Supir taksi laut Malaya Zemlya. Pahlawan tanpa tanda jasa. Bagean 3

7
"Armada Tyulkin" kalebu ora mung seiners, barges lan tugboat. Iki uga kalebu jinis aristokrasi. Kita ora ngomong babagan sawetara kapal supernova utawa sing luwih cepet, nanging babagan kapal kesenengan sing paling tentrem. Perang nuntut transportasi laut. Lan kapal penumpang padha mobilized tanpa pitakonan. Yen seiner isih ngawula negara dening nyekel iwak, i.e. pranata kanggo tentara, banjur prau kesenengan ing mantan peran ing kahanan kuwi dadi beban.

Ing dina pisanan perang, mobilized andhap asor, kanggo sawetara ombone malah elegan kapal penumpang "Zarnitsa". Kapal iki, kaya "sistership", dilebokake ing taun 1927 ing Galangan Kapal Andre Marty Odessa. Masa depan "Zarnitsa" ana siji-screw lan single-deck kanthi pamindahan 353 ton. Perusahaan diesel Jerman Benz kanthi tenaga 220 hp. kasedhiya kacepetan 10 knots. Kanthi dawane 32,3 m, jembaré 5,5 m lan draf 2,1 m, Zarnitsa bisa numpak luwih saka 200 penumpang.



Supir taksi laut Malaya Zemlya. Pahlawan tanpa tanda jasa. Bagean 3
Kapal motor "Zarnitsa" ("Lukomsky")


Kapal kabeh-logam anyar iki dipasrahake menyang pelanggan (Sovtorgflot) ing taun 1929 lan ditugasake ing pelabuhan Yalta. Ing taun 1935, Zarnitsa dijenengi sawise pahlawan Perang Sipil lan kepala pelabuhan Yalta, Pyotr Ilyich Lukomsky. Dadi kapal mbalek penumpang biasa lan vacationers bungah, nuduhake kaendahan pesisir, amarga. wiwitane dirancang kanggo wilayah segara pesisir.

Wis tanggal 27 Juni 1941, Lukomsky wiwit diowahi dadi lapisan tambang. Kurang saka setengah sasi, minzag sing nembe lair gabung karo Armada Laut Ireng. Kapal kasebut bersenjata karo 2 45 mm 21-K bedhil, 2 12,7 mm DShK bedhil lan sepuluh ranjau. Awake nganti 33 pelaut. Ing wiwitan, "Lukomsky" dadi bagéan saka Angkatan Laut Odessa. Ing 42 Maret, nalika serangan mungsuh penerbangan minzag iki metu saka urutan, nanging ing mangsa panas iki diangkat saka lemah lan didandani, nanging ora ditakdiraké kanggo nindakake karya mine. Saka 42 kanggo 43rd "Lukomsky" melu transportasi tatu saka pelabuhan Kaukasia saka Novorossiysk kanggo Sochi. Sajrone layanan singkat, kapal rampung nganti 50 evakuasi lan nylametake 2807 wong (sing 1826 padha turu lan tatu serius).

Tanggal 3 Januari 1945, kapal kasebut dilucuti senjata lan bali menyang sipil armada. "Lukomsky" wiwit lumaku ing rute "Odessa - Luzanovka" lan "Odessa - Chernomorka". Ing taun 65, kapal kesel dikirim kanggo dismantling.


Kapal "Zarya"


"Sistership" saka kapal motor "Lukomsky" (sadurungé "Zarnitsa") uga mlebu layanan ing taun 1929 kanthi jeneng "Dawn". Mung "Zarya" adoh saka panggonan lair, dheweke ditugasake ing Sochi Shipping Company. Kapal kesenengan iki uga dimobilisasi lan diowahi dadi minzag. Lan maneh, iki digunakake kanggo tujuan "tambang" langsung mung ing sasi pisanan perang, lan malah sadurunge sadulure gabung karo transportasi maritim. Melu operasi pendaratan Kerch-Feodosia, lan banjur ngeterake tatu ing rute pelabuhan Kaukasia. Kapal kasebut nggawe 21 evakuasi, ngangkut 1400 wong, kalebu 645 sing tatu parah.

"Dawn" ora ditemtokake kanggo pati tentrem "Lukomsky". Tanggal 5 Maret 1943, Zarya minzag maneh ninggalake Gelendzhik kanggo ngirim kargo menyang jembatan Malaya Zemlya. Ing wilayah Myskhako, lapisan tambang diunekake dening tambang (lelucon nasib sing kejem, sanajan ora nahan wong liya) lan ambruk ing jerone udakara 40-45 meter.

Umumé, Sochi Shipping Company sak taun perang praktis di resiki metu kanggo kabutuhan tentara, kang bisa dingerteni. Sawise Zorya, 8 kapal penumpang lan rong kapal motor penumpang, Ost lan Nord, ditransfer menyang Armada Segara Ireng.

Kapal motor loro kasebut wiwit dibangun ing taun 1932 kanthi dhawuh saka Armada Perdagangan Soviet ing Galangan Kapal Odessa sing kasebut ing ndhuwur. Kapal motor padha saka jinis - siji-screw lan single-deck karo pamindahan saka 285 ton. Dawane - 37,5 m, jembaré - 6,6 m, konsep - 2,3 m Nanging, ora kaya kanca-kanca lawas ("Zarnitsa" lan "Dawn"), Benz diesel kanthi daya 375 hp dipasang ing kapal kasebut. bisa pindhah ing 13 knots. Kapasitas penumpang kira-kira 300 wong.


"Nord" ngundang turis


Kapal kesenengan resort lelayaran ing garis lokal ing sadawane pesisir Kaukasus sing apik banget. Nalika sampeyan ndeleng foto kapal "Ost" sampeyan bakal mikir yen ing dek kanggo rombongan ora ana wanita enom sing nganggo topi sing amba kanthi jilbab. Nanging ing wulan Juni, kapal loro kasebut dijupuk ing sangisore tutup lan dimobilisasi. "Nord" lan "Ost" diowahi dadi penyapu ranjau. Kapal kasebut nampa rong bedhil 45 mm, loro bedhil mesin DShK lan, mesthi, dilengkapi trawl. Awak kapal sapu ranjau "anyar" dumadi saka 35 wong. Kajaba iku, Nord dadi T-513, lan Ost dadi T-514.

T-513 "Nord" meh langsung wiwit gabungke tugas saka minesweeper karo karya buruh transportasi, lan bola-bali digunakake minangka kapal landing. Anggota saka operasi Kerch-Feodosiya. Wiwit taun 1942, penyapu ranjau wiwit nindakake penerbangan evakuasi biasa antarane pelabuhan Kaukasia, mesthi, lan menyang wilayah Myskhako. Secara total, "Nord" nggawe 76 kanggo akeh penerbangan ngluwari, ngevakuasi 6,5 ewu wong.



Sanalika perang rampung, Nord bali menyang Sochi Shipping Company. Ing pertengahan 50-an, kapal maneh nyenengake turis ing garis Tuapse-Sochi-Gagra. Ing taun 1968, kapal veteran, sing katon getih ing dek, dicopot.


Idyll saka Resor Kidul ora suwe kanggo kapal "Ost"


T-514 "Ost" kurang begja. Ing wiwitan, penyapu ranjau sing mentas dicetak ngliwati "sekolah" sing padha. Partisipasi ing operasi pendaratan Kerch-Feodosiya, penerbangan evakuasi reguler, sing jumlahe tekan 30, sajrone penyapu ranjau nylametake 2250 wong, sing 874 tatu parah.

Wiwit wiwitan pambentukan jembatan cilik "Ost" dibuwang kanggo nyuplai amunisi lan replenishment pasukan pendaratan. 4 (bisa 5) Maret 1943 ing 18:30, i.e. dadi peteng, minesweeper ninggalake Gelendzhik lan tumuju Myskhako karo kargo pangan lan amunisi. Nanging pas ngliwati desa Kabardinka, dheweke diunekake dening tambang magnet Jerman lan ambruk.

Kuwi sing ora seneng sejarah sing Originally digawe kanggo kabungahan turis lan srengenge kidul.

Terus ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

7 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    6 Juni 2018 09:34
    Bener .. dudu sung heroes ... Matur nuwun kanggo artikel ...
  2. 0
    6 Juni 2018 09:39
    Saben pahlawan tanpa tanda jasa kudu dikenal lan dieling-eling
    Lan luwih sithik bintik putih ing sejarah, luwih apik.
    ATP kanggo nerusake siklus
  3. +1
    6 Juni 2018 10:27
    Miturut cara, salah sawijining piwulang Perang Patriotik Agung sing disinaoni dening Uni Soviet yaiku umume transportasi militer, uga akeh fungsi militer (perlindhungan wilayah banyu, trawling, landing) yen ana perang bakal ditugasake. menyang kapal sipil. Mulane, nganti ambruk Uni akeh kapal saka loro Merchant lan Fishing fleets dibangun karo prospek kanggo nginstal senjata lan peralatan militèr liyane. Utamane, ing kapal kargo sing dibangun Soviet ana unit degaussing lambung. Aku ora ngomong babagan kapal-kapal kelas es, sing diarani "kapal perang", kalebu amarga peralatan kanggo instalasi senjata artileri.
  4. 0
    8 Juni 2018 16:53
    Artikel menarik, akeh anyar, presentation saka materi ing tingkat. Pitakonan: ing endi kapal perang Armada Laut Ireng nalika kapal torpedo Jerman nyerang transportasi kita, ing endi pengiring? Mungkin unit tempur mung "nuwun sewu" (elinga tragedi ing Cape Chersonese)? Ing endi penerbangan angkatan laut? Apa ana upaya kanggo nyuda artileri Jerman (ora akeh) saka segara, nggunakake kapal gedhe saka Armada Segara Ireng kanthi kaliber luwih saka 100 mm.? Kaya sing sampeyan ngerteni, Armada Segara Ireng ana sawetara pesenan gedhene sing luwih unggul tinimbang mungsuh. Dibela ing pangkalan?
    1. 0
      21 Juni 2018 17:53
      Ya, laksamana kita ngoceh celonone kanthi lengkap
    2. 0
      24 Juni 2018 17:10
      "...Dadi, ing taun 1943, sajrone operasi pendaratan Kerch-Eltigen, pesawat saka Armada Segara Ireng lan Angkatan Udara kaping 4 nindakake luwih saka 4400 sorti. Mung saka 1 November nganti 3 November, pesawat serang melu ngusir 37 serangan balik mungsuh ing wilayah Eltigen.."
      Offhand, kanggo pitakonan saka aviation. Utawa sampeyan mikir iku ora cukup?
      1. 0
        25 Juni 2018 15:53
        Pertempuran ing Malaya Zemlya dumadi saka 04.02.1943/16.09.1943/1943 nganti 1943/XNUMX/XNUMX. Efektivitas pertempuran penerbangan kita kanthi dhukungan langsung saka pasukan pendaratan menarik. Ing Nopember XNUMX, sawise titik balik sing kondhang ing perang udara ing langit Kuban, kahanan kasebut beda. Kaunggulan kita ketok, nanging kaya apa ing Februari-Maret XNUMX? Ing endi data babagan baterei artileri mungsuh sing ditindhes, kapal Jerman sing tenggelam, lan liya-liyane?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"