Saka banget seluler kanggo nyerang pesawat. Poroshenko ganti jeneng dadi Angkatan Udara Ukraina

63
Presiden Ukraina, Pak Poroshenko, ngganti jeneng Angkatan Udara Ukrainia Highly Mobile dadi Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina, nandatangani perintah sing cocog dina iki. Sadurunge, keputusan kanggo ngganti jeneng Angkatan Udara Ukraina digawe dening Verkhovna Rada.

Saka banget seluler kanggo nyerang pesawat. Poroshenko ganti jeneng dadi Angkatan Udara Ukraina




Ing kalodhangan iki, Pak Poroshenko ngaturake pidato, kutipan saka UNIAN edisi Ukrainia:

Aku mlebu undang-undang sing diadopsi dening Verkhovna Rada babagan ngowahi undang-undang tartamtu babagan pertahanan pasukan serangan udara. Lan sugeng tanggap warsa kagem sederek sedoyo. Tumindak legislatif iki ngatur jeneng cabang militer sing mulya iki - pasukan serangan udara.


Sadurungé ing Ukraina, warna beret diganti saka biru dadi maroon, nerangake iki kanthi kasunyatan sing NATO nganggo topi kaya ngono, lan angkatan bersenjata Ukraina, minangka negara sing kepengin NATO, kudu tundhuk karo standar kasebut. ing kabeh.

Uga ing Kiev, diputusake kanggo nundha perayaan "Dina Paratrooper" saka 2 Agustus nganti 21 November, amarga "2 Agustus isih dadi liburan Soviet, lan ora ana sing nyambungake Ukraina karo USSR."

Saiki, sawise kabeh owah-owahan lan ngganti jeneng "mobile banget" dadi "stormtroopers", sing isih ana yaiku mbatalake rompi, amarga dheweke uga minangka peninggalan jaman Soviet.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    63 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      23 Mei 2018 15:20
      Dadi karo aviation transportasi udhara, paragraf lengkap, supaya padha ganti jeneng dadi, nyatane, infanteri)
      Ing dina iki, mung enem (!) Il-76MD pesawat transportasi militer tetep ing komposisi saka Pasukan Povіtryanіkh saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing kondisi technical dingerteni. Saka 190 pesawat kasebut diwarisake dening Kyiv nalika runtuh USSR.
      1. +1
        23 Mei 2018 16:27
        maksimal947:Ing dina iki, mung enem (!) Il-76MD pesawat transportasi militer tetep ing komposisi saka Pasukan Povіtryanіkh saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing kondisi technical dingerteni. Saka 190 pesawat kasebut diwarisake dening Kyiv nalika runtuh USSR.

        Dadi apa, mung enem sing isih ana, nanging bisa uga mobile banget ngguyu
    2. + 12
      23 Mei 2018 15:27
      Ya, lan dheweke nindakake kanthi bener! Kanggo iku ora worth reged jeneng kita. Malah konsonansi. Lan ulang tahun uga.
      1. +6
        23 Mei 2018 15:37
        Quote: Hagalaz
        Ya, lan dheweke nindakake kanthi bener! Kanggo iku ora worth reged jeneng kita. Malah konsonansi. Lan ulang tahun uga.

        Kang, diwenehi acara ing Donbass, wis dawa dadi pembunuh banal, morons lan rudo pekso. Saben prajurit iki nunggu dermaga.
      2. +1
        23 Mei 2018 18:41
        Quote: Hagalaz
        Ya, lan dheweke nindakake kanthi bener! Kanggo iku ora worth reged jeneng kita. Malah konsonansi. Lan ulang tahun uga.

        Apa sampeyan wis krungu apa wae babagan DShB. Contone, kasunyatan sing DSB kasil perang ing Afghanistan? Lan sing jeneng iki uga kita.
        1. 0
          23 Mei 2018 19:09
          Krungu, krungu. LAN?
        2. +1
          24 Mei 2018 00:04
          Quote: Biasa wae
          Apa sampeyan wis krungu apa wae babagan DShB. Contone, kasunyatan sing DSB kasil perang ing Afghanistan? Lan sing jeneng iki uga kita.

          Bakal ana DShV ing ukria, dudu DShB. Kanthi ati-ati))
        3. 0
          24 Mei 2018 01:05
          Shhh ... Ora mung krungu nanging uga dilayani)))). Lan stands for Airborne Assault Brigade. Iku brigade. Ana spesifik cilik, nanging ora beda banget karo latihan umum Angkatan Udara.
    3. +7
      23 Mei 2018 15:28
      "Presiden Ukraina, Pak Poroshenko, ngganti jeneng Pasukan Lintas Udara Ukrainia Highly Mobile dadi Airbornepasukan nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina, sawise mlebu pesenan sing cocog dina iki.
      Nanging carane serangan pesawat - paratroopers - ora apik banget. Kendaraan tempur infanteri aluminium, artileri sing ringkih, perusahaan sing ringkih - nganti 70 wong. Akeh sing ora ribut.
      1. +4
        23 Mei 2018 16:13
        Ya, kita duwe DShB ... Umumé, aku kepengin weruh yen iki dudu serangan udara utawa angkatan laut, banjur apa? Ora ana apa-apa kajaba "lintang" sing ana ing pikiranku.
        1. +4
          23 Mei 2018 16:44
          Ana uga "Tactical Airborne Assault" - iki nalika ndharat ing helikopter. APU isih duwe helikopter. Bener, teknik kasebut ora bisa ditransfer menyang dheweke. Mortirs bisa. Siji Mi-8 njupuk kru mortir 82 mm kanthi mortir lan 10 kothak tambang.
          1. +5
            23 Mei 2018 17:04
            Kutipan saka maykl8
            Ana uga "Tactical Airborne Assault" - iki nalika ndharat ing helikopter. APU isih duwe helikopter. Bener, teknik kasebut ora bisa ditransfer menyang dheweke. Mortirs bisa. Siji Mi-8 njupuk kru mortir 82 mm kanthi mortir lan 10 kothak tambang.

            Yen sclerosis ora ngapusi, banjur ana wektu nalika kabeh ODShbr ditransfer dening helikopter, lan ora mung mortir. ngguyu ombenan
          2. +2
            23 Mei 2018 17:13
            Mikhail, Gunpowder mbusak tembung "udara" kabeh. Dadi .... Sampeyan ngerti, ana biliar biasa, lan ana biliar saku. Kayane aku iki soko saka opera iki ....
            1. +2
              23 Mei 2018 19:47
              IMHO.VDV Ukro-Reich ora dibutuhake. Pasukan udhara kanggo tentara maju lan kuat. Sing, sawise mbuwang pasukan pendaratan ing serangan kasebut, mesthi bakal teka lan ora bakal mati. Iku ora bab Ukro-Reich.
              Ana pengalaman nggunakake pasukan kebangkrutan ing perang skala lengkap, lan iki pengalaman getih.
              Operasi udara Vyazemskaya:

              Operasi udhara Dnieper:
        2. +4
          23 Mei 2018 17:06
          Kutipan saka: sabakina
          Ya, kita duwe DShB ... Umumé, aku kepengin weruh yen iki dudu serangan udara utawa angkatan laut, banjur apa? Ora ana apa-apa kajaba "lintang" sing ana ing pikiranku.

          Kita koyone malah duwe DShD ngguyu ombenan
      2. +5
        23 Mei 2018 17:25
        Kutipan saka maykl8
        "Presiden Ukraina, Pak Poroshenko, ngganti jeneng Pasukan Lintas Udara Ukrainia Highly Mobile dadi Airbornepasukan nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina, sawise mlebu pesenan sing cocog dina iki.
        Nanging carane serangan pesawat - paratroopers - ora apik banget. Kendaraan tempur infanteri aluminium, artileri sing ringkih, perusahaan sing ringkih - nganti 70 wong. Akeh sing ora ribut.

        Unit serangan udara ing wektu liyane kalebu PDB lan DShB. Kang kapisan saka jinis infantri entheng, kang kapindho cukup abot lan 120 wong. ing tutuk. Nanging ing umum, kabeh iki dijamin dening tentara meriem dhewe, wis dikembangaké nimbali anti-tank lan bab 2 resimen vertikal kanggo tutup lan support. Umumé, Varennikov, bapak DShV Soviet, ora bodho.
        1. +2
          23 Mei 2018 20:13
          Iki ora babagan jumlah personel, nanging babagan potensial tempur. Contone: batalyon bedhil bermotor ing operator personel lapis baja luwih kuat tinimbang batalyon udhara ing operator personel lapis baja amarga daya tembak. Ana nuansa babagan nutupi karo artileri sampeyan. Mung artileri roket sing bisa tekan lokasi pendaratan. Salvo pisanan ing papan kebangkrutan sing direncanakake 20 menit sadurunge kebangkrutan. Ing kisaran kasebut -30-35 km, jarak aman saka jeblugan cangkang kudu nganti 3000m. Yen ora, bakal ana tutup landing. Ing 3000 m, siji mung bisa mirsani penyebaran mungsuh ing baris saka kolom platoon. Banjur artileri ora bakal mbantu maneh. Menapa malih, tentara meriem kudu Cut liwat loro koridor ing sistem pertahanan udhara mungsuh 6 km sudhut - 1. Kanggo situs landing. 2. Mbalik.
          Ringkesan: APU ora ditindakake.
          1. +3
            24 Mei 2018 17:21
            Kutipan saka maykl8
            Iki ora babagan jumlah personel, nanging babagan potensial tempur. Contone: batalyon bedhil bermotor ing operator personel lapis baja luwih kuat tinimbang batalyon udhara ing operator personel lapis baja amarga daya tembak. Ana nuansa babagan nutupi karo artileri sampeyan. Mung artileri roket sing bisa tekan lokasi pendaratan. Salvo pisanan ing papan kebangkrutan sing direncanakake 20 menit sadurunge kebangkrutan. Ing kisaran kasebut -30-35 km, jarak aman saka jeblugan cangkang kudu nganti 3000m. Yen ora, bakal ana tutup landing. Ing 3000 m, siji mung bisa mirsani penyebaran mungsuh ing baris saka kolom platoon. Banjur artileri ora bakal mbantu maneh. Menapa malih, tentara meriem kudu Cut liwat loro koridor ing sistem pertahanan udhara mungsuh 6 km sudhut - 1. Kanggo situs landing. 2. Mbalik.
            Ringkesan: APU ora ditindakake.

            Aku ora ngomong apa-apa bab APU ngguyu
      3. +1
        24 Mei 2018 01:08
        Ora dinyana-nyana, dheweke bakal metu utawa ninggalake alas lan malah ribut banget. Sampeyan kudu ngerti wektu lan panggonan kanggo nyerang.
        1. 0
          24 Mei 2018 07:03
          Masalah ing Ukro-Reich karo alas. Ana luwih akeh steppes ing teater operasi lan perkebunan alas.
          A pleton utawa perusahaan bisa metu saka alas, lan padha bakal sijine mudhun. Iki nuduhake acara anyar. Paling ora brigade ing ngarep 5-6 km bisa nyoba kanggo break liwat pertahanan, lan sawetara brigade luwih apik. Banjur bakal bisa ngiris menyang ambane 3 utawa luwih km, lan bisa uga sukses. Iki mbutuhake kendaraan lapis baja lan, utamane, tank. Ing alas kanthi tank lan kendaraan lapis baja liyane, ana masalah amarga patensi lan visibilitas sing ora cukup amarga wit-witan. Sampeyan malah bisa nggunakake Javelin sing kondhang. Akibaté, panggonan terobosan sing bisa ditemokaké dipérang dadi sawetara arah sing mbebayani tank, ing ngendi Carnets, Bassoons, Oboe, lan liya-liyane, lan pungkasane kendaraan lapis baja sing bener-bener nunggu dheweke. Lan tanpa iku, apa serangan?
          1. 0
            24 Mei 2018 09:18
            Dheweke ngimpi nganakake parade ing Moskow, nanging ing wilayah Moskow ana alas !!!
            1. 0
              24 Mei 2018 09:37
              Lan sing wedi wong-wong mau! nglirik
    4. +6
      23 Mei 2018 15:28
      Saka owah-owahan jeneng prajurit Ukro-Shumer, ora bakal kurang "cauldrons".
    5. +3
      23 Mei 2018 15:30
      Apa sampeyan wis tuku waja putih lan blaster uga?
      1. + 12
        23 Mei 2018 15:47
        Apa waja putih? Kaos coklat lan celana jaran. Iku luwih cedhak karo wong-wong mau
        1. +2
          23 Mei 2018 16:17
          Chuyuyu, dadi iki abad pungkasan! Denis tegese stormtroopers berteknologi tinggi kaya Star Wars !, amarga Petrusha terus-terusan nguwuh babagan senjata berteknologi tinggi, akurat banget, sing ora ana analog.
          1. +7
            23 Mei 2018 16:25
            Dadi kabeh sing anyar iku lawas sing wis lali.
            Ing sawetoro wektu, supaya werna-werna kejutan bocah-bocah mlaku ing kaos. Nganti disiapake kanggo lemah. Nanging ana, apikan, sanajan nganggo sandal putih.
          2. +1
            23 Mei 2018 17:43
            Ha ha, lan "Lintang Pati" ngguyu bakal?
            1. +7
              23 Mei 2018 18:48
              Aku ora ngerti babagan lintang, nanging sing nomer loro tanpa gagal.
    6. +3
      23 Mei 2018 15:30
      Saben pesawat serangan ... peti mati banget mobile.
    7. Ham
      +6
      23 Mei 2018 15:41
      Nglangi ing banyu mancur ing November!! Inggih, nggih, Gusti tulung kula!
      1. +2
        23 Mei 2018 15:49
        Iku banget kanggo nyuduk pesawat serangan menyang banyu mancur! ngguyu
        1. +2
          23 Mei 2018 16:03
          Apa sing padha wedi? Neraka siji ora klelep
    8. +1
      23 Mei 2018 15:48
      Nah, saiki kabeh wong mesthi bakal menang.
    9. +5
      23 Mei 2018 15:50
      Ana siji negara sing pesawat serang dihormati ...
      1. +3
        23 Mei 2018 16:25
        Kutipan: Prutkov
        Ana siji negara sing pesawat serang dihormati ...

        Ana ... Great ... perang banget lan pungkasane sedih

        Termez Airborne Assault Maneuvering Group sing misuwur lan legendaris saka Asia Tengah, Ordo Bintang Merah Distrik Border KGB saka USSR
        Lan jenenge yaiku USSR.
        1. 0
          23 Mei 2018 17:44
          Dheweke saiki ana ing ati kita.
        2. +2
          23 Mei 2018 18:01
          Quote: Antares
          Termez Airborne Assault Maneuvering Group sing misuwur lan legendaris saka Asia Tengah, Ordo Bintang Merah Distrik Border KGB saka USSR
          Lan jenenge yaiku USSR.

          Lan padha numpuk - landing, ora nyerang pesawat.
    10. +2
      23 Mei 2018 15:52
      Pak Poroshenko
      piye carane? belay misale jek sing sumpah dilarang ing situs, malah veiled opo
      Bener ta, Pak? Nyuwun
      1. +5
        23 Mei 2018 16:00
        Quote: dheweke top
        kanca?

        Miturut logika sampeyan, iki uga minangka penghinaan. ngguyu
        1. +2
          23 Mei 2018 16:20
          Ayo, iku apik paling ora juicers. (saka tembung "puting")
          1. +1
            23 Mei 2018 16:28
            Kutipan saka: sabakina
            Ayo, iku apik paling ora juicers. (saka tembung "puting")

            ngguyu
            Oyod sing padha "sos". Yaiku, sing padha, mung tampilan sisih ... Iku, aku ngguyu karo margine ... ngguyu
    11. +3
      23 Mei 2018 15:52
      Stormtroopers... hmm...??? Aku duwe siji déjà vu utawa, minangka siji serial Hollywood wiwit: "Dugu kepungkur. Ing galaksi adoh" ...
      1. +1
        23 Mei 2018 16:23
        Kutipan: Doomf
        Stormtroopers... hmm...??? Aku duwe siji déjà vu utawa, minangka siji serial Hollywood wiwit: "Dugu kepungkur. Ing galaksi adoh" ...

        Hitler wis stormtroopers dawa sadurunge Lucas. Aku digandhengake karo klambi coklat.
    12. +3
      23 Mei 2018 15:57
      Sampeyan, kanca-kanca, ora preduli carane lungguh, kabeh wong ora cocog kanggo landing!
    13. +1
      23 Mei 2018 15:58
      Ora ketompo carane panguwasa Ukrainia nyoba nglukis maneh Angkatan Bersenjata Ukraina ing NATO, dheweke ora sumunar ing NATO. Sapa sing butuh pasukan nakal iki, sing kudu langsung ngrancang kerugian. Lan kasetyan saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo NATO wis dijamin dening wayang Ukrobander daya.
    14. +1
      23 Mei 2018 16:03
      piye carane? Stormtroopers? Nah, to the point...
    15. +2
      23 Mei 2018 16:03
      Apa wae sing diarani dill, ora bakal dadi wit.
    16. 0
      23 Mei 2018 16:18
      Kutipan saka maxim947
      Dadi karo aviation transportasi udhara, paragraf lengkap, supaya padha ganti jeneng dadi, nyatane, infanteri)
      Ing dina iki, mung enem (!) Il-76MD pesawat transportasi militer tetep ing komposisi saka Pasukan Povіtryanіkh saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing kondisi technical dingerteni. Saka 190 pesawat kasebut diwarisake dening Kyiv nalika runtuh USSR.


      Amarga ora ana pesawat, ayo padha nyopir pit! Padha vnate ing layanan karo paratroopers!
    17. 0
      23 Mei 2018 16:21
      Quote: Amatir
      Sampeyan, kanca-kanca, ora preduli carane lungguh, kabeh wong ora cocog kanggo landing!


      Nah, apa sing sampeyan lakoni saiki! Sampeyan kudu melas kanggo wong-wong mau, nambani karo Snickers! Shchob ora bakal nangis!
    18. 0
      23 Mei 2018 16:23
      Kutipan saka DeRune
      Nah, saiki kabeh wong mesthi bakal menang.


      Yen padha manggon nganti.
    19. 0
      23 Mei 2018 16:25
      Kutipan saka HAM
      Nglangi ing banyu mancur ing November!! Inggih, nggih, Gusti tulung kula!


      Ora, dheweke bakal dibanjiri vodka!
    20. 0
      23 Mei 2018 16:28
      Kutipan saka Egorovich
      Saka owah-owahan jeneng prajurit Ukro-Shumer, ora bakal kurang "cauldrons".


      Sampeyan salah jenenge! Dina iki padha luwih related kanggo dill-showmen warriors!
    21. 0
      23 Mei 2018 16:30
      Kutipan saka: sabakina
      Ya, kita duwe DShB ... Umumé, aku kepengin weruh yen iki dudu serangan udara utawa angkatan laut, banjur apa? Ora ana apa-apa kajaba "lintang" sing ana ing pikiranku.


      Ora perlu ngisi sirah karo kabeh setan! Iku tetep mung kanggo nambah apa wis ngandika - belang!
    22. 0
      23 Mei 2018 16:32
      Kutipan saka maykl8
      "Presiden Ukraina, Pak Poroshenko, ngganti jeneng Pasukan Lintas Udara Ukrainia Highly Mobile dadi Airbornepasukan nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina, sawise mlebu pesenan sing cocog dina iki.
      Nanging carane serangan pesawat - paratroopers - ora apik banget. Kendaraan tempur infanteri aluminium, artileri sing ringkih, perusahaan sing ringkih - nganti 70 wong. Akeh sing ora ribut.


      Ora becik ngguyu wong lara!
      1. 0
        23 Mei 2018 17:46
        Bener, kancaku, pasien disimpen ing institusi sing cocog. keprungu
        1. 0
          24 Mei 2018 09:23
          Lan padha disimpen ing kutha-cabang khusus. Dheweke duwe siji institusi - UKRAINE,
    23. 0
      23 Mei 2018 18:56
      saben coklat (iku) pengin tetep ing sajarah, lan sadurunge ninggalake, Yusch ngumumaké Bandera pahlawan. Ing cendhak, pengangguran ora samesthine ing Ukraina))) Ngguyu kanggo keju Cottage!
      1. 0
        24 Mei 2018 09:24
        Kita duwe DAM - polisi menyang polisi. Wis macet ing sejarah kaya ing ...
    24. +1
      23 Mei 2018 20:01
      Lan struktur model pesawat apa sing ana ing Angkatan Udara Khoklyatsky ing sisih pinggir parasut ing emblem? Nalika ana bunderan aeromodelling, aku nindakake perkara kasebut kanggo taun pisanan ing kelasku - rel kanthi swiwi sing digawe saka kertas tisu lan bolt ing ngarep kanggo bobot ..
    25. +1
      24 Mei 2018 00:35
      ...Lan sugeng tanggap warsa sedulur...

      Aku uga sedulurku, pejuang ... Dheweke njabat ing titik terpencil ing pertahanan udhara, banjur dadi sawetara jinis peserta miring ing permusuhan, lan uga paratrooper.
    26. +1
      24 Mei 2018 05:59
      Saka owah-owahan warna beret lan jeneng pasukan, hakekate ora owah. Amarga padha rabble bersenjata saka Ukraina, supaya padha tetep.
    27. +1
      24 Mei 2018 07:51
      Lan sampeyan kanca-kanca, ora ketompo carane sampeyan njagong ... lan aja nyebataken ... ora mobilitas, ora kebangkrutan, ora pesawat serangan ... mung Petyunchik Poproshenko's pre-election kosong

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"