal dipasang ing Tu-160m2 anyar mesthine dipasang ing Tu-22 sing dimodernisasi (versi Tu-22m3m), yaiku. mesin nk-32-02.
                      1. +3
                        Desember 5 2017
                        Inggih, yen dheweke isih nyurung soko sing ing tataran tartamtu dadi unpushable, banjur kita bisa ngomong bab liyane. Ing Museum DA ing Ryazan, adhedhasar 43 pabrik pulp lan kertas, ana siji tu22m3 kanthi mesin saka tu160 - wis ana tes, sedulur ora lunga !!!! Menapa malih, karakteristik massa-dimensi nk25 lan nk32 koyone padha, yaiku, sijine siji tinimbang liyane ora masalah, nanging masalah ana ing ECM (sistem kontrol mesin elektronik) esud32 ora pengin. nggarap otomatis bahan bakar pesawat tu22m3 lan mesin nk25. Yen nk32s anyar wis dirampungake lan aku mung bakal seneng karo telung ndhuwur, aku uga, kaya wong liya, pengin pesawat iki mabur nganti pirang-pirang taun.
                    2. +2
                      Desember 5 2017
                      Suwi ora ana sanak, nk25 lagi dirombak, khususe ora ana sing anyar.
  6. +1
    Desember 4 2017
    Ing Tentara-2017, aku nemokake subsistem iki. Salah sawijining pangembang ngandhani akeh perkara sing menarik. Taun sabanjuré aku maringi pitutur marang sapa waé sing kasengsem ing dheweke golek ing salah siji saka papat paviliun utama; taun iki padha, misale jek, ing 3

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"