saingan battlecruiser. Seidlitz mungsuh Ratu Maria

48
Ing artikel sing digawa menyang manungsa waé, kita bakal mbandhingaké kemampuan saka Ratu Mary lan Seydlitz battlecruisers. Mbandhingake leluhur, kita singled metu gambaran saka saben battlecruiser ing artikel kapisah, lan banjur pengabdian artikel liyane kanggo mbandhingaké, nanging iki ora perlu ing cilik saka Seidlitz lan Ratu Maria. Kasunyatane yaiku loro kapal kasebut ora dibangun miturut proyek anyar, nanging minangka modernisasi sing luwih jero saka para leluhure, Moltke lan Lion. Mulane, kita ora bakal nggawe katrangan rinci, nanging mung fokus ing beda saka battlecruisers saka seri sadurungé.

Ing taun 1909, pamikiran angkatan laut Jerman nyedhaki konsep kapal perang sing cepet. 1909 Maret 26,5, kapten korvet Vollerthun presented memorandum kanggo sekretaris negara departemen angkatan laut (ing kasunyatan, mentri segara) Alfed von Tirpitz, kang mbatesi views ing pangembangan kelas battlecruisers. Ing dokumen iki, kapten korvet nggawe definisi sing jelas babagan pendekatan Jerman lan Inggris kanggo nggawe battlecruisers. Vollertun nyathet manawa kapal Inggris ora cocog kanggo perang baris - bedhil abot lan kecepatan super (27-178 knot) diraih amarga kelemahane armor sing ekstrem (XNUMX mm, miturut kapten korvet), mulane para penjelajah perang Inggris bisa kenek malah dening ora bedhil paling gedhe , lan ing kadohan gedhe. Ing wektu sing padha, para penjelajah perang Jerman wiwitane dirancang kanggo melu ing perang umum minangka sayap sing cepet. Njlèntrèhaké kapal Jerman lan Inggris saka kelas iki, Vollertun banget figuratively nyathet: "Pesawat perang Inggris nglawan kapal perang kita."

Vollertun nyumurupi pangembangan luwih lanjut saka kapal perang Jerman kaya ing ngisor iki: kapal kanthi pamindahan sing padha kudu dibangun nganggo kapal perang, sing bakal duwe kecepatan sing luwih dhuwur amarga artileri sing rada lemah, lan perlindungan kudu tetep ing tingkat sing padha. Utawa sampeyan kudu nggawe battlecruisers padha ing kekuatan lan pangayoman kanggo battleships, kang kacepetan luwih bakal kasedhiya amarga Tambah ing pamindahan. Kapten korvet pitados bilih prabédan 3,5-4 knots kanggo battlecruiser bakal cukup cukup (kaget, kasunyatan iku sabanjuré kapal perang Inggris misuwur Ratu Elizabeth dibangun kaya persis miturut instruksi Vollertun).

Ing wektu sing padha, memorandum nyathet yen, wiwit saka Von der Tann, para penjelajah perang Jerman dibangun kanthi prinsip sing rada beda - kanggo entuk kecepatan sing luwih dhuwur tinimbang kapal perang, dheweke wis ngrusak artileri lan perlindungan. Vollertun nganggep perlu banget kanggo ngalih menyang bedhil 305-mm (wolung tinimbang sepuluh bedhil 280-mm), nanging nyathet yen, kanthi njupuk waja kapal sing paling kuat ing negara liya, artileri 280-mm bisa uga cukup. .

Alfred von Tirpitz ora nuduhake pendapat saka kapten korvet. Miturut panemune, Jerman wis nemokake jinis kapal sing cocog lan ora ana sing kudu diganti. A weakening tipis saka persenjataan lan waja kanggo marga saka kacepetan karo pamindahan witjaksono kanggo kapal perang - sing becik sing kudu wis adhered kanggo.

Sajrone diskusi proyek battlecruiser anyar, loro inovasi sing menarik banget diusulake - transisi menyang menara telu-gun (bisa uga 305-mm) lan nyuda dhuwur saka dek lapis baja. Proposal pisanan ditolak kanthi cepet - spesialis sing tanggung jawab kanggo persenjataan ora nganggep menara telu bedhil sing cocog kanggo Kaiserlichmarine, nanging sing kapindho wis dibahas kanggo wektu sing suwe. Kasunyatane yaiku, kaya sing wis dakkandhakake ing artikel sadurunge, sabuk armor saka kapal perang Jerman Moltke lan Goeben ora seragam: ketebalan paling gedhe (270 mm) mung ing dhuwur 1,8 m, lan ing pamindahan normal 0,6 m. wilayah iki ana ing banyu. Mulane, bagean 270-mm saka sabuk waja protruded ndhuwur garis banyu mung 1,2 m, ing wektu sing padha, bagean horisontal saka dek waja dumunung 1,6 m ing sadhuwure garis banyu, yaiku 40 cm ing sisih pinggir. battlecruiser ditutupi mung 200 mm waja. Iki nggawe kerentanan tartamtu, lan liyane, ngedhunake dek bakal ngirit bobote (bevels bakal luwih cendhek). Nanging, iki uga kudu nyuda jumlah papan sing dipesen, sing pungkasane ditemokake ora bisa ditampa.

Varian karo papat kembar 305 mm menara dianggep sepisan maneh, nanging mung kanggo ndeleng yen panggonan kuwi ora bakal ngirit bobot dibandhingake limang 280 mm menara.



Tabungan, yen ana, mesthine digunakake kanggo nambah proteksi, nanging ternyata ora ana - massa gedhe saka menara 305 mm, digabungake karo kebutuhan kanggo "mulet" dek ndhuwur menyang buritan, ora nggawe panggonan seko wolung 305-mm bedhil liyane "cahya" solusi saka sepuluh 280 mm. Ing basis iki, artileri 305-mm pungkasanipun nilar.

Nalika ngembangake Seidlitz, von Tirpitz kudu nganggep aspek penting liyane - ing Juli 1909, von Bülow ninggalake jabatan kanselir, lan von Bethmann-Hollweg njupuk Panggonan, sing dibedakake kanthi propensity sing luwih gedhe kanggo nyimpen, saengga ora perlu kanggo Count ing mundhak serius ing biaya kapal. Nanging, von Tirpitz dimaksudaké kanggo nampa, saliyane kanggo jumlah sing diparengake, liyane 750 ewu kanggo yuta tandha dening langganan (penggalangan dana).

Minangka asil saka kabeh ndhuwur, kita mandheg ing kapal karo karakteristik kinerja saka Moltke, nanging karo waja Luwih meningkat. Pilihan kanggo nyelehake artileri ing bidang diametrical dianggep.



Nanging wong-wong mau ora gelem. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, ora ana rahasia kanggo Jerman yen siji sukses bisa njupuk loro menara Moltke ing mburi bebarengan, lan dheweke nganggep mbebayani banget kanggo mbukak loro menara busur kanthi risiko sing padha. Pungkasan, Seydlitz dadi salinan Moltke sing luwih gedhe, kanthi artileri sing padha, waja sing dikuatake lan tambah daya kendaraan supaya bisa nambah kacepetan 1 knot. Pamindahan normal kapal kasebut yaiku 24 ton, yaiku 988 ton luwih saka Moltke. Ayo ndeleng apa sing dibuwang.

Armament



Persenjataan Seidlitz, loro artileri lan torpedo, persis nyalin kapal saka jinis sadurunge (sepuluh bedhil 280 mm lan rolas bedhil 152 mm lan 88 mm, uga papat tabung torpedo 500 mm), supaya kita ora kita bakal njlèntrèhaké ing rinci maneh. Sapa wae sing pengin refresh memori bisa nindakake ing bagean sing cocog ing artikel kasebut. Battlecruiser Rivalry. Moltke vs Lyon. Nanging perlu kanggo mbenerake kesalahan apes sing wis crept menyang gambaran saka 280-mm / 45 bedhil - kanggo wong-wong mau ing kacepetan awal projectile punika 895 m / s, lan bener - 877 m / s.

Reservation

Skema pangayoman waja kiwa meh padha karo Moltke, supaya kita bakal matesi dhéwé mung njlèntrèhaké beda.



Kekandelan saka sabuk waja ndhuwur lan ngisor iki tambah lan gunggungipun (ing kurung - data Moltke) ing dhuwur saka 1,8 m - 300 (270) mm, banjur liwat 1,3 m kanggo ngisor piring waja, thinned kanggo 150 ( 130) mm. Kapindho, sabuk waja ndhuwur wis kekandelan saka 230 (200) mm. Terus menyang gagang, sabuk waja ndhuwur kasil diencerake nganti 120 lan banjur 100 mm (120-100-80 mm).

Dek waja ing sisih horisontal lan ing bevels wis 30 mm (25-50 mm). Bathuk lan tembok mburi menara dilindhungi dening waja 250 (230) mm, tembok sisih - 200 (180) mm, sheet sloping ing ngarep gendheng - 100 (90) mm, gendheng ing sisih horisontal. - 70 (60) mm, jogan ing bagean mburi - 50-100 (50) mm. Barbettes nampa 230 mm waja (ing Moltk, mung barbettes saka menara pisanan lan kaping lima wis pangayoman kuwi ing sisih madhep, mungguh, gandhewo lan buritan). Ing wektu sing padha, iku menara iki ing Seidlitz ing bagean barbette madhep menara conning (lan menara papat) wis waja suda kanggo 200 mm. Ing tembung liyane, barbettes menara pisanan lan kaping lima saka bedhil Seydlitz 280-mm nduweni pangayoman padha karo Moltke, liyane - 230 mm mungsuh 200 mm. Ing ngisor iki, ngelawan pangayoman waja 150 mm saka casemates, barbettes Seydlitz wis kekandelan saka 100 (80) mm., Luwih - padha 30 mm minangka Moltke.

pembangkit listrik

Saliyane perlu kanggo menehi ganti rugi kanggo nambah luwih saka rong ewu ton ing pamindahan, gawe kapal Jerman uga pengin nambah kacepetan kanggo 26,5 knots. (dibandhingake 25,5 knots "Moltke"). Kanggo iki kudu diinstal pembangkit listrik luwih kuat saka 63 hp. (marang 000 hp Moltke). Ing uji coba, Seydlitz tekan kacepetan 52 knot, kanthi daya maksimal 000 hp. Pasokan bahan bakar normal, kaya ing Moltke, ana 28.1 ton, nanging maksimal sing luwih gedhe - 89-738 ton. Nanging, sawetara Seidlitz cukup dibandhingake karo Moltke - contone, kanthi kacepetan 1 knot. diwilang iku 000 mil kanggo pisanan lan 3 mil kanggo kapal kapindho.

Seydlitz diprentahake kanggo pambangunan miturut program 1910, ditetepake tanggal 4 Februari 1911, diluncurake tanggal 30 Maret 1912, lan ditugasake tanggal 22 Mei 1913.


Battlecruiser "Seidlitz" rampung


"Ratu Maria"



Kaya Seidlitz Jerman, kapal iki dibangun miturut program 1910, lan iki glethakaken mudhun mung sasi mengko - 6 Maret 1911, dibukak 10 dina sadurungé (20 Maret 1912), nanging mlebu menyang mbangun 3 sasi mengko - ing. Agustus 1913

Bedane desain saka Lion lan Putri Royal, dibangun miturut program 1919, umume minimal. Saka sing katon, bisa dibedakake yen kabeh dek ramalan nampa kekandelan 32 mm (ing Singa, ramalan dadi 38 mm mung ing area cerobong asep lan menara katelu saka kaliber utama. ). Kajaba iku, superstruktur irung nampa waja anti-fragmentasi ing ngendi bedhil anti-mine dumunung - nanging jumlah total suda saka 16 dadi 14 lan ... iku kabeh. Oh ya, dheweke uga bali menyang panggonan tradisional kabin perwira ing buritan - diwiwiti karo Dreadnought, dheweke ditransfer menyang busur kapal, sing para perwira Royal armada ora seneng.

Ing wektu sing padha, Tambah ing pamindahan mimpin kanggo perlu kanggo nambah jembaré saka awak dening 152 mm nalika ngramut konsep padha. Kanggo njaga kacepetan kanthi pamindahan tambah nganti 27 ton, kapasitas pembangkit listrik ditambah saka 000 dadi 70 hp. Inggris ngarep-arep, amarga sasis sing luwih kuat, Ratu Mary bakal luwih cepet tinimbang sing sadurunge, nanging petungan kasebut ora kedadeyan. Ing uji coba, battlecruiser paling anyar saka Inggris ngembangake 000 knot kanthi daya 75 hp. cadangan bahan bakar ana 000 ton - normal lan 28,17 ton saka batu bara plus 83 ton saka lenga - maksimum, nalika sawetara ing 000 knots iki mestine 1 mil.

Ing tembung liyane, dening lan gedhe, Ratu Mary dadi kapal katelu ing seri Lion, nanging isih ana siji prabédan serius - senadyan kasunyatan sing desain bedhil 343-mm ora diganti, mekanisme feed dirancang kanggo. luwih abot 635 kg cangkang. Lan iki cukup Ngartekno nambah Kapabilitas saka kapal.

Perbandingan

Loro-lorone Seidlitz lan Ratu Mary nglajengake garis spesifik pangembangan jinis kapal perang Jerman lan Inggris. Jerman, duwe kesempatan kanggo mbangun kapal sing luwih larang lan gedhe, menehi pilihan kanggo pangayoman. Tambah ing kacepetan dening 1 knot, ketoke, amarga kasunyatan sing, miturut data Jerman, cruisers Inggris dibangun kanthi pangarep-arep tekan 26,5-27 knots, supaya nambah kacepetan saka 25,5 kanggo 26,5 knots. ketoke rampung sabdho. Kanggo Ratu Mary, battlecruiser iki, kanthi owah-owahan kosmetik ing waja lan kecepatan sing padha (dhuwur banget), nampa artileri sing luwih kuat.

Akibaté, "Seidlitz" lan "Ratu Maria" dadi "langkah ing panggonan." Ing artikel pungkasan, kita ngomong babagan kasunyatan sing bagean 270 mm saka sabuk waja Moltke ditembus dening projectile 567 kg saka bedhil 343 mm babagan 62 kabel. Seydlitz nambahake 30 mm waja, Ratu Mary nampa tambahan 68 kg kanggo saben projectile, lan minangka asil, cangkang Ratu Mary bisa nembus 300 mm Seydlitz waja ing padha 62 kbt. Apa sing diganti? Mung kasunyatan sing konco sabuk waja Moltke, kendaraan, boiler lan cellars artileri kapal padha dilindhungi dening 25 mm kelompok horisontal lan 50 mm bevels, nalika Seidlitz mung 30 mm bagean horisontal lan bevels. Sabuk waja ndhuwur lan barbettes 230 mm nglukis "ora terus" 343 mm meriam ing kabeh kadohan perang kepikiran.

Ing tangan siji, urip katon kanggo nyelehake kabeh ing panggonane. "Ratu Maria" lan "Seidlitz" ketemu ing perang ing Jutland, lan pisanan tilar donya, nampa 15-20 hits saka 280-305 mm meriam kaliber, lan mati banget, karo meh kabeh kru. Kapindho nampa 23 hits karo kaliber 305-381 mm lan siji torpedo, njupuk liwat 5 ton banyu, nanging isih tetep kumambang, sanajan ing kahanan kang ora ngepenakke. Akibaté, label "cangkang endhog bersenjata palu" "macet" ing battlecruiser Inggris, nalika survivability saka Seidlitz dadi omongan ing kutha ...


Rusak ing Peperangan Jutland "Seydlitz". Foto dijupuk saka cruiser "Pillau"


Tanpa mangu-mangu, tukang kapal Jerman ngutamakake perlindungan lan kelangsungan urip. Nanging sampeyan kudu ngerti yen skor kalah kanggo Inggris ing perang saka battlecruisers wis predetermined dening mung siji properti saka kapal Jerman, nyatane, ora langsung related kanggo desain sing. Kapal Inggris, minangka aturan, njeblug nalika kobongan ing barbettes lan kompartemen menara, dene sing Jerman ora. Alasane yaiku bubuk mesiu Jerman diobong kanthi merata sajrone geni - geni ngrusak kabeh pitungan menara, nanging ora ana bledosan, nanging bubuk mesiu Inggris njeblug.

Yen biaya bedhil Seydlitz rampung karo bubuk mesiu Inggris, kapal kasebut mesthi mati kaping pindho - ing perang ing Dogger Bank, nalika jarak 84 kbt. A projectile 343-mm nyuwil liwat 230-mm barbette lan ignited biaya - ing turret, kompartemen turret lan pipa sumber. Awak kompartemen isi ulang nyoba uwal kanthi mbukak lawang kompartemen reload menara jejer, nanging geni "mlebu" karo wong-wong mau, saéngga geni ngobong kompartemen menara loro-lorone.

Geni kasebut nyebul 6 ton bubuk mesiu, sumber geni lan gas panas "dhuwur kaya omah" njeblug saka loro menara kasebut, kaya sing diterangake dening saksi mata, nanging ... jeblugan ora kedadeyan. Nanging, ora dingerteni apa bilai kasebut bisa dihindari yen geni wis tekan ruang bawah tanah, nanging kahanan kasebut disimpen kanthi tumindak heroik saka mandor bilge, Wilhelm Heidkamp. Dheweke ngobong tangane, mbukak klep abang-panas kanggo mbanjiri ruang bawah tanah, minangka akibate ora ana gudang utawa panyimpenan torpedo sing cedhak. "Seidlitz" ora mati, nanging "mudhun" karo "mung" pati 165 wong. Manawi panjêr pêrang Jêrman gadhah wêdakakêna mesiu Inggris, mila 6 ton ing kompartemen turret badhe mbledhos, lajêng botên wontên kepahlawanan ingkang sagêd nylametake bala-bala meriem saking neraka murub.

Nanging, bok manawa kanggo Jerman, bubuk mesiu sing ora rentan kanggo detonation, supaya Seydlitz slamet. Lan iki piye wae retouched kasunyatan sing minangka asil mung siji hit saka kadohan saka 84 kbt. kapal nampa karusakan abot, minangka asil kang loro saka limang turrets kaliber utama dipatèni lan 600 ton banyu mlebu awak. Ing tembung liya, cangkang kapindho sing nyerang kapal kasebut nyuda paling sethithik 40% saka daya tempur.

Kaping pindho "Seidlitz" mati ing Peperangan Jutland, lan, maneh, ing awal banget. Lan wektu iki, projectile 343-mm pisanan sing nyerang kapal nyebabake karusakan sing signifikan, nanging ora kritis, nanging sing kapindho (jelas nomer apes kanggo Seidlitz) saka jarak 71-75 kbt. pierced 230 mm sabuk waja lan mbledhos sak wacana waja. pecahan pierced 30 mm piring waja saka barbette lan ignited papat biaya ing kompartemen reloading. Lan maneh kru nandhang losses abot (bagean pinunjul saka pitungan menara mati ing geni) lan maneh cellars kudu stoked. Nanging geni sing nyuwil metu ing kompartemen reloading ora pindhah menyang cellars (asil modernisasi sawise perang ing Dogger Bank) lan kapal, maneh, ora mati.

Ing wektu sing padha, artileri Seydlitz ketoke ora nyebabake karusakan sing signifikan marang Inggris. Iku kedaden sing ing wiwitan Perang Jutland, Seidlitz mung kudu nglawan Ratu Maria, lan, minangka adoh saka siji bisa ngadili, tandhing iki ora ing sih saka kapal Jerman. Resmi, Seydlitz ngetung papat, utawa bisa uga limang, karo cangkang 280-mm ing Ratu Mary, nanging bisa uga hits iki luwih akeh. Kasunyatan iku sumber biasane laporan papat hits ing Ratu Maria saka Seidlitz lan telu saka Derflinger, nanging iki menehi total mung pitung hits, nanging sumber padha pratelan sing Ratu Mary 15-20 cangkang kenek, lan loro saka loro battlecruisers kasebut ing ndhuwur, ora ana siji murub ing dheweke. Ing wektu sing padha, nganti dheweke mati, Ratu Mary ora menehi kesan saka kapal sing rusak, utawa paling ora rusak banget - ora bisa dingerteni manawa cangkang Seidlitz 280 mm kena pengaruh kemampuan tempur. Ing wektu sing padha, jumlah hits "Ratu Maria" ing "Seidlitz" dikenal persis - 4 cangkang. Lan efek saka wong-wong mau banget nyoto.

Nihan pisanan pierced sisih ngisor menara conning lan dipatèni panel distribusi busur, nemen ngancurake struktur sisih unarmored lan nggawe bolongan ing dek utama ukuran 3 dening 3 m. Liwat bolongan iki, banyu mlebu awak, kang (nganti pungkasan perang) banjir pos tengah "Seidlitz" lan cellars. Ora fatal, mesthi, nanging cukup nyenengake.

Proyektil kapindho - kita wis nerangake tumindake. Seidlitz nylametake rong perkara saka pati - bubuk mesiu sing ora rentan kanggo detonasi lan modernisasi kompartemen reloading, nglindhungi saka penetrasi geni menyang ruang bawah tanah (kaya sing sampeyan ngerti, salah siji saka rong rana lapis baja tansah ditutup - saka isi ulang kompartemen menyang pipa pasokan, utawa saka kompartemen sing padha menyang rong). Nanging ing kasus apa wae, salah siji saka menara iki rampung dipatèni, lan bagean pinunjul saka pitungan ilang. Iku uga ngremenaken sing kanggo numpes mesin lan boiler saka battlecruiser Jerman, Nihan Inggris kudu ngalahake persis waja padha - sisih 230 mm plus bevel 30 mm saka dek waja.

Nihan katelu - kanthi tegas, ora kena kapal, nanging njeblug ing banyu ing sisih pinggir. Nanging bahan peledak sing ana ing kono cukup kanggo nyebabake lapisan lapisan awak mbukak nganti 11 meter. Akibaté, ing ngarep bunker coal njaba lan bunker tambahan saka kompartemen XIII, uga tank gulung, padha banjir.

Nihan papat - minangka adoh minangka siji bisa ngerti, Nihan kenek prapatan saka 230 mm plate sabuk ndhuwur lan 150 mm casemate, dipatèni 150 mm gun No.. 6 saka sisih starboard. Proyektil kasebut nyebabake karusakan gedhe ing jero kapal, akeh sekat sing ditusuk dening serpihan.

Ratu Maria pungkasane dirusak, nanging kepiye? Konsentrasi geni saka loro battlecruisers, lan, miturut saksi mata, paling kamungkinan battlecruiser Inggris numpes dening 305-mm cangkang Derflinger. Lan padha akeh luwih abot (405 kg mungsuh 302) lan wis seng nembus waja Ngartekno luwih dibandhingake Seidlitz cangkang. Lan apa asil sing padha bisa digayuh yen Seidlitz terus njupuk piyambak karo Ratu Maria rada angel ngomong.

Senajan, mesthi, apa wae bisa. Kita ngandika sadurungé, tentara meriem saka battlecruisers Lion-kelas banget dilindhungi saka cangkang 280-m - waja 102-127-152 mm ngelawan barbets saka menara ora makili pangayoman dipercaya. Kasus anekdot nggambarake Muzheniki: ing perang ing Dogger Bank, waja 127 mm saka Lion ditembus saka jarak 88 kbt. 280-mm projectile ... sawise tiba ing banyu 4,6 m saka sisih kapal, ricocheted lan kenek piring waja. Lan, kanthi tegas, barbettes 203 mm saka menara Ratu Mary, ing prinsip, uga ditusuk kanthi cangkang Seidlitz.

Kesimpulan saka ndhuwur minangka nderek: kita wis wrote sing waja saka Lion lan Moltke ora nyedhiyani pangayoman kanggo kapal iki saka efek saka 280 mm lan 343 mm meriam saka mungsuh. Tanpa mangu, ing Moltke akeh luwih dilindhungi saka Singa, nanging isih nomer kerentanan kanggo Inggris 343 mm meriam luwih gedhe tinimbang Singa kanggo 280 mm, lan ing Kajaba iku, meriam abot wis impact wojo luwih. Kabeh iki ndadékaké kanggo kasunyatan sing Inggris ditarik ahead minangka battlecruisers sing, amarga, kabeh liyane padha (latihan kru), Singa duwe kasempatan luwih kanggo inflicted karusakan abot ing mungsuh.

Kanthi pasangan "Ratu Maria" lan "Seidlitz" ora ana owah-owahan. Punika dikenal sing pedhang njupuk precedence liwat tameng, lan mulane malah nambah sethitik ing firepower saka battlecruiser Inggris cukup imbang Tambah banget prayoga ing pangayoman saka kapal Jerman. Kaya ing kasus Moltke lan Singa, Ratu Mary dadi luwih kuwat tinimbang Seidlitz - perang siji-siji karo kapal iki agawe kanggo battlecruiser Jerman, sanajan ora duwe pengarep-arep.

Muga-muga!

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

48 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    April 25 2018
    materi sing apik banget.
  2. +1
    April 25 2018
    Kita ngenteni kelanjutane.
  3. avt
    +4
    April 25 2018
    Lures penulis kanggo "Derflinger" keprungu
    Akibaté, "Seidlitz" lan "Ratu Maria" dadi "langkah ing panggonan."
    apik Lan persis dening
    Nalika ngembangake Seidlitz, von Tirpitz kudu nganggep aspek penting liyane - ing Juli 1909, von Bülow ninggalake jabatan kanselir, lan von Bethmann-Hollweg njupuk Panggonan, sing dibedakake kanthi propensity sing luwih gedhe kanggo nyimpen, saengga ora perlu kanggo Count ing mundhak serius ing biaya kapal. Nanging, von Tirpitz dimaksudaké kanggo nampa, saliyane kanggo jumlah sing diparengake, liyane 750 ewu kanggo yuta tandha dening langganan (penggalangan dana).
    Minangka asil saka kabeh ndhuwur, kita mandheg ing kapal karo karakteristik kinerja saka Moltke, nanging karo waja Luwih meningkat.
    kalem mudhun kanggo pindhah menyang mesin luwih kuat.
    Ing tangan siji, urip katon kanggo nyelehake kabeh ing panggonane. "Ratu Maria" lan "Seidlitz" ketemu ing Pertempuran Jutland, lan sing pisanan tilar donya, nampa 15-20 hits saka 280-305 mm meriam kaliber, lan seda banget, karo meh kabeh kru ... Tanpa mangu-mangu, para tukang kapal Jerman nggatekake pangayoman lan kaslametan. Nanging sampeyan kudu ngerti yen skor kalah kanggo Inggris ing perang saka battlecruisers wis predetermined dening mung siji properti saka kapal Jerman, nyatane, ora langsung related kanggo desain sing. Kapal Inggris, minangka aturan, njeblug nalika kobongan ing barbettes lan kompartemen menara, dene sing Jerman ora. Alasane yaiku bubuk mesiu Jerman diobong kanthi merata sajrone geni - geni ngrusak kabeh pitungan menara, nanging ora ana bledosan, nanging bubuk mesiu Inggris njeblug.
    Lan mesthi
    Kendaraan tempur ora dadi elek, kru sing nyenengake luwih elek
    Jerman padha ora kanti awon dilatih Inggih, .... We are ngenteni "Derflinger" .... Aku ngandika - "Derflinger" !! keprungu Lan mesthi karo referensi kanggo "Ersatz York", sanajan padha ora malah sniff banyu.
    1. + 11
      April 25 2018
      Kutipan saka avt
      Nunggu "Derflinger"

      Coba yen sampeyan ngenteni - Aku nulis saiki, ngujo babagan hiasan saka pamikiran militer Jerman ... Aku malah ora ngerti (sadurunge Staff) karo omong kosong apa Jerman wiwit ngrancang Derflinger :))))
      1. avt
        +2
        April 25 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        lan ora ngerti (sadurunge Staff) karo omong kosong apa Jerman wiwit ngrancang "Derflinger" :))))

        Nalika dheweke kenal karo pilihan kanggo rancangan rancangan "North Carolina", dheweke uga .... sweated saka kasunyatan sing Yankees dicet - genius gloomy ngaso lan apa katon ing wesi. keprungu
        1. +6
          April 25 2018
          Kutipan saka avt
          Nalika dheweke kenal karo pilihan kanggo rancangan rancangan "North Carolina"

          Ya, saka Amerika sing bisa numpuk menara 203-mm ing 305-mm ("Kutukan saka wong kulit putih," minangka salah siji saka perwira angkatan laut ngandika), aku subconsciously ngarepake sembarang trik reged, supaya sketsa saka Northern Krali marani aku kanthi bungah :)))))
    2. +4
      April 25 2018
      Kutipan saka avt
      Lures penulis kanggo "Derflinger"

      Ha, carcharodon sedulur hi , Aku bener sing bakal ana "Seidlitz" karo siji utas loro "kucing" karo jeneng kraton. basa nglirik
  4. +4
    April 25 2018
    Sugeng rawuh, A.N. hi
    Yen kita tindakake logika iki, banjur dadi metu sing Jerman wis kaluwihan saka Singa amarga saka senjata kurang kuat dibandhingake karo Ratu Maria? Sawise kabeh, projectile abot menehi ganti rugi kanggo nambah ing kekandelan waja. opo
    Maneh - sejarah ora ngerti swasana subjunctive, amarga masalah Inggris karo bubuk mesiu minangka masalah Inggris. ya
    Durung dimangerteni kepriye tumindake "kucing" sing padha yen wong Jerman nglebokake "Bayerns" menyang Jutland. Nanging kita ngerti manawa Jerman, sanajan wektu sing cendhak, nanging slamet saka chumadans 381 mm saka Inggris kanthi proteksi "lemah" kanggo cangkang 343 mm. Sanajan ndeleng ndhuwur babagan sejarah.
    Seidlitz minangka salah sawijining kesalahan taktik, amarga wong Jerman wis ngerti babagan transisi menyang kaliber Inggris sing luwih gedhe, lan mesthine bisa ditindakake kanthi kesimpulan logis. sing Tambah prayoga ing pamindahan uga gawe katut tambah pesenan. Mulane, kanggo kapal gedhe kuwi, 11 "th shell wis catastrophically cilik. Lan wis ing kapal iki perlu kanggo ngalih menyang kaliber luwih. Senajan sampeyan uga diterangake sing "Santa Barbara" ing ndhuwur Kamentrian Naval Jerman. kang mimpin kanggo katon saka kapal karo 280mm bedhil tinimbang 305mm wis needed.
    PS Yen ya, yen mung ... "Zedlitz, sanajan setengah mati, meh ora nyusup menyang pangkalan .... Ora kaya "Ratu Maria".
    We look nerusake kanggo terus karo Carcharodon apik ombenan
    Sincerely, Andrey Nikolaevich hi
    1. +3
      April 25 2018
      Sugeng rawuh, Andrey!
      Kutipan: Rurikovich
      Durung dimangerteni kepriye tumindake "kucing" sing padha yen wong Jerman nglebokake "Bayerns" menyang Jutland.

      Elek :))) Lan apa sing ora dingerteni ing kene? Dheweke ngrebut cangkang 305 mm saka Lyuttsov lan Derflinger kanthi ora kuwat, lan 380 mm bakal dibakar.
      Kutipan: Rurikovich
      Nanging kita ngerti manawa Jerman, sanajan wektu sing cendhak, nanging slamet saka chumadans 381 mm saka Inggris kanthi proteksi "lemah" kanggo cangkang 343 mm.

      Apa sing kudu disalahake - kekurangan cangkang piercing waras Inggris. :)))
      1. +1
        April 25 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Apa sing kudu disalahake - kekurangan cangkang waja sing waras ing antarane wong Inggris

        Setuju yen iki masalah saka Inggris eseman Uga waja sing ora nyukupi lan bubuk mesiu sing mbledhos ...
        Aku ndeleng masalah saka Jerman mung ing kaliber baterei utama cilik saka mungsuh, mulane, ing bobot ngisor saka logam ing salvo lan kurang daya (fu, uga, istilah) saka cangkang. Mulane, kanggo konfrontasi sing nyukupi, dheweke kudu luwih akurat lan luwih cepet.
  5. +1
    April 25 2018
    Analisis banget (kaya biasane), nanging logika Jerman ora cetha banget. Kaliber ora tambah, wiwit 8x305mm padha ora luwih gampang (?) Saka 10x280mm (apa sampeyan pengin nyimpen dhuwit? :)), nanging ana bobot luwih kanggo simpul kacepetan (saka partners), sanajan Seydlitz ora bakal perang piyambak.
    1. +2
      April 25 2018
      Turret kanthi bedhil 305mm bobote 1,3 kaping luwih saka menara kanthi bedhil 280mm
      1. +3
        April 25 2018
        sing. bobot (8 kanggo 10) padha. Nanging salvo luwih gedhe (3200 kanggo 3000kg) Lan apa simpul kacepetan ekstra "ditandhani"? (kajaba bobot daya) Bakal bisa mlaku "ora luwih cepet tinimbang bruwang, nanging luwih cepet tinimbang pepadhamu" :)))
        1. 0
          April 25 2018
          Kacepetan ekstra ana ing kertas. Ing kasunyatan, Seidlitz lan Derflinger menehi 28 knot ing tes.
          Bobot 280mm proyektil 302kg, 305mm - 405kg. 100 kg nyebabake karusakan kanggo mungsuh iku masalah gedhe.
    2. 0
      April 26 2018
      Kutipan saka anzar
      Kaliber ora tambah, amarga 8x305mm ora luwih entheng (?) tinimbang 10x280mm (apa sampeyan pengin ngirit dhuwit? :)),

      Sing guyonan, sing Jerman ora weruh titik kanggo ngganti kaliber, amarga ora ana tabungan ing bobot. Saiki, yen ana tabungan ing bobot, banjur bakal dadi masalah liyane. Sing, ing wektu sing padha dianggep transisi kanggo 305-mm ora malah katelu, nanging telung puluh telu.
      1. +1
        April 26 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Sing, ing wektu sing padha dianggep transisi kanggo 305-mm ora malah katelu, nanging telung puluh telu.


        Ing wektu iku, kaya saiki, petungan teoretis banget populer. Loro bedhil 12-inch padha karo telung bedhil 10-inch ing syarat-syarat firepower sing. Dadi, wiwitane Jerman dadi juara (secara teoritis) kanthi 11 inci. Kajaba iku, padha duwe projectile semi-armor-piercing ora ala, karo 6 persen bahan peledak lan sekring telat. Iku pierced waja 140 mm nglukis, data ing jarak mbantah saka 9000 kanggo 11000 meter.
        Kaping pisanan, ing 1906-1907, padha wiwit ngembangaken telung bedhil 12-inch bebarengan karo dawa 40, 45 lan 50 kaliber. Cetha yen asil cepet ing kahanan kasebut ora bisa dipikolehi.
        1. +1
          April 26 2018
          Kutipan: 27091965i
          Loro bedhil 12-inch padha karo telung bedhil 10-inch ing syarat-syarat firepower sing. Dadi, wiwitane Jerman dadi juara (secara teoritis) kanthi 11 inci.

          Ngapunten, nanging ing kasus iki, 8 12-mm bedhil padha karo 12 280-mm, ngendi iku MediaWiki?
          Kutipan: 27091965i
          Iku pierced waja 140 mm nglukis, data ing jarak mbantah saka 9000 kanggo 11000 meter.

          Tegese, dheweke nembak 200 mm ing 65 kbt - iki Von der Tann, Moltke bisa luwih akeh :)
          Kutipan: 27091965i
          Kaping pisanan, ing 1906-1907, padha wiwit ngembangaken telung bedhil 12-inch bebarengan karo dawa 40, 45 lan 50 kaliber. Cetha yen asil cepet ing kahanan kasebut ora bisa dipikolehi.

          Nanging, kita entuk yen kita ngelingi saka taun apa Heligolands dilebokake :)
          1. 0
            April 26 2018
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk

            Ngapunten, nanging ing kasus iki, 8 12-mm bedhil padha karo 12 280-mm, ngendi iku MediaWiki?


            2 x 3 punika rasio 12 inci kanggo 10 inci, 2 x 2,5 punika rasio 12 inci kanggo 11 inci, yaiku, 8 x 10. Superiority amarga tingkat geni, Aku mbaleni, teori.
            Wiwit taun 1908, ana diskusi sing aktif babagan bedhil sing dipasang ing kapal gedhe. Sejatine, iku teka mudhun kanggo regejegan antarane admirers 305 lan 356 mm bedhil.


            Tegese, dheweke nembak 200 mm ing 65 kbt - iki Von der Tann, Moltke bisa luwih akeh :)


            Kualitas waja sing diprodhuksi minangka masalah sing rumit. Ana penilaian positif lan negatif babagan iki.

            Nanging, kita entuk yen kita ngelingi saka taun apa Heligolands dilebokake


            Aku wrote sadurungé sing nyandhang tong minyak pisanan Jerman 12-inch bedhil 30 persen luwih saka 11-inch bedhil, karo nomer padha nembak.
            Aku ora mikir iku sukses gedhe.

            Kabeh masalah waja, cangkang lan bedhil iki uga dianggep ing majalah meriem manca saka 1905 kanggo 1914, tegesé bagean angkatan laut.
  6. +3
    April 25 2018
    Andrei ora nyathet prabédan signifikan liyane.
    A forecastle luwih dikembangaké, kang, ing akeh cara, digawe iku bisa kanggo njaga buoyancy.
  7. +3
    April 26 2018
    Dear Andrey,
    menarik, artikel pinter +!
    1. 0
      April 26 2018
      Quote: Kanca
      Dear Andrey,
      menarik, artikel pinter +!

      Fenomena kertas ngerti-kabeh-kabeh kanggo wong))))
      1. +4
        April 26 2018
        Quote: Varna
        Fenomena kertas ngerti-kabeh kanggo wong

        Luwih grimis lan badut, dheweke bakal ngirim sawetara materi. Lan kita bakal ngrembug.
    2. 0
      April 26 2018
      Matur nuwun dear Valentine!
  8. +1
    April 26 2018
    Mung saka katrangan kasebut katon inferioritas nggunakake bunker batubara kanggo "proteksi tambahan". Penulis ora fokus banget ing babagan iki, nanging paling ora wong Jerman nalika Perang Dunia I cukup winates ing Wishlist amarga luwih becik ora ndemek batu bara ing bunker onboard - "supaya ora ngurangi jumlah perlindungan."
  9. +1
    April 26 2018
    Perbandingan apik.
    Siji-sijine sing ora ana yaiku perbandingan tingkat geni.
    Yen ing 2 menit Seydlitz ngirim bab 60 bêsik 280 mm meriam, lan mungsuh Ratu Mary 24 bêsik, banjur Seydlitz wis kaping pindho minangka akeh kasempatan kanggo mencet Doel.
    Tingkat geni sing dhuwur menehi keuntungan ing pungkasan zeroing, nalika artileri bisa tekan tingkat geni sing maksimal.
    Tingkat geni utamane penting nalika ditembak ing jarak sing cedhak - sing bisa nyebabake nasibe Ratu Maria.

    Ya - tanpa mangu, 280 mm cangkang kurang daya lan waja tumindak - kamungkinan nyebabake karusakan kritis kanggo bagean waja luwih murah tinimbang sing saka Inggris 343 mm meriam.

    Nanging ing wektu sing padha, lumahing gedhe saka battlecruisers ora duwe tingkat pangayoman dhuwur lan ngengingi cangkang 280 mm mesthi mimpin kanggo karusakan kanggo sistem kontrol, sumber daya, mekanisme got lan sistem extinguishing geni, banjir lan geni, kang suda. kemampuan saka battlecruiser Inggris kanggo perang kanggo survivability, mimpin kanggo losses gedhe saka kru, kang uga mengaruhi loro stabilitas pertempuran lan survivability saka kapal.
    Dadi, ing teori, kaliber 280 mm bedhil Jerman, kanthi tingkat geni kaping pindho, ing tabrakan karo battlecruisers Inggris, menehi sawetara kauntungan ing kemungkinan dadi sing pisanan nyebabake karusakan pertempuran lan ngremehake mungsuh. Nanging Inggris asring nyathet tingkat dhuwur saka geni lan akurasi ing awal perang lan drop ing akurasi saka battlecruisers Jerman nalika padha nampa karusakan (sistem panuntun dhumateng paling kamungkinan nandhang).
    Iku angel kanggo ngadili.
    Nanging aku bakal ngati-ati nalika ngevaluasi proyek Ratu Mary lan Seidlitz - ngelingi kemungkinan sing padha banget: kanthi kemungkinan gedhe kanggo nampa karusakan kritis kanggo Seidlitz saka hit pisanan saka cangkang 343 mm lan kemungkinan banget kanggo ngurangi efektifitas pertempuran Ratu Mary saka luwih akeh hits saka 280 mm cangkang.
    Apa jenis karusakan sing ditampa Ratu Mary ing perang pungkasan - kita ora bakal ngerti. Siji bab sing mesthi - barbettese ora bisa nahan hits.
    1. +1
      April 27 2018
      Kutipan: DimerVladimer
      Yen ing 2 menit Seydlitz ngirim bab 60 bêsik 280 mm meriam, lan mungsuh Ratu Mary 24 bêsik, banjur Seydlitz wis kaping pindho minangka akeh kasempatan kanggo mencet Doel.

      Kanggo jujur, Aku ora ngerti comparison :))) 3 babak saben menit kanggo Seidlitz, oke, nanging Inggris wis tingkat geni padha 2-3 babak saben menit. Nyatane, tingkat geni meh padha
      Kutipan: DimerVladimer
      Tingkat geni sing dhuwur menehi keuntungan ing pungkasan zeroing, nalika artileri bisa tekan tingkat geni sing maksimal.

      Lan kaliber sing luwih gedhe menehi akurasi sing luwih gedhe, yaiku, nyuda penyebaran, sing ora digatekake.
      Kutipan: DimerVladimer
      Dadi ing teori, kaliber 280 mm bedhil Jerman, kanthi tingkat geni kaping pindho

      Kang, sayangé, ora.
      1. 0
        April 27 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Kang, sayangé, ora.


        Bisa uga, amarga tingkat geni yaiku 1,5 putaran saben menit kanggo 343 mm, aku nemokake ing sumber sing ora bisa dipercaya:
        Senapan angkatan laut Mk V 13,5 inci yaiku bedhil angkatan laut Inggris kanthi kaliber 13 lan setengah inci (343 mm). Senjata iki dikembangake ing taun 1910 dening Armstrong-Whitworth. 13,5 "Mark V-jinis bedhil (10 bedhil ing limang menara loro-gun saben) padha bersenjata karo 12 kapal perang Orion, King George V, Iron Duke jinis lan (8 bedhil ing 4 menara) ing kapal perang cruisers "Lion", " Putri Royal", "Ratu Maria" lan "Macan". Tingkat geni, babak saben menit: 1,5 (ing sawetara sumber 1,5-2 tembakan / min)
        https://ru.wikipedia.org/wiki/13,5″_морское_оруди
        e_Mark_V - sumber Tony DiGiulian, Inggris 13.5"/45 (34.3 cm) Mark V(L) 13.5"/45 (34.3 cm) Mark V(H)
      2. 0
        April 27 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Kanggo jujur, Aku ora ngerti comparison :))) 3 babak saben menit kanggo Seidlitz, oke, nanging Inggris wis tingkat geni padha 2-3 babak saben menit. Nyatane, tingkat geni meh padha


        Ya, kira-kira 3 tembakan saben menit - saka endi tingkat rekor geni kasebut?
        Aku durung weruh nomer 3 kanggo bedhil iki ing ngendi wae ing sumber - sampeyan bisa nuduhake?
      3. 0
        April 27 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Lan kaliber sing luwih gedhe menehi akurasi sing luwih gedhe, yaiku, nyuda penyebaran, sing ora digatekake.


        Mung kanggo jarak adoh - lan sampeyan wis bola-bali nuduhake watesan kanggo Segara Lor ing jarak 8000-16000 m, lan kauntungan saka persis 343 mm bakal katon ing jarak 18000 lan ndhuwur. Sing. nalika energi kinetik saka projectile 280 mm, amarga rem ing atmosfer bakal suda.
        1. +1
          April 27 2018
          Kutipan: DimerVladimer
          Mung kanggo jarak sing adoh - lan sampeyan wis bola-bali nunjukake jarak 8000-16000 m kanggo Segara Lor

          Aku biasane nunjukake 70-75 kbt minangka jarak tempur utama, nyebarake bakal cukup signifikan. Miturut cara, kabeh sumber saka O. Parks lan luwih nyathet akurasi paling apik 343 mm dibandhingake karo Inggris 305 mm.
          Nanging babagan tingkat geni - aku njaluk ngapura. Aku elinga persis apa aku weruh nang endi wae, nanging aku ora bisa nemokake iku, yen aku ketemu, aku bakal supaya ngerti, yen ora, aku bakal mlebu kalah :))))
          1. 0
            April 27 2018
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Parkes lan luwih nyatet akurasi luwih saka 343 mm dibandhingake karo Inggris 305 mm


            Temtunipun - projectile abot + hukum fisika.
            Proyektil baterei pesisir US 406 mm, sajrone latihan, proyektil kapindho kena target - tongkang (mesthi ora bisa dipindhah) kanthi jarak 16 km - akurasi sing luar biasa. Iki tegese platform artileri sing stabil :)
          2. +2
            April 27 2018
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Miturut cara, kabeh sumber saka O. Parks lan luwih nyathet akurasi paling apik 343 mm dibandhingake karo Inggris 305 mm.



            Cangkang waja saka bedhil angkatan laut kaliber utama (saka kiwa menyang tengen): 343 mm Inggris ing pungkasan abad XIX (kapal perang Royal Sovereign), 305 mm model Rusia taun 1911 (kapal perang Sevastopol), 340 mm sampel Prancis taun 1912/ 1921. (kapal perang Brittany), 380 mm Jerman (kapal perang Bismarck), 460 mm Jepang (kapal perang Yamato), muatan bubuk 460 mm tembakan
            http://www.vokrugsveta.ru/vs/article/6528/
            Kanggo kejelasan :)
  10. +2
    April 26 2018
    Kapal Inggris, minangka aturan, njeblug nalika kobongan ing barbettes lan kompartemen menara, dene sing Jerman ora. Alasane yaiku bubuk mesiu Jerman diobong kanthi merata sajrone geni - geni ngrusak kabeh pitungan menara, nanging ora ana bledosan, nanging bubuk mesiu Inggris njeblug.

    Iku mung legenda kutha lawas, wis suwe dibuwang dening para ahli nanging urip maneh ing jaman forum lan Internet :)

    Cordite Inggris lan ballistite Jerman adhedhasar nitrogliserin lan nduweni sifat detonasi sing padha.

    Kajaba iku, loro pangobongan (Deflagration) lan bledosan (Detonation) iku siji lan reaksi oksidasi kimia padha, prabédan mung ing cara propagates reaksi ngarep. Difusi saka lapisan tetanggan utawa gelombang kejut sing ngompres zat kasebut menyang suhu kontak. Deflagrasi lan detonasi bisa ngliwati siji liyane (kadhangkala bola-bali). Iki tegese bubuk mesiu apa wae bisa njeblug. Lan sing disebut "kecenderungan kanggo njeblug" gumantung utamane ing fitur desain ruang bawah tanah lan piranti panyimpenan daya. Sing. carane cepet ing rong utawa kokora tartamtu tekanan lokal bakal tekan titik kontak.

    Lan pungkasane, aneh banget kanggo nyana kaluwihan sing katon saka rong ruangan sing kobong dibandhingake karo sing njeblug. Volume gas panas sing dibebasake ing pembakaran lan bledosan padha. Apa kejiret geni utawa cellar detonated bakal Smash kapal kanggo smithereens merata uga.

    Nanging yen ora, aku seneng artikel kasebut, terusan sing apik. Matur nuwun!
    1. 0
      April 26 2018
      Kutipan saka: Saxahorse
      Iku mung legenda kutha lawas, wis suwe dibuwang dening para ahli nanging urip maneh ing jaman forum lan Internet :)
      Cordite Inggris lan ballistite Jerman adhedhasar nitrogliserin lan nduweni sifat detonasi sing padha.


      Iki dudu legenda kutha utawa malah desa, nanging ana sing nyata.

      Kajaba iku, loro pangobongan (Deflagration) lan bledosan (Detonation) iku siji lan reaksi oksidasi kimia padha, prabédan mung ing cara propagates reaksi ngarep.


      Bedane ing tingkat kobong bubuk mesiu isih beda banget. Iku siji bab sing mesiu prasaja, nanging Burns tanpa detonation, lan iku cukup bab liyane yen ignited mesiu njeblug nalika digawe panas kanggo suhu tartamtu.
      1. 0
        April 26 2018
        Sampeyan bisa njlentrehake apa sing sampeyan maksud?
        Aku ngerti yen kacepetan ngarep detonasi yaiku 5 km / s, kacepetan kobong bubuk mesiu ing lapisan yaiku 8 mm / s, nanging ing wektu sing padha, 0.06-0.001 detik digunakake kanggo tembakan, yaiku reaksi ngarep. gerakane luwih cepet saka 80 kanggo 800 m / s. Ora ana papan gratis 800 meter ing rong ruangan. Ing pungkasan, apa sampeyan peduli sepira cepet cellar bakal jotosan? :)
        1. 0
          April 27 2018
          Kutipan saka: Saxahorse
          Sampeyan bisa njlentrehake apa sing sampeyan maksud?
          Aku ngerti yen kacepetan ngarep detonasi yaiku 5 km / s, kacepetan kobong bubuk mesiu ing lapisan yaiku 8 mm / s, nanging ing wektu sing padha, 0.06-0.001 detik digunakake kanggo tembakan, yaiku reaksi ngarep. gerakane luwih cepet saka 80 kanggo 800 m / s. Ora ana papan gratis 800 meter ing rong ruangan. Ing pungkasan, apa sampeyan peduli sepira cepet cellar bakal jotosan? :)


          Bubuk mesiu Jerman mung diobong nalika diobong:

          10 Pukulan kaping pindho. A projectile 43-mm saka Singa saka kadohan saka watara 343 m (15 cab.) Nimbulaké karusakan gedhe, penetrating kelompok ndhuwur ing buritan. Kabin mburi para perwira, kamar pendhapa lan kabeh sing ana ing cedhak lokasi bledosan dirusak. Banjur projectile nggebug barbette turret mburi, pierced tembok barbette kandel 500 mm lan, njeblug sak seng nembus liwat waja barbette, nyeret pecahan abang-panas lan pecahan waja menyang kompartemen kerja saka turret.

          Pecahan kasebut nyusup pipa feed lan ngobong sawetara biaya utama lan tambahan sing ana ing kono. Lampu kilat nyebabake biaya ing kompartemen pertempuran menara, ing elevator ngisor lan kompartemen reloading menara, lan geni nembus rong pangisi daya. Ignition saka biaya ing wiwitan relatif alon, banjur kumelun saka biaya kobong ing kamar kerja wiwit nembus menyang kompartemen reloading siji dek ngisor. Kru kompartemen reload menara mburi mbokmenawa nyoba uwal liwat lawang ing bulkhead, sing mimpin menyang kamar turret jejer. Nalika lawang dibukak, biaya ing kompartemen transfer murub lan geni saka biaya kobong ditransfer menyang biaya ing pangisi daya lan kompartemen transfer.

          Ing wektu sing padha, geni nembus menyang mburi menara linearly munggah pangkat lan ignited nomer akeh biaya ana, uga ing rong pangisi daya, ing kompartemen kerja lan gelut. Mangkono, 62 biaya lengkap (utama lan tambahan) diobong rampung. Geni ngobong 6 ton bubuk mesiu. Kolom geni lan gas "dhuwur kaya omah" wungu saka loro menara mburi lan ngetokake kumelun ireng sing kandel. Telpon menara ora dijawab. Segara geni mangan 165 wong, 159 mati langsung.


          nalika mesiu Inggris, digawe panas kanggo suhu tartamtu, mbledhos.
    2. +1
      April 27 2018
      Kutipan saka: Saxahorse
      Lan pungkasane, aneh banget kanggo nyana kaluwihan sing katon saka rong ruangan sing kobong dibandhingake karo sing njeblug. Volume gas panas sing dibebasake ing pembakaran lan bledosan padha. Apa kejiret geni utawa cellar detonated bakal Smash kapal kanggo smithereens merata uga.

      Volume bisa uga padha, nanging wektu kanggo volume iki diparengake beda. Ing siji kasus, tekanan sing ndadékaké detonasi bakal tekan, ing kasus kapindho, ora
      Tingkat kobong lan volume pembakaran minangka faktor penentu. Lan kemurnian bahan peledak penting banget, luwih akeh impurities, luwih dhuwur kemungkinan detonasi.
      Aku ora kenal karo sifat detonasi kanthi kabar angin, amarga ana hubungane karo mesin bahan bakar padat, tugas utama yaiku ora nggayuh tekanan detonasi sajrone pembakaran :) Lan kosok balene - ana kamar lapis baja lan kaca antipeluru sing kandel. kanggo tes ing laboratorium.

      Miturut cara, ing WWII, tank M4 beda-beda amarga kru bisa ndhelikake ing ngisor tank sing kobong - amunisi kasebut ora njeblug. mlayu saka tank ing geni.
      1. +1
        April 27 2018
        Kutipan: DimerVladimer
        Volume bisa uga padha, nanging wektu kanggo volume iki diparengake beda. Ing siji kasus, tekanan sing ndadékaké detonasi bakal tekan, ing kasus kapindho, ora
        Tingkat kobong lan volume pembakaran minangka faktor penentu.

        Setuju yen tingkat kobong cordite lan tingkat kobong ballistite kira-kira padha. Nanging volume bisa beda-beda, nanging iki minangka pitakonan babagan desain situs bledosan.

        Kutipan: DimerVladimer
        Miturut cara, ing WWII, tank M4 beda-beda amarga kru bisa ndhelikake ing ngisor tank sing kobong - amunisi kasebut ora njeblug. mlayu saka tank ing geni.

        Iki tegese M4 duwe kabeh tangki bahan bakar ing kompartemen mesin lan dipisahake saka kompartemen pertempuran kanthi bulkhead lapis baja. Beda karo T-34. Yen cangkang Amerika disiram bahan bakar diesel lan diobong, bakal njeblug kaya Soviet. :)
        1. +1
          April 28 2018
          Kutipan saka: Saxahorse
          Iki tegese M4 duwe kabeh tangki bahan bakar ing kompartemen mesin lan dipisahake saka kompartemen pertempuran kanthi bulkhead lapis baja. Beda karo T-34. Yen cangkang Amerika disiram bahan bakar diesel lan diobong, bakal njeblug kaya Soviet. :)


          Nalika cangkang ing M-4 kenek geni - mung snorted - lan sing lungguh ing ngisor tank krungu cangkang ricocheting nang tank - nanging ora ana detonation.

          Kutipan saka: Saxahorse
          Setuju yen tingkat kobong cordite lan tingkat kobong ballistite kira-kira padha. Nanging volume bisa beda-beda, nanging iki minangka pitakonan babagan desain situs bledosan.
          Aku setuju.
          Nanging pemanasan bisa nyebabake dekomposisi lan owah-owahan sifat, amarga detonasi diukur ing suhu biasa - indikator tabular padha. Nalika digawe panas, siji bledosan bisa njeblug ing meksa ngisor - i.e. dadi kurang stabil.
          Sayange, aku ora eksperimen karo bahan peledak - mung karo bahan bakar padat.
          Nanging aku ngerti prinsip.
          Aku percaya yen bahan peledak Inggris duweni luwih akeh impurities utawa dadi kurang stabil nalika digawe panas, sing nyebabake detonasi saka geni.
          Ing kasus apa wae, aku njupuk topi menyang ahli kimia Jerman - dheweke nylametake akeh nyawa para pelaut kanthi ngembangake propelan sing ora njeblug iki.
          1. 0
            April 28 2018
            Kutipan: DimerVladimer
            Nalika cangkang ing M-4 kenek geni - mung snorted - lan sing lungguh ing ngisor tank krungu cangkang ricocheting nang tank - nanging ora ana detonation.

            Opps! Sing. malah cangkang dhuwur-mbledhos lan waja-tindik mung mlumpat ing sadawane tembok nang awak kaya ing buku komik klasik? ;)

            Kutipan: DimerVladimer
            Nanging pemanasan bisa nyebabake dekomposisi lan owah-owahan sifat, amarga detonasi diukur ing suhu biasa - indikator tabular padha. Nalika digawe panas, siji bledosan bisa njeblug ing meksa ngisor - i.e. dadi kurang stabil.

            Sorry, nanging iki yen dadi panas alon. Asil saka pasukan geni bledosan liwat bolongan tengen menyang rong temen beda. Iki diarani ignition of charges amarga impact, nanging ora dadi panas.

            Miturut cara, Wigati dicathet menawa cordite "rawan detonasi" iki ora njeblug nalika ditembak.
    3. +1
      April 27 2018
      Kutipan saka: Saxahorse
      Iki tegese bubuk mesiu apa wae bisa njeblug.

      Ya. Mung ing kene cordite Inggris bisa njeblug, ditumpuk ing tumpukan ing hawa seger. bubuk mesiu Jerman ora ngidini dhewe kaya iki
      Kutipan saka: Saxahorse
      Lan pungkasane, aneh banget kanggo nyana kaluwihan sing katon saka rong ruangan sing kobong dibandhingake karo sing njeblug. Volume gas panas sing dibebasake ing pembakaran lan bledosan padha. Apa kejiret geni utawa cellar detonated bakal Smash kapal kanggo smithereens merata uga.

      Nanging, bubuk mesiu sing diobong ing menara Seydlitz mung nyebabake karusakan ing menara Seydlitz, lan ora liya.
      1. 0
        April 27 2018
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Ya. Mung ing kene cordite Inggris bisa njeblug, ditumpuk ing tumpukan ing hawa seger. bubuk mesiu Jerman ora ngidini dhewe kaya iki

        Pembakaran spontan saka cordite sing ora sopan kanthi cepet diurai nyritakake kualitas komposisi bubuk tanpa asap Inggris sing pisanan. Nanging iki ora relevan karo diskusi kita. Ratu Mary ora njeblug ing pelabuhan, ta?

        Kecenderungan bubuk mesiu kanggo njeblug mesthi katon langsung. Massa nyuwek trunks sanalika sawise perang pisanan. Kanggo ora ketompo carane dijupuk saka mriem karo daya lengkap mriksa mesiu karo meksa cedhak maksimum bisa.

        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Nanging, bubuk mesiu sing diobong ing menara Seydlitz mung nyebabake karusakan ing menara Seydlitz, lan ora liya.

        Tuduhan ing Seydlitz diobong ing pipa lan koridor, ing ngendi ana akeh papan lan asring ana dalan sing mbukak. Yen bubuk mesiu duwe ruang kanggo nggedhekake, bakal kobong; yen ora ana, bakal njeblug. Ing Lion, dening cara, pipo uga burned, lan boten .. Ing paling cordite padha ora detonate. Mung bulkheads padha abuh.

        Cellar minangka crita sing beda banget. Inggih, 20 ton bubuk mesiu ora bakal metu saka rong liwat sepasang bolongan ventilasi ing 0.06 detik .. Luwih tepat, bubuk mesiu bakal metu, nanging bakal njupuk karo paling saka struktur lingkungan. Apa njeblug utawa ora, karusakan bakal tetep gedhe.
  11. +2
    April 27 2018
    Klik ing kene.
  12. 0
    April 27 2018
    Kutipan: NF68
    nalika mesiu Inggris, digawe panas kanggo suhu tartamtu, mbledhos.

    Iki metu saka pitakonan. Penyebab jeblugan (detonasi) dudu suhu nanging tekanan.
  13. 0
    April 28 2018
    Matur nuwun kanggo terusan menarik saka siklus. Dijogo!
  14. +1
    2 May 2018
    Kok ora ana sing nggatekake siji fakta. Ing Jutland, QUEEN MARY lan INDEFATIGEBL tiwas ing perang para penjelajah perang. Nihan Jerman saka DERFLINGER lan TANN kena ing sudut sing luwih obtuse, yaiku penetrasi waja cangkang luwih dhuwur. Kaping pisanan, kabeh kapal Jerman, kajaba TANNA, nembak jumlahe, diwiwiti saka LION sing utama, nanging amarga kapal Inggris nyusul kapal Jerman, sudut kontak antarane cangkang Jerman lan armor Inggris cukup landhep, tegese waja. seng nembus kurang. Logis, TANN mesthine njupuk ing urutan kaping lima ing N. ZEALAND, nanging wiwit njupuk ing enem, kang tegese amba saka patemon cangkang dadi luwih kethul, lan seng nembus waja apik. DERFLINGER pisanan murub ing kaloro - P. ROYAL lan ora bisa ngrusak kanthi serius - sawise kabeh, cangkang kenek ing sudut akut, nanging sanalika geni ditransfer menyang kapal katelu - K. MARY lan amba dadi luwih kethul. , wong Inggris kasebut dicemplungake sajrone 6 menit. Yen nomer papat ing rangking MOLTKE, sing nggayuh nomer papat ing rangking MAcan ing 12 menit kanthi 9 cangkang, nembak nomer lima ing rangking N. ZEALAND, ing ngendi sudut impact bakal luwih tumpul, banjur N. ZEALAND mesthi bakal dicemplungake sanajan nganggo cangkang kaliber cilik ing 280 mm. Nah, sinking INVINCIBLE minangka konfirmasi iki. Ing kana, sudut impact meh 90 derajat lan Jerman duwe 4 menit kanggo nglelebke. Aku bisa nganggep yen Jerman murub ing kapal perang Inggris, njupuk countdown ora saka sirah kapal, nanging saka kapal pungkasan, banjur asil confronting antarane battlecruisers bakal beda. Inggris mesthi bakal kelangan INDEFATIGEBL, N. ZEALAND, K. MARY lan bisa uga TIGER.
  15. 0
    2 May 2018
    Aku elinga yen ing "Koleksi Angkatan Laut" majalah "Modeler-Constructor" sing misuwur, salah sawijining kekurangan para penjelajah perang Jerman yaiku kemacetan karo artileri kaliber medium lan tabung torpedo.
    Ing siklus iki, penulis topik iki ora ndemek babar pisan. Apa bedhil 150-mm nggawe paling ora siji dijupuk ing Jutland utawa perang liyane?
    1. 0
      Juli 21 2018
      Mesthine, EM nyerang kaping pirang-pirang, lan artileri 150mm ora tetep utang.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"