Persaingan Battlecruiser: Von der Tann vs Indefatigable. Bagean 2

24
Penciptaan telung kapal penjelajah kelas Invincible bebarengan temenan nggawa Inggris menyang pimpinan jagad babagan kapal perang. Sawise Inggris, mung Jerman wiwit mbangun kapal saka kelas padha, lan malah banjur ora langsung, pisanan glethakaken mudhun "gedhe" cruiser Blucher sing rada ora jelas. Tanpa mangu-mangu, Von der Tann sing ngetutake luwih unggul tinimbang Invincibles, nanging masalahe yaiku armada Baginda nampa telung battlecruisers nalika Von der Tann isih rampung ing tembok dermaga.

Dadi, Inggris miwiti kanthi apik, nanging ora bisa terus maju. Lord Cawdor, sing ing 1905 ditransfer kakuwasan saka First Sea Lord kanggo D. Fisher, wrote bab perlu kanggo lay papat kapal taun, banjur, karo periode construction rong taun kanggo kapal perang abot, wolung kapal kuwi bakal dibangun. ing Inggris ing sembarang wektu tartamtu. Alas, D. Fisher ngatur kanggo njaga tarif iki mung ing program 1905-1906, nalika Dreadnought lan telung Invincibles padha glethakaken mudhun, lan banjur (sanajan ora tanpa debat digawe panas) pemerintah mutusaké sing malah telung kapal bakal cukup. Akibaté, ing 1906-1907 lan ing 1907-1908. telung kapal perang saka Bellerophon lan St Vincent jinis, mungguh, padha glethakaken mudhun, nanging ora battlecruisers padha glethakaken mudhun ing kabeh.

Iki, mesthi, ora ateges kabeh karya ing battlecruisers ditinggalake. Inggris terus ngrancang kapal saka kelas iki, nyoba kanggo golek paduan optimal saka ciri taktik lan technical.

Mbok menawa proposal sing paling inovatif yaiku proyek X4, sing bener, ora ana hubungane karo battlecruisers, nanging diusulake kanggo konstruksi ing program 1906-1907. "minangka" kapal perang. Ing kono, Inggris ngrumusake konsep kapal perang ing mangsa ngarep - X4 mesthine duwe kaliber utama sing padha karo Dreadnought (10-305-mm / 45 bedhil), sabuk waja 279-mm, barbet lan menara. lan kacepetan battlecruiser, yaiku 25 simpul. Gagasane sarwa apik, nanging ekonomine rusak - pamindhahan kapal perang kasebut, sanajan miturut petungan awal, mesthine 22 ton, lan pamrentah nganggep kapal kasebut bakal dadi kapal sing larang banget. Akibaté, proyek X500 menyang arsip, lan aku kudu ngomong, kapal perang biasa saka jinis Bellerophon entuk saham.



Nanging ing program gawe kapal sabanjuré 1907-1908. armada isih ngarep-arep "ngalahake" tetenger battlecruiser, lan desain kapal kelas iki diterusake. Kaya biasane ing kasus kaya mengkono, sawetara proyek sing beda-beda digawe. Kaget, nanging bener - wektu iki para perancang njupuk kursus tenan ing konsep Jerman battlecruisers. Yen proyèk pisanan padha meh padha Invincibles karo waja rada apik, nanging suda kacepetan, banjur sing sakteruse ana malah 254 mm kekandelan waja. Pilihan "E", presented ing Desember 5, 1906, diakoni minangka paling janjeni, lan yen seri kapindho saka battlecruisers Inggris adhedhasar project iki, Inggris bakal njaluk kapal menarik banget. Varian "E", kaya "Invincible", bersenjata karo wolung bedhil 305-mm, nanging iki luwih kuat lan luwih abot sèket-kaliber bedhil. Yen bedhil Invincible murub projectile 386 kg kanthi kecepatan awal 831 m / s, banjur bedhil anyar nyepetake projectile padha kanggo 869 m / s. Nanging, kudu dicathet menawa bedhil rolas inci Inggris sing anyar ora banget sukses, mula, armada Baginda ngalih menyang bedhil 343 mm. Tata letak diagonal saka kaliber utama dianggep, nalika kabeh wolung bedhil bisa melu ing salvo sisih, lan ing umum, pilihan E katon luwih kuat tinimbang Invincible utawa Von der Tann.

Ing wektu sing padha, varian "E" mesthine dilindhungi dening sabuk waja 229-mm sing kuat banget lan ditambahi, saliyane, mesthine, direncanakake kanggo ngiyataken waja bagean liya saka kapal relatif marang para penjelajah perang. seri pisanan. Bobot total waja kanggo varian "E" yaiku 5 ton karo 200 ton kanggo Invincible. Ing wektu sing padha, lan ora kaya proyek battlecruiser liyane, proyek E nyedhiyakake kacepetan 3 knot.

Proyek "E", yen diwujudake ing logam, bakal dadi "kacang angel" kanggo para penjelajah perang Jerman. Waja 229 mm nglindhungi kapal kasebut kanthi apik saka cangkang 280 mm Jerman ing jarak tempur medium: elinga yen bedhil Von der Tann pierced 200 mm saka waja mung ing 65 bedhil kabel, lan ing wektu sing padha Inggris 305 mm / 50 bedhil padha. luwih kuat tinimbang Jerman. Ing asas, ing "E" project ora katon ala banget marang latar mburi saka Jerman battlecruisers, "Moltke" lan "Goeben". Nanging, sayangé, armada Inggris ora nampa kapal iki. Ing program gawe kapal 1907-1908. battlecruisers ora kenek ing kabeh, Nanging, karya desain ing "E" pilihan terus, ing pangarep-arep sing liyawektu Inggris isih bakal bali menyang construction saka battlecruisers.

Alas, ing Juni 1907, pamaréntah Inggris ngajokaken kanggo ninggalake construction luwih saka cruisers karo bedhil 305-mm (istilah "battlecruiser" ora ana, lan Invincibles dianggep waja) lan ing mangsa lay loro cruisers karo 234-. mm artileri. Ing latar mburi iki, pilihan "promosi" saka "E", sing pamindahan ing proyek asli 21 ton, nanging ing wulan Juni 400 wis tuwuh dadi 1907 ton, bakal angel banget - St. Vincent sing lagi dibangun lan Neptunus direncanakake. kanggo construction wis kurang saka 22 ton saka pamindahan normal. Mbenerake pamrentah yen negara butuh kapal penjelajah sing luwih gedhe tinimbang kapal perang bakal dadi tugas sing ora pati penting ing kahanan kaya ngono.

Nanging, mbok menawa para pelaut bakal sukses yen ora amarga panemune Gusti Laut Pertama D. Fisher. Panjenenganipun Sincerely pitados bilih enem inci saka sabuk waja lan siji inch saka kelompok wojo luwih saka cukup kanggo battlecruiser, lan ora weruh alesan kanggo nglindhungi kapal saka kelas iki luwih saka Invincible. Akibaté, views saka First Sea Lord lan pamaréntahan bertepatan kanggo ombone tartamtu, kang predetermined kompromi - battlecruiser Indefatigable. Kapal apa sing ditampa wong Inggris?

Coba ringkesan bobot saka Indefatigable (ing kurung - indikator sing cocog karo battlecruiser Invincible):

Peralatan - 750 (680) ton;

Artileri - 2 (440) ton;

Mesin lan mekanisme - 3 (300) ton;

Pasokan bahan bakar normal - 1 (000) ton;

Waja - 3 (460) ton;

Hull - 6 (200) ton;

Cadangan pamindahan - 100 (100) ton;

Total, pamindahan normal - 17 (250) ton.

Ing tembung liyane, awak dadi luwih abot meh 13%, kendaraan lan mekanisme - dening 10,75%, tentara meriem - 5,73%, lan waja rampung ora cukup saka Invincible - mung 8%, i.e. ing gain bobot saka artikel, waja njupuk Panggonan penultimate "terhormat". Umumé, tokoh-tokoh kasebut ora bisa dipungkiri yen Inggris, nyatane, mung nggawe Invincibles sing rada diowahi.

artileri

Inggris luwih seneng supaya informasi babagan proyek battlecruiser anyar minangka rahasia. Majalah Naval und Military Record nggambarake bedhil 343 mm ing Indefatigable lan sing dibangun miturut program 1908-1909. dreadnought "Neptunus". Jane ngaku yen battlecruiser anyar dilindhungi dening sabuk waterline 203 mm, dek 76 mm, lan waja menara tekan 254 mm, nanging kabeh iki cruiser develops 29-30 knots. Anehe, nanging kabut sing nyakup karakteristik kinerja nyata saka cruiser durung ilang nganti pungkasan sanajan ing jaman saiki.

Sawetara penulis, kalebu sing banget kuoso, kayata, contone, O. Parks, argue yen seri kapindho saka battlecruisers Inggris nampa paling anyar British 305-mm / 50 bedhil, kang, dening cara, uga bersenjata karo siji ing construction bebarengan karo Indefatigable "Neptunus". Sumber liyane (D. Roberts) nulis sing kapal padha bersenjata karo lawas 305-mm / 45 bedhil, persis padha sing diinstal ing Invincible. Nanging, contone, dihormati V.B. Muzhenikov laporan, referring kanggo "gambar resmi lan sumber utami liyane", sing 305-mm / 45 bedhil mung ing Indefatigable, lan Selandia Anyar lan Australia sakteruse nampa 305-mm / 50 artileri padha. Penulis artikel iki ora arep mungkasi "i" ing prakara iki, nanging cenderung kanggo versi V.B. Muzhennikov. Artileri anti-mine - 16 bedhil 102-mm - ora beda karo sing ing Invincible, nanging panggonane diganti rada. Senjata kasebut ora ana maneh ing payon-payon menara, nanging wis rampung ing superstruktur: enem ing gandhewo lan sepuluh ing buritan.

Kanggo tabung torpedo, jumlahe suda saka lima dadi telu, utawa malah dadi loro - sumber kasebut uga ora setuju.

Reservation

Nalika maca akeh publikasi ing Battlecruiser Indefatigable, siji nemu roso kesengsem sing pangayoman saka kapal iki tetep ing tingkat saka sawijining leluhur, Invincibles. Nanging, iki pancen ora: cukup aneh, nanging ing proyek anyar Inggris bisa kanggo worsen pangayoman wis banget saka battlecruisers kelas Invincible. Nanging dhisik dhisik.

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, artileri Invincible dumunung ing pola diagonal, nanging menara "traverse" (sisih) cedhak karo saben liyane, sing nyegah supaya ora bisa nembak ing sisih siji. Patut, ing project Indefatigable, menara iki padha smashed nyedhaki ends, supaya seri kapindho battlecruisers Inggris bisa perang karo kabeh wolung bedhil ing wektu sing padha. Nanging, tata letak iki nyebabake perlu kanggo mindhah busur lan menara buritan nyedhaki ujung.



Yen diterjemahake dadi angka, banjur awak Indefatigable dadi 7 meter luwih dawa tinimbang sing Invincible. Nanging ing wektu sing padha, menara gandhewo saka Indefatigebla dumunung ora ing 42 m saka gagang, nanging mung ing 36, ing wektu sing padha, menara mburi ora 38,4 m saka potong mburi, nanging mung 31,3 m. , jarak antarane sumbu busur lan menara buritan tambah 20,1 m (saperangan alesan, V.B. Muzhenikov nuduhake 21 m).

Nanging nambah kadohan antarane busur lan buritan menara mbutuhake Tambah ing dawa benteng. Ing tembung liyane, kanggo nyedhiyani pangayoman sing padha karo Invincible, ing project Indefatigable, sabuk waja 152-mm kudu dadi 20,1 meter maneh! Nanging, Tambah kuwi mbutuhake Tambah ing massa waja, lan ora ana pamindahan cadangan kanggo iki.

Lan iki minangka asil - yen Invincibles duwe sabuk 152 mm sing dilindhungi ora mung kamar boiler lan kamar mesin, nanging uga pipa pasokan lan rong amunisi saka kaliber utama saka busur lan menara buritan (sanajan Invincibles "ora cukup. "Kanggo menara mburi, nanging dilindhungi dening traverse sing ana ing sisih pinggir), banjur ing Indefatigable, mung kamar boiler lan kamar mesin sing diwenehake karo proteksi "enem-inci". Sisih ing area menara busur kaliber utama dilindhungi mung waja 127 mm, lan buritan - 102-127 mm! Dawa sabuk waja 152 mm saka generasi pisanan lan kaloro saka battlecruisers Inggris sampurna digambarake dening diagram ing ngisor iki.

Punika skema booking Indefatigable



Lan ing kene, kanggo mbandhingake, "Invincible", tampilan ndhuwur



Ing tembung liyane, iku bisa metu kaya iki. Tanpa mangu, sabuk waja 152 mm ora cukup malah nglawan cangkang Jerman 280 mm kanthi penetrasi waja 200 mm Krupp ing 65 kabel. Nanging, ing kahanan tartamtu (yen kapal ora pindhah jejeg ing lintasan projectile mabur menyang) lan luck, uga njupuk menyang akun bevel 50 mm konco sabuk wojo, kadhangkala bisa nyegah seng nembus mungsuh. meriam menyang cellars artileri, mesin lan kamar ketel. Nanging "proteksi waja" 102-127 mm saka busur lan menara buritan Indefatigebla bakal ditembus dening projectile 280 mm ing meh kabeh posisi sing cukup.

Inggris, ketoke, isih mangertos apa padha nindakake, supaya padha nyoba kanggo ijol kanggo weakening saka waja sisih dening ngiyataken pangayoman saka barbette. Ing menara mburi saka Invincible, konco sabuk waja 152 mm barbet wis 50,8 mm waja, ing Indefatigable karo 127 mm waja - 76,2 mm, lan konco 102 mm waja - 102 mm. Formal, iku ketoke sing pangayoman ora nandhang sangsara - padha 203 mm total waja. Nanging masalahe ana sing nglintasi Invincible nutupi barbette ing amba kuwi sing projectile mungsuh sing kenek jejeg menyang piring liwati barbette "incidentally", duwe kasempatan apik kanggo mbalek maneh, lan kosok balene - supaya mencet ing amba, cedhak 90, ing barbet, iku perlu kanggo break liwat 152 mm piring waja ing amba dhuwur. Mangkono, senadyan podo formal saka thicknesses, barbette menara mburi saka Indefatigebla isih Samsaya Awon dilindhungi saka Invincible. Inggih, ing ngisor barbette (kang terus mung kanggo kelompok wojo), gudang amunisi Indefatigable dilindhungi dening bevel 50 mm lan 101-127 mm waja sisih, 50 mm lan 152 mm, mungguh Invincible.

Kanthi kubah gandhewo, urusane Sang Indefatigable malah luwih parah. Barbet nglukis 178 mm terus mung kanggo 25 mm nglukis kelompok wojo, kang ngaso ing pojok ndhuwur sabuk 127 mm, lan ing ngisor iki, kang menehi kritik dening diagram, wis ora pangayoman ing kabeh. Mangkono, projectile mungsuh liwati ing barbette nalika break liwat geladhak inch, utawa kanggo ngatasi 127 mm saka waja sisih - barbette ora nglindhungi tindakan liya. Ing cellars wis kabeh padha 127 mm sisih + 50 mm bevel mungsuh 152 mm lan 50 mm kanggo Invincible.

"Invincible" paling bisa njupuk perang ing sudhut gandhewo cetha - ngomong, nyekeli padha "Von der Tann" ing amba judhul 45 (carane ora bisa kelingan "loxodrome pertempuran" M.K. 1915). Ing kasus iki, cruiser Inggris, ing amba meh padha, bakal ngganti 152 mm sisih lan 178 mm busur balok kanggo cangkang mungsuh. Lan ing ngisor 45 derajat. 152 mm, lan malah liyane 178 mm piring waja wis apik kasempatan kanggo nyekeli Jerman 280 mm Nihan. "Inflexible" ora bisa nindakake apa-apa - mung 102 mm traverse ing irung, supaya iki categorically contraindicated kanggo wong kanggo nguripake kanggo kapal Jerman karo irung (malah ing amba).

Sabuk lapis baja Invincible enem inci dawane 95 m kanthi dhuwur 3,43 m, ing Indefatigable, amarga perlu kanggo benteng sing luwih dawa, dawane bagean 152 mm yaiku 91 m kanthi dhuwur 3,36 m.

Nanging kanggo pangayoman horisontal saka Indefatigable, banjur, sayangé, ambiguities tetep karo. Sawetara sumber pratelan sing total kekandelan ing benteng cocog karo Invincible, i.e. 25,4 mm saka dek utama ditambah 38 mm saka dek waja ing bagean horisontal lan 50 mm ing bevels. Nanging liyane ngomong sing bagean horisontal saka kelompok waja suda kanggo 25,4 mm, i.e. pangayoman horisontal "Indefatigable" ana ora pati roso.

Preduli saka endi sing bener, kita kudu ngakoni manawa mung kauntungan saka proyek Indefatigable - susunan menara diagonal kanthi cara sing kabeh bedhil 305 mm bisa murub ing sisih siji, dituku kanthi rega sing dhuwur banget. , yaiku, pangayoman waja weakening kritis saka pipa sumber lan cellars saka busur lan menara buritan saka kaliber utama.

Nanging ing kene ana nuansa sing menarik. V.B. Muzhenikov claims sing mung Indefatigable duwe pangayoman ing ndhuwur, nanging ing ngisor iki New Zealand lan Australia nampa sabuk 152 mm lengkap minangka 144,2 m, lan ing kasus iki, mesthine kudu diakoni yen loro cruisers iki nampa vertikal luwih apik. pangayoman saka Invincible utawa Indefatigable. Nanging kudu digatekake yen ing kasus iki ana sawetara pitakonan sing ora diterangake dening sejarawan sing dihormati. Kasunyatane yaiku yen Selandia Anyar lan Australia nampa bedhil 305-mm / 50 paling anyar lan sabuk waja sing luwih dawa, banjur kepiye carane Inggris bisa "pas" kabeh inovasi kasebut menyang pamindahan, sing miturut proyek kasebut. apa mung 50 ton ngluwihi Indefatigable?

Malah modifikasi paling entheng saka 305 mm / 50 Mark XI bedhil bobote 9 kg luwih saka 144 mm / 305 Mark X gun. Saliyane bobot saka bedhil dhewe, ana uga bobot saka mesin, kang kudu wis. sethitik liyane, amarga recoil bedhil anyar kuwat, biaya kanggo bedhil uga bobot liyane, etc. Mulane, kanggo nampung bedhil lan waja awak sing luwih abot ing Selandia Baru, ana sing kudu dicopot, disimpen. Apa persis? Mbok iki carane prabédan ing waja bagean horisontal saka kelompok wojo (45 mm utawa 38 mm) ing macem-macem sumber diterangno, lan apa "Australia" lan "Selandia Anyar" wis waja vertikal dikiataken amarga horisontal. siji?

pembangkit listrik

Daya sing dirating saka pembangkit listrik ing Indefatigable yaiku 43 hp. ing Indefatigable lan 000 hp. ing Selandia Anyar lan Australia. Iki mung 44 - 000 hp. ngluwihi tanduran daya Invincible, nanging iki dipercaya sing karo daya kuwi, battlecruisers saka jinis Indefatigable bakal berkembang 2 knots.

Ing tes, kabeh cruisers saka jinis iki ngluwihi kacepetan samesthine saka wong-wong mau. Sajrone wolung jam mlaku Indefatigable, kanthi daya rata-rata mobil 47 hp. dikembangaké kacepetan rata-rata 135 knots, New Zealand ing 27,4 hp. - 45 knots, lan "Australia" - 894 knots, sayangé, O. Parks ing kasus iki ora nuduhake daya saka mesin. Kacepetan maksimum kabeh telung cruisers ngluwihi 26,3 knots. Cadangan bahan bakar desain normal yaiku 26,9 ton batu bara, maksimal kanggo Indefatigable yaiku 27 ton batu bara lan 1000 ton minyak, kanggo Australia lan Selandia Baru 3340 ton batu bara lan 870 ton minyak. Konsumsi bahan bakar saben dina kanthi kacepetan 3170 knot. ana 840 ton, mungguh, ing sudhut piyambak, battlecruisers bisa lelungan 14 - 192 mil.

Konstruksi

Miturut program 1908-1909. Inggris mung nyelehake rong kapal gedhe - kapal perang Neptunus lan kapal perang Indefatigable.


"Indefatigable" sawise commissioning


Kapal loro kasebut mesthine ora ana seri, amarga taun ngarep kudune nglebokake kapal ing proyek liyane. Nanging, pengirangan signifikan ing program galangan kapal - saben telung kapal ing 1906-1907 lan 1907-1908. lan mung loro kapal ing 1908-1909. tinimbang papat sing sadurunge dibangun, padha isin pimpinan panguwasa Inggris. Akibaté, Australia lan Selandia Baru mbiayai pambangunan rong kapal penjelajah perang liyane. Iki, mesthi, usaha sing apik, nanging, nyebabake keputusan sing ora cukup, amarga "Australia" lan "Selandia Baru" dipasang nalika kapal perang anyar karo artileri 343-mm wis dibangun ing saham.

Pambangunan Selandia Baru regane £1, bedhil dheweke regane £684, lan total biaya kanggo mbangun kapal kasebut £990. Ing wektu sing padha, Putri Royal biaya Crown £ 94. Art., alat kanggo iku - 200 f. Art. lan total biaya £1. Art.

Bedane regane kapal loro mau mung £ 297, nanging kanthi nambahake jumlah kasebut menyang sumbangan panguwasa, armada Baginda bakal nampa kapal generasi sabanjure sing luwih kuat. Nanging, ora ana sing mikir babagan kemungkinan kasebut.

Comparison karo Von der Tann

Ing pamindahan normal saka Von der Tann ana 19 ton, battlecruiser Inggris - 370 ton. Daya mesin punika 18 hp. Jerman lan 470-42 hp. Penjelajah Inggris wis nemtokake kinerja nyopir sing padha. Yen Indefatigable dirancang kanggo kacepetan 000 knot, banjur Von der Tann mesthine bakal berkembang 43 knot. Sajrone tes, loro kapal ngembangake daya luwih akeh lan nuduhake, umume, paramèter kacepetan sing padha: Indefatigable nuduhake 000 knot ing wolung jam, lan Von der Tann - 44 knot. jam enem. Bener, boiler Jerman dadi rada "rakus" tinimbang "sadulur" Inggris, lan Von der Tann nduweni jarak sing luwih cendhek, 000 mil ing 25 knot tinimbang luwih saka 24,8 ewu mil kanggo kapal penjelajah Inggris. Nanging sawetara kanggo operasi ing Segara Lor, ing umum, iku kualitas secondary, kaunggulan ing wilayah iki ora menehi kaluwihan gedhe saka cruisers Inggris. Mesthine, jarak sing luwih dawa uga tegese luwih akeh wektu nalika kapal bisa njaga kacepetan dhuwur lan jarak sing luwih gedhe yen kapal bakal lelungan kanthi pipa sing rusak lan nyuda tekanan, nanging, kanthi tegas, keunggulan kapal penjelajah Inggris ing jarak jelajah luwih cocog karo kemampuane. karo wong Jerman. Nanging, cruisers Inggris tumindak minangka "beaters" sing mestine "nyegat lan ngukum" kapal-kapal Jerman kacepetan dhuwur, lan yen mangkono, banjur padha, ing teori, kudu "mlayu" (lan malah sadurunge perang). luwih saka Jerman. Mangkono, kita weruh yen tesis D. Fischer sing "kacepetan minangka pertahanan paling apik" ora bisa nglawan battlecruiser Jerman pisanan, amarga "dilindungi" kanthi kacepetan ora luwih elek tinimbang mitra Inggris.

Umumé, bisa dikandhakake yen Jerman bisa nggawe kapal sing luwih seimbang lan harmonis tinimbang Inggris ing proyek Indefatigable. Ing gati, iku bakal menarik banget kanggo njelasno seng nembus waja saka waja Indefatigable karo bedhil Von der Tann lan kosok balene, nanging sayangé, adhedhasar data kasedhiya kanggo penulis, analisis akurat ora bisa.

Tanpa kesel maca sing dihormati kanthi nuansa petungan penetrasi waja nggunakake rumus de Marr (dianggep kanonik kanggo petungan kasebut), kita Wigati yen data ing pers umum rada kontradiktif. Dadi, contone, O. Parks nuduhake yen Inggris 305-mm / 45 Mark X gun pierced 305 mm saka Krupp waja ing kadohan saka 7 m. Iki kira-kira cocog karo seng nembus waja saka 600 mm ing 245 kbt., Nanging liyane. sumber nuduhake kekandelan waja seng nembus 50 mm ing kadohan padha. Ing wektu sing padha, sumber Jerman nuduhake manawa bedhil Von der Tann 269 mm / 280 bisa nembus 45 mm Krupp waja ing 200 kabel, nanging sayangé, ora ngemot data awal kanggo verifikasi kesahihan angka kasebut. rumus de Marr. Kajaba iku, iku kudu digawe ing atine sing waja Krupp diprodhuksi dening negara beda ora podho rupo, nanging ing wektu sing padha, mesthi, saben negara nggunakake ing petungan data persis waja sing mrodhuksi dhewe. Ana mratelakake panemume yen waja Inggris Perang Donya I luwih kuwat tinimbang Jerman, nanging penulis artikel iki ora nemu sabdhoning dipercaya kanggo tesis iki.

Yen kita njupuk asil praktis saka tawuran militèr, banjur ing Pertempuran Jutland, bedhil Jerman, ing umum, dikonfirmasi asil ngumumaké - contone, projectile 280-mm Moltke saka kadohan saka 66 kbt, kira-kira, tekan 229- mm barbette saka menara Tiger battlecruiser, kalah metu Piece saka waja ukuran 400 * 700 mm lan mlebu (nanging ora njeblug). Iki luwih saka 200 mm dituduhake kanggo Von der Tann ing kadohan saka 65 kbt., Nanging kudu nyatet sing bedhil Moltke padha Luwih kuat lan buyar projectile 302 kg kanggo 880 m / s, i.e. 25 m / sec luwih cepet tinimbang bedhil saka battlecruiser Jerman pisanan. Kanthi koreksi sing ditemtokake, 200 mm kanggo 280 mm / 45 katon cukup nyata.

Ing wektu sing padha, ing wektu tandhing saka skuadron kaping telu saka kapal perang Admiral Hood karo Lützow lan Derflinger, cangkang 3-mm Inggris nyerang piring waja Derflinger 305 mm lan 300 mm (jarak antara 260-30 kbt) , Nanging, ing cilik saka seng nembus waja kacathet. Strictly ngandika, iki ora mbuktekaken apa-apa, amarga kita ora ngerti ing sudhut apa iki rasukan tiyang istri lan apa padha waja-tindik, nanging ing kasus, kita ora duwe alesan kanggo pracaya sing British 50 mm / 305 bedhil wis waja luwih. seng nembus saka sing dituduhake dening O. Parks lan kang nderek saka petungan miturut de Marr.

Ayo saiki ngelingi pesenan kapal penjelajah Jerman lan Inggris



Perlu dicathet menawa ing pirang-pirang kasus, waja 152 mm saka Invincibles lan Indefatigables nglawan sabuk waja Von der Tann 250 mm, nanging iki isih ora bener, amarga sabuk waja 250 mm saka battlecruiser Jerman banget. sempit - dhuwur sabuk waja 250 mm ora ngluwihi 1,22 m (miturut Muzhenikov) utawa, mbok menawa, 1,57 m, nalika dhuwur saka sabuk waja Indefatigable ana 3,36 m. menara kaliber utama) kasusun saka 203 mm piring waja mungsuh 152-178 mm kanggo Inggris.

Nanging sanajan ing kasus iki, Indefatigable kalah karo Von der Tann kanthi skor sing ngrusak. Sisih lan barbettes saka battlecruiser Inggris cukup mulyo penetrated dening Von der Tann bedhil ing kadohan saka 65-70 kbt, nalika battlecruiser Inggris wis kira-kira tingkat padha "penetrasi waja nyaman" dening ora luwih saka 50 kbt. Kita ngomong ing kene babagan "panglipur" ing argumentasi yen penetrasi waja biasane dituduhake dening piring waja sing dipasang tegak lurus karo permukaan bumi lan yen ora amarga sudut kedadeyan proyektil, mula bakal kena ing sudut 90 derajat. Ing wektu sing padha, ana pitching ing perang, kapal biasane disebarake ing amba kanggo saben liyane, etc., sing, Nihan biasane kenek waja ing amba luwih saka sing kasedhiya ing tabel seng nembus waja.

Dadi - Von der Tann cukup bisa nembus sisih lan barbet saka battlecruiser Inggris ing 65-70 kbt, nalika artileri saka Indefatigable nemu kemampuan padha ing hubungan kanggo kapal Jerman nang endi wae ing 50-55 kbt. Nanging ing 50-55 kbt bedhil Von der Tann kanthi yakin nembus ora mung ing sisih 152 mm, nanging uga bevel 50 mm ing mburi lan proteksi 64 mm saka rong kapal Inggris, nalika bedhil Inggris - mung 200 mm. sisih, senadyan kasunyatan sing cangkang Inggris ora duwe kasempatan kanggo njaluk menyang mobil utawa cellars (250 mm sisih plus 50 mm bevel). Lan maneh - kita ngomong babagan waja kapal Inggris 152 mm, nanging ruang bawah tanah saka busur lan menara buritan Inflexible mung ditutupi sabuk waja 102-127 mm ...

Nanging kenapa Jerman, kanthi bedane pamindhahan sing ora pati penting, entuk kapal sing luwih kuwat? Jawaban, ketoke, kudu digoleki ing laporan bobot Von der Tann lan Indefatigable. Perlu dicathet ing kene yen ora bisa mbandhingake angka saka buku referensi kanthi langsung, amarga bobot sing padha saka Inggris lan Jerman nduweni isi sing beda. Dadi, contone, ing artikel "artileri", Jerman nuduhake bobot saka menara tanpa waja, Inggris - karo waja, nanging bobot saka dek waja, kang Inggris dianggep waja, Jerman dianggep bagéan saka awak. lan dituduhake ing massa struktur awak.

Kanthi pangaturan sing cocog, massa waja Von der Tann ana 5 ton, dene bobot waja Indefatigable mung 693 ton, kanthi tembung liya, Jerman bisa nemokake kesempatan kanggo nginstal waja liyane ing kapal kasebut. 3 ton tinimbang Inggris. kepriye? Kene siji bisa kelingan senjata entheng saka Von der Tann, nanging sayangé, iku cukup iso dibandhingke karo Inggris lan gunggungipun 735 ton marang 1 ton. Yaiku, battlecruiser Jerman nggawa 958 ton liyane senjata saka Indefatigable "! Prakara iku, mesthi, bedhil Inggris luwih abot, nanging Jerman luwih waja menara kaliber utama, kang ana paritas tartamtu. Nanging pembangkit listrik Inggris bobote 2 ton, dene Jerman mung 604 ton, yaiku, kanthi daya sing meh padha, mobil lan boiler Inggris dadi luwih abot 2 ton. Lan awak kapal Inggris dadi meh sewu ton luwih abot - yaiku, kanthi ukuran gedhe, awak kapal perang Jerman bobote kurang saka Inggris!

Ing asas, tabungan kuwi ing struktur lambung bisa diterangake salah siji saka kekuatan kurang saka lambung, utawa dhuwur banget kurang, kang predetermines seaworthiness penting. Nanging ing kasus Von der Tann, panjelasan kasebut ora bisa digunakake kanthi apik, amarga ora tau ana keluhan babagan kekuwatan awak, nanging babagan dhuwur sisih, sampeyan bisa mbangun ing indikator sing penting. minangka dhuwur saka sumbu bedhil kaliber utama ndhuwur segara. Ing Indefatigable, indikator sing dituduhake kanggo menara busur yaiku 9,7 m, menara "traverse" - 8,5 m, lan buritan - 6,4 m. Dhuwur sumbu bedhil ing Von der Tann yaiku 9,9 m kanggo menara busur lan 7,7 m. m kanggo liyane, yaiku, cukup dibandhingake karo Inggris.

Mbokmenawa, ing syarat-syarat seaworthiness, Cruisers Invincible lan Indefatigable isih Luwih unggul saka Von der Tann, nanging kaunggulan iki cetha ora dadi gedhe kanggo kurban ing paling ewu ton waja kanggo.

Penulis artikel iki nganggep kapal perang kelas Invincible minangka kesalahan ing gawe kapal Inggris. Nanging kesalahan iki bisa disalahake amarga Inggris isih dadi inovator lan nggawe kapal kelas anyar. Pambangunan Indefatigable, Selandia Baru lan Australia ora ana kabeneran kasebut. Tanpa mangu, bagean pinunjul saka nyalahke kanggo wong-wong mau dumunung karo pamaréntah Inggris, kang mutusaké kanggo nyimpen ing ngendi iku rampung cecek, nanging fault saka Gusti Segara First ing kasus iki ora kurang.

Ing wektu sing padha, kesandhung ing langkah pisanan (cruiser Blucher gedhe), digawe Jerman, aja wedi karo tembung iki, Von der Tann sing apik banget. Tanpa mangu, loro dreadnoughts Inggris lan Jerman, lan battlecruisers saka seri pisanan wis macem-macem, kadhangkala cukup serius shortcomings. "Von der Tann" iki uga ora sangsoro saka wong-wong mau, nanging ing syarat-syarat saka totalitas sawijining ciri, ketemu tujuane luwih saka "Dreadnought" utawa "Nassau", "Invincible" utawa "Blucher". Saka sudut pandang iki, ing antarane "kapal-kapal gedhe" saka seri "dreadnought" pisanan, Von der Tann, miturut penulis siklus iki, nyedhaki ideal saka kapal perang abot. Tanpa mangu, wis sawetara taun sawise laying, loro ing Inggris lan Jerman wiwit mbangun kapal luwih kuat lan majeng, nanging ora ana reproach kanggo nitahake saka battlecruiser Jerman pisanan. Kemajuan ing taun-taun kasebut dipindhah kanthi cepet. Lan kanggo wektune, Von der Tann dadi standar saka battlecruiser - kapal kasebut pancen apik banget, saengga para tukang kapal Jerman ora bisa mbaleni suksese langsung ...



Nanging iki temen beda sejarah.

Diterusake...

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

24 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    Maret 26 2018
    A plus!
    Sejatine, aku setuju karo kabeh. hi Kanthi kesimpulan uga. Aku wis ngomong luwih saka sepisan yen pertahanan kudu digandhengake karo sarana serangan. Wong Jerman ngerti babagan iki, lan Inggris nganggep kacepetan minangka perlindungan ... wong bodho
    Secara pribadi, aku nganggep "kucing" kurang luwih kaya kapal perang ing antarane wong Inggris. Senajan ana bias ana, sanajan kanggo ombone rodok kurang.
    1. +4
      Maret 26 2018
      Salam, dear Rurikovich!
      Kutipan: Rurikovich
      Secara pribadi, aku kurang luwih katon kaya kapal perang ing antarane wong Inggris, aku nganggep "kucing"

      Ayo padha menyang:)
      1. +1
        Maret 26 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Ayo padha menyang:)

        Ya, aku percaya lan ngarep-arep ombenan
        Aku mung nggambar garis miturut panemuku yen enem sing diarani battlecruisers kanthi bedhil 305mm ora konsisten karo visi Jerman babagan battlecruiser sing cocog kanggo nindakake fungsi jelajah (kanggo nyopir BrKr ngubengi Akians, minangka ing kasus von Spee, kanggo nutupi pasukan cahya, lan liya-liyane), lan dudu skuadron. Lan malah banjur, yen pancene nyebataken minangka wong diwasa lan nyoba kanggo menek ing jinis dhewe, mung ing mayoritas prayoga, nalika mripate mungsuh mbukak sudhut lan sawetara lancip-skinned ora tiba ing geni, kang bakal ngawula minangka. pangayoman luwih saka 152mm waja sisih eseman
  2. +4
    Maret 26 2018
    Mratelakake panemume Jerman mbangun kapal kanggo pertempuran ing kondisi tartamtu ing Segara Lor, lan Inggris kudu mbangun kanggo operasi ing sembarang titik ing segara.
    Jarak perang ing kahanan Segara Lor ora nyedhiyakake tembak ing jarak satus kabel.
    Pranyata prau-prau Jerman, saora-orane, ora kalah karo Inggris (kapal penjelajah perang), padha nggebug.
    1. 0
      Maret 26 2018
      Jarak perang ing kahanan Segara Lor ora nyedhiyakake tembak ing jarak satus kabel.


      Mung ing jarak maksimum padha karo 20 km. Jerman diwilang amarga visibilitas ing Segara Lor sak paling taun ora ngluwihi 20 km. Iku mung mengko, sawise asil saka Peperangan Jutland, ing ngendi Jerman bisa nyoba kanggo nambah jarak tembak maksimum lan kapal perang saka jinis L-20 ea, kang bakal dibangun sawise Bayern, padha nganggep perlu. njamin jarak tembak maksimal nganti 33 km.
      1. 0
        Maret 27 2018
        Nanging, ing Pertempuran Jutland, tembak ditindakake kanthi luwih cilik tinimbang kabel 100. Kisaran 170-180 kabel, mesthi, apik banget, lan nalika njupuk ing pesisir, ya, ora ana pitakonan babagan. wilayah-wilayah. Padha tiba ing meja ing dharat, sampeyan ora bakal kantun bab peduli. Nanging ing segara ora ana piranti kontrol geni ing wektu kuwi, lan wong-wong sing duwe sesanti pancen padha ing loro mata kudu bisa ing rangefinders Jerman ing taun. Lan Jerman tansah ngimpi pengin njupuk menyang kadohan, salah siji ing kutha Paris nalika WWII, utawa tengen Britain ing WWII, padha nyoba kanggo ndeleng passion utawa sawetara jinis Komplek))))
        1. 0
          Maret 27 2018
          Quote: saigon
          Nanging, ing Pertempuran Jutland, tembak ditindakake kanthi luwih cilik tinimbang kabel 100. Kisaran 170-180 kabel, mesthi, apik banget, lan nalika njupuk ing pesisir, ya, ora ana pitakonan babagan. wilayah-wilayah. Padha tiba ing meja ing dharat, sampeyan ora bakal kantun bab peduli. Nanging ing segara ora ana piranti kontrol geni ing wektu kuwi, lan wong-wong sing duwe sesanti pancen padha ing loro mata kudu bisa ing rangefinders Jerman ing taun. Lan Jerman tansah ngimpi pengin njupuk menyang kadohan, salah siji ing kutha Paris nalika WWII, utawa tengen Britain ing WWII, padha nyoba kanggo ndeleng passion utawa sawetara jinis Komplek))))


          Nanging asring bisa diwiwiti ing jarak 20-22 km. Iki dadi bisa nalika ngoper menyang kaliber luwih gedhe saka 12 ". Iku ora kanggo apa-apa sing padha Jerman kanggo 35 cm lan 38 cm. Sawise Jutland, bedhil utama mutusaké kanggo nambah jarak tembak kanggo 23 km. Malah sadurunge WWI, ing Jerman wiwit ngerti sing 12 "gun utama lan padha wis cilik lan dening ngalih menyang HA luwih gedhe bisa njupuk dipikir beda ing nggunakake HA. Lan Inggris sawise Jutland uga teka menyang kesimpulan sing padha. Aku ora bakal mbantah manawa loro-lorone bakal murub sacara eksklusif ing jarak maksimal, nanging yen visibilitas diidini, baterei utama "luwih gedhe" bisa digunakake ing sawetara kasus. Lan ing Segara Ireng ing taun 1915-1916, Jerman yakin yen Rusia bisa nindakake geni ngarahake ing jarak luwih saka 20 km. Lan Jerman ora bisa ora nggatekake babagan iki, amarga konsep perang Jerman sadurunge perang ing jarak sedheng ternyata kleru.
  3. +4
    Maret 26 2018
    Inggih, Vondertan ora duwe setengah ramalan. Prakiraan wong Inggris menyang menara buritan. Lan kanggo Jerman, rampung ing kabin busur. Iku massa ageng. Saka ngendi tabungan massal. baterei secondary saka Jerman banget kurang.
  4. 0
    Maret 26 2018
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Minangka tansah, artikel apik!
  5. +1
    Maret 26 2018
    Kabeh iku relatif. Blucher ora bisa diarani kesalahan sing ora jelas, amarga keamanan sing luar biasa, nyatane, nganti sawetara dheweke dadi pendahulu Von der Tann. Merata, lan Invincible, sing didegaké kelas anyar kapal. Kelas berkembang kanthi cepet, sing dibayangke ing perbaikan proyek kanggo kapal anyar kelas iki. Wis suwe dikenal, wiwit wektu "kesalahan" Blucher paling ora, yen Jerman bisa nggawe kapal sing luwih dilindhungi. Lan puncak pangembangan battlecruisers wektu iku - Perang Donya I - Derflinger, minangka sing paling imbang.
    1. +2
      Maret 28 2018
      Kutipan saka sevtrash
      Kabeh iku relatif. Blucher ora bisa diarani kesalahan sing ora jelas, amarga keamanan sing luar biasa, nyatane, nganti sawetara dheweke dadi pendahulu Von der Tann.

      Keamanan fenomenal saka sapa? Sajrone pambangunan Blucher, malah BrKR biasa wis entuk bedhil 254-mm lan malah 305-mm. Kajaba iku, yen LKR ora muncul, banjur Grup Intelijen wis dilengkapi BrKR tradisional. Lan banjur "Blucher" bakal duwe saben kasempatan kanggo kontak short-term karo pasukan linear saka RN - karo Ambalan saka nasib BrKR Inggris ing Jutland.
      Pertahanan fenomenal "Blucher" bakal ngidini dheweke bisa urip cukup suwe kanggo ngilangi kontak karo LK.
      1. +3
        Maret 29 2018
        Kutipan: Alexey R.A.
        Keamanan fenomenal saka sapa?

        Sergei mangerténi manawa Inggris dijupuk Blucher kanggo 3 jam, slamming 100 hits lan 5-7 torpedo, supaya sampeyan ora kamungkinan kanggo gawe uwong yakin :)))) Panjenenganipun punika penganut sajarah resmi, panyimpangan saka iku mokal kanggo wong.
  6. 0
    Maret 26 2018
    Sing nggumunake, proyek kanthi menara telung bedhil ora dianggep, sanajan iki katon minangka cara sing jelas kanggo nambah jumlah bedhil ing sisih lebar tanpa nambah dawa. Menapa malih, Inggris stubbornly nolak wong nganti pungkasan jaman perang.
    1. 0
      Maret 27 2018
      Lan "Nelson" karo "Rodney"?
      Ya, lan elinga, ing sawetara monitor ana menara telung bedhil kanthi bedhil 381mm.
      1. 0
        Maret 27 2018
        Ya, piye wae ora kejawab dheweke. Nanging kapal kasebut, bajingan saka Persetujuan Washington, dibangun kanthi kinerja sing kurang, lan bobote disimpen ing kabeh sing bisa. Umumé, "King George V" minangka asil saka kepinginan kanggo entuk kapal perang anggaran, sing jelas luwih lemah tinimbang mungsuh. Kanggo kapal Capital lengkap, pilihan luwih saka 2 bedhil ing menara ora dianggep serius.
    2. +1
      Maret 28 2018
      Kutipan saka Narak-zempo
      Sing nggumunake, proyek kanthi menara telung bedhil ora dianggep, sanajan iki katon minangka cara sing jelas kanggo nambah jumlah bedhil ing sisih lebar tanpa nambah dawa.

      Turret telung bedhil nduweni massa lan diameter barbet sing luwih gedhe. Ora saka urip apik, padha Yankees lan Italia sijine loro- lan telu-gun turrets ing LK lan KR ing wektu sing padha.
      Kutipan saka Narak-zempo
      Menapa malih, Inggris stubbornly nolak wong nganti pungkasan jaman perang.

      Ana menara telung bedhil ing Rodneys. Ing KGV, limes wis tekan nganti papat-gun BS GK.
      ICH, menara "Rodney" lan "Nelson" digawa menyang pikiran mung ing pungkasan 30s. Shoals ing wong-wong mau pancen epik - contone, ing desain BSh GK ora ana roller vertikal, supaya kabeh beban horisontal ing menara nalika diuripake ing ombak tiba ing ring support horisontal lan rollers horisontal. Akibaté, nalika inspeksi taun 1927, ditemokake yen pinggiran njero ring support ngisor, amarga pamindahan menara, ngethok menyang permukaan roller support, deforming iku. Lan limes kudu Gunung ring support vertikal lan rollers ing menara ngadeg ing "urip" LCs.
      Kajaba iku, sistem hidrolik kudu ngganti banyu dadi lenga lan pipa - saka kuningan / tembaga dadi baja. Lan pirang-pirang kutukan sing disebabake dening piranti keamanan mekanik ing menara ... 50 mekanisme isolasi bebarengan! Ora nggumunake yen 16 voli pisanan berturut-turut tanpa wektu tundha "Nelson" mung diluncurake ing taun 1934, lan 16" BSh GK dadi siap tempur mung ing taun 1939.
      Nanging, lordships ngerti akeh bab perversions - lan kanggo LCs sing mèlu Rodney, padha diadopsi ora ngginakaken telung bedhil, nanging anyar papat-gun BSh GK, kang padha kudu rampung saka ngeruk. Oh, menara apa padha ... PoW ing perang karo Bismarck perang luwih karo baterei utama dhewe. tinimbang karo mungsuh. Kabeh ana ing kana - saka rollover sing ora lengkap nganti macet ing menara.
  7. 0
    Maret 27 2018
    Aku wonder apa Prancis teka saka nalika nentang Von Der Tan karo cruisers Robespierre lan Marat?! Padha uga BrKr khas, ora kaya Redutable lan Formidable sakteruse, kang dibangun kaya battlecruisers Jerman kanggo perang minangka bagéan saka pasukan utama.
  8. +2
    Maret 27 2018
    Dear Andrey, matur nuwun, artikel apik banget +!
    Apa sing bisa dikandhakake? Kolya saiki negesake manawa industri Jerman ing wiwitan abad kaping XNUMX terus terang kalah karo Inggris, nanging kasunyatane nuduhake sebaliknya :-) Ya, lan pelaut Inggris katon apik utamane mung nalika kita telu nglawan siji utawa nalika padha. metu kanggo nglawan cruiser lapis baja ing battlecruiser :-)
    Yen diterjemahake dadi angka, banjur awak Indefatigable dadi 7 meter luwih dawa tinimbang sing Invincible.

    Dawane maksimum nyata loro cruisers iki mungguh 530'0,75 "lan 555'0,25", kang menehi kita prabédan 7,61m.
    Sajrone wolung jam mlaku Indefatigable, kanthi daya rata-rata mobil 47 hp. dikembangaké kacepetan rata-rata 135 knots

    Ana sing salah ing kene. Nalika dites ing daya lengkap, kang digawa metu ing April 11, 1911, cruiser, gadhah pamindahan saka 18 ton nalika arep segara, dikembangaké kacepetan maksimum 750 knots, lan daya saka mekanisme punika 26,89 liter. . karo.
    Sumber liyane (D. Roberts) nulis sing kapal padha bersenjata karo lawas 305-mm / 45 bedhil, persis padha sing diinstal ing Invincible.

    Laporan, kalebu ing sawetara sumber Inggris, ana bedhil 50 kaliber dawa, iku salah. Bisa uga ana rencana sing adoh kanggo nginstal, sing menehi alesan kanggo ujar manawa bedhil BL Mk XI pancen dipasang.
    1. +1
      Maret 29 2018
      Salam, dear Valentine!
      Quote: Kanca
      Kolya saiki negesake manawa industri Jerman ing wiwitan abad kaping XNUMX pancen kalah karo basa Inggris, nanging kasunyatane ngomong liya :-)

      Hmmm ... Apa paling ora ana siji postulat ing alam, sing Kolya meksa, lan sing ora mengko dadi palsu? Nanging, aku salah. Ana kasus kaya ngono, nanging aku lali sing endi :)))))))
      Pungkasane, sanajan Kolya ora mesthi salah, mung amarga alasan statistik. Ing sisih liya, upayane (tansah salah) ing memoriku sing paling apik ngguyu
      Quote: Kanca
      Dawane maksimum nyata loro cruisers iki mungguh 530'0,75 "lan 555'0,25", kang menehi kita prabédan 7,61m.

      TAPI! Dadi aku mikir yen ana sing dibunderake, mula jelas ing ngendi benteng Muzhenikov dawa banget.
      Quote: Kanca
      Ana sing salah ing kene.

      Inggih, mesthi ora. Aku nyampur nomer Parkes, nanging aku kudu ngomong sing isih ora pindhah karo sampeyan - 47 hp. lan 135 knot. Aku setuju sing daya katon underestimated lan aku Suspect sawetara kesalahan dening O. Parks
      Quote: Kanca
      Laporan, kalebu ing sawetara sumber Inggris, ana bedhil 50 kaliber dawa, iku salah.

      Mung ing Indefatigable, utawa ing liyane uga?
  9. 0
    Maret 27 2018
    Banget! Matur nuwun kanggo kirim iki, uga panginten metu! Jerman njupuk dalan angel, nanging minangka asil, ing Derflingers, lan utamané ing battlecruisers unrealized karo bedhil 350-mm (Hindenburg), padha nyedhaki ngleksanakake konsep saka kapal perang kacepetan dhuwur.
    1. 0
      Maret 27 2018
      Kang padha kasil dileksanakake ing mangsa dening mbangun Bismarck lan Tirpitz
    2. 0
      Maret 28 2018
      Kutipan: Potter
      Jerman njupuk dalan angel, nanging minangka asil, ing Derflingers, lan utamané ing battlecruisers unrealized karo bedhil 350-mm (Hindenburg), padha nyedhaki ngleksanakake konsep saka kapal perang kacepetan dhuwur.

      Inggris uga teka ing konsep iki - nanging saka sisih liyane. Jerman nambah pangayoman lan persenjataan LKR, lan Inggris - kacepetan LKR. eseman
  10. 0
    Maret 28 2018
    Kutipan: Potter
    Banget! Matur nuwun kanggo kirim iki, uga panginten metu! Jerman njupuk dalan angel, nanging minangka asil, ing Derflingers, lan utamané ing battlecruisers unrealized karo bedhil 350-mm (Hindenburg), padha nyedhaki ngleksanakake konsep saka kapal perang kacepetan dhuwur.


    Ing pungkasan Perang Donya II, Jerman ngembangaken kapal perang kacepetan dhuwur sing luwih bisa lan maju kanthi bersenjata karo bedhil utama 420 mm / 45, ing ngendi pengalaman sing dipikolehi ing perang Jutland wis digatekake:
    https://de.wikipedia.org/wiki/Projekt_L_20_e_%CE%
    B1

    Lan sekelompok pelaut sing bersenjata 38 lan 42 cm. Dheweke uga ngembangake Kode Sipil:

    plans
    GrosseKreuzer_10_100dpi
    GrosseKreuzer_11_100dpi
    GrosseKreuzer_12_100dpi
    GrosseKreuzer_6_100dpi
    GrosseKreuzer_6a_100dpi
    GrosseKreuzer_7_100dpi
    GrosseKreuzer_8_100dpi
    GrosseKreuzer_8a_100dpi
    GrosseKreuzer_9_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_3021_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_3022_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_3521_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_4021_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_4521_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_4531_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_4532_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_4541_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_4542_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_4931a_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_4941_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_5031_100dpi
    Schnelle_GrosseKampfschiffe_5041_100dpi
    Umbau_GrosseKreuzer_Ers_A_100dpi
    Zusammenstellung_100dpi

    http://dreadnoughtproject.org/plans/SM_Studienent
    wurf/
  11. 0
    April 8 2018
    Coba ringkesan bobot saka Indefatigable (ing kurung - indikator sing cocog karo battlecruiser Invincible):
    Peralatan - 750 (680) ton;
    Artileri - 2 (440) ton;
    Mesin lan mekanisme - 3 (300) ton;
    Pasokan bahan bakar normal - 1 (000) ton;
    Waja - 3 (460) ton;
    Hull - 6 (200) ton;
    Cadangan pamindahan - 100 (100) ton;
    Total, pamindahan normal - 17 (250) ton.
    Ing tembung liyane, awak dadi luwih abot meh 13%, kendaraan lan mekanisme - dening 10,75%, tentara meriem - 5,73%, lan waja rampung ora cukup saka Invincible - mung 8%, i.e. ing gain bobot saka artikel, waja njupuk Panggonan penultimate "terhormat".
    Tegese, piye carane?Yen pancen bener saka panulise, Lambung Indefatigable 6200t, Lambung Invincible 7000t, nanging ing wektu sing padha Lambung Indefatigable "luwih abot" !!! nganti 13%??? Kepiye carane? Lan luwih mudhun dhaptar bobote .... Andrey sing ditresnani, tulung jelasake! Apa sampeyan bingung babagan nomer kasebut? Apa aku ora ngerti apa-apa? hi

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"