Peralatan sing ora biasa ditemokake ing kapal selam nuklir Podmoskovye

45
Kapal selam nuklir "Podmoskovye" kanthi peralatan sing ora dingerteni diselehake ing dek kasebut mlebu ing lensa spotters Rusia, laporan. Koran Rusia.





Analis saka portal Internet Covert Shores ngirim foto kapal selam lan menehi saran manawa struktur logam kaya piranti mooring kanggo kapal selam mini segara jero saka jinis Bester (Proyek 18270). Piranti kasebut dirancang kanggo nylametake awak kapal selam ing jerone nganti 720 meter. Ing wektu sing padha, bisa ngangkat nganti 22 wong menyang permukaan.

Ngomentari laporan analis, koran kasebut nyatakake yen Bester-1 dikirim menyang Armada Pasifik ing awal 2016, ing ngendi kapal penyelamat Igor Belousov dadi basis. Lan mulane, siji mung bisa ngira babagan tujuan desain sing ora biasa.



Elinga yen kapal selam nuklir "Podmoskovye" minangka salah sawijining kapal selam Angkatan Laut Rusia sing paling kondhang. Sadurunge, dheweke diarani cruiser rudal strategis K-64, lan sawise dilengkapi maneh kanggo tujuan khusus, dheweke diarani kapal selam nuklir gedhe BS-64. Apa tugas tartamtu sing ditindakake ora diungkapake.

Karya modernisasi kapal selam nuklir rampung ing Pusat Repair Kapal Zvyozdochka ing Desember 2016.

Sadurungé dilapurake yen tinimbang kompartemen karo silo rudal, blok kompartemen khusus karo peralatan lan papan urip saka kapal selam BS-411 Orenburg, operator kendaraan laut jero, dipasang ing Wilayah Moskow. Ana uga informasi manawa sistem tanpa awak paling anyar "Klavesin-2" bisa dilebokake ing kapal selam nuklir.
  • http://www.hisutton.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

45 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    30 Mei 2018 14:12
    Gusti Allah ngalang-alangi yen kasur ndeleng iki ... amarga maneh bakal squeal sing alien ngewangi kita.
    1. +3
      30 Mei 2018 14:16
      Ora ana sing luar biasa, prau kasebut mung dilengkapi maneh kanggo Bester-1))
      1. +6
        30 Mei 2018 14:18
        Kutipan saka maxim947
        Ora ana sing luar biasa, prau kasebut mung dilengkapi maneh kanggo Bester-1))

        Mungkin ya, bisa uga ora ... sethithik sing dingerteni babagan kapal selam nuklir iki lan peralatan iki bisa uga beda.
        1. +4
          30 Mei 2018 14:19
          sethitik dikenal bab kapal selam iki

          Malah luwih apik.)
          1. + 16
            30 Mei 2018 14:23
            Ana foto rahasia ing jero kapal selam iki. Cukup aja nuduhake menyang anggota NATO. eseman
            1. +5
              30 Mei 2018 14:34
              Bener tambahan aneh. Omong kosong iki ora bakal dadi piranti biasa (permanen). Kanggo kapal selam, streamlining penting banget, lan ing kene ana bandura "nyebar".
              Mesthine bakal dikirim ing endi wae lan ditinggal ing ngisor. Lan kok - ya sethitik-apa. Saka riset ilmiah kanggo nelusuri swara saka kapal selam mungsuh. Tebak-tebakan ora ana gunane.
              Utawa Mungkin iku umume piranti kanggo pangopènan awak ing port.
              1. +8
                30 Mei 2018 16:02
                Pasang sawetara omong kosong ing dek kapal selam, njupuk gambar, sijine ing net lan voila - count dhuwit ditampa saka Advertisement saka pil turu lan wêdakakêna ngumbah ing Eropah lan Amerika. ngguyu
            2. +5
              30 Mei 2018 17:30
              Quote: Thrall
              Ana foto rahasia ing jero kapal selam iki.

              Sialan! Kanthi potret STALIN, prau kaya mengkono iku INVINCIBLE !!! lol
            3. +3
              30 Mei 2018 21:35
              Quote: Thrall
              Ana foto rahasia ing jero kapal selam iki.

              Aku lungguh ing jejere potret iki ing Vladivostok ing S-56. Lan gunung kanggo Poseidon iku alam ngguyu
            4. 0
              31 Mei 2018 05:17
              dadi, lan saiki kanthi rinci apa jenis omong kosong - ijo lan bunder belay
              1. 0
                1 Juni 2018 20:31
                Kutipan saka Hammerlock
                dadi, lan saiki kanthi rinci apa jenis omong kosong - ijo lan bunder belay

                Katup ventilasi CGB
        2. +7
          30 Mei 2018 14:19
          yen sampeyan sijine saperangan saka lawang ing ndhuwur, sampeyan njaluk meja ping pong normal
      2. 0
        30 Mei 2018 14:20
        Kutipan saka maxim947
        prau iki mung dilengkapi maneh kanggo "Bester-1"))

        Che ora katon kaya
        1. 0
          30 Mei 2018 14:28
          Paling ora saiki ora ana informasi mbukak liyane. Mangkene sawetara info liyane yen sampeyan kasengsem:
          https://sdelanounas.ru/blogs/107655/
    2. +3
      30 Mei 2018 14:21
      Lha, kok padha wedi? Sawise kabeh, dhuwit kita goroh karo wong-wong mau kanggo diamanake, sampeyan wiwit wedi banget, lan amarga wedi, dheweke bakal ngrebut maneh lan kita bakal ngraba-raba ing ngisor, banjur langit ...
      1. +5
        30 Mei 2018 14:40
        Sapa sing duwe dhuwit Belarusian ing panyimpenan? lan nalika Belarus grope kanggo langit?
        1. +2
          30 Mei 2018 22:42
          Aku weruh yen sampeyan ora langsung acuh marang Belarus, kanthi cara, nalika sampeyan ana ing keris utawa avant-garde menyang arah Amerika kanthi ancaman, aja lali ngacungake tangan marang kita supaya paling ora ngerti sapa sing kudu. ngaturake lagu kanggo ...
          1. +1
            31 Mei 2018 14:03
            tibakke kuwi. kanggo kula - Belarusian, Ukrainia lan Rusian - siji lan padha. Nanging aku ora bisa ngliwati Svidomo. Dheweke kalebu warga Republik Belarus, Federasi Rusia lan UA.

            Nanging kabeh Svidomo padha lucu kanggo kula. Lan ing drijiku, aku wis kaping pirang-pirang njlentrehake apa sebabe aku ana ing kene ngolok-olok kamardikanmu. Yen sampeyan ora ngerti iki, sampeyan bakal ngerti, cepet utawa mengko. Dheweke kabeh dadi luwih pinter ing pungkasan
            1. 0
              1 Juni 2018 23:54
              Cetha! Saka kekerasan tegese? Nanging aku wonder carane sampeyan mbedakake saben liyane ana, paling?
      2. 0
        30 Mei 2018 14:45
        Iki ora bisa ditindakake kanthi fisik. Apa nulis omong kosong iki?
        1. Komentar wis dibusak.
          1. 0
            31 Mei 2018 05:21
            Lan ing kana wong Belarusia nempel ing endhog wong Rusia sing digantung ...

            ora ana sing duwe dhewe sad
  2. +5
    30 Mei 2018 14:12
    Nalika aku ngerti, Putin ora nuduhake kabeh kartun
    1. +9
      30 Mei 2018 14:20
      Kutipan: Alexander Romanov
      Nalika aku ngerti, Putin ora nuduhake kabeh kartun

      Dheweke langsung ngomong babagan iki ing alamat kasebut.
  3. + 15
    30 Mei 2018 14:21
    Aku kelingan kaping. Sawetara comrades bakal las linggis utawa sawetara jinis kothak kanggo produk lan parade. Lan luwih apik lan kethokan lan kothak. Pakar manca banjur nesu karo banyu sing nggodhok nganti pirang-pirang taun kanggo nyoba ngerti APA ITU ??? Lan kanca-kanca maca laporan sing relevan lan ngguyu kanthi banter. Kaya jaran.
    1. +2
      30 Mei 2018 17:50
      Kutipan saka: sergo1914
      Aku kelingan kaping. Sawetara comrades bakal las linggis utawa sawetara jinis kothak kanggo produk lan parade. Lan luwih apik lan kethokan lan kothak. Pakar manca banjur nesu karo banyu sing nggodhok nganti pirang-pirang taun kanggo nyoba ngerti APA ITU ???

      Apa ana linggis utawa kothak! Njupuk luwih dhuwur! MULUNG!!!
      Tanggal 9 Mèi 1965, 8K713 nglajengake kanthi menang ing Lapangan Merah. Atase militèr asing sing ana ing pawai padha wedi mati, banjur giliran markas NATO. Amerika nyedhiyakake puluhan milyar liyane kanggo pangembangan NORAD, sistem pertahanan nglawan misil global. Lan mung mock-up sing nyopir ing Lapangan Merah ...
      Mangkene carane troll sing luar biasa! Para commies ngerti akeh babagan perkara iki: disinformasi kasebut dikuatake konkrit ... Nganti ana wong sing ngobrol. Nanging wayahe ilang kanggo Yankees ... Kita wis duwe produk kiamat nyata ... Paritas nyata karo Amerika Serikat babagan ICBM adhedhasar tanah ing tugas tempur mung digayuh ing taun 1970, lan ing taun 1974 kanggo sing diselehake ing kapal selam. .
      Ya!
      1. +1
        30 Mei 2018 21:10
        Apotheosis saka misinformation yaiku teknologi siluman.
    2. +1
      31 Mei 2018 15:53
      Lan kanca-kanca maca laporan sing relevan lan ngguyu kanthi banter. Kaya jaran.

      Sampeyan mung ora ngerti apa kesenengan iku kanggo drive liwat kuping mungsuh lan ora tuku omong kosong dhewe.
  4. +1
    30 Mei 2018 14:25
    Mungkin malah mulka kanggo kasur, supaya padha break sirah apa iku.
  5. +3
    30 Mei 2018 14:36
    Pas wektune, diijini njupuk "foto sing mesthine sukses" saka sawetara jinis prodigy))) Lan supaya analis NATO ngeruk turnips lan kabeh papan liyane))
  6. +6
    30 Mei 2018 14:41
    Nalika kita sawise ndandani tengah tindak menyang. Kanggo panggonan penyebaran permanen, penambang kita dimuat menyang prau antena televisi, kang wis numpuk ing pabrik. Struktur iki ora pas ing jero lan dipasang ing awak sing entheng, amarga transisi kasebut ana ing ndhuwur banyu. Aku ora ngerti apa padha wrote liwat gunung, nanging julukan "Eiffel" meh macet kanggo miner ing salawas-lawase.
  7. +7
    30 Mei 2018 14:44
    hi "Podmoskovye" pindhah menyang segara kanggo nindakake program uji coba segara pabrik sawise rampung ndandani lan modernisasi ing galangan kapal JSC "Pusat Repair Kapal" Zvezdochka "/ bagéyan saka JSC" United Shipbuilding Corporation /.
    Gambar ing 22 Oktober 2016.

    OJSC "CS" Zvyozdochka"
    Diterbitake: 9 Nov. 2016 prajurit
  8. 0
    30 Mei 2018 14:47
    Ya, iku kuadrat. sedulur
  9. +4
    30 Mei 2018 14:59
    KGB bakal duwe sirahe ambruk mati kanggo gambar kuwi! Apa bedane apa iku! Demokrasi ora bakal nggawa negara dadi apik!
  10. +4
    30 Mei 2018 16:59
    Wong lanang sing akrab saka Saturnus ngandhani yen telek iki katon kaya modul mooring sing digunakake dening reptil saka Jupiter. Nanging aku ora ngandel, wah, saka endi reptil ing Jupiter? Dadi dudu saka galaksi kita. nglirik
  11. 0
    30 Mei 2018 17:28
    matur nuwun, komentator wis seneng, ngguyu heartily ngguyu
  12. bip
    +1
    30 Mei 2018 18:32
    Aku sing iki lodgement kanggo kendaraan ing jero banyu diangkut, liyane katon iku tabung lawang lawang mlebu.
    Ing babagan streamlining, dumunung ing papan sing paling optimal ing dek superstruktur, gangguan hydroflow saka rudders horisontal lan wheelhouse (utawa apa wae sing diarani, "piranti retractable pager" ???) ora bakal "nyuwek lan uncalan" docked. kendaraan kakehan lan ana kurang bebaya kanggo pancing iki bagean kritis saka struktur kapal selam sak maneuvering apa "macet" apparatus. IMHO
    Publikasi foto kasebut nyebabake kejutan sing tulus, amarga hukum babagan rahasia negara durung dicabut ... utawa wis?!
  13. 0
    30 Mei 2018 20:02
    Persis! Quadcopter!
  14. +3
    30 Mei 2018 20:30
    Analis portal Internet Covert Shores ngirim foto kapal selam kasebut lan menehi saran manawa struktur logam kasebut kaya piranti tambatan kanggo kapal selam mini segara jero jinis Bester (proyek 18270).
    Nanging malah 40-30 taun kepungkur iki analis quietly, tanpa narik kawigaten manungsa waé, padha bakal njaluk 7-8 taun kanggo divulging rahasia negara. Saiki wong-wong mau wis suwe dibebasake lan diomongake kanthi bisik-bisik marang anak lan putu, yen ora usah ilat.
    1. 0
      31 Mei 2018 16:29
      Kutipan: Kapten45
      Nanging sanajan 40-30 taun kepungkur, analis kasebut kanthi tenang, tanpa narik kawigaten, bakal nampa 7-8 taun kanggo mbukak rahasia negara.

      Banjur bakal dadi kabeh foto sing reprints saka buku referensi Jane, kang rahasia ing USSR (paling ora ing syarat-syarat teknologi domestik). ngguyu
  15. 0
    31 Mei 2018 12:07
    UFO landing table ngguyu hi
  16. 0
    31 Mei 2018 15:40
    "Kabeh wong akhire tambah pinter"
    Aku ngerti wong sing wangkal lan manteb ing ati sing bener. Dheweke percaya yen Federasi Rusia pancen perang karo Ukraina, yen ing Suriah bungkus setengah yuta prajurit Rusia digawa mati, sing kaliber grafis komputer lan Stalin, Lenin ... lan Hitler, umume, biasane bener. .
    Hitler salah. Aku ora ngobong comrades kuwi.
  17. +1
    31 Mei 2018 15:58
    iki minangka platform panampa kanggo kapal kebangkrutan ruang teleportasi intergalaksi, kanthi bantuan Rusia ngrancang ngrebut negara kasebut 404. Mesthine kaya ngono.
  18. 0
    1 Juni 2018 20:18
    Kutipan saka Hammerlock
    dadi, lan saiki kanthi rinci apa jenis omong kosong - ijo lan bunder belay

    Iku katon kaya katup ventilasi, constipation pisanan lan kaloro saka sawetara Rumah Sakit Central City
  19. 0
    1 Juni 2018 20:27
    Iku katon kaya piranti biasa kanggo loading torpedo, lagi diangkut saka pabrik kanggo titik penyebaran permanen.
  20. 0
    7 Juni 2018 10:40
    Sadurunge, mata-mata sing apes kudu nyusup ing semak-semak ing kabeh papat supaya bisa njupuk foto sawetara Tu-160 kanthi bantuan pesawat TV, nanging saiki "spotters Rusia" nyoba kanggo wong-wong mau.
    Nanging, kemajuan!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"