Parade "tanpa awak" pisanan: Angkatan Bersenjata Federasi Rusia bakal nampilake sistem robot

28
Taun iki, ora mung unit sikil lan peralatan militer tradisional, nanging sistem robot tanpa awak kanggo macem-macem tujuan bakal melu ing Parade Kemenangan ing Moskow. Izvestia.





Kaya biasane, sistem pertahanan udara bakal ditampilake kanthi apik ing parade kasebut. Penonton bakal bisa ndeleng macem-macem sistem rudal anti-pesawat. Antarane yaiku sistem pertahanan udara Tor ing versi Arktik (ing kendaraan kabeh terrain DT loro-link). Bebarengan karo wong-wong mau, para pendatang anyar yaiku TTM 1901-40 snowmobiles karo bedhil mesin Pecheneg.

"Pertahanan udara bakal diterusake kanthi barang anyar. Kanggo pisanan ing Red Square bakal diangkut (kanthi truk) drone - lemah lan mabur. Kaputusan kanggo melu ing Victory Parade komplek robotik digawe ing wayahe pungkasan, sadurunge miwiti latihan ing papan latihan ing Alabino, "tulis koran.

Sistem lemah bakal diwakili dening kompleks demining Uran-6 lan tanpa awak tank "Uranium-9". Kothak sing padha bakal kalebu Corsair UAV.

"Corsair" minangka kelas sing luwih cedhak karo tujuan operasional kendaraan tanpa awak, sing sejatine seger, bubar rampung tes negara, lan kita bakal tuku seri,
diterangno Wakil Menteri Pertahanan Yuri Borisov.

Dipasangake karo Corsairs, helikopter tanpa awak Katran bakal diangkut, dirancang kanggo nindakake pengintaian kanggo kepentingan armada.

Miturut ahli Denis Fedutinov, partisipasi ing parade drone minangka indikator peran sistem robotik wiwit diputer ing Angkatan Bersenjata Rusia.

"Corsair" lan "Katran" minangka sistem anyar sing durung ditampilake sadurunge ing pameran utawa ing acara mbukak liyane. Piranti kasebut saka kelas sing cukup gedhe, sing bakal katon jelas dening para penonton ing parade. Kajaba iku, Korsar minangka drone serangan Rusia pisanan,
ngandika ahli.

Parade kasebut bakal rampung kanthi kolom Pasukan Rudal Strategis kanthi telung peluncur seluler kompleks Yars. Nanging, wektu iki manungsa waé bakal riveted ora mung kanggo wong-wong mau, nanging uga kanggo ngiringan. Kanggo pisanan, "gerobak" modern bakal katon ing Red Square - UAZ "Pickup" karo bedhil mesin abot "Kord". Dheweke dikembangake kanthi njupuk pengalaman Siria lan ditrapake kanggo brigade "cahya" sing digawe lan pasukan operasi khusus.
  • Izvestia/Alexander Kazakov
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

28 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    8 Mei 2018 15:30
    Sayange yen dheweke bakal njupuk, lan ora dhewe. Iku bakal luwih efektif.
    1. +5
      8 Mei 2018 15:33
      Kutipan: 210 okv
      Sayange yen dheweke bakal njupuk, lan ora dhewe. Iku bakal luwih efektif.


      Dima.. ombenan ombenan Aku wis ngomong babagan iki..
      1. +2
        8 Mei 2018 15:35
        Alexander, Happy Holidays! UAVs, mesthi, iku bisu kanggo nuduhake ing Red Square ing pesawat, Nanging, TB kudu diamati. Lan "Uranus" .. Ketoke padha ora duwe wektu kanggo nyiyapake ..
        Kutipan saka vorobey
        Kutipan: 210 okv
        Sayange yen dheweke bakal njupuk, lan ora dhewe. Iku bakal luwih efektif.


        Dima.. ombenan ombenan Aku wis ngomong babagan iki..
      2. 0
        8 Mei 2018 21:19
        Kutipan saka vorobey
        Dima.. omben-omben aku wis ngomong iki..

        =======
        Umumé, sampeyan kudu ngakoni yen bakal nyenengake ..... Ing Lapangan Merah - numpak ROBOTS .......
    2. +4
      8 Mei 2018 15:33
      Halo Dimitri.. Lancaran pawai kudu diajeni.
      1. +5
        8 Mei 2018 15:38
        Sergey hi Aku setuju. Nanging, nalika "Armata" pisanan digawa metu, kacepetan katon luwih murah ...
        Quote: Gusti saka Sith
        Halo Dimitri.. Lancaran pawai kudu diajeni.
    3. 0
      8 Mei 2018 19:53
      Dadi mbokmenawa perlu
  2. +2
    8 Mei 2018 15:45
    Babagan Uranus-6 lan Uranus-9 ... nanging ngendi Uranus-5,7,8?
    1. +2
      8 Mei 2018 16:21
      Operator kontrol dumunung ing kung wojo ing basis saka KAMAZ, sawetara kontrol maksimum 3 km ....? Robot ndeteksi, operator nggawe keputusan adhedhasar informasi iki ... Tanpa oposisi, ing medan kasar ...
      Apa jenis piranti teknis sing ala iki, lan kenapa perlu ... Uga, nyawa operator kasebut ana ing ancaman, apa dheweke pancen ana ing medan perang ???
      Sampeyan ora perlu apa-apa ... Luwih apik tinimbang UAV prasaja sing menehi koordinat target ing wektu nyata lan sarana karusakan sing ana gandhengane ...
      Piranti sing ora ana gunane kanggo nglereni adonan lan kanggo film aksi sing bodho banget ....
      1. +2
        8 Mei 2018 16:23
        Kutipan saka: okko077
        Piranti sing ora ana gunane kanggo nglereni adonan lan kanggo pejuang sing bodho banget ...

        Operator personel lapis baja pisanan uga dudu banyu mancur ... lan minangka asil, kabeh tentara ing donya nggawe dheweke. Apa sampeyan butuh kabeh bebarengan? Utawa apa sampeyan mikir manawa pangembang kita ora ngupayakake masalah kasebut?
        1. +1
          8 Mei 2018 16:31
          AJA KERJA ... Staff Umum kudu ngatasi masalah iki. Kita ora duwe konsep sistem tempur sing adhedhasar ora mung adhedhasar lemah, nanging uga UAV udara .... Kabeh UAV minangka dolanan sing dikembangake para pangembang ... Militer ora ngrumusake syarat, amarga umume ora duwe konsep. panggunaan pertempuran lan pangembangan piranti kasebut lan perane ing perang modern ... Ora ana gunane, karya bodho tanpa asil ... Saliyane omong kosong babagan resimen drone lan sistem pengintaian Interspecific kanggo sebutan target, Staf Umum nindakake. ora nglairake apa-apa....
          1. 60
            +4
            8 Mei 2018 16:40
            Sawise teks geni sampeyan, Staf Umum kudu njupuk awake dhewe.
            1. +1
              8 Mei 2018 17:12
              Kutipan: An60
              tembak dhewe...

              ... saka slingshot.
              1. 60
                0
                8 Mei 2018 17:15
                Trampolin saka Rogozin ... hi
              2. -2
                8 Mei 2018 17:29
                Yen inspirasi ideologi saka "ahli" kasebut dadi kuwasa, ya, mung slingshots sing bakal ditindakake.
          2. 0
            8 Mei 2018 16:54
            ps ps, Aku bakal pitutur marang kowe rahasia, militèr ing wayahe malah ora duwe konsep sing jelas babagan kontrol tempur remot, sing nggawe sampeyan ngguyu nalika ngomong babagan sistem jaringan-sentris.
            1. 0
              8 Mei 2018 23:12
              Mung ing Suriah, LDNR, lan malah banyu Segara Azov, sakperangan alesan, ora lucu .... Iku isin kanggo kahanan iki ....
    2. +1
      8 Mei 2018 16:36
      Babagan Uranus-6 lan Uranus-9 ... nanging ngendi Uranus-5,7,8?

      Ing panggonan sing padha M. Zadornov duwe babi nomer 3. ngguyu
      Ayo wong jahat goleki.
  3. +1
    8 Mei 2018 16:00
    ing tangan siji, iku apik sing padha bakal nuduhake soko anyar, ing tangan liyane, padha ora katon banget nyengsemaken, kanggo efek padha kudu najisake dhewe ing jumlah saka saperangan atus.
    1. +1
      8 Mei 2018 16:49
      Peretas bakal hack, nransfer wong.
      1. 0
        8 Mei 2018 16:52
        banjur sampeyan ora bisa malah nggunakake truk Kamaz, lan dumadakan Gypsies bakal nyolong truk Kamaz.
        1. +1
          8 Mei 2018 16:54
          Ing Moscow? Gypsies? Padha pindhah ngluwihi Urals dangu ago.
  4. 0
    8 Mei 2018 19:53
    Sawise nyoba, aku ngarep-arep bisa ndeleng modul Derivation-Air Defense ing platform Boomerang, yen, mesthine, cocok, uga ing platform kendaraan tempur infanteri laut sing anyar.
  5. 0
    9 Mei 2018 09:18
    Kutipan: 210 okv
    Sayange yen dheweke bakal njupuk, lan ora dhewe. Iku bakal luwih efektif.

    Iki wis dibahas lan disuarakake dening pimpinan Kementerian Pertahanan. Saka tembung-tembunge, supaya bisa mlaku ing Red Square dhewe - ora ana masalah. Nanging, elevasi pesawat sing diadegake bakal nyebabake kasunyatan manawa dheweke ora bakal katon, utawa ora dianggep. Cilik banget...
  6. 0
    9 Mei 2018 20:47
    Kutipan: NEXUS
    Babagan Uranus-6 lan Uranus-9 ... nanging ngendi Uranus-5,7,8?

    Nang endi wae ing antarane tank T-65,85,47 lan pesawat Su-46 lan MiG-26
  7. 0
    9 Mei 2018 21:48
    Aku ngerti sebabe lagi diangkut, lan ora diluncurake dhewe - kanggo alasan safety, supaya wong ora cacad yen ana kerusakan ing otomatisasi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"