Metu saka bayangan. Serdyukov ngandhani carane dheweke lunga menyang kursus sore ing Akademi Staf Umum

166
Anatoly Serdyukov menehi wawancara marang media kanggo pisanan wiwit mundur saka jabatan kepala Kementerian Pertahanan. Lan media sing kaya mengkono iku dadi koran "Kommersant" (Aplikasi Spark). Wawancara karo mantan menteri Leonid Mlechin.

Ing sawijining wawancara, Serdyukov ujar manawa Vladimir Putin nate njaluk dheweke dadi Menteri Pertahanan. Miturut Serdyukov, proposal kuwi muni ora dikarepke kanggo wong.



Salah sawijining mantan pejabat pemerintah sing paling kondhang ujar manawa masalah finansial lan ekonomi wis jelas nalika dheweke njupuk jabatan, mula dadi luwih angel babagan masalah militer. Serdyukov, minangka marang Leonid Mlechin, nguripake kanggo Akademi Staff Umum karo panjalukan kanggo ngatur kursus militèr. Kursus-kursus kasebut, minangka cathetan sing diwawancarai, dheweke njupuk 8 wulan saka 18 nganti 22-23:00 saben dina.

Serdyukov bilih piyambakipun sinau karakteristik saka peralatan militèr, amarga ing sembarang wektu panglima paling dhuwur bisa nelpon lan takon pitakonan bab "paramèter, contone, saka sistem pertahanan udara Buk."

Serdyukov:
Aja ngomong, wenehi wektu, aku bakal ndeleng manual. Lan aku uga mutusake yen aku kudu ngubengi kabeh distrik, kabeh armada, ngunjungi kabeh markas tentara, korps, divisi, supaya ngerti masalah apa sing kudu dirampungake kanthi cepet.


Metu saka bayangan. Serdyukov ngandhani carane dheweke lunga menyang kursus sore ing Akademi Staf Umum


Miturut mantan menteri, dheweke ngubengi negara nganti pirang-pirang wulan.

Ing Interview, Serdyukov nandheske kasunyatan sing wong utawa wong saka ndhuwur departemen pertahanan utama ora nindakake apa-apa sing ora disetujoni dening panglima paling dhuwur.

Ing tembung liyane, Serdyukov nyoba kanggo negara sing yen wong ngarahake kritik saka implementasine saka reformasi, iku kudu alamat kritik sing padha kanggo Panglima paling dhuwur ing pangareping. Kanggo referensi: Pak Serdyukov nyekel jabatan Menteri Pertahanan Federasi Rusia wiwit Februari 2007 nganti November 2012. Dmitry Medvedev minangka Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata RF wiwit taun 2008 nganti 2012.

Ing Interview, Serdyukov uga ngandika sing perang karo Georgia dipengaruhi akselerasi reformasi. Dheweke uga nambahake manawa kritik kanggo tuku peralatan militer asing ing alamate ora bisa ditindakake, amarga "malah USSR tuku peralatan militer ing luar negeri."
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

166 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 29
    28 Mei 2018 16:09
    Salah sawijining mantan pejabat pemerintah sing paling kondhang ujar manawa masalah finansial lan ekonomi wis jelas nalika dheweke njupuk jabatan, mula dadi luwih angel babagan masalah militer.

    Mesthine, bagean finansial bisa dingerteni ... kanggo nguwasani dhuwit anggaran sing akeh banget karo bocah wadon kanthi tanggung jawab sing sithik, Vasilyeva ... Ing wektu sing padha, pirang-pirang sekolah militer sing ditutup, muskrat kanthi moncong.
    1. +8
      28 Mei 2018 16:13
      Reformasi Serdyukov kontradiktif, jujur, ana titik sing apik, kalebu. reformasi moneter. OSHM uga dawa telat, mung padha mlaku banget kelangan ing "urip", akeh perwira pantes dipeksa kanggo pindhah menyang urip sipil, iku bisa kanggo babagan OSHM iki kanggo 3-4 taun lan lancar reformasi kabeh, ing cara alamiah. , dadi ngomong. Ora ana sing apik kanggo ngomong babagan universitas militer sing rusak, akeh sing dipotong tanpa dipikirake, sampeyan kudu nyuwek sirah kanggo iki.
      1. + 17
        28 Mei 2018 16:15
        Kutipan saka maxim947
        ana wayahe apik

        Ing kene dimangerteni dening unit
        1. +6
          28 Mei 2018 16:21
          Kutipan: Alexander Romanov
          Ing kene dimangerteni dening unit

          Aku mikir sing liwat wektu, akeh bakal ngerti iki. Omah lawas sing reyot, luwih becik dirusak, lan gawe omah anyar ing panggonane. Apa Serdyukov (kanthi pesenan saka ndhuwur).
          1. Komentar wis dibusak.
            1. +1
              28 Mei 2018 17:12
              Apa sampeyan nyimpen lilin nalika dheweke nyelehake dhuwit pemerintah ing kanthonge? *
              1. +6
                28 Mei 2018 18:00
                Kutipan: Ora Rusia liberoid
                Apa sampeyan nyimpen lilin nalika dheweke nyelehake dhuwit pemerintah ing kanthonge? *

                Kanthi sarujuk amnesti, dheweke kanthi ora langsung ngakoni yen dheweke salah.
          2. 0
            29 Mei 2018 11:53
            Omah lawas sing reyot, luwih becik dirusak, lan gawe omah anyar ing panggonane
            Apa sampeyan tukang bangunan? Apa sampeyan mbuwang dhuwit umum? Menara Miring Pisa uga lawas banget 658 taun lan reyot. Pembongkaran!?
        2. +9
          28 Mei 2018 16:26
          Sanya, apa sampeyan kalebu wong sing dipilih iki?
          1. +8
            28 Mei 2018 16:34
            Kutipan: NordUral
            Sanya, apa sampeyan kalebu wong sing dipilih iki?

            Ora, aku mung ora duwe sing diarani "mentalitas komplotan"
        3. + 20
          28 Mei 2018 16:56
          Oh ya, kanggo iki paling sampeyan kudu ndaftar ing rumah sakit jiwa. Putin nggawe wong sing durung tau ana hubungane karo tentara dadi Menteri Pertahanan lan adoh kita lunga: dheweke nutup meh kabeh sekolah, departemen, mulane saiki ana kekurangan nyata pilot sing padha ing tentara. Dheweke nutup akeh lapangan udara, sing langsung digawa menyang papan. Shoigu saiki nandur modal milyaran kanggo nggawa sawetara maneh menyang layanan. Lan kanthi transfer divisi menyang brigade, lan saiki bali? Ana nyata ngrusak kemampuan pertahanan lan pengkhianatan.
          1. + 10
            28 Mei 2018 17:02
            Quote: Gargantua
            Oh ya, kanggo iki paling sampeyan kudu ndaftar ing rumah sakit jiwa.

            Wah Serdyukovshchina iki

            1. Ing Mei 2010, Departemen Pertahanan nandatangani kontrak kanggo pambangunan 5 "kapal rudal cilik" (sajatine penghancur) saka jinis Buyan-M, yaiku jinis kapal perang sing dhasar anyar sing bersenjata karo rudal jelajah Kaliber sing saiki misuwur. kompleks

            2. Kapal patroli (fregat) saka proyèk modern 11356M kanggo Armada Segara Ireng diwiwiti kanthi pambangunan miturut pesenan Menteri Pertahanan ing 18.12.2010/XNUMX/XNUMX.

            3. Frigate saka zona segara adoh saka project 22350 "Admiral Gorshkov" (timbal ing seri) iki dibukak ing 29.10.2010/XNUMX/XNUMX.

            4. Helikopter landing kapal dermaga saka jinis Mistral dipesen ing Prancis ing 2010.

            5. Pengebom strategis Tu-160. Wiwitan modernisasi - 2008

            6. Pengebom jarak jauh Tu-22M3 - ing Februari 2012, Kementerian Pertahanan RF mrentahake modernisasi 30 Tu-22M3 menyang versi Tu-22M3M

            7. Multipurpose fighter Su-30SM. Penerbangan pisanan saka pesawat serial 21.09.2012/2012/XNUMX Kontrak pisanan saka Kementerian Pertahanan kanggo nyedhiyakake batch pesawat kasebut menyang Angkatan Udara - XNUMX

            8. Pejuang Su-35. Penerbangan pisanan ing 2008. Kontrak pisanan saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia kanggo pasokan 48 Su-35 menyang pasukan - 18.08.2012.

            9. PAK FA T-50 punika fighter 5 generasi paling anyar. Pesawat pisanan - 29.01.2010

            10. Tank T-14 "Armata". Pangembangan model kasebut diwiwiti ing taun 2009 kanthi urutan saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia.

            11. Sistem rudal operasional-taktis "Iskander-M". Ing Nopember 2011, tes Iskander-M kanthi peralatan tempur anyar rampung. Ing wektu sing padha, panyebaran brigade pertama Iskander-M OTR (26 RBR, Luga) diwiwiti.

            12. Sistem rudal anti-pesawat paling anyar S-400 "Triumph" - diadopsi ing 28.04.2007/XNUMX/XNUMX. Ing taun sing padha, produksi massal diwiwiti

            13. Modernisasi saka cruiser rudal nuklir abot "Admiral Nakhimov". Formal - wiwit 1999. Ing kasunyatan - mung ing A. Serdyukov - wiwit pungkasan 2008.

            14. Kapal selam nuklir strategis rudal cruiser (APRKSN) "Yuri Dolgoruky". Diluncurake ing 12.02.2008 Februari XNUMX

            15. APRKSN "Alexander Nevsky". Diwiwiti ing 13.12.2010/XNUMX/XNUMX

            16. APKRSN "Vladimir Monomakh". Diluncurake ing 30.12.2012 Desember XNUMX

            17. APKRSN "Pangeran Vladimir". Dianyari tanggal 30.07.2012 Juli XNUMX

            18. Kapal selam multiguna nuklir saka proyek anyar K560 "Severodvinsk". Dibukak ing 24

            19. Kapal selam nuklir saka proyek Kazan sing padha - dilebokake ing 24.07.2009 Juli XNUMX.

            20. Diesel pluru kapal selam proyek 636.3 "Improved Varshavyanka" (timbal ing seri) iki glethakaken mudhun ing Agustus 2010. Ing 2011, Departemen Pertahanan RF nandatangani kontrak kanggo produksi 5 kapal selam liyane saka jinis iki kanggo Black. Armada Laut Federasi Rusia.

            21. 2012 Rampung tes kapal perang pisanan sing dilengkapi sistem rudal ZM-14 "Kaliber" Republik Kazakhstan "Dagestan"

            22. 2012 Rampung tes rudal jelajah udhara Kh-101/102 paling anyar lan pengumuman A. Serdyukov babagan kesiapan kanggo nyedhiyakake layanan kasebut.
            http://forum.ykt.ru/viewtopic.jsp?id=4169911
            1. + 17
              28 Mei 2018 17:06
              Kutipan: Alexander Romanov
              Ing Mei 2010, Kamentrian Pertahanan nandatangani kontrak kanggo pambangunan 5 "kapal rudal cilik" (sajatine penghancur).

              Kasus nalika ukara pisanan ngiyanati kabeh kompetensi penulis wassat Ora maca maneh ngguyu
              1. +1
                28 Mei 2018 17:18
                Quote: Gargantua
                Ora maca maneh

                Lan aku maca babagan lapangan udara, aku ora maca kabeh. Aku ing sly, Lexus ora pinter ngapusi.
                1. +1
                  28 Mei 2018 17:31
                  Lah, ana apa karo lapangan udara, menyang ngendi ilang, apa sampeyan ndhelikake piring?
              2. +2
                28 Mei 2018 18:58
                Nanging muspra. Amarga, senadyan blunder karo klasifikasi, Serdyukov sing nggawe keputusan kanggo mbangun "kaliber Caspian operator".
                Miturut cara, banjur kaputusan iki tundhuk kritik unanimous saka jaringan iksperd - "sapa sing bakal kita tenggelam kanthi bantuan rudal anti-kapal sing larang ing Kaspia? kapal tanpa guna, keluwih kanggo armada". Lan malah sawetara versi winged saka "kaliber" sing diumumake dening komandan armada sawise nampa kapal pisanan ora menehi tandha marang sapa wae. eseman
            2. Komentar wis dibusak.
              1. +8
                28 Mei 2018 19:12
                Kutipan saka: ROSS 42
                Kanggo kula, wong iki, minangka wong sing dihormati, seda ... Mung seda..

                Ing negara kita, iku bakal naif kanggo operate mung karo data resmi saka layanan tax. Yen akeh kabecikan ditemokake ing "asisten" Serdyukov, Vasilyeva sajrone panelusuran, malah medeni kanggo mbayangno apa sing bakal kelakon yen panelusuran ditindakake ing mantan menteri kasebut.
                Miturut cara, kasus Serdyukov minangka indikasi kanggo negara kita. Putin wis rampung numpes iman ing hukum.
                1. +1
                  28 Mei 2018 19:22
                  Quote: Gargantua
                  Yen "asisten" Serdyukov Vasilyeva sak panelusuran ketemu dadi luwih apik

                  Takon ing wektu luang sampeyan sapa bapak Vasilyeva lan apa sing dheweke ngerti.
                  Aku njamin - iki wong banget, ahem, ora miskin.
                  Wis satus dikunyah ing kene., kanggo nggoleki spesialis kanggo sampeyan - jujur, kesed.
                  Quote: Gargantua
                  Putin rampung numpes iman ing hukum

                  Ah-ah-ah, Putin sing ala ...
                  Iku misale jek sing akeh saka sekolah karo latihan minimal (murni ing otak yen) lan saperangan saka manual ing topik #fsepropalipolymers dibukak ing situs.
                  Iki sedih Nyuwun
                  1. +4
                    28 Mei 2018 19:25
                    Kutipan: Golovan Jack
                    Takon ing wektu luang sapa bapake Vasily lan apa sing dheweke ngerti

                    Papa Vasilyeva - mertua D.A. Medvedev?
                    1. 0
                      28 Mei 2018 19:30
                      Mdya .... hard case

                      delve menyang hi
                      1. +5
                        28 Mei 2018 19:35
                        Dadi maratuwa apa dudu maratuwa?
                      2. +1
                        28 Mei 2018 19:40
                        layang ala?
                        Iku baeaaaa....
                        Aku wis pamit, apa sing ora jelas? Aku mbaleni - hello negatif
                  2. +1
                    28 Mei 2018 21:08
                    Lan apa, Serdyukov minangka individu sing cetha?
                    Kutipan: Golovan Jack
                    Katon manawa akeh bocah sekolah kanthi latihan minimal diluncurake ing situs kasebut (murni ing otak yen)

                    Gashek ketoke nambahake iki kanggo para jenderal. Nyuwun
                    1. 0
                      28 Mei 2018 21:17
                      Quote: Tank Hard
                      Lan apa, Serdyukov minangka individu sing cetha?

                      Aku ora ngaku.
                      Babagan Hasek - Aku ora ngerti Nyuwun
                      1. +1
                        28 Mei 2018 21:27
                        Kutipan: Golovan Jack
                        Babagan Hasek - Aku ora ngerti

                        Ana, nang endi wae, njlèntrèhaké tiba (ing kanak-kanak, ibune dropped wong lan nalika ambruk, dheweke kenek sirahe), salah siji Cadet Bigler, utawa Letnan Oak (utawa wong liya), ana tembung kaya mengkono: - uga, sing. iku, dadi jenderal kanggo dheweke! .. Secara harfiah wis aku ora ngelingi, nanging sing titik.
                        Schweik minangka buku favoritku. eseman
                        hi
            3. +6
              28 Mei 2018 18:55
              Kutipan: Alexander Romanov
              22. 2012 Rampung tes rudal jelajah udhara Kh-101/102 paling anyar lan pengumuman A. Serdyukov babagan kesiapan kanggo nyedhiyakake layanan kasebut.

              Wong-wong mau dites dawa sadurunge dheweke. Lan kanggo nyelehake teken ing mburi tes apa sampeyan ora duwe apa-apa apa karo ora patut gedhe.
              1. +3
                29 Mei 2018 06:10
                Kutipan saka Iline
                Kutipan: Alexander Romanov
                22. 2012 Rampung tes rudal jelajah udhara Kh-101/102 paling anyar lan pengumuman A. Serdyukov babagan kesiapan kanggo nyedhiyakake layanan kasebut.

                Wong-wong mau dites dawa sadurunge dheweke. Lan kanggo nyelehake teken ing mburi tes apa sampeyan ora duwe apa-apa apa karo ora patut gedhe.

                Mangkono uga dhaptar kabeh. Kabeh sing dituduhake wiwit taun sadurunge Serdyukov.
            4. Maz
              +1
              28 Mei 2018 19:56
              Apa mung komentar pungkasan saka pewawancara (sejarawan Mlechin ngomong karo Serdyukov, yen sampeyan ngelingi iki):

              "Apa sing bisa ditindakake ing postingan iki dadi cetha banget, sawise kurang saka rong taun - sawise acara dramatis ing saindhenging Crimea lan Ukraina. diganti radikal malih: negara diaktifake metu dadi tentara modern uga dilatih.
          2. + 13
            28 Mei 2018 17:10
            Sayange, ora mung lapangan udara - malah Moskow banjur kelangan bagean "payung" pertahanan udara, saka apa sing dakkenal dhewe.
            Sampeyan ora bisa ngumbah asu ireng putih. Interview Mlechin ing "minus" - sawetara iku ora kudu dijupuk. Dhuwit bisa dipikolehi ing papan liya, nanging reputasi ora bisa.
            1. +3
              28 Mei 2018 17:34
              Kutipan: Galleon
              Sayange, ora mung bandara

              Ayo nangis bareng
              Saka pidato Putin
              . Tanggal 1 Desember 2011, cabang militer anyar, Pasukan Pertahanan Aerospace, njupuk tugas tempur ing Rusia.

              Angkatan Udara nduweni 7 pangkalan udara gedhe kanthi infrastruktur sing kuat. Jaringan lapangan udara lagi dimodernisasi. Swara 4 taun kepungkur - kanggo pisanan ing 20 taun - 28 lapangan udara wis dirombak. Taun iki, kerja direncanakake ing 12 lapangan udara militer liyane.

              20.02.2012
            2. Alf
              +4
              28 Mei 2018 17:58
              Kutipan: Galleon
              Wawancara Mlechin ing "minus"

              Mlechin wis suwe diganti dadi zaputintsy lan wis dadi anti-Soviet sing rada semangat.
              1. +1
                28 Mei 2018 21:25
                Kutipan: Alf
                dadi cukup semangat anti-Soviet

                Nyatane, dheweke mesthi wis.
          3. +4
            28 Mei 2018 17:15
            Kanggo Gargantua. Shoigu persis, kaya Serdyukov, "ora ana hubungane karo tentara." Reformasi dibutuhake lan ditindakake. Nanging dheweke ngethok dheweke urip, kaya sing wis dingerteni ing komentar kasebut. Lan ana NGSH Makarov. Sing everyone clinging kanggo Taburetkin?
          4. +1
            28 Mei 2018 18:03
            Quote: Gargantua
            Ing Interview, Serdyukov nandheske kasunyatan sing wong utawa wong saka ndhuwur departemen pertahanan utama ora nindakake apa-apa sing ora disetujoni dening panglima paling dhuwur.

            maneh! Dheweke ora ndhelikake
            Ing Interview, Serdyukov nandheske kasunyatan sing wong utawa wong saka ndhuwur departemen pertahanan utama ora nindakake apa-apa sing ora disetujoni dening panglima paling dhuwur.

            Dheweke uga dudu pangrusak utama
            1. 0
              28 Mei 2018 20:05
              Lan VGK, sapa? Lebokno? Medvedev!
          5. Ren
            0
            29 Mei 2018 08:35
            Quote: Gargantua
            Putin nggawe wong sing ora tau ana hubungane karo tentara dadi Menteri Pertahanan lan kita lunga: dheweke nutup meh kabeh sekolah, departemen, mulane saiki ana kekurangan nyata pilot sing padha ing tentara.

            Kanggo referensi: Pak Serdyukov nyekel jabatan Menteri Pertahanan Federasi Rusia wiwit Februari 2007 nganti November 2012. Dmitry Medvedev minangka Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata RF wiwit taun 2008 nganti 2012.
            hi
            1. +3
              29 Mei 2018 11:52
              Sapa sing milih Serdyukov minangka Menteri Pertahanan Federasi Rusia??? Nanging, yen sampeyan isih percaya marang Medvedev sing ala lan Putin sing apik, mula aku pancen melas karo sampeyan
          6. 0
            29 Mei 2018 11:43
            ing tentara ana kekurangan nyata saka pilot padha
            Lan apa sing bakal kita gelut karo wong nalika iku? Nalika dheweke diangkat, Rusia pancen ana ing posisi lutut-sikut.
            1. +4
              29 Mei 2018 11:50
              Saiki apa posisi wong Rusia, dudu miliarder, kanca Putin lan wakil saka wong sing dipilih Gusti Allah, nanging mung wong Rusia biasa?
        4. + 10
          28 Mei 2018 17:56
          Ing kene dimangerteni dening unit


          Mung wong sing durung tau ketemu karo dung iki sing bisa ngomong. Lan malah banjur, saiki aku ngina manure. Luwih boorish, poto-karep lan bodho, isih katon.
          Boten namung nistha. Lan supaya dheweke nyimpen dongeng kanggo wong sing ora ngerti.
          Iki .... tembung sing tepat kanggo dheweke ora cocog karo kerangka sing diidini, kudu dikunjara seumur hidup.
          1. 0
            29 Mei 2018 11:44
            Luwih boorish, poto-karep lan bodho, isih katon.
            Apa sampeyan ndeleng pejabat liyane? Kanthi asu ajag urip kaya asu ajag! (r.n. p.)
          2. 0
            29 Mei 2018 12:32
            Kutipan saka: sir_obs
            Ing kene dimangerteni dening unit


            Mung wong sing durung tau ketemu karo dung iki sing bisa ngomong. Lan malah banjur, saiki aku ngina manure. Luwih boorish, poto-karep lan bodho, isih katon.
            Boten namung nistha. Lan supaya dheweke nyimpen dongeng kanggo wong sing ora ngerti.
            Iki .... tembung sing tepat kanggo dheweke ora cocog karo kerangka sing diidini, kudu dikunjara seumur hidup.

            Sederhananya, wong ngomong "nelayan ndeleng nelayan saka kadohan" hi Kanggo wong-wong mau, iki minangka norma prilaku, tanpa moralitas. Aku ora ngomong babagan sampeyan, nanging babagan komentar sing sampeyan jawab.
        5. +2
          29 Mei 2018 06:00
          Kutipan: Alexander Romanov
          Kutipan saka maxim947
          ana wayahe apik

          Ing kene dimangerteni dening unit

          Inggih, inggih. Dheweke ngelus-elus kucinge, ngelus-elus kucinge, banjur uculake sirahe. Lan banjur ing sabdhoning: "Nanging iku uga apik. Aku caressed dheweke sadurunge aku mati!" Lan gumun tulus kuwi.
          Lan ngomong, Alexander, apa sing apik ing urusan Serdyukov? Dheweke wis nindakake akeh banget marang Srengenge nganti ora ana alesan kanggo dheweke.
          Ing Interview, Serdyukov nandheske kasunyatan sing wong utawa wong saka ndhuwur departemen pertahanan utama ora nindakake apa-apa sing ora disetujoni dening panglima paling dhuwur.
          Lulus komandan utama)) Ternyata DAM, bebarengan karo Serdyukov, ngrampok tentara ...
      2. + 22
        28 Mei 2018 16:15
        Kutipan saka maxim947
        Reformasi Serdyukov kontroversial, ana titik apik

        Maling lan ambruk sistem militer pendidikan ora bisa diblokir dening sembarang "momen apik". Scum iki kudu Cut mudhun alas ing Kalyma, lan ora menehi Interview karo cangkir sing ora pas ing layar.
        1. + 11
          28 Mei 2018 16:18
          Penjamin substitusi ngguyu
          Ing Interview, Serdyukov nandheske kasunyatan sing wong utawa wong saka ndhuwur departemen pertahanan utama ora nindakake apa-apa sing ora disetujoni dening panglima paling dhuwur.
        2. +9
          28 Mei 2018 16:19
          Kutipan: NEXUS
          Maling lan ambruk sistem militer pendidikan ora bisa diblokir dening sembarang "wayahe apik"

          Aku kepengin weruh sapa sing mbangun tentara sing saiki sampeyan deleng ing TV?
          1. + 14
            28 Mei 2018 16:24
            Kutipan: Alexander Romanov
            Aku kepengin weruh sapa sing mbangun tentara sing saiki sampeyan deleng ing TV?

            Apa, Serdyukov? Serius? Siji, mung lungguh lan mbangun ... lan ora nuruti instruksi Presiden, bebarengan nyolong lan santai ing Vasilyeva?
            Nanging sampeyan bisa ngomong apa jenis personel penerbangan sing kurang ing Angkatan Aerospace?
            1. +1
              28 Mei 2018 16:27
              Kutipan: NEXUS
              Apa, Serdyukov? Serius?Salah, dheweke mung lungguh lan mbangun ... lan ora nuruti instruksi Presiden

              Yaiku, Serdyukov ngetutake dhawuhe Medvedev, ta? Ahahaaaaaaaaaaaaa.. Yo wis lah, aku wes gak iso maneh ngguyu ngguyu ngguyu
              Pranyata Medvedev kudu matur nuwun kanggo tentara anyar, sing sampeyan teka wassat
              1. +9
                28 Mei 2018 16:30
                Kutipan: Alexander Romanov
                Yaiku, Serdyukov ngetutake dhawuhe Medvedev, ta? Ahahaaaaaaaaaaaaa.. Yo wis lah, aku wes gak iso maneh

                Medvedev netepi rencana reformasi GDP, lan sapa, yen dudu sampeyan, kudu ngerti iki. Lan sampeyan njagong, break komedi.
                Apa ora lucu dhewe? Serdyukov - pemain banal, malih, maling lan licik.
                1. +2
                  28 Mei 2018 16:38
                  Kutipan: NEXUS
                  Medvedev netepi rencana reformasi GDP

                  Lan mulane dheweke mecat kanca Putin Kudrin menyang neraka ngguyu
                  Lan kaping pindho, miturut pendapat sampeyan, Serdyukov ngrampungake pesenan Putin kanthi sampurna wassat
                  Kutipan: NEXUS
                  Serdyukov minangka pemain banal

                  Bebener? Aneh, nanging kudu dadi sapa, kaya pejabat liyane ing negara kasebut.
                  Mungkasi nyalahake kabeh marang Putin.
                  Kabeh iku apik ing negara-Putin. Kabeh ala ing negara iku Medvedev. Lan carane, banjur, kanggo mangerteni Panjenengan
                  Kutipan: NEXUS
                  Medvedev netepi rencana reformasi GDP

                  ????????????7
                  1. +4
                    28 Mei 2018 16:48
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Lan mulane dheweke mecat kanca Putin Kudrin menyang neraka

                    Tebak...lan sampeyan nindakake perkara sing bener.
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Lan kaping pindho, miturut pendapat sampeyan, Serdyukov ngrampungake pesenan Putin kanthi sampurna

                    Ora ... mung ora marem. Usul rasionalisasi kanggo tuku senjata kanggo Angkatan Bersenjata kita minangka kabodhoan pribadine. Medvedev utawa Putin ora ana hubungane.
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Mungkasi nyalahake kabeh marang Putin.
                    Kabeh iku apik ing negara-Putin. Kabeh ala ing negara iku Medvedev. Lan carane, banjur, kanggo mangerteni Panjenengan

                    Dadi, sampeyan ora tundhuk karo mentalitas komplotan, supaya bisa ngomong, wong sing langka ...
                    Lan babagan nyalahake PDB lan iPhone ... Aku ora dadi Putinist kanggo muji kabeh sing ditindakake, tanpa pandang bulu, lan luwih-luwih, aku ora mikir yen Medvedev kabeh ala, amarga politisi kaya ngono iku apik utawa umume meneng.
                    Lan kanggo kula, Serdyukovskaya mug mesthine wis suwe ing pakunjaran, nanging kaya Chubais lan sawetara warga liyane sing kuwasa.
                    Serdyukov iki tritely ditarik metu saka ing jotosan saka kaadilan, ngidoni ing indignation saka wong. Lan saiki dheweke wis dipromosekake dadi manajer nomer loro ... lan aku mesthine seneng?
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. Komentar wis dibusak.
                    2. Komentar wis dibusak.
                      1. Komentar wis dibusak.
                    3. Komentar wis dibusak.
                2. +5
                  28 Mei 2018 17:06
                  Apa ora lucu dhewe? Serdyukov - pemain banal, malih, maling lan licik.
                  Nanging sepisan maneh katon ing cakrawala, banjur kita ngenteni janjian anyar! Wong-wong kuwi dikarepake ing antarane kita (kaya Mutko), lan kita ora nyerahake awake dhewe!
                  1. +1
                    28 Mei 2018 17:12
                    Lha, kenapa ora ana personil sing aji kaya ngono? Ngunggahake tentara, wektune ngunggahake liyane ..
          2. + 14
            28 Mei 2018 16:31
            Ing TV, aku biasane ndeleng tankodromes. Aku ora weruh armadas mung ing wates. Lan omong kosong babagan carane kuwat kita.
            Ya, padha wis intensified dicokot, supaya iki dibandhingake karo 90s, nalika Angkatan Bersenjata Rusia ing ngisor plinth, nanging iki, oh, sethitik, soko kanggo ngapusi dhewe.
            1. 0
              28 Mei 2018 16:44
              Kutipan: NordUral
              nanging oh, carane sethitik

              Carane sugih.
          3. +7
            28 Mei 2018 16:54
            Iki dibangun dening kabeh oligarki Federasi Rusia, nyoba kanggo njaluk nyisihaken saka "roh Soviet" saka tentara sabisa. Lan kanggo tentara Federasi Rusia iki, sing ora bisa nindakake operasi militer nglawan kelompok NATO lan PLA gedhe, apa aku kudu matur nuwun marang Taburetkin?
          4. +7
            28 Mei 2018 18:05
            Aku kepengin weruh sapa sing mbangun tentara sing saiki sampeyan deleng ing TV?


            Inggih, mesthi ora Serdyukov. Kanthi sapi iki, kabeh sekolah militer ditutup. Padha nimbulaké karusakan irreparable kanggo personel saka tentara lan angkatan laut. Aku ngrusak kabeh program konstruksi, sanajan nyatane aku kudu nindakake kanthi bener. Menteri Pertahanan kudu utamane prihatin karo pangembangan industri lan infrastruktur militer. Dheweke melu mbebasake properti saka militer lan mbuwang.
            Matur nuwun Gusti aku ora duwe wektu kanggo numpes irreversible.
            Lan padha wiwit ngubungake sawetara kaluwihan kanggo wong ing cara sing padha karo setengah ngadeg, supaya wisuh ing mripate umum. Lan miturut opus kasebut, jelas yen dheweke sukses.
            Serdyukov minangka rasa isin kanggo tentara.
          5. +4
            29 Mei 2018 08:46
            Lan ing TV nuduhake akeh perkara sing menarik, utamane ing kartun. Nanging wingi, perang bintang kelip-kelip nang endi wae, nanging iki ora ateges "lintang pati" ana. Ing dhingklik wis siji tugas: kanggo break mburi korps perwira kawangun ing basis saka ideologi Soviet minangka siji-sijine pasukan sing nduweni kemampuan lan kepinginan kanggo sijine pamaréntah saiki ing globe. Kang ditindakake kanthi becik. Salah siji scribblers bodho precocious, utawa sycophants unprincipled kaya ora tanpa jenderal kondhang sing ngumumake yen Suvorovite ora ana apa-apa ing arakan ing 9 Mei, teka ing panggonan ngankat, padha ngandika kudu nyiapake kanggo Ujian Unified State. Lan kabeh tarian kasebut kanthi rebana ala sistem brigade, pangkalan angkatan udara lan panyebaran institusi pendidikan sing luwih dhuwur ora liya minangka sabdhoning OshM. Dadi kanggo ngomong, ora pribadi, mung bisnis (ing kasus, murni "urutan").
            1. +1
              29 Mei 2018 11:40
              Quote: piala
              Ing dhingklik wis siji tugas: kanggo break mburi korps perwira kawangun ing basis saka ideologi Soviet minangka siji-sijine pasukan sing nduweni kemampuan lan kepinginan kanggo sijine pamaréntah saiki ing globe.

              Oh, dongeng iki, oh, tukang crito. ©
              Korps perwira dibentuk kanthi basis ideologi Soviet, ora narik sapa wae ing ngendi wae nalika telung présidhèn ngrusak USSR. Nalika presiden dijupuk parlemen. Nalika politisi mbuwang tentara menyang Chechnya, sawise naleni tangan lan sikil lan ora menehi wektu kanggo nyiapake. Nalika politisi nyerah Chechnya. Nalika nganggo seragam sampeyan bisa njaluk ing pasuryan. Nalika para perwira kepeksa nyambut gawe ing wayah wengi supaya bisa urip.
              Menapa malih, punika korps perwira, kawangun ing basis saka ideologi Soviet, sing adol metu Armada Pasifik padha ing sawetara taun, ngurangi menyang flotilla - kanggo Penny.
        3. +3
          28 Mei 2018 16:20
          Nyolong lan ambruk sistem militer pendidikan ora ateges .....

          Apa sampeyan naif? Apa sampeyan mikir ana kurang nyolong sadurunge dheweke? Miturut cara, dheweke pancen miwiti reformasi, manawa ana sing seneng utawa ora.
          1. +9
            28 Mei 2018 16:27
            Kutipan saka maxim947
            Apa sampeyan naif?

            Apa sampeyan nekad?
            Kutipan saka maxim947
            Apa sampeyan mikir ana kurang nyolong sadurunge dheweke?

            Nanging, dheweke kejiret. Lan aja ngomong kenapa dheweke ora lungguh, bebarengan karo Vasilyeva?
            Kutipan saka maxim947
            Miturut cara, dheweke pancen miwiti reformasi, manawa ana sing seneng utawa ora.

            Dheweke wiwit nindakake. Ora perlu, sayang, kanggo ngliwati apa sing dikarepake minangka nyata.
            1. +2
              28 Mei 2018 16:41
              Kutipan: NEXUS
              Lan aja ngomong kenapa dheweke ora lungguh, bebarengan karo Vasilyeva?

              Mbokmenawa amarga dheweke nampa Pahlawan saka Putin. Wow iki Medvedev
              Kutipan: NEXUS
              Dheweke wiwit nindakake.

              Lan reformasi Putin lan kabeh, kabeh Putin.
              1. +2
                28 Mei 2018 16:53
                Kutipan: Alexander Romanov
                Lan reformasi Putin lan kabeh, kabeh Putin.

                Ora perlu distorsi lan ngatur clowning. Apa kabeh hubungane karo Putin? Putin, kaya Medvedev, duwe penasehat ... kanthi cara, Serdyukov nyatane dadi penasihat babagan masalah militer.
                Aja ngomong kenapa Pahlawan iki dicopot saka jabatane kanthi isin?
                1. +2
                  28 Mei 2018 17:05
                  Kutipan: NEXUS
                  Aja ngomong kenapa Pahlawan iki dicopot saka jabatane kanthi isin?

                  Dheweke nindakake pakaryan lan nindakake kanthi sampurna. Nalika sampeyan ana ing kene, kalebu aku, dheweke nyirami dheweke, dheweke nggawe tentara anyar.
                  Mung saiki aku nyadari iki liwat wektu, nanging durung weruh ing sampeyan, kadhangkala, telat ignition
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. Komentar wis dibusak.
                  2. +7
                    28 Mei 2018 18:13
                    [quoteDheweke mbangun tentara anyar] [/ kutipan]

                    Kepiye carane dheweke mbangun? Nelpon kanggo nutup kabeh gangguan lan tuku peralatan ing luar negeri? Apa reformasi iki? Ya, sampeyan kudu ditembak kanggo iku. Tujuan utama Menteri Pertahanan yaiku industri lan pangembangane. Lan karo setengah-wit iki, ing nalisir, kabeh wis numpes., Ing guise saka sawetara reformasi.
                    Apa dheweke wis reformasi, apa ana dhaptar apa sing ditindakake minangka menteri?
                    Ana bab sing aku ora ngerti.
                    1. +1
                      29 Mei 2018 12:03
                      Kutipan saka: sir_obs
                      Kepiye carane dheweke mbangun? Nelpon kanggo nutup kabeh gangguan lan tuku peralatan ing luar negeri?

                      Lan apa liyane sing arep kanggo apa karo Komplek militèr-industri, kang ing 2008 nawakake tentara pembangunan saka 80s abad pungkasan ing guise saka UAV paling anyar? Utawa mundhakaken biaya tank 70% ing setahun? Utawa dheweke nggawe "korek" diesel kanggo korvet?
                      Lan ing wektu sing padha, M120x200 sijine MXNUMXxXNUMX ing kabeh syarat kompleks industri militer - njupuk apa padha menehi sampeyan isih ora bakal njaluk liyane.
                      Kutipan saka: sir_obs
                      Tujuan utama Menteri Pertahanan yaiku industri lan pangembangane.

                      Tujuan utama Menteri Pertahanan yaiku tentara, pangembangane.
                      Tentara ngirim ora melu ing pangembangan industri. Tentara kudu menehi prentah marang industri, lan industri kudu nindakake. Manawi wadyabala wiwit lêbêt ing kawontênaning indhustri, lajêng badhe wêkasan ing wêkdal ingkang agêng, manawi wadyabala wau lumêbêt ing paprangan, botên sagêd anggadhahi pêrlunipun, ananging damêl komplèks militèr-industri wau sampun adol wadyabala.
            2. +5
              28 Mei 2018 16:51
              Andrei hi Apa sampeyan wis krungu babagan layar kumelun kasur?
              Mulane, dheweke ora nandur.. nglirik Lan dheweke mbalekake kabeh sing didol kanthi ilegal, nanging ora mbalekake dhuwit ... Kanthi kita, dhuwit kanggo tuku barang sing dicolong ora bali. ngguyu
          2. +2
            28 Mei 2018 18:32
            maksimal947
            Saiki lagi ana perang "jembatan tua" .. Ora saka segi umur..
            Mung sing paling bengok-bengok (lan ora ana hubungane karo tentara kabeh !!!) sing Serdukov minangka maling bakal mikir lan bingung karo informasi nalika MIG 31BM wiwit mlebu ing pasukan, apa taun, sawise modernisasi (mung klarifikasi sethithik ...)
            Aku ora mbela Serdyukov ... Mung dheweke diangkat dadi posisi tembak ...
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. Komentar wis dibusak.
        4. 0
          28 Mei 2018 16:26
          Andrew, sampeyan pancen wong sing apikan.
        5. 0
          28 Mei 2018 17:15
          dadi apa masalahe? ngumpulake basis bukti, hubungi kantor jaksa lan pengadilan karo ... lan kabeh wong bisa bengok-bengok saka kursi ... senajan yen sampeyan nggunakake antologi karo kawicaksanan rakyat - sapa sing nguwuh-uwuh luwih akeh babagan apa wae, mula luwih cenderung yen dheweke ana. geni - sampeyan bisa uga babagan sampeyan supaya affirmatively saiki ngomong - sampeyan maling ... Aku malah ora bakal mbuktekaken lan histeria kaya ora ana liyane, sprinkle karo idu lan nyedhot cabang kabèh saka "bukti" metu saka driji.
        6. +1
          28 Mei 2018 18:06
          Kutipan: NEXUS
          Scum iki kudu Cut mudhun alas ing Kalyma, lan ora menehi Interview karo cangkir sing ora pas ing layar.

          Padha ngumbah emas ing kono. Alas ditebang ing taiga.
          Lan nganti wis dikumbah luwih saka bobote dhewe,
      3. 0
        28 Mei 2018 16:19
        ana plus, nanging ana akeh minus: dheweke mrentahake supaya pasukan sepur ditransfer saka stasiun persimpangan saka pangkalan lan barak sing didunungi 80 km ing jero alas menyang frekuensi dhuwur cilik sing ora tau ana rel!
      4. 0
        28 Mei 2018 16:27
        Sampeyan, nuwun, babagan sangu sapa sing ngomong?
    2. + 17
      28 Mei 2018 16:15
      Serdyukov ngandhani carane dheweke lunga menyang kursus sore ing Akademi Staf Umum saka 18 nganti 22-23:00 saben dina.

      Lan Vasilyeva nyariosaken bilih ing wektu iku dheweke lunga menyang dheweke. Sawetara wong iku, kanggo sijine iku mildly, salah. ngguyu
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +1
          28 Mei 2018 16:34
          materi sing disinaoni ngguyu
      2. +3
        28 Mei 2018 16:25
        Loro-lorone ngapusi, dheweke ana ing omah karo bojone, nanging dheweke isin ngomong.
    3. Maz
      +5
      28 Mei 2018 16:35
      Ana ora perlu kanggo drive tong minyak ing Serdyukov, wong dijamin apa kita duwe saiki lan keris, lan Poseidon lan kilat, lan waja lan huskies ... Apa sampeyan mikir Amerika mung diapusi? Desa kudu dadi masuk akal, sanajan kita, para veteran Angkatan Bersenjata RF, percaya yen kita pancen duwe maling, mediocrity lan swallower sing ngontrol sekutu utama negara - tentara lan angkatan laut, pasukan. Lan Serdyukov coped karo Vasilyeva. Amerika isih kaget. VVP apik, operasi apik. Lan ditindakake kanthi sampurna. Bravo!
      1. 0
        28 Mei 2018 16:45
        Kutipan: Maz
        Desa kudu dipercaya, sanajan kita, para veteran Angkatan Bersenjata RF, percaya

        Paling isih pracaya wassat
        Kutipan: Maz
        VVP apik, operasi apik. Lan ditindakake kanthi sampurna. Bravo!

        Oke, dadi Putin, sanajan Serdyukov mrentah 4 taun ing Medvedev
      2. +3
        28 Mei 2018 17:24
        sakabeheng adoh soko kanggo nerangake kanggo mayoritas kene - padha mung kudu bengok-bengok lan bawl saka sofa, nanging nyatane 99% malah ora bakal bisa kanggo ngatur toko cilik, ora kanggo sebutno RF Kamentrian Pertahanan
    4. +6
      28 Mei 2018 18:06
      Miwiti kanggo ngumbah "lanang ireng"? Ketoke kirim dhuwur anyar murup. Iki ora apik. Panggonane ana ing ranjang, ora ing kursi sing gampang.
    5. +4
      28 Mei 2018 18:26
      Kutipan: NEXUS
      Ing wektu sing padha, carane akeh sekolah militèr kang ditutup, muskrat karo moncong.

      Ing dheweke, kita nutup tank unik. Sekolah Komando Tank Tinggi Chelyabinsk dijenengi sawise ulang taun kaping 50 Revolusi Oktober Agung (CHVTKU).
      https://ru.wikipedia.org/wiki/Челябинское_высшее_
      tank_command_school
      1. +3
        28 Mei 2018 21:20
        Kutipan saka Kuroneko
        Ing dheweke, kita nutup tank unik. Sekolah Komando Tank Tinggi Chelyabinsk dijenengi sawise ulang taun kaping 50 Revolusi Oktober Agung (CHVTKU).

        Ing kene, Comrade Romanov ora nate mangsuli kenapa kita kekurangan pilot saiki, amarga jumlah sekolah penerbangan khusus EBN lan Serdyukov ditutup. Lan sampeyan ngomong tank ... ana cukup kanggo kabeh lair kanggo kacang ...
        Nang endi wae aku nemokake informasi yen ing Serdyukov udakara sekolah militer ditutup 1200. (Aku bisa uga salah)
        1. 0
          28 Mei 2018 22:00
          Ora, uga, paling ora CHVVAKUSH tetep karo kita (ing tangan liyane, navigator ora dilatih ing ngendi wae ing Rusia).
          Chelyabinsk Higher Military Aviation School for Navigators minangka institusi pendidikan militer sing dumunung ing Chelyabinsk. Mung institusi pendidikan ing Rusia, sing nglatih para navigator-insinyur militèr ing fakultas 1 kanggo Angkatan Aeroangkasa Federasi Rusia, kementerian lan departemen liyane, uga negara-negara ing Near lan Far Abroad lan perwira kontrol pertempuran ing fakultas 2nd.

          Yen ora, dheweke bisa uga "disimpen".
        2. 0
          29 Mei 2018 12:08
          Ing kene, Comrade Romanov ora nate mangsuli kenapa kita kekurangan pilot saiki, amarga jumlah sekolah penerbangan khusus EBN lan Serdyukov ditutup. Lan sampeyan ngomong tank ...

          uga, padha mangsuli sampeyan - nanging padha dijamin pangembangan sistem dagger-Poseidon paling anyar karo karya.
          ora nindakake sing sadurunge. rencana licik banget
  2. + 13
    28 Mei 2018 16:18
    Dadi whitewashing saka asu ireng wiwit sad !
  3. +2
    28 Mei 2018 16:19
    Inggih, lan .... anggere hacks bakal push saben nonentity, banjur grobag bakal mandheg ....
    Pemimpin bener - ora ana sing bisa diganti ...
    Kabeh busuk...
    1. +3
      28 Mei 2018 16:51
      Kutipan saka: VeteranVSSSR
      Kabeh busuk...

      Apa pancen ala banget ing Belarus?
      1. +3
        28 Mei 2018 17:10
        Kentang wis mati kabeh
  4. +4
    28 Mei 2018 16:19
    Dheweke uga nambahake manawa kritik kanggo tuku peralatan militer asing ing alamate ora bisa ditindakake, amarga "malah USSR tuku peralatan militer ing luar negeri."

    Iku bug, sampeyan pesta sore kita! Leres, kula kelalen kandha yen negara manca iki yaiku GDR, Cekoslowakia, Polandia, lsp.
    1. +2
      28 Mei 2018 16:24
      Finland kelalen
      1. +1
        28 Mei 2018 18:36
        Aku malah ora ngerti yen dheweke tuku peralatan militer saka dheweke. Aku elinga jaket mangsa, padha apik banjur, nanging aku ora weruh apa-apa bab tank karo bedhil mesin.
    2. Alf
      0
      28 Mei 2018 18:04
      Kutipan: NordUral
      Leres, kula kelalen kandha yen negara manca iki yaiku GDR, Cekoslowakia, Polandia, lsp.

      Saka Republik Ceko-Dana lan L-29, 39.
      Lan apa bab Jerman lan pshekov?
      1. +5
        28 Mei 2018 18:44
        Minggah kanggo refresh memori:
        Polandia mbangun proyek 770, 771 lan 773 kapal pendarat medium kanggo Uni Soviet, uga proyek gedhe kapal pendarat 775. Total, 1964 kapal kasebut lan modifikasi sing dibangun wiwit taun 1986 nganti 135. Kapal kasebut entuk penilaian sing dhuwur banget saka kita amarga kesederhanaan sing konstruktif, biaya murah lan efisiensi operasi. Sajrone layanan, kapal pendarat gedhe melu macem-macem operasi, utamane, sajrone konflik militer ing 1986 ing Yaman, tanpa ngalami kerugian. Sakcepete sadurunge mungkasi Pakta Warsawa, GDR mbangun 28 kapal anti-kapal selam cilik proyek 133.1 lan 1331M kanggo Uni Soviet, sing isih dioperasikake dening penjaga pantai Kronstadt.
        http://back-in-ussr.com/2017/10/kakoe-oruzhie-zak
        upal-sssr-after-vov.html
        1. Alf
          0
          28 Mei 2018 18:44
          Kutipan: NordUral
          Minggah kanggo refresh memori:

          Aku ora ngerti babagan armada, matur nuwun.
          1. 0
            28 Mei 2018 19:14
            Lha kok armada, kabeh BMRT Sakhalin kita digawe ana ing GDR, saiki ora ana sing mbangun, nanging ing jaman semana ora ana masalah.
          2. +2
            28 Mei 2018 21:54
            Kita minangka bangsa kudu diobati amarga ilang memori ing taun 90an. Aku pribadi ngalami kangelan kanggo perawatan, lan malah sing adoh saka tamba lengkap. Lan negara, umume, lara, sing ditampilake tanggal 18 Maret, sayangé.
          3. +1
            28 Mei 2018 21:56
            Dadi kita ora ngerti akeh perkara lan luwih apik. Dheweke ngerti mung siji - kita ora bisa dikalahake. Lan saiki kita ngerti, utawa luwih kita mikir kita ngerti. Nanging nyatane, misinformasi sing padhet ngubengi kita.
  5. +2
    28 Mei 2018 16:20
    Mungkin sepisan maneh tinimbang Shoigu, supaya ing sawetara taun Rusia bakal njupuk Kulon lan Amerika Serikat kanthi tangan kosong? ???? wong bodho Pimpinan kolom kaping enem! !!
    1. Byv
      +8
      28 Mei 2018 16:25
      Kanggo ngerti manawa Shoigu ora bisa nggawe angkatan bersenjata modern ing sawijining dina, ora mung kabeh wong sing bisa ...
      1. +1
        28 Mei 2018 16:42
        Kutipan saka BYV
        Ora mung saben wong sing bisa ngerti yen Shoigu ora bisa nggawe angkatan bersenjata modern ing sawijining dina.

        Sing sampeyan udan mau ngguyu
      2. +1
        28 Mei 2018 16:52
        Dadi Shoigu isih durung ngrampungake Serdyukovism ing tentara! !
        1. +1
          28 Mei 2018 17:06
          Quote: KUNO
          Dadi Shoigu isih durung ngrampungake Serdyukovism ing tentara! !

          Ana apa ing kono?
      3. +9
        28 Mei 2018 17:22
        Kutipan saka BYV
        Kanggo ngerti manawa Shoigu ora bisa nggawe angkatan bersenjata modern ing sawijining dina, ora mung kabeh wong sing bisa ...

        Nanging padha ora, mung kartun. ngguyu
  6. +2
    28 Mei 2018 16:44
    "Kommersanter" mbukak goleki kanggo Pak Putin?

    Lan sawise kabeh, sampeyan ora bakal nemokake kesalahan - apa wae menteri kasebut, banjur hadiah. Sawetara pasuryan iku worth soko ...
    Dadi saiki kita bisa nyana seri wawancara karo Ulyukaev, Puchkov, Livanov, Fursenko lan favorit wong liya kanthi pengakuan kaya "Putin dhewe mberkahi aku!"
  7. +1
    28 Mei 2018 17:00
    Dheweke ngomong banget babagan kesulitan, lan dheweke kudu melu kursus, lan dheweke ngerti kahanan ing papan kasebut. . lol hi
  8. +3
    28 Mei 2018 17:00
    Mbokmenawa, kita kudu ngelingi yen wiwit taun 90-an, tentara Rusia marisi pengaruh kuat "penasihat" lan "konsultan" Amerika ing personel tentara paling dhuwur. Mbok Putin ditunjuk Serdyukov amarga Serdyukov ora bisa bebarengan karo Amerika.
    Lan nalika Putin, kanggo bageane, pungkasane ngethok Amerika Serikat metu saka industri pertahanan Rusia, Serdyukov, kanggo bageane, nyingkirake warisan Yeltsin, saka prasarana sing wis mudhun ing sadawane amers, pendidikan militer sing wis sagged, lan jimat liyane saka "gotong royong." Kita bisa ngomong sing Serdyukov, tanpa sambat, nindakake proyek banget reged.
    Mesthi, ana akeh banget minus kanggo Anatoly Eduardovich metu resik sawise reformasi iki. Cukup lendhut sing disiram ing dheweke. Nanging Putin ora nyingkiri dheweke, sing ngomong babagan tugas sing ditindakake kanthi apik. Akibaté, isih ana plus liyane, sanajan padha didhelikake saka mata prying kita.
    Lan ing umum, aku dipercaya wong sing dipercaya Vladimir Vladimirovich. Aku ora tau kesusu kanggo nuduh Serdyukov nyolong, duwe hubungan karo Vasilyeva, lan liya-liyane. Dheweke nampa tawaran anyar sing pantes kanggo terus kerja, lan tawaran iki minangka tandha manawa wong kasebut kerja kanthi jujur ​​lan ngrampungake instruksi presiden.
    1. + 12
      28 Mei 2018 17:24
      "... Serdyukov - kanggo bageane - nyingkirake warisan Yeltsin ..."
      Saka Putin, utawa apa?! ngguyu
    2. +4
      28 Mei 2018 17:50
      Ojo pirang pirang.. tresna Oh ya, pemilu bakal teka, aku lali ... nglirik tresna Kabeh negara kita saiki dadi rencana licik Putin sing terus-terusan, ora jelas sapa sing nyolong pira lan kapan bakal rampung. Pisau dudu karet..
      1. +2
        28 Mei 2018 18:45
        Pihto, sampeyan duwe pira lan sing nyolong? Apa kowe durung bosen nggiling ilat ing kene?

        Kandhanana apa sing kokgawe nganggo tanganmu dhéwé lan apa sing bisa dicolong saka kowé, lan aku bakal ngguyu bebarengan karo kowé

        Pira taun kepungkur sampeyan ngubur Rusia? Durung kesel? Utawa iku piring dingerteni sing ora duwe akses kanggo?

        Gambar liyane emoticon karo kembang. Dadi bakal luwih misterius

        Ora jelas sapa sing nyolong pira lan kapan kabeh bakal rampung.


        Sampeyan ora ngerti, amarga ora ana sing nyolong apa-apa saka sampeyan. Amarga iku. Lan sapa mangerténi - menyang polisi karo statement, lan ora tarik scribbles abstrak ing forum.

        Nanging kabeh wis jelas karo sampeyan. Aku bakal ndeleng karakter sing nambah sampeyan, aku bakal takon babagan sing padha

        Dirampok dening oligarki lan Serdyukov. Ora malah lucu
        1. +2
          28 Mei 2018 21:05
          Quote: konservatif
          Pihto, sampeyan duwe pira lan sing nyolong? Apa kowe durung bosen nggiling ilat ing kene?

          Tenang, durung ana sing nyolong ...
          Penyidik ​​wilayah Bryansk terus nyelidiki kasus pidana matine bocah lanang umur 4 taun, sing awak ditemokake ing dina Minggu ing jamban dalan sekolah deso.

          Sadurunge, Menteri Pendidikan lan Ilmu Pengetahuan, Olga Vasilyeva, ujar manawa ing Rusia, 3400 sekolah duwe jamban sing ana ing dalan.
          1. 0
            29 Mei 2018 00:26
            Sayange, ing jaman USSR, kahanan karo jamban padha ing sekolah-sekolah kasebut.
            1. +1
              29 Mei 2018 03:29
              Kutipan: Sergeyj1972
              Sayange, ing jaman USSR, kahanan karo jamban padha ing sekolah-sekolah kasebut.

              Dadi bakal terus dadi, sanajan ana koloni ing Mars, kabeh padha ing Rusia, bocah-bocah bakal kehabisan kabutuhan ing kadhemen, wedi yen padha nyelip ing papan bosok lan klelep ing telek langgeng ....
          2. 0
            29 Mei 2018 04:48
            ya, nanging ora kabeh klelep bocah-bocah umur patang taun sing ora sekolah
            utawa wong karo transfer panah kanggo alesan Mars?
    3. Alf
      +6
      28 Mei 2018 18:06
      Kutipan saka mari.inet
      Lan ing umum, aku dipercaya wong sing dipercaya Vladimir Vladimirovich.

      Apa sampeyan uga dipercaya Kudrin, Oreshkin, Gref, Chubais, Siluanov, Golikova? Mungkin sampeyan kudu miwiti mikir kanthi sirah dhisik?
    4. +3
      28 Mei 2018 18:42
      Kutipan saka mari.inet
      Serdyukov - kanggo bagean - nyisihaken saka warisan Yeltsin

      Um.. kowe nulis iki neng pikiranmu.. opo kowe ngrokok???
      Kutipan saka mari.inet
      saka infrastruktur sagging dening amers, tatanan militèr sagging

      Ora .. ya, iku mung sawetara jenis phantasmagoria .. saka wong sing ora ana ing subyek ...
    5. +2
      28 Mei 2018 18:47
      Miturut logika sampeyan, iki carane penjamin ngrampungake tugas. Mung saiki aku duwe sawetara pitakonan: apa pesenan iki? lan sapa kang maringi marang Panjenengane?
    6. +1
      29 Mei 2018 11:42
      Aku ora tau kesusu kanggo nuduh Serdyukov nyolong, duwe hubungan karo Vasilyeva, lan liya-liyane.
      Inggih, ya, dheweke ora duwe "sambungan", mung nalika jam 6 esuk dheweke nyerbu dheweke kanthi nggoleki "Eduardych ing sandal lan gaun ganti wis ana. ngguyu
      Lan ing umum, aku dipercaya wong sing dipercaya Vladimir Vladimirovich.
      Mutko iku tembang kapisah. Dheweke sijine akeh banget ing "misbyah" Olimpiade Sochi sing anak-anak kita isih bakal teka ...
    7. +1
      29 Mei 2018 19:42
      Bu, sampeyan ngomong babagan tentara tanpa ngerti apa-apa. Minangka kanggo pendidikan militèr, sing caved ing amers, apa ora Serdyukov sing tresna sampeyan, sing, karo "battalion wanita", ngrusak pendidikan militèr kanthi cara sing ora bisa mbentuk spesifikasi teknis kanggo model senjata lan peralatan militer. . Ya, isih ana spesialis Amerika sing mbantu akeh babagan saran.
  9. +8
    28 Mei 2018 17:15
    8 wulan 4 jam dina kelangan dadi MO. Kok komandan peleton diwulang 48 sasi suwene 8 jam sedina? belay
  10. +3
    28 Mei 2018 17:15
    Wektu wis teka kanggo mbalekake mantan Menteri Pertahanan menyang struktur kekuwatan, keuntungan saka dheweke ora luwih saka Medvedev, nanging Putin ora ninggalake dhewe.
  11. 0
    28 Mei 2018 17:38
    Serdyukov nggawe kesalahan, aku ora mbenerake dheweke. "Sing ora nindakake apa-apa ora salah!" Nanging! Yen dheweke ora tuku unsur teknologi manca, senjata, peralatan .... Aku wedi kita isih bakal drive UAZ-Iks lan lumaku ing seragam saka Tentara Soviet! Dadi, komplek militèr-industri kita weruh apa sing kudu padha, apa tren pangembangan senjata, lan liya-liyane.
    1. +3
      28 Mei 2018 18:50
      Alamiah, luwih trep kanggo perang ing Merci, lan ing tailcoats, saka ing UAZ, lan uga-dipikir-metu seragam Soviet digawe saka bahan alam.
    2. Alf
      +2
      28 Mei 2018 20:37
      Kapethik saka: senima56
      Dadi, komplek militèr-industri kita weruh apa sing kudu padha, apa tren pangembangan senjata, lan liya-liyane.

      Lan iki perlu kanggo tuku 1775 Lynxes? Apa sampel siji ora cukup?
      Kapethik saka: senima56
      Aku wedi kita isih bakal drive UAZs

      Apa macan digawe karo marshal furnitur? Kepiye carane dheweke nolak ngadopsi?
      1. 0
        29 Mei 2018 12:07
        Kutipan: Alf
        Lan iki perlu kanggo tuku 1775 Lynxes? Apa sampel siji ora cukup?

        Lan apa, apa kita duwe mobil sing dilindhungi ranjau saka kelas "lynx"?
        Kutipan: Alf
        Apa macan digawe karo marshal furnitur? Kepiye carane dheweke nolak ngadopsi?

        Nyatane, produsen furnitur nuntut ngilangi kabeh kekurangan "Macan", sing muncul nalika operasi ing tentara. Lan tanduran wiwit nindakake iki mung sawise wiwitan tuku Iveco.
        1. Alf
          0
          29 Mei 2018 17:58
          Kutipan: Alexey R.A.
          Lan apa, kita duwe mobil sing dilindhungi ranjau saka kelas "lynx".

          Nanging Lynx minangka mobil sing dilindhungi ranjau?
          Apa sampeyan nyoba Lynx kanggo njeblug tambang? Utawa pracaya wong Italia?
    3. 0
      29 Mei 2018 11:33
      lan mlaku nganggo seragam Tentara Soviet!
      Ya, luwih apik ing bentuk Tentara Soviet tinimbang nganggo tali bahu ing weteng!
  12. +2
    28 Mei 2018 17:40
    sing bakal mangu-mangu sing paling peteng aturan kabeh .... lan kabeh claims liyane marang pamaréntah ora sabdho, paling peteng mangerténi sing perlu kanggo apa, mulane aku congratulate kita ing presiden lawas anyar .. Lan dadi metu sing Medvedev ala, lan Putin sing apik gagal .... dheweke ngerti kabeh ... apa sing ditindakake, dheweke uga maca manawa para panguwasa kita ora entuk manfaat saka pati kita, uga, supaya bisa ngunggahake umur pensiun, ora mbayar. pensiun, iku ono gunane kanggo wong-wong mau sing kita lara, kanggo nggawe dhuwit ing kita .. .
  13. +9
    28 Mei 2018 17:46
    Urip pahlawan Serdyukov. Kita duwe akeh wong sing berjuang kanggo keagungan Rusia. Contone, Elvira Sakhipzadovna, supaya mungsuh kita ora nemokake dhuwit Rusia, ndhelikake ing Amerika. Mungsuh ora bakal nemokake ing kono. Lan Dmitry Anatolyevich sengaja nggambarake wong sing prasaja, supaya mungsuh mikir yen kita duwe pamrentah sing paling ora duwe otak. Pramila sekolah, rumah sakit, pabrik-pabrik dipotong, supaya mungsuh mikir yen kita ora ana gunane.
    1. +5
      28 Mei 2018 18:04
      Miturut cara, Mendel pancen nggambarake ... kaya Zhirik minangka badut. Kanggo dhuwit sing apik, apa sing ora ditindakake "anak pengacara" iki, ora ana sing dicritakake babagan kalbu ing torus ...
      1. +2
        28 Mei 2018 19:05
        sampeyan loro ing kene - pejuang utama kanggo keagungan Rusia, kaya aku ngerti?

        kaya Zhirik badut


        aktor, nalika sampeyan nelpon Zhirinovsky badut - sampeyan ndeleng dhewe ing pangilon.

        Pamrentah kudu ngukum aku saiki amarga sikapku sing ora sopan marang badut. Nanging aku ora ngerti carane komunikasi karo sampeyan beda.
        1. +1
          28 Mei 2018 21:00
          Quote: konservatif
          nalika sampeyan nelpon Zhirinovsky badut - sampeyan ndeleng dhewe ing pangilon

          Nelpon Zhirinovsky badut minangka penghinaan kanggo kabeh badut ing donya.
  14. +2
    28 Mei 2018 18:10
    Sawise perang 2008, dheweke diwenehi tugas nggawe mobile tentara: Lynx, Mistral, lan sebagian sukses.
    1. Alf
      +2
      28 Mei 2018 20:40
      Quote: regu Chicha
      Sawise perang 2008, dheweke diwenehi tugas nggawe mobile tentara: Lynx, Mistral, lan sebagian sukses.

      Apa tentara Rusia bakal ora obah ing Macan? Lan ing ngendi, armada apa Mistral saiki? Lan kok padha persis? Ana tender, nyatane, miturut karakteristik kinerja, wong Korea menang, nanging milih Gaul.
      1. +1
        28 Mei 2018 21:49
        Macan luwih alon tinimbang Lynx, cukup perbandingan, kabeh wis dicet ing lemah. Kauntungan saka Macan yaiku regane murah. Mistral ora ditampa amarga acara kondhang ing 2014. Mistral amarga Putin dadi cedhak karo Sarkozy lan Putin mutusake kanggo nuduhake tumindak sing ramah. Kapentingan ing Eropah luwih akeh tinimbang ing Korea Selatan. Mistral saiki ana ing angkatan laut Prancis lan Mesir. Lan kaya sing wis ditulis kaping pirang-pirang sadurunge, ing cahya saka perusahaan Siria, mistral iki bakal mbiyantu banget.
        1. Alf
          0
          28 Mei 2018 22:39
          Quote: regu Chicha
          Macan luwih alon tinimbang Lynx, cukup perbandingan, kabeh wis dicet ing lemah.

          Lan carane akeh mbandhingake ana ing syarat-syarat kemampuan lintas negara, ing syarat-syarat pesenan, ing syarat-syarat cocog kanggo pertempuran?
          1. 0
            28 Mei 2018 23:30
            Ya, ora ana sing ndeleng iki ing kesimpulan kontrak. Rega Lynx alamiah luwih dhuwur, lan mripate wong padhang, amarga luwih akeh dhuwit bisa dicolong. Armor Lynx luwih elek tinimbang wong tuwa Italia Iveco LMV, amarga waja digawe saka baja Rusia lan ora ana engsel lawang katelu. Dadi Macan katon luwih mupangati. Nanging aja lali yen iki dudu MCI lengkap, mung mobil kaya UAZ. Apa sampeyan ndeleng carane waja Tiger diuji ing Penerimaan Militer? bedhil kaliber 12. Kajaba iku, Macan lapis baja ana ing minoritas, sanajan ing Suriah umume ora nganggo armor.
  15. +6
    28 Mei 2018 18:21
    Artikel kasebut bisa dikomentari babagan kartun Herluf Bitsrup sing misuwur


    Sing utama yaiku nyewa pengacara utawa media sing bener. Lan saiki lenga wis diwutahake kanthi kuat lan utama, lan telek katon wiwit mambu manis. Pisanan, pacare dikumbah, lan saiki dheweke dhewe. Dideleng saka kiriman, cukup sukses.

    Nanging senajan telek wis ora ambune mambu, isih kaya biyen.
  16. +1
    28 Mei 2018 18:26
    Serdyukov ngandhani carane dheweke lunga menyang kursus sore ing Akademi Staf Umum

    Apa sing ditindakake ing kursus kasebut? Mungkin dheweke nglumpukake perabot kanggo Staf Umum?
    1. +2
      28 Mei 2018 18:52
      Dheweke dudu pabrikan, dheweke dadi pedagang. Kesimpulane, aku rumangsa jelas.
      1. +1
        28 Mei 2018 19:31
        Eugene, sampeyan nganggep sampeyan sapa?
  17. +2
    28 Mei 2018 18:28
    Pranyata kabeh menteri kita, wiwit taun 91, wis rampung kursus?
    1. +2
      28 Mei 2018 18:42
      Maca komentar lan mikir ...
      Lan sing komentator njabat ing MO Serdyukov?
      Kabeh wit-witan dadi ngerti ...
      1. +3
        28 Mei 2018 19:31
        aku. Sangu saya mundhak ora sepisan utawa kaping pindho. Lan peralatan anyar teka ing unitku (kalebu TOR) lan masalah apartemen dipindhah.

        Dadi apik wong. Kecamatan Militer Kidul
        1. +2
          28 Mei 2018 20:14
          Setuju karo kowe..
          Nanging sanajan ing wektu sing padha, kabeh ana 400 pesenan, ing ngendi para pilot pancen wiwit nampa dhuwit normal ... Sing ora ana saiki, pesenan iki ... Lan wis ana sawetara wong sing pengin mabur kanthi sen, tanpa dina libur lan checkpoints .... Romantis ilang ...
      2. +5
        28 Mei 2018 23:25
        Aku ngladeni. Ing ngisor dheweke, mburi wis rusak. Teknisi minangka barang sing kepungkur. Brigade sing dibentuk minangka absurditas.
        1. +1
          29 Mei 2018 14:14
          lan apa mburi, contone, ing wektu saka 1 lan 2 perang Chechen? Apa sing kedadeyan karo tentara umume?

          carane Marines rampung ing Chechnya? Kepiye kapal-kapal kasebut menyang segara? Ing tentara karo mburi kelangan sing Serdyukov rusak?

          Aku pengin maca sejarah sing tentara kelangan sadurunge Putin lan Serdyukov

          Teknisi minangka barang sing kepungkur.


          dadi saiki tentara nampa peralatan sing luwih rumit tinimbang sing sadurunge?


          1. 0
            29 Mei 2018 23:32
            Lan sing paling akeh, ditata amarga ora ana spesialis kaya ngono! Lan gegayutan karo ambruk ORVB, sing ana ing saben divisi, sampeyan kudu melu kanibalisme.
  18. +4
    28 Mei 2018 18:49
    Tren sing menarik, banjur Kudrin nyiarake yen ora amarga dheweke, banjur ing ngendi program persenjataan maneh? Apa sabanjure? Rogozin minangka anggota detasemen kosmonot utawa Lavrov kanthi pribadi nyingkiri pengawasan saka puncak sabanjure kanggo nyerahake baterei cadangan kanggo stasiun radio menyang agen super rahasia?
  19. +1
    28 Mei 2018 18:51
    Nanging aku sing Serdyukov gedhe!!
    "kanggo 8 sasi saka 18 kanggo 22-23:00 saben dina" - sing bisa nindakake iku? Semono uga.
  20. 0
    28 Mei 2018 19:08
    Akibaté, Serdyukov lan awal. Staf Umum Makarov dianugerahi gelar Pahlawan Rusia, nanging sampeyan ora. Maju terus...
  21. +1
    28 Mei 2018 19:09
    Kanggo referensi: Pak Serdyukov nyekel jabatan Menteri Pertahanan Federasi Rusia wiwit Februari 2007 nganti November 2012. Dmitry Medvedev minangka Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata RF wiwit taun 2008 nganti 2012.

    Bantuan apa? Kakang ipar ing kalodhangan, iku kabeh bantuan
  22. 0
    28 Mei 2018 19:55
    Editor-in-chief "Spark" ... Korotich tartamtu, sing wiwit nulis lampoons .... Endi bajingan iki saiki? Urip ing AS ...
  23. 0
    28 Mei 2018 19:56
    Ing Interview, Serdyukov nandheske kasunyatan sing wong utawa wong saka ndhuwur departemen pertahanan utama ora nindakake apa-apa sing ora disetujoni dening panglima paling dhuwur.
    apik apik apik
  24. 0
    28 Mei 2018 20:13
    Aku ora njupuk kursus kasebut. Amarga Putin ora takon wiwit dina pisanan pitakonan "Dhuwite ngendi Zin?..."
  25. +3
    28 Mei 2018 20:56
    Inggih, mung sawetara wektu wis liwati, lan ing VO padha miwiti kanggo njamin sing Serdyukov dadi ora siji lan ora maling, nanging mung reformis sing ora dimangertèni saben wong, kanggo ngomongake pertapa. Ya, aku mikir Elena bakal dadi ayu, ora kurang.
    Senajan iku ora liyo, metu saka pahlawan lan brahala kabeh patriot Strelkov langsung malih dadi bajingan.
    Tindakake pituduh saka ndhuwur ...
  26. +1
    29 Mei 2018 00:03
    Quote: cedar
    Akibaté, Serdyukov lan awal. Staf Umum Makarov dianugerahi gelar Pahlawan Rusia, nanging sampeyan ora. Maju terus...

    Apa sampeyan yakin manawa ora ana pahlawan Rusia ing antarane para komentator? Nanging ora apa-apa, kita kabeh njabat nang endi wae, lan akeh sak dhawuhe, iku beda nang endi wae, aku wong elinga kekacoan ing "operasi penegakan perdamaian" ing tataran wiwitan, nalika komandhan karo telung lintang gedhe ing Msk disebut telpon seluler menowo kanggo "ventilate" kahanan.
  27. 0
    29 Mei 2018 08:48
    Kabeh hayate, nanging ora ana sing keganggu sinau babagan dheweke. Dheweke ngalahake 19 tril rubel kanggo tentara, sing dadi pangembangan perkembangan modern. Thanks kanggo PDB lan dheweke, tentara dadi Kompak lan kuat. Lan thanks kanggo dheweke, perkembangan anyar tetep ana ing bayang-bayang.
  28. +1
    29 Mei 2018 11:07
    Apa t-v-a-r-s iki isih nindakake ing gedhe? Kabeh konco mburi rama-in-hukum ndhelikake govgnoed.
  29. 0
    29 Mei 2018 11:14
    Kutipan saka maxim947
    Ora ana sing apik kanggo ngomong babagan universitas militer sing rusak, akeh sing dipotong tanpa dipikirake, sampeyan kudu nyuwek sirah kanggo iki.

    Institusi pendidikan sing luwih dhuwur wiwit suda sadurunge Serdyukov. Kajaba iku, sawetara isih ana ing tingkat sekolah teknik paling apik.
  30. 0
    29 Mei 2018 11:23
    Serdyukov ujar manawa dheweke sinau karakteristik peralatan militer, amarga ing sembarang wektu panglima paling dhuwur bisa nelpon lan takon babagan "parameter, contone, sistem pertahanan udara Buk".
    . Aku saiki gambar: telpon saka Dimon, ayo, marang kula relatif saka karakteristik kinerja "Buka"? ngguyu
  31. 0
    29 Mei 2018 11:27
    Serdyukov teka ing akademi militer. Aku lunga, aku nyawang, aku takon watara. Aku mutusake yen aku kudu mbangun maneh kabeh. Mbangun kolam renang, kompleks olahraga, barak modern, lan mulihake bangunan pendidikan. Lan ing rong taun kabeh wis dibangun. Lan departemen kasebut dilengkapi kompleks anyar. "Bocah ngandika - cah lanang iya." Kadet didhawuhi diusir amarga siji deuce ditampa ing ujian. Kanggo setahun, kabeh wong idlers diusir, saka sing ora bisa diilangi sadurunge. Nanging ana wong lanang normal. Pertahanan iki gonjang-ganjing. Kaya: "sampeyan ora bisa nindakake perkara normal - kita bakal tuku ing sisih." Dadi ora jelas kabeh ...
  32. 0
    29 Mei 2018 14:14
    Serdyukov minangka kabèh katon kaya operasi rahasia, amarga. reformasi tentara utama ana ing sangisore dheweke. Cetha yen dheweke ora ngembangake, nanging dheweke katon kaya "batang kilat", sing tiba ing nesu militer sing adil ing hubungane karo reformasi.
  33. +1
    29 Mei 2018 19:30
    "Serdyukov nyoba ngomong yen ana wong sing ngritik implementasine reformasi ing alamate, mula dheweke kudu menehi kritik sing padha karo Panglima Tertinggi. Kanggo referensi: Pak Serdyukov nyekel jabatan Menteri Pertahanan Rusia. Federasi saka Februari 2007 nganti November 2012. Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata Federasi Rusia saka 2008 nganti 2012 yaiku Dmitry Medvedev. Aku ora ngerti siji bab karo Serdyukov, saliyane kanggo sukses ing ngarep karo jinis ora pati roso, ana ambruk nang endi wae, sanajan saiki wis dadi bagéan saka sistem antarane panggedhe modern. Komisi partai dibubarake lan saiki kabeh utawa meh kabeh bisa. Mung siji pitakonan, kabeh sing ditindakake sajrone MO iku kabodhoan utawa pengkhianatan.
  34. 0
    29 Mei 2018 20:39
    "Oh, supaya sampeyan entuk deuce sesuk, bocah saka apartemen patang puluh lima!"
  35. +1
    29 Mei 2018 23:15
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan: NEXUS
    Maling lan ambruk sistem militer pendidikan ora bisa diblokir dening sembarang "wayahe apik"

    Aku kepengin weruh sapa sing mbangun tentara sing saiki sampeyan deleng ing TV?

    Inggih, yen sampeyan ngevaluasi negara "bener" tentara miturut apa sing ditampilake ing TV, mesthine ora ana wong liya sing duwe pitakon kanggo sampeyan! wassat
  36. 0
    30 Mei 2018 22:25
    Aku nyaranake supaya kabeh pembela Serdyukov familiarize dhewe karo pangeluaran budget miturut artikel Pertahanan Nasional kanggo periode saka 2000 kanggo 2013.

    Pembelanjaan pertahanan nasional nalika dadi Menteri Pertahanan mundhak akeh amarga asil saka minyak. Ora ana merit ing iki. Lan kene kita mikir luwih. Sampeyan bisa nganggep yen kurang dicolong ing Ivanov, nanging iki ora mungkin. Dadi, ing taun 2006 ing Ivanov padha nyolong, contone, saka 681 milyar 200 (nyatane, kemungkinan luwih akeh), isih ana 481. Lan ing Serdyukov ing 2010 saka 1276 padha nyolong 600. Tetep 676. 676/481 = 1,4 . .. Sing, wutah outpacing ing mbuwang pertahanan mimpin kanggo kasunyatan sing malah senadyan kabeh efforts maling, dhuwit teka pemain tartamtu ing volume luwih gedhe tinimbang ing Ivanov. Ing skenario kasebut, sapa wae bakal menehi visibilitas asil kasebut. Ora ana sing mikir apa asil sing bisa ditindakake kanthi pendanaan kasebut.

    Umumé, sepisan maneh aku kaget carane wong kathah pracaya scoundrels lan scoundrels. Dheweke lunga menyang kursus sore, ora ngurus awake dhewe, wong emas.
  37. 0
    30 Mei 2018 22:53
    Mesthi wae dheweke putih lan gembur, amarga ana sing nyoba mbuktekake yen dheweke ngapusi Amerika. A 3 milyar buktiaken mundhut saka MO. Lan manunggalaken lapangan udara, supaya mungsuh bakal nglampahi kurang pluru, kanggo aviation ing lemah. Lan 15 kg emas lan kerikil saka bojone kabeh omong kosong.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"