Battlecruiser Saingan: Moltke vs

54
Kaya sing wis dingerteni sadurunge, Von der Tann dadi kapal sing apik banget ing jamane, cedhak karo standar battlecruiser. Mulane, ora nggumunake yen taun ngarep (lan tukang kapal Jerman, sesuai karo "Undang-undang ing angkatan laut"Nglebokake siji cruiser gedhe saben taun), Jerman ora nggawe proyek anyar, nanging njupuk dalan kanggo nambah sadurunge. Nanging panemu babagan arah sing kudu ditingkatake proyek kasebut cukup menarik lan ing sawetara cara malah ora dikarepke: iku menarik sing padha wiwit nyebut piyambak malah sadurunge Von der Tann iki glethakaken mudhun.

Dadi, tanggal 23 April 1907, von Tirpitz ngumumake (lisan) yen kapal penjelajah anyar kudu dadi Von der Tann sing luwih gedhe. Kanggo nanggepi iki, biro desain ngirim kabeh memorandum tanggal 2 Mei 1907, sing mbenerake visi sing rada beda saka battlecruiser anyar. Sampeyan kudu ngandika sing G. Staff ora claims sing Tirpitz ngajokaken mbangun cruiser anyar karo wolung 305-mm bedhil, nanging, kang menehi kritik dening bantahan saka mungsuh, temenan persis sing.

Biro desain ngakoni manawa, ing anggaran sing diparengake, cukup bisa nggawe battlecruiser kanthi wolung bedhil 305-mm paling anyar, nanging disaranake supaya ora nindakake iki. Iki motivasi kaya ing ngisor iki - sanajan, tanpa mangu, bedhil rolas-inch dibutuhake kanggo kapal perang paling anyar, bedhil 280-mm bakal cukup kanggo cruiser, sing bisa uga ora cukup optimal, nanging isih cocok kanggo pertempuran karo kapal perang. . Tinimbang nambah kaliber, jumlah bedhil kudu tambah - iki bakal ngidini cruiser "gedhe" kanggo murub ing sawetara target ing wektu sing padha, kang penting banget ing perang angkatan laut nglawan pasukan Inggris unggul. Mulane, iki ngajokaken kanggo ninggalake 280-mm bedhil kaliber ing cruiser anyar, nanging nambah nomer kanggo rolas. Booking kudu cocog karo "Von der Tann", kacepetan - ora kurang saka 24,5 knots.

Kanggo nanggepi iki, Kamentrian Angkatan Laut Imperial mangsuli manawa argumentasi Biro Desain babagan kabutuhan nambah jumlah tong baterei utama ora sampurna (!), Nanging, rolas bedhil ora dibutuhake kanggo tujuan sing diumumake, sepuluh bakal dadi. cukup. Ing wektu sing padha, Laksamana von Heeringen nuding metu sing bedhil 305-mm ing kapal perang ora katon ing whim wong, nanging amarga padha paling ketemu tugas pertempuran skuadron, lan yen mangkono, cruisers "gedhe" kudu bersenjata. karo bedhil 305-mm. Laksamana uga nyatakake yen petungan anyar kanggo salah sawijining proyek kapal perang kanthi kacepetan dhuwur sing bersenjata 10 280-mm bedhil nuduhake manawa kapal kasebut bisa ditindakake kanthi pamindahan ton 20-300. Saiki cruiser sing luwih gedhe bisa dibangun. supaya pamindahan tambahan cukup bisa ngginakaken ing bedhil 20 mm.

Umumé, Kamentrian Naval Imperial ngajokaken kanggo mbangun battlecruiser karo 10 bedhil 305-mm, dumunung miturut rencana Dreadnought, nalika pangayoman kudu cocog karo Von der Tann, kacepetan - ora kurang saka 24,5 knots.

Akibaté, ing May 17, 1907 pancasan final digawe ing cruiser mangsa. Kita mapan ing 10 280-mm bedhil, padha sing dipasang ing Von der Tann, kacepetan iki mesthine saka 24 kanggo 24,5 knots, pamindahan iki mesthine ora luwih gedhe tinimbang kapal perang modern, yaiku. udakara 22 ton (banjur dreadnoughts paling anyar saka jinis Helgoland katon kaya ngono). Ing rapat kasebut, ing ngarsane kabeh pihak sing kasengsem, dheweke uga nggawe sketsa tata letak artileri saka kapal penjelajah "gedhe" sing bakal teka.


Skema sing padha


Apike, sanajan ana keprihatinan babagan penempatan menara mburi kanthi linear - mula dicathet yen amarga padha cedhak banget, mula bisa dipateni kanthi sukses.

Desain cruiser nuduhake yen inovasi kasebut mbutuhake pamindahan saka Von der Tann kanthi 3 ton, kalebu 600 ton kanggo nambah dhuwur sisih, 1 ton kanggo menara tambahan 000-mm bedhil lan a lengthening cocog saka benteng, 900 t - bobot tambahan saka mesin lan mekanisme, 280 t - kabutuhan liyane lan 450 t - Tambah ing dimensi geometris saka awak supaya kabeh ing ndhuwur bisa pas. Nanging, iki ketoke gedhe banget kanggo von Tirpitz, amarga ngluwihi 230 ton pamindahan sadurunge. Kanggo nanggepi iki, ana "kerusuhan desainer" cilik, sing ngajokaken kanggo ninggalake kabeh limo inovasi kabeh, lan mbangun "gedhe" cruiser ing gambar lan mirip saka Von der Tann. Disebutake yen ora mungkin kanggo "nyorong" inovasi sing dibutuhake dadi 1 ton, manawa biro desain overloaded karo karya, telung Invincibles dibangun ing Inggris lan ora ana sing anyar sing dibangun, ketoke kanggo nunggu asil tes. seri pisanan battlecruisers, lan mung Jerman mbangun saben taun mati-seri cruiser gedhe, lan saben wektu ing project anyar.

Nanging, mesthi, para laksamana meksa dhewe, lan kapal kasebut dibangun miturut proyek anyar. Perpindahan normal (lengkap) saka battlecruiser Moltke yaiku 22 (979) ton.



artileri.

Kita ngandika sadurungé, wolung 280-mm / 45 bedhil dipasang ing Von der Tann ing papat menara kembar-gun. Proyèk iki mestine kanggo nginstal sepuluh bedhil kuwi ing Moltk, nanging nyatane kapal nampa sistem artileri 280-mm / 50 luwih kuat. Senjata Von der Tann ngirimake proyektil 302 kg kanthi kecepatan awal 850 m / s, nalika bedhil Moltke - 895 m / s. Tanpa mangu, seng nembus waja saka kaliber utama Moltke wis tambah, lan sawetara diperlokaké bisa tambah ing cara sing padha. Nanging sayangé, yen amba elevasi maksimum bedhil Von der Tann ana 20 derajat, banjur Moltke 13 derajat. Akibaté, jarak tembak mudhun saka 18 m dadi 900 m, lan mung ing taun 18, sawisé nambah sudut elevasi nganti 100 derajat. tekan 1916 m. Muatan amunisi tetep ing tingkat sing padha: Moltke duweni 16 cangkang kanggo saben bedhil lawan 19-100 ing Von der Tann, nanging jumlah amunisi total, amarga tambahan menara rong bedhil, mesthi. , tambah - saka 81 nganti 82 cangkang. Mesthi, kabeh 83 bedhil saka kaliber utama "Moltke" bisa murub ing sisih siji.

Kaliber medium dituduhake dening padha 150 mm / 45 bedhil sing diinstal ing Von der Tann. Amunisi kasebut kalebu 50 armor-piercing lan 100 cangkang 45,3 kg sing mbledhos dhuwur, sing bedhil kasebut bisa dikirim kanthi kecepatan awal 835 m / s ing jarak 13 (500 kab.), Lan sawise modernisasi, tembak kasebut jarak tambah dadi 73 m (16 kab.). Bentenipun mung nomer bedhil iki: Von der Tann digawa 800 91 mm / 10 bedhil, nalika Moltke digawa loro liyane.

Kaliber anti-tambang diwakili dening rolas bedhil 88 mm / 45 sing nembak proyektil 10,5 kg kanthi kecepatan awal 750 m / s ing 10 m (700 kab.). Von der Tann dilengkapi karo bedhil padha, nanging ana nembelas wong ing battlecruiser Jerman pisanan.

Kanggo persenjataan torpedo, ana papat tabung torpedo 500 mm ing Moltke (ing Von der Tann - 450 mm), loro ana ing gagang lan buritan, loro liyane - ing ngarepe gandhewo 280- turrets cruiser mm. Muatan amunisi total ana 11 torpedo.

Booking.

Skema pesenan saka battlecruiser Moltke umume mbaleni saka Von der Tann, sanajan ana sawetara beda. Kajaba iku, sumber, sayangé, ora ngemot sawetara data bab Von der Tann, nalika padha nindakake bab Moltk.



Ing basis saka waja "Moltke" padha loro sabuk wojo. Ing ngisor iki dhuwuré 3 mm. Saka pinggiran ndhuwur lan luwih saka 100 mm, sabuk nduweni kekandelan 1 mm, lan ing 800 mm sing isih diencerake nganti 270 mm. Ing wektu sing padha, bagean 1 mm mlebu ing garis banyu kanthi 300 (miturut sumber liyane - kanthi 130 cm) lan, kanthi mangkono, munggah ing ndhuwur banyu mung 270 - 40 m. Bentenane saka Von der Tann yaiku sing , ketoke, bagean "kandel" saka sabuk waja ing Moltke luwih (60 m mungsuh 1,2 utawa 1,4 m), nalika kekandelan ngluwihi saka Von der Tann 1,8 mm ( 1,22 mm mungsuh 1,57 mm), nanging bebarengan. pinggiran ngisor, sabuk Moltke "ilang" padha 20 mm (270 mm mungsuh 250 mm).

Ing ndhuwur sabuk waja ngisor ana ndhuwur - siji iki dhuwuré 3 mm lan kekandelan padha 150 mm kabeh dawa. Bentenipun saka "Von der Tann" kene sing ngelawan "traverse" menara kaliber utama, sabuk waja Moltke ora nambah kekandelan kanggo 200 mm.



Mulane, ing sadawane kabeh benteng, sisih Moltke dilindhungi kanthi dhuwur 6 mm, kanthi 250 mm pisanan nduweni kekandelan 3 mm, banjur 150 mm - 200 mm lan ngisor 1 m mboko sithik tipis saka 800. mm nganti 270 mm. Bèntèng kasebut ora mung nutupi mesin lan kamar ketel, nanging uga pipa pasokan lan ruang bawah tanah menara kaliber utama, kalebu menara busur lan buritan, nanging menara mburi isih durung ditutupi. Ing njaba benteng, papan kasebut nganggo waja kanthi cara sing padha, nanging nduweni proteksi sing luwih entheng - 1,3 mm (nyedhaki batang - 270 mm) ing gandhewo lan 130 mm ing buritan, dene kekandelan saka piring waja 120-100 mm mudhun. nganti 100 mm menyang pinggir ndhuwur. Ing wektu sing padha, pungkasan 100 meter buritan tetep unarmored, nanging ana 120 mm traverse nutup 80 mm saka sabuk waja. Ing ndhuwur benteng (nanging ora kabeh dawa) ana casemates 3-mm bedhil, kang, kaya sing saka Von der Tann, padha waja karo 100 mm piring waja. Ora ana data sing tepat ing traverses, miturut katrangan saka G. Staff, padha duwe kekandelan variabel saka 100 kanggo 150 mm.

Dek waja Moltke nduweni kekandelan waja sing padha (25 mm ing sisih horisontal lan 50 mm bevels), nanging wangune rada beda saka Von der Tann: bagean horisontal dikuwasani wilayah gedhe, lan bevels dumunung ing gedhe. amba (ora 30, lan 37 derajat). Akibaté, barbettes kabeh menara Moltke "ngadeg" ing bagean horisontal saka dek waja, nanging amba luwih gedhe saka inclination saka bevels relatif kanggo kelompok lan cilik relatif kanggo pangayoman vertikal mimpin kanggo kurang resistance waja. saka impact saka cangkang sak shooting flat. Nanging, owah-owahan ing kene ora pati penting, yen ora diabaikan. Kita uga Wigati sing bagean horisontal saka kelompok wojo ana 1,6 m ndhuwur waterline.

Dek waja sing dituduhake nglindhungi Moltke ing beteng, nanging, kaya ing ngisor iki saka katrangan G. Staff, rampung 12 m sadurunge pungkasan sabuk waja 270 mm ing buritan. Saka kene menyang buritan, ing dhuwur 45 cm ing ngisor garis banyu, ana dek waja horisontal tanpa bevel. Iku wis kekandelan saka 40 mm ing wilayah 270 mm saka sabuk wojo lan 80 mm luwih. Ing busur benteng, dek lapis baja ana ing tingkat garis banyu kanthi dhuwur 50 mm, mlengkung mudhun nyedhaki batang.

Ndhuwur dek waja ing Von der Tann, mung geladhak ing wilayah casemate waja (utawa mung wis kekandelan tambah - 25 mm saben). Sa adoh minangka siji bisa ngerti, iku padha ing Moltk, kajaba sing "langit-langit" casemate isih 35 mm.

Kekandelan saka waja menara conning tekan 350 mm, nanging ora seragam, tembok sisih 300 mm, mburi - 250 mm, gendheng - 80 mm. Proteksi menara cocog persis karo Von der Tann, piring ngarep lan tembok mburi 230 mm, tembok sisih 180 mm, lembaran miring ing ngarep atap yaiku 90 mm, bagian horisontal saka atap. ana 60 mm, jogan ing mburi menara ana 50 mm. Nanging pesenan barbet duwe sawetara beda. Ing menara nemen loro battlecruisers, setengah saka barbette, madhep mungguh gandhewo lan buritan, wis 230 mm waja, liyane saka barbette - 170 mm. Menara Traverse "Von der Tann" duwe barbet 200 mm nganti dek 25 mm, lan ing ngisor iki mung 30 mm. Towers "Moltke" nganti 35 mm dek wis padha 200 mm, nanging ngisor - kanggo "lantai" saka casemate, i.e. ngendi sisih iki dilindhungi dening 150 mm waja, kekandelan saka barbette 80 mm saka sisih paling cedhak lan 40 mm saka sisih ngelawan.

Lan anti-torpedo lapis baja bulkhead 30 mm nglukis dipasang ing Von der Tann. "Moltke" ditampa padha, nanging ing area cellars artileri, kekandelan tambah kanggo 50 mm.

Umumé, pesenan Moltke luwih rasional lan kuat tinimbang Von der Tann.

pembangkit listrik.

Moltke dilengkapi mesin lan boiler sing bisa ngembangake daya 52 hp, nalika dikira kacepetan 000 knot. Sajrone tes, daya kasebut ngluwihi 25,5 hp, dene kacepetan tekan 85 knot. Kacepetan maksimum sing direkam yaiku 782 knot (ing daya apa, sayangé, ora dilaporake). Sajrone nem jam, kacepetan rata-rata battlecruiser yaiku 28,074 knot.


"Moltke" ing kacepetan lengkap


Stok batu bara ana 1 ton ing normal lan 000 ton ing pamindahan lengkap. Sayange, Moltke ora dites kanggo kemajuan ekonomi (2 knots), nanging bisa dianggep sing padha cukup padha karo Goeben saka jinis padha, kang sawetara njelajah ditemtokake saka asil test lan pitungan, lan ing. kacepetan:

27,2 knot - 1 mil;

20 knot - 3 mil;

17 knot - 4 mil;

12 knot - 5 km.

Titik sing menarik - penulis artikel iki wis suwe ora ngerti sebabe bagian ngisor kapal perang Jerman ing wilayah batang "dipotong", kayadene, mbentuk barang sing meh padha karo batang es. Dadi metu, iki cetha "munggah" menyang gandhewo dadi siji lan mung waé - kanggo mesthekake prigel kapal nalika ngoper rudders.

Moltke dibangun miturut program 1908 lan dilebokake ing April 1909, diluncurake tanggal 7 April 1910 lan ditugasake tanggal 30 September 1911 - asil sing luar biasa, sanajan kita ora nggatekake serangan 2,5 wulan. buruh galangan kapal (4 Agustus - 20 Oktober 1910), sajrone ora ana karya konstruksi sing ditindakake ing battlecruiser. Battlecruiser sabanjure ing Jerman, Goeben, wis digawe miturut program 1909, lan minangka kapal saka jinis sing padha karo Moltke. Goeben dilestarekake tanggal 28 Agustus 1909, diluncurake tanggal 28 Februari 1911, lan ditugasake tanggal 2 Juli 1912.

Apa sing bisa dikandhakake babagan penjelajah perang Jerman nomer loro lan katelu? Tanpa mangu-mangu, Jerman dadi kapal sing kuat lan dilindhungi kanthi apik. Nanging, cukup aneh, luwih angel kanggo netepake proyek Moltke tinimbang Von der Tann sing sadurunge. Ing tangan siji, kabeh katon prasaja. Ing artikel sadurunge, kita dibandhingake Von der Tann lan Inggris Indefatigable, lan teka menyang cetha, kauntungan undeniable saka Von der Tann liwat battlecruiser Inggris. Nanging kudu dingerteni manawa perbandingan kasebut, umume, ora sakabehe bener. Kasunyatanipun, Von der Tann punika kalêbêtakên ing tanggal 21 Maret 1908, mèh satunggal taun sadèrèngipun Indefatigable, ingkang kalampahan ing tanggal 23 Fèbruari 1909. Lan manawi dipun bandingakên manut wêkdalipun anggènipun nglêbêtakên. battlecruiser Inggris kapindho seri ngirim ora dibandhingake karo Von der Tann, nanging karo Moltke, glethakaken mudhun sawetara 2 sasi sawise Indefatigable.

Mesthi, mbandhingaké "Indefatigable" lan "Moltke" malah piye wae ora sopan, kaya-kaya sampeyan ngevaluasi kemungkinan saka fighter rolas taun-lawas marang juara tinju Olympic. Kita mung bisa nyatakake yen gagasan angkatan laut lan desain Jerman luwih dhisik tinimbang Inggris nalika nggawe battlecruisers. Lan carane ora bisa ngelingi tembung gumunggung D. Fisher, ditulis dening wong ing layang kanggo Lord Escher, tanggal September 1908:

"Aku duwe Philip Watts, sing ing Indefatigable anyar bakal nggawe sampeyan ngisi cangkeme banyu nalika sampeyan ndeleng kapal kasebut, lan wong Jerman bakal thukul untune."


Njupuk menyang akun kasunyatan sing Jerman sanalika sawise Indefatigable lan dawa sadurunge Selandia Anyar lan Australia glethakaken mudhun battlecruisers, kang padha meh 4 ton luwih abot tinimbang Inggris, wis sepuluh banget kuat 400-mm bedhil sing ngluwihi Inggris 280 ing seng nembus waja. -mm / 305 bedhil lan, ing kacepetan witjaksono, wis sabuk wojo 45-200 mm, ngendi Inggris mung 270-102 mm, banjur pelaut Jerman mung bisa mecah untune supaya ora ngguyu banter.

Mesthine, Inggris meh ora nate ngupayakake mbangun kapal "unparalleled ing donya", luwih seneng murah relatif lan konstruksi massa kanggo karakteristik kinerja individu sing dhuwur, nanging, aneh, nalika laying saka Moltke lan Goeben, iku ora ana. dadi panas karo Inggris. Ing wektu Goeben iki glethakaken mudhun, Inggris wis 3 battlecruisers kelas Invincible ing layanan lan siji (Indefatigable) ing construction, Jerman wis telung battlecruisers ing construction.

Nanging ing tangan liyane, sakcepete sawise laying saka Goeben, Inggris wiwit mbangun generasi kapindho battlecruisers - ing November 1909, Lion iki glethakaken mudhun karo bedhil 343 mm lan sabuk waja 229 mm. Lan iki mungsuh temen beda.

Diterusake...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

54 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    April 5 2018
    Aku taruhan ing .. Leo ..
    1. Bai
      0
      April 5 2018
      "Singa" karo bedhil 343 mm lan sabuk waja 229 mm

      Mesthi wae.
    2. 0
      April 6 2018
      Jutland minangka hakim sampeyan.
  2. 0
    April 5 2018
    Kaliber relatif cilik, kaya kertu kunjungan mesin militer Jerman
  3. 0
    April 5 2018
    Yen Inggris ing desain saka battlecruiser Lion glethakaken susunan linear munggah pangkat saka bedhil kaliber utama ing gandhewo (cara agresif Inggris perang), banjur Jerman sijine bedhil ing buritan miturut rencana iki (taktik mundur).
    1. +1
      April 5 2018
      Kutipan: DimerVladimer
      banjur Jerman masang bedhil ing buritan miturut rencana iki (taktik mundur).


      Luwih kaya wong Jerman pengin nggawe manawa pusat gravitasi kapal kasebut sithik.
      1. 0
        April 6 2018
        Kutipan: NF68
        Kutipan: DimerVladimer
        banjur Jerman masang bedhil ing buritan miturut rencana iki (taktik mundur).


        Luwih kaya wong Jerman pengin nggawe manawa pusat gravitasi kapal kasebut sithik.


        Dhuwur metacentric mundhak - stabilitas mundhak, sisih ngisor - kurang waja, nanging seaworthiness sudo. Kabeh wong nyoba ngrancang kaya ngono.
        1. 0
          April 6 2018
          Kutipan: DimerVladimer
          Dhuwur metacentric mundhak - stabilitas mundhak, sisih ngisor - kurang waja, nanging seaworthiness sudo. Kabeh wong nyoba ngrancang kaya ngono.


          Inggris nyetel prioritas beda. Padha biasane duwe sisih luwih dhuwur saka kapal lan seaworthiness, mungguh, iku luwih apik saka Jerman.
          1. 0
            Agustus 8 2018
            Inggris mbutuhake kapal kanggo operate ing ngendi wae ing segara, nanging Jerman ngrancang lan mbangun kapal kanggo pertempuran ing Segara Lor.
            Dadi wong Jerman wis cukup seaworthiness, lan ing akeh karya sing njijiki habitability kapal Jerman nyatet.
            Dadi wong Teuton ora arep lunga adoh.
            Kajaba iku, ing kahanan Segara Lor, yaiku, visibilitas winates 254 mm saka kaliber utama ora katon ala. Penetrasi waja wis cukup.
            1. 0
              Agustus 8 2018
              Kaliber utama 254 mm

              Apa maksudmu?
              1. 0
                Agustus 8 2018
                254 Aku salah, aku njaluk ngapura - 11 "kanggo Jerman
    2. +1
      April 5 2018
      Aku curiga sing menara munggah pangkat linearly dijupuk mung ing buritan, namung kanggo alasan bobot ndhuwur.
      1. +2
        April 5 2018
        Ya, kabeh wong rada bener. nglirik Nempatake menara feed linear munggah pangkat matèni loro manuk karo siji watu. Amarga Wiwit kekuwatan ekonomi Inggris luwih gedhe tinimbang Jerman, sing terakhir mutusake kanggo njupuk kualitas. Yen kita njupuk menyang akun kasunyatan sing seri Indefatigable dibangun bebarengan karo Moltke, ana entuk manfaat saka noto kuwi. Hypothetically, kanggo saben LKR Jerman, Inggris bisa masang 2-3 dhewe, amarga waja sing luwih padhet bisa kanggo njaga impact saka cangkang 305-mm kanthi apik, lan taktik mundur bakal ngidini yen ana tabrakan karo apa wae. saka kapal saka rong seri pisanan duwe liyane bedhil utama. Dadi sanajan ing lokasi artileri, Jerman ngalahake LKR kanthi 12 "artileri. Lan yen, maneh, kita nganggep respon Jerman marang "inisiatif" Inggris, banjur "Moltke" diarani kanggo nolak "- iblams" karo artileri.
        Mesthine, ing kahanan Segara Lor, para desainer ora nganggep sisih ngisor ing buritan minangka kerugian struktural.
        1. 0
          April 6 2018
          Ing kene wong Jepang nganggep "kualitas njupuk" rada beda: ngerti yen "Iowa" sing diarani "ora luwih saka", dheweke langsung mutusake nggawe "Yamato". Ing pangertèn iki, wong Jerman dhewe kudu ngalih menyang artileri kaliber gedhe sadurunge ...
          1. 0
            Agustus 8 2018
            Ana versi yen Jepang mbangun jinis Yamato kanthi pangarep-arep ora bisa ngliwati Terusan Panama.
            Lan wiwit Amers duwe kapasitas kanggo mbangun kapal perang ing pesisir wétan, ana logika, nanging Amerika main kanthi rahasia lan karakteristik kinerja kapal perang Jepang, Amerika ora ngerti)))))
    3. 0
      April 9 2018
      Nanging babagan LK lan LKR sing pungkasan - ganti pikirane mundur?
  4. 0
    April 5 2018
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Kita ngandika sadurungé, wolung 280-mm / 45 bedhil dipasang ing Von der Tann ing papat menara kembar-gun. Proyèk iki mestine kanggo nginstal sepuluh bedhil kuwi ing Moltk, nanging nyatane kapal nampa sistem artileri 280-mm / 50 luwih kuat. Senjata Von der Tann ngirimake proyektil 302 kg kanthi kecepatan awal 850 m / s, nalika bedhil Moltke - 895 m / s.



    Sajrone taun-taun Perang Dunia I, kacepetan awal proyektil yaiku 880 m / s.

    Kecepatan Moncong Perang Donya I: 2,887 fps (880 mps)
    Perang Donya II: 2,936 fps (895 mps)

    http://www.navweaps.com/Weapons/WNGER_11-50_skc09
    .php
    1. +2
      April 5 2018
      Kutipan: NF68
      http://www.navweaps.com/Weapons/WNGER_11-50_skc09
      .php

      Dear Nikolai, kanthi hormat, Navveps minangka Murzilka, sanajan ora salah siji sing paling awon. Nanging aku luwih dipercaya Staff - dheweke banget profesional ndudhuk topik armada Jerman
      1. 0
        April 6 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Kutipan: NF68
        http://www.navweaps.com/Weapons/WNGER_11-50_skc09
        .php

        Dear Nikolai, kanthi hormat, Navveps minangka Murzilka, sanajan ora salah siji sing paling awon. Nanging aku luwih dipercaya Staff - dheweke banget profesional ndudhuk topik armada Jerman


        Sawetara sumber Jerman langsung nuduhake yen kacepetan awal kanggo cangkang bedhil iki digunakake ing WWII minangka bedhil pesisir 895 m / s.
  5. 0
    April 5 2018
    We dipesen prau kita banget uga. Nanging dek waja ing wektu sing padha katon rada ringkih.
    1. 0
      April 5 2018
      Kaya akeh kanca-kancane ya
  6. 0
    April 5 2018
    "Goeben" wis digawe miturut program 1919 - 1909.
    1. 0
      April 6 2018
      Kutipan saka mvg
      "Goeben" wis digawe miturut program 1919 - 1909.

      Aku ora mbantah :)))
  7. +3
    April 5 2018
    Plus kanggo artikel liyane apik
    Sepisan maneh, kita yakin kepiye kualitas bisa nambah kuantitas.
    Lan kabeneran konsep kasebut wis katon ing Jutland. Aku yakin yen Beatty ora duwe Ratu ing skuadron kaping 5, asil kanggo Inggris bakal luwih sedhih. ya
    Aku kelingan biyen aku duwe pitakonan babagan bentuk irung saka LCR Jerman, nanging ora akeh sing aku bakal ngerti apa sebabe. ngguyu Matur nuwun kanggo enlightening ombenan
    Maneh, ing prinsip, ora ana sing khusus kanggo sambat babagan pendapat sampeyan nglirik Sanajan padha nyebabake keraguan sing ora jelas babagan tampilan slip ing meh saben artikel. Apa ora khusus kanggo nggawe manawa artikel kasebut diwaca? nglirik aran eseman
    We look nerusake kanggo terus! ombenan hi
    1. 0
      April 5 2018
      Persis. Babagan Seidlitz.
      1. +2
        April 5 2018
        Kaping pisanan, miturut hukum genre, kucing Inggris
    2. +1
      April 6 2018
      Salam, dear Rurikovich!
      Kutipan: Rurikovich
      Maneh, ing prinsip, ora ana sing khusus kanggo sambat babagan pendapat sampeyan

      Спасибо :)
      Kutipan: Rurikovich
      Aku kelingan biyen aku duwe pitakonan babagan bentuk irung saka LCR Jerman, nanging ora akeh sing aku bakal ngerti apa sebabe.

      Dadi aku ora bakal ngerti yen aku durung miwiti nerjemahake Staff :)))
      Kutipan: Rurikovich
      Nanging, padha mimpin kanggo mamang samar-samar babagan katon slip ing meh saben artikel.

      Biaya produksi in-line, sayangé.
      Kutipan: Rurikovich
      We look nerusake kanggo terus!

      Wis ditulis, bakal dikirim minggu ngarep. Aku pengin nggawe loro alignment miturut Lyon lan comparison ing siji artikel, nanging sayangé, mung alignment pas, supaya kita bakal mbandhingaké ing artikel kapisah
      1. +1
        April 6 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Biaya produksi in-line, sayangé.

        Bojo kudu disambungake ... Minangka editor nglirik Lan beban sampeyan bakal suda ing babagan rechecks aran
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Wis ditulis, bakal dikirim minggu ngarep. Aku pengin nggawe loro alignment miturut Lyon lan comparison ing siji artikel, nanging sayangé, mung alignment pas, supaya kita bakal mbandhingaké ing artikel kapisah

        Secara pribadi, aku cukup wareg karo kahanan kaya saiki - pisanan, miturut artikel kanggo saben mungsuh (ana volume cukup kanggo njlèntrèhaké kanthi rinci babagan nuansa piranti lan operasi), lan banjur umum. komparatif ya
        Aku mung nambah dhewe - misale jek aku ora bener kanggo mbandhingake LKR miturut taun-taun diluncurake ing kasus konfrontasi Inggris-Jerman ing Perang Dunia I. Kanggo sawetara, mitra Jerman minangka nanggepi Inggris, "FdT" dibangun kanggo nanggepi "- Yblas saka generasi pisanan, Moltke karo Goeben nanggepi kaloro telu, Seidlitz muncul ing latar mburi construction saka cruisers karo bedhil 343-mm, nanging telung Derflingers wis dibangun khusus minangka respon kanggo "kucing". Mulane, perlu kanggo mbandhingake ing konteks artileri - Inggris karo 305 mm marang Jerman karo 280mm lan Inggris karo 343mm marang Jerman karo 305mm bedhil. Iku misale jek kula sing iki bakal luwih bener. Sawise kabeh, iku Jerman sing mbangun respon kanggo Inggris "inovasi" hi
  8. 0
    April 5 2018
    Yen Jerman ngirim Von der Tann menyang Segara Ireng tinimbang Goeben, bisa uga Perang Jutlandia bakal luwih menarik. Lan yen tinimbang kapal perang, dheweke ngirim Bayern luwih menarik!
  9. +1
    April 6 2018
    Andrew, sampeyan apik tenan kaya biasane! hi
    Iku tetep mung kanggo ngomong "kita nunggu terusan", uga menehi plus kanggo artikel lan PLUS kanggo kabeh siklus.
    apik
    1. 0
      April 6 2018
      Kutipan: Pasifik
      Andrew, sampeyan apik tenan kaya biasane!

      aran Matur nuwun kanthi sanget, dear Pasifik!
  10. +2
    April 6 2018
    Banget kaya biasane. Dhumateng panyerat – matur nuwun saha pakurmatan.
    "Penulis artikel iki kanggo dangu ora ngerti sebabe dhasar saka battlecruisers Jerman ing area stem, kaya-kaya, "dipotong", mbentuk soko sing paling kabeh meh podho stem pemecah es. , iki "munggah" cetha kanggo gagang dadi siji lan mung waé - mesthekake prigel kapal nalika nggeser rudders."
    Semono uga. Wiwit dina "Desainer Model". Aku seneng banget karo kapal perang Jerman ing jaman Perang Dunia I. Dibandhingake karo Inggris, padha "dipotong lan dijahit kanthi rapet".
    1. 0
      April 6 2018
      Kutipan saka kvs207
      Aku seneng banget karo kapal perang Jerman ing jaman Perang Dunia I.

      Tanpa mangu-mangu :)))))
  11. +1
    April 6 2018
    Matur nuwun kanggo seri anyar "Saingan"! Apa sampeyan mikir ing awal abad kabeh wong dadi painfully obah menyang tata letak linear munggah pangkat bedhil utama?
    1. +2
      April 6 2018
      Kutipan saka Vedzmin
      Apa sampeyan mikir ing awal abad kabeh wong dadi painfully obah menyang tata letak linear munggah pangkat bedhil utama?

      Amarga, umume akun Hamburg, dheweke ora perlu banget ing dreadnoughts.
      Dheweke ora nyimpen dawa benteng, nanging kudu duwe barbettes dhuwur saka menara munggah pangkat - iki atusan ton saka waja tambahan sing kudu "dipotong" nang endi wae liya. Intine, skema linear-elevated duwe siji kauntungan sing ora bisa dibantah - amarga kasunyatan manawa tong bedhil saka menara sing dhuwur digantung ing menara ngisor, menehi papan dek sing luwih bebas (ing Sevastopol sing padha, kanggo njamin sudut tembak sing apik, superstruktur. kudu dikurangi banget). Ing Perang Dunia I, iki ora kritis, nanging sabanjure, kudu nyebarake artileri anti-pesawat ...
      1. 0
        April 6 2018
        matur nuwun. Aku ora mikir babagan bobote barbet. Sanajan, kaya sing bisa dideleng saka seri artikel iki, para perancang nyoba sing paling apik kanggo ngirit bobot.
  12. +1
    April 6 2018
    nanging, cukup aneh, ing wektu laying "Moltke" lan "Goeben" lan karo jumlahe saka Inggris, iku ora dadi panas. Ing wektu Goeben iki glethakaken mudhun, Inggris wis 3 battlecruisers kelas Invincible ing layanan lan siji (Indefatigable) ing construction, Jerman wis telung battlecruisers ing construction.


    Ketoke, Jerman bisa salah menehi informasi marang mungsuh ing mangsa ngarep babagan pesenan kapal perang sing lagi dibangun. Ing ngisor iki minangka skema pesenan sing diterbitake dening Departemen Angkatan Laut Prancis.


    Mulane, Inggris ora duwe pengalaman khusus ing istilah kuantitatif.
    1. +1
      April 6 2018
      Kutipan: 27091965i
      Ketoke, Jerman bisa salah menehi informasi marang mungsuh ing mangsa ngarep babagan pesenan kapal perang sing lagi dibangun.

      Iki ora ana keraguan. Inggris percaya yen Moltke minangka kapal kanthi kacepetan sing padha karo Invincibles, bedhil 10 280 mm lan waja 178 mm :)))
  13. 0
    April 7 2018
    Penulis, ora duwe informasi babagan karakteristik utama kapal lapis baja (penetrasi armor bedhil, ciri waja ..), isih bisa mbandhingake apa wae. ngguyu
    1. 0
      April 8 2018
      Kutipan: balung 1
      Penulis, ora duwe informasi babagan karakteristik utama kapal lapis baja (penetrasi armor bedhil, ciri waja ..), isih bisa mbandhingake apa wae.

      Dadi, tanpa duwe apa-apa? :))))
      1. +1
        April 8 2018
        Reinkarnasi anyar saka spesialis "kekasih" kita?
        1. 0
          April 8 2018
          Sapa spesialis favorit sampeyan? Saiki sampeyan duwe apa-apa supaya sirahmu sibuk nganti suwe - mikir apa dheweke reinkarnasi utawa teka saka dalan? ngguyu
      2. 0
        April 8 2018
        Ora, ora kabeh tanpa duwe, ing tingkat gosip lan fantasi. ngguyu Sampeyan bisa nyedhiyani data saka tes praktis ing seng nembus waja bedhil saka LCR iki, lan malah gumantung ing kadohan? (miturut petungan Zh karo M, ora perlu) utawa karakteristik resistance waja piring waja (uga data praktis)? sad
        1. 0
          April 8 2018
          Kutipan: balung 1
          Sampeyan bisa nyedhiyani data saka tes praktis ing seng nembus waja bedhil saka LCR iki, lan malah gumantung ing kadohan?

          Ya, aku umume malah nggawa. Ana tes praktis saka penetrasi waja bedhil Inggris lan Jerman - ing Jutland lan ing Bank Dogger :))) Data praktis babagan daya tahan piring waja uga dipikolehi ing kana :)
          Nyatane, mesthi, ya, informasi babagan tes bedhil lan waja bakal menarik banget, nanging aku ora duwe. Ing wektu sing padha, yen sampeyan duwe lan kanthi bantuan sampeyan bisa mbantah kesimpulanku - sapa sing ngalangi sampeyan nindakake iki? :)))) Wani :))))))
          1. +1
            April 8 2018
            Aja salah paham - aku ora nggawe klaim pribadi marang sampeyan utawa karya sampeyan - nerbitake luwih akeh kanggo bungahe para pamaca. Klaim luwih akeh tinimbang jumlah informasi sing kasedhiya kanggo kita kabeh. Lan babagan informasi kasebut, kesimpulan ora bisa ditarik, mung refleksi sing bisa ditindakake.
            1. 0
              April 8 2018
              Kutipan: balung 1
              Klaim luwih akeh tinimbang jumlah informasi sing kasedhiya kanggo kita kabeh.

              Nah, iki aku ndhukung sampeyan 250%
              1. +1
                April 8 2018
                Ing kene, minangka conto, sampeyan mbandhingake laporan bobot saka loro LCR, uga, kaya sing rumit? (sampeyan bisa njupuk sawetara kesimpulan; kok awak dadi abot? -mungkin iku plus-kuwat, bisa minus-kalah dirancang). Ora, kanggo iki, dek lapis baja minangka bagéan saka awak, kanggo wong-wong sing bobot menara kalebu ing artileri, sing ora seragam? Utawa apa aku, ing 100 taun, golek lan nambah bobot saben lembar lan buku?
                1. 0
                  April 8 2018
                  Kutipan: balung 1
                  Ing kene, minangka conto, sampeyan mbandhingake laporan bobot saka loro LCR, uga, kaya sing rumit? (sampeyan bisa njupuk sawetara kesimpulan; kok awak dadi abot? -mungkin iku plus-kuwat, bisa minus-kalah dirancang). Ora, kanggo iki, dek lapis baja minangka bagéan saka awak, kanggo wong-wong sing bobot menara kalebu ing artileri, sing ora seragam?

                  Mulane, aku mbandhingake laporan bobot kapal Inggris karo Inggris, lan karo Jerman - mung nalika ana data "diterjemahake" menyang format siji.
                  Kutipan: balung 1
                  Utawa apa aku, ing 100 taun, golek lan nambah bobot saben lembar lan buku?

                  Dadi apa sing kudu ditindakake? Inggris nganggep carane trep kanggo wong-wong mau, Jerman - carane trep kanggo wong-wong mau, lan sing bakal nggawa menyang sistem koordinat siji? Sing minat, sopo maneh :)))
                  1. +1
                    April 8 2018
                    Apa sampeyan mikir manawa iki penting lan menarik kanthi sejarah mung kanggo para penggemar amatir sing adoh saka sejarah? Apa desainer dhewe ora butuh? Lan babagan pelanggan kapal? (yen sampeyan duwe data ing format siji, sampeyan bisa kanthi gampang takon kanggo perancang lan tukang - "kenapa kasus sampeyan abot banget - apa sampeyan mikir iku ala? Utawa hama ing urip?").
                    Nyuwun sewu, mbok menawa, pitakonan sing ora sopan - apa sampeyan mung ngirim artikel ing situs iki? Utawa ana pranala liyane?
                    1. 0
                      April 8 2018
                      Kutipan: balung 1
                      Apa sampeyan mikir manawa iki penting lan menarik kanthi sejarah mung kanggo para penggemar amatir sing adoh saka sejarah?

                      Umumé - ya.
                      Kutipan: balung 1
                      Apa desainer dhewe ora butuh? Kepiye pelanggan kapal? (yen sampeyan duwe data ing format siji, sampeyan bisa kanthi gampang takon marang perancang lan tukang bangunan - "kenapa kasus sampeyan abot banget - apa sampeyan mikir iku ala? Utawa hama ing urip?").

                      Titik kabeh ing kene yaiku sajrone taun-taun desain "indefatigable" utawa "Singa" sing padha ora ana data babagan distribusi bobot kapal Jerman - mung karakteristik kinerja sing paling umum sing dikenal babagan kapal manca, lan malah asring banget - karo kasalahan, amarga padha melu disinformasi akeh.
                      Kutipan: balung 1
                      Nyuwun sewu, mbok menawa, pitakonan sing ora sopan - apa sampeyan mung ngirim artikel ing situs iki? Utawa ana pranala liyane?

                      Ya, carane ngomong? Umumé, sejuta artikel dikirim babagan sejarah alternatif, nanging umume ana alternatif lan buku bab demi bab "Verb over the Baltic" + akeh materi sing diduplikasi saka kene, sanajan ana uga bab teknis sing durung diterbitake ing papan liya. . Saiki, Nanging, situs ing mriyang sepisan maneh ing sisih technical saka timah
                      http://alternathistory.com/blogs/andrei
            2. 0
              April 8 2018
              Kutipan: balung 1
              Klaim luwih akeh tinimbang jumlah informasi sing kasedhiya kanggo kita kabeh.


              PROYEKTILES MODERN ARMO lan ARMO-PIERCING" 1908.
              Ana akeh review kasebut lan cukup kasedhiya ing Internet.
              1. +1
                April 8 2018
                Liyane bakal ngerti basa Busurman.
    2. 0
      Agustus 8 2018
      Aku nyuwun pangapunten, nanging ana informasi ing bedhil, cangkang lan seng nembus waja, lan ing wangun banget diakses.
      Dadi ora komentar sing bener.
  14. +1
    April 9 2018
    thanks maneh Andrey saka Chelyabinsk kanggo artikel menarik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"