Loro megaton. Media kasebut nuduhake karakteristik drone ing jero banyu

91
Kendaraan ing jero banyu tanpa awak Poseidon sing digawe ing Rusia bakal bisa nggawa hulu ledak nuklir kanthi kapasitas nganti rong megaton kanggo numpes pangkalan angkatan laut musuh, laporan TASS nyebutake sumber ing industri pertahanan.

Loro megaton. Media kasebut nuduhake karakteristik drone ing jero banyu




Sampeyan bisa nginstal macem-macem biaya nuklir ing "torpedo" saka sistem laut multi-tujuan Poseidon, daya maksimum bakal duwe hulu ledak termonuklir monoblock, padha karo muatan "Avagard" - nganti rong megaton TNT.
- ngandika sumber

Miturut dheweke, ing peralatan nuklir, piranti kasebut bakal "utamane dirancang kanggo ngrusak pangkalan angkatan laut sing dikuwasani mungsuh potensial" lan bakal bisa menyang target ing jarak antar benua kanthi ambane luwih saka siji kilometer kanthi kacepetan. nganti 130 km / h.

Kaya sing dilaporake sadurunge, Poseidon bakal mlebu kekuatan tempur Angkatan Laut minangka bagean saka program persenjataan saiki kanggo 2018-2027, lan kapal selam khusus anyar sing dibangun ing Sevmash bakal dadi operator.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia / youtube.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

91 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    17 Mei 2018 13:18
    Kendaraan ing jero banyu tanpa awak Poseidon sing digawe ing Rusia bakal bisa nggawa hulu ledak nuklir kanthi kapasitas nganti rong megaton kanggo ngrusak pangkalan angkatan laut musuh,

    2 megaton piye wae ora akeh banget, nanging ora sethithik banget.
    operator sawijining bakal kapal selam specialized anyar kang dibangun ing Sevmash.

    Lan ing kene aku mikir yen kanthi sawetara refinement, meh kabeh kapal selam utawa kapal permukaan bisa dadi operator.
    1. +7
      17 Mei 2018 13:20
      Kutipan: NEXUS
      Lan ing kene aku mikir yen kanthi sawetara refinement, meh kabeh kapal selam utawa kapal permukaan bisa dadi operator.

      Sembarang kapal selam ora bakal bisa. Kanggo tujuan kasebut, kapal selam nuklir khusus "Khabarovsk" dibangun.
      1. +2
        17 Mei 2018 13:21
        Kutipan: Aristarkh Ludwigovich
        Sembarang kapal selam ora bakal bisa. Kanggo tujuan kasebut, kapal selam nuklir khusus "Khabarovsk" dibangun.

        Lan Belgorod ... Aku ngandika, karo sawetara owah-owahan. Lan karo operator lumahing malah luwih gampang.
        1. +2
          17 Mei 2018 13:31
          Kutipan: NEXUS
          Lan Belgorod ...

          Belgorod minangka proyek lawas, isih adhedhasar 949A. Dheweke luwih dadi operator stasiun laut jero nuklir (AGS) ala Losharik lan liya-liyane. Iku bakal rampung kanggo ngganti BS-136 Orenburg, kang wektu dhuwur kanggo Cut menyang jarum.
          1. 0
            17 Mei 2018 13:32
            Kutipan: Aristarkh Ludwigovich
            Belgorod minangka proyek lawas, kabeh adhedhasar 949A. Dheweke luwih dadi operator stasiun laut jero nuklir (AGS) ala Losharik lan liya-liyane.

            Ora kasunyatan ing kabeh. Kajaba iku, sakteruse Yaseni-M bisa dicocogake kanggo nggunakake torpedo kuwi. Sawise kabeh, ing PIKE-B ana Granat karo YABCH.
            1. +9
              17 Mei 2018 13:40
              2 megaton piye wae ora akeh banget, nanging ora sethithik banget.

              Miturut klasifikasi, kabeh sing luwih saka 1Mt dadi daya super dhuwur, dadi iki cukup akeh. Ing kana, mung diameter bola api luwih saka 2000m, diameter awan luwih saka 22 km. Iki minangka bledosan lemah, bledosan ing jero banyu (permukaan) nduweni "pesona" dhewe.
              Lan aku kepengin weruh yen pilihan kanggo diluncurake saka pesisir dianggep? Ing babagan linuwih lan keamanan, ora bakal ala.
              1. +6
                17 Mei 2018 14:12
                Kutipan: NEXUS
                2 megaton piye wae ora akeh banget, nanging ora sethithik banget.


                Ing kasunyatan saiki - iku ora Matter


                Penting kanggo nindakake latihan kanthi luwih kerep, kanthi jelas kaya mangkene:

                - Seattle, San Diego, Newport, Philadelphia, New York...


                A pangrusak AS mlebu ing Segara Ireng - prau muncul ing cedhak pesisir Amerika Serikat, dheweke ujar manawa bersenjata karo Poseidon,

                apa liyane ala - surfaced maneh, near Florida


                Lan mesthi kaya ngono, supaya, kaya asu Pavlov, refleks dikembangake - kurang ... ..

                Uga ngumumake yen dolanan kasebut bisa digantung ing ngisor kapal kargo


                Inggris ora pengin nuduhake kita Skripals - padha muncul bebarengan kanggo ndhelikake ilat


                Uga, aja nganti ana sing ora dingerteni nanging padha, kayata tenggelam sajrone tes utawa latihan supaya tenang.

                1. 0
                  17 Mei 2018 16:52
                  Kanggo kula, iku bakal bisa kanggo nggawe saperangan torpedo kuwi karo daya nganti 50 Mgt. Kanggo pesisir wétan lan kulon. (mung kanggo saben petugas pemadam kebakaran) Sanajan mesthi bakal kaya ngono)
                  1. +1
                    17 Mei 2018 16:54
                    Kutipan saka krot
                    Kanggo kula, iku bakal bisa kanggo nggawe saperangan torpedo kuwi karo daya nganti 50 Mgt. Kanggo pesisir wétan lan kulon. (kanggo saben pemadam kebakaran))


                    Sampeyan bisa nindakake tanpa megaton, sing utama yaiku nuduhake apa sing sampeyan duwe lan siap
              2. +5
                17 Mei 2018 14:27
                Pranyata luwih akeh faktor sing nyebabake karusakan sing ora bisa ditampa.

                Tanpa pesisir lan pelabuhan, Amerika Serikat utawa Inggris ora bisa urip ing jagad iki.
                Ya, lan liya-liyane ... .. yen wiwit bingung ing politik, ora bakal urip tanpa samudra.

                Dadi sampeyan kudu nggunakake kanthi maksimal, meksa psyche kanthi maksimal.
                Dheweke nyoba meksa kita nganggo armada, lan kita bakal dadi duweke ... sanajan tanpa operator pesawat

                Samudra kanggo Amerika Serikat dudu kanca sing didhelikake maneh, nanging dadi mungsuh, yaiku kanca kita.

                1. +1
                  17 Mei 2018 19:16
                  Kutipan saka bulvas

                  Tanpa pesisir lan pelabuhan, Amerika Serikat utawa Inggris ora bisa urip ing jagad iki.
                  Samudra kanggo Amerika Serikat dudu kanca sing didhelikake maneh, nanging dadi mungsuh, yaiku kanca kita.

                  Ing AS, umume kutha-kutha utama dumunung ing pesisir segara lan rawan banget kanggo Poseidon. Nanging perlu tanpa wektu tundha kanggo netepake produksi massal lan produksi operator, lan sijine ing tugas pertempuran.
      2. +3
        17 Mei 2018 13:33
        Kutipan: Aristarkh Ludwigovich
        Sembarang kapal selam ora bakal bisa. Kanggo tujuan kasebut, kapal selam nuklir khusus "Khabarovsk" dibangun.

        Lan pinggiran?
        1. 0
          17 Mei 2018 13:46
          "Podmoskovye" uga proyek lawas, adhedhasar 667BDRM. Dheweke rame. Lan "Khabarovsk" ora dadi kapal selam sing diowahi kanggo kabutuhan GUGI, nanging proyek anyar saka generasi liyane.
          1. 0
            17 Mei 2018 21:41
            Kutipan: Aristarkh Ludwigovich
            Dheweke rame.

            Dheweke ora perlu ngetik menang PLO aktif. Mulane, cukup kanggo pindhah menyang kothak tartamtu ing tutup sistem pertahanan anti-pesawat kita, dadi tugas lan njupuk maneh yen ana. ngguyu
    2. +6
      17 Mei 2018 13:23
      "Dirancang utamane kanggo ngrusak pangkalan angkatan laut sing dikuwasani mungsuh potensial"

      Aku duwe hubungan ora langsung karo segara. Dadi, mulane, aku ora ngerti apa sing bakal dirusak saka sepasang pangkalan angkatan laut nalika kabeh armada mungsuh wis ana ing segara cedhak pesisir kita. Iki yen gol kasebut dijupuk kanthi nilai nominal. Aku mikir tugase yaiku "ngumbah" pesisir kulon Amerika Serikat.
      1. +8
        17 Mei 2018 13:29
        Quote: Rental
        Dadi, mulane, aku ora ngerti apa sing bakal dirusak saka sepasang pangkalan angkatan laut nalika kabeh armada mungsuh wis ana ing segara cedhak pesisir kita.

        Akeh infrastruktur industri AS ing pesisir. Iki minangka ide saka Status-6 sing padha. Kabeh infrastruktur pesisir rusak lan Amerika Serikat ngalami kerugian sing ora bisa ditampa.
        Kaendahan Status kasebut efektif ora mung nglawan AS, nanging uga nglawan EU, China, Kanada, lan liya-liyane ... nanging ora efektif tumrap kita, amarga industri kita biasane ana ing dharatan.
        Aku mikir Poseidon uga bakal nggawa hulu ledak sing beda-beda ... bisa uga non-nuklir, nanging nganggo hulu ledak sing apik. Yen sampeyan kudu nglelebke kapal. Utawa kanthi YaBZ sing super kuat ing sangisore 50 megaton, yen Amerika Serikat pungkasane kewalahan.
        2 megatons cukup torpedo kuwi, bisa ora mung ngumbah saka basa, nanging uga sipping AUG ing akeh.
        1. 0
          17 Mei 2018 13:43
          Megaton (disingkat Mt), gumantung ing konteks, bisa ditegesi: Satuan massa sing padha karo 106 ton utawa 109 kg. Unit energi sing padha karo 4,184 × 1015 J. Ditetepake minangka jumlah energi sing dibebasake sajrone detonasi 1 yuta ton trinitrotoluene (TNT)
          https://youtu.be/kTb4OgCVF-M
      2. MPN
        +8
        17 Mei 2018 13:42
        Quote: Rental
        nalika kabeh armada mungsuh wis ana ing segara cedhak pesisir kita.

        Ya, kita bakal tetep, kita bakal nglukis maneh ... Konsep "pasangan dhasar", aneh banget, jembar banget ... eseman
      3. +2
        17 Mei 2018 16:39
        Quote: Rental
        apa sing bakal dirusak saka sepasang pangkalan angkatan laut nalika kabeh armada mungsuh wis ana ing segara cedhak pesisir kita.

        Ora bakal ana papan kanggo ngisi, ngisi bahan bakar, ndandani mungsuh. Uga ora ana panggonan kanggo dagang. Kajaba iku, kasunyatan manawa ora ana armada sing bisa ninggalake pangkalan kanthi 100% - sawetara kapal tansah didandani, pangopènan, lan kapal kasebut uga ora bakal bisa menyang segara.
      4. 0
        17 Mei 2018 17:13
        Sampeyan ora bisa wisuh pesisir karo saperangan megatons, kajaba kutha. Dadi, yen dheweke ora nyamar babagan kekuwatan, mula mung versi kobalt.
        Kanggo wong Amerika, lan utamane sing manggon ing sacedhake, pilihan kanthi 50-100 Mt, nanging tanpa cangkang kobalt, bakal luwih disenengi. Lan supaya - loro pesisir bakal cemlorot kanggo atusan taun. Mbok menawa bagéan saka kobalt karo Teluk Stream bakal lelayaran menyang Eropah.
        1. 0
          17 Mei 2018 17:23
          Kutipan: Fedor Egoist
          Dadi, yen dheweke ora nyamar babagan kekuwatan, mula mung versi kobalt.

          Lan sampeyan ora njupuk menyang akun mini reaktor nuklir dhewe, saliyane YaBZ?
          1. 0
            18 Mei 2018 11:33
            Kutipan: NEXUS
            Lan sampeyan ora njupuk menyang akun mini reaktor nuklir dhewe, saliyane YaBZ?

            Ora, aku ora. Nanging sampeyan kudu?
    3. 0
      17 Mei 2018 13:29
      Kutipan: NEXUS
      operator bisa, karo sawetara refinement, meh wae kapal selam

      Ketoke, ing wektu sing padha, dheweke bakal ilang tujuan asline, minangka operator CD utawa ICBM
      1. 0
        17 Mei 2018 13:34
        Kutipan saka Piramidon
        Ketoke, ing wektu sing padha, dheweke bakal ilang tujuan asline, minangka operator CD utawa ICBM

        Lan Pike-B ilang status kapal selam nuklir multi-tujuan nalika nampa KR Granat?
    4. MPN
      +7
      17 Mei 2018 13:40
      Kutipan: NEXUS
      2 megaton piye wae ora akeh banget, nanging ora sethithik banget.

      Ing Hiroshima, kurang saka 20 Kt makarya ing kene 100 kaping luwih, nalika sampeyan bisa nyebul ing banyu lan ing banyu ...
      1. +5
        17 Mei 2018 13:43
        Kutipan saka MPN
        Ing Hiroshima, kurang saka 20 Kt makarya ing kene 100 kaping luwih, nalika sampeyan bisa nyebul ing banyu lan ing banyu ...

        Aku mikir, yen sampeyan nggawe torpedo setengah ukuran kanggo kaliber 533 mm, lan karo warhead nuklir saben megaton, karo ciri sing padha (mini reaktor nuklir), banjur torpedo kuwi umume bisa digunakake dening kabeh operator karo. standar TA.
        1. MPN
          +6
          17 Mei 2018 13:48
          Kutipan: NEXUS
          Aku mikir yen sampeyan nggawe torpedo setengah ukuran kanggo kaliber 533 mm

          Aku percaya yen pepelats iki ora mung kanggo tugas iki ..., lan sistem kontrol, ketoke, duwe dimensi, bisa uga dibangun ing saubengé ...
          1. +1
            17 Mei 2018 13:57
            Kutipan saka MPN
            lan SU, ketoke, duwe dimensi, bisa uga dibangun ing saubengé ...

            Ing taun 50-an, kita ngembangake torpedo T-5. Kanggo kaliber 533 mm. Aku iki pembangunan ora tetep ngumpulake bledug ing kothak.
            1. MPN
              +6
              17 Mei 2018 14:01
              Aku ngomong babagan dimensi mesin nuklir ..., 533mm bisa uga ora pas lan dimensi luwih dipilih saka iki ...
    5. +1
      17 Mei 2018 14:16
      2 megaton piye wae ora akeh banget, nanging ora sethithik banget.

      Ing tembung liyane, iku cukup ...
      1. 0
        17 Mei 2018 14:23
        Kutipan saka P0LYM
        Ing tembung liyane, iku cukup ...

      2. 0
        17 Mei 2018 14:28
        Katon yen Amerika kudu nandur luwih akeh bahan peledak kanggo tes kacilakan kapal induk lawas ... sawetara 5-6 discharge.
    6. 0
      17 Mei 2018 15:16
      2 megaton piye wae ora akeh banget, nanging ora sethithik banget

      Cukup kanggo pangkalan angkatan laut apa wae.
    7. 0
      17 Mei 2018 17:03
      Kutipan: NEXUS
      2 megaton piye wae ora akeh,

      Iku kaya satus bom sing ditibakake ing Hiroshima. sad
    8. +1
      17 Mei 2018 22:34
      Akeh utawa sethithik, nanging aku ora pengin dadi pelaut ing kapal AUG nalika alat kasebut nglangi. hi
      1. 0
        17 Mei 2018 23:20
        Kutipan saka Labrador
        Akeh utawa sethithik, nanging aku ora pengin dadi pelaut ing kapal AUG nalika alat kasebut nglangi. hi

        Bakal kaya ngene iki...
  2. +3
    17 Mei 2018 13:21
    Ing kacepetan 130 km / h (meh 90 knots), bakal nggero liwat kabeh segara. Nanging kanggo nyegat bakal dadi masalah banget.
    1. +2
      17 Mei 2018 13:31
      Kutipan saka AUL
      Ing kacepetan 130 km / h (meh 90 knots), bakal nggero liwat kabeh segara.

      Ing ambane kilomèter, ora ana apa-apa, amarga ora ana sarana kanggo nyegat torpedo sing kaya mengkono ing ambane sing kaya mengkono, kanthi kacepetan sing kaya mengkono. nggero?
    2. MPN
      +6
      17 Mei 2018 14:02
      Kutipan saka AUL
      Ing kacepetan 130 km / h (meh 90 knots), bakal nggero liwat kabeh segara. Nanging kanggo nyegat bakal dadi masalah banget.

      Iki yen sampeyan dayung nganggo gaya dada ... eseman , lan yen nyusup bakal luwih sepi .... ngguyu
    3. +1
      17 Mei 2018 15:21
      Kira-kira 70 knot, ora 90.
  3. 0
    17 Mei 2018 13:41
    Kenapa mung pangkalan angkatan laut? Iku mbokmenawa bisa numpes sembarang kutha pesisir .. Dheweke teka munggah, nyebul dhewe lan ... hello !!!
    1. +5
      17 Mei 2018 13:45
      Kutipan: Nikolai Kuznetsov
      Kenapa mung pangkalan angkatan laut? Iku mbokmenawa bisa numpes sembarang kutha pesisir .. Dheweke teka munggah, nyebul dhewe lan ... hello !!!

      Iku ora ngandika banter, nanging diwenehake. hi
      1. +1
        18 Mei 2018 18:36
        Cetha..!
  4. 0
    17 Mei 2018 13:42
    Sayange Putin ora ujar manawa ing 2050 kabeh wong bakal duwe blaster.
    1. +2
      17 Mei 2018 14:32
      Yagene dheweke ora ngomong? Dheweke ngomong lan malah luwih dhisik. "Senjata adhedhasar prinsip fisik anyar" diarani. Nanging mung shhhh....aja tiba Lintang Pati sing diparkir ing mburi Rembulan.
  5. 0
    17 Mei 2018 13:44
    Lan kenapa ora diluncurake saka pesisir ??? Cetha manawa jumlah operator bakal diwatesi lan bakal rentan banget, target utama ...
    1. 0
      17 Mei 2018 14:30
      Infrastruktur pesisir minangka tujuan utama kita
  6. 0
    17 Mei 2018 13:50
    Uga, ing tahap pungkasan, dheweke bakal mulang sampeyan mlumpat saka banyu nganti 100 meter ... Dadi, 2 km saka target ...
  7. 0
    17 Mei 2018 13:53
    siji nemu roso kesengsem sing nimbali rudal US arang banget mbebayani, kalebu kanggo Vanguards newfangled lan mabur liyane. Yen ora, kenapa mbuwang sumber daya lan duplikat fungsi karusakan total sing ditugasake kanggo ICBM kanthi "torpedo" iki
    1. +2
      17 Mei 2018 14:04
      Kutipan: Abram
      siji entuk kesan

      Ya, ora bakal bisa ... recourse ngguyu
    2. +1
      17 Mei 2018 14:07
      Dadi dheweke ora wajib nggawa hulu ledak nuklir. Mungkin saka ambane 1000 meter bisa ditindakake aborsi kanggo pesawat, utawa caesarean ... Kaya sing dikarepake.
      1. 0
        17 Mei 2018 14:35
        Utawa, ing fault tektonik, bang cedhak mungsuh, minangka pilihan.
      2. +1
        17 Mei 2018 14:51
        ing artikel kita ngomong bab persis carane operator senjata termonuklir daya dhuwur kanggo karusakan saka pangkalan angkatan laut. Adhedhasar iki, aku nyimpulake manawa fungsi iki keluwih, utawa pertahanan rudal minangka mungsuh sing luwih serius. Lan sampeyan bisa fantasize babagan cara liya kanggo nggunakake kanggo dangu
        1. 0
          17 Mei 2018 15:20
          Kutipan: Abram
          utawa pertahanan rudal minangka mungsuh sing luwih serius.

          Kanggo pertahanan rudal ana Burevestnik lan Vanguard karo Sarmat.
        2. +2
          17 Mei 2018 15:27
          Hmm, nanging sawise kabeh, ora ana wong kene, kajaba kanggo sawetara, nandhang sangsara marga saka gething. Dianggep manawa Amerika Serikat minangka mungsuh sing serius. Lan ora ana sing bisa prédhiksi 100% kepiye kahanan bisa kedadeyan nalika ana konflik. Dadi asor dijamin dening siji utawa jinis gegaman liyane glethakaken.
        3. +1
          17 Mei 2018 22:59
          Umumé, sampeyan ora salah. Proyèk "mega" iki minangka jinis pangenalan dhiri sing ora langsung babagan kekurangan rasa percaya diri Rusia. Pangenalan celah teknologi sing akeh saka klompok negara maju lan pangenalan ora bisa nutup celah kasebut ing mangsa ngarep.
          Ora kaya China, sing nemokake kekuwatan kanggo nggawe upaya nasional - terobosan teknologi umum, Rusia ngarep-arep senjata super sing bakal ngimbangi kesenjangan teknis. Lan iki sedih, amarga bakal mimpin kanggo retaliatory (lan liyane teknologi) "anti-Poseidons", kang bakal luwih nambah longkangan.
  8. +2
    17 Mei 2018 13:54
    Two megatons New York kanggo apa-apa. Kanthi bledosan ing banyu - gelombang bakal nyapu ing negara bagian New Jersey ...
  9. +2
    17 Mei 2018 14:10
    Jarak antar benua tegese uga bisa diluncurake saka pesisir.
  10. 0
    17 Mei 2018 14:23
    Aku ora mikir yen serangan Poseidon ing pesisir minangka tugas utama. Ana liya liya kanggo iku. Saka Pasifik, Arktik, Samudra Atlantik, saka Segara Ireng lan Mediterania, sampeyan ora bisa njupuk ing Rusia. Warheads nuklir kanggo karusakan global armada "mitra" gelisah.
    1. 0
      17 Mei 2018 15:22
      Kutipan: Lerych
      Aku ora mikir yen serangan Poseidon ing pesisir minangka tugas utama.

      Poseidon mung argumen sing luwih dijamin, amarga sampeyan ora bisa mbangun pertahanan rudal ing jerone 1000 meter.
  11. 0
    17 Mei 2018 14:25
    Iki kelangan banget. Bisa alon-alon, lan yen sampeyan ngganti wesi karo logam lan plastik, bakal ora katon. Kajaba iku, bakal ngetutake medan magnet bumi lan kena kira-kira, kanthi kesalahan cilik. Pitakonan punika rega 1000 bêsik lan kita ora menang (marang Amerika Serikat). Iki pancene gegaman nyata, marang kang meh mokal kanggo defend dhewe, lan ora dongeng bab perang elektronik (uga perlu) sing mateni kapal.
    1. 0
      17 Mei 2018 14:45
      Kenapa nganggo "kesalahan cilik"? Saka ambane siji km ing kacepetan kuwi, sampeyan bisa kanthi akurat tekan titik sing dipengini saka operator pesawat pinasthi. Kepiye dheweke bakal mungkasi dheweke kanthi biaya jero?
      1. 0
        17 Mei 2018 14:52
        Sampeyan perlu kanggo nyelehake sensor kanggo nemtokake manawa iki minangka operator pesawat. Iki larang lan ora efisien. Saiki aku ngomong babagan mode pasif kanggo ngrusak garis pantai, tanpa dhukungan saka operator pesawat, kita bakal ngisi.
        1. 0
          17 Mei 2018 15:26
          Aku ora mikir sing sensor lan liyane ora kasedhiya ing Poseidon. Ora ana gunane kanggo ngrusak pesisir kanthi kaya ngono. Yaiku Pasukan Rudal Strategis. Yen sampeyan miwiti saka Vladik menyang California, suwene bakal nyusup? Perang bakal mungkasi. Iki kabeh ditindakake kanggo nyuda kauntungan ing AUG. Ana, paling kamungkinan, kabeh dipenjara kanggo iki.
  12. 0
    17 Mei 2018 14:39
    2 Megatons - iki kanggo karya wilayah, i.e. karo akurasi kurang
    1. 0
      17 Mei 2018 15:23
      Kutipan saka cympak
      2 Megatons - iki kanggo karya wilayah, i.e. karo akurasi kurang

      Mung karo akurasi, Poseidon kudu kabeh tengen lan KVO, Aku iku bakal ing radius 50 meter, yen ora kurang.
  13. 0
    17 Mei 2018 14:42
    Kabar apik. Nanging sakperangan alesan, Lor ora menehi aku istirahat - ana sing diwiwiti ing kana ...... Punika kapal selam minangka operator. Lan pemecah es mungsuh adhedhasar sawetara dhasar. Yen Poseidon nemokake dheweke ing pangkalan, pamit kanggo operasi!
    1. +1
      17 Mei 2018 15:34
      Aja padha sumelang ing North. :) Kita wis latihan kuwi ing Norilsk taun kepungkur, apa stunner! Landing - marinir, macem-macem sistem roket peluncuran, tank. Pelaut saka Segara Lor - uga rampung, kabeh ing sangisore rong meter, disiplin - wesi. Padha lumaku ing tatanan watara kutha. Ing taun iki padha janji bakal nindakake padha.. Informasi ora rahasia. Kabeh ditampilake ing TV.
      1. 0
        17 Mei 2018 15:56
        Aja kuwatir babagan Lor.

        Aku tenang kanggo North kita. Soko wiwit ing sisih lor pesisir kita. Mitra mlayu .... kita nindakake perkara aneh.
      2. +4
        17 Mei 2018 17:17
        "Dheweke mlaku-mlaku ing formasi ngubengi kutha." ngguyu
        Padha ndhelikake bebener saka sampeyan - padha biasane pindhah antarane bumps ngguyu ombenan
  14. 0
    17 Mei 2018 14:42
    Lan ora ana sing takon apa sing bakal kelakon yen Kim saka kapal kargo nyelehake wadhah karo bom nuklir menyang segara cedhak pelabuhan Amerika utawa ing wilayah banyu lan ngrusak. Sapa sing bakal disalahake?
  15. 0
    17 Mei 2018 15:19
    Lonceng ekstra kanggo AS lan Inggris.......
    1. +1
      17 Mei 2018 16:43
      Apa ana kanggo trifle 2 Megatons - ayo langsung 200, supaya ora sampah warheads.
      1. 0
        18 Mei 2018 10:57
        Kutipan: Vadim237
        ayo langsung 200, supaya ora mbuwang hulu ledak
        Persis, 2 x 100Mt luwih murah tinimbang 100 x 2Mt, amarga biaya utama warheads dumunung ing inisiator plutonium, lan mung 100 saka wong-wong mau dibutuhake ing rencana telung tataran kanggo 3 Mt.
  16. 0
    17 Mei 2018 15:42
    bakal bisa menyang target ing jarak antar benua kanthi ambane luwih saka siji kilometer kanthi kacepetan nganti 130 km / jam
    figase nolak karakteristik, ing mesin apa bisa nindakake iku? 70 knot ing banyu, lan malah ing jarak antar benua, lan ambane luwih saka siji kilometer, kayane apik banget.
    1. +1
      17 Mei 2018 16:45
      Inggih, mesin punika instalasi nuklir kompak. Iki wis suwara. Kacepetan - Flurry obah luwih cepet. Ing kene padha nyabrang. Jero ditambahake. Otak ditambahake. Wis Poseidon. Our World - 1 lan World - 2 kanggo Cameron Titanic tenggelam difilmkan. Teknologi wis ana. Apa mangu-mangu?
      1. +1
        17 Mei 2018 16:57
        Badai ing awan gas mabur lan ora ngambang; iki ora mungkin ing jarak antar benua. Lan karo baling-baling konvensional 70 knots kudu ing wangun torpedo biasa - dawa lan lancip.
    2. +1
      17 Mei 2018 16:46
      Ing travel meneng conventional, kanggo ngurangi seret, irung bakal nuding.
    3. 0
      17 Mei 2018 17:14
      apa iku fantasi? Peninggalan banjur nganti sak panggonan :)) Sing utama yaiku kekuwatan iki ora mudhun ing pipa
  17. +1
    17 Mei 2018 17:14
    Sapa sing duwe kenalan ing pelayanan, aku mbuwang ide;)
    Ayo barang iki nggeret bom nuklir, lan mbuwang yen perlu, sadurunge digunakake. Sepur kasebut, saiki ing banyu - bakal luwih irit tinimbang njeblug torpedo kanthi instalasi nuklir
    1. 0
      18 Mei 2018 10:52
      Quote: ngamuk
      Ayo barang iki narik ranjau darat nuklir, lan mbucal yen perlu, sadurunge digunakake
      Lan ing tambang darat sing ditarik, atur rudders ing pitch lan yaw - supaya sepur ora nyekel snag nalika liwat cedhak ngisor. Manajemen tambang darat sing ditarik - ing kabel Kevlar kanthi garis serat optik.
      1. 0
        21 Mei 2018 13:52

        Pilihan kanggo sumber daya kontrol kanggo bahan peledak termonuklir ditarik:
        - saka Poseidon liwat kabel konduktif listrik sing fleksibel,
        - turbin hidraulik - generator listrik lan sumber daya uninterruptible (UPS) sing bisa diisi ulang baterei sing ana ing tambang darat sing ditarik.
        - liwat kopling otomatis kaku kanthi unit docking hermetic, dipasang ing tambang darat kanthi pyrobolts.
        Sepur sing ditarik dirakit kanthi gantian njupuk tambang darat nuklir sing dilengkapi propeller thruster saka mburi menyang unit kopling otomatis.
        Sawise ngirim ranjau darat menyang titik sing ditemtokake ing segara, Poseidon bisa bali menyang pangkalan kanggo bagean tambang darat sabanjure.
  18. +2
    17 Mei 2018 18:18
    Aku pengin Wigati sing kapal selam nuklir Khabarovsk (minangka kacathet ing booklet - operator saka 6 SPA (kendaraan jero banyu poto-propelled)), paling kamungkinan, ora dadi bagéan saka GU GI (Direktorat Utama kanggo Deep Sea). Riset), amarga ora ana wakil ing laying departemen iki (sadurunge padha ana ing laying saka prau).

    Ing laporan menyang Presiden Federasi Rusia, kepala Sevmash disebut kapal selam nuklir iki strategis, sanajan dheweke, kaya kapal selam nuklir Yasen, minangka multi-tujuan. Akibaté, kapal selam nuklir "Khabarovsk" bisa ngatasi tugas strategis kanggo numpes target mungsuh, kaya SSBN karo SLBM. Mung SPA dheweke ora kalebu ing klasemen sakabèhé kanggo START-3.

    Ana pesen ing ndhuwur yen sistem kasebut bisa diinstal ing kapal selam nuklir apa wae. Sayange, ora. Kanggo nginstal SPA sing dilengkapi hulu ledak khusus, rework global kapal selam nuklir sing wis ana bakal dibutuhake, sing ora ekonomis. Luwih gampang kanggo mbangun prau khusus anyar kanthi ambane nyilem (nganti 1200m), ing ngendi kapal selam nuklir bisa ndeteksi operator pesawat ing jarak 1000-2000 km. Kanggo ndeteksi kapal AUG gedhe ing jarak kasebut, volume gedhe bakal dibutuhake kanggo nginstal peralatan anyar sing dhasar. Mesthi, nomer pinunjul saka spas kudu dilengkapi karo warheads conventional. Lan ora perlu kanggo mencet pangkalan angkatan laut lan pusat industri karo AUG. Iki bisa ditindakake yen ana wabah Perang Dunia 3 kanthi ngluncurake spa strategis saka pangkalan sing cedhak karo wilayah kita.
  19. 0
    17 Mei 2018 19:47
    ya ampun 200
  20. 0
    17 Mei 2018 20:30
    Digawa lan dibuwang ing wadhah segara yen perlu.
  21. 0
    17 Mei 2018 22:38
    Ing idea saka "Poseidon" rampung edan. Ing gaya wunderwaffe "Senjata Retribusi".
    Yagene ora ngimpi babagan senjata bakteriologis? Utawa nggawe lindhu?
    Jeblugan gunung geni gedhe supaya kabeh planet ditutupi awu? Ngilangi Bumi saka atmosfer? Racun segara ing donya?
    "Poseidon" - sacoro apik piye wae. Rada muter trik reged ing mungsuh.
    1. +2
      18 Mei 2018 10:42
      Sampeyan piye wae ora ngerti yen Poseidon minangka senjata pencegahan, dudu serangan. Mungsuh kudu ngerti kanthi jelas yen ing kasus gerakan dadakan, ora ana sing bakal duwe kesempatan. Amerika ajeg ngevaluasi kemungkinan karusakan saka serangan bebarengan nganti dikenali minangka ora ditrima. Minangka kanggo nggoleki, ora nggoleki, supaya port-port beda. Mbayangno dhewe, efek, contone, kasunyatan sing pangkalan angkatan laut ing Norfolk bakal numpes, karo Command Armada, galangan kapal, etc. Dadi ora ana sing edan babagan ide iki, yen sampeyan uga njupuk faktor kejutan. Lan supaya padha teka karo countermeasures, mbuang wektu lan dhuwit iki.
  22. +1
    18 Mei 2018 13:55
    Kabeh ing donya iki liwati...
    Dadi "superdevices" kita wiwit mboko sithik garing. Iku kabeh diwiwiti kanthi kondhang "Status-6". Ana 100 megaton lan 100 knot lelungan, dyne 20 meter lan diameteripun 1,6 meter.
    Saiki Poseidon wis nyusut dadi 2 Mt lan 70 knot. Aku ora bakal kaget yen ing wektu kang dileksanakake, iku bakal dadi kacepetan 50 sudhut, ambane kecemplung 300-500 meter, lan warhead nuklir - 5 kilotons, ora luwih. Ukuran lan diametere bakal garing, kemungkinan ukuran torpedo standar ......

    Kutipan: NEXUS
    Kutipan saka AUL
    Ing kacepetan 130 km / h (meh 90 knots), bakal nggero liwat kabeh segara.

    Ing ambane kilomèter, ora ana apa-apa, amarga ora ana sarana kanggo nyegat torpedo sing kaya mengkono ing ambane sing kaya mengkono, kanthi kacepetan sing kaya mengkono. nggero?

    Apa hukum fisika wis dicabut? Ing kacepetan tartamtu, bakal ana jumlah tartamtu saka gangguan. Kajaba iku, jinis piranti propulsi isih durung dingerteni lan apa bisa digunakake ing jerone 1 km.

    Kutipan: NEXUS
    Kutipan saka cympak
    2 Megatons - iki kanggo karya wilayah, i.e. karo akurasi kurang

    Mung karo akurasi, Poseidon kudu kabeh tengen lan KVO, Aku iku bakal ing radius 50 meter, yen ora kurang.

    Napa produk iki duwe QUO 50 meter ??? Sembarang INS accumulates kasalahan saben jam lelungan. Yen pesawat utawa rudal layaran bisa ngimbangi kesalahan INS kanthi cara liya, utamane GOS utawa kanthi bantuan satelit sistem navigasi, banjur kepiye carane "torpedo" bakal ana ing jerone 1 km, lan malah ing kacepetan kuwi.

    Kutipan: Lerych
    Inggih, mesin punika instalasi nuklir kompak. Iki wis suwara. Kacepetan - Flurry obah luwih cepet. Ing kene padha nyabrang. Jero ditambahake. Otak ditambahake. Wis Poseidon. Our World - 1 lan World - 2 kanggo Cameron Titanic tenggelam difilmkan. Teknologi wis ana. Apa mangu-mangu?

    Iki mesin. Lan apa propulsi sing bakal ngidini kanggo ngembangake kacepetan kasebut ???

    Kutipan saka cympak
    Lan ora ana sing takon apa sing bakal kelakon yen Kim saka kapal kargo nyelehake wadhah karo bom nuklir menyang segara cedhak pelabuhan Amerika utawa ing wilayah banyu lan ngrusak. Sapa sing bakal disalahake?

    Lan ora ana sing kepingin weruh carane, ing kondisi blokade angkatan laut lan inspeksi kapal sing curiga, wadhah kasebut bakal ngliwati kordon kapal blokade? Lan sapa sing bakal ngidini kapal negara kasebut mlebu ing pelabuhan kasebut?
    1. 0
      18 Mei 2018 19:18
      Quote: lawas26
      Kajaba iku, jinis propulsi isih durung dingerteni.

      Voot. Iki babagan mesin.
      Quote: lawas26
      lan bisa digunakake ing jerone 1 km

      Aku rumangsa bisa, yen ora, pembangunan iki kanggo apa?
      Quote: lawas26
      banjur carane, ing cara apa "torpedo" arep ing ambane 1 km, lan malah ing kacepetan kuwi, bakal nindakake.

      Aku duwe pikiran babagan iki ... hmm ... drone Harpsichord bisa ngawasi lan nyinaoni dhasar kasebut, miturut intelijen kasebut, bisa uga peta ngisor, lan ngrancang rute kanggo Poseidon (dadi ngomong, misi penerbangan) njupuk menyang akun data ditampa. Iki carane aku ndeleng iku. Mungkin aku salah.
    2. 0
      18 Mei 2018 22:33
      Quote: lawas26
      ngimbangi kesalahan ANN
      Sampeyan bisa kanggo ijol kanggo kesalahan INS, contone, dening manggonke beacons otonom powered by RTGs sadawane lintasan ing ngisor segara. Beacon iki bisa nanggapi kanthi swara mung kanggo urutan kode pulsa swara saka sonar sing ana ing Poseidon. Kanthi nampa tanggapan saka beacon ing jero banyu iki, Poseidon bakal menehi ganti rugi kanggo kesalahan ANN. Dianggep yen koordinat lokasi beacon ing jero banyu dikenal Poseidon.
  23. 0
    18 Mei 2018 22:03
    Kutipan: NEXUS
    Aku rumangsa bisa, yen ora, pembangunan iki kanggo apa?

    Mung ing kene kita ora ngerti sepira apa sing kita siaran cocog karo kasunyatan. Saka baling-baling, meriam banyu bisa ngembangake kecepatan sing padha 65-70 knot. Nanging bakal bisa digunakake ing tekanan njaba 100 atmosfer. Ana akeh pitakonan kanggo superdevices iki sing ora gelem muni

    Kutipan: NEXUS
    Aku duwe pikiran babagan iki ... hmm ... drone Harpsichord bisa ngawasi lan nyinaoni dhasar kasebut, miturut intelijen kasebut, bisa uga peta ngisor, lan ngrancang rute kanggo Poseidon (dadi ngomong, misi penerbangan) njupuk menyang akun data ditampa. Iki carane aku ndeleng iku. Mungkin aku salah.

    Andrew! idea punika mesthi menarik, nanging meh ora layak saka titik technical tampilan.
    Sampeyan uga bisa nggawe peta ngisor, digital. Nanging dhasare ora beku kaya watu. Owah-owahan ing ngisor bakal terus. Iki pisanan.
    Kapindho dumunung ing Harpsichord dhewe. Kacepetan unit iki kira-kira 5 km / h. Wilayah segara lan segara ngluwihi wilayah darat. Aku ora mikir yen ana peta digital saka kabeh permukaan bumi. Yen ora, apa kanggo mbutuhake zona koreksi. Secara teknis, ora bisa entuk kertu kasebut. Bayangake pira ewu, yen ora mayuta-yuta kilometer persegi sing kudu dipotret tanpa njamin yen ing seminggu utawa nem sasi topografi ngisor ora bakal owah lan peta bakal kuna.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"