Kepala Komisi Eropa: Ayo mungkasi buron Rusia

57
Kepala Komisi Eropa, Jean-Claude Juncker, nggawe pratelan sing nyebabake kerusuhan ing Ukraina. Miturut Juncker, wektu kanggo mungkasi nyoba nganiaya Rusia, amarga sikap kasebut "negara iki ndadékaké kahanan dadi buntu."

Kepala Komisi Eropa nyathet yen Eropa isih ora setuju karo Federasi Rusia babagan sawetara masalah lan masalah geopolitik, nanging kudu dipikirake ora babagan konfrontasi, nanging babagan nerusake hubungan "karo negara iki."



Kepala Komisi Eropa: Ayo mungkasi buron Rusia


Jean-Claude Juncker:
Kita kudu ora lali yen kabeh wilayah Uni Eropa kira-kira 5,5 yuta meter persegi. km, lan tlatah Rusia - 17,5 yuta.

Kene Juncker, kanggo sijine iku mildly, exaggerated, wiwit wilayah EU kira 4,4 yuta meter persegi. km. Menapa malih, wartawan saka British Guardian mlebu ing kawruh njijiki geografi, nulis mudhun 70,5 yuta saka Rusia tinimbang 17,5 dituduhake dening Juncker (pitulas lan pitung puluh).

Utawa ing Guardian mutusake kanthi cara iki kanggo ndhukung tesis Vladimir Putin yen tapel wates Rusia ora ana ing ngendi wae?

Ing Ukraina, usulan-usulan Juncker babagan perlune bali menyang dialog normal karo Rusia diomentari babagan Maidan, nulis dheweke minangka "agen mbayar Kremlin." Sing, miturut versi Ukrainia, usulan-usulan sing nyukupi ing Ukraina isih dianggep minangka "dibayar dening Putin." Mulane, kabeh sing ora nyukupi iku bunder saka kapentingan panguwasa Ukraina, kayata, contone, provokasi reged karo partisipasi saka pseudo-jurnalis Babchenko.
  • http://www.globallookpress.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

57 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    1 Juni 2018 16:47
    Kepala Komisi Eropa: Ayo mungkasi buron Rusia

    Apa, apa? Kaya iki?
    1. +8
      1 Juni 2018 16:50
      Kutipan saka Irokez
      Kepala Komisi Eropa: Ayo mungkasi buron Rusia

      Apa, apa? Kaya iki?


      Aku nyopot ilatku ... Aku pengin ngomong - ayo, apa iki ...
      1. +6
        1 Juni 2018 16:54
        Kepala Komisi Eropa: Ayo mungkasi buron Rusia
        Lemah wassat
        1. +4
          1 Juni 2018 17:15
          Quote: Ireng
          Lemah

          Ya, jelas kanggo saben patriot Ukraina yen Juncker disuap dening Kremlin.
          1. +5
            1 Juni 2018 18:04
            Kutipan: Alexander Romanov
            Ya, jelas kanggo saben patriot Ukraina yen Juncker disuap dening Kremlin.

            Kanggo botol moonshine infused karo kacang pinus. eseman
            1. +1
              1 Juni 2018 18:07
              Juncker ora padha maneh ... eseman
              1. +1
                1 Juni 2018 18:16
                Ora padha yen wis tekan umur nalika lagi mikir babagan nulis memoar. nglirik
                1. +1
                  1 Juni 2018 21:53
                  Sapa sing arep diracun?
                  opo? Negara cilik kaya ing taun 90-an lan awal 2000-an? Dadi wis rampung. Yugoslavia, Libanon, Libya ... Ambruk lengkap, sing dikarepake. Inggih, ora kanggo muter tong minyak ing USA, padha bisa mblokir akses kanggo Fort Knox. Dheweke bakal ujar manawa bakal ngrampas akun sampeyan.
          2. 0
            3 Juni 2018 08:55
            Kutipan: Alexander Romanov
            Ya, jelas kanggo saben patriot Ukraina yen Juncker disuap dening Kremlin.

            Hi Sanya.
            Juncker minangka tas dhuwit Eropa. Pemilik lepas pantai paling gedhe ing Eropa. Ditawakake komentator ing ndhuwur. Iki minangka wong sing ora duwe informasi babar pisan. Sapa iki.
        2. +2
          1 Juni 2018 17:17
          iku wektu kanggo mungkasi nyoba kanggo nganiaya Rusia

          ngguyu ngguyu ngguyu Dheweke mikir yen bisa ngracuni Beruang ... "Oh, Van, deleng badut-badut ... ". Kita weruh kurcaci lan sing luwih gedhe! ngguyu
          1. +1
            2 Juni 2018 08:22
            Ya, dheweke ngracuni bruwang nganti atusan taun lan bakal terus ngracun. Mung saiki Trump nyinggung wong-wong mau, ngetrapake tugas, mula wong Eropa mikir ing ngendi dheweke bakal nyorong barang-barange yen Amerika nutup impor. Lan Rusia bakal tansah seneng njupuk kabeh, yen mung bakal patted ing sirah lan tembung apik ngandika.
    2. +1
      1 Juni 2018 16:54
      Toli banget mendem, gendheng felt ora mabuk, dheweke isih mendem ngguyu Petunia uga sok-sok nembus, kaya-kaya dheweke ngucapake rahim bebener .. wassat
      1. +8
        1 Juni 2018 17:17
        Miturut Juncker, wektu kanggo mungkasi nyoba nganiaya Rusia, amarga sikap kasebut "negara iki ndadékaké kahanan dadi buntu."

        Ora, purun, terus buron .. Iku banget migunani kanggo kita ing Rusia! kita miwiti reresik internal hehe Umumé, sanksi minangka kawilujengan Rusia!
        Umumé, jawaban kita kanggo sampeyan Eropa saka kabeh Rusia! (Aku rumangsa ora pantes nindakake terjemahan))))
        1. +2
          1 Juni 2018 19:24
          Lan nemtokake apa jenis purge sampeyan miwiti karo pemerintah? Apa liyane surprises "nyenengake" wis disiapake? Chubais ing studio?! am
      2. +1
        1 Juni 2018 17:19
        Kita kudu ora lali yen kabeh wilayah Uni Eropa kira-kira 5,5 yuta meter persegi. km, lan tlatah Rusia - 17,5 yuta.
        Kene Juncker, kanggo sijine iku mildly, exaggerated, wiwit wilayah EU kira 4,4 yuta meter persegi. km.

        Apa sing ana ing pikiran sing tenang, sing mendem ing ilat. Wakil Alcoholics Anonymous iki bodho karo tanah sing bakal dijupuk saka Ukraina
    3. 0
      1 Juni 2018 18:36
      Kutipan saka Irokez
      Kepala Komisi Eropa: Ayo mungkasi buron Rusia

      Apa, apa? Kaya iki?

      Sanksi dileksanakake ing mburi genangan gedhe .., lan Rusia pancen apikan lan bakal ngapura kabeh ...
      lan bakal tuku produk ersatz Eropa)
    4. +2
      1 Juni 2018 19:11
      Kutipan saka Irokez
      Kepala Komisi Eropa: Ayo mungkasi buron Rusia

      Apa, apa? Kaya iki?

      Sobered munggah, mbokmenawa njupuk hangover. ngguyu
    5. +2
      1 Juni 2018 21:20
      Kutipan saka Irokez
      Kepala Komisi Eropa: Ayo mungkasi buron Rusia

      Apa, apa? Kaya iki?

      Inggih, kaya, 100 lard euro sing EU ilang ing counter-sanksi lan ilang ewu proyek uga ora ngapusi ing dalan. Ana sing ngeruk sirah nalika kerugian kasebut ora ana hubungane langsung karo kepentingan Uni Eropa, nanging kanthi bodho ketemu karo kepentingan Amerika Serikat. Larang ... hegemon ngatur.
  2. +2
    1 Juni 2018 16:49
    Juncker uga rampung, aku bakal ngombe botol karo dheweke nglirik
    1. +3
      1 Juni 2018 16:55
      Kutipan saka Yak28
      Juncker uga rampung, aku bakal ngombe botol karo dheweke

      Juncker kaca misuwur. Kanggo dheweke ngombe botol kanggo nyebul irung ngguyu
      1. +7
        1 Juni 2018 16:57
        Quote: Ireng
        Kutipan saka Yak28
        Juncker uga rampung, aku bakal ngombe botol karo dheweke

        Juncker kaca misuwur. Kanggo dheweke ngombe botol kanggo nyebul irung ngguyu


        Ya, Petya uga digandhengake karo nilai Eropa. Nanging kadhangkala pikirane ora cocog. ngguyu ngguyu
      2. 0
        3 Juni 2018 08:59
        Quote: Ireng
        Juncker kaca misuwur. Kanggo dheweke ngombe botol kanggo nyebul irung

        Sampeyan bakal duwe loot kuwi. Dheweke uga bisa ngukum luwih saka siji botol banyu sing murub.
    2. +7
      1 Juni 2018 16:56
      Ya, ketoke, Juncker mesthi nyerah wektu iki ...
      Aku succumbed, lan pikiran sober teka.
      Dheweke mung ora perlu menyang Amerika saiki. Jam sing ora padha, sawetara prawan bakal ngumumake pelecehan.
    3. 0
      1 Juni 2018 19:15
      Kutipan saka Yak28
      Juncker uga rampung, aku bakal ngombe botol karo dheweke nglirik

      Dheweke mendem, seneng gratis.
      1. 0
        1 Juni 2018 19:28
        Aku ora mendem, nanging aku bisa nambani nglirik
  3. +4
    1 Juni 2018 16:57
    Lha wong, apa sing dadi pikirane wong mendem ing lathi
    1. +2
      1 Juni 2018 17:27
      Kutipan saka polpot
      Inggih man

      Mung saka luwih saka $ 0,5 milyar sing dialokasikan resmi dening AS kanggo propaganda, dheweke ora entuk apa-apa ing taun iki.
  4. +2
    1 Juni 2018 17:05
    Kene Juncker, kanggo sijine iku mildly, exaggerated, wiwit wilayah EU kira 4,4 yuta meter persegi. km.
    Lan dheweke, kanthi nganggep ekspansi prospektif ...
    1. 0
      1 Juni 2018 17:12
      Sergey hi -Iku ora mung ing wilayah, nanging ing ekonomi EU! Ana limang donor, lan akeh freeloader! Lan donor wis kesel karo kahanan iki, luwih elek tinimbang lobak pait! Dadi nggedhekake utawa nyilikake, nanging ekonomi luwih penting ing kene, lan ora kabeh wong duwe!
      1. +1
        1 Juni 2018 18:01
        Quote: KUNO
        Ana limang donor, lan akeh freeloader!

        kita wis akrab banget karo iki wiwit jaman USSR, kanthi cara, kita wis nyurung sawetara freeloader menyang wong-wong mau, lan saiki ing proses nyurung pimpinan kabeh freeloaders, Ukraina ... mung ngaso, infeksi...
        1. 0
          1 Juni 2018 22:05
          Nalika kita push everyone adoh, kita bakal tetep ing wates ring Taman
  5. +1
    1 Juni 2018 17:07
    N-dya... Dasar ekonomi nyopir. Russophobe Marx isih dadi wong sing gedhe-gedhe, sanajan ora tanpa quirks surem ...
  6. +1
    1 Juni 2018 17:09
    Nomer 70, 5 yuta km / 2, aku mung bakal seneng! !!! wassat Banjur Rusia kita bakal dirungokake, dihormati, lan diwedeni kanthi gupuh! Kanggo nesu raksasa teritorial kuwi kudu mlebu surat perintah pati sampeyan dhewe! !! am
    1. +2
      1 Juni 2018 17:42
      Kaping pisanan, Sergey, sampeyan kudu nguwasani 17,5 yuta. Aku ndeleng rapat antarane Federasi Rusia lan Bulgaria, lan aku rumangsa yen PDB ora bakal "menehi" apa-apa marang wong liya.
      Ya, lan ing peran "gendarme donya" (kaya Amerika Serikat), ana sing ora pengin ndeleng Rusia. hi
  7. +1
    1 Juni 2018 17:14
    Lawakan sing apik - Putin mbayar kabeh usulan sing nyukupi babagan masalah Ukrainia, lan amarga mung sing ora nyukupi tetep ora dibayar, banjur Poroshenko mbayar kanggo wong-wong mau))) Iki lucu banget) ...
  8. +1
    1 Juni 2018 17:19
    Kanggo siaran nganggo basa, ora kanggo muter tas. Apa sabanjure? Maneh ekstensi lan nguatake sanksi?
  9. +4
    1 Juni 2018 17:26
    Ora ora!!! Kaya iki?! Kita mung kecanthol !!! Kita kudu ngerteni Skripals ... Babchenko, carane sukses dheweke urip !!! AS mung ngumumake perang dagang karo EU !!! Merkel, Macron asring ngunjungi Putin ... Netanyahu ana ing Resimen Abadi lan umume nelpon kanthi rutin !!! Wong Bulgaria kerlip, gagap lan sampeyan katon, Rusia gedhe kita bakal diseret metu lan ing taman kanak-kanak bakal miwiti sinau lan Gusti Allah Raja welas asih banget ... Lan sampeyan kabeh, aku ora muter maneh !!! Apa iki?! Elingi carane ing lelucon? Dheweke takon Letnan Rzhevsky, kepiye sampeyan entuk properti kasebut ing tengah London ?! Ya, aku main kertu karo Inggris lan pisanan aku ora begja. Banjur dumadakan njaluk sing menang mbukak kertu ?! Lan carane kabeh wong shushed kula, sampeyan, apa?! Tuan-tuan njupuk tembung kasebut !!!! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Iki peta kanggo aku lan banjir !!!!
    Dadi, tuan-tuan, kita mung melu, serahno!
  10. +3
    1 Juni 2018 17:40
    Akibate, kowe kabeh wong Eropa bakal nyusup ing Kremlin, ora perlu pathokan sing ngremehake, kita mesthi teka kanggo awake dhewe, sampeyan bakal nyusup lan nyuwun pangaksama.... (lucu ngguyu jahat). Serangga gemeter, sampeyan wis ora tahan maneh ... sampeyan ngomong bullying))) wong kita liwat gilingan daging sing ora bisa ngimpi.
    1. Komentar wis dibusak.
  11. +2
    1 Juni 2018 18:18
    Mungkasi nganiaya Rusia? ... Hmm ... Bapak-bapak, kepiye carane sampeyan bisa entuk dhuwit maneh? ngguyu Ngedol Ukraina menyang wong? Ya, iki minangka aset sing bermasalah ... sampeyan ora bisa ngedol kaya ngono ... ngguyu Dheweke menang lan Rusia ora tiba ing sembarang panggonan, lan liyane lan malah liyane ...
    1. +1
      1 Juni 2018 22:15
      Ngedol Ukraina menyang wong? Ya, iki minangka aset sing bermasalah ... sampeyan ora bisa ngedol kaya ngono ... Dheweke wis metu lan Rusia durung tiba ing endi wae.

      Lan ing kana, seprapat saka mantan kita sad
      1. +2
        1 Juni 2018 23:57
        Lan ing kana, seprapat saka mantan kita
        yen miturut Vladimir Semenovich, banjur ora ana (ing / ing Ukraina), nanging ing Israel.
        Lan ing / ing Ukraina, adoh saka waktu, nanging ya ... mantan kita ... Lan iki saddens immensely. Ana kemungkinan dheweke bakal sadar. Contone, kaya ing Jerman. Sawise 9 Mei, umume wong Jerman dadi "populasi apes sing diapusi dening Nazi" ...
  12. 0
    1 Juni 2018 18:25
    Kabeh sing dibayar dening Rusia, mung siji ukroshumeria ora bisa dituku. Negara sing apik tenan, ngemis kabeh wong lan kabeh wong! ya
  13. Bai
    0
    1 Juni 2018 18:59
    mbokmenawa oligarki temen maujud sing iku luwih murah kanggo nyogok ndhuwur Uni Eropa saka ilang milyar ing Inggris.
  14. 0
    1 Juni 2018 19:01
    Quote: mbah Makar
    Miturut Juncker, wektu kanggo mungkasi nyoba nganiaya Rusia, amarga sikap kasebut "negara iki ndadékaké kahanan dadi buntu."

    Ora, purun, terus buron .. Iku banget migunani kanggo kita ing Rusia! kita miwiti reresik internal hehe Umumé, sanksi minangka kawilujengan Rusia!
    Umumé, jawaban kita kanggo sampeyan Eropa saka kabeh Rusia! (Aku rumangsa ora pantes nindakake terjemahan))))

    Dheweke ora bisa nyetel kita kaya ngono! kita meh paling kuat, banjur kita kudu sinau tembung saka lagu.
  15. +1
    1 Juni 2018 19:52
    Monrels loro pasuryan, Trump dipencet, saiki kita kudu piye wae mlumpat saka ngendi kita menek. Lan saiki nyusup ing Red Square - kanggo njaluk ngapura. ngguyu
  16. Komentar wis dibusak.
  17. +3
    1 Juni 2018 20:27
    Juncker ora seneng carane pejuang karo ancaman Rusia saka Ukraina kapapar setengah saka Eropah minangka windbags, nalika padha ora malah apologize Sawetara politisi wiwit ngerti sing Kepemimpinan Ukraina bisa pindhah luwih, padha bakal miwiti blocking gas, blackmailing bank-bank, imposing. perang ....... ................ Lha, pira akehe wong kang padha wuta marang kekacoan iki, diarani demokrasi enom! Lan ngangkat monster
    1. 0
      1 Juni 2018 22:24
      Kutipan saka APAS
      Juncker ora seneng carane pejuang karo ancaman Rusia saka Ukraina kapapar setengah saka Eropah minangka windbags, nalika padha ora malah apologize Sawetara politisi wiwit ngerti sing Kepemimpinan Ukraina bisa pindhah luwih, padha bakal miwiti blocking gas, blackmailing bank-bank, imposing. perang ....... ................ Lha, pira akehe wong kang padha wuta marang kekacoan iki, diarani demokrasi enom! Lan ngangkat monster

      "Tidur akal ngasilake monsters"
  18. 0
    1 Juni 2018 20:28
    Wis weruh cahya. Sanalika Trump ngetrapake sanksi babagan pasokan baja lan aluminium menyang Amerika Serikat, wong Eropa wiwit tumindak kanthi beda.
  19. 0
    1 Juni 2018 21:06
    Paling ora siji pikiran sing wicaksana kanggo kabeh Uni Eropa sajrone patang taun kepungkur, Iku nyenengake, ora kabeh wong ing Europa pengin mati.
  20. +2
    1 Juni 2018 22:04
    usulan-usulan sing nyukupi ing Ukraina isih dianggep dibayar dening Putin

    Pira dhuwit sing digayuh Putin kanggo kabeh wong?
    1. 0
      1 Juni 2018 23:06
      Kutipan: Metallurg_2
      Pinten dhuwit Putin

      Pitakonan apik eseman
  21. 0
    2 Juni 2018 07:07
    Lan reaksi apa sing dikarepake penulis artikel saka Ukraina? Yen Ukraina wis ngethok potongan wilayah kita lan nganakake konflik getih ing wilayah liyane, Rusia bakal tumindak kanthi cara sing padha ... Kenapa penulis kaget?
    1. 0
      2 Juni 2018 19:24
      Quote: Shurale
      Lan reaksi apa sing dikarepake penulis artikel saka Ukraina? Yen Ukraina wis ngethok potongan wilayah kita lan nganakake konflik getih ing wilayah liyane, Rusia bakal tumindak kanthi cara sing padha ... Kenapa penulis kaget?

      njupuk pil
      1. 0
        6 Juni 2018 18:38
        Aku nyaranake sampeyan yen sampeyan ora ndeleng perkara dhasar ....
  22. 0
    2 Juni 2018 11:25
    Nanging babagan Ukraina lan negara Baltik? Yen Rusia dudu mungsuh, mula ora ana liyane sing bakal diwenehake, apa sampeyan kudu entuk dhuwit dhewe?
  23. 0
    2 Juni 2018 11:33
    Mbokmenawa kesel teka karo apa sing kudu disalahake Federasi Rusia)
    Utawa apa sanksi bisa?
  24. +1
    2 Juni 2018 11:37
    Quote: Shurale
    Yen Ukraina ngethok bagean saka wilayah kita lan miwiti konflik getih ing wilayah liyane,

    Lan yen Ukraina durung adol menyang Kulon lan nindakake "Maidan getih", mung kanggo ngganti siji maling ing pamaréntahan kanggo maling liyane (malah pembunuh) lan ora ngirim punishers menyang Donbass LONG sadurunge perang, nalika wong mung pengin nganakake referendum (maneh, ora ana pitakonan kanggo gabung karo Rusia) - lan Crimea isih Ukrainia lan ora bakal ana konflik getih ing Donbass! ya wis! Lan gendera sampeyan jelas ora padha! Ganti dadi "blok kuning"... Utawa isin ngaku dadi "bangsa lesu"? nglirik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"