Para diplomat Amerika dioyak dening "serangan akustik". Saiki ing China

69
Diplomat Amerika diserang maneh lan maneh kanthi "serangan akustik". Wektu iki, Amerika Serikat kudu ngungsi loro karyawan konsulat Amerika ing Guangzhou, China, miturut The New York Times.

Para diplomat Amerika dioyak dening "serangan akustik". Saiki ing China




Juru bicara Departemen Luar Negeri Heather Nauert ujar manawa Departemen Luar Negeri nampa informasi babagan "serangan akustik" sabanjure ing staf konsuler ing Guangzhou, dheweke langsung ngirim dokter sing mumpuni ing kana. Sawise nyinaoni staf konsulat lan kulawargane, diputusake kanggo ngevakuasi wong loro, sing diduga luwih akeh kena pengaruh akustik tinimbang liyane. Nanging, Departemen Luar Negeri ora ngilangi kemungkinan ngungsi sawetara wong liyane sing uga duwe gejala sing padha.

Publikasi kasebut nulis manawa Washington nganggep manawa layanan khusus China lan Rusia ana ing mburi pengaruh akustik marang para diplomat AS, nanging ora diterangake saka ngendi kesimpulan kasebut.

Elinga yen sadurunge 24 diplomat Amerika ing Kuba diduga nandhang "serangan akustik". Penyelidikan Departemen Luar Negeri AS nemokake manawa gejala paparan akustik ing karyawan layanan manca AS diduga muncul amarga operasi sawetara piranti ngrungokake bebarengan.
  • http://www.cumhuriyet.com.tr/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

69 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    7 Juni 2018 10:44
    Iki mung halusinasi pendengaran adhedhasar penyalahgunaan wiski basi.
    1. +6
      7 Juni 2018 10:54
      Kutipan saka: pvv113
      Iku mung halusinasi pendengaran saka wiski basi.

      padha dikirim ngintip, lan padha krungu. iki asile Nyuwun
      1. +5
        7 Juni 2018 10:57
        Mungkin dheweke duwe alat pangrungu saka sistem sing salah? nglirik
        salam, hi !
        1. +5
          7 Juni 2018 12:55
          Lan foto kanggo artikel kasebut, kanthi cara, saka Korea Selatan, dibangun miturut gambar sing diwenehake dening CIA. Ana serangan akustik tenan, sampeyan bisa krungu nganti pirang-pirang kilometer. Mung Korea Utara ora bengok-bengok babagan "sakit sirah."
          1. 0
            7 Juni 2018 22:44
            Ana sing tiba-tiba dadi pikiran sing gila - apa wong Tionghoa ora tuku balalaika iki saka Korea Selatan sawise dibongkar saka tapel wates Korea Utara? nglirik
            1. 0
              8 Juni 2018 07:23
              Nichrome iku ora dismantled.
              Padha mung mateni propaganda yen perlu kanggo "nduduhake maksud tentrem." Lan sepisan maneh, platoon prajurite ing zona demiliterisasi "sengaja ilang", njeblug ing tambang, lan maneh ngluncurake organ tong minyak.
    2. +3
      7 Juni 2018 11:01
      Kutipan saka: pvv113
      Iki mung halusinasi pendengaran adhedhasar penyalahgunaan wiski basi.

      Mungkin wong Tionghoa mung banter-banter ngrungokake musik-musik rakyate – soko cerita rakyat, umpamane .. Sapa wae wong bakal lara ing kene.
      1. +1
        7 Juni 2018 12:08
        Lagu Rusia ing basa Cina. Lan dheweke uga seneng ngrungokake Vitas, dheweke dadi favorit wassat
    3. +3
      7 Juni 2018 11:22
      Kutipan saka: pvv113
      Iki mung halusinasi pendengaran adhedhasar penyalahgunaan wiski basi.

      Iki pancen alami, kabeh wong sing mangan lan mateni penduduk sipil cepet utawa mengko duwe halusinasi pendengaran! Ing kono, Boris Godunov uga duwe "bocah lanang getih ing mripate", uga, Yankees durung teka! am
      1. jj
        +2
        7 Juni 2018 11:38
        Akeh taun kepungkur, nalika aku manggon ing Severodvinsk cedhak stasiun sepur, aku terus-terusan ngalami "serangan akustik". Iki kedadeyan nalika sepur lagi nyiapake kanggo mangkat, lan lokomotif miwiti mesin diesel. Padha makarya ing kacepetan kurang. Lan swara knalpot, ngliwati tembok gudang, tekan omah kita, mlebu resonansi kanthi frekuensi rendah karo tembok. Lan kabeh iki pancene tumindak ing jantung kaya infrasound.
        Amerika kayane diganggu masalah sing padha.
      2. +1
        7 Juni 2018 12:38
        Quote: Mayor Yurik
        Iki pancen alami, kabeh wong sing mangan lan mateni penduduk sipil cepet utawa mengko duwe halusinasi pendengaran!

        Aturan sing menarik !!! apik
  2. +7
    7 Juni 2018 10:48
    Aneh. Isine mung diplomat Amerika lan mung ing negara liya. Kita kudu nambah piranti.
  3. + 10
    7 Juni 2018 10:50
    nuduhake manawa layanan khusus China lan Rusia ana ing mburi pengaruh akustik marang diplomat AS,

    Apa trifles, yen sistem keamanan kedutaan AS ora bisa ndeteksi ultrasonik dhasar, kang ilmuwan sinau kanggo ndeteksi luwih saka 100 taun kepungkur, saiki "kanthi kemungkinan dhuwur" layanan khusus saka Rusia lan China mengaruhi diplomat AS ing. lapangan mental. Mulane, dheweke ora bisa turu lan nurani kanthi periodik nyiksa dheweke, nyebabake sawetara kesel. nangis
    1. +4
      7 Juni 2018 11:07
      Kutipan: VitaVKO
      dhasar ultrasonik

      nanging ora infra, kebetulan?
      1. 0
        7 Juni 2018 11:12
        Ya, apa wae swarane. Kabeh padha, ana peralatan kanggo ndeteksi sumber sinyal / gangguan / impact. Nanging padha ora nggunakake, nanging ngrungokake korban lan nuduh negara tanpa bukti.
        Ing Kuba, ora bisa, acara kasebut mati.
      2. +6
        7 Juni 2018 11:29
        Kutipan: Golovan Jack
        ora infra, dening sembarang kasempatan?

        infrasonik nduweni frekuensi ngisor 25Hz lan koefisien atenuasi dhuwur banget. Ing kakuwasan dhuwur, nduweni pengaruh sing kuat ing psyche, lan ing frekuensi ing wilayah 10 Hz bisa nyebabake serangan jantung. Biasane digunakake minangka sistem keamanan kanggo medeni wong sing nglanggar, kewan, manuk ing lapangan udara.
        ultrasonik nduweni frekuensi luwih saka 20 kHz lan koefisien atenuasi kurang ing lumahing padhet bangunan lan struktur. Ing kene asring banget digunakake kanggo njupuk informasi sing ora sah kanthi modulasi RF. fluktuasi ing jangkoan wicara. Kualitas, mesthi, ora apik banget, dibandhingake wiretapping laser, nanging sampeyan bisa milih lan parse wicara. Digunakake sacara wiyar ing obat (ultrasonik, pemanasan), nanging kanthi daya dhuwur iku mbebayani kanggo kesehatan.
        1. +1
          7 Juni 2018 12:10
          Wong normal ora bisa krungu swara infra lan ultra, mula ... mung sawetara sing unik sing ngrungokake sudhut kisaran iki! Lan dodolan sing gedhe banget ... apa sing ora ana ing USSR ora migunani!
          Miturut cara, artikel kasebut rada aneh
          gejala pajanan akustik ing karyawan layanan diplomatik Amerika katon dinuga amarga operasi sawetara piranti ngrungokake ing wektu sing padha.

          Ngrungokke, nyetak iku pancen sepi banget ... swara apa sing bisa ana?
          Radiasi piranti transmisi??? Dadi bakal katon sanalika, ora preduli sepira pentinge daya radiasi! Ora jelas.
          Mbokmenawa alesan prasaja kanggo pindhah adoh saka ngendi sampeyan ora pengin, lan malah halo korban, ditambah karo rugi insurance!
  4. +2
    7 Juni 2018 10:54
    Iku gema ing sirah kosong ....
    1. 0
      7 Juni 2018 12:50
      Quote: Hagalaz
      Iku gema ing sirah kosong ...

      Ora. Ing sirahe, kecoak Amerika nyanyi lagu babagan demokrasi!
      Lan padha duwe cockroaches gedhe!
  5. +1
    7 Juni 2018 10:55
    Publikasi kasebut nulis manawa Washington nganggep manawa layanan khusus China lan Rusia ana ing mburi pengaruh akustik marang para diplomat AS, nanging ora diterangake saka ngendi kesimpulan kasebut.

    saka ngendi??? Rossi, aku tansah lan ing endi wae sing kudu disalahake
  6. 0
    7 Juni 2018 10:56
    Utawa bisa uga mung kalbu utawa remnants, tortured?
    Lan serangan akustik mung minangka alesan.
  7. +1
    7 Juni 2018 10:56
    "... sanalika Departemen Luar Negeri nampa informasi babagan "serangan akustik" sabanjure ing staf konsulat ing Guangzhou, dheweke langsung ngirim dokter sing mumpuni ing kana." Dokter menehi resep antidepresan sing luwih kuat.
  8. +1
    7 Juni 2018 10:58
    Perasaan sing terus-terusan yen kasur ing konsulate ngalami sawetara peralatan akustik. Karyawane dhewe dadi korban eksperimen dhewe.
  9. +1
    7 Juni 2018 11:00
    "homo sapiens" iki ora oyod ing endi wae kajaba kasur ... ngguyu
  10. +2
    7 Juni 2018 11:03
    ngguyu Kayane wong Kuba ngekspor jangkrik perange menyang wong Tionghoa. ya Murah lan nyenengake !!!
    1. +2
      7 Juni 2018 11:22
      Hello Sasha! hi
      Kutipan saka Egorovich
      Kayane wong Kuba ngekspor jangkrik perange menyang wong Tionghoa.

      Delengen oyod: ana ing Kuba sing dites cicada lan jangkrik perang Cina. nglirik lol
      1. +2
        7 Juni 2018 11:38
        Pasha, halo hi ! Mungkin sampeyan bener. Sampeyan kudu nyekel cicada utawa jangkrik lan ndeleng apa sing ditulis ing wetenge, Made in Cuba utawa China! keprungu
        1. +2
          7 Juni 2018 11:51
          Kutipan saka Egorovich
          ditulis,

        2. +1
          7 Juni 2018 11:52
          Kewarganegaraan minangka perkara sekunder. Sampeyan perlu kanggo ngrampungake saboteurs serangga kasebut ing cedhak Pusat Yeltsin. nglirik
          1. +1
            7 Juni 2018 11:59
            ngguyu Bebener Panjenengan. Umumé, sampeyan kudu ngirim jangkrik Rusia menyang China kanggo enkoding, lan sawise latihan, nandur mungsuh Rusia ing kamp. lol nglirik
          2. +1
            7 Juni 2018 12:36
            Kutipan saka bouncyhunter
            Sampeyan perlu kanggo ngrampungake saboteurs serangga kasebut ing cedhak Pusat Yeltsin.

            iki penyelundupan Nyuwun
            1. +1
              7 Juni 2018 12:39
              Kok ngono? Resmi ngimpor, resmi netepake lan ngawasi reaksi kasebut. keprungu
              1. +1
                7 Juni 2018 13:19
                Kutipan saka bouncyhunter
                Resmi ngimpor, resmi netepake lan ngawasi reaksi kasebut.

                ora bakal bisa. liberal lokal bakal exhaust kabeh dichlorvos ing wong
                yen mung topeng gas Cina dicocogake kanggo wong-wong mau ....
  11. +1
    7 Juni 2018 11:04
    Apa gejala kasebut? Paling ora, dheweke bakal ngucapake, utawa dheweke isin? Lan kepiye carane manuk-manuk ing sekitar kedutaan, apa ora? nglirik
    1. +1
      7 Juni 2018 11:07
      Quote: gundul
      Paling ora, dheweke bakal ngucapake, utawa dheweke isin?

      carane muni ultrasonik? belay lol
      nanging padha ora ngerti carane ngeja ngguyu
      1. +1
        7 Juni 2018 11:18
        Sergey, Aku ngomong bab voicing gejala manifestation ing manungsa, lan malah manuk. Yen gejala kasebut dikenal, mula frekuensi uga kudu dingerteni. Data kasebut wis suwe saya suwe, ing kabeh spektrum frekuensi, wiwit saka sedheng (Hz).
        1. +1
          7 Juni 2018 11:52
          Quote: gundul
          Sergey, Aku ngomong bab voicing gejala manifestation ing manungsa, lan malah manuk. Yen gejala kasebut dikenal, mula frekuensi uga kudu dingerteni. Data kasebut wis suwe saya suwe, ing kabeh spektrum frekuensi, wiwit saka sedheng (Hz).

          Vladimir, iku mung guyon eseman Raono maneh eseman
          1. +1
            7 Juni 2018 12:33
            Ya aku ngerti, ing kene kabeh critane kaya guyon. Ana kasus sing padha nalika serikat pekerja. Perusahaan sing ana gandhengane karo ilmu lungguh ing meja (padha ngrayakake apa wae, utawa mung mangan). Uga, siji ing sangisore kursi (kursi, bangku) dipasang karo generator frekuensi rendah sing digawe ing omah (jarak tetep), nyebabake wong, kanthi kontak langsung karo kursi, gangguan weteng sing abot. Iku mung lungguh mudhun lan sawise sawetara wektu iku kesusu. Lan kaping pirang-pirang, Nganti dheweke bisa nahan ngguyu. Sampeyan bisa nindakake apa wae kanthi frekuensi. eseman
            1. +2
              7 Juni 2018 12:38
              Quote: gundul
              Nalika dheweke bisa nahan ngguyu.

              uga, sampeyan duwe Lawakan ... nyebar geni ing bokong ngguyu
              1. +1
                7 Juni 2018 13:06
                Sayange, aku ora ana, miturut kanca-kanca. Aku ora bisa mandheg ngguyu. hi
                1. 0
                  7 Juni 2018 13:21
                  Quote: gundul
                  Sayange, aku ora ana, miturut kanca-kanca.

                  Carane padha nyetel sawetara? dipriksa dhewe? lol
                  1. +1
                    7 Juni 2018 13:38
                    Ing laboratorium ing omah - padha sinau babagan topik kanthi frekuensi. Kisaran nganti 13 Hz umume menarik. Paling ora, apa wae bisa ditindakake karo wong, malah bisa nyebabake pati, mula dheweke ora diiklanake. Lan impact ora diwiwiti kanthi cepet, cukup wektu, yen ana, mateni generator. Bisa nyebabake apa wae ing manungsa lan ing jagad kewan. Yen sampeyan nggawe kesalahan ing frekuensi resonator, sampeyan bisa nindakake alangan. Aku ngutip tembung saka salah sawijining ahli: "Ya, infrasonik bisa mateni wong sanajan (kanthi radiasi kanthi daya sawetara watt) amarga kasunyatane bertepatan karo frekuensi resonansi alami saka akeh organ internal.
                    Nanging alam wicaksana nglindhungi wong kanthi becik saka bebaya kasebut - ana unsur sensitif ing kuping (ora ing koklea, nanging ing saluran saka apparatus vestibular, sing, ing ngarsane radiasi infrasonik mbebayani, ngirim informasi langsung menyang otak. menyang tengah FEAR lan wong, kroso ora nyaman, ninggalake mbebayani kanggo zona.
                  2. 0
                    7 Juni 2018 13:49
                    kene sawetara conto. Nanging luwih becik ora nggunakake! nglirik
                    1. +1
                      7 Juni 2018 14:10
                      Quote: gundul
                      kene sawetara conto. Nanging luwih becik ora nggunakake!

                      lan ora mikir. Aku malah ora duwe generator. Aku bisa nindakake dhewe sadurunge. nalika dipindhah meh kabeh komponen radio, lan ninggalake akèh iku ing apartemen lawas. Aku ora bisa nggabungake meh kabeh. sesanti. lan tangan ora padha. lan ana sing kudu didandani ing bab-bab cilik. Skenario paling awon, sampeyan bisa tuku apa wae sing dikarepake. Aku biyen nyeret kabeh saka pabrik) akeh wong sing kondhang ing endi wae, bisa entuk bagean apa wae) Aku dhewe ngrakit ZX SPECTRUM ing omah tanpa mbuwang dhuwit)
                      1. 0
                        7 Juni 2018 14:32
                        apik Aku isih duwe, aku uga nglumpukake, papan sirkuit sing dicithak dhewe digawa saka St. Nganti saiki, ing saham yaiku prosesor kaping 80 (yen aku ora salah) lan RAM - RU5 - sing terus-terusan mandheg. Ing kene dumunung - kaya sampah, nanging sayang yen dibuwang! Lan gunung kanthi program - game favoritku yaiku "ELITE". Lan kabeh 40 KB isih bisa digunakake. Lan rincian uga lengkap, nganti lampu 6P3S. eseman
                    2. +1
                      7 Juni 2018 14:52
                      Quote: gundul
                      Lan rincian uga lengkap, nganti lampu 6P3S

                      Aku duwe kanca apik sing makarya ing studio TV. Aku diwenehi blok sing ora perlu tanpa masalah. Aku nglumpuk 2 saka pamblokiran 3-1. Ana tansah pamblokiran digunakake kanggo 2-3 TV set. iku kebak semi-pamblokiran, uga, iku ora karo kabeh rincian. nalika padha nelpon kanggo ndandani TV, Aku teka, katon kang pemblokiran miber metu, njupuk buruh, diganti, non-pegawe njupuk kanggo awake dhewe lan kabeh. banjur kanthi tenang dibalekake ing omah. kabeh ndandani njupuk maksimum 30 menit) nalika pamblokiran iki, saka srakah, ora bisa liwat) nglumpukake indecently kathah, disebut kanca sing mimpin bunder. dheweke njupuk bocah-bocah, tas lan nindakake FSE)))) bojo nari kanthi bungah, bocah-bocah lan pimpinan meh ndedonga kanggo aku)))) sawise 6-7 wulan FSE diulang)))
                    3. 0
                      8 Juni 2018 15:34
                      Entuk frekuensi 20-100 Hz sing tepat minangka impen saben pecinta musik. Musik 24 jam ing omah, nanging aku ora sambat babagan mripat lan sirah.
                      1. 0
                        8 Juni 2018 19:20
                        Murni saka 25 - 100 Hz ora dadi masalah kanggo akustik modern. Nanging 18 - 25 Hz, sampeyan kudu nggoleki speaker sing apik - biyen luwih gampang. Aku dhewe penggemar musik banter, nanging saiki wis mapan - tetanggan. Ing frekuensi kasebut, bagean tartamtu saka otak resonates karo musik, sing nambah buzz. Siji-sijine cilaka frekuensi kasebut yaiku excitability konstan ing wilayah iki, sing mengaruhi sistem saraf - sethithik, sethithik. Lan mesthi, mundhut pangrungon liwat wektu. Sanajan umurku 55 taun, nanging ing gitar listrik aku milih melodi kanthi bebas, yaiku, pengaruh frekuensi kasebut ora pati penting. Rungokake kanthi kendel.
  12. 0
    7 Juni 2018 11:08
    Ya, pembakar cemara - Aku pitutur marang kowe - iku para diplomat sing ngoyak kentut, kanthi banter banget nganti dheweke nglebokake kuping!
    Lan ing umum - getaran akustik kejiret unsur - uga, ngendi kasunyatan? Ora ana. Luwih, serangan akustik DIRECTED pointwise ing siji wong iku omong kosong fisik! Fisika, ing pangertèn yen ilmu dibatalake banjur ...
  13. +2
    7 Juni 2018 11:09
    Ora liya, "insiden" sing padha bakal ditemokake ing Rusia .. Ora .. nanging kepiye? Sawise kabeh, diplomat minangka target langsung kanggo senjata akustik .. Dadi sampeyan meksa saperangan wong kanggo ninggalake kanggo perawatan lan keuntungan politik bakal katon kaya gelombang ..
  14. +1
    7 Juni 2018 11:16
    Inggih, ing Kuba jelas ... ora kabeh wong bisa tetep sehat ... Rum, cerutu lan Kuba panas ... Nanging apa ing China?!
    1. +2
      7 Juni 2018 11:54
      Kutipan saka Vard
      Lan apa ing China?

      dhasar Watson. wong-wong mau padha bosen ing kono, padha arep mulih, iku wae
      Hello hi
  15. Komentar wis dibusak.
  16. 0
    7 Juni 2018 11:24
    Mungkin mung komplikasi saka tenggorokan?
  17. 0
    7 Juni 2018 11:24
    Diplomat Amerika diserang maneh lan maneh kanthi "serangan akustik". Wektu iki, Amerika Serikat kudu ngevakuasi loro karyawan konsulat Amerika ing Guangzhou, China,

    Mungkin dheweke mung penggemar fly agarics, mula dheweke dadi buggy? opo ngguyu
  18. Komentar wis dibusak.
  19. +2
    7 Juni 2018 11:56
    nyerang maneh lan maneh kanthi "serangan akustik"
    Kanggo halusinasi pendengaran, wong Amerika kudu langsung menyang psikiater. Temenan, layanan ing kedutaan Kuba lan China angel yen psyche Amerika "luar biasa" nanggapi kanthi cara iki kanggo negara-negara sing ora pengin dibangun miturut pesenan Amerika Serikat lan ora bisa nahan ketegangan pikirane. Inggih, Rusia, mesthi, pisanan kabeh wis tangan ing psyche Amérika banget. Wong lemah. Lan yen padha ngatur 90s kaya ing Rusia, mburi Amerika Serikat.
  20. 0
    7 Juni 2018 12:00
    Ngapa ora.?. Swara uga "materi"; uga kedadeyan beda lan kena pengaruh kanthi acak.
    Contone, padha macet karo infrasound beda.
    Lan umume, elinga pepadhamu-karo-punch-awal-esuk utawa pepadhamu-karo-piano ... wassat
    1. 0
      7 Juni 2018 12:06
      mung ana pangrungon sing luwih dhuwur. Kanggo aku, umpamane. Aku ora bisa turu ing wayah wengi krungu jam tangan kapindho terus, lan wong liya ora krungu..
  21. 0
    7 Juni 2018 12:05
    Momok komunisme Sovyèt wis main banget, Demokrat dioyak.
  22. 0
    7 Juni 2018 12:18
    badut kudu kurang badut bugging wong! mung pecandu narkoba! kabeh apik karo kabeh wong, nanging loro dijupuk, lan sing isih ana banjur duwe kakebalan. Sirkus lunga, badut tetep!
  23. 0
    7 Juni 2018 13:12
    Aku ora iri karo para diplomat iki. Yen ing ngisor jendelaku para TKI saka China muter musike awan wengi, aku uga bakal bajingan. Ing kutha kita, mobil dibakar kanggo azeris ora kanggo klip kasebut.
    Py.Sy. Sapa wae sing wis krungu lagu-lagu patriotik Cina bakal ngerti aku. lol
  24. ZVS
    0
    7 Juni 2018 13:16
    kita kudu mandheg ngrokok mariyuana, sing ing AS
    diijini resmi, banjur ora bakal ana swara akustik.
  25. 0
    7 Juni 2018 13:49
    sampeyan kudu ngombe kurang wiski lan kurang ngombe coca ...
  26. 0
    7 Juni 2018 14:46
    Ora bakal lara yen mriksa para diplomat kasebut yen ana obat-obatan ing getih.
  27. +1
    7 Juni 2018 14:47
    ditemokake yen gejala paparan akustik ing karyawan layanan diplomatik Amerika katon amarga operasi sawetara piranti ngrungokake ing wektu sing padha.

    Ana, mbokmenawa, sumber daya trafo, karo piring inti kurang clamped. Ya, padha hum ing 50Hz, lan kuping Amerika digunakake kanggo 60Hz, amarga iku luar biasa ...
    Dadi, ayo padha nyedhiyakake sumber daya kanggo piranti ngrungokake, nganti nyatane dheweke bakal ngganti baterei ing kana - lan bakal seneng tentrem lan sepi.
  28. 0
    7 Juni 2018 17:40
    Iku apik yen bener. Nguripake wong-wong mau banter.
  29. 0
    7 Juni 2018 18:43
    Kanthi Amerika, sampeyan ora mung bisa metu saka karya, nanging yen sampeyan dadi korban serangan akustik Rusia, sampeyan isih bisa ngisi anggaran kanthi jumlah N! Ing mratelakake panemume, sawetara buruh wis wiwit ngerti iki lan kabeh wong seneng, panguwasa nampa konfirmasi liyane saka ancaman Rusia, lan buruh dhuwit lan nishtyaki.
  30. 0
    7 Juni 2018 19:12
    apa sih?
  31. 0
    8 Juni 2018 18:40
    ... sing pas karo frekuensi resonansi alami saka akeh organ internal ....
    Rave!
  32. 0
    10 Juni 2018 01:02
    Quote: Shurik70
    Nichrome iku ora dismantled.

    Korea Selatan kanggo mbusak speker sing digunakake kanggo perang psikologis nglawan Korea Utara saiki
    https://echo.msk.ru/news/2194146-echo.html

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"