Saingan battlecruisers: "Moltke" nglawan "Singa". Ch 2

37
Nalika Moltke battlecruiser dikembangake lan dilebokake ing Jerman, revolusi angkatan laut liyane lagi disiapake ing Inggris, yaiku, transisi menyang bedhil 13,5 inci (343 mm). Tanpa mangu-mangu, iki minangka langkah maju sing gedhe, mbukak jaman superdreadnoughts menyang jagad iki. Nanging ana alesan kanggo curiga yen, ora kaya Dreadnought, ing kasus iki revolusi dumadi miturut prinsip "ora bakal ana rasa seneng, nanging kacilakan mbantu."

Kasunyatane ing donya banjur ana rong cara nggawe piranti. Jerman lan Rusia nggunakake cara "silinder terikat", nalika laras bedhil dirakit saka sawetara silinder sing padha banget pas kanggo saben liyane. Ing wektu sing padha, Inggris, kanthi cara sing lawas, nggunakake teknologi "kabel". Maknane yaiku yen tabung njero dijupuk, sawetara lapisan kawat baja sing dikalibrasi kanthi kekuatan dhuwur digulung, banjur diselehake ing tabung liyane lan casing silinder ing ndhuwur. Kauntungan saka sistem iki yaiku alat kasebut relatif murah kanggo diproduksi, amarga baja karbon sing luwih murah bisa digunakake kanggo tabung njaba lan casing. Nanging sistem "kabel" uga duwe cacat: contone, bedhil Inggris dadi luwih abot. Gun Inggris 305 mm/50 Mark XI bobote 67 kg, dene sing luwih ringkih 770 mm/305 Mark X bobote 45 kg. Ing wektu sing padha, Jerman luwih kuat 58 mm / 626 SK L / 305 bobote 50 kg, sistem artileri Rusia 50 mm / 51 bobote 850 kg.

Nanging, massa tambah adoh saka drawback utama "kabel" sistem artileri. Akeh penulis domestik, kayata B.V. Kozlov, V.L. Kofman, catheten kekuwatan longitudinal sing kurang saka bedhil kasebut, sing nyebabake defleksi laras lan getaran nalika dipecat, sing ningkatake dispersi cangkang. Ketoke, kekurangan iki sacoro prakteke ora katon dhewe (sanajan ... ora kanggo alesan iki akurasi kapal perang Inggris lan battlecruisers karo bedhil 305-mm ambruk ing jarak adoh?) Kanggo artileri kaliber 40-45 sing relatif cendhak. sistem, nanging dadi ngelingke karo extension saka bedhil liwat 45 kaliber.

Ing wektu sing padha, O. Parks nyathet yen 305 mm / 50 Mark XI kurang akurat tinimbang bedhil 343 mm, nanging ora nemtokake alasane. Nanging bedhil kaliber sing luwih gedhe bisa duwe kaluwihan ing akurasi tinimbang sing luwih cilik mung amarga energi kinetik sing luwih gedhe saka projectile, sing amarga iki nduweni dispersi sing kurang ing jarak sing padha. Mangkono, O. Parks ora konfirmasi, nanging uga ora mbantah penulis kita. Ing tangan liyane, konfirmasi ora langsung saka sudut pandang bisa dadi kasunyatan sing sawise 305-mm / 50 Mark XI, Inggris ora tau nggawe bedhil gedhe-kaliber luwih saka 45 kaliber dawa.
Patut, panulis artikel iki nyaranake sejarah katon saka superdreadnoughts katon kaya iki. Sakcepete sawise Perang Rusia-Jepang, amarga mundhak bertahap ing ukuran kapal perang, lan (mbokmenawa luwih penting) macem-macem pertempuran geni, armada ing donya wiwit ngrasa perlu kanggo sistem artileri sing luwih kuat tinimbang sing padha. sadurunge. Akeh negara njupuk dalan kanggo nggawe sistem artileri 280-305-mm sing luwih kuat kanthi dawa tong minyak - Jerman, AS, Rusia wis nggawa dawa bedhil nganti 50 kaliber. Inggris uga nggawe upaya sing padha, nganggo 305 mm / 50 Mark XI, nanging ora sukses. Ing wektu sing padha, bali menyang 45-kaliber 305-mm bedhil mesthi bakal sijine Great Britain ing posisi lagging. Ora bisa nggawe bedhil laras dawa, Inggris mung bisa ngimbangi iki kanthi nambah kaliber bedhil - lan sistem artileri 343-mm / 45 muncul.


343 mm bedhil saka battlecruiser Ratu Mary


Nanging, preduli saka alasan sing dijaluk Inggris kanggo ngalih menyang kaliber 343-mm, iku kudu dikenali sing sistem artileri iki Ngartekno unggul ing firepower kanggo sembarang bedhil 305-mm ing donya. Nanging pira? Ing kene, sayange, kabeh angel banget.

Kaping pisanan, bedhil Inggris 343-mm/45 dilengkapi karo cangkang sing disebut "ringan" lan "abot", sing pisanan bobote 567 kg (sanajan 574,5 kg ana ing baris sing padha), sing kapindho - 635. kg. Garis cangkang "ringan" lan "berat" kalebu cangkang piercing, semi-armor-piercing lan bledosan dhuwur. Nanging kenapa Inggris kudu ngenalake "keseimbangan" kasebut?

Minangka penulis artikel iki bisa ngerti iki, kaya mangkene. Kaping pisanan, bedhil 343-mm / 45 Mark V digawe kanthi cangkang 567 kg, lan kanthi cangkang kasebut dilengkapi karo superdreadnoughts seri Orion pisanan lan Battlecruiser Lion. Nanging ing mangsa ngarep, cangkang 13,5 kg sing luwih efektif digawe kanggo bedhil 635-inch - kita ndeleng sing padha ing pangembangan bedhil 305-mm / 52 domestik, sing asline digawe kanggo proyektil 331,7 kg sing entheng, nanging banjur diadopsi. kanggo ing persenjataan abot 470,9 kg "koper".

Nanging, nalika Inggris arep ngalih menyang 635 cangkang kg, karya ing Orions lan Singa ana ing tataran sing dianggep cecek kanggo remake mekanisme feed sing. Ing tembung liyane, iku nguripake metu sing 343-mm bedhil saka Orion lan Singa, ora mangu, bisa murub 635 kg cangkang, nanging sistem feed kanggo bedhil ora bisa "nguripake" mau. Akibaté, kapal perang lan kapal perang Inggris anyar, diwiwiti karo King George V lan Putri Royal, nampa cangkang 635 kg, dene Orion lan Singa kudu puas karo 567 kg. Ing wektu sing padha, nalika sawise Peperangan Jutland dadi cetha yen "ana ana sing salah" karo cangkang armor-piercing Inggris, Inggris nggawe amunisi Greenboy anyar, sing bobote 574,5 kg kanggo Orion lan Lion lan 639,6 .343 kg. kanggo superdreadnoughts sakteruse bersenjata karo XNUMX bedhil mm.

Nanging kanthi kacepetan awal sing ditembakake bedhil 13,5-inch Inggris, penulis artikel iki ora ngerti.

899 m / s lan 863 m / s sing diwenehake ing sawetara publikasi kanggo proyektil "ringan" lan "berat" jelas salah. Senapan sepur Inggris 343-mm duwe kecepatan awal, nanging dudu kapal. O. Parks (lan akeh monograf sawise dheweke) nuduhake 823 m / s kanggo "cahya" lan kanggo cangkang "abot", nanging iki paling ora bener.

Dikawruhi manawa kanthi muatan sing padha, proyektil sing luwih abot bakal nduweni kecepatan moncong sing luwih murah, lan supaya bisa nyelarasake kecepatan moncong karo sing luwih entheng, mbutuhake ngisi bubuk sing luwih kuat. Ing kasus iki, mesthi, tambah tekanan bakal ngurangi sumber daya tong minyak. Mulane, biasane transisi kanggo projectiles abot diiringi sawetara gulung ing kacepetan dhisikan, nanging O. Parks claims sing iki ora kelakon. Nanging ing kene kita ngadhepi keanehan kasebut: miturut O. Parks, biaya proyektil 635 kg dadi luwih abot mung 1,8 kg (132,9 kg kanggo "cahya" lan 134,7 kg kanggo cangkang "berat". Pitakonan muncul, bisa muatan, kanthi nambah massa bubuk mesiu kurang saka 1,4%, ngirim proyektil sing wis dadi luwih abot meh 12% menyang penerbangan kanthi kecepatan awal sing padha? Iki katon banget mamang.

Sampeyan bisa uga "cahya", projectile 823 kg nduweni kacepetan awal 567 m / s, lan "abot" sing rada ngisor, nanging penulis ora bisa nemokake data kasebut. V.B. Muzhenikov nuduhake 788 lan 760 m / s, mungguh. Ensiklopedia elektronik populer navweaps.com menehi kacepetan awal 787 m / s kanggo projectile 567 kg lan 759 m / s kanggo projectile 635 kg, nanging, sayangé, ora ana pranala menyang sumber informasi. Lan tanpa pranala sing cocog, luwih becik ora nggunakake data navweaps.com, amarga ensiklopedia iki ngemot jumlah kesalahan sing cukup lan ora bisa dianggep minangka sumber sing bisa dipercaya.

Nanging sanajan kita njupuk sing paling cilik saka kabeh kecepatan awal ing ndhuwur (787 m / s kanggo proyektil "cahya"), ing kasus iki, amunisi 567 kg, ninggalake bedhil, nduweni energi kinetik kira-kira 20% luwih dhuwur tinimbang sing alat Jerman 305-mm / 50. Nanging saliyane kanggo energi, uga kudu njupuk menyang akun daya amunisi, lan ing projectile 343-mm uga duwe kaunggulan nyoto. Armor-piercing 305-mm projectile Jerman dilengkapi karo 11,5 kg mbledhos, dhuwur-mbledhos - 26,4 kg. Ing Inggris "cahya" projectile waja-tindik pisanan duwe 18.1 kg, lan "abot" - 20,2 kg saka bahan peledak, nanging iki ndadékaké pitakonan saka bener comparison, amarga, sing ngerti, meriam Inggris nalika padha kenek waja nglukis. piring (kang, Nanging, padha, ing teori, padha mestine kanggo Pierce) wis cenderung kanggo detonate utawa numpes sadurunge, utawa ing wektu liwat piring waja. Nanging kebak waja-tindik cangkang "Greenboy", kang ing syarat-syarat kualitas padha cukup konsisten karo amunisi Jerman kanggo maksud sing padha, wis isi rada ngisor saka bahan peledak - mungguh 13,4 lan 15 kg. Mangkono, padha ngluwihi cangkang 305-mm Jerman ing syarat-syarat isi mbledhos dening 16,5-30,55%, lan iki, mesthi, iku arang banget pinunjul.

Kanggo cangkang dhuwur-mbledhos, ing kene kaunggulan saka "koper" Inggris 343-mm mung akeh banget - loro "tambang darat" "ringan" lan "berat" nggawa 80,1 kg lyddite, sing luwih saka kaping telu (! ) Ngluwihi isi bledosan Jerman 305 -mm projectile. Mesthine, bisa diarani yen Jerman, ing umum, ora tau dadi pimpinan ing isi bahan peledak ing amunisi jinis iki, nanging malah projectile dhuwur-mbledhos 470,9 kg Rusia sing kuat banget duwe maksimal 61,5 kg bahan peledak.

Umumé, kudu nyatakake yen Inggris nggawe bedhil sing kuat banget, sing kualitase luwih unggul tinimbang sistem artileri 280-305 mm ing donya lan minangka sing pertama nglengkapi kapal-kapal kasebut nganggo bedhil kasebut: kalebu battlecruiser saka anyar, generasi katelu, Singa.

Aku kudu ngomong sing "Singa" ing umum dadi ing akeh cara minangka kapal revolusioner, lan ora mung amarga saka panggonan seko saka bedhil 343-mm abot. Kasunyatane, nganti saiki, akeh gagasan saka Laksamana Inggris sing ora ana ing logam amarga kudu ngirit dhuwit. Nanging ing taun 1909, kahanan kaya ngono sing nggawe pamrentah Inggris lali babagan nyimpen.

Nganti bubar, Inggris temenan mimpin dalan ing construction saka kelas paling anyar saka kapal perang, kang nemtokake daya segara negara, kang padha dreadnoughts lan battlecruisers. Dreadnought, telung kapal kelas Bellerophon, banjur telung dreadnoughts St Vincent-kelas lan, saliyane kanggo wong-wong mau, telung battlecruisers kelas Invincible, kanggo total sepuluh kapal gedhe, kang Jerman countered setengah pasukan - papat Nassau-kelas. kapal perang lan Von der Tann battlecruiser (Blucher, mesthi, kita ora bakal njupuk menyang akun ing dhaftar iki). Ing tembung liya, nganti taun 1908, Britania Raya nyelehake kapal-kapal gedhe kanthi kauntungan loro-kanggo-siji marang mungsuh utama kontinental, lan Foggy Albion ngidini awake dhewe santai - miturut program 1908, mung rong kapal gedhe sing dipasang, yaiku kapal perang. Neptunus lan battlecruiser Indefatigable.
Nanging Jerman nduduhake sing bisa "alon-alon harnessing lan nyopir cepet" lan, miturut program padha, 1908, glethakaken mudhun papat kapal gedhe - telung dreadnoughts saka jinis Helgoland lan battlecruiser Moltke. Program Inggris ing taun sabanjuré, 1909, mesthine kanggo nyelehake telung dreadnoughts liyane lan siji battlecruiser, nanging Jerman wis siyap nanggapi kanthi cara pangilon, kanthi jumlah kapal perang lan kapal perang sing padha.

Kabeh iki bungah banget UK - nganti bubar, kaunggulan pindho ing kapal gedhe piye wae imperceptibly nguripake menyang 16 marang 13, kang, mesthi, ora cocog karo "Jeng saka segara" ing kabeh. Kajaba iku, ing Inggris padha pracaya yen iku arep perang lan mulane nggawe "gerakan ksatria": padha tikel kaping pindho program 1909, golek dana kanggo 6 dreadnoughts lan loro battlecruisers, nanging sing paling Jahwéh, padha ngilangi watesan ekonomi ing proyèk anyar. kapal gedhe. Ing tembung liyane, kanggo pisanan ing sajarah lomba dreadnought, para admiral lan perancang Great Britain entuk kesempatan kanggo ora katon maneh ing financiers pamaréntah nalika ngrancang jinis anyar saka kapal (ing watesan cukup, mesthi).

Akibaté, super-dreadnoughts saka jinis Orion dadi 2 ton luwih gedhe tinimbang kapal perang saka jinis sadurungé Colossus lan Hercules (sanajan, mbok menawa, O. Parks nggunakake technique "rounding munggah" kene) lan prabédan iku rada cilik - 500 ton), nanging, ing kasus apa wae, iku pancene minangka lompatan gedhe - sadurunge, asil pamindahan saka kapal "ibukutha" Inggris saka seri menyang seri luwih andhap asor.


"Orion" - superdreadnought pisanan ing donya


Nanging "Singa" ... dheweke nyuwil saben rekor sing bisa dipikirake. Pamindahan nyata saka Indefatigable ana 18 ton, lan battlecruiser Inggris paling anyar karo bedhil 470-mm wis 343 ton, sing, Tambah ing pamindahan ana 26 ton! Yen kita mbandhingake desain pamindahan saka cruisers (masing-masing 600 lan 8 ton), prabédan bakal rada cilik, nanging isih kolosal - 130 ton. Indefatigebla ":

Peralatan - 760 (680) ton;

Artileri - 3 (260) ton;

Mesin lan mekanisme - 5 (840) ton;

Pasokan bahan bakar normal - 1 (000) ton;

Waja - 5 (930) ton;

Hull - 9 (460) ton;

Cadangan pamindahan - 100 (100) ton;

Total, pamindahan normal - 26 (350) ton.

Tambah paling gedhé yaiku pembangkit listrik (59,8%), banjur meh padha karo waja (58,8%), awak - 35,1%, artileri - mung 26,4%. Peralatan kasebut nduweni paningkatan paling cilik (kurang saka 12%), nanging, nyatane, ora mengaruhi apa-apa - bedane mung ton 80. Nanging, mesthine, kita bakal nimbang luwih rinci babagan Lion.

Armament


Foto liyane sing apik saka bedhil Queen Mary 343 mm


Kita wis ngandika akeh bab kaliber utama saka generasi katelu saka battlecruisers Inggris, lan kita ora bakal mbaleni dhéwé. Kita mung bakal sebutno wolung bedhil 343-mm diselehake ing bidang diametrical, nanging linearly munggah pangkat - mung loro menara gandhewo, lan katelu dumunung ing antarane kamar engine. Minangka asil saka panggonan seko iki, sektor diperlokaké saka bedhil Lion padha ing ngisor iki (ing sisih siji): 0-30 derajat (ngendi nul langsung ing Course kapal) - 4 bedhil, 30-150 derajat. - 8 bedhil, 150-180 derajat - 2 bedhil.

Sadurunge perang, amunisi peacetime ana 80 rds. saben bedhil lan klebu 24 waja-tindik, 28 semi-waja-tindik, 28 dhuwur-mbledhos lan 6 cangkang shrapnel. Ing mangsa perang, beban amunisi tambah dadi 110 cangkang, kalebu 66 armor-piercing, 22 semi-armor-piercing lan 22 high-explosive. Nanging, sawise Peperangan Jutland, jumlah cangkang dhuwur-mbledhos dianjurake kanggo dikurangi dadi 10 lan banjur rampung ngilangi, ninggalake 55 waja-tindik lan 55 semi-waja-tindik cangkang. Versi pungkasan, sawise munculé "Greenboy" - 77 waja-tindik lan 33 semi-waja-tindik Nihan.

Artileri anti-tambang kasusun saka 16 102-mm / 50 Mark VII bedhil, nembak 14,06 kg saka projectiles kanthi kecepatan moncong 873 m / s. Padha diselehake ing superstructures kapal, wolung ing busur lan buritan. Inggris piyambak nganggep tata cara kuwi sukses, amarga superstructures duwe wangun sing ngidini kanggo murub 6 bedhil ing gandhewo, 4 ing buritan lan 8 ing sembarang sisih. Muatan amunisi ana 150 puteran saben bedhil (miturut sawetara laporan, tambah dadi 200 nalika perang).

Kajaba iku, papat bedhil salam 47-mm dipasang ing Lion sajrone konstruksi. Persenjataan torpedo ora beda karo sing ing Indefatigable lan kasusun saka rong submersibles 533-mm sing jejeg ing sisih ngarep barbette turret kaliber utama (pisanan). Amunisi kasusun saka 14 torpedo.

pembangkit listrik

Biasane, nalika nganalisa karakteristik kapal, pisanan kita nimbang waja, lan mung banjur - kinerja nyopir, nanging dina iki kita bakal nggawe pangecualian, amarga iku penting banget kanggo ngerti fitur saka tanduran daya kanggo ngerti fitur saka. waja Singa.

Sadurunge Singa, 25-25,5 knot bisa dianggep minangka kacepetan standar saka battlecruiser Inggris, nanging kapal paling anyar diwenehi tujuan sing luwih ambisi - kudu ngembangake 27 knot (kanthi pamindahan normal, mesthi). Kanggo iki, kapal luwih saka 26 ewu ton mbutuhake pembangkit tenaga super kuat 70 hp. - kelingan yen daya nominal saka mesin Indefatigable "mung" 000 hp, i.e. 43% wutah dibutuhake.

Mesthi, iku pancen mokal kanggo "shove" mesin lan boiler saka daya padha menyang dimensi saka "Indefatigable". Akibaté, lambung Singa dadi luwih gedhe - dawane 33,6 m tinimbang Indefatigable, luwih amba 2,6 m lan draf 45 cm.

Tes "Singa" kanthi kacepetan lengkap ditindakake ing kondisi cuaca sing angel, sing mbokmenawa ora entuk asil sing dibutuhake. Sajrone 8 jam, battlecruiser ngembangake kacepetan rata-rata 27 knot, nanging kanthi daya mesin sing rada dhuwur tinimbang nominal - 73 hp. Ing wektu sing padha, Putri Royal saka jinis sing padha karo 800 hp. dikembangaké kacepetan rata-rata 78 knots, lan Ratu Mary ing 600 hp. - 28,5 knots, supaya iku cukup bisa kanggo nganggep sing, yen ora kanggo pengaruh saka cuaca ala, banjur Singa bakal nepaki kondisi kontrak kanggo kacepetan. Nanging, Admiralty ora marem karo asil: ketoke, ing pangaribawa saka seri pisanan saka battlecruisers, kang tekan kacepetan liwat 78 knots nalika meksa kendaraan, paling 700 knots samesthine saka kapal kelas Lion.

Pasokan bahan bakar normal 1 ton, pasokan sing lengkap yaiku 000 ton batu bara lan 3 ton minyak. Jarak jelajah kasebut dituduhake minangka 500 mil ing 1 knot lan 135 mil ing 4 knot.

Reservation

Tanpa mangu, laksamana lan perancang Inggris mbayar manungsa waé kanggo pesenan jinis anyar saka battlecruisers - iki dibuktekake dening Tambah ing bobot waja meh 60% dibandhingake karo project sadurungé. Dheweke, mesthi, bisa nambah apa wae, nanging ing kene, sabit nemokake watu - nyatane yen pamindahan tambahan sing bisa dialokasikan kanggo waja ora bisa "terus munggah" kanthi pertumbuhan dimensi geometris. apa sing kudu dibela - lan pisanan kabeh benteng.

Kaya sing sampeyan ngerteni, benteng kasebut banjur nindakake fungsine yen nglindhungi ora mung mesin lan kamar ketel, nanging uga nutupi pipa feed menara mburi kaliber utama, nanging jarak iki kanggo para pelayaran Inggris tuwuh saka proyek menyang proyek. Jarak antarane sumbu menara Invincible pungkasan yaiku 91 m, nanging ing proyek Inflexible, amarga perlu kanggo spasi menara traverse luwih cedhak karo ujung, wis 112 m. Ing Singa, kabeh papat menara dumunung ing bidang tengah, lan kajaba Kajaba iku, ing barbettes saka turrets 343 mm bedhil luwih akeh tinimbang 305 mm, nanging iki ora bakal menehi Tambah gedhe ing dawa benteng. Alesan utama kanggo nambah iku mundhak gigantic ing daya saka mekanisme, kang mbutuhake Tambah ing dawa engine lan kamar ketel. Akibaté, jarak antarane sumbu menara pungkasan Singa yaiku 128,4 m, dawane benteng (supaya sabuk waja nutupi sisih ing barbet ing busur lan menara buritan) paling 137 meter! Lan iki dawa banget kanggo kapal ing taun-taun kasebut.

Singa pungkasane entuk sabuk waja 229 mm sing pengin dideleng para pelaut Inggris ing Indefatigable. Dhuwur banget (3,5 m) lan dawa (116 m), nanging kabeh iki mung nutupi mesin lan kamar boiler saka battlecruiser - "mulet" liyane 21 meter supaya bisa nglindhungi pipa pasokan lan ruang bawah tanah artileri. saka loro busur lan buritan menara kaliber utama, perancang Inggris ora bisa.



Saka 229 mm sabuk ing irung sisih padha dilindhungi dening piring waja saka dhuwur padha, 3,5 m, nanging kekandelan mboko sithik melorot. Kanggo 14 m pisanan (saka omah busur, nutupi pipa pasokan menara kapindho lan menyang barbette menara pisanan saka kaliber utama), kekandelane 152 mm, banjur, ing 8,5 m sabanjure, ngelawan barbette. saka menara pisanan - 127 mm lan luwih, ing liwat 26 m - 102 mm. Sabuk waja ora tekan batang 15,2 m, lan ing ngendi iku rampung dipasang traverse 102 mm nglukis.

Pisanan, 229 mm, lan banjur 127 mm piring waja tindak menyang buritan saka 102 mm sabuk waja, padha dilindhungi liyane 11,3 m saka sisih ngelawan menara mburi kaliber utama. Ing sabuk waja rampung karo 102 mm traverse padha ing irung, isih 22,3 m saka sisih menyang sternpost wis ora pangayoman waja. Mangkono, dawa total sabuk waja ana banget nyengsemaken 175,8 m, nanging ing menara gandhewo, sabuk waja wis kekandelan saka 127 mm, kaloro - 152 mm, lan papat - 102-127 mm.

Boten kados Invincible lan Inflexible, pangayoman vertikal saka Singa ora winates ing sabuk waja utama - ing ndhuwur iku sabuk waja ndhuwur dawa padha. Iki nglindhungi spasi ing antarane dek utama lan ndhuwur lan nduweni kekandelan variabel. Ndhuwur bagean 229 mm saka sabuk waja utama, piring waja saka sabuk waja ndhuwur wis kekandelan saka 152 mm, liwat bagean 152-127 mm ing irung - 127 mm lan luwih, liwat bagean 102 mm - padha. 102 mm. Ing buritan, kekandelan sabuk waja ndhuwur bertepatan karo sing utama - 127-102 mm. Kajaba sing utama, sabuk waja ndhuwur ditutup kanthi traverse 102 mm ing busur lan buritan.

Kanthi waja dek, kabeh dadi luwih rumit. Kanggo miwiti, ayo kang katon ing geladhak saka Singa - geladhak uppermost, iki forecastle, kang, senadyan dawa gedhe, isih ora tekan buritan kapal. Dek sabanjure yaiku sing paling dhuwur, sing dilanjutake saka batang ing pinggir ndhuwur sabuk waja ndhuwur. Siji papan interdeck ing ngisor iki (sadawane pojok ngisor ndhuwur lan ing pinggir ndhuwur sabuk lapis baja utama) yaiku dek utama, sing uga minangka dek lapis baja. Lan pungkasanipun, dek ngisor iki dumunung ing tingkat pojok ngisor saka sabuk waja utama.

Miturut katrangan sing kasedhiya, lan rada beda, forecastle ora duwe waja, nanging ing papan cilik ing area cerobong asep lan menara katelu saka kaliber utama, baja struktural nganti 38 mm. Dek ndhuwur ing ngisor iki, ing 175,8 m saka sabuk waja, wis kekandelan saka 25,4 mm. Geladhak utama ing beteng wis bevels ing pojok ngisor saka sabuk waja utama, nanging ora kaya Invincible lan Indefatigable, kekandelan loro ing sisih horisontal lan ing bevels padha - 25,4 mm. Dek ngisor ing bètèng ora ana pangayoman, nanging ing njaba ana waja karo piring waja 64,5 mm.
Anehe, nanging nglawan latar mburi Invincible lan Inflexible karo dek waja 38 mm ing sisih horisontal lan 50 mm bevels, waja horisontal saka Singa katon kaya mundur. Luwih angel menehi panjelasan babagan iki, nanging kita bakal nyoba. Paling kamungkinan, ing ngarsane sabuk waja ndhuwur kaloro peran ing weakening leladen. "Invincible" lan "Indefatigable" ora duwe, lan projectile sing kenek ing sisih antarane geladhak utama lan ndhuwur, sing, mung kelompok wojo ngisor bakal ketemu ing ndhuwur sabuk 152 mm. Ing wektu sing padha, projectile sing ndharat ing panggonan sing padha karo Singa kudu ngalahake sabuk waja 102-152 mm lan mung banjur kena ing dek waja kapal.

Artileri baterei utama luwih dilindhungi tinimbang kapal penjelajah sadurunge. Ing wong-wong mau, 178 m saka piring waja "mrentah werni", nanging bathuk lan sisih menara Lion dilindhungi dening waja 229 mm, gendheng wis 82-108 mm, lan mung ing bevels mbalikke - 64 mm. Nanging karo barbets iku sethitik liyane rumit.

Telung menara (kajaba buritan) ngubengi ramalan lan mbela awake kaya mangkene - barbet saka dhasar menara menyang ramalan yaiku 229 mm, saka ramalan menyang dek ndhuwur - 203 mm lan saka ndhuwur menyang utama. ambane - 76 mm. Mangkono, ing sadhuwure forecastle mungsuh ditentang dening 229 mm waja, saka forecastle kanggo kelompok ndhuwur - 203 mm barbette lan 25,4 mm (unarmored) sisih plating, lan malah ngisor, saka ndhuwur kanggo kelompok utama - 102-152 piring mm saka sabuk waja ndhuwur lan 76 mm barbet. Nanging barbet saka papat, menara mburi saka bedhil 343-mm beda saka liyane. Kasunyatane menara iki dhewe ora ana ing ramalan, nanging ana siji papan antar dek ing ngisor, yaiku ing dek ndhuwur. Mulane, barbette saka dhasar menara menyang dek ndhuwur nduweni kekandelan 229 mm, lan ing ngisor iki, ing antarane geladhak ndhuwur lan utama, wis mbedakake proteksi saka 76 nganti 102 mm (sampeyan bisa ngerti, 76 mm - ing. area sisih 127 mm piring waja, 102 mm - ing wilayah 102 mm sabuk waja). Ing kertas, pangayoman iki katon cukup nyengsemaken.

Minangka kanggo kaliber anti-mine, sampeyan bisa ngerti sumber, iku ora duwe pangayoman waja, nanging mengko 102-mm / 50 instalasi nampa tameng waja (mbok menawa mung ing superstructure gandhewo), lan banjur, miturut sawetara laporan. , bedhil ing superstruktur busur nampa sawetara mirip casemate (mbokmenawa tembok dikuwatake karo piring waja sing nyedhiyakake perlindungan anti-fragmentasi)

Menara conning punika oval lan gadhah 254 mm bagean ngarep lan lateral, lan 178 mm tembok menyang buritan. Gendheng dilindhungi waja 76 mm, lantai - 102 mm. Pos kontrol geni (dumunung ing ndhuwur menara conning) wis 76 pangayoman waja mm. Menara conning kontrol geni torpedo, dumunung ing superstructure mburi, wis waja anti-fragmentasi 25,4 mm. Saliyane ing reservasi ing ndhuwur, padha duwe cerobong asep (nganti 44 mm) lan rong artileri saka kaliber utama ditutupi 64 mm, lan pos tengah sing ana ing njero awak kapal ditutupi "layar lapis baja" 38 mm.

Umumé, ing ngisor iki bisa ngandika bab pangayoman waja saka Singa. Secara resmi, mesthi, luwih kuat tinimbang sing duwe Invincible and Indefatigable. Contone, ing Invincible, sabuk waja sing paling kandel, 152 mm saka sabuk waja dawane 95 m kanthi dhuwur 3,43 m. Ing Indefatigable, sabuk 152 mm ana 91 m lan 3,36 m. Lan ing Lion, bagean 229 mm paling awet, lan dawane 116 m, kanthi dhuwur 3,5 m!

Nanging kanthi kabeh iki, ukuran kapal sing tambah akeh negasi kaluwihan sing ditampa. Mesthi, engine lan kamar ketel saka "Singa" wis pangayoman luwih apik, nanging pipa sumber lan cellars saka loro busur lan buritan turrets padha ditutupi karo waja 102-152 mm padha lan iki ora cukup. Armor barbettes dikuwatake - saka 178 mm nganti 203-229 mm, nanging ing wektu sing padha, proteksi pipa sumber nahan kerentanan serius. Kasunyatan iku projectile sing kenek sisih cruiser ndhuwur sabuk waja ndhuwur bisa Pierce inchi saka plating baja struktural, banjur 25,4 dek mm, lan banjur mung 76 mm barbette minangka alangan, kang meh ora cukup. marang amunisi gedhe-kaliber 280-305 -mm.

Saliyane pesenan, O. Parks nyathet ana telung kekurangan utama Singa:

1. Kaya sing sampeyan ngerteni, Inggris nggawe kapal penjelajah lapis baja "pasangan" karo jinis kapal perang anyar, nggunakake solusi teknis sing padha kanggo loro, yen bisa. Singa minangka "variasi" saka kapal perang kelas Orion, lan O. Parks nulis yen ing desain battlecruiser, menara Orion katelu kudu ditinggalake, lan ora kaping papat. Ing kasus iki, battlecruiser bakal nampa susunan artileri munggah pangkat linearly, padha karo kapal perang Ratu Elizabeth mangsa ngarep, yaiku, loro menara ing busur lan ing buritan. Kene iku angel ora setuju karo O. Parks, amarga transfer kuwi cukup bisa, lan ora mbutuhake Tambah ing pamindahan, nanging bakal nyedhiyani menara katelu Lion karo ngarepke diperlokaké luwih apik;

2. Lokasi mast telung sikil ing gambar lan mirip Orin, yaiku, antarane cerobong asep pisanan lan kaloro. Malah tanpa dreadnought, solusi desain iki meh ora bisa dianggep optimal, nanging ana tabung gandhewo "nglayani" enem boiler, nanging ing cruiser perang - 14. Akibaté, nggunakake pos ing mast ora mung angel, nanging rampung. mokal - mast panas banget supaya ora bisa menek. Kekurangan iki banjur didandani kanthi biaya £ 60 kanggo Pamrentah Inggris. Art.;


Posisi asli saka mast "Lyon"


Sawise modernisasi


3. Wektu pungkasan ing kapal Inggris jembatan dipasang ing ndhuwur menara conning.

Sayange, ora ana papan sing isih ana ing artikel kasebut kanggo mbandhingake Lion lan Moltke, lan mulane ...

Diterusake...

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    April 9 2018
    Kaya biasane, barang sing apik!
  2. avt
    +6
    April 9 2018
    Sayange, ora ana papan sing isih ana ing artikel kasebut kanggo mbandhingake Lion lan Moltke, lan mulane ...
    Dayo-yo-yo-sh "Derflinger"!!! keprungu
    1. +2
      April 9 2018
      Lan ,, Derflinger karo Rinaun utawa Hood kanggo mbandhingaké. supaya macem-macem kategori.
      1. 0
        April 10 2018
        "Derflinger" karo "Macan". Ora ana pilihan.
        1. 0
          April 10 2018
          Inggih, penulis ora nggawe dosa kanthi mbandhingake kapal sing ora bisa ditandingi, mula, kaya sing dakkarepake, jumlah materi ora ngidini kabeh pas ing siji artikel, tegese bakal ana bagean liyane! Sing ora mungkin ngganggu para pamaca. Andrey, kita ngenteni terusan!
      2. 0
        April 11 2018
        Kutipan saka Boris
        Lan ,, Derflinger karo Rinaun utawa Hood kanggo mbandhingaké. supaya macem-macem kategori.


        Rinaun, ing teori, kudu dibandhingake karo Mackensen. Lan Hood uga. Utawa malah Ersatz Yorks.
  3. +1
    April 9 2018
    Pisanan +, lan mung sawise ...)))
    Kesengsem karo artikel kasebut, dheweke wiwit maca memoar Gustav Schulz "Kanthi armada Inggris menyang donya."
    Ora kabeh apik ing karajan Denmark (Inggris). Piye wae dheweke ora duwe konservatisme.
  4. +3
    April 9 2018
    Kita mung bakal sebutno wolung bedhil 343-mm diselehake ing bidang diametrical, nanging linearly munggah pangkat - mung loro menara gandhewo, lan katelu dumunung ing antarane kamar engine.

    Perlu ditambahake manawa ing Orion lan ing Lion, menara sing didhuwurake kanthi linear ora ana amarga kaluwihan teoretis saka susunan kasebut, nanging amarga perlu kanggo nyelehake superstruktur lan platform gedhe kanggo bedhil 102 mm ing kapal ( padha nyoba kanggo panggonan sing luwih dhuwur kanggo mesthekake karya karo kasenengan aktif). Paling kamungkinan, padha ora bisa njupuk menara munggah pangkat ing ndhuwur sing ngisor - Aku ketemu luwih saka siji sebutno sing shooting kuwi nyebabake karusakan serius kanggo tutup ing gendheng saka menara ngisor, lan iki strictly dilarang kanggo murub ing kahanan kaya mengkono.
    Mesthi, engine lan kamar ketel saka "Singa" wis pangayoman luwih apik, nanging pipa sumber lan cellars saka loro busur lan buritan turrets padha ditutupi karo waja 102-152 mm padha lan iki ora cukup.

    Rega mesin sing kuat banget. Apa sing kudu ditindakake, Inggris ora ngerti carane nggawe pembangkit listrik sing kuat, nanging kompak lan entheng ing wektu kasebut ...
    Kekurangan iki banjur didandani kanthi biaya £ 60 kanggo Pamrentah Inggris. Art.;

    Kanggo mbandhingake, pangrusak Inggris ing pungkasan abad kaping XNUMX lan awal abad kaping XNUMX regane padha.
    1. +2
      April 9 2018
      Kutipan saka arturpraetor
      Paling kamungkinan, padha ora bisa njupuk menara munggah pangkat ing ndhuwur sing ngisor - Aku ketemu luwih saka siji sebutno sing shooting kuwi nyebabake karusakan serius kanggo tutup ing gendheng saka menara ngisor, lan iki strictly dilarang kanggo murub ing kahanan kaya mengkono.

      Kayane isih bisa - ana sing nyebutake manawa ora kepenak, nanging bisa ditoleransi. Aku bakal ndeleng sumber
      Kutipan saka arturpraetor
      Kanggo mbandhingake, pangrusak Inggris ing pungkasan abad kaping XNUMX lan awal abad kaping XNUMX regane padha.

      Sang Prabu duwe akeh
      1. +1
        April 9 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Kayane isih bisa - ana sing nyebutake manawa ora kepenak, nanging bisa ditoleransi.

        Temtunipun ora ana mandeg mekanik, nanging shooting kuwi isih tetep undesirable. Kolega Fonzeppelin, mbok menawa, bakal menehi saran luwih akeh - dheweke ngelingi sumber, ora kaya aku))
      2. 0
        April 9 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Kayane isih bisa - ana sing nyebutake manawa ora kepenak, nanging bisa ditoleransi. Aku bakal ndeleng sumber

        Navweaps favorit kita nulis yen njupuk turret munggah pangkat ing sektor 30 derajat ndhuwur turret sudo (nalika menara dumunung siji sawise liyane) iku mokal. Alesane yaiku "kebocoran" gelombang kejut liwat hood inspeksi.
        Turret superfiring ora bisa murub ing 30 derajat saka sumbu amarga efek jeblugan bakal nembus menyang menara ngisor liwat hood penampakan. Turret "A" ing HMS Tiger minangka desain eksperimen sing loro tudung penampakan kanggo gunlayers diganti karo port penglihatan periskop horisontal sing nganggo waja ing sisih menara. Tudung penampakan tengah sing digunakake dening pelatih turret ditinggalake ing papan sing ora ana keuntungan kanggo proteksi jeblugan. Pelabuhan sisih iki ora bola-bali ing kapal-kapal mengko amarga ditemokake yen padha kayu luwih awal tinimbang hood penampakan ing atap.

        ICHH, masalah iki muncul ing LC banget pisanan karo menara munggah pangkat rapet - "Neptunus". Lan terus ing kabeh LK lan LKR, nganti "Hood".
        Lan padha ditanggulangi mung ing 6 kapal: malah ing project - ing Hood lan Vanguard, lan sak modernisasi saka 30s - ing Ratu Elizabeth, Valiant, Warspite lan Rinaun. Liyane saka LK nglampahi kabeh layanan karo watesan iki. Nanging, saben awan duwe lapisan perak - ing Malaya sing padha, atap menara sing diturunake diadaptasi kanggo posisi tembak kanggo MZA.
    2. +3
      April 9 2018
      Kutipan saka arturpraetor
      Paling kamungkinan, padha ora bisa njupuk menara munggah pangkat ing ndhuwur sing ngisor - Aku ketemu luwih saka siji sebutno sing shooting kuwi nyebabake karusakan serius kanggo tutup ing gendheng saka menara ngisor, lan iki strictly dilarang kanggo murub ing kahanan kaya mengkono.

      Ing kana, ora ana masalah kanggo ngrusak tutup, nanging gelombang kejut, nalika dipecat liwat tutup kasebut, mili menyang menara dhewe - kanthi akibat sing cocog kanggo pitungan. Dadi sektor 30 derajat ing ndhuwur menara sing diturunake dilarang kanggo ditembak saka menara sing dhuwur ing kabeh LK lan LKR. kajaba 6: Hood, Wangard, Ratu Elizabeth, Valiant, Warspite lan Renaun. Ing enem iki, tutup pungkasane dibusak, diganti karo optik sing disegel.
      Ing "Nelson" karo "Rodney" ora disebutake masalah iki - nanging ing wong-wong mau sektor gandhewo uga ditutup kanggo diperlokaké. Saiki iku ora ana maneh masalah aliran gelombang kejut, nanging karusakan saka struktur dek lan mokal ana ing kamar ing ngisor dek ing busur nalika nembak 16 ". Nanging, isih ana kembang ing busur. , nanging nalika menara nguripake saka balok menyang buritan - ing kene woh wohan beri wiwit kanggo kiriman lan jembatan superstructure. eseman
      1. 0
        April 10 2018
        Kutipan: Alexey R.A.
        Ing kana, ora ana masalah kanggo ngrusak tutup, nanging gelombang kejut, nalika dipecat liwat tutup kasebut, mili menyang menara dhewe - kanthi akibat sing cocog kanggo pitungan. Dadi sektor 30 derajat ing ndhuwur menara sing diturunake dilarang kanggo ditembak saka menara sing dhuwur ing kabeh LK lan LKR.

        Sing, ternyata penempatan artileri cedhak Sevastopol "ing baris" ora nyatane nyebabake nyuda efektifitas tembak "ing busur" lan "buritan"?
        1. 0
          April 10 2018
          Kutipan saka Trapper7
          Sing, ternyata penempatan artileri cedhak Sevastopol "ing baris" ora nyatane nyebabake nyuda efektifitas tembak "ing busur" lan "buritan"?

          Yen kita njupuk Inggris kanggo comparison, banjur ya. Nanging ing antarane Yankees, aku durung weruh keluhan kaya ngono babagan menara.
          1. 0
            April 10 2018
            Nanging ing wektu sing padha, kanggo Yankees, njupuk ing gandhewo lan buritan saka 2 menara mung dadi bonus penake, lan ora goal asli. Padha dipeksa kanggo ngirit papan kanggo nambah-ons lan liyane fiercely - Watesan, apa bakal padha ... Ya, lan liyane, ing asas, banget - nyoba, contone, kanggo nyelehake kabeh 5 menara ing "Koenig" linearly - tambahan langsung nyilikake ukuran sing ora jelas! Lan iki senadyan kasunyatan manawa ing antarane wong Jerman ora dikembangake banget ... Lan tata letak linier baterei utama ing "Bayern" kanthi ukuran awak lan menara sing nggegirisi umume dadi hit musim iki))
    3. 0
      April 10 2018
      Kutipan saka arturpraetor
      Apa sing kudu ditindakake, Inggris ora ngerti carane nggawe pembangkit listrik sing kuat, nanging kompak lan entheng ing wektu kasebut ...

      Sa adoh aku ngerti, titik iki turbin ora banget kompatibel karo baling-baling. Ing pangertèn sing turbin wis efficiency maksimum ing kacepetan dhuwur, lan baling-baling - ing kacepetan relatif kurang (puluhan lan atusan), losses amarga cavitation dumadi ing kacepetan luwih. Lan padha sinau kanggo nggawe gearboxes kanggo mekanisme saka daya ing endi wae ing 30s, sawise nampa apa-disebut. unit turbo gear. Mulane, perlu kanggo kompromi ing wangun turbin kacepetan kurang, gedhe lan abot, lan baling-baling kacepetan dhuwur. Salajengipun, nalika modernisasi ing kabeh kapal ing jaman Perang Dunia I, pembangkit listrik utama "ilang" akeh.
      1. +2
        April 10 2018
        Kutipan saka Narak-zempo
        Sa adoh aku ngerti, titik iki turbin ora banget kompatibel karo baling-baling.

        Iku ora bab turbin - pembangkit listrik turbin uap saka tumindak langsung padha riveted kabeh ndonya, nanging kanggo Jerman lan Prancis, kabeh ing daya padha dadi luwih gampang lan luwih kompak. Kanggo comparison, sampeyan bisa njupuk "Derflinger" lan "Putri Royal" - karo daya cedhak ing par (63 lan 70 kiloponies, mungguh), tanduran daya saka kapal Inggris ana 1,5 ewu ton luwih abot. Ing babagan volume sing dikuwasani pembangkit listrik, ana informasi babagan "Hindenburg" lan "Tiger" - kanggo Jerman, volume kompartemen karo boiler lan turbin yaiku 9849 meter kubik, lan kanggo Inggris - 15961 meter kubik, nalika tanduran daya "Macan" mung 1,18, XNUMX kaping ukuran Hindenburg.
        Kutipan saka Narak-zempo
        Lan padha sinau kanggo nggawe gearboxes kanggo mekanisme saka daya ing endi wae ing 30s, sawise nampa apa-disebut. unit turbo gear.

        Tegese, TZA muncul ing kapal ibukutha ing pungkasan Perang Dunia I. Ing Inggris - ing Hood, Jerman ngrancang nempatake TZA ing proyek kapal perang lan penjelajah perang sing janjeni.
  5. 0
    April 9 2018
    prayogi bilih Jerman enggal-enggal mangertosi bilih waja singa punika boten cekap.
    Nanging, padha ora bisa ngomong ngendi lan seng di tuduh sing kelompok.
  6. +4
    April 9 2018
    Salam, dear Andrey Nikolaevich! hi
    Minangka tansah kanggo materi lima eseman
    Aku bakal ngritik sethitik, nanging iki isih pendapat pribadi. Ing mratelakake panemume, iku ora tanggung bener kanggo mbandhingaké umur padha ing confrontation iki (Aku wis ngandika iki). Jerman padha nyekel lan padha mbangun battlecruisers sing wis nanggepi sing muncul karo Inggris. Sampeyan mbandhingake tetenger miturut taun. Nanging ing kasunyatan, ing kontras kanggo Lion Seydlitz dibangun, kang wis nampa waja ngalangi cukup kanggo counteract meriam 343-mm. Jerman wis nganggep artileri 280-mm ora cukup kanggo nglawan "kucing" sing wis tambah akeh ing pamindahan, nanging sejatine ora ana cara metu - proyek sabanjure isih ditindakake, amarga Jerman mung nambah pamindahan kanthi 3000 ton, amarga 300 mm waja muncul. Iki minangka respon kanggo kaliber Singa sing tambah. Lan ora comme il faut kantun taun financial, kang Seidlitz metu - jenis kompromi. Wangsulan nyata kanggo Singa yaiku Derflinger. Padha kudu dibandhingake.
    Iku kabeh sing dakkandhakake - oke, ayo ngomong, jinis kapal apa sing dikembangake, lan saben negara nggawe kapal sing dibutuhake saben taun, preduli (relatif) sing dibangun. Kajaba iku, kita nganggep ekonomi lan politik ing kalangan maritim utama. Iki katon nalika pambangunan kapal perusak sing padha, kapal penjelajah ringan, lapis baja ... Nanging pambangunan kapal perang sing tundhuk karo logika dhewe. Jerman miber liwat karo "Blucher" lan mutusaké kanggo stupidly njawab sawise kasunyatan. Dadi ternyata jawaban kanggo "-ibls" generasi pisanan yaiku "FdT", nyatane, jawaban kanggo trinitas kapindho yaiku "Moltke karo Goeben". skip taun fiskal amarga durung. siap jawaban nyata ing wangun cruisers karo 343mm artileri). Inggih, banjur Cherry ing jajan ing wangun project Derflinger - padha prayoga Seidlitz-jinis waja, nanging wis luwih kuat kanggo tahan tambah " Singa "305" tentara meriem. Malah generasi sabanjuré ("Makenzens"), Jerman ninggalake leladen lengkap "Derflinger" mung dening nambah kaliber artileri sabenere kanggo menehi hasil karo kapal karo 12 "artileri.
    Aku mbaleni, iki pendapat pribadi - iki carane aku ndeleng konfrontasi ing wektu iku ing battlecruisers antarane Inggris lan Jerman. Aku bisa salah, nanging aku menehi kritik kanthi logis Nyuwun
    hi
    1. 0
      April 9 2018
      Kutipan: Rurikovich
      Jerman wis nganggep artileri 280-mm ora cukup kanggo nglawan "kucing" sing saya tambah akeh ing pamindahan, nanging sejatine ora ana dalan metu - proyek sabanjure isih ditindakake, amarga Jerman mung nambah pamindahan kanthi 3000t, amarga sing 300mm waja katon

      Jerman ngetung ing Tambah ing nomer batang. Kekuwatan artileri dianggep cukup, nanging diputusake yen iki luwih apik tinimbang owah-owahan cepet ing rencana.
      1. 0
        April 9 2018
        Kutipan saka yehat
        Jerman ngetung ing mundhak ing jumlah batang.

        Yagene kudu nambah jumlah barel yen proyek dikembangake kanthi nambah kaliber sabenere kanggo nanggepi tampilan kapal sing luwih gedhe tinimbang "-iblas"? Mulane, padha njupuk sing ana lan mung nambah pangayoman. Ngirit wektu lan unit tambahan sing dilindhungi kanthi apik ing pungkasan ... Nyuwun
    2. 0
      April 10 2018
      Kutipan: Rurikovich
      Aku mbaleni, iki pendapat pribadi - iki carane aku ndeleng konfrontasi ing wektu iku ing battlecruisers antarane Inggris lan Jerman. Aku bisa salah, nanging aku menehi kritik kanthi logis

      Secara pribadi, angel kanggo aku ora setuju karo logika sampeyan!
    3. 0
      April 10 2018
      Aku setuju karo kesimpulan sing "Jerman padha nyekel munggah", Jerman miber karo "Blucher" lan mutusaké kanggo stupidly njawab sawise kasunyatan. wutah saka kaliber utama kapal Inggris ndadekake wong-wong mau dadi mungsuh serius kanggo Jerman, lan Mackensen lan Derflinger bakal ...
      1. 0
        April 10 2018
        ora bisa komunikasi, teks ora akurat
        1. +2
          April 10 2018
          Aku setuju karo kesimpulan sing "Jerman padha nyekel munggah", Jerman miber liwat karo "Blucher" lan mutusaké kanggo stupidly njawab sawise kasunyatan. wutah saka printah utama kapal Inggris dipeksa kanggo nindakake kapal luwih serius kaya Derflinger lan Mackensen. Nanging ana wayahe paling penting, mabur karo Blucher, padha "kenek" karo FdT, lan nyekel munggah karo LK Inggris, padha duwe. wiwitan sing luwih dhuwur, nyusul wong Inggris, amarga iki.
          Andrew, matur nuwun kanthi sanget!
  7. 0
    April 9 2018
    Kutipan saka arturpraetor
    Paling kamungkinan, padha ora bisa njupuk menara munggah pangkat ing ndhuwur sing ngisor - Aku ketemu luwih saka siji sebutno sing shooting kuwi nyebabake karusakan serius kanggo tutup ing gendheng saka menara ngisor, lan iki strictly dilarang kanggo murub ing kahanan kaya mengkono.

    Miturut cara, miturut Schultz, sing melu ing perang Jutland, kapal perang Hercules, kang lelayaran tanpa serangan mungsuh siji, wis karusakan pinunjul saka tumindak tentara meriem dhewe.
    1. 0
      April 9 2018
      rampung shooting
      1. +2
        April 9 2018
        He-he-he... isih cilik. "Ditembak" - iki:

        1943, LK "Richelieu" ing New York: asil tembak ing kapal RN sing mbombardir Dakar ing 1940. Ing menara sing munggah pangkat ana siji laras siap tempur No. 6: sing njero, jejer karo "tunggul". Ing trunks njaba No 5 lan No 8 - karusakan saka liners ing dawa 8 m, trunks dhewe abuh. Tong jero No.
        Kabeh karusakan iki dumadi ing tembakan pisanan kanthi hulu ledak lengkap. Barel No 7 lan No. Alesané iku desain pinter projectile AP, kang wis 8 growong ing sisih ngisor kanggo manggonke OV ana (yen perlu). Cavities iki ajeg ditutup karo tutup kuwat. Ing tes, kabeh dadi apik. Nanging ing tembak-tembakan sing sepisanan, tutupe ambruk lan pecahan-pecahan kasebut mabur ing rongga-rongga lan nusuk ing ngisor projectile sing ringkih. mabur langsung menyang kamar karo bahan peledak. Bahan peledak kanthi alami njeblug - langsung ing tong minyak. Dipuntembakaken Richelieu sakteruse saka turret gandhewo karo biaya suda, banjur rongga ing ngisor ABS kapenuhan semen, lan tutup diganti karo liyane awet.
        Alesan kanggo karusakan saka tutup ... Aku ketemu versi sing biaya saka jinis anyar, karo mesiu anyar lan luwih kuat, dilebokake ing cellars saka Richelieu, kang cepet-cepet ditarik saka Prancis, dibandhingake karo sing digunakake ing. tes.
        1. 0
          April 9 2018
          Moral - iku perlu kanggo pervert ing moderat aran Nggawe kapal sing kuat lan dilindhungi kanthi apik (ing watesan pamindahan), ora ana sing bisa dieksperimen karo artileri.
          Kutipan: Alexey R.A.
          Alesane yaiku desain proyektil AP sing licik, sing ana rong rongga ing sisih ngisor kanggo nyelehake OV ing kana (yen perlu)

          Lan dadi estetika favoritku "ganteng" apik "Richelieu"
          1. 0
            April 10 2018
            ya, Richelieu ganteng)))
            nanging sedih karo pangayoman ana.
  8. +2
    April 9 2018
    Matur nuwun! We look nerusake kanggo terus!
  9. +1
    April 9 2018
    ditunggu lanjutannya, matur nuwun sanget
  10. +1
    April 9 2018
    Matur nuwun kanggo artikel
  11. +4
    April 9 2018
    "Akeh penulis domestik, kayata B.V. Kozlov, V.L. Kofman, catheten kekuwatan longitudinal sing kurang saka bedhil kasebut, sing nyebabake defleksi laras lan getaran nalika dipecat, sing ningkatake dispersi cangkang.
    Properti barel sing diikat nganggo kabel iki dikenal minangka awal abad kaping 1900. G. Kaiser nyerat babagan iki ing buku "Desain tong bedhil rifled", 1934, lan V Schwinning ing monograf "Desain lan materi saka senjata laras senjata api", XNUMX
    Informasi yen tong minyak sing diikat nganggo kabel luwih entheng tinimbang tong diikat nganggo silinder iku salah. Iku 15-20 persen luwih entheng ("Kursus artileri
    Pengarang: D.E. Kozlovsky"). Punika tong minyak fastened dening autofrettage, ya, iku luwih entheng. Nanging teknologi iki durung ana.
    Mulane, transisi saka Inggris kanggo kaliber luwih diterangake dening kasunyatan sing ing 305 mm padha ora bisa éling Tambah dikarepake ing daya. Wutah biaya dibutuhake kanggo implementasine kanggo nambah dawa tong minyak. Nanging dawa tong minyak ora bisa ditambah tanpa wates, saka segi kekuatan lan dimensi sakabèhé. Sing luwih dawa tong minyak, sing luwih angel kanggo ngimbangi bedhil, sing luwih trunions kudu dipindhah maju, kang nambah ukuran turret, complicates panuntun dhumateng lan mekanisme loading, etc. Transisi menyang kaliber sing luwih gedhe mbantu ngatasi kontradiksi kasebut.
  12. +2
    April 10 2018
    Many thanks kanggo Andrei Nikolaevich kanggo seri paling menarik saka artikel!
    Kaping pisanan, bedhil 343-mm / 45 Mark V digawe kanthi cangkang 567 kg, lan kanthi cangkang kasebut dilengkapi karo superdreadnoughts seri Orion pisanan lan Battlecruiser Lion.

    Pranyata menarik .... mung pitungan nuduhake yen salvo sisih kapal perang Rusia "ing logam" pancen identik karo Orion ... sanajan ora ana sing nyebut kapal perang Rusia superdreadnoughts))))
  13. +2
    April 10 2018
    Aku ora ngerti, nanging misale jek sing idea desain Inggris umume bentenaken dening paradoks tartamtu. Ing sajarah pambangunan kapal militer ing Inggris lan peralatan militer umume, conto "imbang" ing syarat-syarat karakteristik arang banget - lan angel kanggo prédhiksi apa sing bakal dikorbanake lan malah luwih angel dingerteni kanthi jeneng apa ... Senadyan kasunyatan sing kanggo sisih paling kamulyan saka "Jeng saka segara" ora kualitas kapal lan daya ekonomi sejatine sifate - nyediakake paling tikel loro kaunggulan. Ora kebeneran yen sampeyan ora bisa ndeleng kapal pasca perang WB tanpa nangis. "Adat, Pak!" (karo)
  14. +1
    April 11 2018
    Matur nuwun kanthi sanget, Aku maca avidly kanggo informasi banget wicaksana ing bedhil lan meriam!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"