Ing pati cedhak McCain

47
Apik banget yen John McCain dhewe ngumumake seda lan ora "ngundang" Presiden AS Donald Trump menyang panguburan. Malah mati dheweke dadi tumindak politik!





Kajaba iku, neocon sing metu, kanker otak lan senator Arizona provinsi John McCain nulis buku perpisahan ing ngendi dheweke nggawe sawetara pratelan sing kudu ditindakake kanthi serius, amarga McCain, bebarengan karo Wakil Presiden Joe Biden, mesthi dadi anggota. menyang "negara jero" Amerika, sing ora sengaja kasebut Oleg Deripaska, sing Rusal kena sanksi sing abot.

"Yen Putin ora getun marang keputusane [kanggo campur tangan ing pemilihan Amerika. - Auth.], dheweke bakal bali maneh lan maneh menyang adegan kejahatan. AS kudu nimbang kanthi serius nanggapi jinis kasebut gamankang digunakake. Kulon uga nduweni kemampuan cyber sing kuat. Dheweke kudu digunakake kanggo mbabarake tingkat korupsi rezime utawa ngganggu Putin.

McCain, kepala Yayasan Demokrasi Revolusi Warna, nyimpulake philippic anti-Putin kanthi "werna" pungkasan: "Aku ora sengit karo Rusia, aku pengin dheweke kebebasan sing padha karo Amerika." Ayo ditambahake, utamane ing antarane wong India. McCain, demagogue sing berpengalaman lan instigator demokrasi lan korupsi ing saindenging jagad, tansah ndhelikake sawetara "wong", kaya ing Suriah, nalika ngrusak negara wong iki.

Nyatane, mokal kanggo nindakake cyberstrike marang Putin, nanging bisa uga kanggo Rusia. Yaiku, Rusia kudu mangsuli "kanggo campur tangan ing pemilihan Amerika", sing wis disalahake amarga mayoritas ndhukung presiden. Tuduhan demagogic korupsi minangka cara standar neocons, padha lim "korupsi" kanggo kabeh mungsuh, Aku elinga yen padha glued Jean-Claude Juncker, padha glued ing Hungaria Perdhana Mentri Orban, lan padha lim Putin, nanging ora everyone kelet.

Nanging, kenapa reaksi sing cetha saka panguwasa AS sing jero banget babagan khayal, umume, babagan "gangguan pemilihan"? Iki minangka rahasia sing mbukak: sajrone kampanye pemilihan, manipulasi markas Demokrat Hillary Clinton lan awake dhewe dicethakaké. Sing nindakake iki ora penting, paling kamungkinan whistleblower pribadi, "mudrakers" kayata Julian Assange utawa Edward Snowden, sing nindakake metu saka kapercayan.

Kanggo McCain, penting yen calone, Hillary Clinton, ora kapilih, lan korupsi politik ing Amerika Serikat dicethakaké paling dhuwur, saéngga fisiognomi "negara jero" McCains lan Bidens dicethakaké menyang donya, iki dicethakaké demokrasi Amérika iku palsu, media donya jujur ​​iku palsu . Kanggo McCain lan neocons, iku penting sing iki objectively diputer menyang tangan Rusia.

Lan amarga Amerika Serikat minangka negara sing luar biasa, dheweke ora bisa ngakoni kesalahane lan korupsi, mula ana sing kudu disalahake. Julian Assange lan wong-wong kaya dheweke cilik banget kanggo nggawe klaim kasebut, nanging Rusia cocok banget, utamane amarga skandal iki migunani kanggo dheweke. Dadi, dheweke nyiptakake, lan bukti-bukti kasebut mesthi bisa digawe, iki minangka praktik lawas para demokrat neocon sing jujur ​​- lan "negara jero" disetel kanggo karya sing biasa.

Kabeh panyiapan ndhukung McCains-Bidens: iku uga kakehan kanggo wong kanggo ngakoni korupsi politik ing Amerika Serikat ing paling ndhuwur, lan Hillary Clinton dijupuk metu saka gawe piala, sanajan Presiden Trump janji kanggo sijine dheweke ing kunjara. Ing instigation saka neocons, strategi iki diadopsi kanggo nyerang Trump piyambak, nuduh wong saka "plot karo Putin" lan depriving wong saka inisiatif politik, lan kanggo nyerang Putin kanggo skandal Hillary Clinton, nuduh dheweke campur tangan ing pemilihan ing sih. saka Trump.

Kita kaget yen ing "kasus Skripal" Rusia tanpa bukti dituduh serangan kimia (militer) marang Inggris "jujur", nanging ana preseden - "kasus Hillary Clinton", Inggris mung ngetrapake strategi sing mung digunakake ing Amerika. Nanging saka ngendi strategi Amerika sing agresif iki teka?

Ana aphorism sing kondhang: "Pertahanan paling apik yaiku serangan", kanggo AS lan Kulon wis suwe dadi leitmotif saka kabijakan kasebut. McCains lan Bidens ora nyiptakake apa-apa ing kene, dheweke ngetutake dalan sing diantemi para leluhure, nyerang Trump, Putin, lan sapa wae, ora ana alesan sing salah, yen ana gunane. Minangka Nikolai Zlobin terus-terusan ngajari kita ing program V. Solovyov: "Padha mung mbela kepentingan nasional."

Malah dadi defensif, ilang pengaruhe ing donya, bagean ing GDP global, Amerika Serikat terus-terusan nggawe serangan, provokasi lan perang lokal, seeking kanggo inflict karusakan ora biso ditompo marang mungsuh kanggo ngrebut inisiatif. Apa sing dikarepake? Kanggo eksklusivitas, kaunggulan ing teknologi lan, pungkasane, kaunggulan ing pikiran sing nggawe teknologi kasebut.

Amerika Serikat nganggep awake dhewe luwih pinter tinimbang kakuwasan donya liyane - iki kasunyatan, ora nyenengake lan mbebayani, mula dheweke percaya yen mungsuh sing kuwat bisa dicekel kanthi pikiran - mula ana arogansi lan nada bimbingan Amerika, posisi resmi "American exceptionalism." ", nyebabake akeh asosiasi karo rasisme lan fasisme.

Ing kene strategi kasebut lair: sanajan ing pertahanan, sampeyan bisa ngalahake pasukan mungsuh sing unggul kanthi biaya pikiran sampeyan, nyebabake pukulan nglarani sing pinter, lan yen sampeyan gagal ngalahake, sampeyan dhewe bisa ngindhari kekalahan, nyuda kerugian. prakara kanggo imbang. Yen kita nerusake saka kasunyatan manawa pikirane bisa ngimbangi kekuwatane wong liya, mula wong iki kudu diwenehi kabodhoan sing jelas. Ayo padha elinga: nganti pirang-pirang abad, Barat nyedhiyakake Rusia minangka barbar mundur sing bodho lan kaget karo kamenangan lan kasuksesan, uga kasuksesan "India" liyane. Iki ditemokake dening Dostoevsky ing liberal kita lan dicap ing Smerdyakov: "Lan luwih becik yen ... bangsa sing pinter bakal ngalahake wong sing bodho banget, Pak."

Nanging, strategi "pertahanan paling apik yaiku serangan" kanthi "keunggulan mental" luwih saka sepisan nyebabake para pendukunge ambruk. Saka Napoleon nganti Hitler, sing mbayangno awake dhewe minangka jenius sanajan dibandhingake karo wong Eropa liyane, mula dheweke pisanan nyerang "Kulon sing tiba" kanggo ngalahake Goliath iki kanthi kekuwatane, amarga dheweke ngurmati Rusia "kanggo raksasa kanthi sikil lempung. ."

Peperangan Kursk, sing ulang tahun kaping 75 taun iki, diwiwiti kanthi serangan Jerman, sanajan Jerman, kanthi strategis, kudu mikir babagan pertahanan. Maneh kita ndeleng strategi "pertahanan paling apik yaiku serangan", banjur nyepetake kekalahan Nazi ing Front Wétan. Saiki, Amerika Serikat nyerang ing saindenging jagad, sanajan dheweke uga kudu mikir babagan pertahanan strategis ...

Strategi "pertahanan paling apik yaiku serangan" ditransfer dening Amerika Serikat menyang geopolitik gedhe, nalika dheweke wiwit nurunake revolusi warna, mung kanggo kamenangan demokrasi, malah pamrentah Timur Tengah sing ramah karo Amerika, saka Tunisia menyang Mesir. Banjur McCain, kanthi bungah, mbukak. "Aku teka kanggo sampeyan, Vladimir," dheweke nguripake Putin, ketoke ngarep-arep kanggo nggawa geni saka "kacau kontrol" saka Timur Tengah menyang Moscow. Ora ngirim. Stung dening iki, nalika mungkasi lelampahan, dheweke mengeti Putin, ngelingake neocons sing benteng iki angel banget kanggo dheweke.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

47 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    18 Mei 2018 06:07
    McCain mesthi wis cepet-cepet, yen ora, pangarep-arep dadi languid. nglirik
    1. +1
      18 Mei 2018 07:15
      ..ora usah kesusu .., tumindake saiki luwih apik - luwih entheng ..
      1. +2
        18 Mei 2018 08:09
        Artikel sing apik! Kabeh sing diomongake babagan McCain pancen bener lan bener!

        Ha! Kanggo sawetara alasan, aku mikir yen McCain uga maca situs web Rusia "VO". Ora mungkin sadurunge mati - kanthi karakter - dheweke ora kasengsem ing review saka kabeh ndonya babagan asil urip militeristik bravura!
        1. 5
          +3
          18 Mei 2018 19:18
          Wong gerah terminal kudu dianggep condescendingly, lan kuwi artikel-serangan lan photomontage nuduhake tingkat moral kurang, lan njupuk mati lengen lan gambar intelektual saka penulis. Aku ngomong babagan artikel - ing tingkat instruktur politik junior saka wektu "perang nglawan kabeh. Borjuis ing donya", nanging mesthi kabeh ora dadi prasaja. Kaping pisanan, buku kaya McCain "sadurunge sandiworo" ditulis dening seretari, lan politisi bobrok mlebu, paling apik, nggawe amandemen mung kanggo sawetara pernyataan. McCain saka kandhang kroni Amerika lawas (luwih asring Demokrat minangka partai kanggo keputusan klan, minangka aturan, pimpinan kalebu wong Yahudi: Clintons, Biden, McCain, Obama dening ibune, lan sapiturute). Iki minangka struktur klan sing cedhak lan padha tumindak miturut hukum klan, D. Trump ora cocog lan kabeh klan ngusir dheweke lan ngusir dheweke. Pitakonan mung sing mbantu D. Trump menang presiden (Rusia iku faktor paling nemen kene), pasukan didhelikake kuwat tumindak, lan sing needed kuwi "surprise" Presiden D. Trump - iku bisa kanggo narik Amerika Serikat metu saka clutches saka klan donya financial, kang Amerika Serikat mung kaya klub digunakake. kanggo maksud trans-donya sing, nanging meh abad saka daya liwat Amerika Serikat, lan sawise WWII lan donya, padha ditarik Amerika Serikat menyang telenging lan bilai. Présidhèn anyar dijaluk kanggo bali kertas nyata, ora ijo, kekuatan Amerika Serikat - "Amerika bakal dadi kuwat maneh." D. Trump miwiti proses menarik lan bener kanggo negara Amerika Serikat dhewe, mung klan "demokrat" nyoba kanggo nguripake kabeh efforts kanggo maksud dhewe. Mulane macem-macem "asu lan vixens" metu saka politik menyang struktur sing paling dhuwur lan ngrusak tujuan utama Presiden D. Trump sing diumumake ... Iki carane McCain lan aktivitase katon kanggo kula ing sawetara tembung ...
          1. 0
            19 Mei 2018 08:36
            Wong sing lara terminal kudu diobati kanthi indulgensi
            Kanggo iki lawas, setengah mati freak, ora.
        2. +2
          18 Mei 2018 21:35
          Kutipan: Tatyana
          Ha! Kanggo sawetara alasan, aku mikir yen McCain uga maca situs web Rusia "VO". Ora mungkin sadurunge mati - kanthi karakter - dheweke ora kasengsem ing review saka kabeh ndonya babagan asil urip militeristik bravura!

          Ing kasus iki, kene ing situs dheweke ngalami akèh kuciwo ya
      2. 0
        18 Mei 2018 10:46
        Simbah wis tuwa, ora peduli....
      3. 0
        19 Mei 2018 19:23
        Kita ndeleng, kita nganalisa, kita ngelingi:

    2. +1
      18 Mei 2018 07:45
      Quote: Andrey Yurievich
      ngenteni dadi languid.

      Nalika McCain menehi nyawa marang Gusti Allah, wong bakal seneng ing telung dina mourning spree, karo songs, tari lan Sampanye, lan mbok menawa mercon bakal dibukak. hi
      1. +1
        18 Mei 2018 08:53
        Iku wektu kanggo dheweke kanggo mikir bab langgeng kanggo dangu.
        McKay minangka mayit urip! Kayane isih urip ---- nanging wis mati! Iku mung ora sopan.
      2. +1
        18 Mei 2018 10:37
        Iku bakal tega kanggo mbah nalika dheweke mati ... Wong sing bener ... Kita ... Malah ing USSR dheweke sumpah ... Kanggo meksa mungsuh kanggo inflate mbuwang pertahanan kanggo apa-apa - iki kudu ngatur. Gusti mberkahi sampeyan, Mayor Jenderal Ivan Makashkin (aka John McCain).
        1. 5
          -1
          22 Mei 2018 13:46
          Inggih, pemikiran strategis!
      3. +2
        18 Mei 2018 18:34
        Apa sebabe McCain "masrahake nyawane marang Gusti Allah"? Lha iki turunane setan, dienteni neng liyan.
    3. +2
      18 Mei 2018 09:16
      Quote: Andrey Yurievich
      McCain mesthi wis cepet-cepet, yen ora, pangarep-arep dadi languid.

      Dadi apa? Inggih, ONE McCain bakal mati, nanging ing kana, ing Senat, ing Kongres, ing Departemen Negara, Departemen Keuangan, Pentagon, EWU saka kuwi "Mackens" ... Padha mung bisa "mbujuk" nggunakake "Noffichka". "...
  2. +3
    18 Mei 2018 06:08
    "Aku teka sampeyan, Vladimir"
    Ora ketompo, wong mlarat! Ski ing dalan! nangis
  3. +8
    18 Mei 2018 06:21
    "Aku ora sengit karo Rusia, aku pengin dheweke kebebasan sing padha karo Amerika"
    Ing tembung kasebut, wong Rusia ngilangke luh saka emosi lan "tresna" McCain kanthi saben serat jiwane. Russophobe kaya McCain ora lair, dheweke dadi ing lingkungan beracun ing habitate. Yen McCain ninggalake, liyane bakal njupuk Panggonan, kalebu. disiapake dening sengit Rusia iki. Urip tetep mlaku.
  4. +5
    18 Mei 2018 06:31
    Kanggo kaping pindho, McCain dikirim salam dening kancane, Zbigniew Brzezinski: "Aku kangen sampeyan ing kene, John, bali maneh."
  5. +3
    18 Mei 2018 06:43
    Sing mesthi ora kita butuhake yaiku "kabebasan" tingkat Amerika. Iku piye wae luwih gampang kanggo kula kanggo manggon ing kahanan saiki, tanpa ghettos ireng-Latin, eksekusi ing sekolah lan kantor, lan ditresnani liyane.
    Lan Makkeyushka wis suwé mbolos ing donya sabanjuré lan looking for karo lanterns. Lan kanca Zbigniew ngenteni, lunga ...
  6. +4
    18 Mei 2018 06:45
    Babagan McCainushka mung ing tembung klasik abadi A.S. Pushkin:
    "Pamanku aturan sing paling jujur,
    Nalika aku lara banget,
    Dheweke meksa awake dhewe ngajeni
    Lan aku ora bisa mikir sing luwih apik.
    Tuladhane marang wong liya yaiku ilmu;
    Nanging Gusti, apa bosen
    Kanthi lara lungguh rina wengi,
    Ora ninggalake siji langkah adoh!
    Apa ngapusi kurang
    Nglipur setengah mati
    Ndandani bantale
    Susah menehi obat
    Ngeluh lan mikir dhewe:
    Nalika setan bakal njupuk sampeyan!
  7. +5
    18 Mei 2018 07:08
    Langkah paling nyukupi kanggo pati cedhak McCains lan kabeh limo iku bakal bali saka jeneng Stalingrad kanggo Volgograd lan degdegan saka tugu Generalissimo, sing strangled reptil fasis, ing Moscow ... Sampeyan bisa ngelawan kedutaan AS...
    1. 0
      18 Mei 2018 11:52
      Marang kula, uga, bisa Mausoleum mandheg draping ing Dina Kamenangan ?! Ora ing pamaréntahan saiki, pancen.
    2. 0
      22 Mei 2018 11:08
      Kutipan saka: ROSS 42
      Langkah paling nyukupi kanggo pati cedhak McCains lan kabeh limo iku bakal bali saka jeneng Stalingrad kanggo Volgograd lan degdegan saka tugu Generalissimo, sing strangled reptil fasis, ing Moscow ... Sampeyan bisa ngelawan kedutaan AS...
      Apa sampeyan serius mikir ANA elinga - sapa Stalin ???? akeh populasi ing kono yakin yen Hitler dikalahake dening AS ....
  8. 0
    18 Mei 2018 07:29
    Kutipan: rotmistr60
    "Aku ora sengit karo Rusia, aku pengin dheweke kebebasan sing padha karo Amerika"
    Ing tembung kasebut, wong Rusia ngilangke luh saka emosi lan "tresna" McCain kanthi saben serat jiwane. Russophobe kaya McCain ora lair, dheweke dadi ing lingkungan beracun ing habitate. Yen McCain ninggalake, liyane bakal njupuk Panggonan, kalebu. disiapake dening sengit Rusia iki. Urip tetep mlaku.

    ... sadurunge, apa sing kudu metu saka jugangan, wong kudu mikir karo sirahe, lan ora karo sirahe ...
  9. +1
    18 Mei 2018 07:31
    Malah mati dheweke dadi tumindak politik!

    boten, wajan wis ana ing nyimpen kanggo wong ana, mbokmenawa malah karo lapisan non-kelet
  10. +1
    18 Mei 2018 07:54
    Dadi mateni McCain supaya dheweke,
    Sampeyan ora lying ing lemah
    Ora ana ing omahmu kanggo ngeluh,
    Lan ing wong mati ngadeg.
    Dadi dheweke pengin, salahe, -
    Omahe diobong, dudu omahmu,
    Lan aja nganti bojomu
    Lan supaya dheweke dadi randha. Nalika bakal tekan kita sing iki mungsuh.
  11. +3
    18 Mei 2018 08:11
    Minangka kanggo "pertahanan", Amerika Serikat siap kanggo break malah institusi diplomatik tradisional kanggo mbuktekaken soko kanggo wong ing kono. AS kuwat ora mung amarga kaunggulan finansial, militer lan ekonomi. AS bisa ngiklanake ide nasionale liwat media massa sing akeh, kabeh budaya massa kita minangka bootleg Barat, remake, sekuel lan versi sing mung dijuluki. Amerika Serikat bisa cepet nanggapi apa sing kedadeyan. Kita ora duwe, mesthi.
  12. +1
    18 Mei 2018 08:45
    Yen Putin ora digawe getun keputusane (kanggo ngintervensi ing pemilihan Amerika. - Auth.), Dheweke bakal bali bola-bali menyang TKP
    Lan wiwit padha duwe Pemilu saben 4 taun, ing dying McCain mung kadaluwarsa karo meri ireng amarga Putin tansah urip, Putin tansah karo sampeyan!
  13. +1
    18 Mei 2018 09:20
    Iku apik tenan sing John McCain announced pati dhewe.
    Apa iku AMAZING? Iki minangka laku umum. Peter 1 CAM kita ngembangake upacara panguburan, kanthi gambar lan rencana sing dipasang, ing ngendi kabeh dicet nganti menit, nuduhake ALL sing diundang, ing ngendi lan sapa sing kudu. Ya, apa Petrus 1 ing kana, kita wis duwe tradisi kaya ngono, wong tuwa, nyiapake pati, nylametake "manusia" sadurunge, ngrembug ing ngendi dheweke pengin dikubur lan sapa sing kudu diundang ing pengetan, lan sapa kudu ora diijini mlebu.
  14. +3
    18 Mei 2018 10:27
    Nalika ibu iki mati, setan bakal kerja ing telung shift
  15. 0
    18 Mei 2018 12:44
    Wong Vietnam nindakake perkara sing ora apik karo dheweke, apa sing ala!
  16. +2
    18 Mei 2018 16:26
    Nanging apa, abdi saka reptilians iki (M.O. Kanan, Soros, Rockefeller, etc. iku aneh sing kabeh wong Yahudi lan dadi padha) durung mati ?!
    Nah, saiki kirim aku menyang larangan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  17. ora
    +2
    18 Mei 2018 17:40
    sepisan ing Senat Kakaisaran Romawi, kabeh perang diwiwiti lan dipungkasi kanthi tembung "Carthage kudu dirusak" ... Yankees ateges ngomong yen "Rusia kudu dirusak." sawise kabeh, padha admirers ardent saka Kakaisaran Romawi ... misale jek kula sing kabeh rapat-rapat kita kudu miwiti lan mungkasi karo siji frase. "Amerika Serikat kudu dirusak." Aku mung ora weruh masa depan kita ing ngarsane Amerika Serikat. padha ora bisa urip bebarengan. salah siji "abdi" utawa numpes. punika kredo. gema politik kolonial. padha nyembah budhak. mung peran wong ireng, miturut pendapate, kudu ditindakake dening Slav. lan "masyarakat donya bakal milih unanimously FOR!"
  18. +1
    18 Mei 2018 19:46
    Dheweke tilar donya ing McCain / Maxim, uga ... asu karo dheweke.
    1. +1
      18 Mei 2018 20:05
      Kabeh padha ana. Elingi panguburan "Reagan" Jaran dipimpin dening kekang lan sepatu bot dilebokake ing stirrups. kaos kaki bali. koboi bakal bali! Cacing. sombong tenan...
      1. 0
        18 Mei 2018 20:14
        Kutipan: Cossack 471
        Kabeh padha ana. Elingi panguburan "Reagan" Jaran dipimpin dening kekang lan sepatu bot dilebokake ing stirrups. kaos kaki bali. koboi bakal bali! Cacing. sombong tenan...


        Ing sawijining dina, koboi iki bakal ngalahake awake dhewe kaya sing ditindakake BI ing taun 1930-an karo Nazi Jerman.
  19. 0
    18 Mei 2018 22:03
    Aja tumindak ala lan ala marang manungsa, aja ngobong dalan sing adoh.
    Sampahmu bakal dadi beban nganti tuwa, lan umur tuwa kita dadi paukumane Gusti Allah.
    Dheweke ora bisa diakses dening dering emas, ora bisa dibandhingake karo pikirane kamar,
    sadurunge dheweke nggawe alesan tanpa guna, hakekat sampeyan bakal katon ing ngarepe!
  20. +2
    18 Mei 2018 23:07
    Kutipan saka: ROSS 42
    Langkah paling nyukupi kanggo pati cedhak McCains lan kabeh limo iku bakal bali saka jeneng Stalingrad kanggo Volgograd lan degdegan saka tugu Generalissimo, sing strangled reptil fasis, ing Moscow ... Sampeyan bisa ngelawan kedutaan AS...


    Apa Generalissimo nyedeki reptil piyambak? Lan tanpa sadar aku percaya yen wong-wong Soviet Agung nindakake iki, kalebu bapakku, telu pamane lan loro sedulur tuwa. Lan iki carane dadi metu. Lan siji pancake ing lapangan yaiku prajurit. Lan Zhukov minangka komandan "gedhe" karo "wanita isih nglairake." Menarik... negatif
    1. 0
      18 Mei 2018 23:19
      Kutipan: Kucing Laut
      Lan Zhukov minangka komandan "gedhe" karo "wanita isih nglairake."

      Lan kapan dheweke ngomong ngono?
      Kutipan: Kucing Laut
      menarik..

      negatif
  21. 0
    19 Mei 2018 00:28
    Sampeyan kesel
    1. 0
      19 Mei 2018 05:59
      ... ora ana malaekat .., kanthi swiwi putih ...
  22. +2
    19 Mei 2018 23:03
    Kutipan saka: ver_
    ... ora ana malaekat .., kanthi swiwi putih ...


    Bener, perang dudu papan kanggo malaekat. Nanging ana Rokossovsky, Chuikov lan jenderal liyane. Sing menang, ngurusi uripe prajurite sakbisane. hi
    1. 0
      20 Mei 2018 05:10
      ... ana kuwi * brothel * karo * serangga * kabeh belang lan layanan beda (layanan khusus) lan * wong saka * ngisor *, ngendi hukum khusus lan ngendi * kenek ing mburi * ora tandha ala. rasane .. lan kabeh wong nyoba mabur munggah ing * kandang ayam * iki nganti paling ndhuwur ..
  23. 0
    20 Mei 2018 17:09
    misale jek pati wis cedhak --- wis wayahe, kaya ing roh ... apa wae kanthi jiwa sing murni - menyang kana ... utawa Amerika percaya yen ana uga hubungan pasar.
  24. +2
    20 Mei 2018 22:37
    Kutipan saka: ver_
    ... ana kuwi * brothel * karo * serangga * kabeh belang lan layanan beda (layanan khusus) lan * wong saka * ngisor *, ngendi hukum khusus lan ngendi * kenek ing mburi * ora tandha ala. rasane .. lan kabeh wong nyoba mabur munggah ing * kandang ayam * iki nganti paling ndhuwur ..


    Sampeyan ngerti, hukum "coop pitik" iku hukum kanggo kabeh urip ing umum, lan ora mung kanggo "metu ana." Lan ing jaman Soviet malah ana anekdot babagan "coop" lan hukum eksistensi ing kono. Ing kawitan marketing, iku lucu, nanging yen sampeyan mikir babagan ... Inggih, ora ana apa-apa kanggo ngomong bab saiki - "radish horseradish ora manis."
    Good luck. hi
  25. 0
    21 Mei 2018 07:06
    Bangsa sing pinter?Iku babagan Amerika apa? Cekel aku pitu, aku bakal ngguyu!
    1. 0
      22 Mei 2018 11:12
      Kutipan: shinobi
      Bangsa sing pinter?Iku babagan Amerika apa? Cekel aku pitu, aku bakal ngguyu!
      - uga, ora luwih elek tinimbang kita - mesthine ... Kanggo sawetara alasan kabeh wong cepet-cepet ana - lan ora kanggo kita, kalebu spesialis sing nduweni kualifikasi ...
  26. 0
    21 Mei 2018 10:29
    Kutipan: Vladimir 5
    Wong sing lara terminal kudu diobati kanthi indulgensi, lan artikel-serangan lan montase foto kasebut nuduhake tingkat moral sing kurang ...

    Aku ora mikir ... Iki ora ditrapake kanggo karakter iki ... karakter iki pangecualian, padha bangsa ngédap, padha piyambak disebut piyambak, ora ana sing ditarik kanggo basa ... lan ing panguburan iki karakter khusus lan USA minangka kabèh ora dosa lan tombol akordion break!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"