saingan battlecruiser. Derflinger vs Tager. Ch 2

45
Dadi, sawise digression lyrical cilik ing topik battlecruisers Jepang, kita bali menyang nggawe kapal Inggris, yaiku, ing kahanan nggawe Tiger, kang dadi, supaya bisa ngomong, "lagu angsa" saka 343-mm battlecruisers Inggris. lan wakil sing paling sampurna. Lan dheweke, miturut Inggris, kapal sing apik banget. Minangka Moore wrote ing The Years of Resistance:

"Kacepetan lan kaendahan diikat bebarengan. Cita-cita sing paling dhuwur saka kapal sing harmonis lan kuat didominasi sifat seni saka desainer. Ing ngendi wae kapal kasebut katon, menyang ngendi wae, dheweke seneng karo pelaut, lan aku ngerti wong-wong sing lelungan mil mung kanggo ngujo kaendahan garise. Dheweke kapal perang pungkasan kanggo ketemu sesanti pelaut 'kaya apa kapal, lan dheweke brilliantly wujud ideal sing. Ing jejere, kapal perang liyane katon kaya pabrik ngambang. Saben wong sing ngladeni bakal ngelingi Macan kanthi bangga lan kagum amarga kaendahane.




Aku kudu ngomong yen ing wektu Tiger dirancang, Inggris mboko sithik ilang kapentingan ing battlecruisers. Ana prakara apa John Arbuthnot Fisher ngandika bab iki, kekirangan saka pangayoman saka kapal iki lan bebaya ngelawan menyang sembarang kapal karo bedhil abot dadi liyane lan liyane ketok. Mulane, program pambangunan kapal taun 1911 nyedhiyakake mung siji kapal saka jinis iki, sing mesthine bakal digawe minangka versi apik saka Ratu Mary. Nanging, desain Kongo Jepang narik minat gedhe saka Inggris, yen mung amarga kapal perang non-Inggris pisanan sing bersenjata bedhil luwih saka 305 mm ing kaliber.

artileri

Senjata 343 mm / 45 sing padha dipasang ing Ratu Mary digunakake minangka kaliber utama. Nalika ditembak digunakake projectiles abot 635 kg, kacepetan awal kang, ketoke, tekan 760 m / s. Nanging, ing pengaruh saka "Congo", Inggris pungkasanipun sijine menara ing pola linear munggah pangkat. Ing kasus iki, rong pilihan kanggo lokasi artileri kaliber utama dianggep.



Ing siji versi, kanthi analogi karo "Kongo", mesthine kanggo nyelehake menara katelu ing antarane kamar boiler lan kamar mesin. Opsi kapindho sing kasedhiya kanggo penempatan menara mburi sing cedhak, kanthi analogi karo busur. Opsi pisanan dipilih, nanging siji mung bisa ngira babagan alasane. Paling kamungkinan, pamisahan saka menara kaliber utama ing kadohan sing ora kalebu Gagal karo projectile siji (minangka kedaden karo Seidlitz) diputer peran, lan ing Kajaba iku, karo noto artileri kuwi, nalika murub langsung menyang buritan, efek saka gas muzzle saka menara katelu ing papat, temenan, wis nyilikake lan umume diabaikan. Apa wae, menara Macan diselehake miturut skema Kongo.

Artileri anti-tambang uga ditingkatake: Tiger dadi kapal perang Inggris pisanan sing bersenjata bedhil 152 mm. A seri saka battleships jinis Iron Duke (uga pisanan), dibangun bebarengan karo Tiger, padha bersenjata karo bedhil saka kaliber padha. Aku kudu ngomong babagan tumindakku gaman kapal abot ing Inggris mrentah kebingungan lan vacillation. D. Fisher pitados bilih kaliber paling cilik bakal cukup kanggo kapal, gumantung ing tingkat geni. Ing sisih liya, para perwira armada mamang cukup wis creeping ing tingkat siji geni bakal cukup. Dadi, Laksamana Mark Kerr ngusulake nggunakake bedhil kaliber utama kanthi cangkang serpihan kanggo ngusir serangan penghancur, nanging banjur ngganti pikirane kanggo milih kaliber 152 mm adhedhasar pertimbangan ing ngisor iki:

1. Senadyan kaluwihan bedhil kaliber utama nalika nembak ing penghancur (kita ngomong babagan kontrol geni terpusat), gangguan saka target utama ing perang ora bisa ditampa;

2. Kolom banyu saka cangkang 152 mm sing tiba bakal nggawe angel kanggo para penembak musuh kanggo ngarahake lan, bisa uga, mateni pemandangan teleskopik;

3. Jepang ngandika apik banget babagan kualitas "anti-mining" saka artileri enem inci;

4. Kabeh negara liya sing nggawe dreadnought luwih seneng kaliber luwih gedhe tinimbang 102 mm.

Minangka bisa dingerteni saka sumber, kaputusan final digawe ing April 12, 1912, ing rapat dawa saka panitia wakil saka departemen artileri saka angkatan laut. Intine, kanthi radikal ngganti konsep artileri anti-mine ing armada Inggris.

Sadurungé, iku wis dianggep sing kapal kudu dilengkapi minangka akeh bedhil kaliber relatif cilik sabisa, lan iku bakal cukup normal kanggo sijine wong kabuka lan ora nglindhungi karo waja. Wangsulan: Bab ingkang utama - ora terus-terusan njaga kru ing bedhil iki, padha kudu wis dilindhungi dening waja lan metu menyang bedhil mung nalika ana ancaman saka serangan torpedo. Sejumlah gedhe bedhil kanthi cepet mbutuhake akeh kalkulasi, nanging banjur Inggris teka menyang kesimpulan sing "sarwa" - amarga sajrone perang artileri, bagean saka bedhil artileri anti-tambang sing mbukak bakal dirusak, setengah saka jumlah reguler. petungan bakal cukup kanggo nyedhiyani nomer isih cukup saka abdi. Ing tembung liyane, ing battlecruisers Inggris, gadhah 16 102-mm mbukak ngadeg, uga wolung petungan kanggo wong-wong mau.

Nanging, saiki kahanan wis diganti. Kaping pisanan, pengamatan saka maneuvers saka armada Kaiser nggawe percoyo Inggris sing serangan torpedo saiki minangka unsur indispensable ing perang kapal perang. Titik ing kene, mesthi, ora dadi luwih yen Kaiserlichmarine diisi maneh dening akeh penghancur kanthi kacepetan dhuwur (kanthi kacepetan nganti 32 knot), nanging Jerman terus-terusan ngupayakake taktik kanggo nggunakake ing perang pasukan linier. . Iki, digabungake karo kahanan visibilitas miskin ing Segara Lor, tegese kru ora bisa maneh katahan adoh saka bedhil, amarga serangan torpedo bisa samesthine ing sembarang wektu. Kacepetan dhuwur saka penghancur anyar, ditambah karo karakteristik torpedo sing luwih apik, nyebabake kasunyatan manawa para kru bisa uga ora ana ing wektu kanggo bedhil. Ing wektu sing padha, pengalaman operasi tempur Perang Rusia-Jepang ora bisa dibantah kanthi nyata babagan kerugian gedhe saka kru sing ngladeni bedhil sing ora dilindhungi waja.

Akibaté, iki mutusaké kanggo nyelehake bedhil kurang ing kapal (12 tinimbang 16), nanging ing wektu sing padha kanggo diselehake ing casemate dilindhungi lan "nyedhiyakake" saben bedhil karo kru dhewe (tinimbang setengah Staff). Dianggep manawa iki ora bakal nyuda jumlah barel nalika nolak serangan torpedo, amarga, kanthi jelas, kemungkinan "urip" sadurunge serangan kanggo bedhil sing dilindhungi luwih dhuwur tinimbang sing ngadeg. Kajaba iku, pangurangan jumlah bedhil paling sethithik menehi ganti rugi kanggo bobot tambahan saka instalasi bedhil kaliber sing luwih gedhe.

Saliyane kabeh alasan ing ndhuwur, uga dianggep manawa bedhil 152 mm minangka sistem artileri paling cilik ing kaliber, sing bisa nabrak proyektil kanthi ngisi liddite, yen ora tenggelam, banjur ngrusak karusakan sing nyerang. utawa nyuda dalane, yaiku, ngganggu serangan torpedo. Strictly ngandika, cangkang enem-inch tenan bisa nimbulaké karusakan kuwi, senajan ora njamin iki, nanging cangkang cilik-kaliber meh ora ana kesempatan kanggo mungkasi karusakan "kanthi siji hit".

Amarga pertimbangan ing ndhuwur, "Tiger" nampa rolas bedhil 152-mm / 45 Mk.VII, sing nduweni muatan kapisah lan ngetokake projectiles kanthi bobot 45,4 kg kanthi kecepatan awal 773 m / s. Jarak tembak yaiku 79 kabel. Amunisi kalebu 200 puteran saben tong minyak, kalebu 50 semi-armor-piercing lan 150 dhuwur-mbledhos. Salajengipun, Nanging, iki suda kanggo 120 meriam saben bedhil, kalebu 30 semi-waja-tindik, 72 dhuwur-mbledhos lan 18 dhuwur-mbledhos tracers.

Ing wektu sing padha, kaya sing wis dakcritakake sadurunge, sadurunge Tiger ing kapal perang Inggris, artileri anti-tambang ana ing busur lan buritan superstruktur, nalika bedhil sing ana ing superstruktur busur mung ing Ratu Mary nampa perlindungan anti-fragmentasi (sajrone construction), lan bedhil ing superstructure mburi ing kabeh cruisers padha mbukak. Ing Tiger, baterei 152-mm diselehake ing casemate sing dilindhungi, lantai sing ana dek ndhuwur, lan langit-langit minangka dek ramalan.

Ing tangan siji, siji bisa ngomong sing artileri medium Tiger cedhak karo kemampuan kanggo baterei 150-mm bedhil saka kapal abot Jerman, nanging iki ora. Kasunyatan iku, wis diinstal bedhil enem-inch lan nglindhungi wong-wong mau nganggo waja "ing model lan mirip" saka Jerman, Inggris nahan sistem banget kasil kanggo manggonke cellars artileri lan nyediakke amunisi kanggo wong-wong mau. Kasunyatane yaiku Jerman ing kapal-kapal kasebut nyebarake gudang meriem bedhil 150-mm kanthi cara mekanisme feed saka rong gudang nyedhiyakake pasokan cangkang lan biaya kanggo siji, maksimal - rong bedhil 150-mm. Ing wektu sing padha, Inggris klempakan cellars artileri 152-mm ing busur lan buritan kapal, saka ngendi padha dipakani menyang koridor khusus kanggo nyuplai amunisi, lan wis ana, overloaded ing elevator khusus lan hanging arbors, padha panganan kanggo bedhil. Bebaya desain kasebut "banget" dituduhake dening kapal penjelajah lapis baja Jerman Blucher, sing ilang meh setengah saka kemampuan tempur sawise cangkang Inggris kaliber gedhe sing nyerang koridor kasebut (Nanging, Jerman mindhah cangkang 210 mm saka kaliber utama lan biaya kanggo wong-wong mau).

Tiger nampa rong bedhil anti-pesawat 76,2 mm sajrone konstruksi, saliyane, battlecruiser duwe papat liyane bedhil 47 mm, nanging persenjataan torpedo tikel kaping pindho - tinimbang rong tabung torpedo 533 mm ing kapal perang Tiger sadurunge "duwe papat piranti kasebut. beban amunisi 20 torpedo.

Reservation



Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, pesenan rong kapal perang saka jinis Singa lan sing nomer telu, Ratu Maria, ora ana bedane dhasar lan, umume, bola-bali saben liyane. Nanging, nalika nggawe Kongo, Jepang banjur ngenalake telung inovasi dhasar sing ora ana ing kapal perang Inggris:

1. Casemate waja kanggo bedhil anti-mine;

2. Strip waja 76-mm ing sangisore sabuk waja utama, nglindhungi kapal saka serangan kanthi cangkang "nyilem" (yaiku, sing tiba ing banyu ing sisih pinggir kapal lan, ngliwati banyu, kenek ing Papan ing ngisor sabuk waja);

3. Tambah area sabuk waja utama, amarga ora mung nglindhungi mesin lan kamar ketel, nanging uga nyedhiyakake pipa lan rong amunisi saka menara kaliber utama. Rega kanggo iki ana abang ing kekandelan saka sabuk waja saka 229 kanggo 203 mm.

Inggris piyambak pitados bilih pangayoman waja saka Kongo luwih unggul saka Singa, nanging ing wektu sing padha, mung loro saka telung inovasi Jepang padha dikenalaké kanggo Tiger. Kita wis ngomong babagan katon casemate kanggo bedhil 343-mm ing 152-mm battlecruiser Inggris pungkasan, lan uga 76 mm proteksi ing jero banyu, lan katon kaya iki. Ing Singa, kanthi pamindahan normal 229 mm, sabuk waja dicelupake ing banyu kanthi 0,91 m. Ing Tiger, mung 0,69 m, nanging ing ngisor iki ana sabuk waja 76 mm kanthi dhuwur (utawa aku kudu tulis ing kene - ambane?) 1,15 m, lan ora mung nutupi mesin lan kamar ketel, nanging uga area menara kaliber utama. Umumé, sabuk kasebut katon minangka solusi sing cukup wajar sing nambah keamanan kapal.

Nanging sayangé, inovasi utama pembuat kapal Jepang, yaiku extension saka dawa benteng menyang menara kaliber utama, sanajan iki mimpin kanggo sawetara nyuda ing kekandelan sawijining, Inggris digatèkaké. Ing tangan siji, padha bisa dingerteni, amarga malah 229 mm, ing umum, menehi pangayoman luwih utawa kurang apik mung marang 280 mm meriam lan kanggo ombone winates marang 305 mm, nanging ing tangan liyane, penolakan saka rencana Jepang. mimpin kanggo kasunyatan sing Papan ing wilayah saka pipo sumber lan cellars amunisi direksa dening mung 127 mm piring waja. Ngelingi kasunyatan menawa barbettes menara kaliber utama Tiger nduweni kekandelan 203-229 mm mung ing ndhuwur sisih sing dilindhungi waja, waja 127 mm lan barbet 76 mm nglindhungi pipa pasokan saka cangkang mungsuh.

Ing tangan siji, misale jek, kanthi jumlah, proteksi kasebut nduweni waja 203 mm sing padha, nanging nyatane ora, amarga waja jarak kalah karo waja monolitik ing "penetrasi waja" (nganti tekan ketebalan tartamtu, kira-kira 305 mm, projectile Jerman 280-mm, ngengingi wilayah sisih iki, effortlessly pierced piring waja 127-mm lan, sanajan sawise iku mbledhos nalika nempuh barbette, iku bakal tetep break karo energi gabungan. saka jeblugan lan impact, ngisi pipa pasokan karo gas panas, nyala, pecahan cangkang lan Ing tembung liyane, ing jarak tempur utama (70-75 kbt), barbettes menara kaliber utama Tiger, bisa uga ujar, ora. duwe pangayoman marang sembarang cangkang abot Jerman.Ing bab iki, nimbali Tiger minangka "langkah ing panggonan "Dibandhingake karo waja saka Singa lan Ratu Maria. Bentenipun mung antarane wong-wong mau ana sing menara ngarep cruisers iki pangayoman rada luwih apik. (127-152 mm), lan menara buritan nduweni proteksi sing rada ala (102 mm), nanging ing mburine mung ana barbet 76mm lan majalah amunisi Tiger ora kurang rentan tinimbang sing sadurunge 343mm.

Perlindhungan waja vertikal liyane saka Macan, umume, beda banget karo Ratu Maria. Kita mung nyathet yen total dawa sabuk waja ing sadawane garis banyu (kalebu bagean 127 mm lan 102 mm) luwih dhuwur kanggo Macan - mung "tips" saka busur lan buritan sing ora dilindhungi (9,2 m lan 7,9 m, mungguh). ). Casemate wis 152 pangayoman mm, ditutup ing buritan karo 102 mm traverse, lan 127 mm sabuk waja saka dhuwur padha maju saka iku menyang barbette saka menara pisanan. Saka kene, piring waja 127-mm padha angled, converging ing pojok irung-madhep saka barbette menara pisanan. Menara kasebut nduweni proteksi sing padha karo Ratu Mary, yaiku, 229 mm frontal lan sisih piring, 203 mm piring mburi lan gendheng 82-108 mm nglukis, ing bevels mbalikke - 64 mm. Sawetara sumber nuduhake kekandelan gendheng saka 64-82 mm, nanging iki mangu, amarga iku ora cetha kok Inggris bakal weaken pangayoman saka senjata utama kapal. Menara conning padha 254 mm saka pangayoman waja, nanging torpedo kamar kontrol diperlokaké dumunung ing buritan nampa pitulungan - 152 mm waja tinimbang 76 mm. Ing sisih pinggir, rong artileri ditutupi layar nganti ketebalan 64 mm.

Sayange, panulis artikel iki ora duwe katrangan sing rada rinci babagan waja horisontal Tiger, nanging adhedhasar data sing kasedhiya, katon kaya mangkene - ing sisih waja ana dek waja, sing duwe kekandelan sing padha. ing sisih horisontal lan ing bevels 25,4 mm. Mung njaba sisih wojo ing gandhewo, kekandelan saka kelompok wojo tambah kanggo 76 mm.

Ndhuwur dek waja ana 3 dek liyane, kalebu dek forecastle. Sing terakhir nduweni kekandelan 25.4 mm, lan mung ing ndhuwur casemates nduweni kekandelan nganti 38 mm (ing wektu sing padha, mung atap casemate sing nduweni kekandelan kasebut, nanging ing arah kasebut menyang bidang tengah. kapal, kekandelan geladhak melorot kanggo 25,4 mm). Dek utama uga nduweni kekandelan 25,4 mm ing sadawane kabeh dawa lan ketebalan nganti 38 mm ing area casemates, miturut prinsip sing padha karo ramalan. Kekandelan dek katelu ora dingerteni lan kemungkinan ora pati penting.

pembangkit listrik

Mesin lan boiler Macan beda karo Singa lan Ratu Maria. Ing kapal Inggris sadurunge, uap diwenehake dening 42 boiler sing diklompokake dadi pitung kamar ketel, banjur Tiger duwe 36 boiler ing limang kompartemen, saengga dawane kamar mesin Tiger malah rada luwih murah tinimbang sing ana - 53,5 m karo 57,8 m. mungguh.

Daya sing dirating saka pembangkit listrik terus berkembang - saka 70 hp. ing Lion lan 000 hp. Ratu Mary saiki duwe nganti 75 hp. Dianggep manawa kanthi kekuwatan kasebut, Tiger bakal dijamin ngembangake 000 knot, lan nalika ngedongkrak boiler nganti 85 hp. - 000 knot. Sayange, pangarep-arep iki mung bisa ditrapake sebagian - sajrone tes, battlecruiser tanpa afterburner "mbuyarake" boiler dadi 28 hp. lan dikembangaké 108 knots, nanging sak meksa tekan daya rada ngisor 000 hp, nalika kacepetan mung 30 knots. Cetha yen sanajan mobil Tiger ing afterburner tekan 91 ewu hp, mula ing kasus iki kapal ora bisa ngembangake 103 knot.

Stok bahan bakar ing pamindahan normal ana 100 ton kurang saka Ratu Mary lan gunggungipun 900 ton, kalebu 450 ton batu bara lan 450 ton lenga. Cadangan bahan bakar maksimal yaiku 3320 ton batu bara lan 3480 ton minyak, sing ngluwihi Lion (3 ton batu bara lan 500 ton minyak). Senadyan cadangan wujud kuwi, sawetara njelajah ing 1 knots (malah kira-kira!) Ora ngluwihi 135 mil ing 12 knots, kang amarga tambah konsumsi bahan bakar ing Tiger.

Apa sing bisa dikandhakake babagan proyek Tiger battlecruiser? Nyatane, Inggris entuk luwih cepet (sing bakal mangu-mangu?), Kaya battlecruiser sing bersenjata lan apik banget.



Biasane nyatakake yen Tiger nduweni proteksi waja sing luwih padhet tinimbang proyek kapal Inggris sing padha sadurunge, nanging kita weruh yen nyatane beda banget karo dheweke lan ora njamin pangayoman sing bisa ditampa sanajan cangkang Jerman 280 mm. Ayo goleki ringkesan bobot "Macan" (indikator sing cocog karo "Ratu Maria" dituduhake ing tanda kurung):

Sistem awak lan kapal - 9 (770) ton;

Booking - 7 390 (6 995) ton;

Pembangkit listrik - 5 (900) ton;

Persenjataan karo menara - 3 (600) ton;

Bahan bakar - 900 (1) ton;

Awak lan pranata - 840 (805) ton;

Cadangan pamindahan - 100 (100) ton;

Total pamindahan - 28 (500) ton.

Ing pet, Tambah ing massa waja (395 ton) ngginakaken utamané ing tambahan "ing jero banyu" sabuk 76 mm lan casemate.

Kepiye babagan battlecruiser 343mm Inggris pungkasan? Sampeyan bisa nyatakake yen julukan "kesalahan ayu", sing ing mangsa ngarep bakal "dianugerahi" dening pelaut Italia kanggo cruiser abot "Bolzano", mathuk "Tiger" ora kurang.

Ing wektu ngrancang Tiger, Inggris wis duwe kesempatan kanggo familiarize piyambak karo gambar saka Jerman battlecruiser Seidlitz lan mangertos sing kapal Jerman nglawan wong-wong mau wis pangayoman luwih kuwat saka sadurunge panginten. Inggris uga mangertos insufficiency saka pesenan battlecruisers dhewe. Nalika ngrancang Tiger, Inggris duwe kesempatan kanggo mbangun kapal sing luwih gedhe tinimbang sadurunge, yaiku, duwe cadangan pamindahan sing bisa digunakake kanggo barang sing migunani. Nanging tinimbang piye wae Ngartekno ngiyataken waja vertikal utawa horisontal saka kapal, Inggris njupuk dalan kanggo nambah, sanajan penting, nanging isih unsur secondary. Dheweke nambahake setengah simpul kacepetan, nguatake kaliber artileri anti-mine lan nglindhungi nganggo waja, nambah tabung torpedo ... Umumé, kita bisa ngomong kanthi alesan sing apik yen nalika nggawe Tiger, desain Inggris lan pamikiran militer menehi cetha. Gagal lan pungkasane nguripake saka cara pangembangan kelas battlecruisers sing cukup.

Diterusake...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

45 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    16 Mei 2018 15:30
    Sayange yen Inggris nulis iki ing taun 1934. Dheweke mesthi migunani banget kanggo dheweke nalika Perang Dunia II. Menapa malih, saged kapitalisasi model Rinaun.
    1. +7
      16 Mei 2018 15:44
      Kutipan: TermiNakhTer
      Sayange yen Inggris nulis iki ing taun 1934. Dheweke mesthi migunani banget kanggo dheweke nalika Perang Dunia II. Menapa malih, saged kapitalisasi model Rinaun


      Dheweke bisa uga nuduhake nasibe Hood nalika ketemu Bismarck. Kanggo battlecruisers lungse, patemon karo 380 mm "mallets" kaancam bakal punah, asil fatal, amarga waja horisontal banget ora cukup.
      1. +2
        16 Mei 2018 16:32
        Rinaun kasil ngrebut kabeh perang lan dibubarake ing taun 1948. Ana panemu yen mati "Hood" mung kacilakan. Supaya sampeyan bisa nang
        1. +8
          16 Mei 2018 17:12
          Kutipan: TermiNakhTer
          Rinaun kasil ngrebut kabeh perang lan dibubarake ing taun 1948.

          Nanging dheweke ora ketemu karo Bismarck :)))) Nanging yen Tiger ketemu paling ora siji saka ShiG, ShiG bakal duwe kabeh kaluwihan.
          Kutipan: TermiNakhTer
          Ana panemu manawa mati Hood mung kacilakan.

          Paling kamungkinan iku. Inggih, matine "Macan" ora sengaja :))))))
          1. +5
            16 Mei 2018 17:16
            Inggih, adoh saka kabeh wong ketemu karo Bismarck, padha ora duwe wektu. Padha ambruk banget cepet. "Scharnhorst" piye wae ora banget Bejo. Dheweke ketemu karo Adipati York. Miturut cara, "Rinaun" ketemu karo "kembar" lan padha scrambled saka wong, karo pasukan elek. Laksamana Whitworth duka banget
            1. +2
              16 Mei 2018 21:28
              Kutipan: TermiNakhTer
              Inggih, adoh saka kabeh wong ketemu karo Bismarck, padha ora duwe wektu. Padha ambruk banget cepet. "Scharnhorst" piye wae ora banget Bejo. Dheweke ketemu karo Adipati York. Miturut cara, "Rinaun" ketemu karo "kembar" lan padha scrambled saka wong, karo pasukan elek. Laksamana Whitworth duka banget

              Inggih, kula badhe mbantah. Padha draped ora amarga padha wedi banget marang dheweke, nanging amarga ana prentah saka Fuhrer supaya ora melu perang karo kapal abot saka Inggris. Ya, lan ora ana tugas kasebut - padha menyang segara sawise liyane. Padha ngrancang maneh nglengkapi karo 6 380 mm bedhil saben tinimbang 9 280 mm. Banjur aku bakal katon ing sing bakal dadi khan lan sing bakal draping saka sapa, lan umume wong tuwa Rinauna bakal duwe kasempatan.
              1. +5
                16 Mei 2018 22:18
                Kita ora ngomong babagan apa sing bisa kedadeyan. Lan babagan apa sing kedadeyan. Asring banget, laksamana Jerman nerangake unwillingness kanggo perang miturut pesenan categorical saka Fuhrer. Ing prakara liyane, jenderal uga.
                1. +1
                  17 Mei 2018 08:22
                  Ya, isi khas memoar saka komandan Jerman ditulis kanthi tembung "Carane Hitler nyegah aku menang perang."
            2. +1
              17 Mei 2018 08:30
              Kutipan: TermiNakhTer
              Dheweke ketemu karo Adipati York. Miturut cara, "Rinaun" ketemu karo "kembar" lan padha scrambled saka wong, karo pasukan elek. Laksamana Whitworth duka banget


              Adipati York minangka kapal sing serius, waja vertikale luwih unggul tinimbang sing jaman saiki.
              Waja kapal perang kelas V King George minangka pangembangan luwih saka skema waja kabeh-utawa-ora ana sing dipelopori dening Angkatan Laut Kerajaan ing kapal perang kelas Nelson. Nanging, ing comparison karo Nelsons, pesenan wis beda banget pinunjul. Pasinaon babagan skema waja Nelson sing ditindakake ing taun 35-an nuduhake yen, ing kahanan tartamtu, proyektil bisa mlebu ing kapal tanpa nemoni sabuk waja sing cenderung lan njeblug ing ruang bawah tanah utawa kamar mesin.

              Ing jinis King George V, sabuk waja dumunung ing njaba kulit. Dawane yaiku 126,5 meter utawa 56% saka dawane miturut garis banyu desain. Iku rampung nutupi majalah artileri lan mesin mount, utamané ngelingi sing konco benteng ana bagean sabuk saka kekandelan rada tipis sing nutupi majalah artileri saka hit ing ngarepke judhul cetha. Dhuwur sabuk kasebut 7,16 meter, lan kanthi pamindahan standar, sabuk kasebut ana ing banyu kanthi 2,6 meter.
              Ing wektu sing padha, "King George V" nduweni sabuk lapis baja paling dhuwur ing kabeh kontemporer.
              Ing 30s abad XX, Inggris ngatur kanggo Ngartekno nambah kualitas waja sing, kang wiwit pungkasan Perang Donya I dianggep paling apik ing donya. Ngurangi isi karbon nambah kateguhan materi kanthi rada nyuda kekerasan. Lapisan hardened nglukis nglukis nambah kasempatan kanggo pamisah projectile (nyegah bledosan nang kapal dianggep luwih penting saka mesthekake yen waja sabuk ora nembus). Waja Inggris nduweni kualitas sing dhuwur banget lan ngluwihi Amerika modern sing padha (waja "kelas A") lan Jerman ing babagan resistensi kanthi 15-20%. Sabuk kasebut dirancang kanggo nahan proyektil kaliber 381 mm kanthi jarak 12 kanggo ruang bawah tanah lan saka 300 meter kanggo pembangkit listrik. Kekandelane saka 14 mm ing area ruang bawah tanah nganti 300 mm ing area kamar mesin. Slab saka baris ngisor padha thinned wedge-shaped kanggo 381 lan 356 mm, mungguh. Sabuk ditutup dening traverses, kekandelan kang beda-beda gumantung saka 140 kanggo 114 mm ing sadhuwure dek waja, nganti 254 mm ngisor. Waja kandel nutupi 305% dawa kapal, sing ngluwihi kinerja kabeh kontemporer, kajaba Jerman.

              Dek waja utama ditumpangake ing pinggir ndhuwur sabuk waja lan nutupi kabeh ruang benteng, kanthi kekandelan 127 mm ing sadhuwure ruang mesin nganti 152 mm ing sadhuwure ruang meriem. Geladhak iki mestine kanggo nahan cangkang 381-mm ing jarak 27-000 meter, lan bom piercing waja 31-kg mudhun saka dhuwur 000-454 meter. Ing njaba benteng ana dek waja ngisor, ing tingkat persimpangan saka baris tengah lan ngisor saka piring waja sabuk. Kekandelane saka 3200 nganti 4500 mm ing busur, ing buritan kekandelan 64 mm.
              1. 0
                17 Mei 2018 19:14
                Inggih, Bismarck ketemu karo Pangeran Wales, lan sawetara dina mengko karo King George. Nanging dheweke wis ditembak meh ing sawetara kahanan, amarga kabeh wis diputusake dening "swordfish" saka "Ark Royal"
          2. +3
            16 Mei 2018 17:50
            Tegese, "Macan" isih duwe fungsi sing migunani, yen dimodernisasi kanthi bener lan tetep ing layanan - kanggo nyekel kabeh jinis "copet" lan "Hippers" ing serangan. Contone, yen padha La Plata wis "Tiger" tinimbang "Exeter" ... Ayo, mung "Tiger" marang "Spee" - alignment bakal rampung ora ing sih saka Jerman. Sanajan, mesthine, iki minangka ceruk sing sempit.
            1. +3
              16 Mei 2018 23:08
              Anane Macan lan sawetara kapal liyane sing padha nggawe njelajah ora ana gunane kanggo Jerman - kabeh sing bisa ditindakake dening Jerman yaiku nggunakake kapal sing disamarake adoh ing pinggiran.
              Uga, "kucing" akeh mbatesi pasukan maneuvering armada Jerman amarga kasunyatan sing akeh kapal bisa nyekel.
              Umumé, kanthi strategis, anané padha karo doktrin Inggris.
              Nanging ing kene digunakake ing perang linear, taktik kasebut kanthi jelas dipilih dening Inggris kanthi salah.
        2. +3
          16 Mei 2018 17:41
          Kutipan: TermiNakhTer
          Rinaun kasil ngrebut kabeh perang lan dibubarake ing taun 1948. Ana panemu yen mati "Hood" mung kacilakan. Supaya sampeyan bisa nang


          Kanthi dhuwur kaya 305 mm. sabuk "Huda":



          kanggo 380 mm. projectile waja-tindik Jerman ora kenek 305 mm. bagéan saka sabuk, lan ora akeh sing luwih dhuwur ngendi kekandelan saka sabuk mung 177 mm + 50 mm. utawa malah luwih dhuwur ngendi kekandelan sabuk punika 127 mm + 50 mm. lan banjur njaluk menyang kelompok utawa menyang barbette, iki dhuwur banget. Ya, lan njaluk ing ngisor pojok ngisor sabuk, banget. "Bismarck" lan "PU" uga wis drawback ing wangun anané sabuk ngisor thinned ing waterline. Bismarck lan PU ing perang cendhak tanggal 24 Mei 1941, ana siji cangkang baterei utama mabur, nanging untunge kanggo kru kapal perang iki, Jerman 380 mm. lan Inggris 381 mm. cangkang nyilem ing sabuk ora njeblug.
  2. +4
    16 Mei 2018 15:41
    Analisis sing apik babagan pesenan Macan - tetep setuju karo kesimpulan penulis - Macan minangka langkah sing ditindakake.

    Kaya umume para penjelajah perang sadurunge, Tiger rentan banget kanggo pertempuran jarak jauh nganti cangkang kaliber gedhe, sing bakal dadi peran ing ambruk Hood.


    Apa aku bener nyekel sing ing "benteng" waja horisontal 25 mm saka dek waja + 25 mm saka casemates? Sing, projectile karo amba gedhe saka kedadean kudu nembus mung 25,4 + 25,4 utawa 25,4 + 38 (ing ndhuwur casemate) utawa 76 mm ing gandhewo, lan total mung 25,4 tetep ing buritan?
    1. +4
      16 Mei 2018 16:00
      Paling kamungkinan iku kaya iki - 25,4 mm saka kelompok forecastle + 25,4 mm saka waja lan antarane wong-wong mau - sawetara milimeter liyane saka kelompok ndhuwur. Yen cangkang ambruk ing sadawane kapal sing cedhak karo sisih pinggir - banjur 38 mm saka gendheng casemate + 38 mm saka dek casemate + 25,4 mm saka bevel dek lapis baja, nanging iki minangka jalur sing sempit banget ing sisih pinggir kapal. , kanggo nyopir cangkang ana, sampeyan kudu nyoba banget.
      Dene liyane, aku rumangsa bener.
      Kutipan: DimerVladimer
      Analisis sarwa saka pesenan Tiger

      Matur nuwun, bungah sing disenengi! (Aku nulis artikel, kanthi cara :))))
      1. +3
        16 Mei 2018 16:15
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Matur nuwun, bungah sing disenengi! (Aku nulis artikel, kanthi cara :))))


        Aku ngarep-arep - mesthi menarik kanggo entuk sudut pandang sing rasional :)
      2. +5
        16 Mei 2018 16:28
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Paling kamungkinan iku kaya iki - 25,4 mm saka kelompok forecastle + 25,4 mm saka waja lan antarane wong-wong mau - sawetara milimeter liyane saka kelompok ndhuwur. Yen cangkang ambruk ing sadawane kapal sing cedhak karo sisih pinggir - banjur 38 mm saka gendheng casemate + 38 mm saka dek casemate + 25,4 mm saka bevel dek lapis baja, nanging iki minangka jalur sing sempit banget ing sisih pinggir kapal. , kanggo nyopir cangkang ana, sampeyan kudu nyoba banget.


        Aku elinga kapal perang Jean Bar, sing nampa pil 16 "saka Massachusetts ing Casablanca, sing pecah
        dek utama - 170 mm; dek ngisor - 41 mm



        Konsekuensi paling gedhe bisa uga kena cangkang sing nembus dek ing buritan kapal perang lan njeblug ing rong menara kaliber medium (untung, kosong).

        Nanging kapal perang iki duwe salah sawijining armor horisontal paling apik ing wektu kasebut ...
        1. +2
          16 Mei 2018 17:29
          Kutipan: DimerVladimer
          Nanging kapal perang iki duwe salah sawijining armor horisontal paling apik ing wektu kasebut ...


          Kualitas waja Prancis katon rodok olo kanggo Inggris lan Jerman.
          1. +2
            17 Mei 2018 07:57
            Kutipan: NF68
            wektu iku...
            Kualitas waja Prancis katon rodok olo kanggo Inggris lan Jerman.


            Ya, ora kaping pindho - nanging 10-15% ora duwe peran gedhe.
            Menapa malih, iku luwih angel kanggo break liwat 170 mm saka dek waja utama saka urutan sawetara jubin wojo 25 mm utawa 50 saben.
            Energi cangkang saka cangkang 15-16" waja-tindik ngidini dheweke bisa ngatasi dek 25-50 mm tanpa ngrusak awak cangkang.
            1. 0
              17 Mei 2018 16:12
              Kutipan: DimerVladimer
              Kutipan: NF68
              wektu iku...
              Kualitas waja Prancis katon rodok olo kanggo Inggris lan Jerman.


              Ya, ora kaping pindho - nanging 10-15% ora duwe peran gedhe.
              Menapa malih, iku luwih angel kanggo break liwat 170 mm saka dek waja utama saka urutan sawetara jubin wojo 25 mm utawa 50 saben.


              Malah iki 10-15% tegese akeh. Kajaba iku, ing kasus kapal perang Prancis, Amerika milih jarak sing dibutuhake. Ing jarak sedheng, abot, banjur kanthi kecepatan moncong sing kurang, cangkang 16 "Amerika ora mbebayani kaya ing jarak sing luwih dawa nalika bisa nembus dek kapal perang mungsuh sing dilindhungi kanthi apik.

              Energi cangkang saka cangkang 15-16" waja-tindik ngidini dheweke ngatasi dek 25-50 mm tanpa ngrusak awak cangkang.


              Cangkang 16 "Amerika pisanan kena ing dek ndhuwur 170 mm, nanging ketoke cangkang kasebut ora ambruk sawise iku.
        2. +2
          17 Mei 2018 09:54
          Kutipan: DimerVladimer
          Aku elinga kapal perang Jean Bar, sing nampa pil 16 "saka Massachusetts ing Casablanca, sing pecah
          dek utama - 170 mm


          Ing area cellars SK 150 mm. Ing kasus apa wae, kekuwatan saka 16-inch Amerika nyengsemaken.



          imgur.com/xRhs4A9.jpg
          1. 0
            17 Mei 2018 12:37
            Kutipan saka Lozovik
            Kutipan: DimerVladimer
            Aku elinga kapal perang Jean Bar, sing nampa pil 16 "saka Massachusetts ing Casablanca, sing pecah
            dek utama - 170 mm


            Ing area cellars SK 150 mm. Ing kasus apa wae, kekuwatan saka 16-inch Amerika nyengsemaken.



            imgur.com/xRhs4A9.jpg


            Skema sing apik banget - ketoke wiwit Jean Bar lagi rampung ing galangan kapal Amerika, dheweke kanthi akurat nemtokake karusakane. Matur nuwun - Aku durung nate nemoni iki!
            Sudut kedadean yaiku 40 derajat - iku data kanggo pemodelan matematika :)
            1. +1
              17 Mei 2018 14:58
              sirkuit iki diinstal ing Papan Massachusetts.

              Ing asas, iku bisa kanggo ngetung jarak saka projectile iki murub. Miturut Suliga Jean Bar kenek ing 08:25. Miturut skema kasebut, kira-kira 26000 meter dipikolehi. Saka navweaps.com, nilai paling cedhak yaiku 27432 meter, sudut kedadeyan 34,1 derajat, penetrasi waja tabular yaiku 194 mm.



              ibiblio.org/hyperwar/NHC/OpExpFastBBs/OpExpFastBB
              s_files/OpExpFastBBs-7.jpg

              Kutipan: DimerVladimer
              Sudut kedadean yaiku 40 derajat - iku data kanggo pemodelan matematika :)


              Iki mung proyeksi. Yen sampeyan nambah menyang amba judhul (bab 29 derajat), sampeyan njaluk, yen aku ora salah, bab 33-34 derajat, kang setuju cukup uga karo data ndhuwur.
    2. +4
      16 Mei 2018 19:54
      Kutipan: DimerVladimer
      Kaya umume para penjelajah perang sadurunge, Tiger rentan banget kanggo pertempuran jarak jauh nganti cangkang kaliber gedhe, sing bakal dadi peran ing ambruk Hood.

      "Hood" dibangun wis njupuk menyang akun pengalaman saka perang Jutlandia. The total kekandelan saka geladhak wojo ndhuwur cellars ana ing paling 125mm. Menapa malih, aku maca siji mratelakake panemume sing Inggris, sawise modulations komputer saka pati saka Hood, rampung sing Hood wis numpes dening cangkang risak. Padha pracaya projectile waja-tindik normal kudu njeblug menyang cellars, amarga iku kudu ngatasi:
      dek tank ndhuwur bow cellars 38mm, dek ndhuwur ndhuwur mburi cellars 50,8mm;
      dek utama ndhuwur cellars 76,2 mm;
      geladhak penengah ndhuwur cellars 50,8mm;
      hi
      1. +1
        17 Mei 2018 07:52
        Kutipan: Rurikovich
        Menapa malih, aku maca siji mratelakake panemume sing Inggris, sawise modulations komputer saka pati saka Hood, rampung sing Hood wis numpes dening cangkang risak. Padha pracaya projectile waja-tindik normal kudu njeblug menyang cellars, amarga iku kudu ngatasi:
        dek tank ndhuwur bow cellars 38mm, dek ndhuwur ndhuwur mburi cellars 50,8mm;
        dek utama ndhuwur cellars 76,2 mm;
        geladhak penengah ndhuwur cellars 50,8mm;


        Aku ora yakin manawa para perancang wektu kasebut kanthi bener mbayangake mekanisme kanggo nembus dek lapis baja - amarga malah geladhak Jean Bar - temtu luwih akeh waja, ditusuk dening cangkang 16 "Amerika - uga, ora bisa. loro Jerman lan Amerika wis Cacat waja-tindik cangkang ing layanan - Aku Upaminipun not.Very akurat diwilang sekring retarders.
        1. 0
          17 Mei 2018 19:16
          Kutipan: DimerVladimer
          Retarder sekring sing diwilang kanthi akurat.

          Kanggo ngetung retarder kanthi akurat, sampeyan kudu nganakake akeh tes, lan dudu kasunyatan manawa faktor sing tepat bakal ditambahake ing perang supaya proyektil njeblug ing papan sing tepat ing wektu sing tepat. Nyuwun
          1. 0
            18 Mei 2018 11:40
            Kutipan: Rurikovich
            Kanggo ngetung retarder kanthi akurat, sampeyan kudu nganakake akeh tes, lan dudu kasunyatan manawa faktor sing tepat bakal ditambahake ing perang supaya proyektil njeblug ing papan sing tepat ing wektu sing tepat.


            Ora - ora mesthi. Pitungan ing kene mung ora rumit.
            Pitakonan iku yen alangan pisanan pamisah projectile, banjur karusakan saka iku nyilikake. Battlecruisers duwe jarak waja kanthi pangarep-arep yen detonasi bakal kedadeyan sawise nembus penghalang 25,4 mm pisanan. Nanging asumsi iki bener kanggo 280 mm, ora ditrapake kanggo cangkang piercing waja abot 15-16 ".
            Tiger Rinaun Hood - ditakoni nembus waja horisontal kanthi cangkang 15 "saka jarak sing adoh.
      2. +1
        17 Mei 2018 08:09
        Kutipan: Rurikovich
        "Hood" dibangun wis njupuk menyang akun pengalaman saka perang Jutlandia. The total kekandelan saka geladhak wojo ndhuwur cellars ana ing paling 125mm.


        Aku mung bisa mbaleni: susunan urutan saka geladhak karo 25-50 mm waja ora mimpin kanggo karusakan saka 15-16 "waja-tindik cangkang, lan mulane energi kinetik irungnya rada - sing, cangkang kaliber gedhe banget mbebayani. kanggo kabeh battlecruisers, kang dituduhake dening tragis cepet pati Hood.
        Kanthi waja horisontal banget banget, dheweke dikontraindikasi kanggo melu perang ing jarak sing adoh.
        Kapal proyek sing luwih modern ing taun 30-an wis duwe prinsip liyane babagan armoring horisontal, dek lapis baja (miturut para perancang), bisa ngrusak integritas cangkang kaliber gedhe sing tiba ing sudut sing dhuwur - nanging iki ora bisa ditindakake. cangkang 15-16".
      3. +1
        17 Mei 2018 19:04
        Ya, aku uga maca, miturut pendapatku, saka Nathan Okun. Ana rong pikirane: salah siji projectile risak, banjur, dening cara, 380 mm unexploded uga ditemokaké ing Pangeran Wales, utawa luck ala fatal - projectile Jerman menang siji saka sewu.
  3. +3
    16 Mei 2018 17:13
    Ngaturaken sugeng riyadi.
    Macan minangka langkah ing panggonan.

    Ora mesthi ing cara sing. Nalika urip maju, langkah ing panggonan iku padha karo langkah mundur :))
    Yen ing kawitan lin. cruisers padha dimaksudaké kanggo perang saka leluhur waja, banjur katon lan mungsuh ora ngerti apa Inggris padha dipandu dening waja. Sawise kabeh, monopole kacepetan ilang lan ora ana maneh "pertahanan paling apik". Malah yen kita nganggep yen waja saka LKR Jerman iku karton padha (kanggo bedhil utama), banjur perang karo wong-wong mau wis cetha presented minangka perang saka dek waja ing pungkasan abad ka-19. sing paling penting Bedane yaiku dek lapis baja ora bisa kenek siji liyane ing ruang bawah tanah ...
    1. +3
      16 Mei 2018 19:47
      Kutipan saka anzar
      Ora mesthi ing cara sing. Nalika urip maju, langkah ing panggonan iku padha karo langkah mundur :))

      ... ing kene, sampeyan ngerti, sampeyan kudu mlayu kanthi cepet mung kanggo tetep ing panggonan sing padha, lan kanggo tekan panggonan liyane, sampeyan kudu mlayu kaping pindho luwih cepet.
      © Charles Lutwidge Dodgson
      eseman
      Kutipan saka anzar
      Yen ing kawitan lin. cruisers padha dimaksudaké kanggo perang saka leluhur waja, banjur katon lan mungsuh ora ngerti apa Inggris padha dipandu dening waja.

      Nyatane, wiwit wiwitan ora jelas - apa nuntun Inggris karo pesenan.
      Amarga perang nglawan BrKR mung minangka subtugas ing 5 tugas utama LKR:
      1) nindakake pengintaian;
      2) dhukungan kanggo kapal penjelajah pengintaian sing luwih cilik;
      3) layanan independen kanggo pangayoman perdagangan lan karusakan saka cruisers-raiders mungsuh;
      4) tekane cepet lan nutupi tumindak apa wae saka armada;
      5) nguber armada perang mundur mungsuh ... sijine iku, yen bisa, ing stalemate, konsentrasi geni ing kapal lagging.

      Lan nalika ngrampungake poin 1, 2, 4 lan 5, LKR duwe kesempatan kanggo ketemu LK mungsuh. Nanging LKR ora duwe leladen supaya bisa urip ing paling short-term kontak geni karo LK nalika misahake saka garis mungsuh.
      Aku ora ngomong babagan sing ora ana sing mikir - lan apa sing bakal kelakon yen mungsuh uga mbangun "kapal penjelajah waja gedhe kanthi bedhil kaliber kapal perang"? eseman
  4. +3
    16 Mei 2018 17:28
    Barang sing menarik.
  5. +1
    16 Mei 2018 18:36
    Kayane "Ratu" dirancang dening desainer liyane :-)
    1. +1
      16 Mei 2018 18:48
      Sapa sing diomongake? Kuinov. sampeyan ngerti ana akeh ing angkatan laut Inggris.
      1. 0
        17 Mei 2018 16:11
        Ya, sing muncul sacara harfiah sawise "Macan" iki.
  6. +3
    16 Mei 2018 19:23
    Artikel, minangka tansah, punika plus! ya hi
    "Macan" minangka kapal sing apik banget. Sawijining tembang angsa pangembangan LCR Inggris sadurunge Perang Dunia I. Ing tangan siji, Bejo sing mungsuh ing Jutland biasane Moltke karo 11 "artileri, amarga kang papat ing rangking, kang ora bisa Count ing liyane nalika target padha mbagekke. Mulane, rolas biasane 11" meriam. iku kucing ing asas, karo kamulyan tahan tanpa bledosan saka menara lan mundhut saka kacepetan. Iku durung dikenal carane paling maju saka papat cruisers karo 13,5 "artileri bakal mimpin ing confrontation karo wong-wong sing digawe kanggo perang iku (LCR Jerman karo 305mm artileri). Kang menehi kritik dening cara sisterships dianakaké jotosan. Aku bakal hard. Senajan bandingaken bisa positif ("Putri Royal" dileksanakake uga, lan "Singa" tekan ing basa), lan negatif ("Ratu Maria"). Dadi ing perang sembarang iku dianggep penting ngendi projectile. kenek, lan ora pira (ing wektu sing cendhak)
    Nanging penulis bakal ngandhani babagan iki. Aku ora bakal ndhisiki aku ...
    Thanks maneh kanggo isi apik.
  7. +2
    16 Mei 2018 20:54
    menarik, informatif, diwaca) matur nuwun.
  8. +1
    16 Mei 2018 21:43
    Derflinger luwih ayu. Luwih atmosfer. Siji tripod iku worth soko :)

    Artikel sing apik, matur nuwun!
  9. +2
    16 Mei 2018 21:46
    Matur nuwun! Sayange, saiki mung ana wektu kanggo maca lan matur nuwun / ngalem.
    Babagan spekulasi apa sing bakal kelakon yen WWII urip lan ketemu karo wong saka ShiG - ShiG uga ora minangka dhuwur saka kasampurnan. Kanthi paramèter kapal sing winates, Jerman nggawe kapal paliatif. Lan yen Tiger tetep ing layanan, Inggris bakal kelangan salah sawijining kapal perang anyar. Nanging, ora banget kuwat ing syarat-syarat geni artileri, nanging luwih modern wojo.
    1. +2
      16 Mei 2018 22:22
      "Kings" pungkasan, sing mlebu layanan ing taun 1943, ora dibutuhake maneh. Kapal induk kasebut ngusir kabeh. Lan kabeh mau kanthi slamet ninggalake kanggo nglereni, wis ora luwih saka sepuluh taun.
      1. 0
        17 Mei 2018 19:06
        Nanging, kabeh padha kerja intensif nganti pungkasan Perang Dunia II. Peter C. Smith, "Sunset of the Lord of the Seas" nggambarake kanthi rinci babagan karya tempur kapal perang Inggris nalika Perang Dunia II. Asring ora ana pengganti utawa alternatif kanggo dheweke. Lan umume, kapal perang utawa kapal induk minangka topik sing kontroversial ing sejarah Perang Dunia II. Kaya "tank utawa anti-tank gun". Lan papan kasebut kanggo wong-wong mau lan wong-wong mau, lan ing armada AS nganti pungkasan perang, kabeh kelas kapal utama minangka bagean saka asosiasi - malah Amerika ora bisa ninggalake operator pesawat tanpa perlindungan bedhil arcade. .
        1. 0
          17 Mei 2018 19:18
          Lha, arep menyang ngendi? Aja ngirim langsung kanggo konservasi. Dadi dheweke nggunakake sethithik, sanajan ora ana kabutuhan khusus. Kanggo njaga "Scharnhorst" loro "raja" cukup kanggo mripat. supaya wong Inggris bisa iki 15 yuta ft. Art., nglampahi kanthi entuk manfaat sing luwih gedhe.
    2. 0
      18 Mei 2018 23:49
      Apa ora kuwat? Marang "Bismarck" iku. Jerman duwe wolung bedhil lan projectile cahya, mung 800 kg. Inggris duwe sepuluh bedhil lan projectile abot, 720 kg.
  10. +4
    17 Mei 2018 02:56
    Dear Andrey, apik, analisis padhet, matur nuwun +!
    Carane akeh simpati aku ing muda kanggo produk saka Inggris shipbuilding jaman dreadnought, supaya saiki padha nimbulaké antipati :-) Inggris banget manteb ing ati lan arrogant, ketoke, iki nyegah saka kritis ngevaluasi proyek sing.
    1. 0
      18 Mei 2018 23:53
      Ora mung gawe kapal. Lan senjata cilik, lan kendaraan lapis baja, lan penerbangan. Lan iki ana ing negara sing, miturut sejarah tradisional, revolusi industri dumadi luwih awal tinimbang ing ALL negara liyane.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"