Review militèr

Su-57 tinimbang F-35? Ankara ora nolak pilihan kasebut.

200
Yen Amerika Serikat ngetrapake embargo kanggo pasokan jet tempur F-35 menyang Turki, mula Ankara bakal tuku Su-57 buatan Rusia, tulis koran kasebut. Yeni Safak karo referensi kanggo sumber militèr.




Sandhungan ing hubungan antarane Amerika Serikat lan Turki, kaya sing sampeyan ngerti, yaiku kesimpulan saka pamrentah Turki saka persetujuan babagan akuisisi sistem anti-pesawat S-400 ing Federasi Rusia.

Miturut koran kasebut, Pentagon wis nggawe tagihan kanggo ngalangi pasokan F-35 menyang Ankara. Lan pimpinan departemen militèr milih kanggo iku unanimously, senadyan kasunyatan sing Turki minangka partner manufaktur saka Amerika Serikat ing program fighter generasi 5.

Pangiriman pesawat pesawat pisanan sing diprodhuksi dening Lockheed Martin dijadwalake ing wulan Juni 2018.

"Ankara ora arep nyerahake hak pesawat kasebut, sing kudu ditampa ing wulan Juni," ujare sumber kasebut. Nanging, miturut dheweke, yen embargo dileksanakake ing pasokan, dheweke bakal pindhah menyang Rusia.

Mungkin bocor iki sengaja digawe, lan ditujukan kanggo mitra Amerika. Saiki malah angel ngomong kapan Su-57 bisa dikirim menyang Turki - pesawat kasebut isih diuji lan durung diadopsi dening Angkatan Udara Rusia.

Saliyane AS lan Turki, dhaptar mitra manufaktur kalebu Kanada, Australia, Inggris, Walanda, Italia, Norwegia lan Denmark. Pamrentah Israel nduweni akses lengkap marang informasi sing dikumpulake sajrone pangembangan pesawat kasebut sawise mbayar biaya $2003 yuta ing taun 20.

Saiki, IDF minangka siji-sijine angkatan bersenjata ing Timur Tengah sing bersenjata F-35. Kajaba iku, tentara Israel sing pisanan nggunakake pejuang iki ing pertempuran.

Elinga yen ing Desember taun kepungkur, dikenal manawa Rusia lan Turki wis mlebu perjanjian utangan kanggo nyedhiyakake sistem pertahanan udara S-400. Miturut pratelan pejabat Rusia, pangiriman pertama komplek kasebut samesthine ing Juli 2019.
Foto sing digunakake:
http://www.globallookpress.com
200 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. YaIK 105
    YaIK 105 27 Mei 2018 19:05
    + 14
    Ya, dheweke ora bakal tuku apa-apa saka kita, dheweke mung medeni Amerika Serikat, ujare, kita bakal njupuk saka Rusia, dudu saka sampeyan ... Bisnis ... Apa sampeyan tuku S-400?
    1. Safevi
      Safevi 27 Mei 2018 19:07
      +9
      Kepiye carane Turki bisa tuku pesawat sing durung siap? Paling kamungkinan, unsur tekanan. Aku padha bakal teka menyang denominator umum karo Amerika cepet utawa mengko.
      1. Aristarkh Ludwigovich
        Aristarkh Ludwigovich 27 Mei 2018 19:09
        + 24
        Kutipan saka Sefevi
        Aku padha bakal teka menyang denominator umum karo Amerika cepet utawa mengko

        Sawise Amerika nyoba ngalahake Sultan Turki, iki bakal dadi masalah banget. Erdogan ngerti sapa sing nindakake kudeta marang dheweke. Mulane dheweke butuh, pisanan, pertahanan udara, sing "mitra NATO" ora bakal bisa dipateni ing "wayahe sing tepat".
        1. Syurik70
          Syurik70 27 Mei 2018 19:12
          +7
          Kutipan saka Sefevi
          Kepiye carane Turki bisa tuku pesawat sing durung siap?

          Pancen bener. Aplikasi khusus kanggo Amerika. Turks wiwit nindakake apa padha tresna - kanggo nyang-nyangan
          1. Dokterku
            Dokterku 27 Mei 2018 21:48
            +1
            Quote: Shurik70
            Kepiye carane Turki bisa tuku pesawat sing durung siap?

            nyatane, su-57 iku analog saka F-22, lan mung ing layanan karo Amerika Serikat.
            Lan Rusia uga nandur modal dhuwit ing Turki. Iki South Stream, iki Akkuyu NPP, rampung ing beyo saka Rusia, lan liyane, padha mbukak silihan kanggo sumber S-400. Mung telung proyek sing kadhaptar iki sing regane $ 30 milyar.
            Apa sing ngelingake sampeyan?
            1. buntelan
              buntelan 27 Mei 2018 21:53
              +1
              Kutipan saka Sefevi
              Paling kamungkinan, unsur tekanan.


              Saben uwong nyoba menehi tekanan marang Amerika Serikat kanthi bantuan Rusia

              Bulgaria njaluk aliran - manawa wong Eropa ngirim pitunjuk menyang AS

              Merkel, Macron ngunjungi GDP - luwih akeh petunjuk
              Dadi Turki mutusake kanggo nyoba
              1. krops777
                krops777 28 Mei 2018 04:20
                0
                Bulgaria njaluk aliran - manawa wong Eropa ngirim pitunjuk menyang AS
                Merkel, Macron ngunjungi GDP - luwih akeh petunjuk
                Dadi Turki mutusake kanggo nyoba


                Ya, apa jenis pitunjuk, bisnis lan ora ana sing pribadi, wong Eropa lan Turki rumangsa apik yen iki ora bisa dicopot saka dheweke. Donya wis ganti, AS ora dadi hegemon maneh.
            2. konservatif
              konservatif 27 Mei 2018 22:16
              + 16
              Apa sing ngelingake sampeyan?


              kerja pemerintah sing apik? sarujuk

              PS Aku weruh sampeyan ngerti. Menehi kula paling 3 minuses supaya offhand - kasunyatan sing kita mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir ing Turki? lan aku menehi telung plus nanggepi. Apa sampeyan ngerti manawa kabeh biaya yaiku produk industri saka Rusia? Saka Turki mbokmenawa bakal ana beton. Aku ora bakal kaget yen fitting uga kita. Keuntungan sing jelas luwih gedhe tinimbang. Lan kita ora mung ana ing kana - ana pesaing sing ana ing kahanan sing padha

              Sanajan babagan penjualan produk kita menyang anggota NATO saka kompleks industri militer minangka ijol-ijolan kanggo Amerika Serikat, aku uga ora weruh kekurangan. Nanging diskusi bisa diencerke ya. Lan saingan - sing pengin adol senjata - uga ngadeg ing baris
              1. konservatif
                konservatif 27 Mei 2018 22:29
                +5
                lan ora suwe China bakal nampilake peralatan lan produk sing padha - lan menehi kahanan sing luwih anget tinimbang kita.

                Nalika iku masalah diwiwiti.

                PS Pracayaa, ing X-hour Rusia bakal duwe alat kanggo mateni S-400. Fisik utawa piranti lunak - iki sing kudu dibahas
                1. Syurik70
                  Syurik70 27 Mei 2018 23:30
                  +2
                  Quote: konservatif

                  pracaya kula, ing X-jam Rusia bakal duwe alat kanggo mateni S-400. fisik utawa piranti lunak

                  Piranti lunak meh ora. Kabeh sing tiba ing tangan Turki bakal ditliti kanthi teliti dening wong Turki lan Amerika. Ora ketompo carane ndhelikake piranti lunak, dheweke bakal nemokake.
                  Dadi paling kamungkinan padha tindak cara sing padha Amerika nambah kanggo prosesor komputer diekspor (sajrone perang ing Irak, kabeh komputer karo prosesor Amérika dipateni). Tambahan cilik ing chip sing ngawasi sinyal (sinyal radio utawa sinyal jaringan), ngobong pasangan jumper ing sinyal.
            3. wuh wuh
              wuh wuh 27 Mei 2018 23:45
              0
              Senadyan kasunyatan sing lira Turki nyilem mudhun. Ekonomi Turki ana ing krisis.
              Lan aliran gas bakal enggal pindhah saka Azerbaijan menyang Turki, nggawe South Stream minangka perusahaan ekonomi sing ragu-ragu ing umum.
              1. poquello
                poquello 28 Mei 2018 02:01
                +5
                Kutipan saka: voyaka uh
                enggal aliran gas bakal lunga

                )))))) malah sampeyan andhap asor - stream, cleaner, sweater, sweater
                )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                1. wuh wuh
                  wuh wuh 28 Mei 2018 09:58
                  +1
                  Sampeyan, aku weruh, ora ngerti babar pisan?
                  Utas abang: Jalur Pipa Trans-Anatolian.
                  Biru - Aliran Kidul, Biru - Pipa gas Azerbaijan-Turki.
                  Lan biru lan biru gabung dadi abang yen sampeyan ndeleng kanthi teliti.
                  Turkey minangka hub utama, lan bakal ndhikte rega.
                  1. lan j61
                    lan j61 28 Mei 2018 10:14
                    +3
                    Kutipan saka: voyaka uh
                    Sampeyan, aku weruh, ora ngerti babar pisan?
                    Utas abang: Jalur Pipa Trans-Anatolian.
                    Biru - Aliran Kidul, Biru - Pipa gas Azerbaijan-Turki.
                    Lan biru lan biru gabung dadi abang yen sampeyan ndeleng kanthi teliti.
                    Turkey minangka hub utama, lan bakal ndhikte rega.

                    Nyatane, biru dudu Kidul, nanging Blue Stream, lan khusus kanggo Turki. Saiki kita negosiasi baris kapindho. South Stream ditandhani ijo ing kene, lan ngliwati Bulgaria. Iki minangka versi lawas, sanajan sadurunge Bulgaria nolak pipa gas lan ngganti South Stream karo Turki. Saiki kudu pindhah menyang bagean Eropah ing Turki lan carane dadi luwih - kene opsi bisa. hi
                  2. ButchCassidy
                    ButchCassidy 28 Mei 2018 10:53
                    +3
                    Ana luwih akeh politik ing proyek iki tinimbang ekonomi. Lan efektifitas pipa iki minangka pitakonan gedhe, lan alasane ora umum - ora ana sing kudu diisi: Shah Deniz, Azeri-Chirag-Guneshli, Karabakh, utawa lapangan liyane ora bakal ngrampungake masalah ngisi. pipa.
                    Baku bisa ngisi pipa yen setuju karo Ashgabat, nanging tingkat hubungan ing kono ora padha.

                    Nalika kemampuan Rusia kanggo ngisi pipa kasebut ora diragukan, Rusia duwe cadangan sing cukup bukti.
                    1. Yeraz
                      Yeraz 28 Mei 2018 12:23
                      0
                      Kutipan saka ButchCassidy
                      lan alasane banal - ora ana sing kudu diisi: Shah Deniz, Azeri-Chirag-Guneshli, Karabakh, utawa lapangan liyane ora bakal ngrampungake masalah ngisi pipa.

                      Kapasitas pipa sing direncanakake yaiku 16 milyar. Azerbaijan nduweni volume iki.
                      Nanging bisa kanggo nambah pisanan kanggo 23 (kang Azerbaijan uga bisa nyedhiyani) lan banjur 31 lan 60 yen Turkmenistan nyambung.
                      Mulane, aja kleru lan babagan BTC, dheweke ujar manawa ora duwe bathi, politik, lsp.
                      Mesthi, sampeyan tenggelam kanggo wong Armenia, nanging Azerbaijan duwe cadangan gas lan minyak sing cukup lan kabeh proyek bakal ngliwati Armenia. .
                      1. ButchCassidy
                        ButchCassidy 28 Mei 2018 13:41
                        +2
                        Ana prakiraan pakar, contone, Mikhail Krutikhin saka RusEnergy, dheweke ngira maksimal sing bisa nyedhiyakake Baku kanthi mandiri ing 10 milyar meter kubik. m. Yen Iran, Turkmenistan, Irak gabung, banjur ora luwih saka 30 milyar.

                        Pangopènan pipa gas uga larang banget, lan ana untung minimal, i.e. jumlah gas sing kudu mimpin supaya bisa ora ing minus. Saiki konstruksine ora nguntungake, nanging ing mangsa ngarep bisa uga yen pemasok liyane melu. Nanging bisa uga ora gabung.

                        Ing kasus apa wae, ora ana siji ing Gazprom sing nganggep Koridor Gas Kidul minangka pesaing serius, volume ora padha. Gazprom ing 2017 dikirim menyang Eropah liwat kabeh struktur luwih saka 194 milyar meter kubik. m. Angka-angka kasebut dhewe.
                  3. poquello
                    poquello 28 Mei 2018 21:51
                    0
                    Kutipan saka: voyaka uh
                    Sampeyan, aku weruh, ora ngerti babar pisan?
                    Utas abang: Jalur Pipa Trans-Anatolian.
                    Biru - Aliran Kidul, Biru - Pipa gas Azerbaijan-Turki.
                    Lan biru lan biru gabung dadi abang yen sampeyan ndeleng kanthi teliti.

                    ))))
                    "Aku seneng Bentley amarga iku perak"
                    konsesi bakal kentut menyang stream iki, nanging ora bakal bantuan kanggo saingan karo Gazprom
              2. lan j61
                lan j61 28 Mei 2018 10:25
                +2
                Kutipan saka: voyaka uh
                Senadyan kasunyatan sing lira Turki nyilem mudhun. Ekonomi Turki ana ing krisis.
                Lan aliran gas bakal enggal pindhah saka Azerbaijan menyang Turki, nggawe South Stream minangka perusahaan ekonomi sing ragu-ragu ing umum.

                Iki mung yen Turkmenistan lan Iran gabung karo Azerbaijan. Nanging Turkmenistan ora duwe keluwihan gas - kanggo dekade sabanjure dikontrak dening China lan Gazprom. Azerbaijan ora bakal bisa menehi 32 yuta meter kubik ing kasus apa wae. Dheweke bakal menehi 10 yuta saben taun kanthi ketegangan. Volume iki bisa menehi Iran. Nanging Iran ora mungkin diwenehi lampu ijo kanggo pasokan kasebut. Lan lapangan gas utama dumunung ing sisih kidul. Saka ing kono, luwih nguntungake kanggo ngirim liwat pipa gas sing bisa liwat wilayah Irak-Turki utawa malah Iran-Turki - ora ana gunane nyeret pipa gas menyang Azerbaijan. Pay manungsa waé - kapasitas maksimum project Nabucco, ditutup ing 2013, mung 32 yuta meter kubik, lan South - Turkish Stream - kaping pindho. Lan, ora kaya Nabucco sing ditutup, South Stream (ing versi Turki) sukses ditindakake. hi
                1. Yeraz
                  Yeraz 28 Mei 2018 12:28
                  0
                  Kutipan saka andj61
                  Iki mung yen Turkmenistan lan Iran gabung karo Azerbaijan

                  Turkmenistan dibutuhake kanthi kapasitas pipa 3 lan 4 tahapan pipa, ing ngendi kapasitas 32 lan 60 milyar meter kubik samesthine.
                  Azerbaijan bakal nguwasani apa sing saiki dibangun.
                  Kutipan saka andj61
                  Dheweke bakal menehi 10 yuta setahun kanthi ketegangan

                  Azerbaijan 16 bakal nyedhiyakake lan kontrak kanggo volume iki wis ditandatangani pirang-pirang taun ngarep.
                  Lan sampeyan kelangan komponen liyane. Rusia bisa kanthi ora langsung melu pasokan gas liwat pipa Azerbaijan yen perlu ngedol gas keluwihan, bakal ngedol gas menyang Azerbaijan lan gas menyang Eropa, nanging ora bakal ana jeritan Eropa kaya Azerbaijan.
            4. _Sergey_
              _Sergey_ 28 Mei 2018 04:19
              +1
              Akkuyu NPP rampung kanthi biaya Rusia
              Rusia mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir dhewe ing wilayah Turki supaya bisa nyedhaki konsumen tanpa mundhut transmisi listrik. Iki bakal dikelola lan dilakokno dening spesialis Rusia.
              1. nikoliski
                nikoliski 28 Mei 2018 04:25
                -1
                Ing tingkat iki, iku bakal mbayar dhewe kanggo 20 taun, lan ing wektu iku apa wae bisa ngganti - ing perang karo NATO sadurunge pembuangan saka Islam radikal teka daya ing Turki, iku banget beboyo kanggo nandur modal dhuwit.
                1. _Sergey_
                  _Sergey_ 28 Mei 2018 11:11
                  0
                  Periode payback kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir kira-kira 5-7 taun. Jangka wektu kanggo overhaul kira-kira 30 taun. Pembangkit listrik tenaga nuklir minangka pembangkit listrik mbayar maneh sing paling murah lan paling cepet. Mula, listrik sing diasilake pembangkit listrik tenaga nuklir paling murah.
              2. Yeraz
                Yeraz 28 Mei 2018 12:32
                0
                Kutipan: _Sergey_
                Iki bakal dikelola lan dilakokno dening spesialis Rusia.

                Nanging babagan atusan mahasiswa Turki sing sinau ing Rusia babagan energi nuklir, sing bakal kerja ing Akkuyu??Oalah, taun iki minangka lulusan pertama.
                Mulane, bakal luwih bener, bakal dilayani dening spesialis Rusia bebarengan karo spesialis Turki sing dilatih dening Rusia.
                Ana kaya latihan 6 taun dadi kaya.
            5. Charik
              Charik 28 Mei 2018 04:50
              0
              Ya, Libya, Suriah, lan Turki bakal ambruk
            6. Zhelezyakin
              Zhelezyakin 28 Mei 2018 16:54
              +1
              Ya, sing bakal ngedol sèket kopeck ?! Aku durung nemokake informasi babagan pangiriman Su-57 kanggo sapa wae ing umum lan khususe negara NATO!
      2. Black_Vatnik
        Black_Vatnik 27 Mei 2018 19:12
        + 17
        Pesawat wis siyap, tahap pangembangan wis rampung, tes lagi ditindakake.
        Lan kepiye maskapai Azerbaijan setuju tuku MC 21 sing durung rampung?
        1. Yeraz
          Yeraz 28 Mei 2018 12:35
          0
          Kutipan: Black_Vatnik
          Lan kepiye maskapai Azerbaijan setuju tuku MC 21 sing durung rampung?

          Ing kene Rusia ngeculake kita. 28 Mei minangka penerbangan pertama MS 21 lan produksi massal dijadwalake kanggo 2017. Nanging pungkasane ditundha menyang 2018, banjur menyang 2019. Mulane, salah siji penipuan babagan wektu ing sisih Rusia. utawa incompetence bodho, kang aku pracaya liyane, amarga iku umum ing akeh wilayah ing Rusia.
          Lan kanthi cara, kontrak kasebut ora ditandatangani.
          Ing tanggal 8 Juni, ing Irkutsk, nalika upacara roll-out prototipe pisanan pesawat MC-21 anyar, maskapai Azerbaijan AZAL (Azerbaijan Hava Yollary) nandatangani kontrak karo perusahaan leasing Ilyushin Finance Co. (IFK) memorandum kapentingan ing sumber pesawat saka jinis iki.
          Menapa malih, yen ing taun 2016 ana obrolan babagan 10, saiki dadi 10.
          Mula, kabeh bakal jelas sawise 2019. Peluncuran serial MS 21.
          kanggo kula, Azerbaijan ora perlu iki, lan armada apik banget lan Newest ing pesawat Eropah lan Amérika.
      3. Lex.
        Lex. 27 Mei 2018 19:58
        +3
        Ya, mung durung siyap kanggo produksi, lagi nyiapake, utawa bisa uga wis ngasilake,
        1. dolfi1
          dolfi1 27 Mei 2018 22:08
          0
          Ya kayane wis mabur ing Suriah, tegese wis siyap.
      4. bocah anyar
        bocah anyar 27 Mei 2018 20:14
        + 10
        kaya China tuku SU35 sadurunge resmi ditampa menyang VKS.
      5. KCA
        KCA 28 Mei 2018 06:18
        +4
        SU-57 durung siap, nanging F-35 kanthi luwih saka sewu cacat lan masalah, miturut Amerika dhewe, apa siap kanggo apa wae? Apa, Windows 95 diganti karo Windows 10 lan kabeh masalah ditanggulangi dhewe?
    2. ul_vitalii
      ul_vitalii 27 Mei 2018 19:10
      + 10
      Apa India, apa Turki. Mitra sing menarik.
      1. Tersky
        Tersky 27 Mei 2018 19:56
        + 14
        Kutipan saka ul_vitalii
        Apa India, apa Turki. Mitra sing menarik.

        Utamané Turki ya Ing abad kaping 19, dheweke diarani "wong lara ing Eropa", lan kekuwatan Eropa kepengin banget misahake dheweke. Nicholas I nylametake Turki, sing banjur ditampa, miturut adat Turki, piso ing mburi - Perang Krimea. Dadi, kanthi adol senjata menyang Turki, siji kudu ati-ati banget, lan ora ana sing bisa ngomong babagan transfer teknologi, sanajan ing kontrak offset. Rusia ora mbutuhake teknologi kanggo tuwuh tomat.
        1. Tusv
          Tusv 27 Mei 2018 20:42
          + 10
          Kutipan: Tersky
          Nicholas I nylametake Turki, sing banjur ditampa, miturut adat Turki, piso ing mburi - Perang Krimea. Dadi, sampeyan kudu ati-ati banget karo adol senjata menyang Turki, lan ora ana sing bisa ngomong babagan transfer teknologi, sanajan ana kontrak offset.

          ya wis. Ana akeh perang karo Ottoman. Nanging malah Ottomans manut Ushak Pasha Ya, ya, Fedor Fedorovich mrentah armada gabungan saka kekaisaran Rusia lan Ottoman. Maneh, Ataturk ngakoni wates karo USSR lan ora gawe piala.
          Sampeyan ngomong Turki ana ing NATO. Lan pertahanan udara NATO Turki ora dikirim saka tembung kasebut. Mbayangno game apa. Kita nyedhiyakake pertahanan udara lan penerbangan. Tutorial ing sisih. Tentara paling kuat ing Eropa saka NATO nari kanthi nada kita. Aku ngiler saiki hi
          1. Oleg14774
            Oleg14774 27 Mei 2018 21:14
            +1
            Kutipan saka Tusv
            Kutipan: Tersky
            Nicholas I nylametake Turki, sing banjur ditampa, miturut adat Turki, piso ing mburi - Perang Krimea. Dadi, sampeyan kudu ati-ati banget karo adol senjata menyang Turki, lan ora ana sing bisa ngomong babagan transfer teknologi, sanajan ana kontrak offset.

            ya wis. Ana akeh perang karo Ottoman. Nanging malah Ottomans manut Ushak Pasha Ya, ya, Fedor Fedorovich mrentah armada gabungan saka kekaisaran Rusia lan Ottoman. Maneh, Ataturk ngakoni wates karo USSR lan ora gawe piala.
            Sampeyan ngomong Turki ana ing NATO. Lan pertahanan udara NATO Turki ora dikirim saka tembung kasebut. Mbayangno game apa. Kita nyedhiyakake pertahanan udara lan penerbangan. Tutorial ing sisih. Tentara paling kuat ing Eropa saka NATO nari kanthi nada kita. Aku ngiler saiki hi

            Iku bakal gedhe! Nyurung rakyate pemerintah. Ana kasempatan paling ora kanggo perang!
            1. Tusv
              Tusv 27 Mei 2018 21:55
              +2
              Kutipan: Oleg147741
              Iku bakal gedhe! Nyurung rakyate pemerintah. Ana kasempatan paling ora kanggo perang!

              Iku mung ngimpi. Kanggo nindakake iki, kerja lan kerja supaya kabeh tanggane dadi sekutu. Awake dewe iso nglakoni iki hi
          2. dolfi1
            dolfi1 27 Mei 2018 22:11
            +2
            Aja ngegung-egungake dhewe, Sultan njoged mung kanggo lagu dhewe, iku dudu Assad
            1. Tusv
              Tusv 27 Mei 2018 22:17
              +5
              Kutipan saka dolfi1
              Aja ngegung-egungake dhewe, Sultan njoged mung kanggo lagu dhewe, iku dudu Assad

              Apa bedane Erdogan lan Assad? NATO wis suwe dadi outcast. Ora ana pertahanan udara, kabeh armada penerbangan bakal ngadeg. Lan kene kita ing jaran abang hi
          3. salam taklim
            salam taklim 27 Mei 2018 22:16
            +2
            Wong Turki ora tau nari ing sangisore sapa wae. Padha tumindak mung kanggo kapentingan dhewe. Sampeyan perlu kanggo muter nglawan Prancis - Rusia minangka sekutu, saluran dibutuhake - nglawan Jerman lan Inggris. Lan apa sing dibutuhake yaiku aliansi nglawan Rusia, dheweke kanca karo Jerman.
            Sesuk bakal padha setuju ing Patriot, F-35 lan MTU883, bali pembayaran advance kanggo Triumph lan manggoni Latakia.
            PS: Lan supaya padha tansah.
          4. nikoliski
            nikoliski 28 Mei 2018 00:23
            +2
            Miturut data resmi, tentara paling kuat ing Eropa (NATO) yaiku Prancis, apa sih Turki? Prancis duwe kapal selam nuklir sing digawe dhewe kanthi ICBM dhewe kanthi hulu ledak termonuklir sing dipandu kanthi kapisah (Britania Raya ora bisa nggawe ICBM dhewe, Tridents dituku ing kapal selame) sing luwih dhuwur tinimbang f35 dhewe! (Aku uga ora ngerti. skill pilot, utawa bebener kanggo pertempuran cedhak iku mobil cahya becik, iku ora kanggo apa-apa sing Rafal menang malah kita MiG-22, Eurofighter, F35 lan flu Swedia ing tender Indian) Prancis gawé kabeh-manuk, MANPADS , tank, pesawat, kapal, desain kita dhewe, lan aja bingung karo prabédan ing jumlah prajurit - Turki duwe Bunch saka conscripts lan, minangka nyoba kudeta nuduhake, Bunch saka pengkhianat ing tentara lan ekonomi Turki ora bisa dibandhingake karo PDB Prancis, yen sampeyan butuh yuta ing tangan bakal dikirim ing minggu, supaya tentara Turki, kaya tentara Berbeks gouging, kanggo kula mung sawetara wong bodho. sing kelangan sistem pertahanan udara amarga ditinggal ngombe h ah, Turki lemak modern ora Janissaries ing kabeh (utamané wiwit padha diculik anak Slavic), lan Turki ora bisa nindakake apa-apa kajaba ngrokok hookah lan ngaso, yen ana perang gedhe, Turki mung bakal ambruk, Kurdi. akhire bakal nggawe Kurdistan dhewe, contone, aku ora ngerti apa sebabe, amarga jumlahe sing akeh, apa sampeyan pangkat dheweke ing antarane tentara paling kuat ing Eropa, nanging yen ana perang jagad nyata, Prancis ora bakal gagal. nggunakake senjata nuklir lan percaya malah 16 hulu ledak nuklir ing kapal selam, sing nyerang kutha-kutha kita, bakal nyebabake karusakan luwih akeh tinimbang yen kabeh jagad Islam sing ora duwe ICBM bakal ngumumake perang marang kita (Pakistan duwe senjata nuklir, nanging ora ana rudal. bisa tekan Federasi Rusia lan hulu ledak ora termonuklir, nanging sing paling primitif kaya kerajinan uranium Amerika ing taun 240) yen sampeyan mikir yen bledosan nuklir 1945 ing wilayah kita ora cukup, mula ayo ngetung kutha - St. Petersburg, Voronezh, Murmansk, Rostov, Pskov, Ivanovo, Nizhny Novgorod, Kazan, Samara, Saratov (240 kutha). dov mung) lan nambah 10 liyane lan sampeyan bakal ngerti ukuran bilai kanggo Rusia, supaya ora mung bisa numpes wong minangka Kiselev siaran (menyang awu radioaktif), nanging uga bisa fly ora childishly lan ora mung ing kutha-kutha, nanging uga. ing pembangkit listrik tenaga nuklir lan ing bendungan hidroelektrik, saengga kabeh wilayah bakal sepi (lan kita ora duwe sistem kanggo nembak rudal antarbenua ing ngendi wae kajaba sistem pertahanan rudal Moskow)
            1. Yeraz
              Yeraz 28 Mei 2018 12:46
              0
              Kutipan saka nikoliski
              Turki, kaya tentara Berbek sing gouging, kanggo aku mung sawetara wong bodho sing kelangan sistem pertahanan udara amarga padha ngombe teh,

              Kutipan saka nikoliski
              lan wong Turki ora bisa nindakake apa-apa kajaba ngrokok hookah lan santai, yen ana perang gedhe, Turki mung bakal ambruk - wong Kurdi pungkasane bakal nggawe Kurdistan dhewe, contone.

              Aja bingung wong Turki karo wong Arab lan aja crita babagan wong Turki ing kene, negarane ora diganggu lan ora ana sing bisa nyekel, nanging dheweke kelangan wilayah Kekaisaran Ottoman, uga Rusia uga nyusut. akeh bubar.
              Dene gaman, ya Turki ora tandhing karo Prancis, nanging ing babagan tingkat latihan prajurit, cadangan lan motivasi, dheweke luwih maju tinimbang Prancis lan Eropa liyane.
        2. tekinoral
          tekinoral 27 Mei 2018 20:42
          +3
          Iku lucu, nanging kasunyatan sing Kakaisaran Ottoman ndhukung sampeyan marang Napoleon?
          1. Tusv
            Tusv 27 Mei 2018 21:10
            +2
            Kutipan saka tekinoral
            Iku lucu, nanging kasunyatan sing Kakaisaran Ottoman ndhukung sampeyan marang Napoleon?

            Napoleon ora lucu. Bonaparte diusir saka Kapuloan Ionian kanthi tumindak gabungan armada Rusia-Turki. hi
    3. svp67
      svp67 27 Mei 2018 19:16
      +6
      Kutipan: YaIK 105
      Ya, dheweke ora bakal tuku apa-apa saka kita, dheweke mung medeni AS,

      Mesthi ora, amarga kita ora lali yen F-35 uga kudu digunakake kanggo nglengkapi penerbangan angkatan laut Turki, yaiku kanggo UDC, lan nganti saiki kita durung ngomong babagan versi angkatan laut Su-57. Lan sanajan pesawat kuwi katon, iku ora bakal cocok kanggo basis UDC, kelas ora padha
      1. Oleg14774
        Oleg14774 27 Mei 2018 21:15
        +3
        Kutipan saka: svp67
        Kutipan: YaIK 105
        Ya, dheweke ora bakal tuku apa-apa saka kita, dheweke mung medeni AS,

        Mesthi ora, amarga kita ora lali yen F-35 uga kudu digunakake kanggo nglengkapi penerbangan angkatan laut Turki, yaiku kanggo UDC, lan nganti saiki kita durung ngomong babagan versi angkatan laut Su-57. Lan sanajan pesawat kuwi katon, iku ora bakal cocok kanggo basis UDC, kelas ora padha

        Lan kenapa MIG 35 ala? Apa ana perkembangan kanggo penerbangan?
        1. svp67
          svp67 27 Mei 2018 21:44
          0
          Kutipan: Oleg147741
          Lan kenapa MIG 35 ala?

          Aja nggawe aku ngguyu. MIG 35 minangka pesawat non-siluman. Iku ora cocok kanggo njupuk mati saka dek UDC ... Wektu bakal ngomong carane bener kaputusan kanggo sijine iku ing seri.
          1. NEXUS
            NEXUS 27 Mei 2018 22:01
            +6
            Kutipan saka: svp67
            Aja nggawe aku ngguyu. MIG 35 iku pesawat non-siluman.

            Teknologi siluman digunakake ing kana, nanging ora ing volume sing padha karo SU-57. Ing wektu sing padha, kenapa sampeyan kepengin banget karo teknologi iki, sing wis disinaoni adoh-adoh meh 60 taun, kepiye?
            Njupuk siluman sembarang, lan marang kula, carane akeh pesawat iki bakal bantuan dening siluman nalika liwat, Contone, RLC BARRIER, kang ora Care ing kabeh apa iku siluman utawa ora siluman? Ing wektu sing padha, radar iki cukup kompatibel karo sistem pertahanan udara S-400/300 karo BUK, lan sapiturute ... lan akurasi panuntune siji derajat.

            "NNIIRT minangka pangadeg arah anyar - radar transmissive bistatic. Perusahaan kasebut nggawe stasiun radar "Barrier-E", ing ngendi, nggunakake teknologi informasi paling anyar, kanggo pisanan ing donya, cara lokasi "liwat cahya" dileksanakake kanggo ndeteksi lan nglacak obyek mabur sing ora katon. Stasiun panampa lan transmisi RLC kanthi spasi spasial mbentuk penghalang radar, sing nyebrang kanthi obyek udhara stasiun mbenakake, preduli saka anané lapisan nyerep radar ing obyek udhara sing digunakake ing teknologi siluman.

            Tumindak radar Barrier-E iki saka 30 meter nganti 7 km ... takon, yen siluman dadi luwih dhuwur? ... lan radar pertahanan udara bakal weruh ing ndhuwur.
            Komplek radar (RLK) "Barrier-E" minangka jinis persenjataan radar sing dhasar, nggunakake metode lokasi bistatic "liwat cahya". Amarga efek "transmisi" antarane pemancar lan panrima sistem bistatic, wilayah kanthi potensial energi sing dhuwur banget dibentuk - penghalang radar sing ngidini sampeyan ndeteksi target subtle sing ora bisa dideteksi dening radar monostatik tradisional. Kanthi radar "liwat cahya" lumahing panyebaran efektif target mundhak kanthi gedhene 2-3 pesenan lan ora gumantung ing ngarsane lapisan nyerep radar ing wong-wong mau, yaiku target "siluman" sing dideteksi minangka normal.
            1. svp67
              svp67 27 Mei 2018 22:17
              +1
              Kutipan: NEXUS
              Tumindak radar Barrier-E iki saka 30 meter nganti 7 km ...

              Lan apa sawetara senjata sing digunakake karo F-35? Lan yen "waja" saiki wis nampa sing anyar, iki mung tegese perancang "tumbak" bakal nampilake "nganyari"
              1. NEXUS
                NEXUS 27 Mei 2018 22:26
                +4
                Kutipan saka: svp67
                Lan apa sawetara senjata sing digunakake karo F-35?

                Ora masalah ... Barriers iki ora mbutuhake kapasitas energi utawa instalasi sing gedhe banget saben taun ... siji radar antarane panrima lan pemancar jarak 50 km ... lan radar kasebut bisa dipasang 10,20,30 , lan liya-liyane ing versi apa wae: paling sethithik kanthi garis ing wilayah sing mbebayani, paling ora ing sadawane perimeter, atusan kilometer saka obyek sing dilindhungi.
                Ing wektu sing padha, siji kudu ngerti manawa, saliyane iki, ana radar liyane, pasif lan aktif, sing uga bisa digunakake, ngumpulake informasi lan ndandani kahanan ing langit. Lan ing kene ora preduli apa jarak rudal F-35 utawa kadal ... saka tembung kasebut.
                1. svp67
                  svp67 27 Mei 2018 23:12
                  0
                  Kutipan: NEXUS
                  siji radar antarane panrima lan pemancar dipisahake dening 50 km ... lan radar kuwi bisa diselehake 10,20,30, etc ing versi sembarang: paling dening baris ing wilayah mbebayani, paling sadawane perimeter dipisahake saka obyek sing dilindhungi kanthi atusan kilometer.

                  Saiki ayo ndelok PRICE. Pira regane kanggo ngrampungake radar kasebut? Lan iki kanggo nglindhungi rumah sakit, nanging apa sing kedadeyan yen sampeyan ngluwihi perimeter?
                  Kutipan: NEXUS
                  Lan ing kene ora preduli apa jarak rudal F-35 utawa kadal ... saka tembung kasebut.

                  Nganti saiki kabeh iku WORDS. Nanging nyatane, wong Israel wis nggawe IKLAN AKTIF kanggo F-35, nyatakake yen sistem Siria, maca basa Rusia, ora ngalangi dheweke nggarap fasilitas ing Suriah. Konfirmasi pernyataan kasebut kanthi "bledosan lan kebakaran" ing fasilitas wong Siria Lan iki angel banget kanggo kabeh pernyataan kita. Wektu kanggo kita mbuktekake apa sing bisa kita lakoni karo "kahuripan", paling ora kanthi tangane wong Siria.
                  1. NEXUS
                    NEXUS 27 Mei 2018 23:19
                    +6
                    Kutipan saka: svp67
                    Saiki ayo ndelok PRICE.

                    Aku kandha, rega radar kuwi ora bisa dibandhingke tinimbang radar sing larang. Pejuang ngliwati alangan iki, saéngga ngganggu utawa ngganggu papan sing dilewati ... Ing wektu sing padha, aku negesake manawa komplek iki bisa digunakake bebarengan karo radar liyane sing lagi dilayani.
                    Kutipan saka: svp67
                    Nganti saiki kabeh iku WORDS.

                    Tembung? RLC iki uwis dikirim menyang pasukan. Tembung sampeyan duwe utawa ora, nanging iki kasunyatan.
                    1. svp67
                      svp67 27 Mei 2018 23:36
                      0
                      Kutipan: NEXUS
                      Fighter ngliwati alangan iki

                      Yagene dheweke kudu ngliwati rintangan kasebut?
                      Kutipan: NEXUS
                      Tembung sampeyan duwe utawa ora, nanging iki kasunyatan.

                      Lan aku ora ngerti apa iku lan apa iku kasunyatan. Sawise maneh, sanajan kanthi sukses, kita bakal kelangan informasi. Duwe teknik kasebut, kita mung kudu nuduhake kemampuane, nanging saiki, sawetara bagean saka populasi duwe pendapat yen iki mung mbuwang dhuwit.
            2. nikoliski
              nikoliski 28 Mei 2018 00:29
              -1
              Apa Avax sing mobile banget kanthi radar bunder ing jarak 550 km luwih gampang? Dheweke malah ndeleng mobil sing obah ing dalan gedhe ing lemah (sayange, A50 kita ora duwe jangkauan kaya Amerika, aku ora ngerti karakteristik sawise modernisasi avionik, bisa uga diunggahake, kita kayane duwe 150. km)
              1. NEXUS
                NEXUS 28 Mei 2018 04:41
                +5
                Kutipan saka nikoliski
                (Sayange, A50 kita ora duwe kisaran kaya Amerika, aku ora ngerti karakteristik sawise modernisasi avionik, bisa uga diunggahake, kita kaya 150 km)

                Sampeyan ora nulis omong kosong sing terus terang..
                A-50
                Rentang deteksi target udara:
                obor rudal non-strategis balistik: 800 km (kanthi cara optik)
                tukang ngebom: munggah 650 km
                pejuang: 300 km
                rudal jelajah (EPR = 1 m²): 215 km
                Rentang deteksi target lemah:
                peluncur jinis target tunggal rudal taktis operasional: nganti 300 km
                jinis target klompok "kolom tank": nganti 250 km
                Rentang deteksi target segara (karo EPR 250 m²): nganti cakrawala radio

                A-50M
                Pesawat DLROiU A-50M bisa mabur kanthi jarak nganti 7 km, kanthi kacepetan nganti 500 km/jam. Komplek penerbangan iki bisa ndeteksi macem-macem jinis target darat lan udara kanthi jarak nganti 800 lan 300 km. mungguh.

                Pesawat Awax
                Pesawat jinis bomber dideteksi saka jarak 520 km, target cilik sing mabur sithik bisa dideteksi ing jarak nganti 400 km, target ing ndhuwur cakrawala - nganti 650 km saka pesawat.
                1. nikoliski
                  nikoliski 28 Mei 2018 04:47
                  -1
                  Aku bungah, sawise kabeh, avionik diganti terus terang (aku ngobrol karo letnan kolonel Angkatan Udara sawetara wektu kepungkur, dheweke ngeluh yen A50 luwih elek, tegese isih sukses upgrade, matur nuwun kanggo info) bedane. ing deteksi CD dening 2 kaping isih ora dadi pinunjul, Aku panginten luwih elek (miturut data sampeyan 215km kanggo A50 lan 400km kanggo Awax)
                  1. NEXUS
                    NEXUS 28 Mei 2018 04:50
                    +4
                    Kutipan saka nikoliski
                    Aku bungah, iku ateges sing avionics padha sakbenere diganti sawise kabeh (Aku ngomong sawetara wektu kepungkur karo lètnan kolonel Angkatan Udhara, kang sambat kanggo kula sing A50 elek, tegese padha nganyarke sukses, matur nuwun kanggo info)

                    Aku nuduhake sampeyan paramèter radar A-50 ora ing versi modernisasi. A-50M, wis versi modern, apik A-50U babagan radar wis dimodernisasi luwih serius, nanging paramèter diklasifikasikaké. Babagan mangsa A-100 Premier umume obrolan khusus.
          2. nikoliski
            nikoliski 28 Mei 2018 16:22
            -1
            Iki dilebokake ing seri kasebut kanthi alesan tunggal - kanggo menehi kerja menyang pabrik Mikoyan lan menehi mesin sing padha karo pilot lan teknisi sing dicopot (wis akeh sing wis karat ing arti harfiah) MiG-29
      2. nikoliski
        nikoliski 28 Mei 2018 05:23
        -1
        Artikel wiki babagan ngekspor f35, mula versi f35 sing paling murah dituduhake ing tender Turki (tanpa lepas landas vertikal)
    4. figwam
      figwam 27 Mei 2018 19:19
      + 10
      Kutipan: YaIK 105
      .S-400 tuku?

      Lan sampeyan oversleep? Kontrak kasebut ditandatangani, sanajan tekanan tutup kasur, produksi lagi ditindakake, lan dipercepat, kanthi panyuwunan Turki, kompleks kasebut bakal dikirim menyang Turki taun ngarep.
    5. Kyrgyz
      Kyrgyz 27 Mei 2018 19:54
      +4
      Kutipan: YaIK 105
      Ya, dheweke ora bakal tuku apa-apa saka kita, dheweke mung medeni Amerika Serikat, ujare, kita bakal njupuk saka Rusia, dudu saka sampeyan ... Bisnis ... Apa sampeyan tuku S-400?

      Lha, ora kaya wong Cina iki, posisine amerika rada gumedhe, kahanane saya owah gingsir, padha nyoba urip kaya biyen, yen terus kaya mangkene, wong Eropa bakal adol lawan. Amerika Serikat
    6. Tusv
      Tusv 27 Mei 2018 21:41
      +5
      Kutipan: YaIK 105
      Ya, dheweke ora bakal tuku apa-apa saka kita, dheweke mung medeni Amerika Serikat, ujare, kita bakal njupuk saka Rusia, dudu saka sampeyan ... Bisnis ... Apa sampeyan tuku S-400?

      Oh iku? Amerika Serikat ora mung ora nyedhiyakake pertahanan udara marang sekutune, nanging uga ora gelem njaga F-16 lan nglatih pilot. Endi Erdogan miskin nalika dheweke padu kenceng karo wong Yahudi. Tokmo sujud ing sikil sing paling peteng hi
      1. YaIK 105
        YaIK 105 27 Mei 2018 21:49
        +1
        Volodya ...... Kanthi pakurmatan kanggo sampeyan, dheweke bakal nemokake pengungkit pengaruh, yen sampeyan seneng, aja ragu-ragu, kaya sing diucapake ... nglirik Iku mung nesu nalika wong pinter kene nyoba ngukir sekutu saka Turki .... hi
        1. Tusv
          Tusv 27 Mei 2018 22:04
          +3
          Kutipan: YaIK 105
          Iku mung nesu nalika wong pinter kene nyoba ngukir sekutu saka Turki ....

          Turk iku tetanggan. Iku kasunyatan. Aku percaya yen wong Turki bisa dadi sekutu kita lan kudu kaya limintroph sing dibenturi watu. Negara-negara Baltik mesthi luwih angel, nanging isih hi
          Nanging, kita ora lali apa alternatif kanggo deklarasi Selat Segara Ireng. Motre vs Uni Soviet. Salah siji Kita utawa Umum
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Tusv
              Tusv 27 Mei 2018 23:02
              +2
              Kutipan saka roket757
              Turk, dheweke, saiki lan bakal dadi mungsuh ... kadhangkala dadi kanca lelungan kahanan.

              Ayo filosofi. Rusia asimilasi sing kalah, China assimilate sing menang. Apa sing bener?
              1. roket757
                roket757 28 Mei 2018 01:11
                +1
                Nanging mesthine, iku masalah filsafat! Kita ora duwe Konfusius lan ora duwe jeruk keprok, sing ora bisa milih irunge! Kaya sing kedadeyan karo kita, mlumpat ing jaran lan metu, numpes mungsuh, tameng kuku ing gapura kutha manca lan uncalan putri jaban rangkah menyang telenging segara !!! Lan banjur carane zhezh, sho lanang bakal mikir, padha bakal ngomong!
                Ringkesan - saben bangsa, asosiasi sing disebut negara, tumindak ing matriks peradaban sing ana ing wektu kasebut.
                Ing mengko, minangka asil saka komunikasi intensif karo saben liyane, padha wiwit luh munggah pakulinan, pesenan sing ora dadi ciri saka wong-wong mau!
                Lan saiki kita duwe wong sing luwih mirip karo saben liyane. Orisinalitas ilang lan akeh primordial, mung kanggo wong tartamtu. Apa kudu getun utawa ora, kabeh wong bisa ngadili dhewe!
                1. Maxus
                  Maxus 28 Mei 2018 01:55
                  0
                  Yaiku, adhedhasar logika sampeyan, Caesar, Alexander Agung lan Saladin kabeh Rusia?
                  1. roket757
                    roket757 28 Mei 2018 11:04
                    +1
                    Kenapa bisa?
                    Ora wong Tionghoa lan dudu Rusia, jelas, dheweke yaiku wong-wong sing diunggahake dening wong tuwane lan masyarakat ing ngendi dheweke lair!
                  2. konservatif
                    konservatif 28 Mei 2018 12:14
                    +2
                    Yaiku, adhedhasar logika sampeyan, Caesar, Alexander Agung lan Saladin kabeh Rusia?


                    uga ora. tse padha Ukrainians
      2. nikoliski
        nikoliski 28 Mei 2018 00:31
        -1
        APA TO? Turki wis suwe ngasilake f16 dhewe ing pabrike, lan miturut Su-24m sing ambruk, pilot-pilot kasebut ana ing urutan (ana wektu mabur luwih akeh tinimbang akeh ing NATO)
        1. Zaurbek
          Zaurbek 28 Mei 2018 07:39
          0
          Apa basa Turki babagan iki?
          1. nikoliski
            nikoliski 28 Mei 2018 08:37
            -1
            Majelis, nanging iki ora cukup kanggo pangopènan?
            1. Zaurbek
              Zaurbek 28 Mei 2018 14:48
              0
              Wong Jepang, umpamane, meh rampung. Dadi ana kit mash - padha ngumpulake, ora - ora ngumpulake, ana kit remukan liyane - padha ngumpulake. F-16 pungkasan dudu mobil murah, F-35 $ 100 yuta. Sampeyan bisa uga duwe Rafal, Grippen, Eurofighter kabeh nganggo AFAR lan universal. Su-30 minangka produk comm sing apik, MiG-35.
    7. Maxus
      Maxus 28 Mei 2018 01:53
      +1
      Obah normal. Aja ngedol pejuang garis ngarep, kita bakal tuku pesawat unggul udara saka Rusia. Apa-apa sing mobil saka kelas beda? Aku meneng babagan liyane.
    8. siberalt
      siberalt 28 Mei 2018 06:55
      +1
      Yen wong Siria "lemah" paling ora siji F-35 Israel kanthi pertahanan udara Rusia, mula panjaluk kasebut bakal mudhun ing ngisor plinth. nglirik
      1. roket757
        roket757 28 Mei 2018 11:11
        0
        Pesawat modern mung minangka link ing sistem integral! Kabeh sing dibutuhake ora disedhiyakake, panggunaan efektif kabeh sing kalebu ing kono ora bakal dijamin!
        Katrampilan individu pilot lan karakteristik kinerja dhuwur saka pesawat bisa menehi kaluwihan gedhe ing kasus tartamtu, nanging isih perang modern, iki dudu konfrontasi individu, iki sistem ... iki carane miwiti njupuk. wangun kanggo sawetara wektu, sampeyan kudu ngerti lan nampa iki!
  2. Andrey K
    Andrey K 27 Mei 2018 19:05
    + 11
    ... Su-57 tinimbang F-35? Ing Ankara, pilihan iki ora ditolak ...

    Turks troll ora kaya bocah ngguyu
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 27 Mei 2018 19:16
      +3
      Andrei hi Lan jancok wong? Lan sawise kabeh, dheweke ngerti manawa dheweke ora bakal duwe palung sing rusak. nglirik
      1. Andrey K
        Andrey K 27 Mei 2018 19:32
        +4
        Kutipan saka bouncyhunter
        ... Lan jancok wong? Lan sawise kabeh, dheweke ngerti manawa dheweke ora bakal duwe palung sing rusak. nglirik...

        pash hi
        Ya, lan kita ora ala saka wobbles Turki iki: bakal diobong, kita bakal entuk kontrak kanggo pesawat ya
        Ora bakal diobong - kita bakal ngobong gelding nganggo basa Turki wassat
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 27 Mei 2018 19:41
          +6
          Ya, kaya sing dikandhakake: kabeh wong seneng, kasur duwe diare gemeter. lol
        2. nikoliski
          nikoliski 28 Mei 2018 00:37
          -1
          Dadi dheweke malah tuku S-400 kanthi kredit (kita menehi utangan kanggo tuku), lan yen kedadeyan, bakal kaya Irak, dheweke "ngapura utang $ 7 milyar", ujar manawa diktator Saddam sing njupuk, nanging kita ora duwe apa-apa apa karo (minangka lan karo utang Libya metu) Kita malah mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir ing Turki kanggo dhuwit hard-entuk, kaya iku bakal kita, lan kita mung bakal ngedol. listrik saka iku (ora dingerteni nalika milyar iki mung bakal mbayar lan apa padha bakal mbayar mati ing kabeh) Aku umume njaluk koyo sing kabeh kontrak iki kanggo anget tangan wong kang (Bangladesh diwenehi silihan 10 milyar euro, Aku wonder Apa sing bakal bali? Utawa kabeh bakal digantung kaya Vietnam, Kuba, Angola lan "kanca" liyane, nanging kanggo kita - "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus")
          1. Yeraz
            Yeraz 28 Mei 2018 16:18
            +1
            Kutipan saka nikoliski
            Dadi dheweke malah tuku S-400 kanthi kredit (kita menehi utangan kanggo tuku)

            Turki nggawe advance lan setengah saka jumlah saka Turki, lan saiki liyane ana ing silihan, kang bakal bali.
            Kutipan saka nikoliski
            lan yen ana kedadeyan, bakal kaya Irak - dheweke "ngapura" utang $ 7 milyar, ujar manawa diktator Saddam sing njupuk, nanging ora ana hubungane (kaya sing kedadeyan karo utang Libya).

            Ya, yen padha karo Turki kaya karo Irak, pilihan iki bisa uga. Nanging Rusia ora bakal ngidini, Turki, ora kaya Irak, ana ing cedhake lan iki bisa kedadeyan yen Rusia, bebarengan karo Kulon, mutusake kanggo gouge Turki. kene jackpot bakal amba.
            Kutipan saka nikoliski
            Kita malah mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir ing Turki kanggo dhuwit sing digayuh kanthi susah, kaya sing bakal dadi duweke

            ora mesthine, nanging pancene bakal dadi sampeyan. Miturut cara, direncanakake kanggo ngedol 49% ana, lan tetep 51% kanggo sampeyan. Dadi, kabeh bakal apik.
            Kutipan saka nikoliski
            Bangladesh diwenehi utangan 10 milyar euro, aku kepengin weruh kepiye bali? utawa kabeh bakal digantung kaya Vietnam, Kuba, Angola lan "kanca" liyane, nanging kanggo kita - "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus"

            Bodho kanggo mbandhingake Turki karo negara kasebut, ing babagan pembangunan ekonomi lan bobot politik.
    2. Oleg14774
      Oleg14774 27 Mei 2018 21:16
      +2
      Kutipan: Andrey K
      ... Su-57 tinimbang F-35? Ing Ankara, pilihan iki ora ditolak ...

      Turks troll ora kaya bocah ngguyu

      Kita bisa ngomong apa wae sing arep kita ucapake ing kene, nanging bakal kaya sing bener kanggo negara kita!
  3. Komentar wis dibusak.
  4. gukoyan
    gukoyan 27 Mei 2018 19:07
    +2
    ... lan wong Turki ngerti carane njaga sing mbutuhake bal. Kita kudu sinau saka wong-wong mau ... Bener, sisih flip saka dhuwit recehan yaiku yen wong Turki ora bisa dipercaya, kapan wae bakal diatur utawa masalah bakal dibuwang.
    1. Oleg14774
      Oleg14774 27 Mei 2018 21:18
      +3
      Kutipan saka gukoyan
      ... lan wong Turki ngerti carane njaga sing mbutuhake bal. Kita kudu sinau saka wong-wong mau ... Bener, sisih flip saka dhuwit recehan yaiku yen wong Turki ora bisa dipercaya, kapan wae bakal diatur utawa masalah bakal dibuwang.

      Lan sapa sing bisa dipercaya? Mung ARMY lan NAVY! Mulane, kabeh liyane chatting kosong.
  5. Vadim237
    Vadim237 27 Mei 2018 19:08
    +5
    "Su 57 tinimbang F-35" - Ya, wong Turki kudu ngenteni suwe.
    1. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 27 Mei 2018 20:56
      +8
      Kutipan: Vadim237
      "SU-57 tinimbang F-35" - Wah, wong Turki kudu ngenteni suwe.

      Ya, umpamane dheweke ora entuk SU-57 (kayata kanggo Angkatan Udara kita), lan ersatz, kaya FGFA Hindu, wis kebak banget ... .. (Medeni, medeni!)
      Ing kasus sing ekstrem, para hungfuzes mesthi seneng nyenengake kita lan Yankees - dheweke bakal nyelehake J-20 utawa J-31, mung kanggo entuk papan ing pasar generasi LA-5.
      Nanging intrik! nglirik
      1. NEXUS
        NEXUS 27 Mei 2018 22:12
        +3
        Quote: Boa constrictor KAA
        lan ersatz kaya Hindu FGFA - dadi lengkap ...

        Kita ora kejiret ing tembung. Sasha, kaya mung menehi teknologi rahasia menyang mungsuh lan ngirit kabeh karya kaping 20 ing pejuang menyang jamban. Maksimum sing bisa ditindakake wong Turki yaiku SU-30. Lan banjur ing versi truncated.
        1. nikoliski
          nikoliski 28 Mei 2018 00:48
          -1
          Sepira aku maca artikel sampeyan, aku isih mikir sampeyan pancen naif? (Kaya wong Ukrainia ing Maidan, sing bengok-bengok marang aku yen pungkasane kita bakal urip kanthi seneng lan sugih, kepiye kita pantes!) Utawa apa sampeyan mikir yen PRC kaya wong bodho sing padha tuku maneh Su-35 Su-30MK? (Sing, omong-omong, dheweke wis duwe luwih akeh tinimbang kita dhewe bersenjata) Mesthi, teknologi bakal digabung karo Turki, kita duwe geng. pengkhianat wiwit taun 90-an, sing, kanggo dhuwit, ngedol kabeh marang mungsuh sing potensial - wis kontrak kanggo pasokan S-400 ing Stalin, aku bakal narik kabeh wong sing ana hubungane karo dheweke supaya ditembak, ora apa-apa yen dhuwit kasebut metu saka ekspor, mula dheweke maneh "kita bakal mbantu bank-bank komersial supaya ora bangkrut, kita bakal menehi $ 100 milyar (aku isih ngipat-ipati lan bengok-bengok yen iku scam) lan banjur Putin kanthi pasuryan sing ora salah - bankir ngapusi kita, ngiyanati kita ... Saiki ana triliun rubles diparengake ing APBN kanggo akses menyang Internet kanggo layanan umum, TRILLION karl! lan apa jenis omong kosong iki? lunga tanpa tilas lan Putin bakal sambat babagan carane dheweke "diapusi maneh" (kabeh padha, kang sijine munggah saka taun kanggo taun, lan ora njupuk, Serdyukov mesthi wis dijupuk ing Stalin, kanggo kasunyatan mung sing wanted kanggo ngumpulake kabeh Air. Pasukan ing 10 pangkalan udara gedhe (mbokmenawa kaya ing 41 kanthi siji pukulan) lan nyuda jumlah tank ing tentara dadi 2000 potongan, luwih-luwih, ninggalake Black Eagle (T14 minangka turunane) lan tuku Leopards Jerman 2A6 (komandan ing Kepala pasukan darat nggawe "tawaran" kasebut marang dheweke, dheweke ngilangi wektu kasebut (sanajan nalika nggawe Partai Komunis, dheweke njerit - kenapa sampeyan nggawe sipil? Putin ora ngrungokake sapa wae)
          1. mordvin 3
            mordvin 3 28 Mei 2018 01:16
            +2
            Kutipan saka nikoliski
            lan nilar Elang Ireng

            Aku pengin nambah manawa kepala biro teknis pabrik Omsk, A. Sakov, dadi pengkhianat, adol rahasia Elang Ireng. Apa ora iki alesan kanggo non-adopsi menyang layanan? Dheweke uga main peran dheweke.
          2. NEXUS
            NEXUS 28 Mei 2018 05:00
            +4
            Kutipan saka nikoliski
            utawa sampeyan serius mikir yen PRC iku bodho sing padha tuku Su-35MK maneh tinimbang Su-30?

            Sampeyan, sayang, sinau dhisik topik obrolan, banjur tulis komentar "pinter" sampeyan.
            Wong Tionghoa tuku SU-35 kanthi rong alasan. Kapisan yaiku mesin, sing menehi paramèter mesin pesawat tempur generasi 5 ..
            Tindakan afterburner saben mesin AL-41F1S yaiku 14500 kgf, ing mode non-afterburner, dorongan maksimal yaiku 8800 kgf.
            Mesin kasebut ngidini pejuang ngembangake kacepetan supersonik tanpa nggunakake afterburner.

            Tegese, mesin kasebut bisa diinstal ing pejuang generasi kaping 5 sing diarani (utawa klon Cina kanthi sumber daya sing luwih cilik, nanging kira-kira paramèter dorongan sing padha).
            Lan alasan kapindho yaiku replenishment armada pejuang abot saliyane sing diprodhuksi dening wong Tionghoa.
            Babagan SU-30MK ... wong India tuku SU-30MKI, lan wong Tionghoa butuh pejuang sing luwih apik ing konfrontasi karo wong India. Mulane wong India kepengin njaluk sapasang SU-57 supaya bisa maju ing konfrontasi iki.
            Kutipan saka nikoliski
            Mesthine teknologi bakal digabung karo wong Turki

            Demi Allah, ala Navalny ... sapa sing bakal gabung? Apa sampeyan malah mikir kanggo wiwitan yen kita isih duwe SU-57 ora ana ing tentara lan ora ana ing seri. Apa jenis omong kosong sing sampeyan tulis?
            Kutipan saka nikoliski
            lan nilar Elang Ireng

            Penolakan saka Elang Ireng iku gampang kaya lowing, sayang, larang, sanajan negara kasebut ambruk bebarengan karo kompleks industri militer.
            Kutipan saka nikoliski
            sawise tuku Leopards Jerman 2A6 (komandhan ing pasukan darat nggawe "tawaran" kasebut marang dheweke,

            Hmm ... apa sampeyan duwe konfirmasi "proposal" iki?
            1. nikoliski
              nikoliski 28 Mei 2018 05:19
              0
              Lan google, mungkin artikel wis disimpen ing internet carane komandan-in-chief kita pengin tuku Leopards sepisan, kaping pindho, lan ngedol menyang China (kang kita luwih seneng perang tinimbang karo AS) Su-35 lan S-400 dudu pengkhianatan? Ya, luwih becik ujar langsung, ayo dadi provinsi sampeyan kanthi sia-sia kanggo kelangan nyawa prajurit mengko (liwat upaya reformis Yeltsin, kita adol Su-27 lan Su-30 menyang China sanajan dheweke duwe salinan pesawat MiG-21 sing paling apik, Barat ngetrapake sanksi sawise mati siswa ing Tiananmen babagan pasokan senjata menyang wong Tionghoa, lan kita nyedhiyakake dheweke wiwit wiwitan taun 90-an - pertahanan udara Tor Sistem penghancur modern kanthi sistem pertahanan udara Shtil, kanthi rudal anti-kapal Nyamuk (sing bener-bener dibangun kanggo armada kita, dheweke mung adol kapal anyar) nyatakake Varshavyanka sing kurang swara kanggo wong Tionghoa, sing ngidini dheweke miwiti nggawe kapal selam modern (dheweke). prau lawas Los Angeles bisa ngetung kapal selam nuklir kanggo atusan mil) banjur padha adol S-300 (nanging padha ora bakal adol lan lungguh ing S-75 lan ing bedhil anti-pesawat) kang padha disalin kanthi nambah jarak saiki nganti 200 km anyar Tegese, para pejuang sing ditindakake China wis luwih apik tinimbang Su-30, dheweke nyalin BMP-3 lan ngluncurake produksi, lan sawise kabeh, China minangka negara ora mung saiki kanthi gaman sing ora luwih elek tinimbang kita, dheweke ora bisa entek. cadangan manungsa (utamané ngelingi sing kurang saka 6 yuta wong manggon ing kabeh Timur Jauh ) lan tradhisi Cina duwe anak lanang wis mimpin kanggo kasunyatan sing wong lanang (wong enom jomblo sing ora duwe panggonan kanggo pindhah) luwih saka 100 yuta luwih saka wanita. ora bakal ngluncurake serangan nuklir ing China (tanggepan bakal ngilangi setengah saka kutha-kutha kita) lan malah ngrusak negara ing ngendi populasi umume dikonsentrasi ing deso ing area mayuta-yuta kilometer persegi, iku masalah - uga , kita bakal mateni 400 yuta wong, bakal ana milyar liyane) lan perang tanpa nggunakake senjata pemusnah massal karo negara sing ora mung kuwat ekonomi (ya, kita wis duwe barang Cina) nanging uga tanpa dhukungan saka negara liya (sing ilang) meh mokal - aku mikir bisa ngalahake Ural, nanging ora bisa njaga gas-bearing Sakhalin, Primorye saka China, Jepang. Kapuloan Kuril slyamzit noiselessly, Amerika Serikat bisa dinuga "kanggo counter ancaman Cina" pasukan tanah ing Chukotka lan Kamchatka, lan tetep ana, lan kabeh iki ing upaya Ukraina kanggo ngranggeh Crimea lan Baltik-Poles-Jerman kanggo misahake Kaliningrad, supaya prospek ora padhang banget ...
              1. NEXUS
                NEXUS 28 Mei 2018 05:23
                +5
                Kutipan saka nikoliski
                lan adol menyang China (sing luwih seneng perang tinimbang karo AS) Su-35 lan S-400 ora khianat?

                Sampeyan entuk saka ngendi, sayang?
                Sawise maca opuses sampeyan, aku ngerti yen obrolan ora bakal bisa, amarga sampeyan duwe Putin kanggo nyalahke kabeh lan pengkhianat, sing sampeyan ngidoni ing negara kita lan sampeyan bakal entuk.
              2. RedFox11
                RedFox11 28 Mei 2018 09:02
                +2
                Banyu sing apik banget saka penggemar Stalin sing ora nyukupi, aku uga bisa nyirami banyu lan mungkin luwih apik nyritakake kepiye Stalin ngremehake lan ngremehake tentara Rusia karo perusahaan Finlandia lan nyebabake Hitler nyerang. : irretrievable - bab 130 ewu wong, sanitasi - bab 265 ewu wong Irretrievable losses saka pasukan Finlandia - bab 23 ewu wong, sanitasi - liwat 43 ewu wong.
                (Sumber tambahan: Ensiklopedia Militer. Penerbitan Militer. Moskow. Ing 8 jilid. 2004) Informasi babagan kursus, kahanan lan asil (keluwihan sing signifikan saka kerugian Soviet liwat Finlandia[124]) saka Perang Musim Dingin, nguatake posisi pendukung saka perang nglawan USSR ing Jerman[32]. Ing awal Januari 1940, utusan Jerman kanggo Helsinki, Blucher, menehi memorandum menyang Kamentrian Luar Negeri kanthi penilaian ing ngisor iki: senadyan kaunggulan ing tenaga kerja lan peralatan, Tentara Merah ngalami kekalahan siji-sijine, ninggalake ewu wong ing panangkaran, ilang atusan. saka bedhil, tank, pesawat lan decisively gagal kanggo nelukake wilayah. Ing babagan iki, gagasan Jerman babagan Rusia Bolshevik kudu dipikirake maneh. Jerman nggawe asumsi palsu nalika ngira yen Rusia minangka faktor militer kelas siji. Nanging ing kasunyatan Tentara Abang wis dadi akeh shortcomings sing ora bisa ngrampungake malah karo negara cilik. Ing kasunyatan, Rusia ora mbebayani kanggo kekuwatan gedhe kaya Jerman, mburi ing sisih wétan aman, lan mulane bakal bisa ngomong karo para pria ing Kremlin kanthi basa sing beda banget tinimbang ing Agustus-September 1939. Kanggo bagean kasebut, Hitler, sawise asil Perang Musim Dingin, nyebat USSR minangka raksasa kanthi kaki lempung[49]. Iki goroh sing jelas babagan tank macan tutul, kaya babagan China. Rusia bisa ngrusak China kanthi serangan atom.
                1. nikoliski
                  nikoliski 28 Mei 2018 09:26
                  -1
                  Haha bubur! Nah, ayo ngetung, sawise kabeh (padha mitra) senjata nyerang strategis, kita mung duwe 1500 hulu ledak nuklir sing isih ana (karo scoop "ala" ana 28 hulu ledak) yen kita njupuk area karusakan siji kanggo 000 kilometer persegi (sanajan, contone, kanggo numpes bunker bledosan ing jero lemah ing radius 100 km ora cukup, sampeyan kudu hit akurat, malah kanggo numpes tank, sampeyan kudu iku luwih cedhak saka 10 km kanggo episentrum) sampeyan bisa ngetung sing kabeh arsenal nuklir kita mung cukup kanggo "ngrusak" 7 kilometer persegi, lan China, kanthi cara, nduweni area negara luwih saka 150 yuta kilometer persegi, lan koordinat tambang kasebut rahasia (lan kita bocor koordinat sing tepat kanggo Amerika miturut persetujuan kasebut, lan dheweke ngandhani) Kajaba iku, analog poplar kita wis roaming liwat alas Cina, mula nonton Kiselev kurang (dheweke bakal nyanyi akeh babagan awu kanggo sampeyan), nanging luwih seneng basa garing angka.
                2. nikoliski
                  nikoliski 28 Mei 2018 09:53
                  -1
                  Ya, liyane, Amerika ing Nevada nggawe akeh bledosan nuklir lan ana sing "ora mbusak Amerika dadi bubuk" ora kudu dianggep yen senjata nuklir minangka tongkat sihir saka omnipotence (sanajan sawise bledosan paling kuat ing sejarah luwih saka 50 megaton ing Novaya Zemlya, gerbang neraka (ing kono bubar tong sampah lawas dicopot, bakal ana pangkalan Arktik anyar)
              3. Vadim237
                Vadim237 28 Mei 2018 15:43
                0
                Ing Rusia, ing taun kaping papat, dheweke wis ngembangake generasi kaping enem - supaya kontrak kanggo Su 57 wis bisa ditandatangani, kemungkinan pesawat iki bakal mlebu tentara kita kanthi jumlah winates, maksimal 150 pesawat. Kanthi sistem pertahanan udara S 400, bab sing padha, 10 divisi lan tumbas maneh dening tentara kita bakal mandheg, dheweke bakal terus tuku S 350, S 500 lan luwih maju ing anti-rudal S 600 Triumfator.
      2. kirgiz58
        kirgiz58 27 Mei 2018 22:15
        +1
        Quote: Boa constrictor KAA
        mung kanggo entuk pijakan ing pasar generasi LA-5.

        Banjur deleng, lan generasi bakal nyusup menyang pasar LA-5fn.
        1. Ren
          Ren 28 Mei 2018 12:24
          0
          Kutipan: kirgiz58
          Lan banjur katon, lan pasar LA-5fn

          Iki keprungu ing udhara: "Ah - tung, akhtung, la - funf in der luft!" wassat
  6. gukoyan
    gukoyan 27 Mei 2018 19:09
    +2
    Kutipan saka Sefevi
    Kepiye carane Turki bisa tuku pesawat sing durung siap? Paling kamungkinan, unsur tekanan. Aku padha bakal teka menyang denominator umum karo Amerika cepet utawa mengko.

    Dheweke bakal tuku model lan mabur))
    1. Total155
      Total155 27 Mei 2018 19:30
      +2
      Kutipan saka gukoyan
      Dheweke bakal tuku model lan mabur))

      Inflatable


      Ora ana tata letak kanggo tanggal 57.
      Bakal kudu ngenteni
      1. cniza
        cniza 27 Mei 2018 20:54
        +2
        Aja kuwatir, ngenteni...nanging mengko aja sambat.
        1. Svarog51
          Svarog51 27 Mei 2018 21:46
          0
          Victor, salam hi
          Aja kuwatir, ngenteni ... tenan ora sambat mengko

          Aja wedi sadurunge. nglirik
          Z.Y. Wis suwe ora ketemu. Urusan?
      2. gukoyan
        gukoyan 28 Mei 2018 09:47
        0
        "Inflatable"

        Kajaba iku, ngirit bahan bakar akeh.)
  7. Vol4ara
    Vol4ara 27 Mei 2018 19:16
    +2
    Kaping pisanan, ora siap. Kapindho, mbandhingake su 57 lan f35 kaya mbandhingake garu karo gergaji tangan loro. Pesawat iki nduweni fungsi sing beda.
    1. Vadim237
      Vadim237 27 Mei 2018 19:19
      +2
      Lan apa fungsi temen beda iki?
      1. Total155
        Total155 27 Mei 2018 19:33
        +3
        Kutipan: Vadim237
        Lan apa fungsi temen beda iki?

        57 yaiku pesawat superioritas udara.
        35th - pejuang ringan / tukang ngebom kanggo nembus pertahanan udara.
        1. Inquisitor
          Inquisitor 27 Mei 2018 19:55
          +3
          57 duwe 8 titik suspensi internal, 8 eksternal, fu duwe 4 internal 6 eksternal, lan 57 duwe beban tempur sing luwih dhuwur, mula aku bakal luwih akeh pengebom ing 57.
          1. figwam
            figwam 27 Mei 2018 20:04
            +3
            Su-57 minangka kompleks penerbangan, minangka pesawat tempur lan pesawat mogok, nanging F-35 ora apik banget minangka pejuang.
            1. Inquisitor
              Inquisitor 27 Mei 2018 20:30
              +1
              Dadi titik kasebut yaiku 57 universal lan fu minangka tukang ngebom ...
              1. figwam
                figwam 27 Mei 2018 20:49
                0
                Aku ora kaget yen wong Turki tuku F-35 kanggo UDC, banjur tuku Su-57 kanggo lapangan udara.
                1. Oleg14774
                  Oleg14774 27 Mei 2018 21:20
                  +3
                  Quote: figwam
                  Aku ora kaget yen wong Turki tuku F-35 kanggo UDC, banjur tuku Su-57 kanggo lapangan udara.

                  Apa ora ngimpi? MiG-35 kanggo UDC, lan 57 kanggo lapangan udara darat?
                  1. figwam
                    figwam 27 Mei 2018 21:42
                    0
                    Oleg147741

                    Ing UDC mung karo landing vertikal.
                    1. nikoliski
                      nikoliski 28 Mei 2018 00:55
                      -1
                      Amerika wis ngakoni dheweke ora efektif amarga jarake sing cendhak lan wis nundha tuku vertikal sing larang kanggo awake dhewe (kanthi radius tempur kasebut luwih gampang lan sing paling penting 10 kaping luwih murah kanggo nempelake senjata menyang helikopter, kanthi cara, kita KA-27 luwih efisiensin tinimbang vertikal Yak-38)
                      1. BATU KUNING
                        BATU KUNING 28 Mei 2018 02:00
                        +2
                        dening cara, ora, ing fungsi anti-kapal selam, kajaba lol
                        supaya duwe wektu kanggo ndhukung marinir utawa njupuk mudhun pesawat, sampeyan kudu fly cepet
                2. nikoliski
                  nikoliski 28 Mei 2018 00:52
                  0
                  Lan mbayar nganggo apa? A bolongan ing budget utawa tomat karet karo GMOs? (soko ing 2014 padha mbebayani, nanging saiki dumadakan kesehatan Rusia dadi kuwat sing bisa mangan muck hambar maneh?) Turki duwe defisit budget, padha njupuk kabeh ing kredit ( sing mbokmenawa ora bakal bali, yen mung nyedhiyakake sayuran bosok)
            2. Vadim237
              Vadim237 27 Mei 2018 22:27
              +1
              "Nanging F-35 ora apik banget minangka pejuang." Lan iki nemtokake kasampurnan avionik lan rudal udara-ke-udara, sayangé, miturut pratondho kasebut, Pangatusan kalah ing kaping 35.
              1. BATU KUNING
                BATU KUNING 28 Mei 2018 02:03
                +2
                iki nemtokake karakteristik kinerja kang F-35 minangka tukang ngebom cahya
            3. Komentar wis dibusak.
          2. Vol4ara
            Vol4ara 27 Mei 2018 20:12
            +3
            Kutipan saka Inquisitor
            57 duwe 8 titik suspensi internal, 8 eksternal, fu duwe 4 internal 6 eksternal, lan 57 duwe beban tempur sing luwih dhuwur, mula aku bakal luwih akeh pengebom ing 57.

            Aku uga mikir apa kita kudu fighter-bombers, kita kudu sculpt liyane pejuang lan interceptors, lan sing paling Jahwéh, liyane TCTerms lampiran. Lan yen sampeyan nginstal TCTerms lampiran external ing transporters, lan pour bom ing akeh banget nang, uuuh, apa pasukan dadi metu
            1. Voyager
              Voyager 27 Mei 2018 20:17
              +1
              pinter banget (ora)
  8. Sergey-8848
    Sergey-8848 27 Mei 2018 19:19
    +2
    Bazaar Asia biasa (uga baksheesh ing pikiran).
  9. penembake gunung
    penembake gunung 27 Mei 2018 19:20
    +1
    Wong Turki kuwi wong Turki... Ngeringake sing paling anyar... Muddy, muddy ... Kabeh ana angel ... Timur!
  10. Egorovich
    Egorovich 27 Mei 2018 19:21
    +3
    Wiwit wiwitan, wong Turki bakal tuku Su-35, lan mengko Su-57. Lan ora bakal salah babar pisan. Ing bisnis, mung aturan dhuwit, kaya ing politik. Ya, lan NATO saka iki bakal mboko sithik ngrusak.
  11. Pasukan Chicha
    Pasukan Chicha 27 Mei 2018 19:36
    +1
    Oh, iki ora apik. Langsung kabeh teknologi kita (sanajan ora anyar, nanging unik kanggo kita) bakal ditampa dening Amerika Serikat. Mesthine, dheweke ora bakal diadopsi, nanging kanggo nglawan kita, dheweke bakal nggunakake kerentanan sing ditemokake. Ing ekspor kudu ana algoritma liyane.
  12. Inquisitor
    Inquisitor 27 Mei 2018 19:38
    +2
    Ya, ing ara, kita durung mlebu ing seri kasebut, nanging wis ana sing ngomong babagan adol iki ... apa bisa langsung nyurung sub-Kurds kanthi kredit? Muga-muga kita ora bakal nindakake iki utawa "e" piye wae setengah ati.
  13. Piramidon
    Piramidon 27 Mei 2018 19:45
    +8
    Saiki, IDF minangka siji-sijine angkatan bersenjata ing Timur Tengah sing bersenjata F-35. Kajaba iku, tentara Israel sing pisanan nggunakake pejuang iki ing pertempuran.

    Aku pancene pengin maca - "Pertahanan udara Siria minangka sing pertama nembak F-35"
    1. Tusv
      Tusv 27 Mei 2018 20:07
      +5
      Kutipan saka Piramidon
      Aku pancene pengin maca - "Pertahanan udara Siria minangka sing pertama nembak F-35"

      Alah. We telat. A manuk dara wulu wis nembak mudhun penguin wulu
      1. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 27 Mei 2018 21:03
        +2
        Kutipan saka Tusv
        A manuk dara wulu wis nembak mudhun penguin wulu

        Vladimir! Ngendi informasi sing nyenengake teka saka? belay
        Yen sampeyan bener, nyelehake link, plz! sedulur
        1. Tusv
          Tusv 27 Mei 2018 21:14
          +3
          Quote: Boa constrictor KAA
          Vladimir! Ngendi informasi sing nyenengake teka saka?

          Ya saka kene. Profesor kita dhewe nyerahake informasi kasebut keprungu
  14. salam taklim
    salam taklim 27 Mei 2018 19:49
    +2
    Apa ana kabar serius? Utawa isi bebek biasa? dadi luwih apik babagan BV, mula paling ora wong Yahudi bakal nyambung lan ora ana 30 komentar, nanging 300 ..
  15. Yak28
    Yak28 27 Mei 2018 19:54
    +3
    Turki minangka negara NATO, lan apa wae sing ditinggalake saka NATO, Amerika Serikat bakal nindakake apa wae, wong Turki uga ngerti babagan iki lan ngisi regane dhewe.
    1. NEXUS
      NEXUS 27 Mei 2018 20:19
      +7
      Kutipan saka Yak28
      Turki minangka negara NATO, lan apa wae sing ditinggalake saka NATO, Amerika Serikat bakal nindakake apa wae, wong Turki uga ngerti babagan iki lan ngisi regane dhewe.

      Kabeh bakal apik ing tembung sampeyan, mung sampeyan lali siji titik sing penting banget - Amerika Serikat nyoba ngilangi Erdogan kanthi fisik.
      1. G A_2
        G A_2 27 Mei 2018 21:04
        +1
        Apa sampeyan pengin ngomong Erdogan iku Turki lan Turki iku Erdogan?
        1. NEXUS
          NEXUS 27 Mei 2018 21:06
          +4
          Kutipan: G A_2
          Apa sampeyan pengin ngomong Erdogan iku Turki lan Turki iku Erdogan?

          Aku pengin ngomong yen saiki, Erdogan mrentah paling dhuwur ing Turki. Utawa sampeyan duwe keraguan babagan kasunyatan iki?
          1. G A_2
            G A_2 27 Mei 2018 21:15
            +1
            27 Mei 1960, 12 Maret 1971, 12 September 1980, 28 Februari 1997 Kudeta
            1. Svarog51
              Svarog51 27 Mei 2018 21:49
              +1
              Erdogan uga .... eh ... dibalik? Lan kapan? aran
              1. G A_2
                G A_2 27 Mei 2018 22:59
                +1
                Nyoba kanggo nguripake. Ora titik. Wong Turki isih revolusioner. Dadi durung sore
                1. Svarog51
                  Svarog51 27 Mei 2018 23:05
                  +2
                  Inggih, aku panginten, nanging ing kene ana sawetara asumsi. Apa kita bisa ngenteni kasunyatan? belay
  16. top_war_shit
    top_war_shit 27 Mei 2018 19:54
    +1
    kabeh wong bakal tuku, sampeyan mung kudu kurban produk rampung
  17. kuroneko
    kuroneko 27 Mei 2018 20:01
    +3
    Saiki malah angel ngomong kapan Su-57 bisa dikirim menyang Turki - pesawat kasebut isih diuji lan durung diadopsi dening Angkatan Udara Rusia.

    Nanging iki ora nyegah Amerika Serikat wiwit adol F-35, sing durung diadopsi dening tentara dhewe, ta? Tes beta - ing pundhak negara -lo.. mitra ingkang kinurmatan. "Masalahe ana ing sisih sampeyan." (c) jawaban favorit saka sembarang support tech.
  18. jaroff
    jaroff 27 Mei 2018 20:01
    +1
    Yen mung ing 20 taun!
  19. Pengacara
    Pengacara 27 Mei 2018 20:02
    +1
    Apa ora kita tuku saperangan F-35 kanggo koleksi Monino.
  20. Komentar wis dibusak.
    1. Tusv
      Tusv 27 Mei 2018 21:04
      +3
      Kutipan: NEXUS
      Lan babagan ekspor ... ana akeh rahasia sing sanajan ing versi sing dipotong ora bakal diidini diekspor.

      Nyatane, versi ekspor bisa disetel saiki. Inggih, salam kuliah hi Mesin tahap kapindho mung kanggo flyer kita, lan SU-57 ing mesin tahap pisanan kanggo pribumi pungkasane Ferrari, sing durung diprodhuksi ing pabrik Enzo lan ora bisa. Nanging apa jenis vise bisa NATO Faberge tightened menyang. S-400 omong kosong lan nangis saka jackpot. Turki sing ramah karo pertahanan udara nasional lan penerbangan saka Rosvooruzhenie. Umumé, game iku worth lilin
      1. NEXUS
        NEXUS 27 Mei 2018 21:10
        +3
        Kutipan saka Tusv
        Inggih, salam kuliah

        Salam hi
        Kutipan saka Tusv
        Nyatane, versi ekspor bisa disetel saiki.

        Ora ana sing bakal nindakake. Iki Faberge padha karo kadal AS. Ing wektu sing padha, malah arsenal durung siap kanggo SU-57. Dheweke janji ing taun 20 ... Ana SU-34/ 30/35 kanggo ekspor, lan mugia ing mangsa cedhak MIG-35. Ing 57th ora bakal diekspor ing 10-15 taun sabanjuré. Lan SU-30 utawa SU-35 sing padha, sing terus-terusan ditingkatake, lan kaya balung ing tenggorokan kanggo NATO.
        1. Tusv
          Tusv 27 Mei 2018 21:23
          +2
          Kutipan: NEXUS
          Ora ana sing bakal ngupayakake. Iki Faberge padha karo kadal AS. Ing wektu sing padha, malah arsenal durung siap kanggo SU-57. Dheweke janji ing taun 20 ...

          Eh. Andryukha. Langsung cetha yen dheweke kelalen dongeng, Pushkin gedhe kita, "Babagan Paus lan buruh Balda" - pisanan nyusul adhine! Pisanan, nguwasani Su-30, banjur kita bakal nginstal Su-35, lan banjur bakal nglatih Su-57 kanggo mabur. Mung kanthi cara iki. Lan iki ing tingkat ora luwih awal saka 2022 ombenan
    2. Oleg14774
      Oleg14774 27 Mei 2018 21:23
      +2
      Kutipan: NEXUS
      banjur Ankara kemungkinan bakal tuku Su-57 buatan Rusia, koran Yeni Safak nulis, kanthi nyebutake sumber militer.

      Minangka karakter Sharikov saka Heart of a Dog digunakake kanggo ngomong: Ing baris, su .. kita anak!
      Nganti saiki, kita ora bisa tuku batch apik kanggo awake dhewe, amarga 57 isih dites, lan mesin tahap kapindho durung siap. Lan babagan ekspor ... ana akeh rahasia sing sanajan ing versi sing dipotong ora bakal diidini diekspor.

      Tembung pungkasan kok kabeh liyane omong kosong (babagan persediaan)!
      Senajan padha arep kanggo sumber India, banjur iki ora bakal rahasia kanggo amers!
  21. KUNO
    KUNO 27 Mei 2018 20:21
    +4
    Dadi dheweke mutusake nggawe pesawat generasi kaping 5 dhewe! Lan babagan f35, muspra wong Turki mutusake kanggo nandur modal dhuwit ing mura penerbangan iki! Ora cocog karo generasi kaping lima, iki goroh! !!
  22. kelip-kelip
    kelip-kelip 27 Mei 2018 20:26
    +2
    Yen Amerika Serikat ngetrapake embargo kanggo pasokan jet tempur F-35 menyang Turki, mula Ankara kemungkinan bakal tuku Su-57 buatan Rusia,
    Yen ana apa-apa ... ngedol menyang Iran ... Syria
  23. Piramidon
    Piramidon 27 Mei 2018 20:32
    +2
    Yen Amerika Serikat ngetrapake embargo kanggo pasokan pejuang F-35 menyang Turki, mula Ankara bakal tuku Su-57 buatan Rusia, koran Yeni Safak nulis.

    Ya, mlebu baris. Sampeyan bisa dadi kacang saka penulis fiksi ilmiah saka "Yeni Safak". Sapa sing bakal ngedol marang wong Turki? Sampeyan kudu nggawe sing kaya ngono. Nanging wong-wong padha kesasar. Dheweke wiwit serius ngrembug babagan isi koran Turki sing ora dingerteni.
    1. tekinoral
      tekinoral 27 Mei 2018 20:50
      +1
      Sampun dipun usulaken bilih ing Rusia boten cekap arta kangge ngrembakakaken piyambak-piyambak, mila India boten purun ngrembakakaken
      1. Piramidon
        Piramidon 27 Mei 2018 21:47
        +3
        Kutipan saka tekinoral
        Sampun dipun usulaken bilih ing Rusia boten cekap arta kangge ngrembakakaken piyambak-piyambak, mila India boten purun ngrembakakaken

        Bebarengan karo India, versi sing beda-beda kudu dikembangake, lan Su-57 wis dadi mesin sing meh rampung, dites, lan bakal dadi seri saka taun kaping 19. Saka sisih ngendi wong Turki isih dibutuhake ing kene?
    2. Oleg14774
      Oleg14774 27 Mei 2018 21:24
      +1
      Kutipan saka Piramidon
      Yen Amerika Serikat ngetrapake embargo kanggo pasokan pejuang F-35 menyang Turki, mula Ankara bakal tuku Su-57 buatan Rusia, koran Yeni Safak nulis.

      Ya, mlebu baris. Sampeyan bisa dadi kacang saka penulis fiksi ilmiah saka "Yeni Safak". Sapa sing bakal ngedol marang wong Turki? Sampeyan kudu nggawe sing kaya ngono. Nanging wong-wong padha kesasar. Dheweke wiwit serius ngrembug babagan isi koran Turki sing ora dingerteni.

      Ayo padha guyon! Ayo dadi fantasi! :)
      1. Piramidon
        Piramidon 27 Mei 2018 21:54
        0
        Kutipan: Oleg147741
        Ayo dadi fantasi!

        Bener, aku uga ora ngilangi manawa wong Turki ngoyak Yankees lan nggegirisi. Sanajan dheweke ngerti yen Su-57 ora bakal ilang.
  24. Komentar wis dibusak.
  25. Sarmat Sanych
    Sarmat Sanych 27 Mei 2018 21:17
    +3
    Kutipan saka Sefevi
    Kepiye carane Turki bisa tuku pesawat sing durung siap? Paling kamungkinan, unsur tekanan. Aku padha bakal teka menyang denominator umum karo Amerika cepet utawa mengko.

    Su-57 ora kurang siap tinimbang Fu-35. Lan kasunyatan manawa Turki lan Amerika Serikat ora bakal teka ing denominator apa wae, jelas kanggo kabeh wong.
  26. anti ahli
    anti ahli 27 Mei 2018 21:23
    +1
    Iku nyengsarakke nyawa kita
    Swara kanggo ewu mil
    Kita ora nggawe bisu Amerika kanthi sia-sia,
    Oh, muspra kita ora ngremuk Israel.
    Kanthi kabeh inti musuhan
    Ngrusak lan cilaka
    Padha Feed kita, menehi kita bermoutia
    Babagan alun-alun misterius.

    dosen saka program,
    Sing piye wae
    Ngomong babagan kegagalan
    Lan padha nggawe wong gemeter.
    Njupuk kita, sing wis ditakdiraké,
    Triangle sampeyan para ilmuwan
    Dadi edan
    Inggih, kita ngelawan.

    Ayo ide edan
    Aja cepet-cepet dipotong
    nelpon kita rauh
    Liwat bajingan saka dokter sirah.
    Ikhlas, tanda tangan tanggal,
    Wangsulana kita, yen ora
    Yen sampeyan ora nanggapi,
    Kita bakal nulis menyang Sportloto.
  27. APASUS
    APASUS 27 Mei 2018 21:44
    0
    Turki wiwit nggunakake cara bisnis India? Saiki dheweke bakal ujar manawa wis nyoba Su-57 lan pesawat kasebut gagal kabeh tes, nanging yen sampeyan ngeculake regane ......................... .....
  28. Govorun
    Govorun 27 Mei 2018 21:44
    0
    Su-57 tinimbang F-35? Ankara ora nolak pilihan kasebut.
    Lan pinten nilai Rusia ing tomat 57? Kita seneng banget ngedol peralatan kanggo panganan.
  29. Giovanni
    Giovanni 27 Mei 2018 21:54
    0
    Su-57 tinimbang F-35? Ankara ora nolak pilihan kasebut.

    wah! Ngimpi. Kita ngimpi babagan awake dhewe ... Kepiye carane bakal dilebokake ing pasukan! Sing dadi akeh!sedulur
  30. Serzh_r
    Serzh_r 27 Mei 2018 22:38
    +1
    Su-57 tinimbang F-35? Ankara ora nolak pilihan kasebut.

    Teknologi kejut canggih kita kanggo wong sing entuk tomat.
    Kanthi kanca sing kaya ngono, sampeyan ora butuh mungsuh.
  31. alexnmv5
    alexnmv5 27 Mei 2018 22:52
    +2
    Israel pisanan digunakake ing pertempuran. gelut apa? Ngluncurake roket saka jarak sing adoh ing target lemah, ngerti sadurunge ora ana cara kanggo njaluk pesawat saka Siria ing jarak kaya ngono, apa ana ing perang? Dadi mobil sing luwih murah cocog kanggo iki. Lan dolanan emas iki murub raket lan dheweke wis nulis yen wis ana ing perang. Humor lan sindiran.
    1. wuh wuh
      wuh wuh 27 Mei 2018 23:27
      0
      Dheweke ora ngluncurake roket, nanging ngrancang bom. Lan padha bola-bali ing wilayah Siria lan ing zona pertahanan udara.
      1. XXXIII
        XXXIII 28 Mei 2018 00:16
        +1
        Kutipan saka: voyaka uh
        Dheweke ora ngluncurake roket, nanging ngrancang bom. Lan padha bola-bali ing wilayah Siria lan ing zona pertahanan udara.

        Lan pira f-35 sing padha perang?
    2. G A_2
      G A_2 27 Mei 2018 23:35
      0
      Dadi, miturut logika sampeyan, ora ana pesawat VKS sing gelut. Dheweke mbuwang bom ing barmaley, nanging ora ana perang udara. Sanajan ora, siji pesawat nglawan pesawat sing ditembak Turki.
      1. abvgdeika
        abvgdeika 28 Mei 2018 00:21
        0
        Dadi tenanan...
  32. wuh wuh
    wuh wuh 27 Mei 2018 23:24
    0
    Luwih becik kanggo Israel yen pasokan F-35 menyang Turki diblokir. F-35 minangka sistem modern sing mbebayani banget. Lan Turki, sayangé, luwih cetha nyedhaki rezim Islam. Lan Turki pancen ora ana apa-apa ing NATO,
    Dalan Ataturk dilewati. Tentara ora nduweni kemampuan kanggo nggulingake Erdogan, amarga kudu ditindakake miturut konstitusi Turki.
    1. XXXIII
      XXXIII 28 Mei 2018 00:11
      +1
      Kutipan saka: voyaka uh
      Luwih becik kanggo Israel yen pasokan F-35 menyang Turki diblokir. F-35 minangka sistem modern sing mbebayani banget. Lan Turki, sayangé, luwih cetha nyedhaki rezim Islam. LAN Turki pancen ora ana apa-apa ing NATO,
      Ngimpi ora mbebayani, yen ditakoni, Israel mung bakal kalah, Erdogan bakal ngatur perang kanggo sampeyan, dene liyane bakal katon .... lol

      Kutipan saka: voyaka uh
      Dalan Ataturk dilewati. Tentara ora nduweni kemampuan kanggo nggulingake Erdogan, amarga kudu ditindakake miturut konstitusi Turki.

      Lan iki telpon bodho, yen politisi sampeyan malah menehi tandha iki, ngenteni tamu ..... am
      Amerika Serikat ora bakal diijolake antarane Israel lan Turki, wong Turki bakal luwih penting, dheweke dadi pos terdepan negara-negara sing wis suwe, ngenteni nganti pimpinan Turki wis tuwa ..... ya
      1. abvgdeika
        abvgdeika 28 Mei 2018 00:19
        0
        Lan apa babagan AS? We Urut ngatur dhewe prajurit
        1. XXXIII
          XXXIII 28 Mei 2018 00:24
          +1
          Kutipan saka abvgdeika
          Lan apa babagan AS? We Urut ngatur dhewe prajurit

          Lan ing ngarep apa sampeyan ngatur dhewe, ngendi sampeyan entuk senjata? Saiki ora perlu ngapusi maneh, sampeyan dadi sandal kanggo negara, wong sing dikasihi, saka sudut pandang politik ... hi
          1. abvgdeika
            abvgdeika 28 Mei 2018 00:29
            +1
            Impen impen ...... Amerika Serikat ora tau perang kanggo kita. Lan senjata dibuwang kaya papan latihan. Kabeh iku prasaja!!!
            1. XXXIII
              XXXIII 28 Mei 2018 00:31
              +1
              Kutipan saka abvgdeika
              Impen impen ...... Amerika Serikat ora tau perang kanggo kita. Lan senjata dibuwang kaya papan latihan. Kabeh iku prasaja!!!

              Lan kedutaan kasebut dipindhah nyedhaki papan latihan ..... ngguyu
              1. abvgdeika
                abvgdeika 28 Mei 2018 00:33
                0
                Nuwun sewu. Aku pancen ora ngerti maksudmu.
  33. lawas26
    lawas26 27 Mei 2018 23:29
    +2
    Kutipan saka Tusv
    Sampeyan ngomong Turki ana ing NATO. Lan pertahanan udara NATO Turki ora dikirim saka tembung kasebut. Mbayangno game apa. Kita nyedhiyakake pertahanan udara lan penerbangan. Tutorial ing sisih. Tentara paling kuat ing Eropa saka NATO nari kanthi nada kita. Aku ngiler saiki

    Inggih, ora tenan. Ana kiriman, sanajan saiki komplek iki rada ketinggalan jaman, nanging tetep wae. Ing sawijining wektu, "Improved Hawk" lan "Nike-Hercules" dikirim. Sawise kalah ing kompetisi, Amerika Serikat lan NATO ora nyedhiyakake Turki kanthi sistem sing luwih modern. Lan saiki, IMHO, tuku S-400 dadi subyek saka toga luwih. Lan ora mungkin wong Turki bakal tuku pesawat, sing, luwih-luwih, durung serial, nanging ora ana ing layanan sanajan ing negara asal.
  34. senima56
    senima56 27 Mei 2018 23:58
    +1
    Omong kosong! Mung chatting! F-35 wis suwe ana ing seri kasebut, lan SU-57 isih cukup "mentah"! Iku mung sing Turki pengin nyang-nyangan kanggo diskon luwih gedhe saka Amerika!
    1. XXXIII
      XXXIII 28 Mei 2018 00:04
      +1
      Kapethik saka: senima56
      Omong kosong! Mung chatting! F-35 wis suwe ana ing seri kasebut, lan SU-57 isih cukup "mentah"! Iku mung sing Turki pengin nyang-nyangan kanggo diskon luwih gedhe saka Amerika!

      Lan diskon sing bakal luwih curam tinimbang sing dijaluk wong Yahudi .... ya
      1. abvgdeika
        abvgdeika 28 Mei 2018 00:16
        0
        Lan wong Yahudi piye?????
        1. XXXIII
          XXXIII 28 Mei 2018 00:18
          +1
          Kutipan saka abvgdeika
          Lan wong Yahudi piye?????

          Apa sampeyan tuku tanpa diskon?, apa sing wis owah ing jagad iki yen wong Yahudi ora njaluk diskon ..... belay
          1. abvgdeika
            abvgdeika 28 Mei 2018 00:24
            0
            Ora dosa yen njaluk diskon. Kajaba iku, kita nyoba kabeh senjata Amerika. Sing ngendi diskon teka saka!
            1. XXXIII
              XXXIII 28 Mei 2018 00:29
              +1
              Kutipan saka abvgdeika
              Ora dosa yen njaluk diskon. Kajaba iku, kita nyoba kabeh senjata Amerika. Sing ngendi diskon teka saka!

              Dadi wong Turki uga njaluk tes, kanthi diskon kanggo masa depan, kaya anggota NATO, lan diskon kudu luwih sithik tinimbang wong Yahudi, sampeyan ora ngerti Erdogan .... lol
              1. abvgdeika
                abvgdeika 28 Mei 2018 00:31
                0
                Ora ana sing nyoba Turki. Serius prajurit
                1. XXXIII
                  XXXIII 28 Mei 2018 00:36
                  +1
                  Kutipan saka abvgdeika
                  Ora ana sing nyoba Turki. Serius prajurit

                  Nanging Israel ora cocog karo target iki, target sing trep banget, F35 nglawan F35, mbandhingake Angkatan Udara sing luwih kuwat, nuduhake bangga ....
                  1. abvgdeika
                    abvgdeika 28 Mei 2018 00:40
                    0
                    Kita duwe turnover komoditas milyar, kita ora bakal perang nganti prajurit
                    1. XXXIII
                      XXXIII 28 Mei 2018 00:57
                      +1
                      Kutipan saka abvgdeika
                      Kita duwe turnover komoditas milyar, kita ora bakal perang nganti prajurit

                      mbok menawa....
                      1. abvgdeika
                        abvgdeika 28 Mei 2018 01:03
                        +1
                        Sugeng dalu Komrad, kaya sing diomongake tanggane Argentina.....
          2. BATU KUNING
            BATU KUNING 28 Mei 2018 01:58
            +1
            padha tuku kanggo dhuwit Amérika, lan kanggo dhuwit Canadian, dening cara, ing bab utama iku ora kanggo dhewe
            umume entuk gratis, tanpa diskon
  35. nikoliski
    nikoliski 27 Mei 2018 23:58
    0
    Amerika Serikat ora ngedol Raptor marang sapa wae, yen kita digabung karo Su-57 marang wong liya, kanthi yakin bisa ujar manawa mungsuh rakyat lan pengkhianat dadi kuwasa.
    1. XXXIII
      XXXIII 28 Mei 2018 00:04
      +1
      Kutipan saka nikoliski
      Amerika Serikat ora ngedol Raptor marang sapa wae, yen kita digabung karo Su-57 marang wong liya, kanthi yakin bisa ujar manawa mungsuh rakyat lan pengkhianat dadi kuwasa.

      Iku angel banget, malah India durung tuku, nanging pengin banget. Bakal luwih angel karo Turki ...
      1. abvgdeika
        abvgdeika 28 Mei 2018 00:17
        0
        Apa sampeyan ora tuku? Apa sing luwih angel?
        1. XXXIII
          XXXIII 28 Mei 2018 00:19
          +1
          Kutipan saka abvgdeika
          Apa sampeyan ora tuku? Apa sing luwih angel?

          Rahasia....
          1. abvgdeika
            abvgdeika 28 Mei 2018 00:25
            0
            Logika....
            1. XXXIII
              XXXIII 28 Mei 2018 00:34
              +1
              Kutipan saka abvgdeika
              Logika....

              Bakal angel banget kanggo nemtokake rega, Su-57 larang, lan jinis pesawat beda-beda, mesthine ora cocog karo wong Turki ....
              1. abvgdeika
                abvgdeika 28 Mei 2018 00:36
                +1
                Kanggoku, wong Turki duwe masa depan sing peteng. Padha geser menyang Islamisme. Kulon bakal nolak lan Rusia ora bakal dadi kanca
                1. XXXIII
                  XXXIII 28 Mei 2018 00:45
                  +1
                  Kutipan saka abvgdeika
                  Kanggoku, wong Turki duwe masa depan sing peteng. Padha geser menyang Islamisme. Kulon bakal nolak lan Rusia ora bakal dadi kanca

                  Iku ora katon banget padha, padha miwiti kanggo nindakake kawicaksanan uga, ora gumantung ing dhukungan NATO, Erdogan minangka politisi kuwat, iku ora kanggo apa-apa sing negara wanted kanggo nulis wong mati ...
                  1. abvgdeika
                    abvgdeika 28 Mei 2018 00:49
                    +1
                    Setuju, politisi iku kuwat....Ya mung padu karo kabeh. Ayo ndeleng kepiye kabeh bakal mengaruhi urip wong Turki biasa !!!!
  36. iki
    iki 28 Mei 2018 03:59
    0
    "Aviaexpert, mantan desainer Biro Desain Sukhoi, Vadim Lukashevich, ngandika ing NSN yen kauntungan utama Su-57 yaiku super-maneuverability, sing ora bakal mbantu ing kondisi modern."

    "Wiwit taun 70-an, ora ana kasus siji nalika, ing kahanan pertempuran nyata, pesawat gabung ing perang udara sing padha," ujare ahli kasebut.

    ps padha ditrapake kanggo su 30,35. Nanging, wong Tionghoa ora bodho sing nyoba nggayuh rahasia maksimal kanggo pesawat kasebut, lan ora fokus ing supermaneuverability lan atribut sirkus liyane sing ora perlu. Ing generasi kaping 5, jangkauan deteksi, rudal cepet, perang elektronik udhara sing kuat lan, mesthi, siluman penting.

    http://nsn.fm/army-and-weapons/ekspert-sverkhmane
    vrennost-su-57-khorosha-na-aviashou-a-ne-v-boyu.h
    tml
    1. DEZINTO
      DEZINTO 28 Mei 2018 05:23
      +1
      kedadean sing dumadi ing Maret 10, 1953 liwat desa Merklin, dumunung ing wilayah Pilsen Cekoslowakia: loro pesawat Amérika ilegal mlebu ing wilayah udara Cekoslowakia, lan loro pejuang MiG-15 diwenehi tandha kanggo nyegat pelanggaran. Sawijining montor mabur Amérika ditembak ambruk amarga ana pertempuran, lan pilote metu.


      Mergo "ahli" rada ..... salah.

      Dadi - aku ngira pesawat kita wis ketemu sadurunge lan ketemu ing udhara, lan "ahli" sampeyan digambar nganggo garpu ing banyu ...... Nyuwun
  37. Charik
    Charik 28 Mei 2018 04:48
    0
    perjanjian utangan kanggo pasokan sistem pertahanan udara S-400. apa tegese ora malah kanggo awis nanging ing kredit?
  38. Shadow Shooter
    Shadow Shooter 28 Mei 2018 05:19
    0
    Sampeyan perlu kanggo nyuwek Turki adoh saka Amerika Serikat lan NATO. Iku bakal kamenangan strategis amba
  39. TUFAN
    TUFAN 28 Mei 2018 08:44
    0
    Ora topik serius ...
  40. Kyrgyz
    Kyrgyz 28 Mei 2018 11:56
    0
    Kutipan: Andrey K
    ... Su-57 tinimbang F-35? Ing Ankara, pilihan iki ora ditolak ...

    Turks troll ora kaya bocah ngguyu

    Mung ketoke karo adonan, padha ora duwe akeh
  41. Xscorpion
    Xscorpion 28 Mei 2018 16:38
    0
    Kutipan saka Tusv
    Kutipan: YaIK 105
    Ya, dheweke ora bakal tuku apa-apa saka kita, dheweke mung medeni Amerika Serikat, ujare, kita bakal njupuk saka Rusia, dudu saka sampeyan ... Bisnis ... Apa sampeyan tuku S-400?

    Oh iku? Amerika Serikat ora mung ora nyedhiyakake pertahanan udara marang sekutune, nanging uga ora gelem njaga F-16 lan nglatih pilot. Endi Erdogan miskin nalika dheweke padu kenceng karo wong Yahudi. Tokmo sujud ing sikil sing paling peteng hi


    Lha, kabeh dadi iki. Lha, aja langsung sujud. Vova ora kaya ngono. Mung Turki bakal cepet ninggalake NATO lan nyedhaki Rusia. Aku ngerti ora kabeh wong seneng karo aliansi kaya ngono. Nanging yen njupuk sejarah, kita ora tansah perang nglawan Turki, malah kadhangkala perang bebarengan nglawan mungsuh siji, nalika Perang Donya II, padha ora nyerang negara kita ing wektu kang angel kanggo kita, malah ing tekanan saka Third Reich. Mungkin amarga, sajrone pirang-pirang taun perang, dheweke ngerti yen perang nglawan Rusia luwih larang? Lan yen kita duwe hubungan apik karo negara sing ngontrol selat lan ing mangsa ngarep bakal ninggalake NATO, iki tegese ing cedhak. mbesuk ora ana pangrusak Amerika sing bakal mlebu ing Segara Ireng.