"Rifles - pewaris bedhil revolving" (Rifles miturut negara lan bawana - 8)

42
Umumé, malah kuwi bedhil modern karo majalah Rotary ora pindhah menyang Tentara AS. Nanging iki ora ateges sing toko drum luwih ing Amérika gaman ora tau digunakake. Ora, ana bedhil liyane, lan sing rada ora biasa, sing duwe majalah kaya ngono, lan uga otomatis! Lan digawe ing defiance saka "garand" misuwur dening Melvin Maynard Johnson tartamtu ing 1938 lan langsung dipasrahake menyang Tentara AS kanggo testing.


Senapan Melvin Johnson M1941.



Sing, iku cetha sing nemokke lan digawe iku akeh sadurungé, yaiku ing mangsa panas 1937, lan nuduhake kadet angkatan laut Amérika ing camp panas. Antarane wong-wong sing murub saka iku Merritt Edson (sing banjur dadi utama), sing main peran pinunjul ing nasibe.

Ing wiwitan taun 1938, Johnson wis duwe telung prototipe rampung sing nggunakake majalah bedhil BAR sing dimodifikasi. Johnson nyebat model kasebut "feed vertikal" bedhil. Bagéyan kayu sing digawé saka kayu sing éndah lan katon apik banget. Mula banjur dipasrahake menyang Aberdeen Proving Ground kanggo dites.

"Rifles - pewaris bedhil revolving" (Rifles miturut negara lan bawana - 8)

Kanggo sing kasengsem ing topik iki, kita bisa menehi rekomendasi buku iki.

Tes kasebut menehi asil, kaya biasane, ana sing apik lan sing ala. Rifles dites dening tentara karo biaya dikiataken, kang sawise 4000 nembak mimpin kanggo karusakan. Departemen kisaran nglaporake 86 kerusakan lan telat, sing Johnson nyoba mbantah kanthi nuduhake karusakan sing disebabake dening amunisi sing ora apik. Nanging apik yen sawise tes kasebut, dheweke mung nyelehake majalah Rotary ing bedhil. Lan alasane, dheweke krungu salah sawijining perwira sambat babagan majalah senapan Garand, sing ora bisa diisi ulang kanthi nglebokake kartrid siji-sijine. "Sepira luwih apik," ujare, "Krag lawas, amarga bisa diisi ulang sawayah-wayah kanthi mbukak lawang majalah lan mung ngisi.

Apa sing dirungokake nggawe Melvin Johnson mikir. Dheweke dipercaya nggawe sketsa toko rotary ing bar nggunakake serbet koktail.

Dhewe, majalah rotary ora ana sing biasa. Nanging dadi ora biasa kanggo Johnson. Kasunyatan iku uga dimuat saka klip, nanging mung dilebokake ora saka ndhuwur, liwat rana mbukak, nanging saka sisih, ing sisih tengen. Ing kasus iki, klip kasebut dhewe dipasang kanthi horisontal, lan kartrid dipencet mlebu, kaya biasane, nganggo driji. Nanging, inlet kartrij ditutup karo tutup spring-dimuat khusus sing lempitan menyang mekanisme bedhil. Piranti kasebut bisa mbukak kartrid siji-sijine, dipencet ing tutup sing diisi spring iki, sing kerjane kaya damper lan, nutup, ora ngeculake kartrid maneh! Biasane toko iki kapenuhan nggunakake klip standar kanggo bedhil M1903, nalika loro lima lan sepuluh babak bisa dimuat nang, kang rong babak luwih saka senapan Garand M1.


Rifle "Garand" M1. (Museum Tentara, Stockholm)

Aberdeen dites ing "feed vertikal" bedhil ing agêng-1938, maneh nyoba karo majalah risak, sanajan Johnson wrote sing majalah spare cukup dikirim karo bedhil kanggo milih saka.

Nanging dheweke ora kentekan niat, nanging dhawuh 14 bedhil anyar kanggo tes anyar - pitu karo majalah dipindhah lan pitu karo anyar dibangun ing Rotary. Dheweke mamerake bedhil marang sapa wae sing gelem nonton, umume marang perwira Korps Marinir, amarga umume kenalane yaiku Marinir. Ing wektu iki, F.K. Ness, sing nerbitake asil tes senapan anyar ing majalah sabanjure ing taun 1939. Akibaté, senapan Johnson dipuji minangka luwih prasaja lan trep tinimbang senapan John Garand.


Skema majalah drum bedhil Johnson.

Ing sawetoro wektu, ing September 1939, Jerman nyerang Polandia, lan swara maneh muni ing tentara Amerika sing Garand rumit, sing menehi akeh wektu tundha, sing Johnson wis luwih babak lan bisa reloaded siji ing wektu, kang. ana trep. Akibaté, bedhil kasebut dikirim maneh menyang Aberdeen kanggo dites. Tes iki minangka tes utama pisanan kanggo majalah rotary Johnson. Senapan kasebut dites suwene 11 dina, 1200 tembakan ditembak, lan 5000 tes liyane kanggo "bledug", "resistensi pasir", tes gulung lan liya-liyane. Senapan wis 22 wektu tundha. Departemen Ordnance ngrampungake tes tanggal 30 Desember 1939, lan nggawe Johnson ngerti asil sing apik banget. Manufaktur dhuwur, akurasi, gampang disassembly lan reassembly, gampang mbusak tong minyak, majalah kapasitas dhuwur asli lan kemampuan kanggo ngisi ulang kartrid siji-sijine, uga kemampuan bedhil kanggo nolak rereget, bledug lan wedhi. Aku ora seneng bobot (luwih saka sing dikarepake), uga nglanggar otomatisasi karo bayonet AS standar. Iki diusulake kanggo nyoba bedhil ing infantri lan kavaleri, nanging komandhan masing-masing ora gelem. Johnson banjur fokus ing nyoba kanggo njaluk Marines kanggo nampa bedhil kang. Akibaté, penyelidikan diwiwiti ing Senat. Sawetara nganjurake senapan Garand, liyane seneng senapan Johnson. Loro-lorone padha duwe loro panyengkuyung lan mungsuh sing mapan skor karo saben liyane, lan sawetara senator malah melu ing shooting demo dianakaké ing Fort Belvor.


majalah bedhil Johnson. Sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas slot kanggo klip, lan ing mburi ana tutup sing diisi spring.

Ing Mei 1940, tentara nganakake tembak anyar ing Fort Benning, ing ngendi "garand" anyar ditampilake. Melvin Johnson nggawa mung siji bedhil, lan liyane, penembake saka iku babras ing tutup majalah wis "sawise 150 dijupuk." Nanging, saingan Garanda ngalahake dheweke, entuk 472 nganti 436. Akibate, sidhang kasebut rampung kanthi negesake manawa bedhil loro kasebut padha. Wangsulan: Bab ingkang utama ana sing "garand" wis ing produksi, lan ora ana alesan tartamtu kanggo ngganti menyang model anyar, malah yen iku luwih apik. Supaya senapan Johnson bisa ngganti senapan Garand ing tataran pungkasan, iku kudu vastly unggul ing kabeh cara. Yen loro proyek kasebut dibandhingake ing tahap pembangunan sing padha, bisa uga beda. Ing sawetoro wektu, mung, nyatane, kauntungan saka senapan Johnson ana manufaktur dhuwur. Mangkono, wakil presiden perusahaan sing ngasilake rem, roda lan pelek nyatakake yen bisa ngasilake 200 nganti 300 bedhil Johnson saben jam! Présidhèn perusahaan mobil kasebut ujar manawa bisa nggayuh 1000 bedhil saben dina sajrone nem wulan. Volume dhuwur kasebut ndadekake pangarep-arep yen senapan Johnson bisa diadopsi minangka senapan standar kanggo tentara lan tentara. armada. Sauntara iku, ing wulan Agustus 1941, Walanda dhawuh 70 bedhil M1941 saka Johnson. Pamrentahan Walanda, sawise Jerman ngrebut Walanda, ana ing pambuwangan ing Inggris. Nanging wong Walanda isih duwe jajahan kang wigati banget ing Hindhia-Walanda, lan padha arep ngayomi, nanging butuh gaman modern. Nanging bedhil sing digawe kanggo pamaréntah Walanda ora tau teka ing Hindia Walanda. Jepang nangkep dheweke sanajan sadurunge pesenan dikirim saka San Francisco.


Melvin Maynard Johnson nganggo bedhil M1941.

Ing taun kang padha, Amerika Serikat melu perang karo Jepang, lan US Marine Corps tuku watara 20-30 ewu M1941 bedhil saka wakil Walanda ing Amerika Serikat, amarga Marine Corps nemen kurang bedhil M1 Garand. Senapan Johnson digunakake dening sawetara penembak jitu scout paratrooper uga ing Guadalcanal. Contone, Harry M. Tully nggunakake M1941 Johnson lan bisa mateni 42 prajurit Jepang, lan dheweke diwenehi Silver Star. M1941 uga digunakake ing pulo Bougainville lan ing serangan sabotase ing pulo Choiseul sing cedhak. Kapten Robert Dunlap dianugerahi Medal of Honor amarga tumindake ing Iwo Jima (Februari-Maret 1945) lan dheweke ngaku nggunakake bedhil Johnson. Sing nggumunake, patung kasebut didegake ing Monmouth, Illinois ing taun 1998, lan sateruse dheweke digambarake mung nganggo bedhil Johnson ing tangane. Ana foto bedhil Johnson sing dijupuk ing Guam lan pulo Pasifik liyane. Walanda pungkasane uga nampa akeh senapan Johnson sawise Tentara lan Marinir pungkasanipun pindhah menyang "garand", lan digunakake kanggo akèh taun sawisé perang ing tentara lan angkatan laut. Pamrentah Chile wis mrentahake 1000 bedhil Johnson kanthi ukuran 7x57mm.


Demonstrasi Johnson Rifle ing Komisi Kongres AS

Nalika Brigade 2506 sing dilatih CIA ndharat ing Teluk Babi, Kuba ing 1961, padha bersenjata utamane karo senapan semi-otomatis Johnson. Banjur kira-kira 16 bedhil dituku maneh saka pamaréntah Walanda ing pungkasan taun 000-an dening Winfield Arms. Setengah saka bedhil dikirim menyang Kanada, lan didol supaya ora banjir pasar karo wong-wong mau. Senapan Tentara Standar $ 1950; standar nanging karo tong minyak anyar miwiti ing $68,50; lan bedhil olahraga karo tong minyak anyar lan teleskop ngarsane $ 129.50. sanadyan sejarah lan ora ngerti "bakal", iku ndadekake pangertèn kanggo ngimpi munggah sethitik apa bakal kelakon yen "Johnson" diganti "garand" ing tentara Amérika. Apa banjur bakal dadi senjata infantri Amerika ing "jaman NATO"? Kasunyatane yaiku ngganti kaliber dadi 7,62 NATO bakal gampang kaya ngganti tong minyak. Mekanisme feed kartrij Rotary bisa gampang diganti karo majalah kothak. Sing, Amerika bisa njaluk analog saka M14 sethitik sadurungé saka 1957.


Bolt lan ngarsane bedhil Johnson.

Nah, saiki ayo dideleng kanthi rinci babagan senapan mandhiri Johnson. Iki nggunakake prinsip nggunakake energi recoil saka tong minyak nalika stroke cendhak. Sekawan potongan tangan tengen digawe ing tong minyak. Bore laras dikunci kanthi narik protrusions saka larva bolt karo breech ngaco menyang tong minyak. Majalah drum iki nduweni 10 babak. Majalah kasebut dimuat liwat jendhela khusus kanthi tutup ing sisih tengen panrima, ing sangisore jendhela kanggo ejeksi cangkang. Wis soket guide kanggo klip lamellar kanggo 5 babak saka bedhil Springfield M1903. Sampeyan bisa ngisi toko kanthi rana mbukak lan ditutup. Simpenan bedhil digawe saka kayu, ing rong bagéan (stock wis gulu lan ngarep-mburi), tong minyak perforated ing kulit. Pandangan bedhil punika diopter, bisa diatur ing sawetara. Senapan kasebut dilengkapi bayonet jarum bobot entheng khusus. Nggunakake piso bayonet standar ing tong minyak movable iku mokal, amarga iki bisa mengaruhi operasi bedhil otomatis.


Diagram skematis senapan Johnson.

Yen kita mbandhingaké M1 "Garand" karo M1941 bedhil, kita bisa ngomong sing kaloro wis rong babak ing majalah lan bisa reloaded ing sembarang wektu karo cartridges siji utawa gantian karo klip. Ing sawetara lan akurasi geni M1941 lan M1 Garand kira-kira padha, nanging wiwit senapan Johnson wis recoil cilik (miturut sawetara sumber, mung 1/3 saka recoil saka M1 Garand). Produksie uga kurang tenaga kerja lan luwih murah. M1941 bedhil bisa gampang disassembled dadi rong bagéan (laras lan stock karo mekanisme), amarga kang bisa dikempalken dadi loro bales kompak, supaya digunakake dening pasukan terjun payung. Ing shortcomings saka senapan Johnson kalebu sensitivitas luwih kanggo kontaminasi, lan kasekengan kanggo nggunakake biasa bayonet-pisau, kang ketoke militèr minangka drawback banget serius. Kajaba iku, senapan Johnson mbuktekaken dadi kurang dipercaya lan luwih rentan kanggo breakage saka M1 Garand. Nanging, penampilan pungkasan saka toko drum ing medan perang cukup sukses. Digandhengake karo bedhil semi-otomatis, dheweke nuduhake awake kanthi kemampuan sing paling apik.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

42 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    Maret 9 2018
    Ing kene, mesthine ana conto sing apik babagan bedhil serbu - sub-machine gun BAR. Rampung lan sampeyan bakal seneng ... Nanging ora ... Sampeyan kudu nandhang sangsara karo bedhil otomatis lan self-loading, majalah integral lan karo clip-on loading ...
    1. +2
      Maret 9 2018
      Ya, nanging bobote 9 kg
      1. +2
        Maret 9 2018
        Kutipan saka: cth;fyn
        Ya, nanging bobote 9 kg

        Dadi bobote 9 kg karo kabeh jinis bipods .... Lan minangka bocah wadon, metu saka tangan Genossa Browning, bobote 7.5
        Lan jeneng dhewe .. "browning senapan otomatis" iku kaya be ... ngandika soko ...
        Aku mikir yen John Moses sing padha nindakake kanggo ngrampungake piranti kasebut, dheweke bisa entuk sampel 6 kg ...
        1. +1
          Maret 9 2018
          Ora, kabeh padha, sanajan karo 6 kg iku kakehan.
          Senajan tong minyak dirancang kanggo geni otomatis ana, wesi bisa Cut mati saka iku, bokong bisa diganti karo bokong pigura baja, nanging isih akeh.
          Mung yen sampeyan mbaleni kabeh anew, saka ngeruk. ninggalake prinsip operasi otomatis, nanging kaya nggawe bedhil anyar, sanajan Browning brainy, iku bisa uga wis dibuwang metu ora kaya.
          1. +1
            Maret 9 2018
            6 kilo karo latar mburi "garand" sing padha bobote 4.3 kilo ora medeni. Nanging, iki dudu klip mati, nanging toko normal ... Senajan, sampeyan pancen bener. Sejarah ora ngerti swasana subjunctive
    2. +5
      Maret 9 2018
      Kutipan saka tchoni
      Sampeyan kudu nandhang sangsara kanthi senapan otomatis lan mandhiri, majalah sing bisa dicopot lan loading clip-on ...
      Apa iki babagan SCS?
      1. 0
        Maret 9 2018
        Aku ngomong babagan macem-macem "garandas" ing kana
        1. +1
          Maret 9 2018
          "uga nglanggar karya otomatis karo bayonet US standar "- Aku piyambak belay Aku ora ngerti - carane bayonet(!!) ing telanjang(!!!) dawane batang 25 sentimeter - ngganggu Miturut skema kasebut, ana (ing watesan sing cukup) bisa uga dipasang bayonet (!), kalebu siji Mosin, miturut skema kasebut, tong kosong paling sethithik 25% dawane. saka gegaman.
          Ana apa masalahe?
          1. +3
            Maret 9 2018
            Massa ngganggu. Iku luwih saka bobot bayonet asli. Lan ngganti kekuatan rollback.
          2. +1
            Maret 9 2018
            Kutipan: my 1970
            Aku mung ora ngerti - carane bayonet (!!) ing batang (!!!) gundhul
            Gampang! Kabeh rencana karo tong minyak obah lan inersia!
          3. 0
            Maret 10 2018
            Ing panggonan sing padha, batang sing bisa dipindhah gampang
        2. +1
          Maret 9 2018
          Kutipan saka tchoni
          Aku ngomong babagan macem-macem "garandas" ing kana
          Oh, ya: Simonov, ngembangake SCS после WWII, spat ing masalah toko integral: paling - baggy replenishment, panyimpenan saka cartridges ora dilindhungi ing kahanan pertempuran.
          1. 0
            Maret 10 2018
            SKS, kanthi sepuluh puteran, cukup ditrima kanggo senjata tentara. SCS uga nduweni kemampuan kanggo ngisi ulang. Nguripake karabin, mbukak kothak majalah lan isi kartrid. Sampeyan malah ora bakal patah kuku.
            1. +1
              Maret 10 2018
              Kutipan saka gladcu2
              karo sepuluh babak, cukup ditrima kanggo senjata tentara
              Ya, yen ora ana mode tembak otomatis. Nanging, kanggo senjata cilik tentara, iki ... ora malah minus - sawetara jinis sleeper ... yen dudu senapan penembak jitu, sing ora ditarik dening SCS.
              Kutipan saka gladcu2
              SCS uga nduweni kemampuan kanggo ngisi ulang. Nguripake karabin, mbukak kothak majalah lan isi kartrid.
              Ayo bali menyang muskets. Aku ndeleng gambar: detik gratis muncul - Aku mbukak toko, sampeyan barang ... banjur mungsuh teka, weruh yen dheweke sibuk - dheweke ngenteni.
              Aku ngomong babagan perlindungan kartrid ing kahanan pertempuran. Ing toko, padha dilengkapi ing kothak khusus lan biasane dilindhungi saka rereget lan karusakan. Lan kene?
              SCS, kanggo kabeh linuwih lan kuwalitas liyane, wis siji drawback amba - nyimpen integral.
          2. +2
            Maret 10 2018
            Kutipan: Simargl
            Lan, ya, ya: Simonov, ngembangake SCS sawise WWII, ora peduli karo masalah toko integral: paling ora - replenishment baggy, panyimpenan kartrid sing ora dilindhungi ing kahanan pertempuran.

            Simonov nindakake SCS sajrone WWII, lan masalah ora ana ing Simonov - mung ing sistem senjata kanggo kartrij penengah, saliyane senapan mesin ringan lan senapan mesin lengkap, sakperangan alesan uga kalebu carbine sing ngemot dhewe, lan malah carbine bolt. (sanajan dheweke meh langsung ninggalake)
            1. +1
              Maret 10 2018
              Kutipan saka Kibb
              masalah ora ana ing Simonov ... ing sistem senjata ing kartrij penengah ... sakperangan alesan padha uga kalebu carbine self-loading
              Apa ana akeh carbine sawise WWII karo nyimpen integral? Malah bolters saiki nganggo majalah sing bisa dicopot.
              Iku kedadeyan sing saiki mung shotgun karo peluncur granat duwe majalah integral.
              1. +1
                Maret 10 2018
                Ora akeh, aku ngomong babagan kasunyatan manawa nalika ngandelake otomatis lengkap minangka persenjataan massal tentara, SCS ora dibutuhake saka tembung kasebut, nanging pitakonan ora kanggo Simonov, nanging kanggo "pelanggan" , sing kanggo jenderal lan pamaréntah, iku nyata: "pelanggan" malah wanted bolt carbine kanggo kartrij penengah, mbayangno Ajaib kuwi ing pasca perang
                SA?
                Kancaku duwe SCS sing bisa dicopot lan digantung nganggo plastik. Aku ora ngganti sandi, iku luwih menarik kanggo kula. Bener, aku seneng karo pemandangan. Lan kenapa dheweke dibutuhake ing tentara nalika ngandelake senapan mesin, aku isih ora ngerti, kajaba mbok menawa - dumadakan ora bisa digunakake karo senapan mesin, mula paling ora ana kedadeyan ...
                1. +1
                  Maret 10 2018
                  Kutipan saka Kibb
                  nanging pitakonan ora kanggo Simonov, nanging kanggo "pelanggan"
                  Apa pelanggan mbutuhake toko permanen?
                  Kutipan saka Kibb
                  Kancaku duwe SCS sing bisa dicopot
                  Sing. comrade mbenerake jamb saka Desainer, kang ora kritis kanggo mburu (yen sampeyan ora bisa minangka ngrusak komplotan).
                  Kutipan saka Kibb
                  Lan kenapa dheweke dibutuhake ing tentara nalika ngandelake bedhil mesin, aku isih ora ngerti.
                  Tulisen: jaga mausoleum. apik
                  Kutipan saka Kibb
                  Inggih, kajaba mbok menawa - dumadakan ora bisa digunakake karo bedhil, supaya paling ora bakal kelakon ...
                  MTK ora piyambak! Apa wae bakal ditampa.
  2. +5
    Maret 9 2018
    Conto klasik saka lobi Amerika ing pasar senjata, nalika model sing luwih maju kanthi teknologi didorong menyang pojok kanggo kepentingan "kepentingan kanthong dhewe"!
    Thanks kanggo Vyacheslav Olegovich kanggo crita menarik. Kanggo jujur, aku ora ngerti!
    1. +3
      Maret 9 2018
      Vladislav, misale jek sampeyan ora bener. Ana rong titik ing kene: 1. "Garandas" wis dilebokake ing stream, kaya sing kasebut kanthi jelas ing artikel kasebut; 2. Vyacheslav Olegovich ora menehi biaya produksi (ketoke, dheweke ora nemokake informasi babagan model paling anyar) saka unit senjata.
    2. +1
      Maret 10 2018
      Ora sok dong mirsani apa-apa bab lobi. Pamrentah AS, ing sisih liya, wicaksana.
      Korupsi resmi, sistem lobi, teka mengko.
  3. 0
    Maret 9 2018

    Proses loading.
  4. 0
    Maret 10 2018
    "Dhewe, majalah rotary ora ana sing biasa. Nanging dadi ora biasa kanggo Johnson."

    Ing sisih kiwa ana toko Johnson, ing sisih tengen Shenauer. Apa prabédan dhasar?
    1. +3
      Maret 10 2018
      Kutipan saka Penasaran
      Apa prabédan dhasar?
      Ing Shenauer, toko diisi saka ndhuwur, kanthi rana mbukak. Johnson ora duwe apa-apa: bagean 60/75 mudhun lan sampeyan bisa ngisi majalah kasebut.
      1. 0
        Maret 10 2018
        Apa iki prabédan dhasar?
        1. +1
          Maret 10 2018
          Ya.
          Ing Johnson, sampeyan bisa nglengkapi majalah lan ora ngirim kartrij menyang kamar.
          Nanging, Schauer nduweni bolt sing prasaja, lan ora ngemot dhewe - musim semi ora bakal ana ing kono.
          Iki saliyane desain.
          1. 0
            Maret 10 2018
            Ora. Ora ana prabédan dhasar ing operasi mekanisme kasebut. Peralatan kasebut khusus.
            Tuladhane. Punapa punika prabédan dhasar antarane gun Gatling lan senapan mesin Maxim?
            1. +2
              Maret 10 2018
              Kutipan saka Penasaran
              Ora ana prabédan dhasar ing operasi mekanisme kasebut. Peralatan kasebut khusus.
              Inggih, cara kanggo katon
              Kutipan saka Penasaran
              Punapa punika prabédan dhasar antarane gun Gatling lan senapan mesin Maxim?
              Ayo ndeleng kanggo sampeyan: ora. Barel dikunci nganggo bolt, dipecat nganggo kartrij kesatuan.
              1. +1
                Maret 10 2018
                Aku ora perlu nggoleki. Sampeyan kudu nggoleki kanthi ilmiah. Wis sinau TMM?
                Bentenipun mung dhasar antarane senapan Gatling lan senapan mesin Maxim yaiku ing senapan Gatling, kabeh operasi kanggo nembak ditembak ditindakake amarga kekuatan otot penembake, lan ing senapan mesin Maxim, amarga energi mundur. .
                1. +2
                  Maret 10 2018
                  Kutipan saka Penasaran
                  Aku ora perlu nggoleki.
                  Ayo! bener?
                  M134 dhasar ora beda karo shotgun Gatling.
                  Nanging, toko banget prasaja sistem kanggo nemokake prabédan dhasar iki.
                  Bentenipun antarane toko iki ing cara nglengkapi lan nyediakke amunisi: Schauer duwe peralatan lan sumber saka baris padha, Johnson wis beda.
                  Mulane, sajrone operasi, Schenauer kudu nindakake 3-4 operasi (mbukak bolt, masang paket, push klip, nutup bolt), lan Johnson 1-2 (masang paket, push klip).
                  1. 0
                    Maret 10 2018
                    Jelas ora sinau. Mula saka iku "mabur pikiran", adoh saka ilmu. Yen kita bali menyang pitakonan, M 134 dhasar beda saka kasus gun Gatling amarga nggunakake motor listrik minangka drive external.
                    "Nanging, toko kasebut minangka sistem sing gampang banget kanggo nemokake prabédan dhasar iki "
                    Iki ora babagan kesederhanaan, nanging babagan ora ana prabédan dhasar iki.
                    1. +4
                      Maret 10 2018
                      Kutipan saka Penasaran
                      Mula saka iku "mabur pikiran", adoh saka ilmu.
                      Nanging sampeyan padha:
                      Punapa punika prabédan dhasar antarane GShG, M 134, gun Gatling lan senapan mesin Maxim?
                      Sampeyan milih bagean saka sistem lan nemtokake fitur kasebut minangka prinsip.
                      Sampeyan bisa kanthi gampang nyepetake motor listrik menyang penembak Gatling, kanthi angel, nanging "gilingan daging" menyang M 134.
                      Dadi apa bedane? Sawise kabeh, M 134 lan shotgun Gatling duwe drive external (salah siji pedal utawa uap - iku ora Matter), i.e. Ing mratelakake panemume, prabédan dhasar antarane sistem iki listrik, nanging ing mratelakake panemume, iki ora prabédan, amarga. sumbu drive bisa bengkong dening apa wae.
                      Kutipan saka Penasaran
                      Iki ora babagan kesederhanaan, nanging babagan ora ana prabédan dhasar iki.
                      Intine yaiku sampeyan milih bagean sing dibutuhake.

                      Khusus, ing babagan toko: yen kita nganggep minangka piranti kanggo pasokan kartrij, mula ora ana bedane dhasar antarane tape lan peluncur granat, nanging yen luwih jero, kita bisa ngatur klasifikasi meh kabeh rincian. .
                      Khusus kanggo desain toko sing dibahas - prabédan dhasar ing perakitan peralatan lan pasokan.
                      Umumé, loro-lorone drum, baris tunggal, permanen. Bedane - kartrid ana ing kontak / dipisahake, unit feed-loading digabungake / dibagi.
                      Saiki kita ndeleng prabédan: yen sampeyan ngethok pemisah, ora ana sing bakal owah akeh, nanging kanthi loading sampeyan kudu nggawe maneh mekanisme - iki minangka fitur desain. Opo sing salah?
                      1. 0
                        Maret 10 2018
                        "Kanggo wong sing paling kepengin weruh ora ana pangerten sing luwih sampurna tinimbang nuduhake kawicaksanan sing paling dhuwur ing kabodhoane dhewe, saben wong bakal luwih sinau, luwih lengkap dheweke ndeleng kabodhoane." De docta ignorantia.
                        Hoc solum mungsuh.
                  2. 0
                    Maret 12 2018
                    Miturut cara, iki penting banget. Nagant nampa paten kanggo ... nglengkapi majalah bedhil nganggo driji! Sing, iki dianggep anyar lan prabédan pantes paten!
                    1. +1
                      Maret 12 2018
                      Kutipan saka kaliber
                      Sing, iki dianggep anyar lan prabédan pantes paten!
                      Dadi aku ngomong: gegaman (khusus, bedhil) - sistem Komplek sing kudu dianggep ing bagean, lan ing saben bagean sampeyan bisa nemokake prabédan ngelingke (utawa dhasar).
                      Malah toko, yen sampeyan ndeleng, minangka piranti sing rada rumit.
                      Khusus, karo sistem Johnson lan Schenauer, ana prabédan dhasar ing peralatan kartrid, yaiku, ing Johnson lambe majalah ora bisa dipindhah, reloading dumadi liwat jendhela sing kapisah (muat maneh liwat tutuk bisa, nanging mung minangka majalah siji-baris, kayata pistol, umpamane, nanging bakal angel), Schenauer dipakani lan loading dumadi saka baris sing padha, lan iki (lightening loading) bagean (karang movable) ngenalaken sing ngunci majalah, nanging shifts yen sampeyan masang cartridges siji ing wektu utawa masang bar (utawa, kaya ing Garanda. , ana masalah karo peralatan nganti expended amunisi).
                      Yen ora penting, aku ora ngerti ...
                    2. 0
                      Maret 12 2018
                      Lan sadurunge Nagan, toko, nuwun sewu, dilengkapi anggota? Utawa driji dilarang digunakake nalika nglengkapi toko. Lan carane nglengkapi toko tanpa nggunakake driji? Apa wae? Mula, aku bakal njaluk paten supaya diwenehi katrangan sing cocog.
    2. +1
      Maret 12 2018
      Ngendi sing ngomong yen ana prabédan dhasar?
  5. +1
    Maret 10 2018
    Penulis nduweni gambaran sing apik banget babagan bedhil kasebut. Aku malah kelingan master of description Kuprin, sing bisa nulis sheet saka rong kaca teks.

    Artikel sing menarik banget.
    1. 0
      Maret 10 2018
      Awit sampeyan duwe lencana Kanada ... dumadakan sampeyan saka Kanada, sing gajine beda. Pesen ing Internet novelku "Hukum Pareto". "Masalah" kasebut yaiku diterbitake ing Jerman, sanajan ing basa Rusia. Sampeyan ora bakal getun. Lan ana akeh deskripsi sing apik ...
  6. +1
    Maret 10 2018
    Kutipan: Simargl
    Tulisen: jaga mausoleum.

    Nginguk-nginguk, wayah sore mandek dadi lesu apik
  7. +1
    Maret 10 2018
    Kutipan: Simargl
    Pelanggan mbutuhake toko permanen

    Trik iku dheweke nuntut
  8. +1
    Maret 10 2018
    Kutipan: Simargl
    Pelanggan mbutuhake toko permanen

    Sing lucu, ya
    Kutipan: Simargl
    Tulisen: jaga mausoleum

    Nginguk-nginguk, wayah sore mandek dadi lesu apik
    Kutipan: Simargl
    Sing. comrade mbenerake jamb saka Desainer, kang ora kritis kanggo mburu (yen sampeyan ora bisa minangka ngrusak komplotan).

    Aku lan dheweke dudu pemburu. Ya, kita duwe SCS lan ora ana sing bisa diburu, yen sah.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"