Saingan battlecruisers: "Moltke" nglawan "Singa". Ch 3

33
Ing artikel sing digawa menyang manungsa waé, kita bakal mbandhingaké kemampuan pertempuran saka battlecruisers Lion lan Moltke. Kaya sing sampeyan ngerteni, kapal perang ing taun-taun kasebut minangka gabungan kacepetan, kekuwatan artileri lan kekuwatan pertahanan, lan, kanggo wiwitan, kita bakal nyoba ngevaluasi kapal Inggris lan Jerman babagan konfrontasi antarane waja lan projectile.

Artileri lan waja

Sayange, penulis artikel iki ora duwe data rinci ing seng nembus waja 280-mm / 50 lan 343-mm / 45 bedhil, nanging Nanging, sawetara Serat bisa digambar tanpa wong. Sing ngerti, waja paling kandel saka Singa ana 229 mm nglukis (ora ngetang pangayoman saka menara conning), nalika Moltke wis 270 mm. Kanggo bedhil Singa 343mm sing nembak proyektil 567kg "ringan", kemampuan kanggo nembus waja Krupp 310mm kanthi jarak 10 yard, utawa meh 000 kbt, dituduhake. Recalculation miturut rumus Jacob de Marr tabet menawa 50 mm sabuk waja Moltke bakal pierced wiwit saka kadohan saka 270 kbt. Ing wektu sing padha, penulis ora bisa nemokake data sing diwilang babagan penetrasi waja bedhil Moltke, nanging, kaya sing wis dingerteni sadurunge, bedhil 62-mm / 280 Von der Tann sing rada lemah, miturut data Jerman, mesthine nembus 45 mm Krupp waja kanggo 200 kabel. Senapan Moltke nembakake proyektil kanthi kaliber lan bobot sing padha karo bedhil Von der Tann, nanging menehi kecepatan moncong sing luwih dhuwur 65 m / sec. Ing Pertempuran Jutland, Moltke pierced 25 mm waja Tiger saka kadohan saka 229 kbt, supaya ora dadi kesalahan gedhe kanggo nganggep sing bedhil bisa nembus 66-229 mm piring waja ing kadohan saka 235-65 kb.

Mangkono, kita koyone ndeleng paritas kira-kira Lion lan Moltke ing kemampuan kanggo mencet mungsuh kita. Nanging, 3-4 kaluwihan kabel saka Moltke ("zona invulnerability" ing sawetara 62-66 kabel, kang Moltke wis penetrates 229 mm waja saka Singa, lan Singa isih ora bisa mencet 270 mm waja saka Penjelajah linier Jerman) regane ora pati penting kanggo nduwe pengaruh nyata marang asil perang. Nanging, ing kasunyatan, kabeh luwih rumit.

Kasunyatane yaiku waja 270 mm ing Moltke nglindhungi bagean sing sempit (sanajan ditambah) ing sisih pinggir banyu - dhuwure 270 mm saka piring waja mung 1,8 m. Iki menehi perlindungan sing apik marang banjir. lan uga dilindhungi cellars tentara meriem saka seng nembus cangkang mungsuh, nanging ing sisih ndhuwur "Molte" mung 200 mm waja dilindhungi. Saka projectile sing pierced sabuk waja 200 mm, mobil, boiler, lan, ing kasunyatan, cellar meriem Moltke dilindhungi mung dening dek waja, kang wis 25 mm ing sisih horisontal lan 50 mm ing bevels. Nanging (teoretis!) Perlindhungan kasebut cukup bisa ditembus kanggo projectile 343-mm sing ditembus waja kanthi 62 kbt sing padha - nyusup sabuk waja 200 mm, mlebu ing jero kapal lan kenek dek utawa bevel.

Saingan battlecruisers: "Moltke" nglawan "Singa". Ch 3


Lan sanajan energi kinetik saka projectile ora cukup kanggo ngatasi alangan iki, iku bakal mbledhos langsung ing 25 mm utawa 50 mm plate waja, utawa ing wayahe ngatasi. Mesthine, ing kasus iki, projectile ora bakal mlebu ing jero mesin utawa kamar ketel kanthi wutuh, nanging mobil, boiler, lan liya-liyane. isih bakal kena pecahan cangkang lan waja dek. Ing wektu sing padha, projectile Inggris 200 kg pierced waja 567 mm, ing umum, ing kabeh jarak perang kepikiran - nganti 100 kbt. Mesthi, iki dudu asil tes, nanging mung pitungan nggunakake rumus de Marr, nanging perang ing Perang Dunia I kanthi konfirmasi kemampuan bedhil 343-mm kasebut.

Dadi, ing perang ing Dogger Bank, projectile Lion saka kadohan saka 84 kbt pierced unarmored geladhak saka Seydlitz (sing kalem mudhun, paling sethithik, nanging isih), lan banjur 230 mm barbet saka kaliber utama. menara. Proyektil Inggris mbledhos nalika ngliwati waja 230 mm, nanging ing wektu iku umume karakteristik artileri abot Inggris, ing kasus kita, penting yen Singa saka jarak 84 kbt ora mung nusuk lantai dek lan 230 mm. barbette, nanging uga nyebabake karusakan abot kanggo papan dilindhungi dening barbette - battlecruiser Jerman ana ing verge pati, siji hit dipatèni loro menara saka kaliber utama, nalika 165 wong mati.


Pukulan sing padha


Barbets lan menara kaliber utama "Moltke" nduweni proteksi 200-230 mm lan uga rawan. Akibaté, mesin, boiler, lan artileri saka Moltke sacara teoritis bisa ditabrak Singa ing jarak kira-kira 62-85 kbt. Mangkono, kajaba sing sempit 270 mm Strip sadawane waterline, waja Moltke ora nglindhungi bagean penting saka kapal saka kebak waja-tindik 343 mm Nihan. Nanging, iku kudu nyatet dhewe sing kasekengan kuwi saka Moltke kanggo tahan bedhil Inggris muncul mung sawise Peperangan Jutland, ing pungkasan perang, nalika Inggris ngembangaken kelas kapisan waja-tindik Nihan Greenboy.

Kasunyatan iku Inggris, wis diadopsi ultimatum-kuat 343-mm bedhil, ora keganggu kanggo nyedhiyani karo kualitas merata dhuwur waja-piercing Nihan lan nindakake iki mung saka pengalaman Jutland. Lan nganti saiki, amunisi Inggris saka jinis iki arang banget njeblug nalika ngliwati waja, lan iki akeh ngganti status perlindungan Moltke. Sawise kabeh, projectile sing mbledhos ing piring waja 200 mm terus pesawat mung ing wangun pecahan, lan 50 mm bevels lan 25 mm geladhak horisontal bisa uga nggambarake impact kuwi. Nanging, kanggo barbettes 203-230 mm lan menara Moltke, iki ora dadi masalah - ora ana proteksi ing mburi, lan dalane projectile, sanajan ing bentuk pecahan, nyebabake karusakan abot sing bisa ngancam kapal kasebut mati.

Umumé, njupuk menyang akun kuwalitas nyata Inggris 343-mm waja-tindik Nihan, bisa nyatakake yen waja vertikal saka Moltke ing kadohan perang utama (70-75 kbt.) Kanthi tingkat dhuwur saka kemungkinan bisa nglindhungi. kamar engine, kamar ketel lan cellars amunisi nalika kenek ing Papan, nanging ora nyedhiyani pangayoman kanggo menara tentara meriem lan barbets.

Nanging, "Singa" ing confrontation karo "Moltke" uga ora katon kaya ksatria invulnerable. Sabuk 229 m dhuwur 3,5 mm, digabungake karo dek lapis waja inch lan menara baterei utama 229 mm, bisa uga ora bisa ditembus kanggo cangkang Jerman ing 70 kabel lan ngluwihi, nanging 203 mm barbet ing jarak iki, bisa uga isih kaget. Masalah utama yaiku sabuk waja Lion ing area pipa pasokan busur lan menara buritan kaliber utama, sing diencerake nganti 102-127-152 mm. waja kuwi, ketoke, iki penetrated 280-mm meriam Jerman lan 75-85 kbt., Lan mung 152 mm pangayoman saka menara kapindho isih bisa Count ing repelling jotosan.

Akibaté, kaya ing kasus Moltke, waja vertikal Lion ora nyedhiyakake proteksi sing bisa dipercaya ing jarak perang utama (70-75 kbt.) Saka cangkang 280 mm saka kapal perang Jerman. Kaya battlecruiser Jerman, mesin lan kamar ketel padha dilindhungi kanthi apik, nanging artileri ora.

Mangkono, ing syarat-syarat kekandelan waja vertikal lan seng nembus waja bedhil, kita waca keseimbangn (sadurunge katon saka meriam Greenboy, sawise kang kapal Inggris gained kauntungan ketok), nanging kita kudu ora lali bab kuwi parameter penting minangka waja. efek saka cangkang. Lan luwih kuwat kanggo "koper" Inggris 567 kg, sing meh kaping pindho bobote 302 kg cangkang 280 mm Jerman. Tanpa mangu, projectile Inggris waja-tindik dilengkapi 18,1 kg lyddite sak bledosan bisa nimbulaké karusakan luwih saka Jerman, kang wis 8,95 kg TNT. Mesthi, massa mbledhos ing "greenboys" melorot (nganti 13,4 kg), nanging isih luwih gedhe, lan liyane, iki diimbangi dening seng nembus waja apik. Kanggo "Moltke" mung ana kauntungan ing jumlah bedhil saka kaliber utama (10 mungsuh 8), nanging loro barel tambahan iki, mesthi, ora bisa ijol kanggo daya saka 343-mm cangkang Inggris.

Kanggo waja horisontal, ing kene, umume, kedadeyan sing ala kanggo para penjelajah perang. Formal, loro geladhak karo kekandelan saka 25,4 mm saben ing Lion katon kaping pindho minangka apik minangka siji 25,4 mm ing Moltke, nanging ing laku loro padha ora alangi dipercaya kanggo cangkang abot. Kita bisa pirembagan bab sawetara pangayoman horisontal serius mung ing wilayah casemate Moltke, kang (saliyane kanggo 25 mm kelompok wojo ngisor) wis 25 mm "lantai" lan 35 mm "gendheng", kang, dijupuk bebarengan, digawe iku. bisa ngarep-arep kanggo terus 305 -mm meriam saka penetrating kelompok waja (malah ing wangun pecahan). Singa uga duwe bagean sing padha, ing jejere cerobong asep lan menara katelu - dek forecastle kenthel ana nganti 38,4 mm (nanging ora saka sisih menyang sisih). Ing tampilan ing ndhuwur, pangayoman horisontal saka kapal iki bisa dianggep kira-kira padha, nanging masalah saka battlecruiser Jerman ana disparity ancaman - cangkang 343-mm abot lan kuat nuduhke bebaya luwih gedhe kanggo geladhak saka Moltke saka. cangkang 280-mm sing relatif entheng saka Moltke kanggo "Layon".

Kajaba iku, kanggo loro kapal ana bebaya "gampang" seng nembus cangkang menyang barbettes bedhil kaliber utama. Kasunyatane yaiku yen barbet dhewe minangka pipa sing amba kanthi diameter nganti 8 meter utawa luwih, bobote gedhe banget - lan 4-5 barbet kasebut dibutuhake, miturut jumlah menara kaliber utama. Kanggo ngenthengake massa barbets, waja dibedakake digunakake - contone, ngelawan sisih, dilindhungi dening sabuk waja 200 mm, barbets Moltke mung 30 mm kekandelan, ngelawan sabuk ndhuwur 150 mm - 80 mm, lan ing ngendi. waja sisih iki ora dilindhungi barbettes - 200 mm. Iki logis ing pangertèn sing kanggo njaluk menyang pipo sumber projectile kudu ngatasi pisanan waja sisih, lan mung banjur waja saka barbette, nanging digatèkaké projectile bisa nggebug bagean "lemah" saka. barbette, ora punching Papan, nanging arep liwat kelompok.


Latihan artileri ing "Moltke"


Secara sakabèhé, bisa dikandhakake manawa para penjelajah perang saka jinis Lion padha luwih unggul tinimbang kapal Jerman saka jinis Moltke ing babagan rasio kualitas pertahanan lan nyerang. Kanthi tekane saka 343-mm Greenboy waja-tindik cangkang lengkap, kauntungan iki dadi meh akeh banget. Nanging malah ing kasus iki, tandhing karo Moltke tetep mbebayani kanggo battlecruiser Inggris - ana cukup panggonan banget ing nimbali saka Singa, ngengingi projectile 280-mm bisa nimbulaké abot, yen ora fatal, jalaran.

Kacepetan lan seaworthiness.

Kacepetan Moltke lan Singa dadi cukup iso dibandhingke, ing tes loro jinis kapal dikembangaké 27-28 knots, lan ing kasunyatan saka layanan - mbokmenawa Luwih kurang, nanging ing umum kinerja driving bisa dianggep kira-kira padha. Jangkoan Moltke lan Goeben rada kurang - 4 mil ing 230 knot tinimbang 17 mil ing 4 knot kanggo Singa. Ing Inggris tansah mbayar manungsa waé gedhe kanggo seaworthiness saka kapal, lan mulane iku ora ngageti sing Lion-kelas battlecruisers dadi ayu dhuwur-breasted (sanajan ... ing Inggris kudu wis ngandika - "beauties"). Ing wektu sing padha, penjelajah perang Jerman (lan Moltke ora ana sing istiméwa) biasane dianggep kurang. Nanging manungsa waé wis digambar kanggo indikator penting kanggo kapal perang minangka dhuwur saka sumbu bedhil relatif kanggo lumahing segara. Cetha yen bedhil sing luwih dhuwur, luwih angel ngisi banyu ing ombak. Kanthi pamindahan normal, sumbu bedhil Singa munggah ing ndhuwur garis banyu (wiwit saka busur, menara pisanan) kanthi 935 m; 16,75 m; 10 m lan 12,4 m Ing Moltke, masing-masing, 9.4 m, 7 m (loro menara "beam") lan buritan 10,4 m lan 8,2 m Mangkono, kita bisa ngomong yen miturut parameter iki, para penjelajah perang Jerman lan Inggris rada beda. . Ing tangan liyane, mesthi, dhuwur saka trunks ndhuwur segara ora mung parameter seaworthiness, iku penting kanggo menek ombak, etc. Ing Royal Armada seaworthiness saka "kucing Laksamana Fisher" iki Highly ngormati, padha nyatet mung sisih kuwat banget Rolling, amarga kang kapal iki ora dadi platform pertempuran stabil minangka bisa samesthine karo pamindahan sing. Minangka kanggo Moltke, penulis ora nemu informasi bab masalah karo seaworthiness kapal saka jinis iki. Kajaba iku, battlecruisers Jerman dibangun kanggo melu ing perang umum minangka swiwi-kacepetan dhuwur, lan ora kanggo nggunakake ing teater samudra remot, lan paling seaworthiness sing cukup kanggo operasi ing Segara Lor.

temonan

Kita wis biasa nganggep kapal-kapal Jerman ing jaman Perang Donya I minangka kendaraan tempur sing dilindhungi kanthi apik, lan pancen bener - ora ana wong ing jagad iki sing menehi perhatian marang proteksi kapal perang lan kapal perang kaya para insinyur lan tukang kapal Jerman. Padha nindakake proyek banget ing cilik saka Moltke, nanging isih kudu mangertos sing iki dirancang (lan banjur, karo asumsi tartamtu) kanggo tahan cangkang rolas-inch. Inggris, wis diuripake kanggo kaliber 343-mm, radikal malih ngganti aturan saka game - saka cangkang kuwi, pangayoman saka Moltke wis ora cukup maneh. Perang "Moltke" nglawan "Lyon" ana ing pangertèn lengkap saka tembung tandhing saka "eggshells bersenjata palu" lan, senadyan nimbali paling apik, "Moltke" ing perang kuwi wis luwih vulnerabilities saka "Singa". Nanging isih ora ana kaunggulan Absolute saka kapal Inggris: Moltke, kaya mungsuhé, wis kemampuan kanggo nimbulaké jotosan mortal ing Lion, iku mung sing battlecruiser Jerman kurang kasempatan kanggo nglakoni.

Kawigatosan ditarik menyang kacepetan kemajuan teknologi ing taun-taun kasebut. Kelas kapisan, ing wektu wiwitan construction, unequivocally battlecruiser paling Von der Tann ing donya wis mung glethakaken mudhun, ngiring dening rong kapal saka jinis Moltke, sapisan taun. Iku salinan apik saka battlecruiser Jerman pisanan, nanging yen Von der Tann ana kapal paling kuat saka kelas sawijining, Goeben wis Ngartekno rodok olo kanggo Lion, karo kang padha umur meh padha. Ing tembung liyane - kacepetan kemajuan kaya sing desain apik saka kapal paling apik ing donya dadi outdated ing sawetara rong taun!

Sinau critane ngrancang battlecruisers Jerman, loro cukup dingerteni, nanging kesalahane ora kurang apes bisa dibedakake saka iki. Kaping pisanan, ing Moltk, Jerman arep nyawiji kaliber utama karo dreadnoughts cocog, i.e. ketik "Helgoland" lan bakal dadi keputusan sing bener. Nanging sajrone ngrancang, dheweke ninggalake wolung bedhil 305 mm kanggo milih sepuluh bedhil 280 mm - miturut panemu taktis armada Jerman, kapal sing dimaksudake kanggo perang skuadron kudu bisa murub ing sawetara kapal mungsuh. ing wektu sing padha, lan kanggo iki, 10 bedhil luwih cocog, tinimbang 8. Ing wektu sing padha, panggunaan bedhil 10 305 mm minangka keputusan sing "abot" banget (ing bobot) lan ora ngidini cekap ngiyataken pangayoman saka kapal mangsa.

Nanging, minangka sejarah Perang Donya I ing segara ora bisa dipungkiri, konsep kasebut pancen salah - ing wektu sing padha, yen sampeyan entuk Moltke tinimbang 10 280 mm 8 sing kuat banget 305 mm / 50 bedhil, mula, ing syarat-syarat kuwalitas nyerang lan pertahanan, yen ora padha, banjur, paling, nyedhaki Lion. Nanging, Jerman mutusake yen "bakal nindakake" lan ninggalake bedhil 280-mm ing Moltk. Iki minangka kesalahan pisanan saka pembuat kapal Jerman.

Nanging, proyek Moltke mesthine ora dianggep gagal utawa salah: kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, wayahe laying kira-kira bertepatan karo wiwitan karya konstruksi ing British Indefatigable, sing ing kabeh babagan kalah karo gagasan paling anyar. " Aryan genius sing surem. Ing tembung liyane, laying mudhun Moltke (malah karo 280-mm bedhil), Jerman ora nggawe kesalahan, nanging wiwitan construction taun sabanjuré Goeben miturut project padha ora bisa dianggep minangka langkah tengen. Intine, Jerman kudu nggawe jinis Moltke lan Goeben sing padha, nanging nganggo bedhil 305 mm tinimbang 280 mm, utawa kudu dilebokake Goeben miturut proyek anyar. Padha ora, lan kanggo sawetara wektu pimpinan minangka battlecruisers ilang dening Jerman.

Dene Inggris, dheweke pancen nggawe kapal revolusioner. Laksamana lan perancang Inggris nyetel pathokan sing dhuwur banget: nambah kacepetan saka 25,5 nganti 27 knot, nambah kaliber bedhil saka 305 mm dadi 343 mm lan nambah kekandelan waja saka 152 mm dadi 229 mm. Iku pancene mokal kanggo pas kuwalitas kuwi menyang pamindahan witjaksono kanggo kapal perang modern, lan Inggris njupuk langkah unprecedented - Lion-kelas battlecruisers wis ing tataran desain nampa pamindahan luwih saka "analogues" - kapal perang Orion-kelas. Tanpa mangu-mangu, wis ing tataran saka tugas technical, kapal Inggris padha bentenaken dening boten seimbang kalebet kuwat saka senjata lan pangayoman, nanging kasunyatan saka prakara iku marang Jerman "mitra" karo 280-mm artileri, 229 mm saka. waja "kucing Admiral Fisher" padha, ing umum, cukup. Intine, masalah utama Singa yaiku yen Inggris ora bisa nglindhungi kabeh benteng lan barbettes menara kaliber utama kanthi waja kaya ngono - yen nindakake iki, armada Inggris bakal entuk pirang-pirang kapal penjelajah perang, sing bakal ditindakake. Moltke lan Goeben bakal dadi mangsa legal. Nanging, ing wong saka Singa, armada Inggris nampa seri kapal, sanadyan ora becik, nanging cukup nyukupi kanggo tugas.


Singa, Ratu Mary, Putri Royal lan Selandia Baru ing tatanan sing padha


Kepiye wong Jerman nanggapi?

Diterusake...

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. avt
    +3
    April 20 2018
    Kepiye wong Jerman nanggapi?
    Diterusake...
    A-a-a-a-! Dadi - "Derflinger" Lan babagan "Ersatz York" - "Mackensen" kanggo ngelingi, uga, paling ora babagan proyek kasebut?
    1. +4
      April 20 2018
      Kutipan saka avt
      A-a-a-a-! Dadi -,, Derflinger "!

      (meneng lan mesem)...
      1. +1
        April 20 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        meneng lan mesem

        Dheweke wis kesel banget nglirik ngguyu
    2. +1
      April 20 2018
      Kutipan saka avt
      A-a-a-a-! Dadi - "Derflinger"

      Ha wassat ! Pemuda Chukchi naif nglirik Seydlitz isih ana ing ngarep nglirik aran
      Yaiku, iki minangka jawaban kanggo munculé "kucing" Inggris. Senajan Jerman nggawe kesalahan karo GK, pangayoman saka mangsa Derflinger wis glethakaken ing. Aku mikir yen Andrey Nikolayevich sing dikasihi ora bakal mlumpat saka serigala siji iki lan mbandhingake karo sawetara "Putri Kraton" utawa "Ratu Maria" (aku sengaja ngowahi jeneng kasebut. aran )
      ombenan
      1. +1
        April 20 2018
        Kanggo iku, ing seri battlecruisers sabanjure, Inggris nggawe kesalahan karo leladen lan nggawe "gajah putih"
        1. +2
          April 20 2018
          Kutipan saka Nehist
          Kanggo iku, ing seri battlecruisers sabanjure, Inggris nggawe kesalahan karo leladen lan nggawe "gajah putih"

          Inggih, "Repulses" dilebokake ing taun kaping 15, malah sadurunge Jutland, minangka apogee doktrin Fisher "kacepetan iku persenjataan." Sanajan bedhil 381mm lan waja sisih 152mm pucet sadurunge perversion ing bentuk "Furies" kanthi pasangan sledgehammers 457mm kanthi kombinasi waja sisih 76mm. Nyuwun wong bodho
          Dadi papan kelairan gajah sing paling "ayu" yaiku Inggris ya ngguyu hi
          1. +1
            April 20 2018
            Kutipan: Rurikovich
            Sanajan bedhil 381mm lan waja sisih 152mm pucet sadurunge perversion ing bentuk "Furious"

            Sampeyan ngelingake aku babagan siji kasus nalika nyoba mbuktekake babagan konsep Furies. kapal pinter Nyuwun Kolega Andrey uga melu tumindak kasebut, dheweke ora bakal nglilani aku ngapusi.
            1. 0
              April 20 2018
              Kutipan saka arturpraetor
              Kutipan: Rurikovich
              Sanajan bedhil 381mm lan waja sisih 152mm pucet sadurunge perversion ing bentuk "Furious"

              Sampeyan ngelingake aku babagan siji kasus nalika nyoba mbuktekake babagan konsep Furies. kapal pinter Nyuwun Kolega Andrey uga melu tumindak kasebut, dheweke ora bakal nglilani aku ngapusi.


              Ana ngendi iki?
              1. 0
                April 20 2018
                Duc ing AH, EMNIP ing topik ngendi aku nerbitaké armada alt-Prancis. Wis suwe banget, aku lali rincian.
            2. 0
              April 20 2018
              Ya belay
              Kutipan saka arturpraetor
              Panjaluk kapal sing cerdas

              ngguyu
              Ora - kita, mesthi, kanggo hubungan sing nyenengake saka lawan jenis, nanging iki wis dadi hubungan sing angel (mung ora bisa diucapake - malah tembung biasa disensor)Nyuwun ... "Linear light cruiser" - kontradiksi wis ana ing tembung kasebut. Inggih, lan apa sing nuntun wong-wong sing nyoba kanggo mbuktekaken chicness saka konsep Furies, aku mung bisa guess.
              Secara pribadi, aku kanggo keseimbangan - (babagan kapal jaman artileri) kapal kasebut kudu duwe perlindungan saka bedhil kaliber dhewe, sanajan ora adoh. Paling ora. Kabeh distorsi liyane ing arah mudun utawa nambah siji saka paramèter utama ing beyo liyane ndadékaké kanggo boten seimbang kalebet lan langsung gawe katut macem-macem Watesan ing nggunakake kapal iki malah kanggo mecahaken masalah khas sawijining kelas.
              Aku mikir sampeyan, Artem, iku ora worth nerangake. Kajaba iku, ana akeh conto hi
              1. 0
                April 20 2018
                Jujur, aku isih ora ngerti konsep nggunakake Furies lan adhine ... Apa Admiralty dipandu sawise kabeh, sawise Jutland, dadi cetha yen waja weakened iku fatal.
                1. 0
                  April 20 2018
                  Kutipan saka Nehist
                  Jujur, aku isih ora ngerti konsep nggunakake Furies lan sedulure ...

                  Dhukungan pasukan entheng dhewe nglawan pasukan entheng mungsuh tanpa dhukungan, kapal penjelajah cahya sing gedhe banget. Kayane ngoyak laler nganggo buku tulis tinimbang koran lol
              2. 0
                April 20 2018
                Kutipan: Rurikovich
                Inggih, lan apa sing nuntun wong-wong sing nyoba kanggo mbuktekaken chicness saka konsep Furies, aku mung bisa guess.

                Iku prasaja - Fischer iku genius, lan yen mangkono - ora bisa nindakake apa-apa ala. Ya, Furies (utawa sistership - aku ora kasengsem ing wesi iki, pancen ora menarik kanggo aku) mesthine nuduhake awake dhewe apik, nyopir kapal penjelajah cahya Jerman kanthi lebar, minangka konsep sing cocog kanggo "kabeh wong. sapa sing kurang saka aku aku mbungkuk lan sapa wae sing luwih - aku mlayu".
                Kutipan: Rurikovich
                Secara pribadi, aku kanggo keseimbangan - (babagan kapal jaman artileri) kapal kasebut kudu duwe perlindungan saka bedhil kaliber dhewe, sanajan ora adoh. Paling ora.

                Duc lan aku sobsno kanggo padha tansah nganjurake. Lan kesandhung ana mung versi alternatif imbang saka battlecruiser Perancis karo 8 274-mm bedhil kanggo donya tekno-Fantasi karo Bias kuwat menyang urip nyata - Aku wani kanggo nyebut pikiran blasphemous sing iku luwih apik tinimbang Invincibles, utawa kaya sing , lan mbungkus munggah ... Inggih, ing proses diskusi, kita teka ing akale "Furies".
                1. 0
                  April 20 2018
                  Kutipan saka arturpraetor
                  Lan kesandhung mung versi alternatif sing seimbang saka battlecruiser Prancis kanthi bedhil 8 274-mm kanggo jagad tekno-fantasi kanthi bias sing kuat menyang nyata.

                  Katon kaunggulan "FdT" tinimbang "-ibl" ing urip nyata eseman nglirik
                  Kutipan saka arturpraetor
                  Inggih, ing proses diskusi, kita teka ing Furies sing cerdas.

                  Inggih, formal, ing kondisi becik (visibility banget, mungsuh ora ngluwihi paling kacepetan, artilleryman senior sarwa, mungsuh ora maneuver, mburu kanggo Mudhun cangkang siji) lan malah ing esuk, nalika kabèh dina iku ahead. , banjur "Furies" bisa uga ana ing mbukak Kanggo nguwasani Samudra Pasifik, apa benang minangka cruiser-raider cahya ... Nanging ing kasunyatan, kanthi massa macem-macem kejutan ing perang, minangka unit tempur, kapal iki ora pribadi kadhaptar dening kula negatif Begjanipun, Inggris padha cukup pinter kanggo ngerti iki Nyuwun
                  Kutipan saka arturpraetor
                  nyopir cruisers cahya Jerman karo broads sing, jenis becik saka konsep "saben wong sing kurang saka kula bends liwat lan saben wong sing luwih - aku mlayu."
                  1. 0
                    April 20 2018
                    Kutipan: Rurikovich
                    Katon kaunggulan "FdT" tinimbang "-ibl" ing urip nyata

                    Iku bab apa iku bab. Sanajan aku uga ora ngrancang ninggalake Inggris, sanajan ana pilihan - 8 305 mm utawa 12 234 mm ...
                    Kutipan: Rurikovich
                    Inggih, formal, ing kondisi becik (visibility banget, mungsuh ora ngluwihi paling kacepetan, artilleryman senior sarwa, mungsuh ora maneuver, mburu kanggo Mudhun cangkang siji) lan malah ing esuk, nalika kabèh dina iku ahead. , banjur "Furies" bisa uga ana ing Samudra Pasifik sing mbukak kanggo ngalahake benang apa sing diarani cruiser-raider ...

                    Mung ana rong perkara - tembak lan kenek wassat Furies duwe bedhil gedhe, ya, nanging ana sawetara sing bodho ... Ing kahanan iki, malah Indefatigable katon luwih nguntungake, amarga ana akeh bedhil utama, sanajan kekuwatane luwih murah. Sawise kabeh, cruiser karo sirah lan cangkang 305 mm bakal cukup, kok nglampahi dhuwit kanggo bedhil rampung monstrous?
                    1. 0
                      April 20 2018
                      Kutipan saka arturpraetor
                      Furies duwe bedhil gedhe, ya, nanging ana sawetara sing bodho ...

                      Sarujuk banget. Inggris, nalika ngrancang kapal pasca-Utlandia (sadurunge Washington), nganggep varian saka battlecruiser karo 6 barel bedhil utama (N-3) cacat amarga salvo inferior, kang digawe angel kanggo ngontrol geni. Lan kepiye 2 tong ing "volley" ... Nyuwun
      2. avt
        +1
        April 21 2018
        Kutipan: Rurikovich
        Seydlitz isih ana ing ngarep

        Ugh ing iki "Bokong" - padha "Moltke" nanging karo forecastle a. Lan "Derflinger" - nimbang! keprungu
        Kutipan: Rurikovich
        Senajan Jerman nggawe kesalahan karo Civil Code

        Inggih, miturut logika iki, padha langsung kudu
        Kutipan saka avt
        ,, Ersatz York "- ,, Mackensen"

        karo 350 mm sculpt liwat "Derflinger"
        1. +2
          April 21 2018
          Kutipan saka avt
          Ugh ing iki "Bokong" - padha "Moltke" nanging karo forecastle a. Lan "Derflinger" - nimbang!

          Eh, topi, "Seidlitz" babagan skema lan kekandelan leladen meh padha karo "Derflinger" belay
          Kutipan saka avt
          karo 350 mm sculpt liwat "Derflinger"

          350mm bedhil wis ngajokaken kanggo diinstal ing Lutzow karo Hindenburg. Nanging ing ndhuwur Reich Kapindho, karep nggodhok ora kurang saka ing Santa Barbara, amarga ing wektu nalika Bayern dirancang, battlecruisers karo 305mm bedhil utama dibangun. Mulane, Mackensen sacara fisik ora duwe wektu kanggo dadi sayap kacepetan dhuwur kanggo kapal perang kanthi artileri 380mm. Wis sejarah Nyuwun
          1. avt
            +1
            April 21 2018
            Kutipan: Rurikovich
            350mm bedhil wis ngajokaken kanggo diinstal ing Lutzow karo Hindenburg. Nanging ing ndhuwur Reich Kapindho, karep nggodhok ora kurang saka ing Santa Barbara, amarga ing wektu nalika Bayern dirancang, battlecruisers karo 305mm bedhil utama dibangun.

            Bisa uga, bisa uga ...... bisa uga liya - Jerman wis duwe produksi 12 inci, lan 350 isih kudu rampung nganggo amunisi geni. Dadi burghers diwilang lan mutusaké kanggo cepet sijine menyang operasi, sanajan karo 305 mm, nanging dina iki tinimbang karo 350, nanging sesuk.
            Kutipan: Rurikovich
            "Seidlitz" babagan skema lan kekandelan leladen meh padha karo "Derflinger"

            Iki "ramalan" iki bungled karo senjata "Moltke" ing siji salinan, kanggo persis padha alesan - kanggo cepet ngrampungake seri wis mastered, sanajan karo owah-owahan adhedhasar asil operasi. Yen sampeyan seneng, efek saka Produsèn, kang iku luwih gampang kanggo drive seri saka sijine model anyar menyang produksi. Dadi ing saindenging jagad, lan genius Teutonik sing surem ora ana sing istiméwa. Kosok baline, ngetang dhuwit kanthi pedantically lan monoton, padha kerja kanthi cepet.
            1. +1
              April 21 2018
              Kutipan saka avt
              Iki "ramalan" iki bungled karo senjata "Moltke" ing siji salinan, kanggo persis padha alesan - kanggo cepet ngrampungake seri wis mastered, sanajan karo owah-owahan adhedhasar asil operasi. Yen seneng, efek saka Produsèn, kang iku luwih gampang kanggo drive seri saka sijine model anyar menyang produksi. Dadi ing saindenging jagad, lan genius Teutonik sing surem ora ana sing istiméwa. Ing nalisir - pedantically lan monotonously ngetang dhuwit bisa ing jangkah dhewe

              Ya, Carcharadon. Ana sawetara bebener iki sad Saben taun, Jerman nyelehake siji battlecruiser, lan iki wis sistem. ya Mulane Seidlitz metu, bisa saingan karo "kucing" ing pertahanan, nanging kalah ing artileri, amarga ing wektu iku taun finansial luwih penting kanggo negara kanthi sakabehe. Nanging ing konteks kasunyatan sing Jerman nyekel munggah, opsi penengah iki ora bisa dianggep minangka Gagal, amarga utland mbuktekaken bener konsep Jerman - nomer cilik saka Unit luwih apik + karusakan saka Inggris ing bagean. Alas, bagean pisanan mlebu, nanging sing kapindho ora - uga, Inggris ora nglangi ing bagean ..... nuwun sewu, padha lunga. Salam "Magdeburg" nglirik prajurit ombenan hi
  2. + 11
    April 20 2018
    Siji-sijine penulis sing artikel sing dikarepake saben dina hi
    1. +7
      April 20 2018
      Sing mesthine. Kadhangkala situs kasebut ora bisa ditanggung saka crita kaya hood nunggang abang cilik ... Andrey nulis kanthi menarik lan wis nglumpukake materi sing apik.
  3. +2
    April 20 2018
    Kaya biasane, barang sing apik!
  4. +1
    April 20 2018
    Nanging sajrone ngrancang, dheweke ninggalake wolung bedhil 305 mm kanggo milih sepuluh bedhil 280 mm - miturut panemu taktis armada Jerman, kapal sing dimaksudake kanggo perang skuadron kudu bisa murub ing sawetara kapal mungsuh. ing wektu sing padha, lan kanggo iki, 10 bedhil luwih cocog tinimbang 8.


    Sawetara publikasi nulis manawa tembakan komparatif ditindakake ing Jerman. Ing wektu sing padha, ternyata bedhil 12 inci pisanan duwe resistensi nyandhang laras 30 persen tinimbang bedhil 11 inci. Uga, ora Panggonan pungkasan iki dikuwasani dening nomer meriam saben bedhil. Battlecruisers mesthine digunakake luwih aktif tinimbang kapal perang. Diputusake kanggo ninggalake bedhil 11-inch sing wis kabukten ing battlecruisers nganti bedhil 12-inch sing luwih dhuwur digawe.
  5. +1
    April 20 2018
    Artikel punika plus pesti! hi
    Nanging .... Aku wis mratelakake panemume babagan perbandingan "Moltke" lan "Singa" luwih saka sepisan ing komentar kanggo siklus iki lan aku nganggep ora bener. nglirik Kajaba iku, pasangan Moltke-Goeben dibangun kanthi dhasar konfrontasi nglawan kapal kanthi bedhil 12 ".
    Lan ing konteks artikel ora ana sing bisa diomentari Nyuwun ya Ing versi sing diusulake dening penulis, kabeh wis jelas eseman
    Salam hi
  6. +1
    April 20 2018
    Jujur, aku isih ora ngerti kenapa penulis mung nganggep cangkang APC 8 / 12crh. Where APC Mark Ia lunga?
    1. 0
      April 20 2018
      Amarga versi bedhil Singa ditembakake persis cangkang kasebut. Laion lan Orion hi
      1. 0
        April 20 2018
        Ya, aku kangen sing. "Layon" lan "Orion" lan "Conqueror"
  7. +1
    April 21 2018
    Jiwa mung ngaso ... Matur nuwun kanggo artikel kasebut lan diskusi sing akeh troll ora munggah.
  8. +3
    April 21 2018
    Sayange, penulis artikel iki ora duwe data rinci ing seng nembus waja 280-mm / 50 lan 343-mm / 45 bedhil.

    "Sacara teoritis, cangkang kasebut nusuk armor sabuk kandel 270 mm kanthi jarak 10 m kanthi sudut 800 ° antarane cangkang lan waja.
    Ing perang ing Dogger Bank, seng nembus 5 "lan 6" waja saka battlecruisers Inggris kacathet. Nyuwun
  9. +1
    April 21 2018
    Ngaturaken sugeng riyadi. Kanggo wong enom, iku. Prasaja lan dingerteni! Tanpa arep jero analisis sing dawa lan mboseni.!
  10. 0
    April 21 2018
    Kanggo "Moltke" mung ana kauntungan ing jumlah bedhil kaliber utama (10 vs. 8)

    Ing kapal, kabeh padha, mung 8 sing bisa njupuk, siji menara tetep ing sisih liyane.
    1. +2
      April 21 2018
      Kutipan: K-50
      siji menara tetep ing sisih liyane.

      Kabeh 10 barel ditembakake ing kapal - menara traverse duwe sudut sing winates kanggo ditembak ing sisih ngelawan (55 *), nanging kabeh 10 barel dipecat ing sisih. hi

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"