Tes utama "Katran" rampung

39
Tes utama helikopter berbasis operator Ka-52K Katran wis rampung, ora ana alangan dhasar sing bakal ditindakake kanthi ngrampungake karya iki, laporan. Antarane pesen saka desainer umum JSC "Kamov" Sergey Mikheev.





Ka-52K Katran digawe kanthi basis helikopter serangan Ka-52 Alligator.

Penting yen kita wis ngrampungake tes negara helikopter kanggo kepentingan tujuan utama, iki sing utama,
Mikheev marang agensi kasebut.

Miturut dheweke, helikopter utamane bakal digunakake "kanggo serangan marang pasukan lan aset darat."

Kita wis ngrampungake tes lemah, lan saka sudut pandang aplikasi kanggo kepentingan Angkatan Laut, kita ora bakal nindakake apa-apa kanthi serius. Kita ora nyana sembarang kangelan dhasar karo completion saka karya iki, utamané wiwit partisipasi ing trip pungkasan kena ing kabeh aspèk misi helikopter iki lan tindak kanthi sukses. Ana tugas penerbangan lan mogok,
ngandika umum desainer.

Sadurunge, agensi kasebut nglaporake manawa Katran nggawe penerbangan uji coba sukses minangka bagean saka pelayaran menyang Segara Mediterania saka kapal penjelajah abot Admiral Kuznetsov.

Ing wulan Agustus, Andrey Boginsky, Direktur Umum Helikopter Rusia, nyathet yen Katran ana ing tahap tes pungkasan lan asosiasi siap miwiti produksi massal ing taun-taun sing bakal teka.

Kacarita Ka-52K beda karo model dhasar "kanthi anané swiwi lempitan sing dicekak, sing diowahi kanggo nampung senjata abot, lan mekanisme lempitan agul-agul, sing ngidini dumunung ing kompak."

"Katrans" dirancang kanggo patroli, dhukungan geni saka pasukan pendaratan nalika kebangkrutan, ngrampungake tugas pertahanan antiamfibi ing ngarep lan ambane taktis.
  • Sergey Ryabtsev / www.airwar.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

39 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Desember 4 2017
    Iku manuk sing apik. Sayange yen Angkatan Laut kita durung duwe kesempatan duwe operator helikopter kasebut. Mistrals lelayaran menyang Mesir, lan analog kita isih ana ing kertas.
    1. +4
      Desember 4 2017
      Lha kok ora? Ya, nanging mung siji, loro! Ing landing...
    2. +3
      Desember 4 2017
      Kutipan: Alexey-74
      Nduwe manuk sing apik

      Minggu kepungkur helikopter Ka-50/52 dipuji, Mi dicekel. Apa Kamentrian Pertahanan RF ngrencanakake tender kanggo pangembangan helikopter anyar sing janjeni
      1. +4
        Desember 4 2017
        Kanggo apa? Masalah saka Mi-28 ana ing avionik lan ora ing konsep, lambung lan mesin. Iku luwih gampang kanggo ngelingi apa.
        1. +1
          Desember 4 2017
          Kutipan saka Berkut24
          Kanggo apa? Masalah saka Mi-28 ana ing avionik lan ora ing konsep, lambung lan mesin. Iku luwih gampang kanggo ngelingi apa.

          Dimangerteni manawa Kementerian Pertahanan RF ngrancang ngembangake helikopter generasi sabanjure. Lan KB Mil lan Kamov, pesaing langsung
      2. 0
        Desember 4 2017
        Kutipan saka Chert
        Apa Kamentrian Pertahanan RF ngrencanakake tender kanggo pangembangan helikopter anyar sing janjeni

        Apa sampeyan mikir MO duwe dhuwit akeh? Saiki tugas utama kanggo ngrampungake urutan saiki.
  2. +5
    Desember 4 2017
    rampung apik ... nanging pira sing bakal dipesen MO?
    1. +3
      Desember 4 2017
      Kutipan saka assa67
      rampung apik ... nanging pira sing bakal dipesen MO?

      Minangka operator dibangun. Ing wektu sing padha, avionik Katran luwih apik tinimbang Alligator ...
      1. +4
        Desember 4 2017
        nanging ora bakal tuwa nalika operator padha dibangun?
        1. +4
          Desember 4 2017
          Kutipan saka assa67
          nanging ora bakal tuwa nalika operator padha dibangun?

          Lan Katrans ora mung menyang operator helikopter, nanging uga menyang fregat lan korvet lan kapal penjelajah ... apa masalahe?
          1. +1
            Desember 4 2017
            Lan Katrans ora mung menyang operator helikopter, nanging uga menyang fregat lan korvet lan kapal penjelajah ... apa masalahe?

            iki ora masalah, nanging pangertèn umum lan aplikasi Komplek
            mulane, Ka-52K isih bakal nuduhake dhewe luwih apik ora ing jumlah siji, nanging minangka bagéan saka klompok ing operator helikopter mangsa !!!
            1. +4
              Desember 4 2017
              Kutipan saka: Romario_Argo
              lan minangka bagéan saka grup ing operator helikopter mangsa !!!

              KA-52K bisa digunakake ora mung minangka sistem serangan ing lemah, nanging uga minangka sistem anti-kapal selam, kaya helikopter AWACS.
              Nduwe senjata radar lan rudal sing luwih kuat tinimbang versi dhasar. Helikopter Zhuk-AE sing luar biasa kuat kanthi jangkauan deteksi target nganti 200-300 km digunakake minangka radar.
              Kajaba iku, Hermes-A ATGM luar biasa kuat kanthi jarak 30-100 km kanggo kendaraan lapis baja lan anane rudal anti-kapal Kh-35U.

    2. +2
      Desember 4 2017
      Nanging dheweke bakal menehi pesenan, amarga iki minangka versi laut kanggo operator pesawat, lan kita ora duwe kapal kasebut, kaya umume. Lan malah luwih saka iku, lan ora samesthine!
      1. 0
        Desember 4 2017
        Mi28N fix
    3. 0
      Desember 4 2017
      dadi, emnip, ana kudu pindhah menyang Mesir bab sèket.
  3. +1
    Desember 4 2017
    Nanging apa ora bakal suwe, kaya saiki karo Mi24N, masalah kasebut ora bisa diitung, lan kepiye wae ora cepet-cepet ngatasi?
    1. 0
      Desember 4 2017
      Padha perjuangan serius nang endi wae liya ing penet lan maca film, iku iklan, nanging luwih larang lobi kang bakal menang Satanovsky ngandika Wahhabisme lobbied ing ndhuwur karo atine Rusia ora bisa mangertos. hi
  4. +2
    Desember 4 2017
    Mbok ana sing bosen Nyuwun \
  5. 0
    Desember 4 2017
    Sayange yen konsep sing apik banget dikurangi: ndharat pasukan serangan amfibi ing mburi mburi mungsuh. Malah sadurunge 30-an, kita ora bakal duwe operator helikopter, nanging helikopter serbu, iki, meh siap lan aku. mikir bakal ora ana masalah karo release, buruh pabrik bakal remen karo pesenan kuwi .Lan saiki ora ana ngendi kanggo masang, nggunakake 100% saka keuntungan basis segara gawan ing.Mulane, aku mangu-mangu yen armada bakal supaya wong-wong mau ing mangsa cedhak.
  6. +1
    Desember 4 2017
    Kabeh wong ngomong "marine...marine".
    Ya, iku mung sampurna kanggo nggunakake baris ngarep. Amarga ukurane cilik nalika dilipat, bisa didhelikake ing bunker cilik lan ora kuwatir babagan kemungkinan shelling. Kanggo helikopter konvensional, bunker kudu kaping lima luwih gedhe.
    1. 0
      Desember 5 2017
      Kutipan saka Genry.
      Kabeh wong ngomong "marine...marine".
      Ya, iku mung sampurna kanggo nggunakake baris ngarep. Amarga ukurane cilik nalika dilipat, bisa didhelikake ing bunker cilik lan ora kuwatir babagan kemungkinan shelling. Kanggo helikopter konvensional, bunker kudu kaping lima luwih gedhe.

      Nanging sapa lan kapan bunker kasebut bakal digawe?
      1. 0
        Desember 5 2017
        Quote: non-principal
        Nanging sapa lan kapan bunker kasebut bakal digawe?

        Lan ngendi?
    2. +2
      Desember 5 2017
      Kutipan saka Genry.
      Kanggo helikopter konvensional, bunker kudu kaping lima luwih gedhe.

      Iku luwih gampang kanggo nyelehake sistem karo glathi lempitan ing Ka-52 biasa. Lan helikopter "weakened" mesthi luwih larang. Sawise kabeh, ana ora mung wings lempitan lan glathi, nanging uga fuselage dipunéwahi, mesin lan avionik. Makarya ing segara beda karo nyambut gawe ing darat.
      1. 0
        Desember 5 2017
        Kutipan saka Kurare
        Iku luwih gampang kanggo nyelehake sistem karo glathi lempitan ing Ka-52 biasa. Lan helikopter "weakened" mesthi luwih larang. Sawise kabeh, ana ora mung wings lempitan lan glathi, nanging uga fuselage dipunéwahi, mesin lan avionik.

        Lan "Katran" - helikopter biasa karo glathi lempitan. Kanthi radar sing luwih kuat lan senjata rudal modern (K-52 Alligator duwe ATGM sing ora bisa digunakake). Mesin lan avionik padha, fuselage dilengkapi dek gunung lan landing gear sing dikuatake. Kabeh iki ora perlu kanggo helikopter darat. Lan kaya sing dikandhakake sadurunge, kanggo produksi, prinsip kasebut luwih gampang lan luwih murah: "sanajan ala - nanging monoton."
        1. +2
          Desember 5 2017
          Kutipan saka Genry.
          Kabeh iki ora perlu kanggo helikopter darat.

          Bisa uga ora keluwih, nanging keluwih.
          Kutipan saka Genry.
          Mesin lan avionik padha, fuselage dilengkapi dek gunung lan landing gear sing dikuatake.

          Iki ora sakabehe bener, kabeh unsur sistem wis sakabeheng metu, amarga segara udhara asin duwe efek banget ngrugekake ing mesin padha utawa struktur daya saka mesin. Lan avionik diasah supaya bisa digunakake ing kahanan segara.
          1. 0
            Desember 5 2017
            Kutipan saka Kurare
            Iki ora kabeh bener, kabeh unsur sistem wis sakabeheng metu, amarga segara udhara asin duwe efek banget ngrugekake ing mesin padha utawa struktur daya saka mesin.

            Lan carane wong manggon ing wilayah pesisir? Paduan titanium lan aluminium teyeng sadurunge mata kita saka udara segara sing agresif .... Lan komposit lan keramik umume ambruk ...
            Kaping pisanan, kabeh peralatan militer digawe ing kahanan asor lan suhu sing atos lan ing kahanan panyimpenan sing ora apik. Chrome, nikel, emas, salaka, .... preduli saka kahanan segara. Kabeh peralatan manunggal, amarga bisa uga kudu dikirim menyang ngendi wae.
            1. +2
              Desember 5 2017
              Kutipan saka Genry.
              Lan carane wong manggon ing wilayah pesisir? Paduan titanium lan aluminium teyeng sadurunge mata kita saka udara segara sing agresif .... Lan komposit lan keramik umume ambruk ...

              Iku siji bab manggon ing pesisir, i.e. ing dharatan, lan liyane mabur ing udhara. Yen ana sing rusts utawa crumbles ing lemah - iki ora dadi ala, nanging ing udhara ...
              1. 0
                Desember 5 2017
                Apa sampeyan weruh yen aku ironis? sedulur
                Ing udhara, masalah nyandhang mung kedadeyan amarga stres mekanik (kelelahan). Udhara ora dadi abrasif utawa aktif kanthi kimia kanggo ngrusak (corrode) struktur.
                1. +2
                  Desember 6 2017
                  Kutipan saka Genry.
                  Udhara ora dadi abrasif utawa aktif kanthi kimia kanggo ngrusak struktur (corrode).

                  Sampeyan luwih apik marang pilot sing mabur lan mabur ing wilayah bledug, contone, ing Afghanistan nglirik Silicon dioxide minangka abrasive paling apik!
                  1. +1
                    Desember 6 2017
                    Kutipan saka Kurare
                    Silicon dioxide minangka abrasive paling apik!

                    Wis Ya!!
                    Nanging iki mung rong wektu cendhak, lepas landas lan kebangkrutan. Iku migunani kanggo mesin kanggo ngresiki glathi saka soot (iki dudu turbin gas tank sing accumulates wedhi). Lan rotor komposit duwe cadangan sumber daya luwih saka helikopter dhewe.
  7. 0
    Desember 5 2017
    Apa jenis busana kanggo nyebut macem-macem jinis gaman kanthi jeneng Turki?! Kapal "Karakurt" - "Serigala Ireng", "Katran" - "Tar", lsp...
    1. 0
      Desember 5 2017
      Karakurt iku laba-laba, uga diarani randha ireng, katran minangka hiu prickly, lan uga lobak (tanduran). Aku ora mikir yen jeneng kasebut ana hubungane karo Turki. Ana akeh tembung Turkic ing basa Rusia, lan uga akeh wong Turki sing manggon ing negara kita.
      1. +1
        Desember 5 2017
        Saka ndhuwur, kalebu julukan sampeyan, neraka iku jeneng sing luwih cocok lan luwih Rusian. Aku mikir sawetara jinis pembangunan domestik disebut Horseradish-1 utawa Horseradish-M bakal rauh katon.
        Isih luwih apik tinimbang Iskander utawa Bulat, sing uga Turki nglirik
        1. 0
          Desember 5 2017
          Kutipan saka Tufa
          Aku mikir sawetara jinis pembangunan domestik disebut Horseradish-1 utawa Horseradish-M bakal rauh katon.

          Dheweke ora bakal. Mbayangno, penjamin kita bakal ngomong babagan penjamin - "neraka karo dheweke", dheweke bisa uga ora duwe apa-apa, lan jagad iki ana ing bledug ...
          Kutipan saka Tufa
          Isih luwih apik tinimbang Iskander utawa Bulat, sing uga Turki nglirik

          Persia))))
          1. 0
            Desember 5 2017
            Google sadurunge sampeyan ngaku! Tembung-tembung iki isih digunakake ing basa Rusia nganti saiki. Lan Rusia diadopsi ora saka Persia, nanging saka Turki!
            1. 0
              Desember 5 2017
              Kutipan saka Tufa
              Lan Rusia diadopsi ora saka Persia, nanging saka Turki!

              Lan wong Turki saka Persia))) Kepiye carane:
              Kutipan saka Tufa
              Google sadurunge sampeyan ngaku!

              Ya, kabeh wong Turki iku wong Turki, nanging ora kabeh wong Turki iku wong Turki)
              1. 0
                Desember 5 2017
                Saka permutasi panggonan istilah, jumlah ora owah. Kanggo sampeyan, kaya ngono. Kabeh wong Rusia iku Slav, nanging ora kabeh wong Slav iku Rusia. Iki ngendi metafora sampeyan tetep, nanging ana hubungane karo wong Turki - ora nyedhot!
                1. 0
                  Desember 5 2017
                  Jargon maling wis ilang)))
                  Kenapa "ora nyedhot"?
                  Utawa apa Yakuts dumadakan dadi wong Turki karo kita?)))
  8. 0
    Desember 5 2017
    Desainer kepala Kamov wis ujar manawa ing mangsa ngarep dheweke bakal bali menyang kursi siji, versi sing luwih maju saka Ka-50.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"