Persaingan Battlecruiser: Von der Tann vs Indefatigable

59
Ing artikel sadurunge, kita nliti ing rinci ing kahanan nggawe battlecruisers pisanan ing donya saka jinis Invincible lan Jerman "gedhe" cruiser Blucher. Kabeh kapal iki, senadyan sawetara kuwalitas positif, ora kasil lan, ing umum, kudu dianggep minangka kesalahane Inggris lan Jerman. Nanging, sawise wong-wong mau, Great Britain terus, lan Jerman miwiti construction saka battlecruisers. Dheweke bakal dikhususake kanggo seri artikel, digawa menyang perhatian sampeyan.

Ayo dadi miwiti karo cruiser Jerman Von der Tann, utamané amarga iki glethakaken mudhun mung sawise Invincibles lan Blucher, nanging sadurunge seri kapindho saka battlecruisers Inggris (jinis Indefatigable).



История Von der Tanna diwiwiti tanggal 17 Mei 1906, persis rong minggu sadurunge atase angkatan laut Jerman ing London ngirimake informasi manawa kapal penjelajah kelas Invincible Inggris paling anyar digandhengake karo bedhil 305 mm. Sing nggumunake, kapal penjelajah Jerman ora diciptakake dening tukang kapal utawa laksamana, nanging dening Kaiser Wilhelm II.

Kaisar ngusulake manawa tukang kapal ngembangake jinis kapal perang anyar kanggo operasi tempur khusus, sing, antara liya, bisa nindakake fungsi cruiser pengintaian kanthi skuadron, nanging ing wektu sing padha bisa melu pertempuran linear. Ing wektu sing padha, kapal anyar kudu:

1) nindakake paling ora papat bedhil 280 mm;
2) duwe kacepetan sing 3 knot luwih dhuwur tinimbang kapal perang paling cepet.

Yen penulis artikel iki bisa nerjemahake kanthi bener tembung "Kapal perang anyar saka kelas Ersatz Bayern / Nassau kudu dadi basis saka jinis anyar", banjur proyek saka dreadnought kelas Nassau Jerman paling anyar kudu dijupuk minangka basis kanggo pembangunan.

Dikenal yen gagasan "Nassau" lair sadurunge Inggris "Dreadnought" dikenal ing Jerman. Kaya sing kita deleng, wong Jerman uga mikir babagan konsep battlecruiser kanthi mandiri. Nanging, hadiah visioner akale saka Kaiser ngirim ora overestimated kene: iku kamungkinan sing kunjungan menyang Italia ing taun 1905 dijaluk pikirane, sajrone dheweke duwe kesempatan kanggo kenalan karo kapal perang Italia cepet. Bisa uga yen ing kasus iki, "Aku pengin padha, mung luwih apik" bisa digunakake.

Nanging, kita waca sing, ora kaya Inggris, Jerman pisanan weruh battlecruisers minangka kapal perang cepet kanggo layanan karo skuadron minangka sayap kacepetan dhuwur, lan iki prabédan dhasar ing views saka "gedhe" cruisers antarane Jerman lan. wong Inggris. Nanging, siji ngirim ora nganggep yen Jerman ora duwe debat babagan kelas anyar kapal perang. Gagasan utama saka battlecruiser Jerman ditulis dening Kaiser, dheweke didhukung dening Kementerian Angkatan Laut Imperial. Ing memorandum tanggal 29/30 Juni 1906, kanthi irah-irahan "Big cruiser 1907 and subsequent years" (Jerman "Law on angkatan laut"Ngatur laying kapal perang miturut taun, supaya cruiser glethakaken mudhun ing 1907 lan kapal saka kelas padha ing mangsa padha dimaksudaké) sabdhoning banget diwenehi kanggo jinis battlecruiser Jerman. Tesis utama memorandum kasebut yaiku:

1) armada Inggris nduweni kaunggulan sing signifikan ing kapal penjelajah lapis baja klasik (Jerman nggunakake istilah "kapal penjelajah gedhe", nanging sabanjure, supaya ora kebingungan, kita bakal nulis "lapis baja" kanggo kapal Jerman lan Inggris) lan kaunggulan iki, amarga produktivitas galangan kapal Inggris bakal terus ing mangsa ngarep;

2) Akibate, operasi independen saka sawetara cruiser waja Jerman, preduli saka ngendi padha dileksanakake, pinasthi gagal. Dadi pengintaian utawa tumindak liyane ing Segara Lor, utawa perang klasik babagan komunikasi segara - ing pungkasan, kapal penjelajah lapis baja Jerman bakal dicegat lan dirusak;

3) ing sesuai karo kasebut ing ndhuwur, Jerman kudu rampung nglirwaaken construction saka cruisers wojo, lan tinimbang lay mudhun kelas anyar saka kapal - kapal perang-kacepetan dhuwur, tugas utama kang bakal melu ing perang umum minangka dhuwur- kacepetan wing.

Amarga kasunyatan sing ing wektu nulis memorandum wis dikenal sing Invincibles Inggris padha bersenjata karo wolung bedhil 305-mm, lan njupuk menyang akun cruisers waja Jepang, Kamentrian Naval dianggep sing jinis anyar saka kapal kudu duwe. :

1) enem utawa wolung 280-mm bedhil ing telu utawa papat menara loro-gun, utawa ing loro loro-gun lan papat turrets siji-gun;

2) wolung bedhil 150-mm ing casemates utawa menara;

3) persenjataan liyane kalebu rong puluh meriam 88 mm, papat bedhil mesin 8 mm lan papat tabung torpedo;

4) busur waja kabin kudu kekandelan saka 400 mm, utawa ing paling 300 mm, mburi - 200 mm. Waja liyane kudu 10-20% luwih tipis tinimbang kapal perang kelas Nassau;

5) Simpenan batu bara kudu 6% saka pamindahan, kacepetan - ora kurang saka 23 knots.

Ing sisih liya, sudut pandang iki uga duwe mungsuh sing dhuwur. Dadi, contone, interpretasi kuwi ora ketemu karo pangerten saka sekretaris negara departemen angkatan laut A. Tirpitz, sing pracaya cruiser kudu cruiser, lan ora mergo. Ing memorandum saka Kamentrian Angkatan Laut Imperial, lagi ngomong, tinta durung duwe wektu kanggo garing, nalika ing Juli 1906 artikel dening kapten korvet Vollerthun diterbitake ing jurnal Marine-Rundschau, darmabakti kanggo masa depan cruisers wojo. Ing kapten korvet digawe review sepintas saka évolusi kelas cruisers wojo, ing basis kang informed maca:

"Pelayaran lapis baja Inggris modern minangka kapal sing larang banget, nanging dheweke ora duwe kuwalitas sing ngidini dheweke nglawan kapal perang modern ing perang sing nemtokake."


Kesimpulan iki, tanpa mangu, ora bisa dipungkiri, sing ora bisa dicritakake babagan pratelan liyane saka penulis. Miturut logika, amarga Inggris ora nggawe cruiser kanggo perang skuadron, Jerman ora perlu kanggo "mlaku ing ngarep lokomotif" lan nyoba kanggo terobosan kualitas dhuwur kuwi durung wayahe. Kapten corvette ngandika sing mokal kanggo nggawe kapal sukses sing bisa gabungke kekuatan saka kapal perang lan kacepetan cruiser, lan pangarep-arep kuwi temenan khayalan. Akibate, ora perlu nyoba kanggo ngisin immensity, nanging kudu cetha mbedakake antarane tugas lan kemampuan taktik saka kapal perang lan cruiser wojo. Miturut penulis artikel, ing kahanan apa wae, cruiser waja kudu digunakake ing perang umum minangka kapal baris, kalebu minangka "swiwi-kacepetan dhuwur".

Aku pengin narik kawigaten para pamaca sing ditresnani ing wektu iki. Nalika kita bisa ndeleng, ing Jerman ana beda views ing tugas saka cruisers wojo, nanging kanggo kabeh polaritas, padha luwih logis lan cukup saka pertimbangan sing dipandu desain armored lan battlecruisers dening Inggris. Laksamana Inggris kepengin nggunakake kapal penjelajah sing rada waja minangka "sayap cepet" ing armada perang, kanthi ora mikir apa sing bakal kelakon yen dheweke "nggatekake" senjata kaliber gedhe saka kapal perang utawa kapal perang. Ing wektu sing padha, ing Jerman, debat kasebut dadi kaya ing ngisor iki: "Apa kita nggawe kapal perang kanthi kecepatan dhuwur sing bisa nglawan garis, utawa kita nggawe kapal penjelajah waja biasa, sing ora bakal kita lakoni."

Nanging, iku kudu nyatet sing, sanajan Jerman independen teka karo idea saka battlecruiser, Invincible wis impact paling pinunjul ing implementasine praktis. Yen A. Tirpitz minangka mungsuh saka "kapal perang cepet", dheweke ora nentang nambahake artileri ing kapal penjelajah lapis baja. Ing Juli 1906 padha dhawuh preparation saka prau perang lan cruiser wojo karo bedhil 305-mm, lan kapal perang iki mestine kanggo nggawa rolas, lan battlecruiser wolung bedhil kuwi. Nanging, bedhil 305-mm banjur kudu ditinggalake - amarga ora kasedhiya bedhil lan turret kanggo wong-wong mau, lan amarga tabungan ing pamindahan, sing diwenehake kanthi nggunakake bedhil 280 mm.

Sawise sawetara rapat-rapat, ciri taktik lan technical saka kapal mangsa padha njlentrehake: kaliber utama iku wolung bedhil 280-mm, tengah - wolung kanggo sepuluh bedhil 150-mm. Kacepetan iki mestine "cedhak sabisa" kanggo armored cruiser E (Blucher mangsa), waja kudu nyedhiyani pangayoman marang hit dening cangkang 305-m. Ana uga Watesan ing pamindahan, nanging padha dirumuske Luwih beda saka Inggris: iki dianggep yen pamindahan saka cruiser anyar ngirim ora ngluwihi saka Ersatz Bavaria (Nassau mangsa), saka kang ngetutake cruiser. bisa padha karo kapal perang ing babagan bobot, nanging biaya kapal penjelajah mesthine luwih murah tinimbang kapal perang. Kajaba iku, kamungkinan nggunakake turbin kudu ditliti.

Ing September 1906, biro desain ngirim proyek teknis miturut nomer 1, 2, 3, 4 lan 4b, nanging kabeh mau, kajaba nomer 1 lan 2, ditolak lan mung sing terakhir dianggep.



Loro-lorone proyek duwe persenjataan sing padha: 8 * 280 mm, 8 * 150 mm, 20 * 88 mm lan 4 tabung torpedo, nanging beda posisi artileri. Kaget, nanging bener: Jerman nganggep manawa kombinasi menara siji lan rong bedhil luwih disenengi, nanging uga nganggep manawa proyek No. 2 luwih cepet setengah simpul (2,3-5-24 knot, nglawan 23). -23,5, 1 knots kanggo proyek No. 1). Apike, para perancang ora bisa nyukupi syarat kanggo pamindahan - luwih dhuwur tinimbang Nassau, nanging ing wektu sing padha, proyek No. 2 150 ton luwih abot tinimbang proyek No.

Kanggo nyuda pamindahan, diusulake mung ninggalake enem bedhil 280 mm ing cruiser, dilebokake ing bidang diametrical, kaya sing ditindakake ing kapal perang kelas Brandenburg.



Ing wektu sing padha, salvo sisih enem bedhil 280-mm iki wadi, nanging ing comparison karo project No.. 2, pamindahan bisa suda dening 800 ton. Nanging, inovasi kuwi ditolak dening A. Tirpitz, sing cukup logis objected sing idea dhewe apik, nanging bangsa ora bakal ngerti yen kita mbangun mung cruiser enem-gun nanggepi cruiser wolung-gun.

Salajengipun, ana akeh usulan-usulan liyane, kalebu, contone, ngurangi kaliber utama saka 280 mm kanggo 240 mm, nanging ing kasus iki cruiser temenan ora pati roso saka Inggris, kang uga ora bisa ditampa. Akibaté, padha pungkasanipun mapan ing wolung bedhil 280-mm, nalika rencana kanggo panggonan kang ditawakake ing macem-macem cara, kalebu banget asli, kayata iki.



Iku rauh dadi cetha yen iku mokal kanggo "ram" cruiser anyar saka ciri diwenehi menyang pamindahan saka kurang saka 19 ton, nanging malah luwih saka Nassau ditimbang, kang pamindahan ing 000 proyèk "thukul" kanggo 1906 ton. lan miturut nyatane, kapal perang kasebut nduweni pamindahan normal 18 ton, utawa (miturut sumber liyane) ton 405. Ing kasus apa wae, ora ana sing ngrancang 18 ton kanggo Nassau, nanging nalika dadi jelas yen cruiser anyar bakal ora bisa kurang saka 569 ton, padha sijine munggah karo iki lan katon mung kanggo mesthekake yen isih ora ngluwihi Nassau ing biaya.

Panggonan "bener" artileri disaranake kanggo Jerman dening Inggris. Kasunyatan iku ana gosip sing Invincible isih bisa operate karo kabeh wolung bedhil baterei utama ing Papan. Ing kasunyatan, iki ora, amarga malah miturut teori menara sisih ngelawan bisa murub mung ing sektor sempit, 25-30 derajat, ing kasunyatan, shooting sawijining interfered banget karo menara "traverse" kapindho sing mung bisa. njupuk saka iku yen menara paling cedhak mungsuh dipatèni. Nanging Jerman ora ngerti iki, supaya padha sijine artileri ing pola rombik

Aku kudu ngomong yen rencana iki ora langsung dadi sing utama, amarga Kamentrian Angkatan Laut Imperial isih milih rencana eksotis banget karo telung menara loro-gun ing bidang diametrical lan loro menara siji-gun ing sisih pinggir (diwenehake ing ndhuwur), ing Kajaba iku, ana keraguan tartamtu yen nggunakake skema rhombic, sampeyan bisa njupuk saka menara sing ana ing sisih ngelawan tanpa ngrusak struktur awak. Nanging, ing pungkasan, skema rombi sing digunakake kanggo desain kapal luwih lanjut. Turbin pungkasane diadopsi kanggo pembangkit listrik, dene cruiser anyar mesthine minangka kapal Jerman gedhe pisanan kanthi papat sekrup (sadurunge, telung sekrup dianggep standar). Pamindahan wis tuwuh maneh - nganti 19 ton.

Ing versi final wis ditemtokake karakteristik kinerja ing ngisor iki saka cruiser mangsa:
Pamindahan (normal / lengkap) - 19 370 / 21 300 ton.
Dawane garis banyu - 171,5 m.
Jembar - 26,6 m.
Draft (ing normal / pamindahan lengkap) - 8,13 / 9,17 m.
Daya sing dirating mesin kasebut yaiku 42 hp.
Kacepetan ing daya dirating - 24,8 knots.
Pasokan bahan bakar (normal / lengkap) - 1/000 ton.
Jarak - 4 mil ing 400 knot.



artileri

Kaliber utama diwakili dening wolung bedhil 280-mm (tegese, 279 mm, ing Jerman kaliber kasebut dituduhake ing sentimeter, yaiku 28 cm, mula 280-mm domestik sing umum ditampa) kanthi dawa laras 45 kaliber. Senjata kasebut nembakake proyektil 302 kg kanthi kecepatan moncong 850 m / s. Proyektil penembus armor duweni 8,95 kg bahan peledak (data bisa uga ora bisa dipercaya). Sudut elevasi wiwitane 20 derajat, nalika jarak tekan 18 m, ing taun 900, tambah dadi 1915 m. Amunisi kanggo 20 bedhil yaiku 400 cangkang (yaiku 8-660 cangkang saben tong). Miturut data Jerman, seng nembus waja saka projectile 82-m ana 83 mm waja Krupp ing kadohan saka 280 m (280 kbt.) Lan 10 mm saka waja padha ing 000 m (54 kbt.).

Kaliber rata-rata - sepuluh bedhil 150-mm karo dawa tong minyak 45 kaliber, amba elevasi maksimum sadurunge modernisasi - 20 derajat, murub waja-piercing lan meriam dhuwur-mbledhos bobot 45,3 kg. kanthi kacepetan wiwitan 835 m / s. Jarak tembak wiwitane 13 (500 kab.), Nanging mengko, kanthi nggunakake proyektil elongated anyar lan, mungkin, paningkatan sudut elevasi maksimal, tekan 73 m (16 kab.). "Six-inch" diselehake ing casemate, ing tengah lambung, amunisi ngemot 800 waja-piercing lan 91 meriam dhuwur-mbledhos saben bedhil.

Kaliber anti-tambang - nembelas bedhil 88-mm kanthi dawa laras 45 kaliber, diisi karo kartrid kesatuan bobot 15,5 kg. Proyektil bobote 10,5 kg. mabur kanthi kacepetan awal 750 m / s. ing 10 m (700 kab.). Bokomplekt ana 58 cangkang saben bedhil.

Reservation

Sistem pesenan Von der Tann dadi teka-teki, lan aku kudu ujar manawa penulis artikel iki ora pura-pura ngerti satus persen. Kanggo miwiti, kita nyathet yen Jerman duwe sistem jeneng dhewe kanggo waja awak. Padha disebut sabuk waja utama (ngisor) sabuk waja, sabuk waja ndhuwur - benteng, casemates padha wojo luwih. Nanging, kanggo kesederhanaan, kita bakal "nggabungake" benteng lan sabuk waja dadi siji lan bakal diarani sabuk waja, lan sabuk waja, bebarengan karo lintasan sing nutup, bakal diarani benteng.

Kanggo miwiti, ayo padha elinga kaya apa sabuk waja Nassau. Dhuwuré tekan 4,57 m, nanging kekandelané ora tetep. Ing tengah sabuk waja kanggo 2 m, kekandelan sawijining 270 mm, lan luwih saka sudhut ndhuwur lan ngisor waja iki thinned kanggo 170 mm. Ing kasus iki, sabuk ana 1,6 m ing banyu, mungguh, 270 mm. bagean waja tindak ing waterline dening bab 32 cm (luwih, liwat 128 cm, kekandelan sudo kanggo 170 mm), lan wungu 168 cm ndhuwur lumahing banyu. Banjur, liwat padha 128 cm munggah, sabuk uga thinned saka 270 kanggo 170 mm.

Sabuk waja "Von der Tann" padha karo "Nassau", nanging wis beda tartamtu. Sayange, ing sumber sing kasedhiya kanggo penulis, dhuwur saka sabuk waja ora diwenehi (malah G. Staff, sayangé, ora nulis bab iki), nanging bisa dianggep sing kira-kira cocog karo Nassau, i.e. ana 4,57 m utawa luwih. Ing "paling kandel" bagéan saka Von der Tann waja sabuk ana rodok olo kanggo Nassau ing loro kekandelan lan dhuwur, nanging yen kabeh iku cetha karo kekandelan (Von der Tann wis 250 mm mungsuh 270 mm kanggo Nassau) , banjur dhuwur saka 250 mm bagean ora cetha. V.B. Muzhennikov nerangake:

"Ing garis banyu utama, kekandelan sabuk waja utama yaiku 250 mm lawan 180 mm kanggo Blucher lan dhuwuré 1,22 m, sing 0,35 m ing ngisor garis banyu utama."


Mangkono, miturut V.B. Pranyata metu kanggo Muzhenikov sing Von der Tann dilindhungi dening sempit, mung 1,22 m Strip saka 250 mm waja, nanging kene siji bisa nganggep kesalahan. Bisa uga bagean 250 mm saka sabuk waja Von der Tann dhuwuré 1,57 m, sing 35 cm ana ing ngisor garis banyu, lan 1,22 m ing ndhuwur.

Miturut tokoh-tokoh sing diwenehake, sabuk lapis baja Von der Tann mlebu ing banyu kanthi 1,6 m padha karo sabuk lapis baja Nassau, lan uga rada tipis, kayadene ing dreadnought Jerman pisanan. Ing wektu sing padha, iku andal dikenal sing ing pinggiran ngisor sabuk battlecruiser wis 150 mm. Nanging ing ndhuwur 250 mm. bagean saka sabuk waja "Von der Tann" nampa pangayoman luwih kuat saka "Nassau". Where kekandelan Nassau dropped saka 270 mm kanggo 170 mm, Von der Tann dilindhungi dening 200 mm waja. Sawetara publikasi erroneously nuduhake kekandelan saka 225 mm, nanging iki ora bener - sabuk waja wis kekandelan kuwi mung ngelawan barbette menara sisih kaliber utama.



Sabuk waja 250 mm dawa banget, nutupi 62,5% dawa garis banyu. Mesthine, dheweke ora mung nutupi kamar boiler lan kamar mesin, nanging uga pipa feed saka busur lan menara buritan kaliber utama. Ing irung, sabuk waja "ditutup" karo nglewati 170-200 mm nglukis, ing buritan - 170 mm, lan ora 180 mm, minangka asring dituduhake ing sumber.

Ing extremities saka battlecruiser uga waja. Irung kapal njaba benteng iki waja karo 120 mm piring waja, kang thinned kanggo 100 mm nyedhaki gagang, nalika loro 120 mm lan 100 mm piring waja thinned kanggo 80 mm menyang pinggiran ndhuwur. Sabuk waja 100 mm lunga saka benteng, lan piring waja uga mung 80 mm ing pinggir ndhuwur. Nanging yen ing gandhewo sabuk wojo tekan gagang, banjur ing buritan sawetara meter saka waterline tetep unarmoured. Kene sabuk waja rampung karo nglewati 100 mm nglukis.

Ndhuwur sabuk waja ana casemate saka bedhil 150-mm, kekandelan saka piring waja uga 150 mm. Ing dawa iku Ngartekno luwih cendhek saka sabuk wojo, awak ora waja ing busur lan buritan. Ing casemate, bedhil dipisahake dening bulkheads lapis baja 20 mm.

Kanggo waja horisontal, ing benteng kasebut diwakili dening dek waja kanthi ketebalan 25 mm, kanthi bevel 50 mm ing pinggir ngisor sabuk waja. Ing kasus iki, dek waja rada ndhuwur garis banyu. Ing njaba benteng, dek lapis baja dumunung ing sangisore garis banyu, ketoke ing pinggir ngisor sabuk waja, dene kekandelane ana 50 mm ing gandhewo, 50 mm ing buritan, lan 80 mm ing wilayah sing ora ana sisih. wojo lan 100 mm ing wilayah 25 piring mm. Kajaba iku, casemate wis XNUMX mm nglukis gendheng lan lantai waja.

Bow conning menara battlecruiser dilindhungi dening waja 300 mm, gendheng - 80 mm, buritan - 200 mm lan 50 mm, mungguh. Kajaba iku, cerobong asep, ventilasi lan shaft cahya padha waja. Von der Tann wis bulkhead anti-torpedo, 25 mm nglukis, kang nglindhungi kapal ing saindhenging dawa beteng.

Umumé, lan senadyan sawetara weakening ing hubungan kanggo Nassau, pesenan saka Von der Tann katon banget pepek. Nanging, dheweke uga duwe kelemahane.

Turrets saka kaliber utama padha waja cukup apik - sheets ngarep lan tembok mburi 230 mm, tembok sisih 180 mm, sheet sloping ing ngarepe gendheng 90 mm, liyane saka gendheng 60 mm, jogan ing mburi menara 50. mm. Barbettes duwe 200 mm waja, nalika ing busur lan buritan menara, ing sisih barbette sing ngadhepi gandhewo (lan, miturut buritan), kekandelan saka waja tambah kanggo 230 mm, lan ing sisih ngelawan. - mung 170 mm. Nanging masalah ana sing barbet saka kekandelan iki mung tekan kelompok wojo paling cedhak, lan ing ngisor iki mung kekandelan simbolis 30 mm (utawa malah 25 mm). Dhuwur barbette, sing nduweni kekandelan 170-230 mm, ditandhani biru ing diagram.

Masalahe yaiku cangkang sing kenek dek saka Von der Tann kaya iki



Gampang pierced dek 25 mm, sawise mung 25-30 mm barbette dipisahake saka pipa sumber. Mesthi, ora mung menara sisih ngelawan karo kang perang iki kaancam bakal punah, nanging kabeh menara saka Von der Tann, utamané karo longitudinal geni ing. Nanging ing keadilan, kudu dicathet yen kelemahane ing armor barbet ana ing kabeh dreadnoughts lan battlecruisers saka seri pisanan - kerentanan sing padha (sanajan rada kurang, nanging projectile 305-mm, umume, ora ana. care apa break liwat tembok 30 mm, 50 mm utawa 76 mm) wis loro "Nassau", lan "Dreadnought" lan "Invincible", etc. Iki kanggo sawetara mbenerake desainer Jerman, nanging mesthi ora nggawe pangayoman tambahan kanggo para pelaut Von der Tann.

pembangkit listrik.


Salah sawijining turbin Von der Tann


Von der Tann minangka kapal perang gedhe Jerman pisanan sing nggunakake turbin, mulane manufaktur salah ngitung. Dianggep yen daya sing dirating saka turbin kapal bakal dadi 42 hp, ing ngendi kapal kasebut bakal ngembangake 000 knot, nanging ing tes sajrone meksa entuk daya 24,8 hp, dene kacepetan maksimal yaiku 79 knot. Ing roto enem jam, cruiser nuduhake 007 knots. kacepetan rata-rata. Ing wektu sing padha, ing operasi saben dina, Von der Tann nuduhake asil sing padha - miturut sawetara laporan (Koop) ing taun 27,398, cruiser ngembangake 26,8 hp, nalika tekan 1910 knot ing 79 rpm!

Sampeyan kudu ngandika sing V.B. Muzhenikov nunjukake anané sawetara masalah karo turbin Von der Tann, amarga kapal kasebut duwe masalah kanggo njaga kacepetan nalika perang, lan malah nuduhake sabab saka masalah kasebut:

"Ing taun 1911, sawise lelungan menyang Amerika Selatan, dheweke nutupi 1913 mil antarane pulo Tenerife lan Heligoland kanthi kecepatan rata-rata 24 knot, sing mengko nalika perang nyebabake kegagalan turbin."


Nanging, ing perang ing Jutland, Von der Tann nambah kacepetan kanggo 26 knots lan bisa dianggep sing masalah karo turbin muncul irregularly, kang, Nanging, uga ora ala banget kanggo kapal perang. Ing kasus, iku mung bisa ndhukung sing Von der Tann ora pancet "drawdown" ing kacepetan.

Iki rampung gambaran saka battlecruiser Jerman nyata pisanan. Ing artikel sabanjure siklus, kita bakal nimbang sajarah nggawe lan kinerja karakteristik mungsuh saka Von der Tann - battlecruisers saka project Indefatigable. Ing kono, kita bakal mbandhingake data kapal Inggris lan Jerman lan ngevaluasi proyeke.

Diterusake...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

59 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    Maret 21 2018
    Awal sing apik kanggo siklus anyar. Matur nuwun, kita ngarep-arep terus.
    Kanggo daya turbin, para perancang rada ngasuransiake awake dhewe, lan ora salah ngitung. Lan, iku kudu dijupuk menyang akun sing ora mung kanggo Jerman, fitur turbin sing ngidini kanggo ngedongkrak gedhe karo kinerja boiler cekap, iki ora dikarepke.
    Minangka adoh aku ngelingi, Sevastopol uga mestine duwe 42000 hp, sak test padha menehi luwih saka 50000 hp. lan 24 knots (karo kontur miskin kanggo kacepetan), lan sawise nginstal boiler Kinburn, padha menehi luwih saka 60000 hp.
    Dadi ing kene Jerman nyedhiyakake kacepetan sing wiwitane apik, sing isih migunani banget.
    1. avt
      +2
      Maret 21 2018
      Kutipan: Potter
      Awal sing apik kanggo siklus anyar.

      Luwih tepat, terusan saka Blucher, nanging umume, ya apik
      Iki rampung gambaran saka battlecruiser Jerman nyata pisanan.
      Nanging "Derflinger" isih luwih apik. keprungu
      1. +3
        Maret 21 2018
        Kutipan saka avt
        Nanging "Derflinger" isih luwih apik.

        Ora kabeh bebarengan!! nglirik Langkah demi langkah, penulis bakal entuk ideal ya
        Dadi ayo maca, nikmati, lan ngenteni. ombenan hi
  2. +3
    Maret 21 2018
    Pilihan banget saka Von der Tann.
    Soko bab MSA ora mbukak rincian, dear Andrey?
    1. +2
      Maret 21 2018
      Kutipan: DimerVladimer
      Soko bab MSA ora mbukak rincian, dear Andrey?

      Paling kamungkinan, penulis bakal ngomong bab SUAO nalika mbandhingaké mungsuh. ya hi
  3. +2
    Maret 21 2018
    ++ Munggahake maneh
    1. +2
      Maret 21 2018
      Aku, Nikolai, disiksa dening keraguan sing ora jelas - sampeyan bisa maca, nulis, ngomong sajrone jam? belay opo nglirik Mesthine, kanggo nyebut pikirane kanthi ringkes iku cukup normal, nanging ora padha. eseman Nyuwun
      Banjur goleki apa tegese salib iki:
      plus
      Aku pengin liyane
      nawarake kanggo muter tic-tac-toe
      kuburan
      kuncine macet...
      hi
      1. +2
        Maret 22 2018
        Kutipan: Rurikovich
        Aku, Nikolai, disiksa dening keraguan sing ora jelas - sampeyan bisa maca, nulis, ngomong sajrone jam? belay opo nglirik Mesthine, kanggo nyebut pikirane kanthi ringkes iku cukup normal, nanging ora padha. eseman Nyuwun
        Banjur goleki apa tegese salib iki:
        plus
        Aku pengin liyane
        nawarake kanggo muter tic-tac-toe
        kuburan
        kuncine macet...
        hi


        Aku bisa nulis lan ngomong. Nanging mung ing kasus sing sampeyan ora bisa nindakake tanpa. Salib mung plus lan ora ana hubungane karo kuburan karo "pendhudhuke.
        1. 0
          Maret 22 2018
          Dadi aku humoris nglirik aran hi
          1. 0
            Maret 22 2018
            Kutipan: Rurikovich
            Dadi aku humoris nglirik aran hi


            Dadi ing kuburan, salib uga beda banget.
  4. -1
    Maret 21 2018
    nerangake, iku bisa kanggo èfèktif menang perang ing segara marang Inggris lan Amerika yen Jerman wis AUG 2-3 operator pesawat, 6-8 cruisers abot lan nomer tartamtu saka ngrusak? apa kita butuh AUG wiwit jaman kapal perang donya kaping 2? Utawa sampeyan bisa nindakake tanpa wong-wong mau?
    1. +2
      Maret 21 2018
      Sampeyan duwe fantasi, diwenehi negara penerbangan basis operator Inggris, banjur yen Jerman dikalahake dening serangan genius lan nggawe loro operator pesawat lan penerbangan basis operator sing efektif, banjur krants Inggris))
  5. +1
    Maret 21 2018
    Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake ((
  6. +1
    Maret 21 2018
    Eh, kanggo mbandhingake daya tartamtu saka pembangkit listrik kapal Inggris lan Jerman, lan volume sing dikuwasani dening mesin ... Aku elinga yen Inggris ana kekalahan lengkap, sing nyebabake wong-wong mau ketinggalan ing Jerman ing babagan karakteristik kinerja malah ing "Singa" lan "Macan". Nanging kanggo kapal awal, informasi iki katon ora akeh - ana siji kanggo Macan lan Derflinger, nanging kanggo Invincibles lan Von der Tann, aku ora ngelingi nemokake sing kaya ngono nalika aku nggoleki ...
    1. 0
      Maret 21 2018
      Banjur ing kene sampeyan kudu mbandhingake indikator bobot kanthi persentase. Banjur, ditambah karo indikator, bakal dadi jelas sapa, amarga apa, entuk komponen iki utawa komponen kasebut ing karakteristik kinerja.
      Kutipan saka arturpraetor
      kanggo Inggris ana kekalahan lengkap, sing nyebabake dheweke ketinggalan ing Jerman babagan karakteristik kinerja sanajan ing Lions lan Tiger.

      Ayo. Ing babagan seaworthiness lan data kacepetan, "kucing" paling apik
      1. 0
        Maret 21 2018
        Kutipan: Rurikovich
        Ayo. Ing babagan seaworthiness lan data kacepetan, "kucing" paling apik

        Inggih, oke, ora rout, nanging aku duwe pendapat banget kurang saka EH Inggris saka kaping WWI. Kekuwatan tartamtu biasane luwih murah, lan nyata, tinimbang karo Teuton sing surem. Lan yen sampeyan ngelingi karakteristik kinerja liyane, ternyata "Macan"
        - pangayoman waja noticeably luwih andhap asor;
        - ing kacepetan meh padha karo "Derflinger", bobot saka tanduran daya 1,6 (!!!) kaping luwih, senadyan kasunyatan sing pamindahan normal saka Inggris 1,05 kaping paling;
        banjur output ... Inggih, aku ora nelpon "Tiger" kapal ala, nanging peduli iku, karo mesin abot kuwi, iku ora ngagetne sing "Fischer cats" nindakake waja ora pati roso saka singa Hipper. Yen padha pengin, Inggris ora bisa nggawe "Derf", utawa bakal dadi luwih alon, utawa luwih dilindhungi.
        1. +1
          Maret 21 2018
          Dadi Inggris lan gumantung ing kacepetan. Apa sing nggumunake Nyuwun
          "Macan" miturut sawetara laporan sing dikembangake nganti telung puluh knot, mulane, kanthi bedhil 343mm, iki dianggep cukup kuat, miturut Inggris, kapal. Aja lali yen Inggris nganggep waja sing luwih apik tinimbang Jerman, mula dheweke mung diwatesi kanthi kekandelan mung 229mm. Inggih, tiyang Jêrman gadhah pamanggih ingkang sanès ing bab punika, ingkang kacariyosakên ing Jutlandia. Lan aku nganggep "kucing" minangka pelaut Inggris sing nyata. Nanging kabeh "-iblas" karo bedhil 305mm padha isih cruisers wojo lan padha kudu digunakake ing sesuai karo tugas njelajah. Senajan Jerman wis "Bayern" karo "Baden" ing wektu kanggo perang Jutland lan njaluk "kucing" ing geni 15 "bedhil, banjur iki 9" kulit bakal banget lancip. Nanging waja Jerman cukup apik (relatif, mesthi) ora mung 343mm, nanging uga cangkang mm 381. Paling mung siji dreadnought menyang ngisor, lan malah banjur "thanks" kanggo flag Hipper, gegandhengan karo liyane hits saka kualitas. Dadi Jerman luwih imbang kanggo pertempuran skuadron, sing wis dibuktekake.
          1. +1
            Maret 21 2018
            Kutipan: Rurikovich
            "Macan" miturut sawetara laporan sing dikembangake nganti telung puluh knot, mulane, kanthi bedhil 343mm, iki dianggep cukup kuat, miturut Inggris, kapal.

            EMNIP, Inggris panginten sing bakal berkembang nganti 30 knots, nanging ing urip nyata wis berkembang 29 sabisa.

            Dene liyane, ya aku setuju. Sanajan kualitas cangkang Inggris uga nduweni peran ing kene. Ayo dadi kaya mangkene - yen sampeyan menehi Teuton "Bayern" karo "Baden", lan Inggris - cangkang normal kanggo bedhil 343-mm lan 381-mm, bakal ana pembantaian nyata kanthi akeh kapal sing mati ing loro-lorone. . Jerman isih duwe waja paling apik - nanging isih ana liyane Inggris ...
            1. +1
              Maret 21 2018
              Kutipan saka arturpraetor
              lan kanggo Inggris - cangkang normal kanggo bedhil 343-mm lan 381-mm,

              Nah, iki masalahe wong Inggris. Menehi cangkang kita uga normal, mula Tsushima ora bakal sedhih. nglirik
              Kutipan saka arturpraetor
              nanging isih ana Inggris liyane

              Iki ngendi asu dikubur. Ing kaunggulan kuantitatif. Scheer disimpen mung dening wiwitan pungkasan saka perang lan visibilitas miskin, kang ngidini wong kanggo kasil metu saka sworo cangkem. Jerman bakal duwe kesempatan mung yen saben voli kasil mimpin kanggo bledosan ing cellars mungsuh, Nanging iki wis Fantastic. Mulane Jerman kudu ketemu karo bagean saka Grand Fleet kanggo merata kemungkinan amarga kualitas. Ana kemungkinan, nanging ora digunakake. eseman
          2. +1
            Maret 21 2018
            Kutipan: Rurikovich
            Dadi Inggris lan gumantung ing kacepetan. Apa sing nggumunake Nyuwun
            "Macan" miturut sawetara laporan sing dikembangake nganti telung puluh knot, mulane, kanthi bedhil 343mm, iki dianggep cukup kuat, miturut Inggris, kapal. Aja lali yen Inggris nganggep waja sing luwih apik tinimbang Jerman, mula dheweke mung diwatesi kanthi kekandelan mung 229mm. Inggih, tiyang Jêrman gadhah pamanggih ingkang sanès ing bab punika, ingkang kacariyosakên ing Jutlandia. Lan aku nganggep "kucing" minangka pelaut Inggris sing nyata. Nanging kabeh "-iblas" karo bedhil 305mm padha isih cruisers wojo lan padha kudu digunakake ing sesuai karo tugas njelajah. Senajan Jerman wis "Bayern" karo "Baden" ing wektu kanggo perang Jutland lan njaluk "kucing" ing geni 15 "bedhil, banjur iki 9" kulit bakal banget lancip. Nanging waja Jerman cukup apik (relatif, mesthi) ora mung 343mm, nanging uga cangkang mm 381. Paling mung siji dreadnought menyang ngisor, lan malah banjur "thanks" kanggo flag Hipper, gegandhengan karo liyane hits saka kualitas. Dadi Jerman luwih imbang kanggo pertempuran skuadron, sing wis dibuktekake.


            Ing "Tiger" sabuk ngisor nduweni kekandelan 229 mm ora kabeh dawa.:
            https://ru.wikipedia.org/wiki/HMS_Tiger_(1913)#/m
            edia/File:HMS_Tiger_1913_armour_profile.svg

            Lan kanggo pesen kapal Jerman, wong Jerman begja banget, amarga Inggris nalika iku ora duwe cangkang piercing biasa. Sawise Perang Dunia I, ditemokake manawa armor Inggris merek Erie luwih apik tinimbang armor Jerman.
            1. +1
              Maret 21 2018
              Kutipan: NF68
              Ing "Tiger" sabuk ngisor nduweni kekandelan 229 mm ora kabeh dawa.:

              Dadi meh kabeh kapal Nyuwun - kanggo extremities, kekandelan saka waja sudo. Lan mung nilai maksimum sing dituduhake ing endi wae.
              Kutipan: NF68
              wong Jerman padha begja banget ing pangertèn sing Inggris ing wektu iku ora duwe cangkang waja-piercing normal.

              Iki minangka masalah Inggris (ndeleng ndhuwur) nglirik ya hi
              Kutipan: NF68
              Sawise Perang Dunia I, ditemokake manawa armor Inggris merek Erie luwih apik tinimbang armor Jerman.

              Iki ora nyimpen "Invincible" karo "Indefatigable" amarga ana apa-apa kanggo Rush ing paman diwasa karo bokong sacoro prakteke gundhul.
              Nanging babagan kualitas waja, luwih becik maca Puzyrevsky "Karusakan perang lan mundhut kapal ing Peperangan Jutland" hi
              1. +1
                Maret 22 2018
                Kutipan: Rurikovich
                Duc kasus kanggo meh kabeh kapal - menyang extremities kekandelan saka waja sudo. Lan mung nilai maksimum sing dituduhake ing endi wae.


                Extremities dumunung ing njaba benteng, lan cellars saka Code Sipil dumunung persis ing.

                Iki minangka masalah Inggris (ndeleng ndhuwur)


                Lan "luck" gedhe saka Jerman.

                Iki ora nyimpen "Invincible" karo "Indefatigable" amarga ana apa-apa kanggo Rush ing paman diwasa karo bokong sacoro prakteke gundhul.


                Ing kana, ora mung waja perang Inggris sing luwih tipis, nanging uga kasunyatan manawa kapal-kapal abot Inggris ora duwe sistem sing dipikirake kanthi ati-ati kanggo nyuplai cangkang lan biaya menyang menara baterei utama, ing endi nyalakake bubuk mesiu. jumeneng ing turrets mimpin kanggo panyebaran geni liwat tambang kanggo dipakani cangkang lan biaya ing cellars saka Civil Code. Nanging "guilty" ana mesiu Inggris, kang, nalika digawe panas kanggo suhu tartamtu, mung mbledhos.

                Nanging babagan kualitas waja, luwih becik maca Puzyrevsky "Karusakan perang lan mundhut kapal ing Peperangan Jutland"


                lagi maca. Ing kasus iki, kasus kasebut ora mung waja dhewe, kekandelan lan kualitase, nanging uga kabeh struktur kapal, divisi awak kapal menyang kompartemen, lan liya-liyane. Kanthi waja kualitas paling awon, Jerman ora mung waja menara, sabuk, etc. lsp. ana Luwih kenthel, nanging kabeh bisa rampung kanggo localize karusakan sing ditampa minangka asil saka hits. Inggris padha cetha Samsaya Awon karo iki.
                1. 0
                  Maret 23 2018
                  Ya, "-iblas" kanthi kekandelan waja maksimal 152mm ora bakal disimpen kanthi desain sing dipikirake! Amarga dheweke ngliwati cangkang kapal perang lan kapal perang Jerman. Lan sanajan karo tandhing artileri, kapal kasebut tenggelam utawa ora bisa ditindakake ya Pikiran saka pertahanan apik yen pancene nglindhungi kapal saka sarana karusakan. Kanggo Jerman, iki nyebabake stabilitas kapal, kanggo Inggris, ngonfirmasi kekeliruan konsep kasebut. Iki kanggo para penjelajah perang. Liyane yaiku faktor sisih uga bisa mengaruhi gambar ing umum (amarga perang artileri umume a tabrakan saka kasempatan), banjur malah waja impenetrable ora menehi jaminan marang karusakan saka kapal, nanging mung nambah wektu sing kapal bisa kanggo terus metu, perlu kanggo inflicting karusakan kritis ing mungsuh. Penetrated mung exacerbates faktor kasebut. Dadi, ing kahanan sing padha, kapal penjelajah Inggris, sing linier, bakal kalah karo Jerman. Liyane iku ora tau ana kahanan sing padha - mesthi ana Inggris liyane Nyuwun
                  1. +1
                    Maret 23 2018
                    Kutipan: Rurikovich
                    Ya, "-iblas" kanthi kekandelan waja maksimal 152mm ora bakal disimpen kanthi desain sing dipikirake! Amarga dheweke ngliwati cangkang kapal perang lan kapal perang Jerman. Lan sanajan karo tandhing artileri, kapal kasebut tenggelam utawa ora bisa ditindakake ya Pikiran saka pertahanan apik yen pancene nglindhungi kapal saka sarana karusakan. Kanggo Jerman, iki nyebabake stabilitas kapal, kanggo Inggris, ngonfirmasi kekeliruan konsep kasebut. Iki kanggo para penjelajah perang. Liyane yaiku faktor sisih uga bisa mengaruhi gambar ing umum (amarga perang artileri umume a tabrakan saka kasempatan), banjur malah waja impenetrable ora menehi jaminan marang karusakan saka kapal, nanging mung nambah wektu sing kapal bisa kanggo terus metu, perlu kanggo inflicting karusakan kritis ing mungsuh. Penetrated mung exacerbates faktor kasebut. Dadi, ing kahanan sing padha, kapal penjelajah Inggris, sing linier, bakal kalah karo Jerman. Liyane iku ora tau ana kahanan sing padha - mesthi ana Inggris liyane Nyuwun


                    Iku angel ora setuju karo iki. Nanging, Jerman uga nggawe kesalahan sing serius banget ing bentuk baterei utama sing luwih cilik tinimbang Inggris, diwiwiti karo EM lan dipungkasi karo kapal perang kanthi mung baterei utama 12. Mengko, nyedhaki awal Perang Dunia II, nyadari kesalahan iki, Jerman nggulung lengen klambi lan cepet-cepet njelajah kemungkinan nggunakake baterei utama sing tekan mm 508. Ora bisa mbangun kapal abot sing padha karo Inggris, Jerman bisa luwih sukses ing paling sethithik kanggo ngimbangi lag ing Jumlah kapal kanthi nggunakake paling sethithik padha karo bedhil utama Inggris. Contone, ing EM, wiwitane nggunakake 105 mm., Ing cruisers waja 150 mm ing kapal perang lan battlecruisers banget pisanan, tinimbang 11/45, nginstal paling sethithik 12. "/45, banjur pindhah saka 12" kanggo 350 mm, lan kanggo 400/406 mm utawa paling 380 mm./45 utawa 380 mm/50.
                    1. 0
                      Maret 23 2018
                      Kutipan: NF68
                      Nanging, Jerman uga nggawe kesalahan sing serius ing bentuk baterei utama sing luwih cilik tinimbang Inggris, diwiwiti karo EM lan dipungkasi karo kapal perang kanthi mung 12 baterei utama.

                      Nah, ing wektu iku (wiwit jaman dreadnoughts), kaliber utama ana 12, "amarga Jerman nganggep cukup kanggo nglawan Inggris lan 11." Amarga padha cukup akeh pracaya sing kaliber rada cilik ora Samsaya Awon seng nembus waja yen sistem artileri apik digawe. Ing sisih liya, bobot tambahan bisa digunakake kanggo kabutuhan liyane, lan ing tingkat geni, cangkang sing luwih entheng bisa dikompensasi. Mulane padha puas karo 11 "-12", nalika Inggris wis nggawe 13,5 "bedhil. Malah ing pungkasan abad kaping 19, Jerman, ing EBRs Kaiser-jinis karo bedhil utama 240mm, padha umume bersenjata. karo kothong baja, pracaya sing wis mung dening bejat liwat waja ing sadawane waterline, sampeyan bisa drown kapal mungsuh. Nanging nalika Inggris ngalih menyang 15 ", Jerman uga ngalih menyang kaliber iki kanggo keseimbangn.
                      Kutipan: NF68
                      Mengko, nyedhaki awal WWII, nyadari kesalahan iki, Jerman nggulung lengen klambi lan kesusu kanggo njelajah kemungkinan nggunakake bedhil utama, kang tekan 508 mm.

                      Sawise Perang Dunia I, Inggris ngembangake proyek kanggo kapal perang lan penjelajah perang kanthi bedhil 22mm nganti Washington ing 457
                      1. 0
                        Maret 25 2018
                        Nah, ing wektu iku (wiwit jaman dreadnoughts), kaliber utama ana 12, "amarga Jerman nganggep cukup kanggo nglawan Inggris lan 11." Amarga padha cukup akeh pracaya sing kaliber rada cilik ora Samsaya Awon seng nembus waja yen sistem artileri apik digawe. Ing sisih liya, bobot tambahan bisa digunakake kanggo kabutuhan liyane, lan ing tingkat geni, cangkang sing luwih entheng bisa dikompensasi. Mulane padha puas karo 11 "-12",


                        Padha ora mbantah. Nanging iki dadi salah. Iku ora kanggo apa-apa sing Jerman karo 12 "GK kapal perang padha langsung dipeksa kanggo ngalih menyang 380 mm. Lan kapal perang saka jinis L-20 ea, kang dikembangaké minangka asil saka sinau pepek kabeh sing disambungake karo Peperangan Jutland, wis bersenjata 8th 420 mm / 45 kanthi jarak nganti 33 m.


                        Nanging nalika Inggris pindhah menyang 15 ", banjur Jerman uga kanggo paritas


                        Jerman duwe rencana kanggo nyekel Bayern lan mm 406. Nanging pilihan iki ditinggal amarga sawetara alasan sing apik.

                        Sawise Perang Dunia I, Inggris ngembangake proyek kanggo kapal perang lan penjelajah perang kanthi bedhil 22mm nganti Washington ing 457


                        Aku ngerti babagan perkembangan kasebut. Ketoke, sanajan kanggo BI, kapal sing kaya ngono bakal larang banget.
  7. +2
    Maret 21 2018
    Kutipan: DimerVladimer
    Pilihan banget saka Von der Tann.
    Soko bab MSA ora mbukak rincian, dear Andrey?

    Sorry, nanging ing wektu sing padha ora ngerti ASUO
  8. +4
    Maret 21 2018
    Punika, pungkasanipun, paling tastiest!
    Matur nuwun Andrew kanggo karya saestu titanic!
    Kita ngenteni kelanjutane.
    Piye wae kedaden sing banget sethitik informasi diterbitake bab battlecruisers Jerman. Mbokmenawa amarga padha a) mungsuh lan b) kalah perang. Ya, lan Inggris tresna lan, supaya adil, ngerti carane kanggo saiki informasi bab prestasi sing.
    Dadi, artikel sampeyan minangka tembelan sing apik kanggo kesenjangan ing enanions kita. Matur nuwun!
  9. +2
    Maret 21 2018
    Apa wae, nanging kasunyatane tetep: Kaiser Wilhelm minangka pelanggan saka battlecruiser.
    Laksamana Tirpitz nggunakake jeneng samaran: captri (kapten-kapten konverter Jerman saka pangkat katelu) "sing percaya yen cruiser kudu dadi cruiser, lan ora liya" lan banjur maca "ing jurnal" Maritime Review "artikel diterbitake corvette. kapten Vollerthuna"
    Ing asas, aku bisa menehi pitunjuk marang Tirpitz, nanging dheweke bisa nulis dhewe, nanging amarga dheweke ora ana ing pangkat padu karo kaisar lan kementerian laut, mula bisa diarani jeneng wong liya. Kita isih ora bisa mriksa
  10. +2
    Maret 21 2018
    Nuuuu, supaya proyektil tekan panggonan sing tepat ing wektu sing tepat, sing Maha Kuwasa uga butuh alasan sing apik. Dadi pribadi aku ora bakal nganggep "kekurangan" kaya ngono. Yen mung saingan "FdT" ora duwe cangkang sing dikontrol remot nglirik . Lan, dear Andrey, pitakonan - ngendi sampeyan ndeleng pesenan sampurna? nglirik
    Jerman enggal-enggal tindak, miturut pendapatku, ing dalan sing bener - ing endi wae ing telenging atine, dheweke ninggalake stereotip yen kapal penjelajah kudu luwih cilik tinimbang kapal perang lan wiwit mbangun kapal penjelajah skuadron kanggo perang ing baris karo kapal perang. Ngerti persis apa sing arep lan apa, sampeyan bisa njaluk kapal liyane utawa kurang imbang, utamané ing comparison karo Inggris. Mulane ternyata tanpa kapasitas kanggo nglawan mungsuh kanthi jumlah, Jerman njupuk kualitas. Sanajan, iki uga minangka dalan sing relatif buntu. Wong akeh bakal tansah ngalahake wong sing kesepian.
    Minangka kanggo kekirangan waja horisontal, Jerman maneh nerusake saka kahanan Segara Lor. Sanajan watesan pamindahan uga nduweni peran penting ing kene, amarga wong Jerman milih sing nganggo waja vertikal saka rong kejahatan. Kang ing wektu aku luwih bener. Umur penerbangan durung teka, lan kahanan hidrometeorologi saka teater, ing ngendi panggunaan "FdT" mesthine digunakake, isih dianggep jarak tempur sing relatif cilik, amarga waja horisontal ora penting banget nalika iku.
    Dadi karo konsep, Jerman outplayed Inggris lan entuk luwih utawa kurang cekap kapal kanggo tujuan sing padha digawe - nyata kacepetan dhuwur swiwi kanggo nutupi sirah, saged perang nglawan kapal perang. Lan padha ora pindhah ing dalan infringing ing sawetara ciri kanggo dominasi liyane, nanging mung amarga pikiran sober, discarding prejudices lan mung nambah pamindahan.
    Panemu pribadiku hi
    PS. Artikel punika plus elegan!
    1. +2
      Maret 22 2018
      Jerman ora nglirwakake stereotip: dheweke isih weruh kapal perang perang ing kolom tangi, plus jenis sayap "cepet". Iki ndadekake pangertèn yen sampeyan duwe swiwi-kacepetan dhuwur, nanging mungsuh ora. Lan yen mungsuh duwe wing kacepetan dhuwur dhewe? Endi sing luwih cepet? Apa banjur? Siji mung bisa ngarep-arep kanggo kabodhoan frank saka printah mungsuh, kang mesthi bakal ngirim bagéan saka pasukan linear sawijining, luwih ing wektu sing padha, tanpa kondhang "dhuwur-kacepetan" wing. Banjur padha bisa diantemi lan "equalize pasukan ing perang umum mbesuk." Alamiah, sing mungsuh uga bakal setuju. Dadi ngomong, kanthi cara ksatria.

      Ala lan ala.

      Jerman bakal rusak stereotypes yen padha nilar construction saka "klasik" kapal perang ing sih saka kacepetan dhuwur, nyatane, ing sih saka battlecruisers dhewe digawe ing laku. Nanging iki mesthi mbutuhake panjaluk kanggo mbenakake taktik armada, nanging ing kene Jerman uga ora menehi apa-apa. Ing pangertèn, padha niru basa Inggris, cara bocah cilik sinau urip kanthi niru wong diwasa.

      Ing keadilan, aku ora ngerti, lan armada apa wae ngusulake apa wae sing radikal ing babagan taktik kanggo nggunakake pasukan linier. Nyatane, ana kemajuan alon ing sirah, sing catastrophically ora ngimbangi kemajuan teknologi ...
      1. +1
        Maret 22 2018
        Kutipan saka Diman
        Lan yen mungsuh duwe wing kacepetan dhuwur dhewe? Endi sing luwih cepet?

        Pramila Jerman damel kapalipun ingkang saged nahan perang kaliyan jinisipun piyambak. Sejarah negesake iki. Lan isih durung dingerteni apa sing isih ana ing kapal penjelajah Beatty yen Evan-Thomas ora melu kapal perang. Lan ing kahanan sing padha, sajrone marathon dawa saka tandhing artileri, kapal sing luwih dilindhungi luwih stabil. Apa Jerman mbuktekaken hi
        1. +2
          Maret 22 2018
          Iki sebagéyan bisa dingerteni. Pitakonan beda: yen sampeyan ngerti yen sampeyan ora bisa nyekel nomer kasebut, sampeyan kudu nyusul kanthi kualitas lan skill. Sadurunge Jutland, meh ora ana sing bisa mbayangake manawa kapal penjelajah Inggris bakal njeblug, luwih akeh nyana tandhing artileri sing cukup suwe. Logis ing kasus iki yen saben kapal Jerman ngluwihi Inggris siji-siji. Ing kacepetan, kaliber tong minyak lan kekandelan waja, ing kualitas tata letak lan organisasi saka sistem kontrol karusakan, ing organisasi saka interaksi taktis. Jerman wis unggul mung ing kekandelan saka waja lan organisasi perang kanggo karusakan. Oh ya, Jerman nembak luwih apik ing wiwitan perang, nganti mata para penembak kesel ... Miturut pendapatku, "Invincible" mesthine ora dijawab kanthi "Von der Tann", nanging wis nganggo "Ersatz". York", yaiku, luwih cepet, luwih kenthel lan luwih suwe.
        2. +1
          Maret 22 2018
          Aku mbokmenawa isih setuju karo sampeyan. Kanthi kualitas normal saka cangkang Inggris, kaliber gampang njupuk waja saka Jerman, kang, ing asas, nggawa menyang podo.
          Nanging iku uga pendapat pribadi.
          1. +1
            Maret 22 2018
            Kutipan saka Trapper7
            Kanthi kualitas normal saka cangkang Inggris, kaliber gampang njupuk waja saka Jerman, kang, ing asas, nggawa menyang podo.

            Jerman 280mm lan 305mm waja-piercing cangkang pierced 229mm waja saka Inggris "kucing". Waja 330mm saka "ratu" ora bisa ditembus maneh.
            Inggris semi-waja-tindik 305mm, 343mm lan 381mm pierced waja vertikal nganti 280mm klebu, 305mm waja "Luttsov" lan "Derflinger" wis ora dijupuk maneh. Armor 350mm saka dreadnoughts Jerman saka jinis König lan Kaiser ora ditembus, sanajan padha nampa cangkang 381mm utamane. Ora ana cangkang Inggris siji-sijia sing nyerang kamar ketel lan kamar mesin - sanajan mbobol waja ("Moltke" lan "Seidlitz"), pit batu bara mateni energi bledosan.
            Gawea kesimpulan dhewe...
            1. +1
              Maret 23 2018
              Kutipan: Rurikovich
              pierced waja vertikal nganti 280mm

              Kanthi ijin sampeyan - nganti 260 mm. Iki minangka maksimum proyektil 381-mm Inggris "diasimilasi"
  11. +1
    Maret 21 2018
    Apik tindak lanjut, matur nuwun!
  12. +1
    Maret 22 2018
    Kita tindakake, kita takon, kita sinau. Matur nuwun Andrey!
  13. +2
    Maret 22 2018
    Gagasan sing apik, Andrey sing dikasihi, nyawisake artikel sing kapisah kanggo mbandhingake rong penjelajah perang +!
    Aku kira iku bakal cocok kanggo nggawa ing kene tablet sing tau ketemu, ngendi laporan bobot saka loro kapal iki presented, lan kanggo gamblang, data saka cruiser Jerman diwilang maneh miturut sistem Inggris.


    Uga minangka ilustrasi saka buku Breer karo bagean salib saka cruisers, ngendi kekandelan saka waja katon.


    1. +2
      Maret 22 2018
      Dear Valentine, salam!
      Sayange, laporan bobot "ora diwenehi". Lan sayang, nanging skema sing diwenehake kebak kesalahan.
      cruisers Inggris wis bevels loro-inch, i.e. 50,8 mm, nanging ora 38 mm. Casemate Von der Tann ilang nang endi wae, i.e. Breer gagah sawed mati kabeh papan interdeck kanggo dheweke :)))) Lan ana waja 152-mm :)))) Luwih, sabuk waja 250-200 mm seragam lan ora duwe "langkah", kaya sing ditampilake. ing tokoh. Kajaba iku, waja ana 225 mm nglukis mung ing area barbette saka menara utama "traverse", digunakake iku 200 mm. "Von der Tann" ora duwe dek lapis baja 25 mm ing papan sing digambar dening Breer. Dek waja wis 25 mm ing sisih horisontal lan 50 mm ing bevels (kabeh iku tengen kene), lan lantai lan langit-langit casemate, kang Breer sawed mati sakperangan alesan, padha wojo karo 25 mm. Sing, 25 mm kelompok wojo ana siji papan interdeck luwih dhuwur tinimbang ing diagram, banjur liyane ilang "lantai" lan maneh 25 mm kelompok. Nanging maneh, dheweke ora ngliwati kabeh benteng, nanging mung ing dawane casemate
      Staff duwe skema sing luwih bener, aku bakal menehi ing artikel sabanjure :)
  14. +2
    Maret 22 2018
    Quote: Monarchist
    captri (kapten konverter Jerman - kapten pangkat katelu)

    Ora ana judhul kaya ngono. Nanging, pangkat bisa dadi analog - kapten-lètnan, utawa seni. letnan.
    Tetenger artikel - waca lan waca maneh))).
  15. +1
    Maret 22 2018
    Kelangan! Matur nuwun!
    Iki minangka bahan kanggo buku!
  16. 0
    Maret 22 2018
    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    Dear Valentine, salam!
    Sayange, laporan bobot "ora diwenehi". Lan sayang, nanging skema sing diwenehake kebak kesalahan.
    cruisers Inggris wis bevels loro-inch, i.e. 50,8 mm, nanging ora 38 mm. Casemate Von der Tann ilang nang endi wae, i.e. Breer gagah sawed mati kabeh papan interdeck kanggo dheweke :)))) Lan ana waja 152-mm :)))) Luwih, sabuk waja 250-200 mm seragam lan ora duwe "langkah", kaya sing ditampilake. ing tokoh. Kajaba iku, waja ana 225 mm nglukis mung ing area barbette saka menara utama "traverse", digunakake iku 200 mm. "Von der Tann" ora duwe dek lapis baja 25 mm ing papan sing digambar dening Breer. Dek waja wis 25 mm ing sisih horisontal lan 50 mm ing bevels (kabeh iku tengen kene), lan lantai lan langit-langit casemate, kang Breer sawed mati sakperangan alesan, padha wojo karo 25 mm. Sing, 25 mm kelompok wojo ana siji papan interdeck luwih dhuwur tinimbang ing diagram, banjur liyane ilang "lantai" lan maneh 25 mm kelompok. Nanging maneh, dheweke ora ngliwati kabeh benteng, nanging mung ing dawane casemate
    Staff duwe skema sing luwih bener, aku bakal menehi ing artikel sabanjure :)

    Mbokmenawa skema saka "Wiki" bakal luwih tepat, sanajan ora sakabehe bener:
  17. +1
    Maret 22 2018
    Yen penulis artikel iki bisa nerjemahake kanthi bener tembung "Kapal perang anyar saka kelas Ersatz Bayern / Nassau kudu dadi basis saka jinis anyar", banjur proyek saka dreadnought kelas Nassau Jerman paling anyar kudu dijupuk minangka basis kanggo pembangunan.

    Penulis sing ditresnani gagal nerjemahake frasa kasebut kanthi bener.
    Trimmer: Kapal perang anyar sing bakal ngganti kelas Baern / Nassau kudu dadi basis saka jinis anyar.
    1. 0
      Maret 23 2018
      Kutipan saka MooH
      Penulis sing ditresnani gagal nerjemahake frasa kasebut kanthi bener.
      Trimmer: Kapal perang anyar sing bakal ngganti kelas Baern / Nassau kudu dadi basis saka jinis anyar.


      Bener, Andrew nerjemahake kanthi bener.
      Iku mung terjemahan harfiah bengkong, presented ing sastra Rusia
      banjur proyek dreadnought Jerman paling anyar saka jinis Nassau kudu dijupuk minangka basis kanggo pembangunan
      ..
      Tegesipun dipunandharaken kanthi leres.
      Lan iku cocog kanggo kasunyatan sing dhasar kanggo project anyar saka battlecruiser adhedhasar pembangunan ing kapal perang saka jinis Nassau - iki bola-bali ditemokaké ing memoar.
      1. 0
        Maret 23 2018
        Kutipan: DimerVladimer
        Tegesipun dipunandharaken kanthi leres.

        Matur nuwun! Aku ora yakin karo kemampuanku minangka juru basa, mula panemune wong sing duwe kawruh penting banget kanggo aku. Sejujure, aku ngutip ukara kasebut kanthi pangarep-arep yen aku salah, dheweke bakal mbenerake aku. hi
        1. 0
          Maret 24 2018
          1. Andrei temtunipun ora nerjemahake tembung Jerman Ersatz, kang radikal malih ngganti makna saka tembung.
          2. Prau prau iku prau prau, lan ukara prau prau prau prau prau. Mula, sepisan maneh tembung kasebut wis owah ora bisa dingerteni. Kajaba, mesthi, sumber kasebut ora kanthi tegas nyatakake yen jinis anyar yaiku kapal penjelajah.

          Aku khusus ngirim pemangkas, nerjemahake kanthi lengkap frasa tanpa konteks kebak kesalahan serius.
  18. 0
    Maret 22 2018
    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    battlecruisers pisanan ing donya saka jinis Invincible lan Jerman "gedhe" cruiser Blucher. Kabeh kapal iki, senadyan sawetara kuwalitas positif, ora kasil lan, ing umum, kudu dianggep minangka kesalahane Inggris lan Jerman.

    Sayange, dheweke ora ngerti babagan iki.
  19. 0
    Maret 22 2018
    Apa ana rencana sing bakal ditulis babagan Ismael?
  20. +4
    Maret 23 2018
    Dear Andrey!

    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    Sayange, laporan bobot "ora diwenehi".

    Aku njawab sampeyan saka komputer, lan aku duwe meja ing monitor. Aku ngirim maneh mung ing kasus.


    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    Lan sayangé, ing diagram ndhuwur kebak kasalahan ... 225 mm nglukis waja mung ana ing area barbette "nyuber" menara gun utama, digunakake iku 200 mm.

    Nuwun sewu aku mung mangsuli salah sawijining komentar sampeyan, aku mung duwe wektu luang kanggo njlentrehake informasi ing sumber mung siji.
    Babagan 225 mm waja, barbettes loro menara ditutupi waja saka kekandelan iki, kalebu ngendi kang ditampilake ing diagram saka buku Breer.


    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    Casemate Von der Tann ilang nang endi wae, i.e. Breer sing gagah nggegirisi kabeh ruang antar dek kanggo dheweke :))

    Rekan rekan, ora ana barbet ing papan kasebut. Dina iki wis telat, nanging sesuk, yen ana, kanggo konfirmasi iki, aku bakal njupuk sawetara foto saka buku Staff lan ngirim kene. Senadyan bisa wae hambamu sing manut salah :-)

    Miturut cara, aku mung katon ing buku Muzhenikov "Battlecruisers saka Jerman" kanggo pisanan, apa kaget nalika aku teka tengen rencana padha ana. Tanpa nuduhake sumber, nanging kanthi caption "bagean saka pigura midship".
    1. 0
      Maret 23 2018
      Salam, dear Valentine!
      Quote: Kanca
      Aku njawab sampeyan saka komputer, lan aku duwe meja ing monitor.

      Ya, aku ora mangu-mangu, masalahe dheweke ora ngetutake komentar sampeyan pungkasan. Saiki katon apik, matur nuwun!
      Quote: Kanca
      Babagan 225 mm waja, barbettes loro menara ditutupi waja saka kekandelan iki, kalebu ngendi kang ditampilake ing diagram saka buku Breer.

      Ya, nanging saben menara ana ing sisih pinggire
      Quote: Kanca
      Kolega sing dihormati, ora ana barbet ing papan kasebut.

      Cukup ngelawan - loro menara traverse ing ndhuwur casemate :) Iki gambar tanpa cathetan pesenanku

      Quote: Kanca
      mbayangno surprise nalika aku teka tengen rencana padha ana.

      Jujur, nalika aku nyelidiki topik kasebut, Muzhenikov kaget banget ... "Kabeh aneh lan aneh," kaya sing diucapake Alice ing Wonderland ...
      1. 0
        Maret 24 2018
        Dear Andrey!
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Masalahe dheweke ora ngetutake komentar sampeyan pungkasan.

        Iku lucu, aku menyang topik saka iPhone ing karya - ora ana meja ing komentar, aku mulih saka komputer - ana meja :-)

        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Cukup ngelawan - loro menara traverse ing ndhuwur casemate :) Iki gambar tanpa cathetan pesenanku

        Armor 225 mm nglukis ing sisih starboard dipasang antarane 66 lan 73 pigura. Punika minangka pecahan saka skema "Von der Tann", ing ngendi bisa dideleng manawa casemate artileri medium dumunung ing sisih kiwa pigura 66th.

        Iku tegese Breer bener sijine casemate ngendi 225 mm waja.
        1. 0
          Maret 24 2018
          Salam, dear Valentine!
          Quote: Kanca
          Iku tegese Breer bener sijine casemate ngendi 225 mm waja.

          Ora :))) Jerman duwe waja sing terus-terusan saka casemate, ora diselani ing ngendi menara kasebut "ditulis" ing casemate. Lan kenapa? Barbet ana mung 30 mm nglukis, iku bakal mbukak gerbang. Mangkene skema pesenan sing bener saka Staffa
          1. 0
            Maret 25 2018
            Sampeyan bener, kolega sing dikasihi, skema Breer ora cocog karo kasunyatan.
  21. +2
    Maret 24 2018
    Kutipan saka MooH
    Penulis sing ditresnani gagal nerjemahake frasa kasebut kanthi bener.
    Trimmer: Kapal perang anyar sing bakal ngganti kelas Baern / Nassau kudu dadi basis saka jinis anyar.

    Wayahe ngumpulake watu :-)
    1) Aku wedi sampeyan misinterpreted teks. Asli ngandhakake yen kapal perang "Nassau" minangka prototipe kanggo jinis kapal anyar.
    2) Kelas Baern/Nassau ora ana.
    3) Ersatz Bayern/Nassau tegese kapal perang "Nassau" dibangun minangka panggantos kapal perang "Bayern" (ditugasake ing taun 1881). Kaya mangkono dhawuhe wong Jerman - kapal anyar, dirancang kanggo ngganti lawas, kang kadaluwarsa, lan durung dijenengi, dijenengi kanthi kondisi kaya mangkene: pisanan teka tembung Ersatz , banjur jeneng kapal, kanggo ngganti kang anyar dibangun.
    4) Andrew bener.
    1. +1
      Maret 24 2018
      Matur nuwun, sampeyan mbokmenawa bener. Ora duwe konteks lengkap lan ora ngerti yen Nassau minangka ersatz Bayern.
      Andrew, nuwun kanggo misinformation.
      1. +1
        Maret 24 2018
        Kutipan saka MooH
        Andrew, nuwun kanggo misinformation.

        Ora apa-apa. Ing perselisihan, sampeyan ngerti, bebener lair :))) Lan matur nuwun kanggo partisipasi!
  22. Komentar wis dibusak.
  23. 0
    Maret 26 2018
    Ing artikel sabanjure siklus, kita bakal nimbang sajarah nggawe lan kinerja karakteristik mungsuh saka Von der Tann - battlecruisers saka project Indefatigable. Ing kono, kita bakal mbandhingake data kapal Inggris lan Jerman lan ngevaluasi proyeke.


    Aku bisa uga salah, nanging dheweke ujar manawa Von der Tann dhewe wis sukses ngatasi masalah iki lan menehi penilaian langsung babagan Indefatigable ing Peperangan Jutlan ...
  24. 0
    Maret 26 2018
    Aku ora ngerti, Jerman ngrancang 24 knot, nanging nyatane entuk 26 knot. Endi cacate kene? Kosok baline, apa sampeyan ngluwihi nilai sing disetel? Apa sing nyekel?
    1. 0
      Maret 26 2018
      Kutipan saka usher
      Aku ora ngerti, Jerman ngrancang 24 knot, nanging nyatane entuk 26 knot. Endi cacate kene? Kosok baline, apa sampeyan ngluwihi nilai sing disetel? Apa sing nyekel?


      Jerman nuduhake data kacepetan tanpa meksa SS. Utawa dheweke nuduhake data sing dipikolehi sajrone tes ing banyu cethek, ing endi kacepetan mesthi luwih murah tinimbang nalika tes ing wilayah segara sing ambane luwih gedhe.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"