Keprigelan anyar, topik lawas: Departemen Luar Negeri maneh nudingake ora bisa ditampa saka kesepakatan Turki ing S-400

34
Amerika Serikat tetep kuwatir babagan keputusan Turki kanggo ndarbeni sistem anti-pesawat S-400 Rusia, mimpin Kommersant Juru bicara Departemen Luar Negeri Heather Nauert.

Keprigelan anyar, topik lawas: Departemen Luar Negeri maneh nudingake ora bisa ditampa saka kesepakatan Turki ing S-400




Sesuai karo perjanjian karo NATO - lan Turki minangka anggota saka aliansi - padha kudu tuku mung senjata lan liya-liyane sing kompatibel karo mitra NATO liyane,
Nauert marang wartawan.

Kita ora ngandel yen ing kene (C-400 lan senjata aliansi) ana kompatibilitas,
dheweke nambah.

Ing wektu sing padha, wakil departemen ora gelem menehi komentar babagan tembung Asisten Menteri Luar Negeri AS Wess Mitchell yen "kesepakatan kanggo tuku S-400 bisa mengaruhi partisipasi Turki ing program tempur F-35 Amerika."

Elinga yen kontrak kanggo pasokan sistem pertahanan udara S-400 menyang Ankara kanthi jumlah udakara $ 2,5 milyar ditandatangani ing Juli 2017. Pangiriman dijadwalake diwiwiti ing Maret 2020. Nanging mengko, Ankara lan Moskow sarujuk kanggo nyepetake proses kasebut lan miwiti pangiriman wiwit musim panas sabanjure. Kabeh wektu iki sawise penandatanganan persetujuan, Washington wis nyoba kanggo gawe uwong yakin panguwasa Turki kanggo nilar Russian S-400s.
  • TASS, Mikhail Metzel
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

34 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    4 Mei 2018 13:46
    padha bakal pencet kanggo pungkasan, nanging kontrak wis ana, yen Turki nolak kanggo njaluk ing grandmas
    1. + 10
      4 Mei 2018 13:49
      padha kudu mung procure senjata lan aset liyane sing kompatibel karo partners NATO liyane

      Yankees licik, S-400 kompatibel banget karo pesawat NATO apa wae), mula kabeh njerit iki.
      1. +4
        4 Mei 2018 13:52
        Aku wonder carane iki tug perang bakal mungkasi?
        1. +3
          4 Mei 2018 13:53
          Pangiriman sistem pertahanan udara S-400 Rusia menyang Turki dijadwalake Juli 2019, mesthi, akeh perkara sing bisa diganti sajrone taun, kita bakal ngenteni lan ndeleng))
          1. +3
            4 Mei 2018 13:55
            Kaya janji kita bakal nyepetake.
            1. +2
              4 Mei 2018 14:01
              tanggal kasebut wis ditemtokake, sing wiwitan yaiku - kuartal pertama 2020
            2. +1
              4 Mei 2018 14:20
              Quote: Mlaku-mlaku
              Kaya janji kita bakal nyepetake.

              Dheweke nyepetake keputusan Turki, keputusan kanggo nyedhiyakake Suriah karo S-300.
          2. +1
            4 Mei 2018 14:08
            Lan kenapa, nyatane, S-400, lan dudu "Buki" umpamane? Sawise kabeh, S-400 minangka rudal interceptor jarak jauh. Sapa wong Turki, yen ana, bakal mudhun saka langit - wong Israel?
        2. +5
          4 Mei 2018 13:57
          AS tetep prihatin banget ...

          Heathert sing dihormati, kabeh wong wis suwe ngerti yen sampeyan lagi sibuk. Ora perlu nduduhake iki maneh. eseman
        3. 0
          4 Mei 2018 14:18
          Quote: Mlaku-mlaku
          Aku wonder carane iki tug perang bakal mungkasi?

          Padha karo crita karo Mistrals
    2. +3
      4 Mei 2018 13:50
      Apa aku mikir ... kok padha bungah banget ... mungkin padha arep meksa Turki kanggo demokrasi lan toleransi ... banjur S-400 ...
      1. +5
        4 Mei 2018 13:53
        Diitung-itung, luh, akibate ala, nguciwani.
    3. 0
      4 Mei 2018 13:54
      yen wong Turki ora gelem njaluk dhuwit

      Padha menehi ganti rugi kanggo kabeh ... sampeyan ngerti saka ngendi.
      1. 0
        4 Mei 2018 14:13
        Iki, mesthine, uga bakal dibuwang, mung Amerika wis nyoba demokratisasi Erdogan, mula dheweke ngasuransiake awake dhewe, mula aku mikir dheweke ora bakal nolak, kulite dhewe luwih larang.
      2. +1
        4 Mei 2018 18:09
        Quote: Kerensky
        Padha menehi ganti rugi kanggo kabeh ... sampeyan ngerti saka ngendi.

        ==========
        Inggih, "ngijoli", banjur bisa uga "ngijolake", nanging sampeyan kudu mbayar paukuman .... Lan S-400 bakal nemokake panuku !!! Kayane wong india tertarik....
        Lan banjur ana "laba tambahan" (arupa denda) .....
        Ya, lan ora mungkin wong Turki bakal nolak "400-ok" - dheweke duwe "tension" karo "kasur" ... Lan "400-ki" (malah ing ngekspor kinerja) kanggo Amerika, apa wae sing bisa dikandhakake, yaiku "kotak ireng". Carane "bisu" iku - padha ora ngerti! Iki dudu "Patriot" sing bisa "dipotong" ing "siji wayahe" !!! Wong Turki, kanthi cara, ngerti iki !!
    4. Maz
      +2
      4 Mei 2018 14:02
      Ya, sampeyan ora bisa nurunake Apache Amerika saka Patriot, sing nembak Istana Kepresidenan Erdogan, dheweke duwe tandha kanca utawa mungsuh - sedulur. Nanging S-400 lan F-35 bakal dibongkar bebarengan karo kru Israel lan kode Angkatan Udara AS.
  2. 0
    4 Mei 2018 13:47
    Ya, supaya wong-wong mau langsung nglarang kita ngembangake senjata anyar lan ngedol, bisnis ngguyu
    1. 0
      4 Mei 2018 13:54
      Kutipan: Cunning_baskort
      Ya, supaya wong-wong mau langsung nglarang kita ngembangake senjata anyar lan ngedol, bisnis

      Dheweke wis janji bakal menehi ganjaran marang sapa wae sing tuku saka kita kanthi sanksi
      1. 0
        4 Mei 2018 13:57
        Nanging kepiye pasar bebas, prinsip kompetisi sehat?! Nanging ya, apa sing dakkandhakake ...
  3. +1
    4 Mei 2018 13:48
    Nganti saiki, untunge kanggo NATO, dheweke durung mriksa kompatibilitas rudal S-400 karo pesawat aliansi.
  4. +1
    4 Mei 2018 13:50
    Keprigelan anyar, topik lawas: Departemen Luar Negeri maneh nudingake ora bisa ditampa saka kesepakatan Turki ing S-400

    Lagu kita apik - miwiti maneh!
  5. 0
    4 Mei 2018 13:51
    "Kasepakatan tuku S-400 bisa mengaruhi partisipasi Turki ing program tempur F-35 AS"
    .Dotryndites sing uga bakal miwiti tuku SU 57 ...
    1. 0
      4 Mei 2018 14:00
      Quote: Yeremia
      Dotrynditsya sing uga bakal miwiti tuku SU 57 ...


      Bakal ora. Kita isih kurang ...
  6. 0
    4 Mei 2018 13:56
    ... mung kudu tuku senjata kasebut lan liya-liyane ...
    , которые vparit sampeyan mung USA !!! wassat
  7. 0
    4 Mei 2018 13:58
    Sesuai karo perjanjian karo NATO - lan Turki minangka anggota aliansi - mung kudu tuku senjata kasebut lan liya-liyane sing kompatibel karo mitra NATO liyane.

    Ngelingi yen Turki sacara periodik mlayu menyang Yunani, banjur ya, kemitraan ing NATO ora ana sing kuwat ... Iki supaya loro-lorone ngerti ngendi lan carane ngalahake supaya bisa nyandhang saben liyane, lan Saxon sing ora sopan entuk keuntungan.
  8. 0
    4 Mei 2018 13:59
    Sapa sing bakal mbayar paukuman? USA? Banjur sampeyan ora kudu ngirim! S-400 uga bakal migunani kanggo kita. ngguyu
  9. 0
    4 Mei 2018 14:08
    Sing paling menarik yaiku mengko kita kudu Basah Turki .. karo pertahanan udara! Amerika Serikat nyurung lan ngguyu.
  10. +1
    4 Mei 2018 14:25
    Sembarang pesawat lan obyek aerospace liyane saka negara NATO kompatibel karo S-300. Padha ngapusi ing Departemen Negara (ayo takon ing bangunan pentagonal, padha ngerti manawa).
  11. 0
    4 Mei 2018 15:26
    Amerika Serikat adol LNG kanggo kabeh wong. Wong Turki dhasar ora nglilani operator gas liwat Selat. Apa ana hubungane karo tuku kompleks?
  12. +1
    4 Mei 2018 19:51
    Yunani koyone duwe S-300, apa masalahe?
  13. +1
    4 Mei 2018 20:20
    Nanging aku kelingan banget yen wong Turki ora ngakoni Crimea? Banjur pangiriman Triumph saka pelabuhan Crimea. Ayo ndeleng sapa sing?
    1. +1
      4 Mei 2018 21:17
      Quote: Landscaper
      Banjur pangiriman Triumph saka pelabuhan Crimea.

      Minangka pilihan - dening tanah, liwat Armenia. Trolling iku trolling.. wassat Ha, ya, dheweke bakal nampa saka Crimea, tanpa grimacing. ya Walanda, misale jek, uga ora ngakoni Crimea, nanging nyedhiyakake peralatan tumpukan kanggo Jembatan. ngguyu
      1. 0
        4 Mei 2018 21:30
        Apa sampeyan ngerti yen asu kasebut ngobati pemilik ing omah?
  14. 0
    5 Mei 2018 02:59
    Ya, tegese ATGM bisa ditampa kanggo wong bodho, jumper lan barmaley .. Lan sistem pertahanan udara kanggo negara, anggota BIG NATA, ora bisa ditampa.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"