Battlecruisers kelas Kongo

65
Tegese, papan iki mesthine minangka artikel sing didedikake kanggo kapal perang Inggris "Tiger", nanging amarga kasunyatane manawa penciptaan kasebut dipengaruhi banget dening Kongo, sing dibangun ing galangan kapal Vickers, mula kudu digatekake. artikel kapisah.

История Para penjelajah perang Jepang asale saka Pertempuran Yalu, nalika sayap kapal penjelajah cepet nduweni peran penting, yen ora nemtokake. Nanging, adhedhasar asil analisis perang iki, Jepang teka menyang kesimpulan sing cruisers waja cilik sing ora nemen ketemu tugas saka perang skuadron karo kapal perang, lan iku perlu kapal temen beda. Tanpa mangu, kapal penjelajah anyar mesthine cepet, bersenjata karo artileri kanthi cepet 8 inci, nanging ing wektu sing padha kudu dilindhungi waja sing bisa nahan cangkang saka kaliber sing padha. Minangka asil saka kaputusan iki, armada Jepang nampa enem cruisers wojo banget kuat, lan ing Kawa saka perang karo Rusia, bisa tuku loro kapal Italia liyane, kang ditampa ing United. angkatan laut jeneng "Nisshin" lan "Kasuga".

Sing ngerti, daya angkatan laut Kakaisaran Rusia ing perang 1904-1905. iki ulig. Jêpan remen sanget dhatêng lampahipun kapal-kapal damêl waja wau, sarta sadaya rancangan kapal ingkang salajêngipun botên kawêdalakên dhatêng kapal-kapal wau ing armada.

Jujur, keputusan Jepang iki paling kontroversial. Sawise kabeh, yen sampeyan mikir babagan iki, apa sing wis digayuh kapal penjelajah waja? Tanpa mangu-mangu, para penembak Asama, sing dilindhungi dening waja sing apik banget, bisa kanthi gampang nembak kapal penjelajah waja Varyag, sanajan para penembak Rusia bisa nyopir sawetara cangkang menyang kapal penjelajah waja Jepang.



Nanging "Varyag" ing kasus apa wae wis pinasthi, preduli saka Chemulpo duwe "Asama" utawa ora - kaunggulan ing nomer antarane Jepang ana kolosal. Ing perang tanggal 27 Januari, cruisers waja Jepang ora nuduhake piyambak ing sembarang cara. Papat kapal penjelajah waja Jepang melu perang ing Segara Kuning, nanging kepiye? Nisshin lan Kasuga dilebokake ing kolom sing padha karo kapal perang, yaiku, Jepang kanthi sengaja nglirwakake keuntungan sing diwenehake dening kapal penjelajah lapis baja minangka sayap kanthi kacepetan dhuwur. Nanging, ing Nisshin lan Kassuga dipeksa kanggo nggambarake ironclads klasik, nanging padha banget kurang waja lan bersenjata kanggo peran. Lan mung shooting miskin saka gunner Russian disimpen cruisers iki saka karusakan abot.

Kanggo loro cruisers wojo liyane, padha uga ora menang laurels - "cepet" Asama ora bisa kanggo gabung ing kapal perang Togo lan ora njupuk bagéyan ing perang pasukan utama, nanging Yakumo isih sukses, nanging mung ing babak kapindho perang. Ora ana prestasi serius, lan mung 305-mm Nihan Rusia sing kena nyebabake karusakan sing signifikan ing Yakumo, sing dikonfirmasi bebaya nggunakake cruisers saka jinis iki ing perang nglawan kapal perang skuadron lengkap. Ing Tsushima, Nisshin lan Kassuga maneh dipeksa dadi "kapal perang", lan detasemen Kamimura, sanajan wis kamardikan tartamtu, uga ora tumindak minangka "swiwi kacepetan dhuwur", nanging mung tumindak minangka detasemen armadillo liyane. Kanggo perang ing Selat Korea, ing kene wong Jepang ngalami kegagalan nyata - sawise sukses ngalahake Rurik, papat cruisers lapis baja Kamimura, sing ana ing ngarepe mungsuh kaping pindho (Gromoboi lan Rusia), sajrone pirang-pirang jam. perang, padha ora bisa numpes utawa malah ngalahake ing paling siji saka kapal iki, lan iki senadyan kasunyatan sing cruisers waja Russian nglawan wong-wong mau, padha ora tau digunakake ing perang skuadron.

Tanpa mangu, sembarang cruiser waja Jepang biaya Ngartekno kurang saka kapal perang lengkap 15 ton, lan bisa dianggep yen loro kapal perang kelas Asahi utawa Mikasa regane kira-kira padha karo telung cruisers wojo. Nanging, ora ana sangsi, yen Jepang duwe 000 kapal perang tinimbang 4 kapal penjelajah lapis baja ing wiwitan perang, armadae bisa luwih sukses. Umumé, miturut penulis artikel iki, cruisers armored saka Armada Gabungan minangka kelas saka kapal perang ora mbenerake piyambak, nanging Jepang temenan duwe pendapat beda ing masalah iki.

Nanging, laksamana Jepang nggawe sawetara kesimpulan, yaiku, dheweke nyadari kekurangan mutlak bedhil 203 mm kanggo pertempuran skuadron. Kabeh prau perang lan kapal penjelajah waja Togo lan Kamimura dibangun ing luar negeri, lan sawise Perang Rusia-Jepang, loro kapal perang maneh dibangun ing Inggris, Kashima lan Katori (loro-lorone dilebokake ing taun 1904), kalebu ing Armada Gabungan. Nanging, mengko Jepang mungkasi laku iki lan miwiti mbangun kapal perang abot ing galangan kapal dhewe. Lan kapal penjelajah lapis baja Jepang sing pisanan saka konstruksi dhewe (jinis Tsukuba) bersenjata karo sistem artileri 305-mm - padha karo kapal perang. Lan kapal jinis Tsukuba, lan Ibuki lan Kurama sing ngetutake dheweke, yaiku kapal kanthi kaliber utama, kaya armadillo, dene kacepetan sing luwih dhuwur (21,5 knot versus 18,25 knot) digayuh kanthi ngurangi kaliber medium (saka 254 mm dadi 203 mm). mm) lan waja (saka 229 mm kanggo 178 mm). Mangkono, Jepang minangka wong pisanan ing donya sing nyadari kabutuhan kanggo nyedhiyakake kapal penjelajah gedhe kanthi kaliber utama sing padha karo kapal perang, lan Tsukuba lan Ibuki ing jejere Kashima lan Satsuma katon organik banget.

Nanging banjur Inggris cingak donya karo "Invincible" lan Jepang mikir bab jawaban - padha pengin duwe kapal sing ora kalah karo Inggris. Kabeh bakal apik, nanging ing Jepang padha ora ngerti karakteristik kinerja sing tepat saka Invincible, lan mulane proyek digawe kanggo cruiser wojo karo pamindahan 18 ton bersenjata 650-mm, 4-mm, 305-mm lan 8 bedhil kaliber cilik, uga 254 tabung torpedo. Waja tetep ing tingkat sing padha (sabuk waja 10 mm lan dek 120 mm), nanging kacepetan kudu 8 knot, sing tanduran daya kudu tambah kanggo 5 hp.

Jepang wis siyap kanggo lay mudhun cruiser wojo anyar, nanging ing wektu iki, pungkasanipun, data dipercaya muncul ing kaliber utama Invincibles. Laksamana Mikado clutched sirahe - kapal dirancang cetha outdated malah sadurunge laying, lan desainer langsung makarya. Pamindahan saka cruiser wojo tambah 100 ton, daya saka tanduran daya lan waja tetep padha, nanging kapal nampa sepuluh 305-mm / 50 bedhil, nomer padha bedhil enem-inch, papat bedhil 120-mm. lan limang tabung torpedo. Ketoke, Jepang bener "conjured" liwat kontur kapal, amarga karo daya padha saiki samesthine kanggo njaluk 25,5 knots kacepetan maksimum.

Jepang nggawe sawetara proyek kanggo kapal anyar - ing kawitan wong-wong mau, artileri saka kaliber utama dumunung kaya Moltk Jerman, ing limang menara sakteruse padha dumunung ing bidang diametrical, loro ing ends lan siji ing tengah lambung. Ing taun 1909, proyek battlecruiser pisanan Jepang rampung lan disetujoni, kabeh gambar lan spesifikasi sing dibutuhake kanggo wiwitan konstruksi dikembangake, lan dana kanggo konstruksi dialokasikan dening anggaran. Nanging ing wayahe, laporan teka saka Inggris babagan mbikak Lion battlecruiser ... Lan proyek rampung rampung dadi outdated maneh.

Jepang temen maujud sing kemajuan ing nggawe senjata angkatan laut isih cepet banget kanggo wong-wong mau, lan nyoba kanggo mbaleni designs Inggris, padha ora bisa kanggo nggawe kapal modern - nalika padha ngasilake apa UK dibangun (sanajan karo sawetara. dandan), insinyur Inggris nggawe sing anyar. Mulane, nalika ngembangake proyek sabanjure, Jepang akeh banget nggunakake bantuan Inggris.

Perusahaan Vickers ngusulake kanggo nggawe battlecruiser adhedhasar proyek Singa sing luwih apik, Armstrong minangka proyek anyar, nanging sawise sawetara ragu-ragu, Jepang nyengkuyung proposal Vickers. Kontrak kasebut ditandatangani tanggal 17 Oktober 1912. Ing wektu sing padha, Jepang, mesthi, ora mung ngetung bantuan ing desain, nanging uga nampa teknologi Inggris paling anyar kanggo produksi pembangkit listrik, artileri lan peralatan kapal liyane.

Saiki battlecruiser kanggo Armada Gabungan digawe minangka singa apik, lan pamindahan sawijining cepet "thukul" kanggo 27 ton, lan iki, mesthi, metu kamungkinan kanggo mbangun kapal ing galangan kapal Jepang. Minangka kanggo kaliber bedhil, sawise rembugan dawa bab keuntungan saka nambah kaliber, Jepang isih yakin sing pilihan sing paling apik kanggo kapal bakal 000 mm / 305 bedhil. Banjur Inggris nganakake "saluran" informasi - atase angkatan laut Jepang entuk data rahasia saka tes komparatif, sajrone ternyata sistem artileri 50-mm sing dipasang ing kapal perang Inggris paling anyar ngluwihi bedhil 343-mm / 305. ing tingkat geni lan survivability Inggris.

Sawise mriksa asil test, Jepang radikal malih ngganti pendekatan kanggo kaliber utama kapal mangsa - saiki padha ora wareg karo bedhil 343-mm, lan padha wanted sistem artileri 356-mm. Mesthi, kanggo kabungahan gedhe saka Vickers, kang ditugasi ngembangaken bedhil 356-mm anyar kanggo battlecruiser Japanese.

artileri

Sampeyan kudu ngandika sing kaliber utama saka battlecruisers kelas Kongo ora kurang misterius saka bedhil 343-mm Inggris. Kita ngandika sadurungé, tentara meriem saka Lion lan Orion-kelas dreadnoughts nampa 567 kg meriam, kapal Inggris sakteruse karo bedhil 13,5-inch nampa amunisi abot abot 635 kg. Ora ana data sing tepat babagan kacepetan awal - miturut penulis, tokoh sing paling nyata yaiku V.B. Muzhenikov, menehi 788 lan 760 m / s kanggo cangkang "cahya" lan "abot".



Nanging apa sing dingerteni babagan meriam 356-mm / 45 saka armada Jepang? Temenan, iki digawe adhedhasar sistem artileri Inggris, nalika rancangane (kabel) mbaleni desain bedhil Inggris sing abot. Nanging meh ora ana sing ngerti babagan cangkang kanggo wong-wong mau: kita mung ngerti yen Inggris, tanpa mangu-mangu, nyedhiyakake Jepang kanthi sawetara cangkang 356-mm sing bisa ditembus waja lan dhuwur-mbledhos, nanging mengko Jepang nguwasani produksi ing perusahaan domestik. .

Ana sawetara kajelasan mung karo amunisi pasca-perang - projectile waja-piercing Japanese Type 91 nduweni massa 673,5 kg lan kacepetan awal 770-775 m / s. Kanthi dhuwur-mbledhos iku wis luwih angel - wis dianggep sing Tipe 0 wis 625 kg ing kacepetan dhisikan saka 805 m / s, nanging sawetara publikasi nuduhake sing massa luwih dhuwur lan gunggungipun 652 kg. Nanging, aku pengin Wigati yen ing latar mburi 673,5 kg lan 775 m / s saka projectile waja-tindik, 625 kg lan 805 m / s saka projectile dhuwur-mbledhos katon cukup organik, nanging 852 kg lan 805 m / s ora, kang ndadekake kita Suspect misprint banal (tinimbang 625 kg - 652 kg).

Mangkono, kita bisa nganggep yen pisanan 356-mm / 45 bedhil saka battlecruisers kelas Kongo nampa projectile padha ing massa kanggo projectile 343-mm Inggris 635 kg, kang bedhil iki dikirim mabur ing kacepetan awal kira-kira 790-800. m / s utawa babagan. Miturut cara, ciri iki banget "resonate" karo Amérika 356-mm / 45 bedhil dipasang ing kapal perang saka New York, Nevada lan Pennsylvania - padha murub projectile 635 kg kanthi kacepetan awal 792 m / s. Sayange, ora ana data babagan ngisi cangkang mbledhos sing diwenehake dening Inggris, nanging bisa dianggep yen isi bahan peledak ora ngluwihi cangkang Inggris 343 mm sing padha, yaiku 20,2 kg kanggo armor-piercing lan 80,1 kg. kanggo dhuwur-mbledhos, nanging mung guesswork.

Tanpa mangu-mangu, Jepang nampa bedhil apik banget, kang ing syarat-syarat kuwalitas balistik ora rodok olo kanggo Amérika, lan ing wektu sing padha iku Luwih unggul kanggo bedhil 343-mm Inggris, lan liyane iku gedhe. sumber - yen bedhil Inggris dirancang kanggo 200 babak saka 635 kg cangkang, banjur Japanese - kanggo 250-280 dijupuk. Mbok menawa mung siji-sijine sing bisa dicela yaiku cangkang piercing waja Inggris, sing dadi kualitas sing kurang apik (kaya sing dituduhake ing Peperangan Jutland), nanging mengko Jepang ngilangi kekurangan kasebut.

Aku kudu ujar manawa Jepang mrentahake bedhil Kongo 356-mm Inggris sanajan sadurunge sinau babagan transisi armada AS menyang kaliber 14 inci. Mulane, kabar kaliber 356-mm ing New York ditampa kanthi marem dening para laksamana Jepang - pungkasane bisa kanthi bener prédhiksi arah pangembangan kapal artileri abot, Armada Gabungan ora dadi wong njaba.

Saliyane keunggulan sistem artileri dhewe, Kongo entuk keuntungan ing lokasi artileri. Kaya sing sampeyan ngerteni, menara katelu saka battlecruisers kelas Singa ana ing antarane kamar ketel, yaiku, ing antarane cerobong asep, sing mbatesi sudut cangkang. Ing wektu sing padha, menara katelu ing Kongo diselehake ing antarane mesin lan kamar ketel, sing ngidini kanggo nyelehake kabeh telung pipa saka battlecruiser ing papan antarane menara kaloro lan katelu, mulane "pensiun" kapal kasebut. geni ora kalah karo sing "linear". Ing wektu sing padha, pamisahan menara katelu lan kaping papat ora ngidini wong loro kasebut mundur kanthi siji hit, sing diwedeni Jerman lan kaya sing kedadeyan karo Seidlitz ing perang ing Dogger Bank. Nanging, mbok menawa, lokasi menara ing antarane mesin lan kamar ketel duwe kekurangan (ya, paling ora kudu narik pipa uap ing jejere gudang meriem), nanging sawise kabeh, padha karo Singa, mulane. umum, mesthi, lokasi kaliber utama " Kongo" ana noticeably luwih maju saka sing diadopsi ing battlecruisers Inggris. Jarak tembak bedhil 356-mm kanggo armada Jepang, ketoke, uga ngluwihi kapal Inggris - kebingungan bisa uga ana ing kene, amarga menara-menara kapal penjelajah kelas Kongo wis bola-bali dimodernisasi, nanging mesthine, sudut panuntun vertikal maksimal wis tekan. 25 derajat nalika nggawe.

Minangka kanggo artileri medium "Congo", banjur ana sawetara aneh. Ora ana misteri ing sistem artileri dhewe - penjelajah perang pertama Jepang nampa 16 152-mm / 50 bedhil, dikembangake dening Vickers sing padha, dadi layanan. Senjata iki cukup ing tingkat analog paling apik ing donya, ngirim cangkang 45,36 kg menyang penerbangan kanthi kecepatan awal 850-855 m / s.

Biasane sumber nuduhake yen Jepang ora nyetujoni gagasan Fisher babagan kaliber anti-tambang minimal, amarga padha ngerti banget saka pengalaman Perang Rusia-Jepang yen bedhil luwih abot dibutuhake kanggo andal ngalahake penghancur penyerang tinimbang 76-102 mm. sistem artileri dipasang ing kapal perang Inggris lan kapal perang. Nanging iki, titik ketoke rampung logis saka tampilan, categorically ora pas karo ngarsane ing battlecruisers Jepang kaliber anti-mine kapindho - nembelas 76-mm / 40 instalasi, dumunung sebagéyan ing gendheng saka menara kaliber utama, lan sebagéyan. - ing sisih tengah kapal. Kabeh iki ngidini kita curiga Jepang saka pendekatan sejatine sifate Jerman, amarga ing Jerman padha ora weruh alesan apa konsep "mung bedhil amba" kudu ngilangi ngarsane kaliber medium. Akibaté, dreadnoughts lan battlecruisers Jerman padha bersenjata karo medium (15-cm) lan anti-tambang (8,8-cm) kaliber, lan kita ndeleng bab padha ing battlecruisers kelas Kongo.

Persenjataan torpedo saka kapal Jepang uga nampa pitulungan - tinimbang rong tabung torpedo 533-mm "Layon", "Kongo" nampa wolung.

Reservation



Sayange, informasi babagan pesenan awal kapal penjelajah kelas Kongo pancen kontradiktif. Mbok siji-sijine unsur pangayoman kapal, miturut sumber sing teka menyang konsensus, yaiku sabuk lapis baja utama. Jepang ora seneng karo sistem proteksi "mosaik" Inggris, ing ngendi mesin lan kamar ketel saka kapal perang kelas Lion dilindhungi 229 mm, nanging area gudang artileri saka busur lan menara buritan mung 102. - 152 mm waja. Mulane, wong Jepang tindak kanthi cara sing beda - padha ngurangi kekandelan benteng nganti 203 mm, nanging ing wektu sing padha nglindhungi sisih, kalebu wilayah menara kaliber utama. Luwih tepat, sabuk waja ora tekan pinggir barbette menara papat madhep buritan, nanging kepekso (saka pojok sabuk waja liwat awak menyang barbette) ngliwati 152-203 mm nglukis. Ing gandhewo, benteng ditutup lintasan kanthi kekandelan sing padha, nanging dumunung ing sisih pinggir.

Dadi, rodok olo kanggo pangayoman 229 mm saka "Lyon" ing kekandelan saka sabuk waja utama "Kongo" wis dawa luwih, uga dhuwur, kang 3,8 m marang 3,5 m kanggo "Lyon". Kanthi pamindahan normal, piring waja Kongo 203-mm klelep ing banyu kira-kira setengah, sing uga mbedakake pangayoman kapal Jepang saka para leluhur Inggris (sabuk waja 229 mm saka Singa sing luwih jero 0,91 m). Ing wektu sing padha, ing sangisore 203 mm sabuk waja ing sadawane kabeh dawa saka gandhewo menyang menara buritan kalebu, bagean jero banyu saka awak uga dilindhungi dening 65 mm waja sing sempit (76 cm ing dhuwur).

Ing njaba benteng, sisih dilindhungi dening waja 76 mm, sing dhuwuré padha ing gandhewo minangka sabuk waja 203 mm, nanging ing buritan, dhuwuré piring waja 76 m kurang. Ing ends saka "Kongo" padha meh kabeh waja, pangayoman mung rada ora tekan gagang lan sternpost. Ndhuwur sabuk waja utama, Papan iki dilindhungi dening 152 mm waja nganti kelompok ndhuwur, kalebu casemates 152 mm bedhil dumunung ing awak kapal.

Pertahanan horisontal Kongo dadi subyek kontroversi, lan, sayangé, ora ana sing ngerti babagan iki. O.A. Rubanov, ing monograf babagan kapal penjelajah kelas Kongo, nyerat:

"Mangkono, contone, Jane's, Brassey lan Watts nuduhake kekandelan dek utama ing 2,75 dm (60 mm), nalika Brewer ngandika 2 dm (51 mm). Saiki, adhedhasar perbandingan Kongo karo Singa lan Macan, akeh ahli manca sing percaya yen data ing ndhuwur paling mungkin.


Aku kaya kanggo langsung Wigati typo - 2,75 inci kira-kira 69,9 mm, nanging iku arang banget mangu sing kelompok wojo wis kekandelan padha utawa padha. Sampeyan mung kudu ngelingi sing Lion wis sawetara geladhak, sawetara kang (deck utama, deck forecastle) wis kekandelan tambah. Dadi, contone, kekandelan saka dek lapis baja Lion ing sisih horisontal lan ing bevels ana 25,4 mm (yaiku, siji inci), nanging ing wektu sing padha, dek ndhuwur ing benteng uga kenthel nganti 25,4 mm. , dadi miturut teori, ana alesan kanggo pratelan 50 mm pangayoman vertikal kanggo Singa. Lan ing wilayah cilik, dek forecastle ing area cerobong asep nduweni kekandelan 38 mm - lan iki maneh bisa "dietung" saliyane 50 mm sing wis diwilang sadurunge. Nanging malah tanpa nggunakake juggling iki, iku gampang kanggo elinga yen ing gandhewo lan buritan, ing njaba benteng, deck waja Singa tekan 64,5 mm ing kekandelan.

Ing tembung liyane, kita waca sing waja saka Singa babar blas mokal kanggo menehi jeneng siji kekandelan, amarga ora bakal cetha apa sing klebu ing kono. Sampeyan bisa uga, contone, yen dek waja Kongo pancen tekan 70 mm - ing njaba benteng, ing ngendi Lion duwe waja 64,5 mm, nanging apa sing bisa dicritakake babagan proteksi horisontal Kongo kanthi sakabehe. ? ora ana apa-apa.

Nanging, penulis kepekso kanggo mikir sing ing bètèng Kongo dilindhungi dening waja 50 mm, amarga kekandelan iki konsisten karo pangayoman sing Jepang kasedhiya ing desain awal saka battlecruisers. Kajaba iku, Armada Gabungan nganggep yen perang ing mangsa ngarep bakal ditindakake ing jarak sing dawa lan luwih becik yen syarat waja horisontal ngluwihi Inggris. Ing wektu sing padha, dek lapis baja 50 mm ora katon abot banget kanggo kapal perang ukuran Kongo. Nanging, mesthi, iku ora bisa ditolak lewat sing battlecruiser, kaya Inggris "kolega", wis 25 mm kelompok wojo lan 25 mm kelompok ndhuwur.

Sayange, ora ana data lengkap babagan pangayoman menara, dituduhake manawa menara lan barbet dilindhungi dening waja 229 mm (sanajan sawetara sumber nuduhake 254 mm), nanging jelas yen barbet bisa duwe kaya ngono. pangayoman mung ndhuwur geladhak ndhuwur - ngisor, ngelawan sisih, dilindhungi pisanan dening 152 mm, lan banjur, bisa uga, dening 203 mm waja (sayangé, iku ora dingerteni apa dhuwur saka waterline geladhak wojo), barbettes, temenan, kudu wis kekandelan cilik.

Sayange, penulis artikel iki ora ngerti apa-apa bab menara conning, kita mung bisa nganggep sing kekandelan maksimum sawijining, analogi karo Singa, ora ngluwihi 254 mm.

pembangkit listrik

Daya sing dirating saka mesin Kongo, sing dumadi saka 4 turbin Parsons lan 36 boiler Yarrow, yaiku 64 hp, sing malah rada kurang saka Lion kanthi 000 hp. Ing wektu sing padha, Kongo luwih abot, pamindahan normal yaiku 70 ton nglawan 000 ton kapal perang Inggris, nanging desainer utama D. Thurston percaya yen kapal Jepang bakal tekan 27 knot, yaiku siji lantai simpul. luwih dhuwur tinimbang kontrak kacepetan Lyon. Pasokan bahan bakar maksimal tekan 500 ton batu bara lan 26 ton bahan bakar minyak, kanthi cadangan iki jarak Kongo yaiku 350 mil kanthi kecepatan 27,5 knot.



Umumé, bisa kasebut Kongo wis dadi battlecruiser ing gaya Inggris tradisional - sethitik waja lan akèh kacepetan karo bedhil paling gedhe. Nanging kanthi kabeh iki, dheweke luwih unggul tinimbang kapal Lion lan Ratu Maria - artileri luwih kuat, lan pertahanan luwih rasional. Mulane, kahanan lucu wis berkembang - kapal sing luwih maju dibangun ing galangan kapal Inggris kanggo kekuwatan Asia tinimbang armada Baginda. Mesthi, iki ora bisa ditrima, lan battlecruiser Inggris kaping papat, nggawa bedhil 343-mm, sing asline kudu dibangun minangka salinan Ratu Mary, digawe miturut proyek anyar sing luwih apik.

Diterusake...

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

65 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. avt
    +4
    11 Mei 2018 16:05
    Mulane, kahanan lucu wis berkembang - kapal sing luwih maju dibangun ing galangan kapal Inggris kanggo kekuwatan Asia tinimbang armada Baginda.
    Ya, iku pancene kelangan, utamané ing cahya saka - "The British Navy tansah travels kelas siji", sanadyan iki bab "KingA" Churchill ketoke ngandika, nanging cukup ditrapake kanggo kasus iki.
    Mesthi, iki ora bisa ditrima, lan battlecruiser Inggris kaping papat, nggawa bedhil 343-mm, sing asline kudu dibangun minangka salinan Ratu Mary, digawe miturut proyek anyar sing luwih apik.
    Inggih, kita ngenteni babagan "Macan" keprungu
  2. +2
    11 Mei 2018 16:05
    Artikel sing menarik.
  3. +4
    11 Mei 2018 16:14
    "Sejatine, papan iki mesthine minangka artikel sing didedikake kanggo Tiger cruiser Inggris, nanging amarga kasunyatane manawa penciptaan kasebut dipengaruhi banget dening Kongo, sing dibangun ing galangan kapal Vickers, mula kudu dipisahake. artikel."

    Ora dikarepke, nanging kabeh luwih menarik. Pembuatan kapal militer Jepang kanthi pendekatan oriental umume crita sing kapisah. Ngaturaken sugeng riyadi.
  4. +4
    11 Mei 2018 17:13
    Kaya sing sampeyan ngerteni, menara katelu saka battlecruisers kelas Singa ana ing antarane kamar ketel, yaiku, ing antarane cerobong asep, sing mbatesi sudut cangkang. Ing wektu sing padha, menara katelu ing Kongo diselehake ing antarane mesin lan kamar ketel, sing ngidini kanggo nyelehake kabeh telung pipa saka battlecruiser ing papan antarane menara kaloro lan katelu, mulane "pensiun" kapal kasebut. geni ora kalah karo sing "linear".

    Ing nomer, iki: 60 derajat maju lan 90 derajat ing saben sisih kanthi sudut elevasi luwih saka 10 derajat; ing sudut elevasi kurang saka 10 derajat, motret ing mburi ora mungkin.
    Menara Q ing kelas Kongô ana ing posisi sing luwih apik tinimbang ing kapal penjelajah Inggris sadurungé, nambah busur tembak nganti kira-kira 60 derajat sadurunge balok lan 90 derajat ing sisih kiwa, sanajan ora bisa murub langsung ing elevasi ing ngisor iki. 10 derajat.
    © navweaps
    Menapa malih, misale jek kula wiwit Inggris ngrancang cruiser, geni retirade malah ngluwihi linear. Kaya sing sampeyan ngerteni, ing kabeh kapal Inggris sadurunge Hood, nalika menara sing diturunake lan diunggahake cedhak, menara sing munggah pangkat duwe sektor mati plus / minus 30 derajat saka DP menyang menara sing diturunake - kanggo nyegah aliran gas bubuk menyang menara mudhun nalika dipecat.
  5. +2
    11 Mei 2018 17:54
    Nanging, aku pengin Wigati yen ing latar mburi 673,5 kg lan 775 m / s saka projectile waja-tindik, 625 kg lan 805 m / s saka projectile dhuwur-mbledhos katon cukup organik, nanging 852 kg lan 805 m / s ora, kang ndadekake kita Suspect misprint banal (tinimbang 625 kg - 652 kg).

    Aku ora ngerti apa sing salah, nanging ana sing salah ...
    Lan artikel kasebut apik banget!
    1. 0
      11 Mei 2018 19:45
      Quote: pelaut senior
      Aku ora bisa ngerteni apa sing salah, nanging ana sing salah.

      :)))
      Quote: pelaut senior
      625 kg lan 805 m / s saka dhuwur-mbledhos katon cukup organik, nanging 852 kg lan 805 m / s - ora

      bener maca minangka
      Quote: pelaut senior
      625 kg lan 805 m / s dhuwur-mbledhos katon cukup organik, nanging 652 kg lan 805 m / s - ora,

      Quote: pelaut senior
      Lan artikel kasebut apik banget!

      Matur nuwun! ombenan
    2. +1
      11 Mei 2018 21:51
      [kutipan = pelaut senior] [kutipan]

      "Kita" salam kanggo sampeyan.
      1. 0
        12 Mei 2018 09:09
        Gotong royong, rekan sing dikasihi.
  6. +1
    11 Mei 2018 17:59
    Minangka tansah menarik lan informatif. Matur nuwun Andrey
    1. +1
      11 Mei 2018 19:45
      Sugeng rawuh, Samir
  7. +1
    11 Mei 2018 18:26
    Pas wektune banget :-) Bener, ana cukup blunders ing teks uga :-) Utamane nalika nerangake massa cangkang
  8. +3
    11 Mei 2018 18:52
    Aneh, komentar cilik - biaya ton RBKR isih beda karo ton EDB, dadi mung ngitung ulang kanthi pamindahan ora sah, yen ing 10% ...
    ".AT 1919 d proyek saka battlecruiser pisanan Jepang wis rampung lan disetujoni, kabeh gambar lan specifications sing perlu kanggo wiwitan construction wis dikembangaké, lan dana kanggo construction diparengake dening budget. Nanging ing wayahe, laporan teka saka Inggris bab mbikak saka Lion battlecruiser ... Lan project rampung wis outdated maneh.
    mungkin typo...
    1. +1
      11 Mei 2018 19:46
      Kutipan saka: ser56
      Aneh, komentar cilik - biaya ton RBKR isih beda karo ton EDB,

      Ya, nanging ora akeh.
      Kutipan saka: ser56
      mungkin typo...

      Mesthi, ing taun 1909
  9. +1
    11 Mei 2018 19:02
    Um opo ....
    Minidreadnought "Espanya" karo sabuk 203mm (uga, ana kabeh limo Watesan ing pamindahan) meh ora dianggep kapal, nanging "Congo" karo sabuk 203mm meh sampurna. Ing wektu sing padha, yen kaliber utama ing donya ana 12 ", banjur apik, nanging meh kabeh negara maritim anjog diuripake kanggo 13,5" -14 ", lan sawetara wong wis dirancang lan miwiti mbangun bèntèng karo 15" broads. . Dadi 203mm ing kasus iki katon kaya moyoki akal sehat. Sanajan Jepang ngerti iki lan bodho nganggep nggunakake kapal kanggo nglawan mungsuh sing cukup ing JARAK JAUH perang, ing ngendi cangkang sing tiba ing sudut gedhe, piring 203mm bakal dadi paling ora sawetara alangan, sanajan proteksi horisontal wis duwe peran. kene, lan kita bisa ndeleng ora ...
    Dadi prau prau Jepang iku dudu mukjijat nalika iku. Lan Inggris ngrancang ulang "Tiger" kanthi cara amarga penempatan senjata sing luwih rasional lan nguatake PMA saka 102mm dadi 152mm. kabeh padha, malah siji 6" mbledhos dhuwur bisa nimbulaké karusakan luwih akeh kanggo ngrusak saka korek 4" cangkang.
    Secara pribadi, aku ora nganggep wong Jepang sampurna - konsep Fisher sing khas yaiku "kacepetan minangka armor paling apik sing digabungake karo bedhil sing kuat." Lan dheweke nuduhake awake ora saka sisih paling apik ing Jutland.
    Senajan Hiei tahan sawetara rolas 8 "cangkang saka cruisers Amérika ing WWII (kang cukup ing daya saka waja sawijining), Kirishima cukup aman pindhah menyang ngisor, sawise nampa rolas 406mm kothong lan babagan 40-127mm pelet saka Washington " .
    Moralitas - sarana serangan kudu dibandhingake karo tingkat perlindungan dibandhingake karo jinise dhewe ....
    Ya, mikir kanthi banter hi
    Artikel plus eseman
    1. +2
      11 Mei 2018 19:41
      Kutipan: Rurikovich
      Minidreadnought "Espanya" karo sabuk 203mm (uga, ana kabeh limo Watesan ing pamindahan) meh ora dianggep kapal, nanging "Congo" karo sabuk 203mm meh sampurna.

      Mbokmenawa amarga wong Spanyol ngaku diarani "kapal perang". Dene sedulur papat "Kongo" asline LKR. Lan ing kelas iki ana kedadean karo kekandelan cilik saka sabuk waja.
      Kutipan: Rurikovich
      Senajan Hiei tahan sawetara rolas 8 "cangkang saka cruisers Amérika ing WWII (kang cukup ing daya saka waja sawijining), Kirishima cukup aman pindhah menyang ngisor, sawise nampa rolas 406mm kothong lan babagan 40-127mm pelet saka Washington " .

      "Hiei" mung ora bisa urip - sanajan modernisasi. Cangkang 203-mm cukup kanggo ngowahi Hiei dadi Rurik utawa Bismarck - setir dipatèni, setir macet, kapal ana ing sirkulasi lan ora bisa dikontrol, banjir ana liwat bolongan.
      Pesawat saka "Kaktus" mung ngrampungake kewan sing tatu sing wis kleleb.
      1. 0
        11 Mei 2018 20:01
        Kutipan: Alexey R.A.
        Dene sedulur papat "Kongo" asline LKR.

        Yen mung kanggo sebutno iku versi Inggris saka LCR
        Kutipan: Alexey R.A.
        Lan ing kelas iki ana kedadean karo kekandelan cilik saka sabuk waja.

        ya Iki padha, panimash, "trendsetter" Nyuwun eseman
        Kutipan: Alexey R.A.
        "Hiei" mung ora bisa urip

        Dheweke dipecat ing sisih ngisor kanthi bom lan torpedo, dudu cangkang 203mm. Lan karusakan ing mekanisme setir saka projectile (utamané dudu kaliber kapal perang) minangka akibat saka pendekatan kanggo pesenan.
        Kutipan: Alexey R.A.
        Pesawat saka "Kaktus" mung ngrampungake kewan sing tatu sing wis kleleb.

        Aku ora yakin yen Hiei bakal ambruk yen ora ana finishing maneh ...
        Ing kasus apa wae, pendekatan Inggris kanggo konsep battlecruiser cacat. Nyuwun hi
    2. 0
      11 Mei 2018 22:51
      Aku setuju karo sampeyan! "Kongo" minangka langkah mundur dibandhingake "Asama" Nyatane, "Padha pengin Iowa" nanging ora bisa ditindakake ..
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +1
      11 Mei 2018 22:59
      >> Senajan "Hiei" tahan sawetara rolas 8 meriam saka cruisers Amérika ing WWII (kang cukup ing daya saka waja sawijining), ing "Kirishima" cukup aman pindhah menyang ngisor, sawise nampa bab rolas 406mm blanks lan bab 40 -127mm pelet karo "Washington".
      Ing kene kudu dicathet menawa kabeh LCR saka jinis "Kongo" ngalami modernisasi pra-perang sing serius banget (lan ing babagan pangayoman), lan Jepang reclassified menyang "kapal perang cepet" kanggo alesan. Dadi ngomong babagan Hiei lan Kirishima saka jaman Perang Dunia II minangka kapal penjelajah isih durung bener. Inggih, minangka kapal perang - mesthine, dheweke ora bisa nglawan apa-apa karo cangkang 406-mm mungsuh (amarga meh kabeh kapal perang pra-perang sing lengkap ora bisa).
      1. 0
        11 Mei 2018 23:34
        Kutipan saka Kuroneko
        Perlu dicathet yen kabeh LCR saka jinis "Kongo" ngalami modernisasi pra-perang sing serius banget (lan ing babagan perlindungan), lan Jepang nggolongake maneh dadi "kapal perang cepet" kanthi alesan.

        Ing babagan waja, Jepang mung nambah waja horisontal (deck nganti 102mm, atap menara nganti 152mm), casing cerobong asep waja lan rada nguatake barbet. Kita nguatake PTZ kanthi nginstal boules. Sabuk lan bulkheads ora dikuwatake. Mulane, ing kondisi tandhingan pistol wengi, modernisasi kasebut ora ana pangerten ... Nanging diklasifikasikake maneh dadi kapal perang amarga kacepetan lan paningkatan pamindahan sawise modernisasi pisanan.
        Iki sawise modernisasi kaping pindho, sing utamane kena pengaruh SU, sing ngidini dheweke tekan 30 knot, dheweke dadi kapal perang WWII kanthi kacepetan dhuwur ing wangun biasanipun ...
        Dadi kulit lancip ing salawas-lawase urip ora owah. nglirik hi
    5. +1
      13 Mei 2018 20:35
      Kutipan: Rurikovich
      Minidreadnought "Espanya" karo sabuk 203mm (uga, ana kabeh limo Watesan ing pamindahan) meh ora dianggep kapal, nanging "Congo" karo sabuk 203mm meh sampurna.

      Inggih, Kongo temtunipun ora sampurna, nanging paling ora duwe gapura mbukak menyang rong artileri :)))) lan carane aku bisa ngomong? Inggris padha disimpen mung dening inhibisi Jerman karo wutah saka kaliber, nanging Yapas kudu mecut karo Amerika Serikat, kang ora duwe inhibisi kuwi. Ing wektu sing padha, 203 mm soko marang 280 mm, 50 kanggo 50 marang 305 mm lan boten marang 356 mm.
      Kutipan: Rurikovich
      Dadi prau prau Jepang iku dudu mukjijat nalika iku.

      Nanging carane akeh wong Jepang kesusu karo wong-wong mau! Carane akeh sing wis direnovasi! Lan ya, sawise owah-owahan - salah sawijining kapal gedhe sing paling ayu
      Kutipan: Rurikovich
      Secara pribadi, aku ora nganggep wong Jepang sampurna.

      padha.
      1. +1
        13 Mei 2018 21:12
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Lan ya, sawise owah-owahan - salah sawijining kapal gedhe sing paling ayu

        ya
    6. 0
      14 Mei 2018 10:09
      Kutipan: Rurikovich
      152 mm. kabeh padha, malah siji 6" mbledhos dhuwur bisa nimbulaké karusakan luwih akeh kanggo ngrusak saka korek 4" cangkang.


      Iki bener - efek fragmentasi dhuwur-mbledhos saka 6 "cangkang - sanajan mbledhos ing cedhak - luwih dhuwur tinimbang 4".
      Nanging ing wektu sing padha, bedhil 4 " nduweni biaya kesatuan lan, kanthi mangkono, tingkat geni praktis diwatesi mung dening daya tahan loader - kira-kira 14 putaran saben menit, sing menehi tingkat geni 75% luwih dhuwur tinimbang sing 7-8 babak saben menit kanggo bedhil 8 ".
      Mulane, jinis campuran artileri tetep kanggo sawetara wektu.
  10. +1
    11 Mei 2018 21:53
    Thanks kanggo artikel Andrew! Kapal-kapal kasebut apik banget lan dibangun ing wektu, sayang banget yen kita ora nggawe kapal kasebut. Padha ahead saka Jerman karo Mackensen sing. Mesthine, nalika Perang Dunia II, dheweke wis ketinggalan jaman sanajan modernisasi, nanging malah mbebayani. Ketoke, ambruk kekaisaran Rusia minangka ambruk pikiran, proyèk-proyèk wis squandered lan tank tsar, contone.
    1. +3
      11 Mei 2018 23:06
      >> Kapal sing apik lan dibangun ing wektu, iku tega sing kita ora mbangun kapal kuwi.
      Koreksi: kita mung ora rampung. Izmail-kelas battlecruisers.
      http://tsushima.su/RU/shipsru/shipsrussiaru/ships
      russiadredru/shipsrussiadredlinkrru/linkr-izmail/

      Sing lucu, wong Jepang ing sawijining wektu uga ora ngrampungake pembangunan LCR paling kuat ing donya kayata "Amagi".
  11. +2
    11 Mei 2018 22:09
    Artikel gedhe. Matur nuwun kanggo penulis.
    Aku duwe 1 pitakonan. Slat kasebut mlaku ing saindhenging awak, kanthi sudut 45 derajat. Iki minangka jaring anti-torpedo. Padha ana ing endi-endi ing awal abad kaping 20, lan piye wae dumadakan ilang. Kenging punapa?
    1. +1
      11 Mei 2018 22:24
      Ora efektif, lan akeh wasir.
  12. 0
    11 Mei 2018 22:23
    Typo, dudu 1919, nanging 1909?
  13. +1
    11 Mei 2018 22:58
    Umumé, miturut penulis artikel iki, cruisers armored saka Armada Serikat minangka kelas saka kapal perang ora mbenerake piyambak, nanging Jepang temenan duwe pendapat beda ing masalah iki.

    Ora migunani ing siji perang, iki ora ateges sing ora perlu ing kabeh!

    Menehi Natal kacepetan lengkap paling kanggo detasemen pisanan sak jam Tsusuma lan Togo, iku bakal katon pucet banget tanpa Asam karo kapal perang sing alon-obah.

    Kekurangan 8 "marang kapal gedhe sing dicethakaké sajrone REV ora negate bener saka gagasan detasemen kacepetan dhuwur kanthi skuadron.
    1. 0
      12 Mei 2018 06:56
      Akhire, sethitik liyane, lan cruisers waja Japanese bakal njupuk Panggonan tengen.
      Aku wis suwe nulis manawa iki minangka kapal sing ora kasil, dibangun ing alas sing nggawe mitos ing gelombang abasement ing bagean historiografi Rusia.
      "Asams" ora cocog karo konsep "swiwi kacepetan dhuwur". Dheweke ora duwe kacepetan, malah ora kalebu ing proyek kasebut, yen ora, kontur dheweke ora nganggo waja, nanging njelajah. Kacepetan terus-terusan nyata saka 15 nganti 17 knot. Iku cukup iso dibandhingke karo kacepetan nyata armadillo modern. Ing ngendi ana kanggo ngubengi lan ngrangkul. Lan conto latihan armada Inggris, sing diduga nuduhake yen rong knot ekstra ngidini sampeyan nyekel, nyusul lan nutupi, konflik karo asil latihan armada Prancis, miturut asil sing teka ing kesimpulan sing prabédan kacepetan minimal kanggo "nyusul lan tutup" kudu EIGHT kelenjar. Nanging, "Asam" malah ora duwe loro knots. Kacepetan kapal perang lan kapal penjelajah ora ngluwihi 15 knot. Sanadyan "Fuji" utawa "Azuma" ora bisa kanggo dangu maneh.
      PS Aku iki amused dening wacana bab "apik" waja saka "Asama". Pasangan pisanan dilindhungi dening harvey kualitas sing pancen njijiki. Lan Tsushima mbuktekaken.
      1. 0
        12 Mei 2018 10:38
        Ora ketompo carane clumsy cruisers padha, padha kaleksanan tugas sing, ora kaya waja lan waja cruisers dibangun dening Rusia. Sing nyerang dheweke yaiku macem-macem Aurora, Varyag, Askold menara Bogatyr saka Rusia lapis baja, Gromoboi lan Bayan. Asama Jepang, Yakuma lan Azumo sing dibangun ing macem-macem negara ora beda-beda. Garibaldians Italia dituku supaya Rusia ora entuk, nanging uga kira-kira nyukupi syarat, Kasuga, mung duwe bedhil 1-254 mm lan 2-203 mm.
      2. 0
        12 Mei 2018 22:31
        Kutipan saka ignoto
        Kacepetan terus-terusan nyata saka 15 nganti 17 knot

        Nuwun sewu, nanging 15-17 knot iki minangka woh saka pertimbangan "mental" para komentator saiki. Nanging nomer rekaman sing dipikolehi sajrone tes kasebut minangka kasunyatan, dikonfirmasi dening panitia penerimaan internasional lan diterbitake ing akeh koran ing wektu kasebut.

        Ora ana alesan kanggo pracaya yen dheweke luwih alon tinimbang armadillo ing wektu kasebut.
        1. +1
          14 Mei 2018 10:51
          Kutipan saka: Saxahorse
          Nuwun sewu, nanging 15-17 knot iki minangka woh saka pertimbangan "mental" para komentator saiki. Nanging nomer rekaman sing dipikolehi sajrone tes kasebut minangka kasunyatan, dikonfirmasi dening panitia penerimaan internasional lan diterbitake ing akeh koran ing wektu kasebut.

          Nanging sakperangan alesan iki "kacepetan rekaman" ora katon ing layanan pertempuran.
          Skuadron Kamimura ora bisa ngetung kapal penjelajah Vladivostok, sing ora bisa menehi luwih saka 18 knot, supaya Rurik ora ketinggalan.
          Lan ing Ulsan, perang dadi kaya ngono amarga "Rusia" ora bisa menehi luwih saka 16 knot amarga masalah karo boiler.
  14. +1
    12 Mei 2018 09:15
    Aku misale jek asamoid minangka upaya kanggo nggawe kapal universal sing cocog kanggo pertempuran linear lan kanggo nguatake kualitatif pasukan jelajah, sing terus-terusan sengsara ing antarane Jepang. Asil ternyata, kaya kompromi apa wae: - ora loro, ora siji lan setengah
    1. +2
      12 Mei 2018 22:36
      Aku ora weruh alesan serius kanggo nimbang asil "wretched". Kapal-kapal kasebut kasil ngrampungake kabeh tugas sing diwenehake. Bebaya perang jelajah ing bagean Rusia wis mandheg, pasukan utama armada kasil didhukung ing perang skuadron. Losses - nul.

      Aku pracaya yen pilihan saka 8 "minangka kaliber utama ana kesalahan, contone, iku bisa kanggo weaken kaliber medium lan cilik kanggo nyimpen bobot. Ing varian karo 12 "(utawa paling 10") saka kaliber utama. , jumlah mungsuh sing dicemplungake bakal saya tambah akeh.
      1. +1
        13 Mei 2018 11:06
        Rekan kerja, apa sampeyan wis nyoba maca, apa komentar sampeyan?
        Aku nulis:
        Kayane aku asamoid minangka upaya kanggo nggawe kapal universal sing cocog kanggo pertempuran linier lan tulangan bermutu tinggi. pasukan layaran, kang sakbenere sengsara ing antarane Jepang.

        Yaiku, sengsara, aku nyeluk pak "Elsviks" sing dadi basis pasukan jelajah YaIF (rada layak laut, kanthi lambung lemah lan artileri sing dipilih kanthi ora rasional)
        Ing asas, "Asamoid" ngrampungake tugas kanggo nguatake kapal penjelajah, nanging meh ora bisa nglawan kapal perang ... nanging iki wis AI :)))
        Aku pracaya yen pilihan saka 8 "minangka kaliber utama ana kesalahan, contone, iku bisa kanggo loosen medium lan cilik kaliber kanggo ngirit bobot.

        Ya, miturut panemu taktis XIX pungkasan, ora bisa ngremehake kaliber tengah, amarga banjur dadi sing utama.
        Ing versi karo 12 "(utawa paling 10") saka kaliber utama, jumlah mungsuh dicemplungke dening wong-wong mau bakal nambah dramatically.

        Kanthi 12 "iku bakal dadi kapal temen beda ... karo siji-gun 10", uga, Aku ora ngerti. "Kasuga" ora nembak banget lan misale jek dadi asumsi logis ...
        1. 0
          13 Mei 2018 19:30
          Quote: pelaut senior
          Ing asas, "Asamoids" coped karo tugas kanggo ngiyataken cruisers, nanging meh ora kasil nglawan kapal perang ...

          Nanging, Kamimura bisa ngrampungake tugas-tugas detasemen lapis baja nomer loro ing Tsushima. Mungkin dheweke ora duwe akeh pukulan sing bisa mati ing dina pisanan perang, nanging kapal perang Rusia Asama bisa ngilangi balung lan ora bisa digunakake.
          1. 0
            13 Mei 2018 19:46
            Kapal perang Rusia Asama kasil ngudani nganti balung lan ora bisa digunakake.

            Apa iku?
            Nanging aku isih mikir yen asil utama REV yaiku pangerten yen rolas inci minangka kekuwatan armadillo sing nemtokake ..
            1. 0
              13 Mei 2018 20:22
              Apa ora mangkono? Aku ngira yen asil konkrit pisanan saka Tsushima yaiku kekalahan armada Rusia.
          2. +1
            13 Mei 2018 20:29
            Kutipan saka: Saxahorse
            bab skinned kanggo balung lan sijine menyang disrepair kapal perang Rusia Asama ngatur.

            Ya, umume - ora. Telu EDB Borodino padha kalah dening kapal perang Jepang. Oslyabya pindhah menyang ngisor amarga hit banget sukses saka 12-inch.
            1. 0
              13 Mei 2018 20:32
              Apa sampeyan ngomong yen Kamimura ora ana ing kono? Apa sampeyan kebetulan nglangi? :)
              1. +1
                13 Mei 2018 20:38
                Dheweke duwe peran penting, yen ora nemtokake - kanggo ngalihake lan nyebarake geni Rusia karo kapal-kapale. Jepang babar pisan ora mesam-mesem nalika nyuwil 6 kapal (4 EBR lan 2 BrKr) cangkang saka kabeh TOE 2 nalika perang. Nanging iki ora ateges manawa kapal Kamimura bisa nyebabake karusakan gedhe ing kapal Rusia.
                1. +1
                  13 Mei 2018 20:51
                  Lan malah luwih, iki ora ateges sing 80 enem-inch lan 24 wolung-inch Kamimura ora kejawab ing perang iki.
                  1. 0
                    13 Mei 2018 21:11
                    Dheweke ora bosen, nanging kanthi objektif, kemungkinan nyebabake karusakan ing kapal gedhe kanthi bedhil kaliber iki cilik. Senjata enem inci umume ora ana gunane kanggo biji-bijian gedhe, mung karusakan lokal cilik, lan bedhil wolung inci ... Inggih, ora ana gunane maneh, nanging efek kasebut diwatesi banget, mung amarga bobote bahan peledak sing ora cukup. "paket" dikirim menyang kapal mungsuh.
                    1. +1
                      13 Mei 2018 21:20
                      karusakan cilik!?? Inggih, nuwun sewu ... Rungokake sampeyan mung 4 bedhil Mikasa lan mutusake nasibe perang. Togo pribadi nuding mbokmenawa.
                      1. 0
                        13 Mei 2018 21:34
                        Ora 4, nanging 16 meriam kapal perang Jepang - nyatane, sing "mateni". Inggih, siji sepuluh inci, aja lali babagan ngguyu Ya, ora bisa nyebabake karusakan abot kanthi cangkang wolung inci marang kapal sing dilindhungi kanthi apik, iki mung kena ing wilayah lambung sing ora nganggo waja (nanging dudu kasunyatan manawa bagean penting kapal bakal nandhang sangsara) utawa tapel wates karo lakishots. Pungkasane, aku ora nemokake persis bledosan sing cocog karo proyektil 203 mm, nanging diragukan manawa luwih saka ping telu luwih gedhe saka Rusia - lan cangkang Rusia uga ora kuwat babagan pengaruh efektif ing kapal gedhe. Inggih, koreksi kanggo bahan peledak Jepang sing luwih kuat ... Nanging maneh - iki ora bakal nambah gambar kanthi radikal.
                    2. 0
                      14 Mei 2018 11:25
                      Kutipan saka arturpraetor
                      Dheweke ora bosen, nanging kanthi objektif, kemungkinan nyebabake karusakan ing kapal gedhe kanthi bedhil kaliber iki cilik. Senjata enem inci umume ora ana gunane kanggo biji-bijian gedhe, mung karusakan lokal cilik, lan bedhil wolung inci ... Inggih, ora ana gunane maneh, nanging efek kasebut diwatesi banget, mung amarga bobote bahan peledak sing ora cukup. "paket" dikirim menyang kapal mungsuh.


                      Isih, mbokmenawa "kemungkinan nglamar kritis karusakan" ora gedhe - Nanging, impact dhuwur-mbledhos nyebabake geni, kalah kru, numpes meriem kaliber medium lan anti-mine - sing, ajeg suda kemampuan tempur kapal ing geni.
                      Aku ora ngomong babagan efek psikologis sing ana ing garis (efek keunggulan kuantitatif) lan demoralisasi kapal sing dipecat amarga hit pancet sing nggawe angel perang kanggo slamet kapal.
                      1. +1
                        14 Mei 2018 12:08
                        Iki mung bisa nglawan kapal sing ora dilindhungi kaya kapal penjelajah lapis baja kanthi artileri dek. Nglawan tentara meriem sing ana ing casemates lan menara, nglawan armadillo kanthi proteksi waja sing dikembangake ... Nanging kenapa ana, kolega Andrei nerangake kabeh ing ngisor iki - kajaba "Ushakov" BrKr Kamimura ora nyebabake karusakan sing penting kanggo sapa wae, mula iku 305-mm. bedhil armadillo sing mungkasi perang.
              2. +3
                13 Mei 2018 23:37
                Kutipan saka: Saxahorse
                Apa sampeyan ngomong yen Kamimura ora ana ing kono? Apa sampeyan kebetulan nglangi? :)

                Inggih, ing umum, ya :)))))) Ing pangertèn sing, kajaba Ushakov, ora ana kapal siji-sijia sing bakal nandhang karusakan sing nemtokake saka RBKR Kamimura.
                1. 0
                  15 Mei 2018 12:07
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  Inggih, ing umum, ya :)))))) Ing pangertèn sing, kajaba Ushakov, ora ana kapal siji-sijia sing bakal nandhang karusakan sing nemtokake saka RBKR Kamimura.


                  Oslyabya - mung amarga serangan saka detasemen lapis baja 2nd Kamimura - ing 15 menit 15 hits, setengah saka bedhil dipatèni.

                  Alexander III rampung dening detasemen lapis baja kapindho.
  15. +1
    12 Mei 2018 18:21
    minangka tansah, artikel punika plus, penulis pleases hi
  16. 0
    13 Mei 2018 15:22
    Kanggo perang ing Selat Korea, ing kene wong Jepang ngalami kegagalan nyata - sawise sukses ngalahake Rurik, papat cruisers lapis baja Kamimura, sing ana ing ngarepe mungsuh kaping pindho (Gromoboi lan Rusia), sajrone pirang-pirang jam. perang padha ora bisa numpes utawa malah ngalahake ing paling siji kapal iki

    Ing kene uga kudu digatekake manawa mung 4 bedhil bisa murub ing kapal penjelajah Rusia, nglawan 16 !!!! Jepang kaliber 8 ", nomer 6" bedhil meh 3 kaping luwih. Yen kita njupuk menyang akun karakteristik bobot saka cangkang (jumlah bahan peledak ing wong-wong mau, brisance), salvo menit saka kapal ngelawan, pranyata Jepang padha meh lima - enem kaping kuwat !!! opo belay
  17. -1
    13 Mei 2018 17:06
    ... lan battlecruiser Inggris kaping papat, nggawa bedhil 343-mm, sing wiwitane bakal dibangun minangka salinan Ratu Mary, digawe miturut proyek anyar sing luwih apik. Lan dheweke diarani "TIGER" ...
  18. exo
    +1
    13 Mei 2018 21:19
    Aku seneng :) Aku ngenteni kelanjutane.
    Kapal iku ayu!
  19. +1
    14 Mei 2018 11:48
    THANKS! Artikel plus, lan kita ngarep-arep terus. Kongo minangka kapal landmark ing sajarah pambangunan kapal donya.
  20. 0
    14 Mei 2018 13:51
    Kutipan saka arturpraetor
    Iki mung bisa nglawan kapal sing ora dilindhungi kaya kapal penjelajah lapis baja kanthi artileri dek. Nglawan tentara meriem sing ana ing casemates lan menara, nglawan armadillo kanthi proteksi waja sing dikembangake ... Nanging kenapa ana, kolega Andrei nerangake kabeh ing ngisor iki - kajaba "Ushakov" BrKr Kamimura ora nyebabake karusakan sing penting kanggo sapa wae, mula iku 305-mm. bedhil armadillo sing mungkasi perang.


    Sampeyan minangka wong sing melek - apa persentase area permukaan waja kapal sing bisa tahan efek bledosan lan fragmentasi dhuwur? - ora malah 20%!

    Bolongan fragmentasi ing EBRs "well-armored" katon kanthi jelas ing sawetara foto - contone, foto "Eagle"


    Koyone fragmentasi asale saka bledosan internal - nanging ora kaya ngono - kabeh bolongan fragmentasi kanthi sudhut mlengkung mlebu, sing nuduhake karusakan saka bledosan cedhak nalika detonasi ranjau darat ing permukaan banyu ...
    Dadi karusakan pertempuran 8" ranjau darat nyebabake signifikan, sanajan ora kritis.


    Kajaba iku, dheweke ngrusak pipa kipas lan cerobong asep, nyuda konsep lan nyuda kinerja boiler.
    1. +1
      14 Mei 2018 14:03
      Mungkasi, mandheg, kanca, sampeyan jelas salah paham karo aku. Miturut karusakan abot, Maksudku karusakan sing kritis mengaruhi kemampuan pertempuran kapal. Tambang darat wolung inci, ya, padha numpes superstructures unarmoured, ya, padha nggawe Bunch saka pecahan, nanging karo pangecualian langka, iki ora mimpin kanggo Gagal soko tenan penting, ing kasus paling awon, pecahan miber liwat embrasures saka casemates utawa menara, utawa kang gedhe-gedhe gagal saka geger otak -sawetara mekanisme, utawa nalika kenek ing wilayah waterline liwat bolongan, kapal wiwit slurp banyu (nanging tingkat waterline dibandhingake karo wilayah kena pengaruh dening kabeh kapal banget. cilik) - nanging kabeh iki bisa dilokalisasi kanthi gampang, utawa karusakane ora gedhe banget. Kira-kira, cangkang wolung inci bisa nyebabake karusakan, bisa ngrusak superstruktur, bisa nyuwek freeboard, nanging bisa nyebabake karusakan kritis mung kanthi konsentrasi geni sing dhuwur lan akeh hit (sing ora ana ing Tsushima - ana. kakehan target), utawa nalika "lakishotah". Lan cangkang 305 mm persis sing nyebabake karusakan kritis - kabeh kapal sing luwih gedhe tinimbang 10 ewu ton nampa cangkang kaliber sing beda-beda lan ing jumlah sing beda-beda, nanging cangkang 305 mm sing dicemplungake, lan dudu 203 mm. Lan "Ushakov", senadyan kasunyatan sing kapal perang, cilik, lan kasunyatan sing kanggo "Eagle", contone, utawa malah "Sisoy the Great" mung karusakan saka keruwetan suntingan utawa Moderate, kanggo kapal luwih. saka 4 ewu ton pamindahan wis ana karusakan abot, nemen ngurangi kemampuan pertempuran sawijining.
      1. 0
        14 Mei 2018 16:34
        Kutipan saka arturpraetor
        Lan cangkang 305 mm persis sing nyebabake karusakan kritis - kabeh kapal sing luwih gedhe tinimbang 10 ewu ton nampa cangkang kaliber sing beda-beda lan kanthi jumlah sing beda-beda, nanging dicemplungake dening cangkang 305 mm,


        Pendekatan sampeyan karo Andrei bisa dingerteni lan ora anyar.
        Lan peserta ing Tsushima ngerti loro pendekatan kanggo karusakan saka kapal - Semenov (Raspata):
        Wiwit jaman kuna, ana rong arah ing artileri angkatan laut sing beda banget saka siji liyane: siji nyetel dhewe tugas inflicting ing mungsuh, langsung, sanajan ora akeh, nanging karusakan jero lan abot - ngalahake mesin, nggawe jero banyu. bolongan, jotosan munggah ing cellars, ing tembung - langsung sijine kapal metu saka tumindak; liyane - strove kanggo inflict ing wektu cendhak nomer paling bisa, malah yen entheng lan ora pati penting, karusakan, sought kanggo "ngalahake" kapal, arguing sing ora bakal angel kanggo rampung mati kuwi "diantemi" rampung, digunakake dheweke. awake dhewe bakal mati.
        Kanthi artileri modern, sawise sing pisanan, kudu duwe waja sing kuwat, bisa nembus waja, yaiku cangkang tembok sing kandel (sing nyuda kekosongan internal lan daya mbledhos) lan tabung kejut kanthi tahan bledosan supaya cangkang kasebut pecah ing njero. prau; adhering kanggo kaloro, ing nalisir: kanggo cangkang, mung kekuatan kuwi cukup sing padha ora pamisah nalika murub, IE, kekandelan tembok bisa suda kanggo minimal, lan roso sepi internal lan bursting daya tambah kanggo nemen. watesan, nalika tabung kejut kudu ignite ing tutul pisanan.
        Tampilan pisanan didominasi utamané ing Prancis, lan kaloro - ing Inggris. Ing perang pungkasan, kita dadi penganut pisanan, lan Jepang - saka kaloro)


        Yaiku, projectile 305 mm, supaya bisa nyebabake karusakan kritis, sampeyan kudu mencet: Nembus waja ing wilayah garis banyu, nembus barbette, nembus waja turret, mateni setir, mateni kabin printah (lan iki ora bakal. mimpin menyang kleleb kapal), mesin karusakan utawa ketel (kang arang banget kanggo bedhil sing) - sing, kamungkinan tartamtu saka acara dibutuhake kanggo karusakan kritis kedaden.

        Ing wektu sing padha, cangkang 6"-8" terus-terusan nyuda kemampuan tempur kapal:

        Semenov (trilogi perhitungan Pertempuran Tsushima)
        Nihan sabanjuré kenek sisih menara tengah 6-inch, lan banjur soko tabrakan konco lan ngisor kula ing port mburi. Kumelun metu saka metu markas lan geni katon. Cangkeng, nubruk kabin kapten lan nembus dek, njeblug ing kompartemen perwira, ing ngendi geni.

        Aku njupuk arloji lan notebook kanggo menehi tandha geni pisanan, nanging ing wektu iku ana soko pricked kula ing cilik saka mburi, lan soko ageng, alus, nanging kuwat nggebug mburi, ngangkat kula menyang udhara lan mbuwang kula menyang dek. ... Mbokmenawa sawetara wektu aku ora sadar, amarga geni wis dipateni lan ora ana wong sing cedhak, kajaba 2-3 sing mati, sing ana banyu sing metu saka selang sing sobek. Jotosan teka saka sisih kabin mburi, didhelikake saka kula dening beam saka berths. Aku nyawang kono. Mesthine ana perwira gendera - letnan Novosiltsev, midshipman Kozakevich lan sukarelawan Maksimov - karo partai tukang sinyal. Proyektil ngliwati kabin, njeblug ing tembok. Sinyalmen (wong 10-12) loro-lorone ngadeg ing menara 6-inch tengen lan ana ing tumpukan sing nyenyet.

        Sawise kabeh, ing 28 Juli, ing sawetara jam perang, Tsesarevich nampa mung 19 meriam gedhe, lan ing perang mbesuk aku serius kanggo ngrekam momen lan panggonan hits individu, uga karusakan sing disebabake. Nanging ing ngendi ana kanggo nulis rincian nalika ternyata ora bisa ngetung hit! Ora mung aku wis tau ndeleng shooting kuwi, nanging aku tau mbayangno iku. Kerang udan terus-terusan, siji-sijine ... (Perwira Jepang ujar manawa sawise nyerahake Port Arthur, kanggo nunggu skuadron kapindho, dheweke nyiapake rapat kasebut kanthi cara: saben gunner nembakake limang set tempur saka cangkang. bedhil nalika njeblug ing sasaran.. Banjur meriam sing wis lungse diganti sing anyar) ....
        ... Kanggo 6 sasi ing skuadron Arthurian, Aku Nanging njupuk dipikir nyedhaki ing soko - loro shimosa lan melinite padha, kanggo ombone tartamtu, kenalan lawas - nanging ana soko anyar kene! .. Iku ketoke ora cangkang padha kenek sisih lan ambruk ing kelompok, lan kabeh tambang ... Padha bledosan saka tutul pisanan soko, saka wektu tundha slightest ing pesawat sing. Handrail, backstay saka pipa, hatchet saka davit-beam - iki cukup kanggo bledosan kabeh-ngrusak ... Lembaran baja ing sisih lan superstructures ing dek ndhuwur padha ambruk kanggo shreds lan ngalahake wong metu karo. pecahané; andha wesi digulung dadi dering; bedhil sing ora rusak tiba saka mesin ...
        Iki ora bisa ditindakake kanthi gaya impact proyektil dhewe, utawa luwih-luwih kanthi gaya impact saka pecahan kasebut. Mung kekuatan bledosan sing bisa nindakake iki ...
        ... Lan banjur - suhu dhuwur banget saka bledosan lan geni Cairan iki, kang ketoke banjir kabeh! Aku weruh karo mripatku dhewe carane Papan baja flared munggah saka bledosan saka cangkang. Mesthine, dudu baja sing diobong, nanging cat! Bahan-bahan sing ora bisa diobong kaya bunks lan koper, ditumpuk ing pirang-pirang larik, nyabrang, lan diwutahake banyu, langsung murub kanthi geni sing padhang ...


        Dheweke uga duwe:
        Mungsuh wis rampung giliran; kang 12 kapal ing tatanan biasa, ing interval cedhak, sailed podo karo kita, mboko sithik obah maju ... Ora kebingungan iki ngelingke. Iku ketoke kula karo Zeiss teropong (jarak ana sethitik luwih saka 20 kabel) Aku malah bisa mbedakake amben railings ing kreteg, kelompok wong ... Lan kene? Aku nyawang mburi. Apa karusakan! .. Ngobong cuttings ing kreteg, ngobong lebu ing dek, tumpukan mayit ... Sinyal, stasiun rangefinding, kiriman sing ngati-ati tiba saka cangkang - kabeh wis kesapu, kabeh wis numpes ... Konco - "Alexander " lan " Borodino ", uga diselimuti kumelun geni ...
        Ora! Iku ora kaya 28 Juli!


        Yaiku, ing pungkasan giliran Jepang - kapal isih bisa nembak, nanging ora ana sing mbenerake geni - saben menara nembak miturut pangerten dhewe - efektifitas geni kapal perang skuadron kita (wis ora. dhuwur banget) wiwit menit-menit pisanan perang kanthi cepet mudhun kanthi saben serangan sing mbledhos.
        1. 0
          14 Mei 2018 16:37
          Ing panggonan sing padha ing Semyonov
          Iku 2 jam 5 menit. sore.
          Ana wong sing mlayu kanggo nglaporake apa sing kedadeyan ing menara 12 inci ing mburi. Aku lunga ndeleng. Bagéyan saka gendheng ing sisih kiwa bedhil ambruk lan mbengkongaken munggah, nanging turret muter lan murub sregep ...
          Perwira senior sing tanggung jawab kanggo pihak pemadam kebakaran sikile diunekake lan digawa lunga. Ana wong sing saya sithik. Saka ngendi-endi, malah saka menara, ing ngendi pecahan mung bisa nembus liwat celah-celah sempit saka embrasures, padha nuntut bala kanggo ngganti mangkat. Wong mati, mesthine ditinggalake ing papan sing tiba, nanging ora ana tangan sing cukup kanggo ngresiki sing tatu ...
          Ing pengadilan militèr, saben wong ing perang diwenehi panggonan lan pakaryane; ekstra - ora; cadangan ora ana. Siji-sijine sumber daya sing bisa ditindakake yaiku para abdi saka meriam 47 mm lan senapan mesin, sing, supaya ora tundhuk eksekusi sing ora perlu, dicopot ing dek lapis baja kanthi wiwitan perang. Saiki wong-wong iki padha bebas, amarga kabeh tentara meriem, kang ngadeg mbukak ing kreteg, wis rampung numpes. Padha digunakake. Ananging tetesing samodra... Bab latu - sanajan ana wong, ora ana sarana kanggo mateni geni. Selang-selange, pira-pira diganti karo serep, langsung dadi gombal. Akhire stok entek. Lan tanpa selang, kepiye carane bisa nyuplai banyu menyang kreteg lan daptar tugas, ing ngendi geni murub? .. Utamane rosters, ing ngendi 11 prau kayu ngadeg ing piramida ... Nalika papan kayu iki mung kobong ing panggonan, awit prau-prau mau isih ana banyu diwutahake sadurunge perang. Nanging mili metu liwat pirang-pirang bolongan sing ditusuk pecahan, lan nalika mili metu ...
          ... - Halyards pungkasan burned mudhun, - Demchinsky informed kula, - Aku mikir njupuk wong nang endi wae konco tutup.
          Mesthi wae, aku setuju karo dheweke: apa gunane signaler kanggo nyumerepi ing eksekusi nalika ora ana sarana kanggo menehi tandha.
          Iku 2 jam 20 menit. sore.
          Nggawe dalan antarane reruntuhan menyang buritan, dheweke mlayu menyang Redkin, sing cepet-cepet menyang ramalan.
          -- Ah! kanthi cara! ngandika bungah, "sampeyan ora bisa njupuk saka kiwa mburi. Ing ngisor iki, ing sakubenge ana geni. Wong-wong padha sesak amarga panas lan asap ...
          ... Kaya sing dakkarepake, Laksamana mung ngangkat pundhake marang laporanku:
          - Ayo padha mateni geni. Ora ana sing bisa mbantu ing kene ...
          Ing kabin wis ora ana loro maneh, nanging lima utawa enem wong mati; amarga lack of helmsmen, Vladimirsky ngadeg ing setir ....
          ... -- Menara buritan dijeblug! (Saka kapal tetanggan padha weruh carane gendheng waja saka menara buritan kita njupuk mati ndhuwur kreteg lan banjur ambruk ing poop. Apa bener kedaden? - dingerteni) - ditularaké saka ngendi wae ...
          Meh ing wektu sing padha, gumuruh aneh keprungu ing ndhuwur kita; keprungu clanging wesi nyuwek; soko ageng lan abot ketoke thump; prau retak lan pecah ing rostra; sawetara pecahan kobong tiba saka ndhuwur, lan kumelun sing ora bisa ditembus nutupi kita ... Banjur kita ora ngerti apa sing kedadeyan - ternyata pipa ngarep tiba ...
          ...Iku 2 jam 30 menit. sore.
          Nalika kumelun ngankat sethitik, Aku wanted kanggo pindhah menyang poop, ndeleng apa wis dadi menara buritan, nanging ing kelompok ndhuwur kabeh komunikasi antarane gandhewo lan buritan diselani. Aku nyoba kanggo ngliwati baterei ndhuwur, saka ngendi, liwat kabin admiral, ana metu langsung menyang poop, nanging ing kene markas iki engulfed ing geni terus-terusan ... Bali, aku ketemu perwira flag, Letnan Kryzhanovsky. cepet mudhun saka andha.
          -- Kowe arep menyang ngendi?
          - Kanggo bagean tiller! Setir macet! .. - dheweke mlayu ...
          Mung iki sing kurang, aku mikir, cepet-cepet munggah ....
          ... Sauntara kuwi, yen kita meh ora weruh mungsuh ing mburi kumelun geni kita dhewe, dheweke weruh kita uga lan klempakan kabeh kekuatan geni ing kapal perang wrecked, nyoba kanggo rampung wong mati. Kerang-kerangan udan siji-sijine. Iku sawetara jenis angin puyuh geni lan wesi ... Ngadeg meh ing panggonan lan alon-alon nguripake watara karo mobil kanggo nyetel dalan sing tepat lan tindakake skuadron, ing Suvorov, ing siji, kapapar sisih diantemi menyang mungsuh, furiously diperlokaké saka sing slamet (wis sawetara) bedhil ...

          Saka pitakonan, aku sinau sing bebarengan karo karusakan kanggo Gir setir lan Gagal saka Suvorov, laksamana lan Vladimirsky tatu ing sirah ing wheelhouse. Sing terakhir banjur kanggo klamben, lan diganti, njupuk printah saka kapal perang, lètnan katelu - Bogdanov. Laksamana dhawuh, dikontrol dening mesin, kanggo ngetutake skuadron. Hit ing jembatan ngarep dadi saya kerep. Splinters saka cangkang, bursting ing massa ing gendheng jamur-shaped kabin, numpes kabeh instruments ing, smashed kompas ... Begjanipun, padha slamet: telegraf - menyang siji mobil, tabung ngandika - menyang liyane. Jembatan kasebut diwiwiti kanthi geni - bunks, sing mesthine kanggo nglindhungi awake dhewe saka pecahan, lan kabin navigasi cilik, sing ana ing mburi pertempuran, kejiret. Panas dadi ora bisa ditahan, lan sing paling penting, kumelun kandel nutupi kabeh ing saubengé, lan, tanpa kompas, ora mungkin kanggo njaga dalan apa wae. Sampeyan kudu nransfer kontrol menyang pos tempur, lan ninggalake omah rodha menyang papan liya saka ngendi lingkungan bisa katon ...
          ... Deck ndhuwur ana karusakan kobong, lan mulane admiral ora bisa pindhah luwih saka baterei ndhuwur (panggonan padha ing gambar kapal). Saka kene dheweke nyoba nembus menara 6-inch tengah kiwa, nanging ora kasil, banjur pindhah menyang sisih tengen sing cocog. Ing wacana iki, laksamana nampa tatu sing langsung dirasakake kanthi nyeri sing abot - fragmen sing kena ing sikil kiwa, cedhak tungkak, lan ngganggu saraf utama. Sikil lumpuh. Laksamana wis digawa menyang menara lan ing kene dilebokake ing sawetara kothak. Nanging, dheweke isih nemokake kekuwatan sing cukup kanggo dheweke langsung takon:
          "Yagene menara ora murub?" - lan dhawuh Kryzhanovsky, sing wis nyedhaki, golek gunners, mbentuk abdi lan mbukak geni ... Nanging ternyata menara wis rusak lan ora muter. Miturut cara, Kryzhanovsky mung bali saka kompartemen setir: mesin setir ana ing urutan apik, nanging kabeh telung drive kanggo matèni; Kajaba iku, ora ana sarana kanggo ngirim pesen saka pos perang menyang juru mudi, amarga tabung ngomong ora ana, indikator listrik rusak, lan telpon ora bisa. Aku kudu ngontrol mesin saka pos tempur, yaiku, luwih akeh muter tinimbang maju ....
          ... - Nanging kita duwe gulung prayoga ing sisih kiwa! ..
          - Ya, bakal wolung derajat ... - Aku setuju lan, njupuk jam tangan lan notebook, nyathet: "3 jam 25 menit ing wayah sore; muter kuat menyang port; ana geni gedhe ing baterei ndhuwur. "

          Iki kira-kira carane karusakan ing kapal perang skuadron Pangeran Suvorov ing perang Tsushima diterangake dening saksi mata.
          Cetha yen geni sawetara kapal dikonsentrasiake - nanging karusakan utama yaiku saka cangkang sing mbledhos dhuwur - nyatane, ilang kemampuan tempur, amarga gagal kiriman rangefinder, kiriman sinyal, kontrol, komunikasi, gagal. saka sistem geni lan tim kontrol karusakan saka kapal.
          http://az.lib.ru/s/semenow_w_i/text_1907_2_boy_pr
          i_tzusimi.shtml
          1. +1
            14 Mei 2018 18:11
            Dmitry, sampeyan umume bener, nanging isih salah. Logika sampeyan bisa digunakake kanthi apik yen Jepang nembakake 305 mm armor-piercing lan cangkang mbledhos dhuwur 8-inch ing Tsushima. Nanging nyatane, ing Tsushima, Jepang nggunakake cangkang 305-mm sing mbledhos utamane dhuwur, sing nyebabake karusakan sing penting ing kapal kita, sing nyebabake ilang kemampuan tempur. Nanging 8-dm ora cukup kanggo iki
            Kasunyatan manawa cangkang bledosan dhuwur uga bisa nyuda kemampuan tempur armadillo dadi nol, aku nganalisa maneh ing siklus Tsushima.
            1. 0
              15 Mei 2018 10:23
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              Dmitry, sampeyan umume bener, nanging isih salah. Logika sampeyan bisa digunakake kanthi apik yen Jepang nembakake 305 mm armor-piercing lan cangkang mbledhos dhuwur 8-inch ing Tsushima. Nanging nyatane, ing Tsushima, Jepang nggunakake cangkang 305-mm sing mbledhos utamane dhuwur, sing nyebabake karusakan sing penting ing kapal kita, sing nyebabake ilang kemampuan tempur. Nanging 8-dm ora cukup kanggo iki
              Kasunyatan manawa cangkang bledosan dhuwur uga bisa nyuda kemampuan tempur armadillo dadi nol, aku nganalisa maneh ing siklus Tsushima.


              Mesthine, cangkang 305 mm uga nyebabake karusakan gedhe. Nanging, amarga tingkat geni sing luwih dhuwur, bedhil medium-kaliber - 8 "kerang lan 6" cangkang, duweni luwih akeh, lan amarga aksi mbledhos sing dhuwur, dheweke nyebabake karusakan kanthi geni, pecahan, karusakan saka anti-mine. kaliber lan medium kaliber.

              Ora muspra yen aku nggawa akun saksi mata, lan dudu rekaanku dhewe - akeh pecahan sing mateni para abdi gun ing menara, nyumbang kanggo jamming lan nyuda efisiensi geni sajrone panuntun otonomi.

              Apa sampeyan mikir yen karusakan utama disebabake cangkang 12 "? - Kanthi tingkat geni 1-2 babak saben menit? Temenan, karusakan saka wong-wong mau pinunjul.
              Nanging apa 12 "kerang bakal nggawe perasaan" kerang-kerangan?
              Minangka Semyonov nyerat, malah nggawe tunjangan kanggo kejut pertempuran, iki ora pisanan kang wis ing geni lan bisa soberly cukup netepke impact saka geni.
              Iku 8 "6" cangkang sing nggawe akeh hit, iku ora bener kanggo nglirwakake efek sing.

              Seprapat jam sawise wiwitan perang, Oslyabya ilang topmast utama, lan paling ora ana 15 bolongan ing gandhewo. Kapal kasebut alon-alon tenggelam maju lan mlebu menyang pelabuhan. A cangkang gedhe, numpes waja, kenek coal pit No.. 10, kang cepet banjir; banyu wiwit nyebar menyang kamar pancing cadangan kiwa. Kanggo equalize muter, padha wiwit banjir koridor tengen, lan banjur cellars cartridges. Turret mburi lan rong bedhil 152-mm saka casemate mburi terus nembak mungsuh, bedhil liyane ora bisa ditindakake.

              Ing menit 15, meh setengah saka ebr kelas 2 ora ala kanggo 8 "-6" cangkang, amarga mung detasemen lapis baja kapindho sing ditembakake ing Oslyaba.
              Lan ing mangsa - detasemen lapis waja 2 aktif melu ing perang, rampung "Alexander III".
              Suvorov rampung dening torpedo pemusnah - yaiku, malah 12 "bedhil karo ranjau darat ora nyebabake pati kapal kasebut, sanajan regane tempur ambruk menyang mung bedhil 75 mm sing isih urip ...
              Karusakan Borodino digandhengake karo 12 "cangkang sing kena ing rong 6" bedhil.
              Aku percaya yen efek nyuda kemampuan tempur kapal perang Rusia uga kalebu cangkang 12 "lan 8" - 6 - jarak tempur cilik.
  21. +1
    14 Mei 2018 22:14
    Kutipan saka arturpraetor
    kabeh kapal sing luwih gedhe tinimbang 10 ewu ton nampa cangkang kaliber sing beda-beda lan ing jumlah sing beda-beda, nanging cangkang 305 mm sing dicemplungake, lan ora 203 mm.

    Apa aku bisa takon kepiye sampeyan nemtokake iki kanthi akurasi?

    "Oslyabya" - iku dianggep sing dicemplungke dening telu utawa papat hits saka cangkang gedhe ing sak panggonan. Dheweke tilar donya ing pukulan kaping 43 ing perang kasebut. Apa sampeyan yakin yen cangkang 12" iku sing pungkasan? Nalika iku, detasemen Kamimura njeblug.

    "Suvorov" - dicemplungke dening pangrusak. Nalika seda, dheweke ilang kabeh bedhil kaliber medium lan utama lan ora ana pertahanan. Apa sampeyan yakin yen cangkang 6" ora ana hubungane?

    "Alexander" lan "Borodino" - banget overturned. Padha cetha, kaya Elang, wis atusan ton banyu Rolling liwat dek. Apa sampeyan yakin yen cangkang 6" ora ana hubungane karo iki?

    Sikap kanggo 6 "lan 8" cangkang minangka bal karet sing ora mbebayani pancen kaget. Malah nalika WWII, ngengingi sawetara 6 "sabanjure dadi pangrusak segara owahan ing wektu sing dadi tumpukan reruntuhan. Ing Tsushima, Jepang murub bab 1000 bêsik 8" cangkang lan bab 8000 bêsik 6 "cangkang. Lan mesthi ora roto-roto. ing saindhenging skuadron, nanging utamané ing detasemen pisanan langsung gelut.Konsekuensi saka udan es saka cangkang gedhe kudu dianggep luwih serius.
    1. +2
      15 Mei 2018 12:28
      Kutipan saka: Saxahorse
      "Oslyabya" - iku dianggep sing dicemplungke dening telu utawa papat hits saka cangkang gedhe ing sak panggonan. Dheweke tilar donya ing pukulan kaping 43 ing perang kasebut. Apa sampeyan yakin yen cangkang 12" iku sing pungkasan? Nalika iku, detasemen Kamimura njeblug.


      Aku setuju banget - detasemen lapis baja 2 saka Kamimura konsentrasi geni ing kapal penggedhe wakil - Oslyab lan ing 15 menit perang, kapal perang peringkat 2 nampa 15 hits ing busur, ilang setengah saka bedhil lan trim ing busur. . Sing ngomong bab kasekengan 8 "6" bedhil kanggo nimbulaké karusakan iku ora bener. Oslyabya "ambruk" sethitik sadurungé saka Suvorov, kang klempakan geni saka 4 kapal perang saka detasemen lapis waja pisanan.

      Kutipan saka: Saxahorse
      Ing Tsushima, Jepang nembakake udakara 1000 keping 8 cangkang lan sekitar 8000 keping 6 cangkang. Lan mesthi, ora roto-roto ing saindhenging skuadron, nanging utamané ing detasemen pisanan langsung gelut. Konsekuensi saka udan es saka cangkang gedhe kudu ditindakake kanthi luwih serius.

      Persis - iki sekte saksi 12 ", kanggo paraphrase Fisher - ONLY BIG GAN :))

      Umumé, aneh yen wong sing nulis artikel babagan kapal armoring, yaiku, kudu makili efek saka siji utawa liyane projectile ing waja, mbantah sing jelas - 80% kapal ora nganggo waja lan dadi reruntuhan kobong lan tundhuk geni saka impact dhuwur-mbledhos lan 6 "-8" meriam inch, kang ajeg nyuda efektifitas pertempuran kapal, senadyan kasunyatan sing padha ora nimbulaké karusakan kritis. Kaping pisanan, instrumen optik, komunikasi, kontrol, geni lan piranti drainase nandhang sangsara, traksi drop, abdi bedhil ing casemates lan turrets kena pengaruh, piranti menara macet, pihak penyelamat darurat dirusak.
      Iki bisa dideleng ing pirang-pirang peperangan sadurunge Perang Dunia II.
      1. +2
        15 Mei 2018 16:09
        Dear Dmitry, amarga pitakonan iki menarik banget, aku bakal nyoba nyiyapake artikel babagan subyek minggu iki (bakal tekan kaca utama sabanjure). Nuwun sewu, nanging ora bisa mangsuli kanthi wajar ing kerangka komentar.
        1. +1
          16 Mei 2018 12:32
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Dear Dmitry


          Matur nuwun dear Andrey.

          Ing sawijining wektu, aku kudu nggarap bahan kimia detonasi, pilih proporsi kanggo detonasi bahan peledak lan komposisi bahan bakar padat kanthi derajat metalisasi sing beda-beda, nanging kanthi masalah kuwalik - supaya ora detonasi.
          Aku duwe ide sing apik babagan desain kapal wiwit sinau ilmu material lan mekanika teori - Aku bisa mbayangno efek waja bahan peledak ing perwakilan non-matematika, uga efek kejut lan getaran ing struktur kasebut.
          Nanging, ing taksiranku, sadurunge minangka penganut ilmu sejarah, aku ora miwiti saka asumsi pribadi, nanging saka akun saksi mata - lan cukup akeh kanggo perang angkatan laut 1904-1905. Kajaba iku, mayoritas pejabat sing duwe pendidikan sing nyedhiyakake akeh informasi kanggo dianalisis.

          Ing artikel sampeyan, mbayar manungsa waé ora dadi luwih kanggo kekandelan saka waja lan kemungkinan seng nembus projectile, nanging kanggo lokasi kru miturut jadwal anter jemput ing kapal - rangefinders sing ngadeg ing jembatan mbukak kang kontrol geni. gumantung, pengamat mbenakake tiba saka cangkang ing bursts lan mbandhingaké posisi mbukak, karo gulung ing akurasi skuadron Russian.
  22. 0
    4 Agustus 2018 12:46
    Andrew apik banget kaya biasane.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"