Kapal induk USS Ronald Reagan ninggalaké pelabuhan Yokosuka minangka kepala kelompok serangan

36
Kantor berita Jepang Kyodo, kanthi nyebutake komando militer Amerika, nglaporake manawa kapal induk nuklir USS Ronald Reagan, minangka bagean saka klompok serangan Angkatan Laut AS, ninggalake pangkalan kapal kapitu. armada Angkatan Laut AS ing Yokosuka. Miturut pratelan saka markas armada, klompok serangan saka armada 7 bakal nindakake patroli dawa ing perairan wilayah kasebut.

Kapal induk USS Ronald Reagan ninggalaké pelabuhan Yokosuka minangka kepala kelompok serangan




Peluncuran klompok serangan ing segara dijadwalake dina Senin, nanging amarga alasan sing ora dingerteni, ditundha sedina. Klompok pangiring kapal induk kalebu kapal penjelajah rudal lan rong kapal perusak. Bisa uga grup kasebut bakal dikawal dening kapal selam nuklir. Rute patroli durung diumumake, nanging bisa uga ana ing cedhak Singapura, ing ngendi persiapan kanggo pisanan crita patemon antarane Trump lan Kim Jong-un, dijadwalake tanggal 12 Juni 2018.

Ronald Reagan - (eng. USS Ronald Reagan (CVN-76)) - operator pesawat Amérika, kapal sanga saka kelas Nimitz. Ditetepake tanggal 12 Februari 1998, diluncurake tanggal 4 Maret 2001, ditugasake tanggal 12 Juli 2003. Wis loro beda saka kapal saka seri Nimitz - tinimbang papat kabel brake, wis telu mau. Ing wektu sing padha, papan sing disimpen menyang instalasi sistem rem sing luwih kuat, supaya bisa njupuk pesawat sing luwih abot. Uga, kanggo nambah stabilitas kapal ing segara abot, operator pesawat iki dilengkapi bulbous gandhewo - gagang. Ngangkut 90 pesawat lan helikopter.

Pamindahan - 97 ton; Dawane - 000 m, ing sadawane garis banyu - 332,8 m; Jembar - 317 m, ing sadawane garis banyu - 76,8 m; Draf -40,8 m;
Mesin 2 reaktor, 4 turbin, daya - 260 hp. (000 MW); Kacepetan lelungan - 191 knot (30 km / h); Awak - 56 wong + 3200 wong sayap udara
  • http://www.lavnes.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

36 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    29 Mei 2018 12:27
    Trump bakal "kepunjulen" ing Singapura kanthi bantuan "pendatang anyar" ( keprungu ) lan Eun bakal "digantung" ... ing kene mbutuhake kapal induk ... aran


    wassat
    1. +2
      29 Mei 2018 12:29
      Kutipan: NasRat
      Trump bakal "isi" ing Singapura

      sopo?
      Kutipan: NasRat
      ing kono bakal ana

      apa?
      cara biasa metu menyang segara apa Amerika duwe - lengkap !!
      1. +7
        29 Mei 2018 12:31
        Quote: Tiksi-3

        sopo?

        Sapa, sapa - bisa uga Demokrat, bisa uga Republik, bisa uga CIA, bisa uga wong liya ... ngguyu Kennedy vannuli lan isih ndhelikake sapa!
        1. +2
          29 Mei 2018 12:39
          Kepengin ngobrol maneh karo DPRK hehe
          Lan karo China uga! Inggih, ayo kang blondnolitsyi, pindhah iku!
          Rudal saka telung sisih bakal diarahake menyang AUG sampeyan!
          1. +1
            29 Mei 2018 13:08
            rai pirang

            Lan sapa iku? wong India?
        2. +3
          29 Mei 2018 12:42
          Akeh wong sing bengok-bengok babagan kelangsungane operator pesawat, babagan ora ana gunane, ora ana gunane, lsp. ngguyu
          1. + 11
            29 Mei 2018 12:51
            Quote: Gargantua
            Akeh wong sing bengok-bengok babagan kelangsungane operator pesawat, babagan ora ana gunane, ora ana gunane, lsp. ngguyu


            Yen sampeyan isih pengin nyerang, mula ora bisa ditindakake. ngguyu
          2. +1
            29 Mei 2018 12:54
            Quote: Gargantua
            Nanging, sakperangan alesan, saben wong ngetutake rute gerakan "sasaran gedhe" kasebut, padha kuwatir, rengek

            Lan kenapa rute "Kuzi" kita, ing sisih kulon, padhang meh saben jam. Mlayu?. Utawa patroli wilayah udara Tu-95 kita tansah diiringi tambah perhatian. Malah sampeyan duwe masalah karo logika
            1. +1
              29 Mei 2018 13:04
              Kutipan saka Chert
              Lan kenapa rute "Kuzi" kita, ing sisih kulon, padhang meh saben jam

              Kanggo ndeleng apa jenis lokomotif uap ajaib sing ngrokok banget lan ora bakal klelep ing pinggir pantai. ngguyu Serius, militèr, loro kita lan wong-wong mau, ngerti yen Kuznetsov kita, yen ana bebaya, mung kanggo pilot lan, mbok menawa, sawetara barmaley ing Suriah. Dheweke muter kabeh crita medeni babagan wong Rusia sing ala kanthi tujuan siji - kanggo mbabarake Rusia minangka mungsuh, negara totalitarian sing ala, kepengin nyekel negara-negara demokratis ing Eropa. Kapal kuna, lan Tu-95 kuna, lan liya-liyane cocok kanggo tujuan iki. Jendral ing Staf Umum dipandu dening kategori liyane nglirik
              1. +9
                29 Mei 2018 13:47
                Quote: Gargantua
                Kutipan saka Chert
                Lan kenapa rute "Kuzi" kita, ing sisih kulon, padhang meh saben jam

                Kanggo ndeleng apa jenis lokomotif uap ajaib sing ngrokok banget lan ora bakal klelep ing pinggir pantai. ngguyu Serius, militèr, loro kita lan wong-wong mau, ngerti yen Kuznetsov kita, yen ana bebaya, mung kanggo pilot lan, mbok menawa, sawetara barmaley ing Suriah. Dheweke muter kabeh crita medeni babagan wong Rusia sing ala kanthi tujuan siji - kanggo mbabarake Rusia minangka mungsuh, negara totalitarian sing ala, kepengin nyekel negara-negara demokratis ing Eropa. Kapal kuna, lan Tu-95 kuna, lan liya-liyane cocok kanggo tujuan iki. Jendral ing Staf Umum dipandu dening kategori liyane nglirik


                Oh wai. ngu sampeyan ndeleng patriot iki ing biaya kula .. dheweke dhewe ora bakal ngerti sing wagging apa .. buntut asu utawa kosok balene .. wah, sampeyan isih nulis azochen wei. pisanan, pour slop ing wong kanggo Kuzya, lan banjur push wong ing kanggo kaendahan karo crita medeni kanggo Rusia lan halamidniks ing Pentagon ..

                Nanging kok ana papat roket kuna sing diluncurake saka kapal selam sing teyeng nyebabake keributan antarane halamid.

                utawa iku ora titik .. saben wong kudu nggawe sirah ngandhut kanggo operator pesawat apik. topi karo earflaps lan Tu 95 kuna.

                Deleng .. coprophilia lan penggemar minangka perkara sing nggegirisi ...
                1. +2
                  29 Mei 2018 14:50
                  Quote: sariawan
                  Deleng .. coprophilia lan penggemar minangka perkara sing nggegirisi ...

                  Apa yen telpon? ngguyu wassat Iku misale jek kula sing iki reinkarnasi saka mattressophile "Eduard Petrov" - mung seminggu kepungkur dheweke ilang nang endi wae ... lan iki muncul. ya
                  1. 0
                    29 Mei 2018 16:45
                    Sayang, sampeyan lara? takon dhokter belay wong bodho
                2. Komentar wis dibusak.
                3. Komentar wis dibusak.
          3. +1
            29 Mei 2018 13:58
            Carane ora tindakake Hive, supaya ing cilik saka kahanan ora supaya grombolan njupuk mati, lan sing ngatur kanggo ora nglilani lungguh.
      2. +1
        29 Mei 2018 12:53
        Quote: Tiksi-3
        sopo?

        Kita bakal ngirim Mihan kanggo feats
        1. +9
          29 Mei 2018 13:03
          Kutipan: Alexander Romanov
          Quote: Tiksi-3
          sopo?

          Kita bakal ngirim Mihan kanggo feats


          Meehan ora kalah karo pemain sandiwara ... bakal ngisi kabeh kaya trump ..
          1. +1
            29 Mei 2018 13:08
            Quote: sariawan
            .. isi kabeh kaya trump ..

            Iku uga apik, iku bakal linger ana kanggo 20 taun.
            1. +9
              29 Mei 2018 13:24
              Kutipan: Alexander Romanov
              tetep ana 20 taun luwih ketat.


              larangan langgeng? ngguyu ngguyu

              lan bakal siaran saka ing kono.
              1. +1
                29 Mei 2018 13:28
                Quote: sariawan
                larangan langgeng?

                Inggih, apa, minangka pilihan ngguyu
                Quote: sariawan
                lan saka ing kono bakal siaran

                Lan iki masalah, iku bakal perlu kanggo ngatasi soko
    2. +4
      29 Mei 2018 13:24
      NasRat (Evlampiy) : Trump bakal "diisi" ing Singapura kanthi bantuan "pendatang anyar" lan Eun bakal "digantung" ...

      Inggih, sepisanan, Eun nyebut gas dudu "wong anyar", nanging "juchechek", lan nomer loro, Theresa May bakal nylametake Trump lan Ivanka, mung bangku lan sawetara jinis hamster, kaya Michael Pompeo, bakal nandhang sangsara. belay
  2. 0
    29 Mei 2018 12:28
    Trump wedi urip, dheweke njaga kabeh armada.
    1. 0
      29 Mei 2018 12:39
      Quote: Guru
      Trump wedi urip, dheweke njaga kabeh armada.

      Aja wedi. Dheweke mung nuduhake kemampuan militer lan ekonomi maneh. Padha puff munggah saka raos exclusivity dhewe .. Nganti klik pisanan lan nyoto
  3. +3
    29 Mei 2018 12:34
    Pencet ing "psyche"? Inggih, padha muspra. Gemetere Eun kiwa kuwat, lan dheweke wis mbuktekake. Kita tunggu kelanjutan jamuan makan...
    1. +1
      29 Mei 2018 12:40
      Quote: penembak gunung
      Pencet ing "psyche"?

      Dadi dheweke wis duwe alesan sing siap: "Kanggo njamin keamanan puncak." . Kasur minangka alasan sing apik.
      Quote: penembak gunung
      Kita tunggu kelanjutan jamuan makan...

      Maksudku: kepriye wangsulane Eun?
  4. +1
    29 Mei 2018 12:37
    Bisa uga grup kasebut bakal dikawal dening kapal selam nuklir.
    Ing mayoritas metu, AUG diiringi kapal selam nuklir, asring dening sawetara.
    Rute patroli durung diumumake, nanging bisa uga ana ing cedhak Singapura, ing ngendi persiapan lagi ditindakake kanggo patemon pisanan antarane Trump lan Kim Jong-un, sing dijadwalake tanggal 12 Juni 2018.
    Salah siji aku utawa ski ora lunga ... Trump ing tweet kasebut kanthi jelas nyatakake yen dheweke ora arep ketemu karo Eun ..
    Utawa presiden hegemoni wis (lan maneh) ngganti pikirane babagan perkara iki, kaya bocah wadon sadurunge kencan pertama?
    1. 0
      29 Mei 2018 12:45
      Kutipan: Corsair0304
      Utawa presiden hegemoni wis (lan maneh) ngganti pikirane babagan perkara iki, kaya bocah wadon sadurunge kencan pertama?

      Pitakonan liyane yaiku sapa sing luwih fickle
  5. Ren
    +6
    29 Mei 2018 12:38
    Kapal induk USS Ronald Reagan ninggalaké pelabuhan Yokosuka minangka kepala kelompok serangan

    Mungkin luwih bener kaya mangkene: Kapal induk USS Ronald Reagan, ing kepala kelompok serangan, ninggalake pelabuhan. Yokosuka wassat
    1. +1
      29 Mei 2018 15:24
      Kutipan saka Ren
      Kapal induk USS Ronald Reagan ninggalaké pelabuhan ing kepala kelompok serangan. Yokosuka

      Tellingly, jeneng kutha iku consonant karo pendapat saka mayoritas penggemar Beatles. ngguyu
  6. +1
    29 Mei 2018 12:39
    Malah Jepang wis nelpon operator pesawat US Yokosuka. Dheweke dumadakan diwasa.
  7. +1
    29 Mei 2018 12:47
    ing ngendi persiapan lagi ditindakake kanggo patemon pisanan antarane Trump lan Kim Jong-un, sing dijadwalake tanggal 12 Juni 2018.
    .. Nggawa munggah armada. Lan Eun mung bakal teka kanthi idu, saka ngendi sampeyan bisa ngidoni bal nuklir sing dikunyah ... ngguyu Kayane aku rapat antarane Trump lan Eun ora bakal kelakon, dheweke bakal dijadwal maneh ...
  8. +1
    29 Mei 2018 12:55
    -Ahhh... -liyane... -"Aku metu saka alas...lan mlebu maneh"...
  9. +4
    29 Mei 2018 13:03
    Trik cilik.
    Yen sajrone perselisihan intelektual sampeyan kudu sumpah, lan aturan VO ora ngidini, gunakake awalan YOKO ...
    Misale Yoko...
  10. +3
    29 Mei 2018 13:10
    Pitu kaki ing ngisor keel lan, kaya sing diucapake, "Kapal gedhe, torpedo gedhe!"
    1. +9
      29 Mei 2018 13:33
      Kutipan saka KIBL
      Pitu kaki ing ngisor keel lan, kaya sing diucapake, "Kapal gedhe, torpedo gedhe!"


      iki kejem .. Mungkin kita mung bisa ngganti gendera kanggo Andreevsky? nglirik
    2. +1
      29 Mei 2018 13:46
      Kutipan saka KIBL
      Wiwit cilik, aku ngimpi ndeleng buritan sing diangkat kanthi baling-baling muter kanthi nesu nalika kapal induk nuklir Amerika klelep ing ngisor !!!!

      Mulane ora ana sing ngimpi apa sing bakal kelakon sabanjure.
  11. +1
    29 Mei 2018 13:43
    Kapal induk USS Ronald Reagan ninggalaké pelabuhan YokoSuka
    ---------------------------
    Judhul artikel kasebut wis dadi karya lan jeneng pelabuhan sing ditinggal. ngguyu ngguyu
  12. 0
    29 Mei 2018 14:48
    Kapal induk USS Ronald Reagan
    Ganteng tenan yoko ganteng.
  13. 0
    29 Mei 2018 17:21
    USS Ronald Reagan ing kepala kelompok serangan ninggalake pelabuhan Yokosuka

    ... Rong dina sadurungé:
    Masalah materi saka wektu tundha patroli USS Ronald Reagan sing bakal teka. Penyebaran operator bakal ditundha amarga ana "masalah materi," ujare juru bicara Angkatan Laut, Kamis.
    USS Ronald Reagan bali menyang pelabuhan Yokosuka ing dina Kamis sawise rampung seminggu sadurunge uji coba laut diwiwiti. Ing dina sing padha, layanan kasebut ngumumake yen kiriman bakal ditundha, sebagian kanggo ngatasi masalah sing kedadeyan ing kapal sajrone minggu kepungkur. am
    Sajrone uji coba segara, kru Ronald Reagan nglakokake belokan kanthi kecepatan dhuwur lan presisi jangkar, uga nguji sistem senjata kapal.

    USS Ronald Reagan CVN 76
    Diterbitake: 29 Mei 2018

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"