Awan mlaku liwat Ursula: roket palsu lan prajurit palsu dicethakaké ana ing Jerman

117
Pers Jerman nerbitake materi babagan kekurangan Ursula von der Leyen minangka Menteri Pertahanan Jerman. Ing edisi Bild lan FAZ artikel wis muncul ing ngendi iki nyatakake yen komisi khusus, kalebu Komisi Penghitungan Komite Anggaran Parlemen, wis ngumumake fakta laporan "palsu" babagan peralatan militer sing dilayani dening Bundeswehr.

Saka materi:
Akeh sistem gaman, kang pelayanan nuduhake minangka "siap kanggo tumindak", nyatane, padha ora. Contone, corvettes resmi diklasifikasikaké minangka "siap-pertempuran" salah siji ora duwe senjata nalika padha dipasrahake menyang pasukan, utawa senjata iki ora ketemu fungsi ngumumaké.




Awan mlaku liwat Ursula: roket palsu lan prajurit palsu dicethakaké ana ing Jerman


Publikasi kasebut nyathet yen misil sing dipandu sing durung siap digunakake diidentifikasi.

Saka materi:
Lan apa, ing kasus iki, kapal permukaan lan kapal selam iki siap tempur? Apa sing bisa ditindakake dening angkatan laut tanpa senjata?

Kacathet yen laporan saka Bundeswehr ngumumake akeh inconsistencies ing jumlah personel ing unit individu. Mangkono, dicathet yen tunjangan dhuwit ditransfer kanggo jumlah prajurit sing luwih akeh tinimbang sing sejatine. Mulane, Kamar Auditor Bundestag nuntut Ursula von der Leyen babagan kasunyatan manawa kasunyatane pelanggaran ing departemen militer ora dianggep utawa didhelikake.

Media Jerman uga ngelingi penampilan ing jajaran angkatan bersenjata radikal sayap kanan Jerman, uga wakil saka kelompok Islam. Mangkono, wiwit 2011, 113 kasus wis diwiwiti marang dheweke. Lan jumlah radikal sayap tengen sing diidentifikasi resmi lan ekstremis Islam ing tentara Jerman nganti atusan.
  • Facebook
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

117 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    26 Mei 2018 12:45
    Oh, kepiye ... Sawijining dina, kepiye ... Iku bakal isin ... Lan apa ciri saka nyalahke kita ...
    1. + 24
      26 Mei 2018 12:47
      Kutipan saka Vard
      Oh piye.

      Frau von der Leyen kudu bali menyang spesialisasine, ginekologi. Mungkin disapih saka tontonan "obyek spesialisasi"
      1. +8
        26 Mei 2018 12:58
        Kulawargane gedhe, akeh bocah, saben duwe roket lan masa depan dijamin.
        1. + 23
          26 Mei 2018 13:08
          Para leluhur Jerman padha muter ing kuburan, saka apa bangsa Jerman wis dadi, utawa luwih, ngendi Amerika Serikat "nyorong" iku.
          1. + 27
            26 Mei 2018 13:14
            Kutipan saka Chert
            - ginekologi. Mungkin disapih saka tontonan "obyek spesialisasi"

            Kok metu saka pakulinan? Dheweke nyopir tentara ing kana ... Tentara, miturut pimpinane, ngliwati "ginekologi"!
          2. +6
            26 Mei 2018 15:37
            Kutipan saka cniza
            Para leluhur Jerman padha muter ing kuburan, saka apa bangsa Jerman wis dadi

            Dadi kok padha muter. Para leluhur sing padha kudu disalahake kanggo kabeh.
            Lan sing njaluk padha pindhah menyang Rus'?
            Dheweke bakal lungguh ing "Reich sing umur sewu taun" lan ora mikir kanggo ndeleng sisih wétan. Lan supaya "malah wong Prancis" ngalahake dheweke. Saiki anak turune padha lungguh ing sangisore Paman Sam lan wedi ngucapake tembung.
            1. +2
              26 Mei 2018 21:54
              Lan sampeyan, warga, kicking Serdyukov kabeh, ing mratelakake panemume, kang rampung karya ing pembaharuan saka Angkatan Bersenjata RF lan rampung dening 5. Lan saiki, sawise reformasi, kita duwe tentara sing kita duwe. Shoigu saiki bangga karo prestasi dheweke, lan Serdyukov miwiti. Inggih, aku ora lali bab aku, mesthi, sing ing Rusia tanpa dosa?
        2. +8
          26 Mei 2018 13:13
          Kulawargane gedhe, akeh bocah, saben duwe roket lan masa depan dijamin.

          ngilingake
      2. +9
        26 Mei 2018 13:00
        Mungkin disapih saka tontonan "obyek spesialisasi"
        Ing dheweke, Bundeswehr nutupi dhewe karo "obyek spesialisasi" iki. Lan mung kanggo keuntungan kita.
      3. +7
        26 Mei 2018 13:11
        Kutipan saka Chert
        Frau von der Leyen kudu bali menyang spesialisasine, ginekologi.

        Dheweke ora tau kerja ing profesine, politikus turun temurun. Lan dheweke, kaya Merkel, ora bisa klelep.
        Lan apa sing bakal kelakon? Frau Ministerin bakal nuduh, kaya biasane, jenderal kabeh dosa, njaluk, kaya sing dikarepake NATO, luwih akeh dhuwit lan ... mbangun taman kanak-kanak liyane. ngguyu
        1. +2
          26 Mei 2018 13:21
          Kutipan saka Kurare
          Dheweke ora tau kerja ing profesine,

          Dheweke duwe bojo profesor lan pitung anak. Oh carane! duka
          1. +4
            26 Mei 2018 13:32
            Dheweke, minangka politisi, entuk luwih akeh tinimbang bojone. Lan yen perlu, dheweke duwe luwih akeh wektu luang. nglirik
          2. 0
            26 Mei 2018 14:41
            Proctologist ngandika. Aku bakal nyerahke kirimanku marang bojoku, mbok menawa luwih akeh akal.
            1. +3
              26 Mei 2018 18:50
              Sampeyan wis diapusi. Frau punika gynecologist. Aja bingung bolongan ing awak sing temen beda ing fungsi.
              1. 0
                27 Mei 2018 04:43
                Ing kene sampeyan ora bener)))) Kanggo wong wadon - aku setuju, nanging kanggo aku bolongan iki ing awak wadon duwe fungsi sing padha))))))
      4. +4
        26 Mei 2018 13:55
        Kutipan saka Chert
        Frau von der Leyen kudu bali menyang spesialisasine, ginekologi. Mungkin disapih saka tontonan "obyek spesialisasi"

        Luwih becik tetep dadi Menteri Pertahanan! karo mentri kuwi, kita ora wedi karo armada "Guderian" sabanjuré.
        1. +4
          26 Mei 2018 14:00
          Quote: sing paling penting
          mentri kuwi, kita ora wedi armada saka sabanjuré "Guderian".

          Katon. ing Jerman wis suwe ora ana Guderians, Tirpitz, utawa Clausewitz. Sawetara conchita wurst
      5. +2
        26 Mei 2018 18:50
        Kutipan saka Chert
        kanggo spesialisasine - ginekologi.

        Dadi, miturut informasi kasebut, dheweke nindakake kabeh ing papan sing dheweke kenal lan paling sinau kanthi profesi.
      6. 0
        26 Mei 2018 19:09
        Ginekologi ing ngendi dheweke paling ora berorientasi.
      7. 0
        27 Mei 2018 15:59
        Kutipan saka Chert
        Frau von der Leyen kudu bali menyang spesialisasine - ginekologi

        ora-ora ... supaya dheweke terus ngatur tentara .... muter menyang tangan kita ngguyu
      8. 0
        27 Mei 2018 20:47
        Kutipan saka Chert
        Kutipan saka Vard
        Oh piye.

        Frau von der Leyen kudu bali menyang spesialisasine, ginekologi. Mungkin disapih saka tontonan "obyek spesialisasi"

        Lha, kok sampeyan ngomong babagan ... agen kita? Ora apik. Dheweke nyoba banget.
    2. +2
      26 Mei 2018 13:15
      Inggih, ngendi "pie panas" cepet Jerman rivets corvettes? Kritikus saka galangan kapal domestik, ngendi sampeyan?
      1. +4
        26 Mei 2018 13:39
        Kutipan saka Muvka
        Inggih, ngendi "pie panas" cepet Jerman rivets corvettes? Kritikus saka galangan kapal domestik, ngendi sampeyan?

        Sekte "Saksi kabeh musna" ngaku yen dheweke mung weruh ing Rusia. Wong Eropa bangsawan ora ngetutake.
      2. +7
        26 Mei 2018 14:17
        Kutipan saka Muvka
        Kritikus saka galangan kapal domestik, ngendi sampeyan?

        Ing kene :))) Aku mung ora ngerti siji bab, amarga Jerman mbangun kapal perang, apa kita mbangun luwih apik? :) Utawa, miturut sampeyan, mungsuh utama kita ing segara yaiku Jerman? ora? Banjur kita ngomong apa?
        Kutipan saka Piramidon
        Sekte "Saksi kabeh musna" ngaku yen dheweke mung weruh ing Rusia. Wong Eropa bangsawan ora ngetutake.

        Ana sing bisa. Akèh-akèhé wong sing ngerti armada ora.
        1. +2
          26 Mei 2018 14:26
          Tumindak, cara, malah luwih apik, kanggo kita paling!
          Lan karo kekacoan, nyolong lan liya-liyane, atur lan pikirake ... ana sing kudu diam.
          1. +3
            26 Mei 2018 14:46
            Ing-in, iki dudu alesan kanggo seneng-seneng cepet-cepet menyang Jerman karo Ursula. Akeh masalahe. recourse
            1. +4
              26 Mei 2018 15:45
              Lan mangkono. Kita duwe akeh tembung wicaksana, paribasan! - iku bab speck ing wong liya, kang ora Matter, kajaba mbok menawa metu saka karep! Lan babagan log ing kita, banjur lali lan disambi ora tilak!
              1. +2
                26 Mei 2018 15:47
                Nanging apa wae sing bisa dikandhakake, kabar yen mungsuh ora duwe kabeh "es" dadi panas jiwa ... aran
                1. +2
                  26 Mei 2018 17:50
                  Isih ana maneh, nanging wis ora kuwat maneh ... yen sampeyan nahan belang ing samodra!
                  1. +2
                    26 Mei 2018 19:42
                    Ya, kasur dhewe duwe masalah sing cukup, aku ora mangu-mangu. nglirik
          2. 0
            27 Mei 2018 04:57
            Ya, mandheg ngeluh "Lan karo kekacoan, nyolong lan liya-liyane, atur lan pikirake" - iku wis lara banget ... lan yen asile ... minangka ana lan bakal dhuwit utawa padha karo. Utawa - roket pitu-lima-pitu - sijine sampeyan ing aliran awis - sampeyan ora bakal nyolong sen?!?! Kabeh whining karo nyolong iku meri - wong nyolong, lan Mungkin karo shovel, nanging aku metu saka karya.
        2. +1
          26 Mei 2018 16:42
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Kutipan saka Muvka
          Kritikus saka galangan kapal domestik, ngendi sampeyan?

          Ing kene :))) Aku mung ora ngerti siji bab, amarga Jerman mbangun kapal perang, apa kita mbangun luwih apik? :) Utawa, miturut sampeyan, mungsuh utama kita ing segara yaiku Jerman? ora? Banjur kita ngomong apa?
          Kutipan saka Piramidon
          Sekte "Saksi kabeh musna" ngaku yen dheweke mung weruh ing Rusia. Wong Eropa bangsawan ora ngetutake.

          Ana sing bisa. Akèh-akèhé wong sing ngerti armada ora.

          Lan ing kene aku ngerti. Nalika Jerman utawa Prancis ngluncurake keajaiban liyane, wong-wong kaya sampeyan ngalembana gaweyan kapal kanthi puji-pujian, ujar manawa kabeh kedadeyan karo kita. Lan nalika infa katon yen frigates padha ora bisa nggunakake senjata nalika perlu, utawa ana gulung lara ing frigates Jerman, utawa minangka saiki, nalika iku dadi metu sing corvettes padha dipasrahaké tanpa gegaman, lan mulane tes. sampeyan ora njupuk maneh tembung, nanging miwiti cara paling bodho kanggo njaluk adoh.
          saka kasunyatan sing Jerman mbangun kapal perang, apa kita mbangun luwih apik
          1. +2
            26 Mei 2018 23:37
            Kutipan saka Muvka
            Lan ing kene aku ngerti. Nalika Jerman utawa Prancis ngluncurake keajaiban liyane, wong kaya sampeyan ngalem gaweyan kapal kanthi puji-pujian, ujar manawa kabeh kedadeyan karo kita.

            Mangga kutipan :)
            Kutipan saka Muvka
            Lan nalika infa katon yen frigates padha ora bisa nggunakake senjata nalika perlu, utawa ana gulung lara ing frigates Jerman, utawa minangka saiki, nalika iku dadi metu sing corvettes padha dipasrahaké tanpa gegaman, lan mulane tes. sampeyan ora njupuk maneh tembung, nanging miwiti cara paling bodho kanggo njaluk adoh.

            Apa aku ora njupuk. Sanalika sampeyan nemokake tembung-tembungku yen kabeh iku super ing Jerman utawa Prancis, nanging kabeh ala karo kita, aku bakal langsung njupuk tembung kasebut lan njupuk. wani! :))))
            Nanging aku mikir, sampeyan ora ngomong karo aku, nanging karo wong ing sirahmu
          2. +1
            27 Mei 2018 01:41
            Apa sampeyan wis maca artikel Andrey babagan bentuk "Kuzya" ing misi BATTLE menyang Suriah? Lan saiki ana tentrem ing Jerman, sampeyan bisa njupuk kapal, lan lengen mengko. Lan Yura Dolgoruky? Apa sampeyan entuk layanan karo Maces?
            PS: Sadurunge golek mote saka wong liya, pilih log ing omah (iki kiasan)
      3. +1
        26 Mei 2018 15:51
        Ya, aku kepengin krungu manawa kabeh wis ilang kanggo kita, amarga ing Kulon sing makmur kabeh "usus".
      4. 0
        27 Mei 2018 20:49
        Kutipan saka Muvka
        Inggih, ngendi "pie panas" cepet Jerman rivets corvettes? Kritikus saka galangan kapal domestik, ngendi sampeyan?

        Lan sampeyan mbandhingake anggaran militer Jerman lan Rusia.
  2. +2
    26 Mei 2018 12:46
    Apa tank konco dheweke nyata??? ??? belay
    1. +3
      26 Mei 2018 12:53
      Ginekolog lan roket minangka konsep sing eksklusif ...
      Quote: KUNO
      Apa tank konco dheweke nyata??? ??? belay
      1. +3
        26 Mei 2018 14:37
        Ya, ora preduli sapa sing dadi Menteri Pertahanan kanthi profesi, ing jaman tentrem, administrator sing apik lan wong sing sopan!
        Kita ora duwe kekacoan malah karo warriors kelangan?
        Dadi sho ing kasus dohtorshey incompetence lan akeh liyane ing minus!
        1. +2
          26 Mei 2018 19:00
          Pancen, ing antarane para prajurit, manajer pancen spesifik. Faktor kayata efektifitas biaya sing optimal, kabutuhan kanggo nyedhiyakake bawahan kanthi sarana kanggo ngrampungake tugas bisa uga ora bisa dirasakake.
          Nanging dokter mulang babagan iki ora luwih saka militer. Mulane ing Kulon, minangka aturan, ora ana dokter kepala, klinik-klinik dipimpin dening manajer (padha ora alergi marang tembung iki, ora kaya kita), lan ora gynecologists-proctologists lan terapi liyane.
          Iku bakal luwih apik yen padha ketemu spesialis ing perdagangan - banjur paling padha bisa ngedol kapal substandard kanggo wong.
          1. 0
            26 Mei 2018 21:27
            Ora ana spesialis kanggo kabeh lan babagan kabeh lan kanggo wektu sing suwe!
            Mung komisi sing kompeten bisa ngevaluasi perkara sing rumit!
            Kompetensi utama pimpinan peringkat dhuwur yaiku kemampuan kanggo milih wong lan nggawe komisi sing kompeten iki, umume, tim apa wae sing dibutuhake ing wektu iki lan kanggo kasus tartamtu iki!
            Sapa sing dadi pimpinan, nganti saiki, ora penting.
          2. +4
            26 Mei 2018 22:07
            Kutipan: UAZ 452
            Pancen, ing antarane para prajurit, manajer pancen spesifik. Faktor kayata efektifitas biaya sing optimal, kabutuhan kanggo nyedhiyakake bawahan kanthi sarana kanggo ngrampungake tugas bisa uga ora bisa dirasakake.
            Nanging dokter mulang babagan iki ora luwih saka militer. Mulane ing Kulon, minangka aturan, ora ana dokter kepala, klinik-klinik dipimpin dening manajer (padha ora alergi marang tembung iki, ora kaya kita), lan ora gynecologists-proctologists lan terapi liyane.
            Iku bakal luwih apik yen padha ketemu spesialis ing perdagangan - banjur paling padha bisa ngedol kapal substandard kanggo wong.

            "... kabutuhan kanggo nyedhiyakake bawahan kanthi sarana kanggo ngrampungake tugas bisa uga ora bisa dirasakake." Inggih, sampeyan mbengkongaken! ngguyu Wis wong sing, lan militèr ing iki kapekso kanggo mikir luwih saka wong.
            1. 0
              26 Mei 2018 22:33
              Apa sampeyan ngladeni? Luwih apik, yen ora mung urgent. Ing pungkasan jaman Soviet (aku ora nemokake sing sadurunge), yen ing jaman pasca-Soviet, gaya kepemimpinan biasane "dadi wingi", dene sapa wae sing nuduhake kabutuhan kanggo nyedhiyakake sing paling perlu dadi. mungsuhe rakyat.
              1. +4
                27 Mei 2018 17:08
                Kutipan: UAZ 452
                Apa sampeyan ngladeni? Luwih apik, yen ora mung urgent. Ing pungkasan jaman Soviet (aku ora nemokake sing sadurunge), yen ing jaman pasca-Soviet, gaya kepemimpinan biasane "dadi wingi", dene sapa wae sing nuduhake kabutuhan kanggo nyedhiyakake sing paling perlu dadi. mungsuhe rakyat.

                Ya, lan ora mung urgent ngguyu ombenan Aku wis ing atine panentu pasukan karo apa sing perlu kanggo urip lan kinerja misi pertempuran. Saben dina iku cilik - padha kelakon ing kabeh lingkungan urip, nanging ing tentara padha nyoba kanggo ngatasi. Lan supaya wingi - iki biasane kedadeyan karo perwira sing ora sukses, sing dadi kaya ngono amarga pikirane sempit lan biasane ora dadi komandan. Kanggo wong normal iku guyon, ora luwih. Nanging saben wong duwe pengalaman dhewe, mesthi.
        2. 0
          27 Mei 2018 05:16
          Roket macet ing "bordel"?!?! A pesimis saka kategori - "kaca setengah kosong", "dismoral biasa" utawa "mishandled Cossack"?!?!

          Neighing - "Ya, sapa wae sing dadi Menteri Pertahanan kanthi profesi, ing wektu tentrem, administrator sing apik lan wong sing sopan!" banjur "Kita ora duwe kekacoan sanajan karo prajurit sing keren?" - sing, gynecologist wadon - Menteri Pertahanan - tau jawata - lan administrator apik lan wong prayoga! - dadi ing tentara Jerman, nanging kene kita duwe !!!!! Prajurit sing keren lan profesional sing tangguh - ing ngendi dheweke peduli karo dokter ginekologi sing nganggo seragam, kita mung duwe kekacoan !!!!! - iku mung sawetara jenis liburan, klasifikasi ahli militèr))))))) We urgently kudu proctologists utawa sawetara jinis mammologists ana kanggo mentri pertahanan - bab utama iku decency lan wong apik !!!!!
          1. 0
            27 Mei 2018 08:58
            Gnaw straws utawa oats ... kanggo ngrampungake gambar, lan bakal katon - kang menehi kritik dening kuping, iki terwelu, lan kang menehi kritik dening Faberge, kang umur rong atus taun! -
  3. 0
    26 Mei 2018 12:51
    Lan chichaz defend geneocology. Kirim FSE menyang proctologist. Kita duwe definisi sing luwih tepat, nanging ora ditampa, Bundeswehr ora siap ndhukung NATO. FSE diduga rusak, dheweke ora pengin ndandani kanthi biaya dhewe. Mesthi padha ngapusi, nanging nyoba kanggo mbuktekaken ngelawan
  4. +2
    26 Mei 2018 12:52
    Heh ... Aneh malah Jerman, pedantic kanggo sumsum lan balung, nindakake omong kosong kuwi?
    1. +4
      26 Mei 2018 16:00
      Kaya sing dikandhakake, ana bolongan ing wanita tuwa.
      Igor, aja nganti gelo, nanging aku pengin mbenerake tembung sampeyan. Unen-unen iki kaya mangkene: nganti sumsum balung. Ana otak ing balung, balung sumsum - apa sampeyan krungu babagan iki? Nembus menyang sumsum balung tegese tembus banget, malah nganti telenging balung.. Pedantic menyang sumsum balung tegese pedantic kanggo rinci pungkasan. Apa sampeyan maksud iku?
      1. 0
        27 Mei 2018 19:27
        Inggih, inggih ... Iku bakal dadi soko gelo))
        Ya, ya, sampeyan ngerti kabeh kanthi bener)
        Aku nandhang stereotyping tipis babagan sawetara perkara lan wong)
  5. +3
    26 Mei 2018 12:56
    Dadi postscripts kanggo L / S isih ditindakake ing tentara Roma, Carthage lan Bizantium, ora ana sing langgeng ing sangisore rembulan !!
    1. +2
      26 Mei 2018 13:16
      Tentara kasebut ora dadi bagian saka NATO nalika iku, lan Trump ora dijanjekake bakal mbuwang 4 persen PDB kanggo pertahanan! !! wassat
  6. 0
    26 Mei 2018 12:59
    Ing NAT, dheweke wis suwe ngowahi Kementerian Pertahanan dadi tim lupanaries lan amatir .. ora usah kaget karo asil manajemen kasebut ..
  7. +8
    26 Mei 2018 13:00
    Cekakipun, Jerman boten badhe merjuangaken kepentinganipun Amer ing Eropa. Tank alon-alon pindhah menyang kategori "non-combat-ready", pesawat uga, kurang personel - tinimbang miturut dhaptar, lan liya-liyane. Jerman ora nyiapake kanggo nglawan Rusia. Inggris... ojo ngomong sandalku... Sapa sing bakal berjuang kanggo hegemon? Dheweke dhewe wis biasa teka menyang "sharing" nalika isih dibagi ...
    1. 0
      26 Mei 2018 13:07
      Jerman bisa uga ora ditakoni, Yankees bisa uga nyerang saka wilayah negara apa wae sing duwe pangkalan lan iku, negara iki kanthi otomatis ditarik menyang perang karo kita, lan diwenehi yen Yankees ing pangkalan udara ing Jerman duwe. bom nuklir lan akses kanggo wong-wong mau bisa menehi kanggo sekutu Eropah Wétan ing awal konflik, mateni cahya banjur
      1. 0
        26 Mei 2018 13:17
        Kutipan: Graz
        Yankees bisa uga nyerang saka tlatah negara apa wae sing duwe basis lan iku, negara iki kanthi otomatis ditarik menyang perang karo kita.

        Ya, kita uga ora ... padha njagong lan ngerti sapa sing ngirim jawaban.
        1. +4
          26 Mei 2018 13:35
          Kutipan saka Dart2027
          Ya, kita uga ora ... padha njagong lan ngerti sapa sing ngirim jawaban.

          hi
          ya wis. Lan saka prajurit NATO iki ora bisa turu.
          1. +4
            26 Mei 2018 14:42
            Lan mulane, kita nuduhake kompleks kasebut ing 9 Mei ing Parade ... Lan ora siji nglirik

            Eh, kita isih kudu mbuwang Koenig, penerbangan aran
            1. +2
              26 Mei 2018 14:45
              Kutipan saka LiSiCyn
              Eh, kita isih kudu mbuwang Koenig, penerbangan

              Yen ing Koenigsberg, Jerman lan NATO bakal nyeret sampeyan ing kana ...
              Lan yen Kaliningrad, banjur cukup.
              1. +3
                26 Mei 2018 16:53
                Kutipan saka: badens1111
                Yen ing koenigsberg

                Ejaan sing bener, Koenigsberg, kanthi huruf kapital nglirik
                Leningrad, uga umum disebut Peter ... Kaya Eburg lol
                Babagan Jerman lan NATO: Kita wis "diseret" menyang wates banget ... Apa, tembung sampeyan, sing dirasakake kanthi negatif negatif
                Kutipan saka: badens1111
                Apa yen Kaliningrad

                Lan ayo, tanpa "yen" ... ngguyu
                Kanggo sampeyan, Kabeh-Union Warden Comrade. Kalinin, cedhak banget??? opo
                Kutipan saka: badens1111
                , banjur cukup.

                Sampeyan mbokmenawa banget kompeten ing babagan basis lan nggunakake videoconferencing ing wilayah (wilayah)? nglirik
                1. 0
                  26 Mei 2018 17:05
                  Kutipan saka LiSiCyn
                  Ejaan sing bener, Koenigsberg, kanthi huruf kapital

                  Aku ora ngerti kutha kaya ngono ing tlatah Rusia, aku ngerti Kaliningrad, Tochka, lan sapa sing pengin nulis saka Koenigsberg, luwih becik ing wilayah Jerman.
                  Kutipan saka LiSiCyn
                  Sampeyan mbokmenawa banget kompeten ing babagan basis lan nggunakake videoconferencing ing wilayah (wilayah)?

                  Apa sampeyan bisa nyebat kutha kasebut kanthi jeneng liya?
                  Utawa kowe Komandan Angkatan Udara, S. Surovikin, aku wis kenal karo dheweke, dene kowe, aku ragu.
                  1. +3
                    26 Mei 2018 17:25
                    Kutipan saka: badens1111
                    Utawa kowe Komandan Angkatan Udara, S. Surovikin, aku wis kenal karo dheweke, dene kowe, aku ragu.

                    Ora, yen sampeyan, Surovikin dhewe ngandika belay
                    Apike, Leningrad ora mungkin, uga Sverdlovsk, Stalingrad, Kuibyshev, lan liya-liyane. Lan Comrade Kalinina, apa aku kudu terus-terusan ??
                    Miturut cara, medali "Kanggo Jupuk Koenigsberg" ...
                    Ora Kaliningrad basa
                    1. +2
                      26 Mei 2018 17:53
                      Kutipan saka LiSiCyn
                      Miturut cara, medali "Kanggo Jupuk Koenigsberg" ...
                      Ora Kaliningrad

                      Rusak literasi Rusia tanpa budaya, ngombe tanpa cemilan lan kekuwatan tanpa kalbu.
                    2. +5
                      26 Mei 2018 22:19
                      Kutipan saka LiSiCyn
                      Kutipan saka: badens1111
                      Utawa kowe Komandan Angkatan Udara, S. Surovikin, aku wis kenal karo dheweke, dene kowe, aku ragu.

                      Ora, yen sampeyan, Surovikin dhewe ngandika belay
                      Apike, Leningrad ora mungkin, uga Sverdlovsk, Stalingrad, Kuibyshev, lan liya-liyane. Lan Comrade Kalinina, apa aku kudu terus-terusan ??
                      Miturut cara, medali "Kanggo Jupuk Koenigsberg" ...
                      Ora Kaliningrad basa

                      Apik tenan! nglirik ngguyu ngguyu ngguyu Yagene kutha kita dhewe bakal njupuk soko? Liyane iku Prusia Koenigsberg. Inggih, seneng-seneng! ngguyu
                      1. +3
                        27 Mei 2018 00:17
                        Kutipan saka Doliva63
                        Inggih, seneng-seneng!

                        Seneng nyoba!!! prajurit
                        Kutipan saka LiSiCyn
                        Leningrad, uga umum disebut Peter ... Kaya Eburg

                        Aku, wiwit awal, jelas yen jeneng iki digunakake, ing antarane warga ... Akhir-akhir iki, malah Ken, karo yo. ngguyu
                        Nanging wong, aku wis cemilan ... Aku mung nyoba kanggo tindakake ejaan nglirik
                        Kutipan saka: badens1111
                        Aku ngerti Kaliningrad. Point.

                        Ing kene, para patriot kuwi nyebul Royal Castle, lan ngrusak setengah kutha ... Kabeh Lithuania dibangun saka bata kita. Lan kutha, 763 taun sad
                        Jujur, aku ora ngerti carane wong bakal nanggepi ide kanggo ngasilake jeneng asli ?? Nom-noman, aku mikir kanthi tenang. Ora ana sing mbantah kepemilikan kutha ??
                        Ya, kita duwe 70% souvenir saka Koenigsberg, lan ing basa Jerman lol
                        opo Mbuh, 80%!!! ngguyu
                        Ora ana sentimen Eropa ing wilayah kasebut .. Kaya wong liya, ana sawetara "liberal", 200 metu kanggo wong akeh. Natsiks, padha squeezed ... Nanging ana akeh buruh tamu, iku wektu kanggo ngresiki, yen kita siap kanggo perang ...
                        Salam hi
            2. +2
              27 Mei 2018 02:50
              Kutipan saka LiSiCyn
              Wingi, 14:42
              Lan mulane, kita nuduhake kompleks kasebut ing 9 Mei ing Parade ... Lan ora siji

              Para admin ingkang kinurmatan hi
              Apa foto mendhung latihan Parade, sawise ditampilake ing Rusia 24, iku informasi paling rahasia ??!!!
              Kabeh komentar ora ana gunane Nyuwun
          2. 0
            27 Mei 2018 01:48
            ya wis. Lan saka prajurit NATO iki ora bisa turu

            Aja pracaya kabeh padha nulis .. Kaliningrad cilik .. 2-3 serangan sregep operasional-taktis cukup.
  8. +1
    26 Mei 2018 13:02
    Media Jerman uga ngelingi penampilan ing jajaran angkatan bersenjata radikal sayap kanan Jerman, uga wakil saka kelompok Islam. Mangkono, wiwit 2011, 113 kasus wis diwiwiti marang dheweke. Lan jumlah radikal sayap tengen sing diidentifikasi resmi lan ekstremis Islam ing tentara Jerman nganti atusan.
    Kabeh ing kabeh, hit angel ing lik mentri, lan katon kaya partai saingan pengin njaluk tangan ing portofolio marem ing cahya saka nyogok saka mbuwang pertahanan.
    Aku uga kaya kanggo narik kawigaten manungsa waé kanggo 113 mung resmi miwiti kasus marang Nazi lan Islamists. Jerman ora dadi biru lan pacifist, kang tegese ana organisasi ing ngendi wong-wong saka jinis temen beda saiki. saka struktur kuwi, mesthi. Iku mung tega sing statistik iki ora dibagi --- carane akeh Natsiks, lan carane akeh wong jenggot. Aku kudu mikir dhewe lan aku mikir sing ana luwih skinheads saka pasuryan-beards.
    1. +6
      26 Mei 2018 13:17
      Kutipan: Thunderbolt
      Aku uga kaya kanggo tarik manungsa waé kanggo 113 mung resmi miwiti kasus marang Nazi lan Islamists.Jerman ora dadi biru lan pacifist, kang tegese ana organisasi ing ngendi wong saka jenis temen beda saiki.

      Tentara wis mesthi lan bakal dadi organisasi sing tradhisi penting banget. Ing Bundeswehr, kabeh tradhisi kepungkur, malah sing ora ana hubungane karo Reich Katelu, padha dibusak lan padha nyoba kanggo instill uncomprehensibly soko sing nentang loro prajurit biasa lan perwira.
      Akeh kasus sing adhedhasar Nazisme disedot saka hawa tipis kanggo nuduhake yen Bundeswehr nglawan piala iki. Ing kasunyatane, para prajurit mung ngurmati tradhisi Wehrmacht, sing ora ana hubungane karo Nazisme.
      1. +1
        26 Mei 2018 13:38
        Matur nuwun kanggo panjelasan sing bisa dingerteni ...
        Kesaksian sing urip saka acara kasebut ing kabeh cara luwih apik tinimbang artikel garing Aku pindhah menyang "VO".
        1. +4
          26 Mei 2018 13:55
          hi Bitte schön, i.e. mangga! Mung wae sing misuwur "langkah Prusia" dilarang. Tentara Rusia isih mlaku kaya iki, lan ora ana apa-apa, amarga ora ana hubungane karo Nazisme.
          1. +2
            26 Mei 2018 14:00
            Kutipan saka Kurare
            Mung wae sing misuwur "langkah Prusia" dilarang. Tentara Rusia isih mlaku kaya iki, lan ora ana apa-apa, amarga ora ana hubungane karo Nazisme.

            Ora ngerti sethithik. Ing Rusia, langkah Prusia?
            1. +4
              26 Mei 2018 14:08
              Ing sawijining wektu, langkah Prusia dijupuk minangka basis kanggo pawai prajurit: jempol elongated, sikil ing 45 °. Padha mlaku kaya iki ing parade. Isih ana Lawakan bab iki ing Britain, ndeleng Monty Python ngguyu
              1. +3
                26 Mei 2018 14:14
                Kutipan saka Kurare
                Isih ana Lawakan bab iki ing Britain, ndeleng Monty Python

                Dadi sawise kabeh ... Aku mlaku-mlaku ing Prusia, banjur?
                1. +6
                  26 Mei 2018 14:26
                  Frederick II (Frederick Agung utawa Old Fritz), Raja Prusia minangka pangadeg akeh tradhisi ing tentara, kalebu disiplin lan pengeboran sing ketat. Pengagum gedhe Frederick yaiku Tsar Peter III Rusia, sing ngenalake Tentara Rusia sing diarani. "Langkah pengeboran Prusia" (preußischer Stechschritt).
                  "Langkah tempur Prusia" asli isih digunakake ing Tentara Rusia nalika ngganti penjaga kehormatan Api Abadi ing Tembok Kremlin.
                  Ternyata sampeyan mlaku "ing Prusia"! hi
                2. +3
                  26 Mei 2018 15:04
                  Kutipan: Mordvin 3
                  Dadi sawise kabeh ... Aku mlaku-mlaku ing Prusia, banjur?

                  Sampeyan, mlaku-mlaku nganggo basa Rusia ...
                  Koenig (Kaliningrad), mantan V. Prusia ... Ing wayahe, Rusia, nderek saka iki ... nglirik
                  1. +3
                    26 Mei 2018 20:29
                    Kutipan saka LiSiCyn
                    Sampeyan, mlaku-mlaku nganggo basa Rusia ...

                    ngguyu apik Iki - mesthi, aku mlaku ing basa Rusia!
                    Nanging Frederick II dadi raja ora mung Prusia Wétan ...
              2. +2
                26 Mei 2018 15:25
                Sugeng siang!!!!! sapa sing ngguyu kaya ngono nanging dudu wong sing ora sopan ... sapa sing bakal ngguyu ??? siswa...
                1. +4
                  26 Mei 2018 22:25
                  Kutipan: d ^ Amir
                  Sugeng siang!!!!! sapa sing ngguyu kaya ngono nanging dudu wong sing ora sopan ... sapa sing bakal ngguyu ??? siswa...

                  Pengeboran sing lemah, nanging. Kita mesthi wis disapih saka slouching sawise pawulangan pisanan ngguyu Sampeyan katon, lan langkah manungsa bakal dipotong ngguyu
      2. Alf
        +1
        26 Mei 2018 15:25
        Kutipan saka Kurare
        Wehrmacht, sing ora ana hubungane karo Nazisme.

        Banjur sing perang karo Tentara Abang? mung SS?
        1. +4
          26 Mei 2018 20:33
          Kutipan: Alf
          Banjur sing perang karo Tentara Abang? mung SS?

          "Wehrmacht" (Wehrmacht), terjemahan harfiah - pasukan nglindhungi, muncul sadurungé Nazi Jerman lan tradhisi lan charter teka sabenere saka wektu Frederick II.
          1. +4
            26 Mei 2018 22:32
            Wehrmacht, sing kita kenal minangka institusi negara, digawe persis ing Jerman Nazi, yen sclerosis ora ngapusi.
          2. Alf
            0
            27 Mei 2018 19:58
            Kutipan saka Kurare
            Kutipan: Alf
            Banjur sing perang karo Tentara Abang? mung SS?

            "Wehrmacht" (Wehrmacht), terjemahan harfiah - pasukan nglindhungi, muncul sadurungé Nazi Jerman lan tradhisi lan charter teka sabenere saka wektu Frederick II.

            Nganti 16 Maret 1935, ana Reichswehr ing Jerman.
            1. +2
              28 Mei 2018 20:35
              Kutipan: Alf
              Nganti 16 Maret 1935, ana Reichswehr ing Jerman.

              Ya, sampeyan pancen bener! Aku salah, tinimbang Wehrmacht perlu kanggo nulis Reichswehr.
    2. 0
      26 Mei 2018 21:21
      Ing Eropah modern, malah akeh wong tengen lan malah Nazi bisa dadi gay ing wektu sing padha.)
  9. +1
    26 Mei 2018 13:10
    Apa sing nggumunake? Dheweke nggunakake pengalaman kuning-ireng sing paling sugih saka "tentara paling kuat ing Eropa."
    Kaya sing dikandhakake, karo sapa sing tumindak, sampeyan bakal ngetik.
  10. 0
    26 Mei 2018 13:18
    Ursula, aja nggatekake kabeh. Vaughn, Vasilyeva blanja kanggo merek paling apik ing akhir minggu, sanajan dheweke lungguh kaya ngono. Sing penting bojone jernih...
  11. 0
    26 Mei 2018 13:22
    Mangkono, wiwit 2011, 113 kasus wis diwiwiti marang dheweke.

    Menteri Pertahanan (wiwit 2013).

    Sinau carane ngrusak samubarang. Lan gangguan lan rating banjur munggah gunung - ill-wishers!
    nyalahake Ursula von der Leyen yen kasunyatane pelanggaran ing departemen militèr ora digatekake utawa ditutup.

    Klasik. Salah siji DUMKOMPF utawa accomplice ... Apa dheweke bakal milih?
  12. 0
    26 Mei 2018 13:50
    Ibu Korupsi! Kabeh wong kepengin mangan, malah wong Jerman, malah wong Papua. apik
  13. +3
    26 Mei 2018 13:53
    Where Frau iki saka bolongan Serdyukovskaya kita (Mrs. Vasilyeva) ??!!
    Ursula, teka ing seminar dheweke "Carane ngrampok ARMY. Lan sampeyan ora bakal entuk apa-apa!"
    Sinau murid... ngguyu ngguyu
  14. +2
    26 Mei 2018 14:05
    Quote: penembak gunung
    Jerman ora nyiapake kanggo nglawan Rusia. Inggris... ojo ngomong sandalku... Sapa sing bakal berjuang kanggo hegemon? Dheweke dhewe wis biasa teka menyang "sharing" nalika isih dibagi ...
    Lha kok saben awan bengi nyiapake, nembak, njeblug, aja nganti turu, kadang nganti 24 jam. Ing wiwitan, dheweke mung dilatih ing papan latihan, nanging saiki uga dilatih ing unit, bledosan, shooting.
    Lan sadurungé, nganti 14 taun, sepisan seminggu, lan banjur ora tansah lan strictly ing papan latihan. Wiwitane aku wedi, mikir yen teroris nyerang unit kasebut, saiki aku wis biasa, nanging ora kepenak banget.
    Lan wong-wong sing manggon ing sacedhake unit militèr kabeh meneng, sanajan dheweke nglanggar undang-undang babagan nggawe bisu sawise jam 22:XNUMX.
    1. 0
      26 Mei 2018 16:03
      Lan sampeyan nuntut wong-wong mau. Lan kita ora bakal mikir. eseman
  15. +1
    26 Mei 2018 14:32
    endi maneh? wassat
  16. 0
    26 Mei 2018 15:19
    padha ngatur barang ... ala .... lagi nyiapake Eropah ing sly ....
  17. 0
    26 Mei 2018 15:25
    "Awan mlaku ing Ursula: roket palsu lan prajurit palsu wis diidentifikasi ing Jerman"
    - Dheweke bakal bali menyang organ internal, ing pangertèn - dudu Kamentrian Dalam Negeri, nanging ginekologi ...
  18. 0
    26 Mei 2018 15:34
    Saw Shura sing iku emas! skema potongan anggaran klasik!
  19. +1
    26 Mei 2018 16:10
    Durung dingerteni sapa pagelarane Ursula sing luwih nguntungake. Apa dheweke bakal mulihake tatanan Jerman ing Bundeswehr, nanging apa kita butuh?
  20. 0
    26 Mei 2018 16:39
    Sindrom meteng palsu dicethakaké ing Kementerian Pertahanan Jerman? Dadi Ursula minangka spesialis ing kasus kasebut. ngguyu
  21. 0
    26 Mei 2018 16:52
    Ngeri!!!! Bakteri Ukrainia wis bocor menyang Jerman, mbokmenawa nggawa Bandera karo dheweke !!!
  22. +5
    26 Mei 2018 18:16
    Iki minangka menteri pertahanan Norwegia, Swedia, Walanda lan Jerman.

    Lan iki wong lanang kita.
  23. 0
    26 Mei 2018 19:23
    Aku weruh Jerman uga sinau carane mbangun tentara palsu lan master budget!
    Saka sapa kowe sinau.....?
    1. Alf
      +2
      26 Mei 2018 20:04
      Kutipan saka APAS
      Sing wis sinau

      Lan padha ora sinau.
      Conto saka WW2. Sawise sijine pesawat saka ski lan peluncur roket ing Yu-88, perusahaan Junkers nampa modifikasi anyar saka 88-lor. Alterations, kanggo pfennig, lan pelayanan iki diajukake minangka modifikasi anyar, nanging wis luwih larang.
      1. +4
        26 Mei 2018 20:41
        Kutipan: Alf
        Alterations, kanggo pfennig, lan pelayanan iki diajukake minangka modifikasi anyar, nanging wis luwih larang.

        Iki jenenge "kapitalisme" ngguyu Nalika Guderian nuntut supaya produksi T-4 ora dikurangi kanthi biaya T-5 Panthers lan T-6 Tigers, dheweke diterangake kanthi populer yen T-5/6s nggawa luwih akeh keuntungan kanggo manufaktur, lan T-4 sing luwih prasaja lan murah yaiku. ala kanggo bisnis.
        1. Alf
          0
          27 Mei 2018 19:55
          Kutipan saka Kurare
          Iki jenenge "kapitalisme"

          Dadi sapa sing mbantah?
  24. +1
    26 Mei 2018 19:58
    Dadi gynecologist. Dheweke ngerti apa sing ditindakake lan nindakake kabeh.
  25. +1
    26 Mei 2018 20:21
    Aku mung arep ngomong marang dhokter Ursula iki:
    - Kanggo ngatur tentara, iku ora kanggo sampeyan poke watara ing lintang.
    Ing kene kudu paling ora duwe pangerten babagan proses ing subyek manajemen.
    Apik nek gudang ora kobong kaya edan....
  26. 0
    26 Mei 2018 20:51
    Apa sing dikarepake saka gynecologist?
    Ora komentar...
  27. +4
    26 Mei 2018 22:37
    Apa padha ora mikir yen Yankees provoke perang, padha kudu perang ing tank karet? ngguyu
  28. 0
    27 Mei 2018 02:04
    Ayo! Padha mlayu menyang bulikku. Dheweke bakal ngerti. Ora bakal ana perang ing Eropah, amarga ora ana gunane. Wong Eropa minangka bangsa sing tuwa, diencerake karo wong lanang swarthy - migran. Ayo dipikirake apa sing bakal ditindakake wong-wong iki yen ana konflik? Mbela tanah air? Ya .. Lan Jerman padha uga weruh sing padha sheltered tentara potensial marauders.
  29. 0
    27 Mei 2018 04:29
    Padha nyolong, frau, padha nyolong!!!
  30. 0
    27 Mei 2018 20:50
    Menteri Genekologi Pertahanan kabeh dhuwit menyang tampon lan popok,
  31. 0
    28 Mei 2018 00:05
    Nanging muspra kita kene nggawe guyonan saka Jerman karo Frau mentri militèr-ginekologi. Nyatane, iki minangka pendekatan sing wicaksana. Kene padha wiwiti ngumpulake allies kanggo perang donya katelu, lan Jerman kanggo wong-wong mau: karo bungah, nanging ora saiki - Menteri Frau sibuk, dheweke nampa patients.
  32. -1
    28 Mei 2018 03:02
    Jerman, supaya bisa dadi negara adidaya maneh (kaya ing wiwitan abad kaping 20), kudu nggawe senjata nuklir dhewe (yen dheweke sinau carane nggawe bahan bakar nuklir dhewe kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir, mula bisa ditindakake yen pengin)
  33. 0
    28 Mei 2018 08:07
    Wong Tionghoa duwe ekspresi sing tepat - macan kertas.
  34. 0
    5 Juli 2018 20:57
    Akeh kekurangan ing Bundeswehr diidentifikasi 3-4 taun kepungkur lan kayane ora ana owah-owahan wiwit iku.
    1. 0
      5 Juli 2018 21:02
      Kutipan: NF68
      Akeh kekurangan ing Bundeswehr diidentifikasi 3-4 taun kepungkur lan kayane ora ana owah-owahan wiwit iku.

      Lan kenapa dheweke duwe tentara dhewe? Dheweke ora bakal perang karo Rusia maneh ...
      1. 0
        5 Juli 2018 21:17
        Kutipan saka Karenius
        Kutipan: NF68
        Akeh kekurangan ing Bundeswehr diidentifikasi 3-4 taun kepungkur lan kayane ora ana owah-owahan wiwit iku.

        Lan kenapa dheweke duwe tentara dhewe? Dheweke ora bakal perang karo Rusia maneh ...


        Dadi wong Jerman wis nyuda tentarane maneh.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"