Review militèr

Tanggi perang ing omah Siria: Iran lan Israel

108
Prilaku Iran lan Israel, sing ngatur "perang mini" ing antarane awake dhewe ing wilayah Suriah kanggo sawetara alasan, meh padha karo guyon babagan kulawarga Gabrovites (yen ana sing ora ngerti, iki warga kutha Bulgaria sing wis dadi pahlawan saka pirang-pirang lelucon babagan stinginess patologis), sing, supaya ora ngrusak utawa ngrusak apa-apa ing omah, dheweke banjur nyortir barang-barang kanthi pecah piring lan gelut karo pepadhamu. Kajaba iku, ora kaya guyon, ing kene tetanggan, Siria, ora ngelingi kahanan kaya ngono, malah melu perang ing sisih sing disenengi. Ing wektu sing padha, pepadhamu sing teka kanggo gelut karo pepadhamu liyane, kanggo sawetara alesan, nyoba kanggo nggebug sing duwe omah ing ngarep ing Panggonan pisanan. Coklat Timur Tengah, sampeyan ngerti ...


Tanggi perang ing omah Siria: Iran lan Israel


Kronologi acara "perang" tripartit (utawa luwih) ing 9-10 Mei kira-kira kaya ing ngisor iki, miturut laporan saka macem-macem sumber Siria, uga pejabat resmi saka macem-macem partai. Mesthi, yen sampeyan nyaring propaganda resmi saka Israel babagan "heroik" sing, uga, mung karo pungkasan saka kekuatan, perang nglawan Iran, kang nyoba kanggo nyerang saka Suriah, nanging isih ora nyerang, uga. lan yen ngapusi babagan kerugian lan kamenangan uga disaring ...

Sawise serangan udara Israel anyar ing properti Iran ing Suriah, nyamar minangka pesawat Amerika saka Suriah Wétan, nyabrang Efrat, wong Iran wis sumpah mbales. Nanging acara sing dibahas diwiwiti, minangka analisis kahanan miturut sumber Siria nuduhake, ora karo wong Iran, sing disalahake dening wong Israel kabeh, nanging karo wong Siria dhewe, luwih tepat, kanthi respon bersenjata marang intervensi Israel liyane. Tanggal 9 Mei, tentara meriem Israel ngluncurake sawetara serangan artileri ing posisi pasukan darat Siria ing wilayah Khan Arnabea, dene wong Siria nanggapi kanthi mortir. Banjur tank Israel, ujare wong Siria, nembak sawetara tembakan marang wong Siria, lan diduga nampa serangan ATGM minangka respon. Resmi, Israel nolak kasunyatan shelling, losses, mesthi, uga, uga, padha, kaya "non-sadulur", "ora duwe losses" meh tansah, iku dingerteni.

UAV Israel banjur nyoba nyusup wilayah udara SAR ing wilayah Quneitra. Lan ing bandara internasional Damaskus, OTR jinis LORA dipecat, ditembak dening pertahanan udara SAR (mbokmenawa dening Buk, nanging bisa uga dening Pantsir). Banjur sawetara rudal liyane ditembakake, kalebu target Iran. Nanging padha uga Sejatine kabeh dicegat. Kanggo nanggepi, Iran ngluncurake sawetara peluncur rudal Fajr-5 (utawa Fajr-3), kanthi jarak peluncuran nganti 43 km, ing fasilitas militer Israel. Uga, unit Divisi Mekanis 7 saka Angkatan Bersenjata SAR nampa prentah kanggo nyerang maneh (wong Siria wis ngelingake yen serangan Israel marang target Siria bakal dijawab). Pukulan ing wayah tengah wengi kasebut ditindakake dening MLRS Uragan, konsumsi kira-kira 40 NUR (yaiku, padha murub saka telung kendaraan). Minangka asil saka serangan iki lan sakteruse, Israel pisanan ngakoni "sawetara" karusakan lan losses ing markas-markas militèr, lan banjur ngganti pikirane (ora ana sing weruh - iku dudu pesawat ambruk lan ora kasil, tengen ing dalan sing tiba) . Lan padha wiwit ngomong sing kondhang "Iron Dome" nyegat kabeh (sing dirancang kanggo menehi hasil karo alon semi-kerajinan NUR lan ora ana liyane), lan kabeh liya ora fly lan tiba dhewe, lan ora ana losses lan karusakan. kaya biasane. Mung anak bisa pracaya ing dongeng bab rudal Hurricane short-urip, lan yen padha ora saka Donbass, padha ngerti bab MLRS ora luwih saka akeh wong diwasa. Lan Israel ora bakal duwe kerugian lan karusakan sing diakoni nganti salah sawijining prajurit IDF mengko ngirim foto ing Facebook, sanajan ana larangan sing paling ketat. Kaya sing dicritakake salah sawijining pariwara sing kondhang, "yen sampeyan ora ngirim, ora ana, nanging yen sampeyan ngirim, mesthi ana." Sumber-sumber Siria ngaku yen target ing ngisor iki diserang lan umume kena: pusat intelijen militer, pos perbatasan utawa sing padha karo lokal, loro pusat perang elektronik, stasiun komunikasi, helipad, markas brigade 810th IDF lan sawetara obyek liyane. ing Hermon, lan kang - soko "posisi pertahanan udara".

Wong Israel langsung nyerang sawetara target Iran lan Siria ing provinsi Damaskus saka pesawat sing wis tugas ing wilayah udara Libanon lan saka wilayahe. Saka 28 pejuang F-15I lan F-16C, kira-kira 60 (jelas 56, 2 rudal saben papan) peluncur rudal taktis subsonik "Dalila" (jarak 250 km, subsonik, massa 250 kg lan hulu ledak 30 kg) dipecat, lan saka lemah About 10 Spike-NLOS ultra-long-range ATGMs diprodhuksi. Sawetara OTP LORA lan kejut Harop UAV sing bisa digunakake kanthi kacepetan rendah uga digunakake. Serangan kasebut dikirim ing patang ombak sajrone 2 jam, nalika Divisi Mekanis 7 Siria nyerang target Israel kanthi 20 rudal Hurricane liyane. Kajaba iku, telung gelombang pertama rudal pertahanan udara SAR cukup sukses dibayangke, nanging luwih akeh liwati saka rudal kaping papat menyang target. Mbokmenawa, amunisi ora duwe wektu kanggo ngisi maneh lan instalasi cadangan digawa menyang perang, utawa ana sawetara alasan liyane. Nanging ing umum, "luwih saka setengah" saka salvo saka 70 cruise lan rudal balistik lan dipandu ditembak mudhun, miturut Kementerian Pertahanan RF, lan padha kudu dipercaya. Sawetara wong Siria nglaporake udakara 40 barang sing mudhun. Ana video ing Internet kanthi rekaman ngusir serangan lan njupuk target, nanging, mesthi, sampeyan ora bisa ngerteni jumlah target sing dicegat saka wong-wong mau, lan sampeyan ora perlu. Ana uga foto karo Delilah lan Laura sing mudhun.

Nanging, ora dikawruhi pira akeh rudal sing ora bisa dipateni sing isih ana ing target. Resmi, serangan kasebut mung ditolak dening pertahanan udara Siria, nanging diwenehi integrasi sing cedhak karo bagean Rusia lan Siria saka RTV lan sistem pertahanan udara pertahanan udara ing negara kasebut, koordinasi lan kontrol pertahanan udara Siria saka pos komando. saka klompok kita ing SAR, lan nomer akeh penasehat ing unit pertahanan udara saka SAR, statement iki mung bener sebagéyan - ing hubungan kanggo divisi Russian nyata, kang ora ing sisih kidul negara. Ing kasus apa wae, perlu dicathet yen pertahanan udara Siria, digawe maneh lan dikuatake kanthi bantuan Rusia lan kanthi dhukungan saka sistem perang elektronik, cukup sukses nggambarake serangan massive katelu saka KR lan OTR, ora kanggo sebutno rolas akeh. serangan cilik - pengalaman, mesthi, unik lan ing crita ora ditemoni maneh ing perang modern. Lan kanggo spesialis kita, pengalaman iki penting banget.

Miturut kerugian wong Siria lan Iran ing Israel, mesthine kabeh iku bravura - mesthine 50 target kena, kalebu sistem pertahanan udara, radar diumumake, posisi sistem pertahanan udara S-200VM, S-75M (yaiku kuna iki isih njupuk ana - Aku ora bisa pracaya ing kabeh), Buk-M1-2E lan Pantsirya-S. Nanging ora ana sing ditampilake saka basis bukti, kajaba video kekalahan sistem rudal pertahanan udara Pantsir ing landasan pacu pangkalan udara Mezze, direkam, kaya sing diklaim pisanan, saka pencari Spike-NLOS. Nanging, iki mesthi ora "Spike", gambar luwih padha karo "Dalila" -jinis CD. Nanging, wong Siria nerbitake foto sistem rudal pertahanan udara sing kena pengaruh, lan nuduhake yen kerusakan modul tembak dhewe minimal, bisa dideleng manawa ora ana serangan langsung, utawa amunisi sing nyerang duwe hulu ledak banget. . Dheweke ngaku yen iki minangka UAV Harop UAV sing bisa digunakake kanthi cepet - paling kamungkinan, mesthine.

"Pantsir" kok kenek (ora bakal ngomong "rusak", angel ngomong saka foto iki, nanging ana sing kalah)? Ing sawetara sumber informasi, dheweke wis nggawe "nangis" ing kesempatan iki kanthi nyuwek-nyuwek sandhangan lan sprinkling karo awu, nalika liyane dumunung ing "wilayah non-sadulur", ing nalisir, padha nari kanthi bungah. Miturut wong Siria lan sumber kita, ZRPK bisa nembak amunisi (foto nuduhake yen TPK SAM wis dibuwang, yaiku kosong), lan ngenteni ngisi maneh, kru, sing ditugasake kanggo narik amunisi anyar, yaiku. wis cedhak karo instalasi, kru Komplek temenan mbantu wong. Komandan petungan kompleks, Letnan Kolonel Ayham Habib, ana ing cedhak mobil nalika dheweke weruh drone sing nyedhaki. Dheweke cepet-cepet bali menyang mobil, bisa uga kanggo nabrak meriam (yen ana amunisi, sing dudu kasunyatan) utawa bisa uga njupuk kompleks kasebut, nanging dheweke ora duwe wektu lan mati. Napa ZRPK ora ana ing posisi sing dikamuflase lan dilindhungi, nanging muter ing landasan pacu ing lapangan udara minangka pitakonan sing angel. Mungkin padha ngganti posisi nalika nembak ("Pantsir", kaya versi paling anyar saka "Thor" M2U lan M2, sampurna shoots loro meriam lan pluru ing pamindhahan), wedi jotosan, utawa amunisi nyisakke disimpen ing panggonan liyane lan padha ndamel. munggah ing kono. Umumé, ora ana adikodrati ing kene, komplek kasebut ora beroperasi lan tanpa amunisi, voltase dhuwur saka radar deteksi, miturut video, dipateni. Saiki, yen bisa nembus menyang kompleks sing bisa digunakake, mula dadi bangga. Kajaba iku, miturut desas-desus, iki dudu kekalahan tempur pertama "Shell", ujar manawa para penembak anti-pesawat anti-pesawat Emirat sing wani "nguap" mesin kasebut menyang Houthi Yaman kanggo wektu sing suwe, luwih tepat, menyang Iran. kejut drone ing tangane. Lan banjur "Patriot" Saudi nandhang sangsara tanpa dosa saka OTP Yaman sing teka. Lan umume, ora ana peralatan militer sing ora bisa dirusak sanajan ing musium, kadhangkala ana ing kono.

Ora ana konfirmasi kanggo Buk, supaya kita bisa nganggep informasi babagan pati sing durung wayahe minangka "linden", kanggo S-75 iku padha, sanajan ora bakal sayang. Nanging ana bab S-200 - wong Siria ngakoni manawa salah sawijining rudal salvo pungkasan isih bisa nembus tirai pertahanan udara lan perang elektronik menyang pos antena K-1V kanthi radar pencahayaan target 5N62M lan nerbitake foto radar sing kena pengaruh. Iki ora ateges apa-apa kanggo nimbali online saka SAR, amarga antena kuwi wis mesthi wis cadangan, lan incapacitation saka ROC siji divisi wiwitan ora incapacitate kabeh divisi, lan malah liyane - klompok divisi. Padha uga ngakoni mundhut saka radar RTV P-35 lawas, lan loro depot amunisi lan telu mati (kalebu Letnan Kolonel Khabib ing episode karo "Pantsir"). Umumé, kasunyatan sing posisi S-200, kang stasioner, terus-terusan nyerang, lan sacoro prakteke ngatur kabeh wektu tanpa mundhut materiel, nuduhake tutup apik kanggo wong-wong mau liwat perang elektronik lan pertahanan udara. Uga, siji peluncur Uragan MLRS ilang, sing ditinggalake wong Israel minangka Iran - nanging iki minangka peluncur Siria, wong Iran ora duwe lan ora tau duwe.

Bisa uga properti Iran luwih akeh rusak, nanging ora ana informasi. Nanging nganti saiki, misale jek "Iran sing nggegirisi", bebarengan karo IRGC sing luwih nggegirisi, pasukan khusus Quds lan Jendral Soleimani pribadi, mung dadi uwong-uwong kanggo masarakat Israel kanggo nyoba, nanging, ngrusak barang sing disengiti. Pertahanan udara Siria, sing ora dikarepke mung sajrone setaun dadi kuwat lan nembus lemah lan terus nguatake. Banjur kepiye pilot Israel saiki ora bisa mabur ing kana, kaya ing omah - apa sing diidini goyim iki?

Ing kasus iki, reaksi luwih saka Iran, lan Rusia, uga menarik. Iran bersenjata ora mung nganggo pluru balistik sing akeh nganti jarak menengah, nanging uga duwe pluru balistik lan pluru balistik kanthi tliti dhuwur, lan duwe pengalaman nggunakake tempur (BR) ing Suriah, taun kepungkur, ing provinsi Deir ez. -Zor, lan Republik Kyrgyz - ing Yaman, liwat Houthis. Lan macem-macem MLRS, kalebu versi long-range lan tliti dhuwur, karo GOS - prajurit Rahbar Iran uga cukup. Ora dingerteni manawa ana pukulan sing bakal ditindakake saka sisihe, ora mungkin saka wilayah Iran, wong Iran ora pengin ngalahake pasuryan lan piring ing omah. Nanging iki ora bisa diilangi saka wilayah SAR.

Nanging Rusia ora mbutuhake eskalasi kasebut. Kita duwe hubungan sing cedhak karo Israel, lan Iran kaya sekutu sauntara ing wilayah kasebut, lan Suriah minangka sekutu lan wilayah paling cedhak kanggo pangkalan kita. Mula, upaya para diplomat lan kepemimpinan militer-politik kita bakal ditujokake kanggo nyuda konfrontasi. Ing sisih liya, kita ora perlu Iran nyeret kita menyang konflik sing ora perlu karo Israel, ora ana keuntungan kanggo kita, nanging Iran duwe akeh. Nanging kita ora bisa ngidini ngebom wilayah SAR kanthi impunity. Tegese, pertahanan udara ing sisih kidul negara, lan ora mung ana, bakal luwih dikuatake.

Dhewe, aku arep ngomong babagan keributan babagan pasokan utawa non-pangiriman sistem pertahanan udara S-300PMU-2 menyang SAR. Sanadyan dumadakan ora dilebokake ing kono, supaya ora ngrusak hubungane karo Israel, iki ora ateges ora bakal ana ing sisih kidul negara kasebut. Israel pancene ora pengin sistem pertahanan udhara kuwi rampung ing tangan wong Siria, sanajan padha ora duwe apa-apa marang divisi kita ing negara (lan yen padha nindakake, kita ora menehi peduli). Lan yen ing endi wae ing bagean kasebut ana pangkalan Angkatan Udara "de jure", lan dudu "de facto", kaya sing kedadeyan ing saindenging Suriah, ing ngendi pesawat lan helikopter lan unit pertahanan udara sing nutupi dheweke dadi. dadi ing Shayrat, banjur ing T4, banjur ing Aleppo lan kerja saka ing kono kanggo dangu, banjur bakal ana alesan kanggo nglindhungi pangkalan iki lan kabeh wilayah saubengé saka serangan udhara. Sistem pertahanan udara lan sistem pertahanan udara dhewe lan kanthi petungan dhewe. Apa pilihan kasebut bisa ditindakake? Ya, iku bisa. Apa Israel bakal nyerang ing wilayah kasebut? Ora, dheweke ora bakal nindakake. Mesthi, sampeyan bisa ngumumake kompetensi sampeyan ing perang nglawan S-300/400, nanging ora ana wong bodho sing nyoba mbuktekake. Cukup golek wilayah liyane kanggo ambisi nganti sing ditutup. Nanging pilihan iki luwih apik kanggo Israel tinimbang katon saka sistem pertahanan udhara ing tangan Damaskus, kang padha wedi banget sing bakal njupuk mudhun pesawat sing meh lepas landas ing wilayah tapel wates. Wong Rusia ora bakal nindakake iki. Kajaba iku, ing siji S-300 donya ora converge kaya wedge, minangka sarana pertahanan udhara zonal - opsi liyane bisa, lan padha bisa dadi malah Samsaya Awon.

Kajaba iku, ancaman banget "kita bakal nyedhiyakake sistem pertahanan udara - kita ora bakal nyedhiyakake sistem pertahanan udara" menehi alat kanggo meksa Israel, lan ora mung. Lan Rusia bakal nggunakake alat iki kanthi aktif. Dadi bakal ana akeh statement sing luwih eksklusif lan muddy. Iku bakal penting kanggo katon ing kasus sakteruse. Nganti saiki, kedadeyan kasebut nuduhake yen ing setengah taun pertahanan udara SAR wis diunggahake saka reruntuhan militer nganti dhuwur sing bisa dibayangake, lan kanthi persentase target sing apik banget ditembak, serangan gedhe saka pelayaran. lan misil balistik. Sapa maneh sing bisa gumunggung asil sing padha, ora digayuh ing Twitter, nanging nyatane? Nanging alarmists lan hysterics ora nanggepi bantahan kuwi, padha duwe "Putin terus kanggo nggabungake Suriah", kang taun ing saurutan ... Lan peta negara liyane lan liyane repainted ing bener, abang, werna pamaréntah. .

Lan umume, kene luwih becik ndeleng reaksi wong Siria dhewe - pancen adoh banget saka dekaden, terus terang. Kosok baline, padha bungah amarga sukses pertahanan udara lan ngurmati para pahlawan sing tiwas. Kanggo wong-wong mau, sapa wae, ora ketompo carane seda ing acara kasebut, minangka priori pahlawan, sing, ing umum, bener - "amarga wong mati ora duwe isin," minangka Pangeran Svyatoslav digunakake kanggo ngomong.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
mignews.com
108 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Terenin
    Terenin 12 Mei 2018 10:22
    +9
    Tanggi perang ing omah Siria: Iran lan Israel Kommunalka, ibune ..., ana akeh bocah, lan iklim anget, musim panas kabeh taun. Ing iklim Siberia, kayata aran Fantasi gelut bakal mungkasi cepet.
    1. Paranoid50
      Paranoid50 12 Mei 2018 15:53
      +6
      Kutipan: Terenin
      Ing iklim Siberia, umpamane, fantasi pertempuran bakal rampung kanthi cepet.

      Bener. ya Delengen, ing Timur Jauh, Wilayah Otonomi Yahudi kanthi tenang lan ora kesusu ing tanggane. ngguyu
      1. Komentar wis dibusak.
      2. cah cilik
        cah cilik 14 Mei 2018 23:32
        0
        kita wong rusia sing pinter, ora kaya gopota Timur Tengah, kita duwe mentalitas sing beda. carane ing guyon sampeyan ndemek tank #### sampeyan njaluk
    2. Maz
      Maz 16 Mei 2018 19:06
      0
      Tuan-tuan, exhale udhara, iku ono gunane kanggo kita, ora ana pribadi, Mung lenga dina iki ing 78,1 ... total, Ayo padha perang ora ing mundhut kanggo kita, nanging ing kabodhoan dhewe ..
  2. Rakti Kali
    Rakti Kali 12 Mei 2018 10:31
    + 23
    Artikel sing apik, tanpa nyuwek rompi, mbuwang tutup, nanging uga tanpa sprinkling awu ing sirah lan smearing snot ing pipi.
    1. figwam
      figwam 12 Mei 2018 10:48
      + 11
      Ya, paling ora ana analisa "penerbangan", yen ora Israel wis ngrayakake kamenangan, dheweke ngrusak Kamaz !!!)))
      1. NEXUS
        NEXUS 12 Mei 2018 12:26
        +7
        Quote: figwam
        Ya, paling ora ana analisa "penerbangan", yen ora Israel wis ngrayakake kamenangan, dheweke ngrusak Kamaz !!!)))

        Ana siji titik ing kasunyatan sing penulis artikel banget cedhak bebener. Yen Israel ora nandhang karusakan nyata, wong-wong Yahudi ora bakal miwiti kabeh bazaar iki kanthi dhiskusi, nanging wong Siria nanggapi kanthi tenang marang serangan Israel tanpa akeh swara, nyegat misil sabisane.
        Cangkang kasebut ana ing karya, tegese ana rudal sing dicegat. Kesalahan perhitungan wong Siria yaiku nalika ngunggahake Shell BC, ora ditutupi dening Shell liyane, utawa TOR, utawa sistem pertahanan udara liyane. Ing wektu sing padha, ora ana penyamaran babar pisan. Tegese, bisa disimpulake. yen wong Siria pengin cepet-cepet ngunggahake sistem pertahanan udara lan maju menyang perbatasan, supaya, yen ana pukulan luwih akeh, nulak wong-wong mau. nolak wong sabar.
        Ing wektu sing padha, asil serangan rudal iki lan sing sadurunge katon kanthi jelas. Aku ngomong babagan kasunyatan manawa singa, lan bisa uga kabeh beban kanggo ngusir serangan kasebut, dijupuk dening kompleks jarak menengah lan cendhak. Mulane, transfer S-300 pancen ora cocog kanggo wong Siria saiki (nganggep pikirane babagan perkara iki) minangka penguatan sistem pertahanan udara Siria BUK-M2 / 3, utawa Viking, TOR-M- 2, Ledum, Pantsir. Lan aku yakin manawa komplek kasebut bakal dikirim ing mangsa ngarep menyang Siria menyang arah Israel.
        Apa Rusia bakal entuk
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Bad_Santa
            Bad_Santa 12 Mei 2018 16:57
            +4
            Sia-sia sampeyan mbantah kaya ngono. Sampeyan ora aran dhuwit Yahudi nangkep ing tembung sampeyan. Ayo nyingkirake kabeh pandangan patriotik, moral, ideologis lan universal liyane babagan perang Siria lan nyoba ndeleng kanthi murni saka sudut pandang keuntungan materi. Rusia ing perusahaan Siria wis mbukak lan nuduhake para panuku senjata potensial apa sing bisa ditindakake. Kabeh perang iki lan biaya bisa dianggep minangka iklan senjata. Kajaba iku, iku paling akurat lan objektif. Ora kaya nonton iklan ing TV kanthi rencana sing apik kanggo peralatan lan digunakake ing kahanan sing resik. Iki dudu wacana peralatan ing parade. Perang minangka iklan paling apik kanggo senjata.
            Aku ora nganggep kru pertahanan udara Siria wis dilatih kanthi lengkap. Ya, dheweke bisa nindakake perintah miturut algoritma sing wis sinau, nanging ora duwe pangerten umum babagan peralatan sing digunakake (lan apa sing bisa didhelikake sawetara personel militer Rusia saiki ing Rusia). Dadi sanajan karo kru kaya ngono, pertahanan udara Siria ora ala kanggo ngatasi ancaman. Nanging sing paling penting sing ora ana sing weruh yaiku kru Shell percaya marang pertahanan udara lan dianggep ora nyamarake dhewe amarga yakin banget. Lan iki sawise sawetara hits. Iki tegese sadurunge padha repelled dening 100% kabeh serangan ing wilayah tanggung jawab, kang saiki padha pracaya invulnerability lengkap.
            1. Shahno
              Shahno 12 Mei 2018 17:00
              +5
              Dadi, sampeyan kudu mikir. Iki dudu serangan AS karo tomahawks ... We have your ostentatious showdown on side
              1. NEXUS
                NEXUS 12 Mei 2018 17:17
                +7
                Kutipan saka Shahno
                Dadi, sampeyan kudu mikir. Iki dudu serangan AS karo tomahawks ... We have your ostentatious showdown on side

                Iki pertandhingan sampeyan karo Iran, sayang. Lan sirkus iki ora diwiwiti wingi. Video murah babagan carane sampeyan ngrusak Shell, mesthine, argumen ... kanggo wong-wong Yahudi sing sregep banget. Inggih, bungaha.
                Lan babagan iki, ora ana analoge ... sayang, nanging dadi apikan kanggo nuduhake analog saka kulon utawa Shell sampeyan ... lan ana ing versi sistem rudal pertahanan udara, lan dudu pertahanan udara. sistem.
                Lan ing kana kita bakal njagong bebarengan lan ngguyu.
          2. NEXUS
            NEXUS 12 Mei 2018 17:14
            +5
            Kutipan saka Doronkabilio
            Kerusakan ora langsung yaiku rekaman karusakan kabeh sistem kasebut bakal diulang, sing bakal mengaruhi potensial ekspor.

            Apa sampeyan serius, sampeyan mikir yen sampeyan mung siji sing pinter lan sing tuku senjata, pancen bodho lan ora katon? Apa karusakan dear? Aja nglipur dhewe karo ilusi.
            Kutipan saka Doronkabilio
            Sawise kabeh, wong India bodho ora maca artikel Vyatkin (Skomorokhov).

            Pancen ... wong India iku bodho. Dheweke pancen wuta lan duwe otak ing kompleks industri militer India, apik banget.
            1. Bad_Santa
              Bad_Santa 12 Mei 2018 17:30
              +5
              Kanggo bocah lanang Yahudi, Oboronexport kita ngrusak kabeh rencana kanggo nambah ekspor senjata. Mula keprungu swara kaya ngono. Ora ana gunane kanggo mbuktekake apa wae karo wong sing wangkal lan luwih akeh wong liya ing tank, nanging aku ora mikir yen kudu nuduhake kontrak, beban ing kapasitas kompleks industri militer kanthi kontrak manca nganti pirang-pirang taun. wutah saka ekspor militèr, lan expansion saka negara panuku senjata Russian. Lan individu iki luwih ngerti kemampuan senjata Rusia tinimbang analis militer asing lan militer. Mulane, wong Tionghoa, Turki, India, Saudi, sing ora menehi saran marang karakter iki, mutusake kanggo tuku sistem S-400 Rusia. wassat Napa mbuwang pameran, tender, nganakake tes, nalika sampeyan bisa mbayar sawetara sekel menyang Doronkabilio lan dheweke bakal menehi saran apa kudu tuku S-400 utawa ora. lol
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Bad_Santa
                  Bad_Santa 12 Mei 2018 17:50
                  +2
                  India kayane ora ninggalake S-400. Sawetara negara, sanajan ana ancaman sanksi AS, pengin njupuk. Sanajan nganggo kertu trump kasebut, Patriot ora bisa dagang kanthi terbuka karo S-400. Sanajan S-400 ora bisa diarani bocah ajaib, nanging saiki ora ana saingan. S-400 lan Patriot duwe pro lan kontra, nanging kanca-kanca ing kene wiwit ngomong omong kosong. Ora ana gaman tanpa kelemahane, kaya ora ana petungan sing profesional. Mula saka kanca-kanca biasa saka Israel, aku njaluk ngapura yen aku ngomong kasar. Aku ora mung bisa ndeleng nalika wong mati sirah lan tiba menyang patriotik edhan.
          3. Munchausen
            Munchausen 12 Mei 2018 17:28
            +1
            Sayange, ora mung maca, nanging uga nulis.
            Ora ing Rusia, nanging ing Rusia.
            Nanging, ing kahanan ing Shell, iki ora Matter.
          4. Profesor
            Profesor 12 Mei 2018 18:06
            +1
            Kutipan saka Doronkabilio
            Rusia bakal nampa karusakan langsung amarga bakal mbayar kabeh karo dhuwit dhewe, wong Siria bangkrut. Kerusakan ora langsung yaiku rekaman karusakan kabeh sistem kasebut bakal diulang, sing bakal mengaruhi potensial ekspor. Sawise kabeh, wong India bodho ora maca artikel Vyatkin (Skomorokhov).

            Iki minangka demotivatorku. Aku pribadi nindakaken. Ngendi sampeyan digali?
            1. _Jack_
              _Jack_ 12 Mei 2018 20:24
              +9
              Iki minangka demotivatorku. Aku pribadi nindakaken. Ngendi sampeyan digali?

              defector Russophobe, nanging sampeyan njagong ing forum Russian kabeh wektu, sampeyan sengit mantan tanah air, nanging tanpa sesambungan karo mantan fellow countrymen, iku ora bisa metu ing sembarang cara?
            2. Dart2027
              Dart2027 12 Mei 2018 22:48
              +3
              Quote: profesor
              Iki minangka demotivatorku

              Lan misale jek kanggo kula sing setengah saka Israel mung ngandika Russian. Lan kanthi cara kasebut, ana sing ora katon ing foto-foto sukses gedhe saka Angkatan Udara Israel.
            3. Phoenix_Lviv
              Phoenix_Lviv 13 Mei 2018 09:05
              +3
              Olezhka, halo, iki foto salah sawijining falconer Israel sing sesak, kanggo nyenengake sampeyan lan entuk motivasi sing bener:

              Kita bisa mbaleni, sampeyan mung menehi alesan ...
              Utawa apa sampeyan mikir yen Netanyahu sampeyan mlaku bebarengan karo Putin, nganggo pita St. George kanggo nyamarake, iki tegese sampeyan bisa nindakake pelanggaran hukum ing Suriah? Sampeyan salah maneh, Olezhka.
              1. Borberd
                Borberd 15 Mei 2018 17:43
                -1
                Aku ngira sampeyan pribadi ngancam kita? Ayo, repeaters. Lan mbaleni.
                1. onega67
                  onega67 16 Mei 2018 12:45
                  0
                  Ingkang paling menarik yaiku saiki prajurit Israel banget wani, tanpa ironi, nanging ing USSR, wani lan bocah-bocah Yahudi ana ing sisih ngelawan saka barikade. Dheweke ora tau beda.
      2. Cracker
        Cracker 12 Mei 2018 20:04
        +3

        Iki, ta? Inggih, rada botak, angel nolak sing jelas. Ya, ora ana apa-apa, sawise ndandani, dheweke bakal nyetel panas luwih saka sepisan.
    2. 5
      5 12 Mei 2018 20:16
      +1
      Artikel kanggo nutupi prilaku ambivalent obscenely saka Federasi Rusia ing Suriah: saka teroris.-. nglindhungi anak didik saka Saudi lan Qatar liyane, nanging ora saka Israel, lan ngidini bombing saka Angkatan Bersenjata Siria lan sekutu Iran. Persahabatan karo Israel iku mitos, kabeh tumindak saka arming Georgia lan liyane iku tansah ing tangan saka Amerika Serikat, lan dibangun ing dhasar kunjungan pribadi kanggo Kremlin dening B. Natanyahu lan ing wektu sing padha pancet tumindak anti-Rusia. ing Suriah, carane nelpon bombing biasa saka Angkatan Bersenjata Siria lan pasukan conscientious Iran ing Suriah... Natanyahu outplayed dening lelungan politik lan fooled dening pamaréntah Federasi Rusia... Iki ngelingke dening rawuh Mei kanggo preian, B. Natanyahu nampa parade saka Angkatan Bersenjata Rusia ing Red Square, lan Angkatan Bersenjata Israel smashing Suriah ing wektu sing ... Apa iku : stupidity, ngiyanati, flirting lan nyembah pasukan liyane pengaruh .. .
  3. Ncplc
    Ncplc 12 Mei 2018 10:33
    + 15
    Y. Vyatkin - Aku keplok ngadeg, ora tau ana omong kosong kaya ngono))))))))
    Lan iki ana ing bagean "analitik" bravo.
    1. Rakti Kali
      Rakti Kali 12 Mei 2018 11:03
      +8
      Kutipan saka ncplc
      Y. Vyatkin - Aku keplok ngadeg, ora tau ana omong kosong kaya ngono))))))))
      Lan iki ana ing bagean "analitik" bravo.

      Apa persis "edan" ing artikel kasebut? Utawa kabeh sing beda karo pandangan sampeyan babagan donya - "omong kosong"?
      1. Charik
        Charik 17 Mei 2018 00:15
        0
        ya, padha dunked pasuryan ing poop, lan padha umpluk
    2. agen q75
      agen q75 12 Mei 2018 11:06
      +6
      uga rampung, sampeyan ngakeni bilih sampeyan Yahudi bab losses Panjenengan, mung meneng nglirik malah corat-coret sing kerep gumunggung saka kanca-kancane babagan kekalahan pertahanan udara SAR ing taun 1982 iku goroh !!! , Israel ngakoni mundhut 1 pesawat mung amarga ... sing loro pilot ditawan !!! nyatane, saka 24 kanggo 34 UAV beda, helikopter lan pesawat ditembak mudhun basa iki video saka wedding Yahudi ing wengi 10 Mei .... nglirik misil saka Siria mabur menyang sampeyan, nanging sampeyan trampil ndhelikake lemak
      1. Profesor
        Profesor 12 Mei 2018 12:37
        +9
        Kutipan saka: q75agent
        uga rampung, sampeyan ngakeni bilih sampeyan Yahudi bab losses Panjenengan, mung meneng nglirik malah corat-coret sing kerep gumunggung saka kanca-kancane babagan kekalahan pertahanan udara SAR ing taun 1982 iku goroh !!! , Israel ngakoni mundhut 1 pesawat mung amarga ... sing loro pilot ditawan !!! nyatane, saka 24 kanggo 34 UAV beda, helikopter lan pesawat ditembak mudhun basa iki video saka wedding Yahudi ing wengi 10 Mei .... nglirik misil saka Siria mabur menyang sampeyan, nanging sampeyan trampil ndhelikake lemak

        Inggih, mesthi. Kita mung duwe manten ing tengah wengi. piye maneh? Ora masalah video kasebut saka pesta pernikahan ing cedhak Jalur Gaza. Tulis komentar utama.
        1. Borberd
          Borberd 15 Mei 2018 17:50
          -1
          Uga, film kasebut direkam ing 2014.
        2. Charik
          Charik 17 Mei 2018 00:16
          0
          dadi bloodsuckers ing wayah wengi lan nikah
      2. Ora peduli
        Ora peduli 12 Mei 2018 12:41
        +8
        Video iki saka 2006. Pernikahan Arab Israel (Druze). Dina iki, sanajan ing telpon sing paling murah, kualitas gambar luwih apik.
        Lenta.ru dudu sumber informasi sing bisa dipercaya.
    3. KUNO
      KUNO 12 Mei 2018 11:57
      +6
      Alex saka Israel - sayang banget yen durung ana kontra - sampeyan pantes! Lha, apa bener sing penulis ora syukur marang Gusti? ??
      1. Merold
        Merold 12 Mei 2018 14:37
        +2
        Quote: KUNO
        Alex saka Israel - sayang banget yen durung ana kontra - sampeyan pantes! Lha, apa bener sing penulis ora syukur marang Gusti? ??

        Apa sampeyan pengin takon marang penulis pitakonan sing padha karo pernyataan sing yakin? Inggih, sampeyan penggemar kasunyatan sing tepat. nglirik

        ora? Kenging punapa?
    4. Profesor
      Profesor 12 Mei 2018 12:32
      + 10
      Kutipan saka ncplc
      Y. Vyatkin - Aku keplok ngadeg, ora tau ana omong kosong kaya ngono))))))))
      Lan iki ana ing bagean "analitik" bravo.

      Ora bener. Iku. Bakal ana maneh.

      Kaya biasane, kabeh dadi terbalik. Aku seneng banget karo foto Laura lan Delilah sing dicegat. Apa sing kudu dibantah? Kanthi kasunyatan manawa pesawat kita nindakake tugas ing langit Libanon, utawa tank kita nyekel ATGM? Ngilangi aku. Aku menyang cabang sabanjure. Luwih menarik ing kana. hi
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Aron Zaavi
          Aron Zaavi 12 Mei 2018 14:09
          +8
          Kutipan saka Starik72
          Profesor. Iku Oleg. Muga-muga aku njaluk bebaya liyane, nanging aku bakal nulis langsung: Mangga meneng karo verbiage sampeyan. Israel, kaya sing dadi AGRESSOR, tetep dadi, ngalahake wong sing ora bisa mangsuli kanthi cukup, lan yen wis mlebu ing untu, mula njerit lan njerit, nanging kenapa kita, amarga kita putih lan alus.

          Lan Georgia mesthi ana ing kategori bobot sampeyan.
          1. Paranoid50
            Paranoid50 12 Mei 2018 16:04
            +6
            Quote: Aron Zaavi
            Georgia mesthi ana ing kategori bobot sampeyan.

            Georgia, sing diwakili dening Angkatan Bersenjata, ana "ing kategori bobot" saka pasukan Federasi Rusia, sing wilayah tanggung jawabe yaiku "arah Georgia". Ayo ngomong yen KSF lan Armada Pasifik ora kalebu ing Segara Ireng lan divisi saka Buryatia ora ditransfer. Liyane bab iku kanggo Rusia iki mung konflik lokal, lan Georgia - meh konflik donya katelu.
          2. Starik72
            Starik72 12 Mei 2018 16:37
            +5
            Profesor. Iku Oleg. Sing ana apa-apa kanggo nutupi, supaya sampeyan nyeret Georgia kene.
          3. Dart2027
            Dart2027 12 Mei 2018 22:50
            +3
            Quote: Aron Zaavi
            Lan Georgia mesthi ana ing kategori bobot sampeyan.

            Lan sapa sing miwiti njupuk ing kono, kowe kelingan?
      2. Bad_Santa
        Bad_Santa 12 Mei 2018 17:01
        +1
        Profesor iki dudu sedulure ProFFesor, ta? wassat
        1. Oper
          Oper 12 Mei 2018 18:16
          +5
          Kepiye Israel ora duwe bukti jeblugan Israel sing nggegirisi marang kemampuan pertahanan SAR lan unit Iran, kajaba Shell sing ditembak maneh?! Lan profesor kene, kok sampeyan guyon?! Panjenengané kandha marang kowé: Israèl ora rugi! Aku malah ngomong ngono yooooo!!!!! Lan wong liya duwe! Apa sampeyan ora ngerti goblok?! Aku mung bisa menehi saran profesor kanggo netepake gradasi tartamtu kanggo losses ora! Contone, ora ana kerugian, ora kedadeyan, maneh ora, pesawat mogok, pilot deb ... bodho, reruntuhan taun 70-an! Inggih, ing kasus nemen, karo dipikir pensive, ana isih ora losses! Ing kasus sing paling ekstrem, sampeyan bisa nggunakake pengalaman suicidal "ora ana kerugian" saka mitra Ukrainia! Inggih, kanggo wong liya, kanggo kasetyan, mung count carane kakehan Israel wis ora losses!
          1. Borberd
            Borberd 15 Mei 2018 17:55
            -1
            Sampeyan bisa langsung ndeleng spesialis ing Israel :) Yen ana wong sing tatu, mula kabeh wong wis ngerti. Lan ing kene tank Ptur-ami nuthuk mudhun, pangkalan Israel kesapu angin topan, lan kabeh ora ana ing dalan.
    5. Borberd
      Borberd 15 Mei 2018 17:49
      0
      Aku ndhukung. Artikel langka omong kosong. Sing paling menarik yaiku ora ana tembung sing bener ing kabeh iki, saka tembung - umume. Sawetara mung omongan bayi sing ora ana bukti.
  4. saigon
    saigon 12 Mei 2018 10:52
    +3
    Aku ora mbantah babagan Israel lan Persia.
    Inggih, kanggo kabeh licik wong Israel, Persia isih kurang kapercayan.
    Ora bisa dipungkiri yen Iran minangka sekutu sauntara banget kanggo kita, ora bisa diarani sekutu karo Israel, lan mesthine dudu mungsuh Rusia.
    Kasunyatan prilaku para pemimpin Israel nuwuhake pitakonan babagan licik lan kapinteran wong Yahudi.
    Inggih, nagari ingkang alit sanget, botên rumiyin, botên wontên wingkingipun têbih saking mêngsah, malah kathah mengsahipun.
    Sekutu Amerika Serikat mung ngerti keuntungane dhewe, amarga Presiden Trump wis nuduhake kepiye perjanjian dihormati.
    Siji presiden mlebu persetujuan, liyane teka lan persetujuan kasebut ditandatangani. muddy kabeh informasi ora cukup
    1. Bad_Santa
      Bad_Santa 12 Mei 2018 17:07
      +1
      Mulane, AS tansah mikir rong langkah ing ngarep. Supaya ora nggawe pilihan antarane donya Muslim lan Israel, padha meksa negara Muslim kuwat kanggo "snuggle munggah" karo Israel. Yen iki durung rampung lan perang wis diwiwiti antarane Turki lan Israel, contone, banjur maneh kita kudu muter munggah kaya ing tengah abad pungkasan lan sijine dhéwé ing posisi kikuk. Dadi karo strategi padha kabeh tengen. Kita kudu sinau saka wong-wong mau, yen analis ing Kremlin ndeleng kita maksimal 5 taun ngarep, lan ora nganti pirang-pirang dekade.
      1. Shahno
        Shahno 12 Mei 2018 17:13
        0
        Presiden sampeyan mangsuli Perdana Menteri kita .... Aku asring takon kene apa inti saka perjanjian? Inggih, sampeyan ngerti, tanpa disetujoni .... Ana sawetara pasukan ing negara sing bisa ... Ana sawetara pasukan ing Tehran .... Panjenengan ora pengin jotosan kuwat kanggo Iran ... Aku.
        1. Bad_Santa
          Bad_Santa 12 Mei 2018 18:08
          0
          Sampeyan ora ngerti kanthi bener. Putin ora pengin perang tingkat kapindho ing Suriah. Mula, kita kudu rembugan ing mburi layar karo Amerika Serikat kanggo nyegah konfrontasi militer ing antarane kita. Mulane, uga perlu kanggo rembugan karo pimpinan sampeyan (100% kita bisa ngomong yen sadurunge negosiasi karo perdana menteri sampeyan, Putin krungu panjaluk Iran lan dikirim menyang Netanyahu), lan asil saka negosiasi kasebut yaiku konfrontasi militer ing Mei. 9-10. Asil kasebut cetha - padha ora setuju lan ora menehi konsesi
        2. Bad_Santa
          Bad_Santa 12 Mei 2018 18:11
          0
          Aku ora ngerti yen pimpinan sampeyan nganggep Putin minangka pengamat ing njaba lan bisa uga dadi arbiter, nanging sampeyan wong Yahudi ora. Ayo ndeleng tumindak Bibi lan ngerti apa dheweke tetep kadhemen utawa nyerah karo umum Russophobia
      2. kelip-kelip
        kelip-kelip 12 Mei 2018 22:41
        +1
        piyambake sedaya meksa negari-negari Muslim ingkang kiyat "snuggle up" kaliyan Israel.
        Tembung kuncine DIPAKSA. Ana wayahe nalika para ratu ing Teluk Persia, tuku senator lan anggota kongres individu, wiwit mrentah negara kasebut. Sing. padha felt kaya nduweni, uga, paling BV, nanging padha dipeksa kanggo. Dheweke, mesthi, mesem ing Amerika Serikat lan Israel, nanging ing njero dheweke pengin kelangan kadhemen lan mati lan ngenteni wektu sing pas. Dadi acara utama durung diwiwiti.
    2. Pograntsov
      Pograntsov 12 Mei 2018 17:23
      +2
      "... kanggo kabeh licik wong Israel, wong Persia isih kurang dipercaya.
      Yen Iran minangka sekutu sementara kita ora bisa dipungkiri ... "

      kenapa? Yagene Iran dadi posisi sampeyan? Dheweke ora nyerang kita (paling ora suwene satus taun), nalika USSR nyerang Iran. Iran (ora kaya kabeh negara Muslim) ora tau resmi ngritik Federasi Rusia kanggo perang ing Chechnya. ora tau! Ora ana wong Persia siji (!!!!) sing perang minangka bagéan saka formasi bersenjata ilegal ing Chechnya lan Dagestan. Dadi, negativitas sampeyan menyang Iran lan Persia ora jelas ...
      1. sergeyezhov
        sergeyezhov 15 Mei 2018 14:28
        +1
        Kutipan: Pograntsov
        "... kanggo kabeh licik wong Israel, wong Persia isih kurang dipercaya.
        Yen Iran minangka sekutu sementara kita ora bisa dipungkiri ... "

        kenapa? Yagene Iran dadi posisi sampeyan? Dheweke ora nyerang kita (paling ora suwene satus taun), nalika USSR nyerang Iran. Iran (ora kaya kabeh negara Muslim) ora tau resmi ngritik Federasi Rusia kanggo perang ing Chechnya. ora tau! Ora ana wong Persia siji (!!!!) sing perang minangka bagéan saka formasi bersenjata ilegal ing Chechnya lan Dagestan. Dadi, negativitas sampeyan menyang Iran lan Persia ora jelas ...

        Afghan.
        1. Pograntsov
          Pograntsov 16 Mei 2018 10:16
          0
          Afghan iku opo? Apa Iran wis nyerang Rusia ing Afghanistan? bgg...
  5. g1v2
    g1v2 12 Mei 2018 11:14
    +7
    Ing panggonan serangan Israel, gambar rada beda. Bagian utama pukulan kasebut ditindakake ing posisi Saa ing cangkeme kanthong menyang ibukutha provinsi Daraa. Greenery merges ngendi wae bisa. Bus ijo wis dadi sinonim karo rasa isin lan kalah. Mulane, padha kudu menang. Lan pemilike uga. Siji-sijine papan sing bisa menang yaiku kutha Daraa sing semi-diubengi. Rong klompok ijo ing provinsi Daraa lan Suwayda bisa nembus pertahanan urip kanthi akeh lan ngubengi ibukutha provinsi. Iki minangka upaya utawa pengintaian sing ditindakake, upaya kasebut ditindakake dening para militan. Lan sponsor Israel nindakake latihan seni lan udara sadurunge. Alamiah, pisanan inflicting jotosan banget ing Suriah, lan banjur ngenteni jawaban, wis kuat. Kajaba iku, serangan digawe ing posisi pertahanan udara sing nutupi wilayah kasebut. Ora ana obyek Iran ing kana - serangan kasebut ditindakake kanthi tepat ing posisi wong Siria lan jawaban kasebut uga saka wong Siria, lan wong Persia ing kasus iki ora melu.
    Serangan para penyerang gagal, nanging jelas ora bakal dadi sing terakhir. Iki tegese kudu cepet nransfer pasukan tambahan lan mbusak ancaman saka encirclement, uga rampung mbebasake kutha Daraa. Ing kasus iki, ngarep bakal dipotong dadi rong bagean - kanthi kapisah nglawan militan ing cedhak tapel wates Israel lan kanthi kapisah nglawan militan pro-Yordania. Israel utawa Yordania ora bakal ngidini kendaraan lapis baja militan ngliwati dheweke, tegese logistik sandal bakal dadi luwih rumit.
    1. Bad_Santa
      Bad_Santa 12 Mei 2018 17:19
      +2
      Lan kanthi cara kasebut, tanpa saluran komunikasi langsung wektu nyata, mokal kanggo miwiti serangan karo wong jenggot sanalika sawise serangan Israel marang pasukan Siria. Kene sampeyan kudu ngerti rencana pas tumindak bebarengan lan komunikasi pancet, utawa sampeyan kudu duwe pesawat pengintaian utawa UAV saka tingkat Global Hawk ing udhara ing tugas pancet kanggo pancet ngawasi pasukan Siria lan mburi jero. Dadi tuan-tuan, wong-wong Yahudi, sampeyan akeh sing duwe pengalaman tempur lan sampeyan ngerti apa sing dakkandhakake, gawe kesimpulan, kajaba sampeyan wis ilang keluwesan mikir.
      1. g1v2
        g1v2 13 Mei 2018 01:01
        +3
        Kabeh padha ngerti lan ngerti - padha ora bodho. Lan sing paling penting, dheweke setuju. Suriah minangka mungsuh sing terus-terusan. mulane padha ndhukung gerakan apa wae. Lan posisi ing situs kasebut dadi siji - "ora kejiret - ora maling." Ing asas, posisi bisa dingerteni, amarga dhukungan saka jihadists cetha ora Paint karo alesan sembarang.
  6. onix757
    onix757 12 Mei 2018 12:56
    +2
    Ringkesan. Penjaga omah Siria menehi saran marang pemilike supaya bisa ngatasi masalahe dhewe lan ngumbah tangane. Ing laku, ora ana sing mbutuhake pengawal kasebut mengko.
    1. Fedor Egois
      Fedor Egois 12 Mei 2018 13:31
      +3
      Kutipan saka: onix757
      penjaga omah Siria

      Rusia iki ora nyewo minangka njaga keamanan, lan ing Suriah tinimbang minangka deratizer a - iku ngresiki "omah" pepadhamu saka "clurut" nganti padha Multiply lan mlayu. Masalah karo tanggane wis dadi masalah sing duwe omah.
      1. onix757
        onix757 12 Mei 2018 13:37
        +1
        minangka deratizer - ngresiki "omah" pepadhamu saka "tikus" nganti akeh lan mlayu.

        Inggih, paling ora minangka vacuum cleaner. Diyakinake.
      2. Lesorub
        Lesorub 12 Mei 2018 22:52
        +3
        Kutipan: Fedor Egoist
        Rusia iki ora nyewo minangka njaga keamanan, lan ing Suriah tinimbang minangka deratizer a - iku ngresiki "omah" pepadhamu saka "clurut" nganti padha Multiply lan mlayu. Masalah karo tanggane wis dadi masalah sing duwe omah.

        Dadi sapa sing ngluncurake "tikus" iki menyang omah Siria lan menehi panganan??! )))
  7. Sergey-8848
    Sergey-8848 12 Mei 2018 13:27
    +1
    Iki tegese Internet, inti sing kuat lan jahat mung ing siji conto.
    Aiham Khabib (ngapura yen aku salah ejaan) diarani letnan SAA ing salah sawijining video, kapten ing video liyane, lan letnan kolonel ing video katelu.
    Pujian lan pakurmatan marang pejabat! Wirang lan nistha sing ora bisa diendhani kanggo "wartawan" lan kabeh jinis blogger sing nganakake tarian watara siji episode perang sipil sing dawa!
  8. Munchausen
    Munchausen 12 Mei 2018 13:46
    +2
    Lan kepiye yen Iran ora ngakoni kedaulatan Israel.
    1. syura7782
      syura7782 12 Mei 2018 18:00
      0
      Kutipan: Munchausen
      Lan kepiye yen Iran ora ngakoni kedaulatan Israel.

      Ora mung Iran. Ing kana, saklompok kabeh tanggi duwe klaim marang Israel.
  9. NordUral
    NordUral 12 Mei 2018 13:52
    +1
    Alignmente apik, nanging kahanane mumet. Mung siji bab sing cetha - kita ora bisa ngatur ing Suriah karo pasukan cilik, salah siji ing teknologi utawa ing wong.
    1. Merold
      Merold 12 Mei 2018 13:58
      +3
      Kutipan: NordUral
      Alignmente apik, nanging kahanane mumet. Mung siji bab sing cetha - kita ora bisa ngatur ing Suriah karo pasukan cilik, salah siji ing teknologi utawa ing wong.

      Koper-stasiun-Damaskus.
  10. agen q75
    agen q75 12 Mei 2018 13:57
    +1
    Quote: profesor
    Inggih, mesthi. Kita mung duwe manten ing tengah wengi. piye maneh? Ora masalah video kasebut saka pesta pernikahan ing cedhak Jalur Gaza. Tulis komentar utama.

    Sing utama yaiku nuduhake manawa profesor wassat
    1. Profesor
      Profesor 12 Mei 2018 14:19
      +5
      Kutipan saka: q75agent
      Quote: profesor
      Inggih, mesthi. Kita mung duwe manten ing tengah wengi. piye maneh? Ora masalah video kasebut saka pesta pernikahan ing cedhak Jalur Gaza. Tulis komentar utama.

      Sing utama yaiku nuduhake manawa profesor wassat

      Lungguh ing genangan - lungguh kanthi tenang.

      Published on Jul 8, 2014


      mbandhingake? nglirik
      1. agen q75
        agen q75 12 Mei 2018 15:03
        +3
        meneng wae???? nanging kasunyatan sing nglirik mbandhingaké yen sampeyan ora bisa nindakake apa-apa liyane, jawata sofa ngguyu
        1. Profesor
          Profesor 12 Mei 2018 15:14
          +7
          Kutipan saka: q75agent
          meneng wae???? nanging kasunyatan sing nglirik mbandhingaké yen sampeyan ora bisa nindakake apa-apa liyane, jawata sofa ngguyu

          Lungguha kanthi tenang supaya ora ngremehake jagad kaya saiki. sedulur
  11. Normal ok
    Normal ok 12 Mei 2018 14:19
    +6
    miturut Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, lan kudu dipercaya.

    Kenging punapa? Apa sampeyan ngapusi sethithik?
    1. Merold
      Merold 12 Mei 2018 14:28
      +3
      Quote: Biasa wae
      miturut Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, lan kudu dipercaya.

      Kenging punapa? Apa sampeyan ngapusi sethithik?

      Iki minangka argumen paling kuat saka penulis. Beton bertulang.
      1. Serge Gorely
        Serge Gorely 12 Mei 2018 15:16
        0
        Kutipan saka Merold
        Quote: Biasa wae
        miturut Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, lan kudu dipercaya.

        Kenging punapa? Apa sampeyan ngapusi sethithik?

        Iki minangka argumen paling kuat saka penulis. Beton bertulang.

        Persis!!! Dheweke percaya Menteri Pertahanan AS lan Israel ... Dheweke ora ngapusi ..
        1. Merold
          Merold 12 Mei 2018 16:31
          +2
          Quote: Serge Gorely
          Kutipan saka Merold
          Quote: Biasa wae
          miturut Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, lan kudu dipercaya.

          Kenging punapa? Apa sampeyan ngapusi sethithik?

          Iki minangka argumen paling kuat saka penulis. Beton bertulang.

          Persis!!! Dheweke percaya Menteri Pertahanan AS lan Israel ... Dheweke ora ngapusi ..

          Ngomong babagan Kementerian Pertahanan RF lan dheweke mesthi bisa dipercaya.
  12. senapan motor
    senapan motor 12 Mei 2018 14:53
    +3
    Kutipan saka Rakti Kali
    Artikel sing apik, tanpa nyuwek rompi, mbuwang tutup, nanging uga tanpa sprinkling awu ing sirah lan smearing snot ing pipi.

    aku melu
  13. Shahno
    Shahno 12 Mei 2018 15:21
    +2
    Debriefing? Salah siji nyebut "goyim" ... ya, iki minangka indikator obyektifitas. Aku kudu ndhelikake kuping, aku ngerti aku ora bisa nahan.
  14. agen q75
    agen q75 12 Mei 2018 15:22
    +1
    Quote: profesor
    Lungguha kanthi tenang supaya ora ngremehake jagad kaya saiki.

    ngurus saraf, ngombe valerian ngguyu hi
  15. akudr48
    akudr48 12 Mei 2018 15:51
    +2
    Lan umume, kene luwih becik ndeleng reaksi wong Siria dhewe - pancen adoh banget saka dekaden, terus terang. Kosok baline, padha bungah amarga sukses pertahanan udara lan ngurmati para pahlawan sing tiwas

    Transcendental turnover - wong Siria, ternyata, bungah-bungah ing sukses pertahanan udara, sing dirusak dening wong-wong Yahudi.

    Nanging dheweke ora mung siji, ayo nerusake.

    Ancaman saka Rusia "kita bakal nyedhiyakake sistem pertahanan udara - kita ora bakal nyedhiyakake sistem pertahanan udara" menehi alat kanggo meksa Israel,

    lan Israel nanggapi tekanan iki kanthi ngrusak sistem pertahanan udara, supaya ora ana ancaman yen Rusia ora nggunakake intervensi lisan iki, ta?

    Pranyata metu sing iki carane Israel mulang Rusia carane ngirim nggunakake Vocabulary sawijining, mulang Rusia kawicaksanan manca literacy. Lan misale jek Rusia luwih maju tinimbang liyane ing urusan luar negeri karo Putin, utawa iki ora bener?

    Penulis uga mratelakake kanthi teliti sistem pertahanan udara endi sing dirasakake (Pantsir, Buk, nanging ora dirusak, nanging rada rusak), lan sing ora (S-75, S-200, iki sampah Soviet, lan kuwi). ngendi dheweke tresna ...).

    Ibarat ngomong ya, raine dicemplungake ing cangkeme, nanging sakwise mripate mung kethul, untune ora karu-karuan, malah apik-apik wae, wis wayahe arep menyang dokter gigi, cabut, lan. banjur kasus kasebut muncul ...

    Lan analytics kuwi supaya ing saben baris.
  16. Fantastic_D2.0
    Fantastic_D2.0 12 Mei 2018 16:01
    +4
    Iki "analis" luwih kaya esai ing tema gratis dening siswa kelas 5 sekolah deso - loro ing gaya lan ing kasunyatan .... Inggih, apa situs, kuwi "analis".
    Njupuk apa sing diwenehi. Ingkang utama yaiku produk kasebut nyenengake ego para tamu tartamtu saka sumber kasebut. Dadi ayo menang!
  17. pengisep getih
    pengisep getih 12 Mei 2018 16:39
    +3
    Aku nguwasani telung paragraf. Aku kringet, aku bakal lunga lan wisuh tangan. Omong kosong.
    1. Fantastic_D2.0
      Fantastic_D2.0 12 Mei 2018 16:46
      +3
      Vyatkin wrote ing mesin. Ora ana wektu kanggo kasunyatan, lan sing paling Jahwéh, cepet appease butthurt alam bébas. Sampeyan mung kudu ngerti lan ngapura ...
    2. brigadir
      brigadir 12 Mei 2018 17:18
      +2
      Aku entuk liwat 4 paragraf. Analytics - paragraf.
      Aku mutusaké ora kanggo maca luwih.
      1. syura7782
        syura7782 12 Mei 2018 17:56
        0
        Kutipan saka brigadir
        Aku entuk liwat 4 paragraf. Analytics - paragraf.
        Aku mutusaké ora kanggo maca luwih.

        Acara penting kanggo forum iki kudu digatekake. ngguyu
        1. brigadir
          brigadir 12 Mei 2018 18:21
          +1
          Kutipan saka: shura7782
          Kutipan saka brigadir
          Aku entuk liwat 4 paragraf. Analytics - paragraf.
          Aku mutusaké ora kanggo maca luwih.

          Acara penting kanggo forum iki kudu digatekake. ngguyu

          kesepakatan. Aku pameran. Wiski, cognac, vodka? Utawa pesenan ora penting?
          1. syura7782
            syura7782 12 Mei 2018 18:27
            0
            Kutipan saka brigadir
            Kutipan saka: shura7782
            Kutipan saka brigadir
            Aku entuk liwat 4 paragraf. Analytics - paragraf.
            Aku mutusaké ora kanggo maca luwih.

            Acara penting kanggo forum iki kudu digatekake. ngguyu

            kesepakatan. Aku pameran. Wiski, cognac, vodka? Utawa pesenan ora penting?

            Cognac!!! ya
  18. sa-ag
    sa-ag 12 Mei 2018 17:09
    +3
    "... minangka Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia claims, lan padha kudu dipercaya"
    Bener ta? :-)
  19. Pograntsov
    Pograntsov 12 Mei 2018 17:18
    0
    pisanan Suriah, banjur Iran, lan banjur Rusia ...
  20. syura7782
    syura7782 12 Mei 2018 17:53
    0
    Kahanan kasebut bakal didandani kanthi "Kerang". Ayo pesenan militer Yahudi entuk.
    1. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 12 Mei 2018 18:37
      +1
      Kutipan saka: shura7782
      Kahanan kasebut bakal didandani kanthi "Kerang". Ayo pesenan militer Yahudi entuk.

      Kita apik banget karo pesenan. Ing kabeh sajarah Israel, ora luwih saka 1500 wong dianugerahi pesenan.
      1. syura7782
        syura7782 12 Mei 2018 20:17
        0
        Quote: Aron Zaavi
        Kutipan saka: shura7782
        Kahanan kasebut bakal didandani kanthi "Kerang". Ayo pesenan militer Yahudi entuk.

        Kita apik banget karo pesenan. Ing kabeh sajarah Israel, ora luwih saka 1500 wong dianugerahi pesenan.

        Saben tentara duwe lonceng lan singsot dhewe.
        Banjur, medali.
  21. farcop
    farcop 12 Mei 2018 18:35
    +1
    Minangka kabeh artikel ngelingake Yashkin, sembarang larang, lan iku apik.
  22. Ija2016
    Ija2016 12 Mei 2018 18:41
    0
    ora ana pangkalan Iran ing Suriah lan ora tau ana
    1. Ncplc
      Ncplc 12 Mei 2018 19:43
      0
      Mesthi wae ora, kabeh iku palsu, ora ana sing nembak ing endi wae.))))
  23. Ija2016
    Ija2016 12 Mei 2018 18:44
    0
    maneh palsu babagan cangkang lagi disebarake
  24. Ija2016
    Ija2016 12 Mei 2018 18:45
    +1
    Inggih, Israel nandhang kapitunan serius. Lan padha meneng
  25. Ija2016
    Ija2016 12 Mei 2018 18:48
    0
    Kutipan saka farcop
    Minangka kabeh artikel ngelingake Yashkin, sembarang larang, lan iku apik.

    Kutipan saka Doronkabilio
    Rusia bakal nampa karusakan langsung amarga bakal mbayar kabeh karo dhuwit dhewe, wong Siria bangkrut. Kerusakan ora langsung yaiku rekaman karusakan kabeh sistem kasebut bakal diulang, sing bakal mengaruhi potensial ekspor. Sawise kabeh, wong India bodho ora maca artikel Vyatkin (Skomorokhov).

    Ya, merkav sampeyan uga kobong kaya keripik) lan misil "super-duper" sampeyan kesasar)
  26. Ija2016
    Ija2016 12 Mei 2018 18:55
    0
    Kutipan: NEXUS
    Kutipan saka Doronkabilio
    Kerusakan ora langsung yaiku rekaman karusakan kabeh sistem kasebut bakal diulang, sing bakal mengaruhi potensial ekspor.

    Apa sampeyan serius, sampeyan mikir yen sampeyan mung siji sing pinter lan sing tuku senjata, pancen bodho lan ora katon? Apa karusakan dear? Aja nglipur dhewe karo ilusi.
    Kutipan saka Doronkabilio
    Sawise kabeh, wong India bodho ora maca artikel Vyatkin (Skomorokhov).

    Pancen ... wong India iku bodho. Dheweke pancen wuta lan duwe otak ing kompleks industri militer India, apik banget.

    Kutipan saka Rakti Kali
    Kutipan saka ncplc
    Y. Vyatkin - Aku keplok ngadeg, ora tau ana omong kosong kaya ngono))))))))
    Lan iki ana ing bagean "analitik" bravo.

    Apa persis "edan" ing artikel kasebut? Utawa kabeh sing beda karo pandangan sampeyan babagan donya - "omong kosong"?

    Dheweke duwe Russophobia lan cepet-cepet) Lan dheweke nulis ing basa Rusia)
    1. Ncplc
      Ncplc 12 Mei 2018 19:46
      +1
      Mung ing bayangan sing lara banget sampeyan bisa ndeleng Russophobia ing kene, sampeyan bakal menyang dhokter kanthi fakeophobia sampeyan.
  27. emwave
    emwave 12 Mei 2018 20:04
    +1
    Artikel sing menarik. Ing siji bab, penulis temtunipun bener - iku ora duwe bathi kanggo Israel kanggo swara negara bener saka urusane.
    Kang menehi kritik dening gerakan ing tingkat diplomatik marang Iran, ora kabeh arep kita kaya ing Israel. Yen kita mbuwang pertimbangan babagan kekuwatan senjata, jelas yen Israel nampa rebuff sing durung kedadeyan sadurunge.
    Iku angel ngomong ngendi iki bakal mimpin. Mungkin tumindak Israel bakal dadi luwih diplomatis?
    Temenan, kabeh "wong kapir" kudu dibusak saka artikel kasebut lan luwih objektif.
  28. Karabin
    Karabin 12 Mei 2018 20:10
    +2
    Nganti saiki, kedadeyan kasebut nuduhake yen ing setengah taun pertahanan udara SAR wis diunggahake saka reruntuhan militer nganti dhuwur sing bisa dibayangake, lan kanthi persentase target sing apik banget ditembak, serangan gedhe saka pelayaran. lan misil balistik. Sapa maneh sing bisa gumunggung asil sing padha, ora digayuh ing Twitter, nanging nyatane?

    Kapentingan iku apik, nanging kapentingan apik malah luwih apik. Iku kabeh kabungahan Siria. Sabanjure, lan dheweke bakal, aja menyang mbahmu, wong-wong Yahudi bakal nglampahi amunisi maneh. Wong Siria bakal mbuwang soko saka Shell / Buk. Wong-wong Yahudi bakal nglampahi amunisi, wong Siria - nyawa kru lan sistem pertahanan udara. Wong-wong Yahudi padha nggebug barang, wong Siria nggebug amunisi sing mabur menyang obyek kasebut. Wong Siria ora duwe apa-apa kanggo njaluk pesawat Israel, utawa ana pendapat supaya ora njupuk pesawat Yahudi. Dadi sing ing skenario iki bakal mimpin ing akun? Carane akeh consumables ing wangun Pantsir / Buk Federasi Rusia siap kanggo menehi Assad?
  29. ngger
    ngger 12 Mei 2018 21:20
    0
    Kita duwe hubungan sing cedhak karo Israel, lan Iran kaya sekutu sementara kanggo kita ing wilayah kasebut
    ujare Xarasho. Tak eshe Medvedev gavarili.
  30. Aviator_
    Aviator_ 12 Mei 2018 21:47
    +1
    Artikel sing apik, optimis. Analisis kahanan sing cukup. Beda banget karo artikel histeris-patriotik saka siji penulis. Y. Vyatkin - hormat!
  31. kelip-kelip
    kelip-kelip 12 Mei 2018 22:23
    +2
    Tanggi perang ing omah Siria: Iran lan Israel
    Iku soko Iran ora konfirmasi ngendi wae sing murub ing Israel saka MLRS. Paling kamungkinan iki provokasi Israel. Iran ing wong saka Hizbullah bisa nggawa mudhun ing endhas wong Yahudi (naively pracaya Iran murub ing wong karo 20 meriam) ora 20, nanging 20 roket lan meriam beda. Dadi durung ana perang, malah Israel waved kaping pirang-pirang, rada nggebug pasukan Iran, nanging mesthi bakal perang - Aku Mesir lan Yordania ora bakal ngadeg aside.
  32. Pograntsov
    Pograntsov 14 Mei 2018 10:49
    0
    Kapitunan Iran ing Suriah iku kapitunane Assad, lan kapitunane Assad iku kapitunane Siria. Pungkasan. Sing Suriah, kang arang banget loropaken kanggo Rusia. Kajaba iku, kekalahan Iran ing Suriah minangka kamenangan kanggo Turki, Israel, Amerika Serikat lan penguin Wahhabi. Dadi pikirake sapa sing entuk manfaat saka iki (kalah Iran ing Suriah) ...
  33. cah cilik
    cah cilik 14 Mei 2018 23:43
    0
    Rembugan karo wong Israel iku kaya catur karo manuk dara. Dheweke bakal nyebarake potongan-potongan kasebut, telek ing papan lan mabur kanggo ngandhani saben wong carane ngalahake sampeyan.
  34. K-50
    K-50 15 Mei 2018 12:49
    0
    kita ora perlu Iran kanggo nyeret kita menyang konflik rasah karo Israel, kita ora duwe keuntungan saka iku, nanging Iran wis akèh. Nanging kita ora bisa ngidini ngebom wilayah SAR kanthi impunity.

    Kita kudu nyelehake kabeh pesawat Yahudi sing nyoba nyerang Siria.
    Jinis rezim: rimbawan teka lan nyebarake kabeh wong. opo ngguyu
  35. sergeyezhov
    sergeyezhov 15 Mei 2018 14:44
    +2
    Iran kaget karo dhukungan Bahrain kanggo serangan Israel ing Suriah
    http://www.iran.ru/news/politics/109564/Iran_shok
    irovan_podderzhkoy_Bahreyna_atak_Izrailya_po_Siri
    i

    Ing taun-taun pungkasan, Suriah ngalami hubungan sing tegang karo umume negara Teluk Arab, nanging dhukungan menteri luar negeri Bahrain kanggo serangan Israel nandhani sikap umum sing langka, yen ora ana sadurunge, dening pamrentah Arab.
    1. farcop
      farcop 15 Mei 2018 18:11
      +2
      Kutipan saka sergeyezhov
      Iran kaget karo dhukungan Bahrain kanggo serangan Israel ing Suriah
      Inggih, terapi kejut lagi wae diwiwiti.
      Rusia: Iran kudu nggawe konsesi kanggo njaga kesepakatan nuklir. Wakil Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Ryabkov ujar dina Selasa yen ora mungkin njaga kesepakatan nuklir Iran tanpa konsesi saka Tehran.
  36. Leonardo da Vinci
    Leonardo da Vinci 16 Mei 2018 08:12
    +1
    Aku anyar ing kene. Pisanan. Aku maca saka tutup nganti nutupi artikel kasebut lan komentar kasebut. Aku wanted kanggo mratelakake panemume. Kaping pisanan, aku arep takon marang penulis artikel kasebut. Angkatan Udara Israel, kanthi diakoni dhewe, nindakake luwih saka satus serangan ing macem-macem obyek ing Suriah, utamane ing gudang lan karavan kanthi senjata kanggo Hizbullah, sing dimaksudake kanggo nyebrang menyang Libanon, ing ngendi Hizbullah adhedhasar. Lan ora ana pesawat siji sing ditembak mudhun. Banjur, luwih anyar, siji F-16 Israel ditembak mudhun. Rong jam sawise iku, pesawat Israel maneh nyerang 12 obyek ing Suriah bebarengan, lan utamané posisi pertahanan udara Siria. Lan ora ana pesawat siji sing ditembak maneh. Banjur ana serangan ing fasilitas Iran ing pangkalan udara T-4. Lan maneh, tanpa mundhut saka Israel. Inggih, pungkasanipun, serangan massive pungkasan ing 50 obyek. Lan maneh tanpa mundhut. Saka iki, ana rong pitakonan. Kaping pisanan, misale jek F-16 mung minangka kasus begja kanggo wong Siria, kaya sing diklaim Israel. Ing sih saka kesimpulan kuwi anané losses sing, ing umum. Lan ora ana kerugian liyane, ing kasus kasebut. Lan kasunyatan sing banget maneuverable F-16 (salah siji saka pesawat paling maneuverable ing penerbangan kabeh negara ditembak mudhun ora mung dening sistem pertahanan udhara long-usang, nanging dening sistem pertahanan udara S-200, kang ora ana. malah ngrancang marang pejuang maneuverable. Iki dimaksudake kanggo nglawan kendaraan sing abot lan kikuk - pengebom strategis, AWACS, tanker lan pesawat sing padha. Nanging kabeh F-16 liyane, mitra pesawat sing mudhun, mung nyilem mudhun lan kanthi aman nyingkiri patemon sing ora dikarepake karo rudal anti-pesawat, kajaba siji, sing sakperangan alesan ragu-ragu, lan jalur penerbangan rudal kasebut dadi sukses banget. lan targete kena. Nanging, ora ana serangan langsung. Pesawat iki rusak dening shrapnel lan ciloko iki, maneh, untunge kanggo wong Siria, dadi fatal. Dadi pitakonan muncul. Yen pertahanan udara Suriah saya tambah akeh kaya sing sampeyan ujar, mula kenapa pertahanan udara iki duwe asil sing ora apik? Mung siji pesawat sing ditembak mati sajrone pirang-pirang taun saka serangan, lan malah ditembak mudhun amarga kombinasi kahanan sing apik banget kanggo wong Siria. Lan banjur pitakonan sabanjure langsung muncul. Yen wong Siria ora bisa nembak pesawat, banjur kepiye carane bisa nembak akeh rudal, sing target luwih angel tinimbang pesawat kasebut. Endi logika ing kene? Kajaba iku, wong Israel wis kenek target, lan iki, sanajan liwat untu gritted, diakoni dening wong Siria lan Iran. Sampeyan bisa uga kudu eling yen ing situs salah sawijining obyek sing kena pengaruh, para ahli seismolog malah nyathet lindhu kanthi kekuatan 2,6 poin. Dilaporake manawa gudang lemah rudal lemah Iran njeblug ing kana, sing miturut laporan, ana sekitar 200 potongan - misil taktis lan operasional-taktis. Ana foto radar Siria sing rusak. Ing wektu sing padha, wong Siria uga sacoro prakteke ora nyedhiyani bukti downing rudal Israel. Tegese, kasunyatan nuduhake yen serangan Israel isih efektif. Iki tegese wong Siria, bebarengan karo Kementerian Pertahanan Rusia, nggedhekake sukses Siria ing nyegat misil mungsuh. Kaya sing dicritakake, kasunyatan minangka perkara sing bandel lan sampeyan ora bisa mbantah. Lan pungkasan. Iku ora cetha kok ing Federasi Rusia padha wungu dadi akeh gangguan sak karusakan saka Shell apes iki. Sanadyan ing Israel utawa ing negara Kulon liyane acara iki diwenehi wigati. Lan ing Federasi Rusia, watara kasunyatan biasa iki, padha mbuwang kabèh tantrum. Israel ngirim foto Shell iki. Dadi apa? Nalika ditembak mudhun F-16, ing Suriah lan ing Federasi Rusia padha uga dikirim foto iki lan savored luck iki. Wong Israel mung nanggapi sukses karo Pantsir kanthi tenang lan ora nata tarian nganggo rebana, ora kaya wong Siria lan Rusia. Lan kenapa? Dheweke duwe prestasi sing luwih serius. Padha katon wis numpes kabeh utawa meh kabeh depot rudal Iran, kang didhukung dening kasunyatan sing Iran ora tau ngluncurake serangan signifikan marang Israel. Nanging carane padha ngancam. Dheweke bubar ngumumake yen "yen Zionis nggawe kesalahan sethithik, mula kita (wong Iran) bakal ngobong Tel Aviv lan Haifa." Ya, wong Israèl mènèhi alesan kanggo nindakké ancaman, lan apa akibaté? Lan apa-apa minangka asil. Kabeh ancaman Iran banter rampung ing zilch lengkap. Mulane, aku dhewe ora ngerti taksiran optimistis kasebut dening penulis artikel babagan kahanan pertahanan udara Siria. Aku pengin nampa klarifikasi babagan masalah sing dakkandhakake. Mung, please, aja gething patriotik jingoistically.
    1. Leonardo da Vinci
      Leonardo da Vinci 16 Mei 2018 08:36
      +4
      Salam kanggo kabeh anggota forum. Aku anyar ing kene. Pisanan. Aku maca artikel dhewe lan komentar ing. Aku wanted kanggo mratelakake panemume. Kaping pisanan, aku arep takon marang penulis artikel kasebut. Angkatan Udara Israel, kanthi diakoni dhewe, nindakake luwih saka satus serangan ing macem-macem obyek ing Suriah, sanajan sadurunge kedadeyan paling anyar, kaya sing dilaporake ing media, utamane ing depot lan kafilah kanthi gaman kanggo Hizbullah, sing dimaksudake kanggo nyabrang menyang Libanon, ing ngendi Hizbullah adhedhasar. Lan ora ana pesawat siji sing ditembak mudhun. Banjur, luwih anyar, siji F-16 Israel ditembak mudhun. Ing rong jam sawise iku, pesawat Israel maneh nyerang 12 obyek ing Suriah bebarengan, lan utamané posisi pertahanan udara Siria. Lan ora ana pesawat siji sing ditembak maneh. Banjur ana serangan marang fasilitas Iran ing pangkalan udara T-4, ing ngendi sistem pertahanan udara Iran dirusak. Lan maneh, tanpa mundhut saka Israel. Lan pungkasanipun, serangan massive pungkasan ing 50 obyek. Lan maneh tanpa mundhut. Saka iki, ana rong pitakonan. Kaping pisanan, misale jek sing mudhun saka F-16 mung break begja kanggo wong Siria, minangka pratelan Israel. Ing sih saka kesimpulan kuwi anané losses sing, ing umum. Lan ora ana kerugian liyane, ing kasus kasebut. Lan kasunyatan sing banget maneuverable F-16 (salah siji saka pesawat paling maneuverable ing penerbangan kabeh negara) ditembak mudhun ora mung dening sistem pertahanan udhara outdated, nanging dening sistem pertahanan udara S-200, kang ora malah. ngrancang marang pejuang maneuverable. Iki dimaksudake kanggo nglawan kendaraan sing abot lan kikuk - pengebom strategis, AWACS, tanker lan pesawat sing padha. Nanging kabeh F-16 liyane, mitra pesawat sing mudhun, mung nyilem mudhun lan kanthi aman nyingkiri patemon sing ora dikarepake karo rudal anti-pesawat, kajaba siji, sing sakperangan alesan ragu-ragu, lan jalur penerbangan rudal kasebut dadi sukses banget. lan targete kena. Nanging, ora ana serangan langsung. Pesawat iki rusak dening shrapnel lan ciloko iki, maneh, untunge kanggo wong Siria, dadi fatal. Dadi pitakonan muncul. Yen pertahanan udara Suriah wis dikuatake kaya sing sampeyan ujar, mula kenapa pertahanan udara iki duwe asil sing ora apik? Mung siji pesawat sing ditembak mati sajrone pirang-pirang taun saka serangan, lan malah ditembak mudhun amarga kombinasi kahanan sing apik banget kanggo wong Siria. Lan banjur pitakonan sabanjure langsung muncul. Yen wong Siria ora bisa nembak pesawat, banjur kepiye carane bisa nembak akeh rudal, sing target luwih angel tinimbang pesawat kasebut. Endi logika ing kene? Kajaba iku, wong Israel wis kenek target, lan iki, sanajan liwat untu gritted, diakoni dening wong Siria lan Iran. Sampeyan bisa uga kudu eling yen ing situs salah sawijining obyek sing kena pengaruh, para ahli seismolog malah nyathet lindhu kanthi kekuatan 2,6 poin. Dilaporake manawa gudang lemah rudal permukaan-kanggo-lumahing Iran njeblug ing kana, sing, miturut laporan, ana sekitar 200 potongan - misil taktis lan operasional-taktis. Ana foto radar Siria sing rusak. Ing wektu sing padha, wong Siria sacoro prakteke ora menehi bukti rudal Israel mudhun. Tegese, kasunyatan nuduhake yen serangan Israel isih efektif. Iki tegese wong Siria, bebarengan karo Kementerian Pertahanan Rusia, nggedhekake sukses Siria ing nyegat misil mungsuh. Kaya sing dicritakake, kasunyatan minangka perkara sing bandel lan sampeyan ora bisa mbantah. Lan pungkasan. Iku ora cetha kok ing Federasi Rusia padha wungu dadi akeh gangguan sak karusakan saka Shell apes iki. Sanadyan ing Israel utawa ing negara Kulon liyane acara iki diwenehi wigati. Lan ing Federasi Rusia, watara kasunyatan biasa iki, padha mbuwang kabèh tantrum. Israel ngirim foto Shell iki. Dadi apa? Nalika ditembak mudhun F-16, ing Suriah lan ing Federasi Rusia padha uga dikirim foto F-16 iki lan savored luck iki. Israel mung nanggepi sukses karo Shell banget tenang lan ora ngatur tarian karo tamborin ing kesempatan iki, ora kaya wong Siria lan Rusia ing kasus F-16. Lan kenapa? Dheweke duwe prestasi sing luwih serius. Padha katon wis numpes kabeh utawa meh kabeh depot rudal Iran, kang didhukung dening kasunyatan sing Iran ora tau ngluncurake serangan signifikan marang Israel. Nanging carane padha ngancam. Dheweke bubar ngumumake yen "yen Zionis nggawe kesalahan sethithik, mula kita (wong Iran) bakal ngobong Tel Aviv lan Haifa." Ya, wong Israèl mènèhi alesan kanggo nindakké ancaman, lan apa akibaté? Lan apa-apa minangka asil. Kabeh ancaman Iran banter rampung ing zilch lengkap. Mulane, aku dhewe ora ngerti taksiran optimistis kasebut dening penulis artikel babagan kahanan pertahanan udara Siria. Aku pengin nampa klarifikasi babagan masalah sing dakkandhakake. Mung, please, aja gething patriotik jingoistically.
      1. mr_Flint
        mr_Flint 16 Mei 2018 16:55
        0
        = Mung mangga aja jingoistically topi patriotik.==
        Sampeyan ngucapake tembung sing salah. Kanggo tujuan iki, para rawuh sing paling dihormati kumpul.